Droga Pani Moderator...proszę mi powiedziec...którego dnia nie było mowy o wydarzeniach dnia codziennego...nawet dzisiejszego dnia o tym pisałyśmy...pozatym proszę powiedziec komu żeśmy tutaj nagadały i nieprzyjaźnie się do kogoś odnosimy (do tej osoby która do nas zajrzy)???...
Aby złamać regulamin forum wystarczy odnosić się "nieprzyjaźnie", jak Pani to ujęła, do osób, które mają inne poglądy i inny sposób na życie. Użytkowniczki Naszego forum to kobiety w różnym wieku o różnych światopoglądach i historiach życiowych. Są tutaj aby uzsykać wsparcie, a nie po to, żeby być bez ustanku atakowane i krytykowane przez osoby z drugiej strony barykady. Im także należy się szacunek, jeśli nie mogą się Panie zdobyć na akceptację.
to że rozmawiamy o innych wątkach nie jest chyba rzeczą zakazaną na tym forum i żadną zbrodnią i proszę mi wybaczyc że tak piszę...ale osoby które mianują się "super kobietami" a w rzeczywistości są kochankami obrażają również nas...tego Pani pod uwagę nie bierze...
Dokładnie tak jak przede mną napisała Yvette, mogą Panie każdą wypowiedź łamiącą regulamin zgłosić do usunięcia, każde zgłoszenie jest rozpatrywane przez Moderatorki.
Pozatym ja niestety odnoszę wrażenie ze poniektóre osoby ma tym forum są traktowane ulgowo a potem są 100% netkobietami...i są to osoby które w swoich wypowiedziach używają kolokwializmów a czasami wygwiazdkowanych wulgaryzmów a szanowne Panie moderatorki piszą swoje posty pod ich wypowiedziami i nic się nie dzieje...tego Panie nie widzicie.
100% netkobieta to Użytkowniczka, która wyróżnia się wysokim poziomem kultury osobistej i takimż poziomem merytorycznym wypowiedzi. Wybór 100% netkobiety każdorazowo jest omawiany przez Redakcję. Zostają nimi osoby naprawdę wyjątkowe, wartościowe. Proszę tego nie kwestionować.
Co do wulgaryzmów czy kolokwializmów nie mam sobie nic do zarzucenia (kolokwializmami operują nawet wykładowcy na studiach i przyjęte jest to w życiu codziennym także nie rozumiem o co chodzi i czym jest Pani tak naprawdę strasznie zbulwersowana ???) prawdę powiedziawszy myślę że zdenerwawała się Pani naszymi komentarzami odnośnie zbanowanej Ludzik37 i Pań moderatorek...
Większość słów wulgarnych i obraźliwych, które padły w tej netkafejce została przeze mnie wyedytowana kolorem czerwonym i niebieskim. Proszę przejrzeć sobie wstecz netkafejkę, zobaczy Pani, ile padło w niej określeń łamiących regulamin.
I jeszcze jedno: nie jesteśmy ani w tzw. realu, ani na uniwersytecie, tylko na forum, na którym obowiązują zasady przyjęte w Regulaminie.
Chciałam tylko wypowiedziec swoje zdanie na tym forum aporopos upomnień Pań moderatorek...mam nadzieję że nie będę zbanowana, ponieważ zasady związne z zablokowaniem osoby są dla mnie nie do końca jasne...widziałam posty ludzi którzy nikogo nie obrazili i zostali zbanowani...chyba że ich wypowiedzi Panie kasujecie...
Zasady dotyczące banowania są jak najbardziej jasne: zostały wyjaśnione w Regulamnie. Dla Pani wygody: użytkownik łamiący regulamin otrzymuje dwa upomnienia moderatorskie, notkę w profilu i/lub wiadomość e-mail i/lub notkę w którymś z jego postów. Jeśli po dwóch upomnieniach nadal łamie regulamin, jest blokowany.
Mam nadzieję, że wyjaśniłam Pani wątpliwości.