Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,821 do 1,885 z 2,197 ]

1,821

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)
gonia-73 napisał/a:

Droga Pani Moderator...proszę mi powiedziec...którego dnia nie było mowy o wydarzeniach dnia codziennego...nawet dzisiejszego dnia o tym pisałyśmy...pozatym proszę powiedziec komu żeśmy tutaj nagadały i nieprzyjaźnie się do kogoś odnosimy (do tej osoby która do nas zajrzy)???...

Aby złamać regulamin forum wystarczy odnosić się "nieprzyjaźnie", jak Pani to ujęła, do osób, które mają inne poglądy i inny sposób na życie. Użytkowniczki Naszego forum to kobiety w różnym wieku o różnych światopoglądach i historiach życiowych. Są tutaj aby uzsykać wsparcie, a nie po to, żeby być bez ustanku atakowane i krytykowane przez osoby z drugiej strony barykady. Im także należy się szacunek, jeśli nie mogą się Panie zdobyć na akceptację.

gonia-73 napisał/a:

to że rozmawiamy o innych wątkach nie jest chyba rzeczą zakazaną na tym forum i żadną zbrodnią i proszę mi wybaczyc że tak piszę...ale osoby które mianują się "super kobietami" a w rzeczywistości są kochankami obrażają również nas...tego Pani pod uwagę nie bierze...

Dokładnie tak jak przede mną napisała Yvette, mogą Panie każdą wypowiedź łamiącą regulamin zgłosić do usunięcia, każde zgłoszenie jest rozpatrywane przez Moderatorki.

gonia-73 napisał/a:

Pozatym ja niestety odnoszę wrażenie ze poniektóre osoby ma tym forum są traktowane ulgowo a potem są 100% netkobietami...i są to osoby które w swoich wypowiedziach używają kolokwializmów a czasami wygwiazdkowanych wulgaryzmów a szanowne Panie moderatorki piszą swoje posty pod ich wypowiedziami i nic się nie dzieje...tego Panie nie widzicie.

100% netkobieta to Użytkowniczka, która wyróżnia się wysokim poziomem kultury osobistej i takimż poziomem merytorycznym wypowiedzi. Wybór 100% netkobiety każdorazowo jest omawiany przez Redakcję. Zostają nimi osoby naprawdę wyjątkowe, wartościowe. Proszę tego nie kwestionować.

gonia-73 napisał/a:

Co do wulgaryzmów czy kolokwializmów nie mam sobie nic do zarzucenia (kolokwializmami operują nawet wykładowcy na studiach i przyjęte jest to w życiu codziennym także nie rozumiem o co chodzi i czym jest Pani tak naprawdę strasznie zbulwersowana ???) prawdę powiedziawszy myślę że zdenerwawała się Pani naszymi komentarzami odnośnie zbanowanej Ludzik37 i Pań moderatorek...

Większość słów wulgarnych i obraźliwych, które padły w tej netkafejce została przeze mnie wyedytowana kolorem czerwonym i niebieskim. Proszę przejrzeć sobie wstecz netkafejkę, zobaczy Pani, ile padło w niej określeń łamiących regulamin.
I jeszcze jedno: nie jesteśmy ani w tzw. realu, ani na uniwersytecie, tylko na forum, na którym obowiązują zasady przyjęte w Regulaminie.

gonia-73 napisał/a:

Chciałam tylko wypowiedziec swoje zdanie na tym forum aporopos upomnień Pań moderatorek...mam nadzieję że nie będę zbanowana, ponieważ  zasady związne z zablokowaniem osoby są dla mnie nie do końca jasne...widziałam posty ludzi którzy nikogo nie obrazili i zostali zbanowani...chyba że ich wypowiedzi Panie kasujecie...

Zasady dotyczące banowania są jak najbardziej jasne: zostały wyjaśnione w Regulamnie. Dla Pani wygody: użytkownik łamiący regulamin otrzymuje dwa upomnienia moderatorskie, notkę w profilu i/lub wiadomość e-mail i/lub notkę w którymś z jego postów. Jeśli po dwóch upomnieniach nadal łamie regulamin, jest blokowany.

Mam nadzieję, że wyjaśniłam Pani wątpliwości.

Zobacz podobne tematy :

1,822 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 12:43:59)

Drogie koleżanki moderatorki jak słusznie zauważyłyście to miejsce nie zawsze służy nam jako "grupa wsparcia" ,potraktowałyśmy to jako netkafejke pogaduchy o wszystkim i o niczym .Nie ma wszak to być monotematyczna liturgia ,sabat czarwonic.
Co do komentarzy innych postów jak i komentarzy personalnych -fakt zdarzają sie i zadarzać się będą bo to konwersacja na dany temat.Nikt nie wyzywa ,nie ubliża personalnie ,nie stosuje wyzwisk itp. to komentarze ujęte bezpośrednio  pod danym postem, tematem i przeniesione tutaj .
Jeżeli chodzi o wulgaryzmy macie racje są tu i jak na innych postach .
Wiekszość z nich wynikające  z samego nazewnictwa języka polskiego .
Na forum każdy ma prawo się wypowiedzieć czy krytycznie czy tez "pochwalnie" bo od tego forum jest ,większośc postów kończy się przeciez zapytaniem "co o tym myślicie" lub
"prosze o Wasze komentarze..".a ,ze niektórzy wprost dzielą się swoimi opiniami czy to opinia konstruktywna czy też nie no cóż...do Was nalezy ocena czy złamanie regulaminu czy nie...

...z takim wsparciem - zwłaszcza spoza kręgu 5-6 udzielających się tutaj Pań wsparciem dla nikogo nie będzie... piszecie  koleżanko yvette to jak rozumieć słowo dziękuję ..macie rację otworzyło mi to oczy umieszczane  czesto pod naszymi jakże krytycznymi opiniami .
Wszakże wsparciem nie jest poklepanie po plecach ,ale wsparciem jest również krytyka .
Natomiast komentrzy odmówic na dany temat nie mozecie  czy dotyczy zbanowania ,czy kawy czy romansowania.
A wyrażanie opinii co do zachowanań ,postawy mniej lub bardziej mnie odpowiadającej "poglądów 20latek" albo tego, co "tamta napisała, słów brakuje" to część mojego komentarza.
Jeżeli uważacie w danym momencie,że moja wypowiedź odbiega od zasad regulaminu prosze o natychmiastowa reakcję pod moim postem.
Bo zdarza Wam sie koleżanki ,a niejednokrotnie uczestniczymy w tych samych postach i zauważyłam brak konsekwencji z Waszej strony -co również było naszym temat konwersacji

...100% netkobieta to Użytkowniczka, która wyróżnia się wysokim poziomem kultury osobistej i takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Wybór 100% netkobiety każdorazowo jest omawiany przez Redakcję. Zostają nimi osoby naprawdę wyjątkowe, wartościowe. Proszę tego nie kwestionować piszesz Emila -kolejna niekonsekwencja Waszej moderacji  przemawia  bo mogłabym wskazać chociażby  2 osoby,których posty usunęłyście właśnie ze względu na wulgaryzmy i zostały zbanowane po czym przywrócone.Bo wyraziły "swoja wielka winę"...i znów kolejna niekonsekwencja ..lubie czytac posty Waszej koleżanki moderatorki,która kilkakrotnie w postach użyła "nie rób z siebie ofiary, ile masz lat, wyrażała swoja opinie w sposób krytyczny postawy forumowiczów itp...no gdybym była obrażalska zgłaszałabym taki post jako obraźliwy,bo przeciez nie wolno krytykować....ale wspierać...
Więc  przestańcie dziewczyny podważać same swoje funkcje na forum..
Pozdrawiam

1,823 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 09:54:06)

..."A teraz myślę, że najlepiej się stanie, jeśli Grupa Wsparcia odnowi swoją działalność - tym razem zgodnie z nazwą netkafejki...."
Idąc sugestia moderatorki ...dziewczyny czytałyście post o fantazjach erotycznych ...polecam w zyciu sie tak nie uśmiałam,a ja myślałam,że jestem zbereźnica a tu proszę .
Zaraz linka znajde hihi  http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php? … 06#p130006
Z drugiej strony fajny temat na odrębny pościk np....fetysze w różnym wieku hihi

1,824 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-08 10:58:19)

Pani Emilio...nie rozwiała Pani moich wątpliwości i podejrzewam że ich Pani nie rozwieje...dalej twierdzę że na tym forum są równi i równiejsi jak właśnie w życiu bywa...ja zaczynam się zastanawiać czy w ogóle tutaj zostać...na każdym kroku czuje się jak małolat...jak za PRL-u...obserwowana...fakt że w pewnym momencie padło trochę nieodpowiednich słów na naszym wątku...pani moderator wypowiedziała się w tym temacie i myślę że uspokoiłyśmy się ...teraz nie pasuje coś innego...buuuuuuuuuuuu...ja już nie zamierzam dyskutować na ten temat...po prostu zrobię tak jak panie moderatorki mówią...będą miały bardzo dużo zgłoszeń...będę kablować (mówiąc kolokwialnie)

co tam słychać zrezygnowana...ja walczę dalej z ręką...trochę mniej boli ale jednak obrzęki i siniaki wokół żył są bardzo spore tongue jeszcze w dodatku młoda jest zaziębiona i marudzi jak nie wiem co...po prostu płakać się chce...w dodatku tutaj myślą Panie Moderatorki że jestem niekulturalna i chamska...niestety jestem osobą wrażliwą i powiem że Panie na swój sposób mnie obraziły!!!

1,825

ja zaraz siadam na tyłeczek mój jędrny))))))))))))))))))))) i segreguje tematy dla Ciebie pracusiu,cobyś piąteczkę dostała hhi

1,826 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-08 11:03:20)

e tam piąteczkę...moja średnia na studiach nie jest za wysoka w związku z czym w moim przypadku dobra będzie czwóreczka big_smile

zrezygnowana... dobrze że masz jędrny tyłeczek...nie załamuj mnie do końca sad

1,827 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 11:08:16)

kochana bieganie po schodach w dzień dzień robi swoje lepsze niż siłownia hihi
...będe za 20 min...

1,828

randka "express".....I jak tu dzieci ochronić jeśli dorośli tacy naiwni....

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ … licji.html

1,829

widzę że jesteś zrezygnowana...ja po schodach nie zamierzam chodzić...mieszkam na 6 piętrze big_smile

1,830 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 12:49:45)

jestem jestem edytowalam cos na poscie do moderatorek bo wlasnie przejrzalam inne posty i mnie nawiedzilo))))
Zbysiu czytałam dzis ,ale co się dziwisz nie wiadomo ,a raczej wiadomo czytając niektóre wypowiedzi na forum  jakie pobudki ludźmi kierują.
Biedna "omamiona",zwabiona super rozmową z nieznajomym....a szukała tylko bratniej duszy......

1,831

ja już się nie odzywam w tym temacie...trochę się tym zdenerwowałam...i właśnie dla mnie post Emilii jest obraźliwy...ale mam masę poważniejszych problemów...

1,832

czytałaś ten pościk o fetyszach ?hihi wejdź rozerwiesz sie troszke .
Ja się wczoraj tak uśmiałam,ze aż sie poplułam herbatą przy sniadanku))))))))))))))))))))))

1,833

post fajny...kurcze ja faceta w kokardach też sobie nie wyobrażam big_smile kiedyś mojemu chciałam kupić stringi z trąbą słonia...prawie się na mnie obraził...chociaż powiedział że dla mojej fantazji by założył...a ja chciałam zrobić mu tylko zabawny prezent big_smile

1,834 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 13:02:36)

widziałam te stringi ja mojemu kupiłam czerwone ze strażakiem hihi ,ale przeszkadza plastik nie polecam)))))))))))))))
Wiesz co ostatnio widziałam usmiałam sie jak nic czytaj uważnie ....samossaki....albo czekaj jak to było rekobija hihi

1,835 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-08 13:03:08)

trąba była chyba pluszowa o ile dobrze pamiętam big_smile

jak to samossaki...jakaś uwsteczniona jestem

1,836 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 13:10:54)

no zakładasz partnerowi i działa na zasadzie sexu oralnego hihi takie urządzenie samowystarczalne hihi a zdziwiłabyś sie jakie zapotrzebowanie huhu na taką zabawkę))))))))))

1,837

to tego jeszcze nie widziałam...muszę poszukać w necie big_smile

1,838

na allegro było))))))))))))))

1,839

daj spokój czego to ludzie teraz nie wymyślą...że wibrujący to rozumiem ale reszta

1,840

no widać rutyna panuje w łózku i wymyslaja nowości ,zaraz kozy w łóżkach będa standardem ))))))))))))))))

1,841

albo święte krowy big_smile

1,842 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 13:20:34)

no widze ,że sie rozkręcasz))))))))))))
No dobra jak przystało na panie w pewnym wieku teraz o żarciu piszemy))))))))))))))))) jadłaś mule może?
Widziałam programik i strasznie mnie apetyt wziął ....ale jak mam zapłacić za diabelstwo 60 zł i sie p...gać jak kot to dziekuję)))))))))))))

1,843 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-08 13:22:59)

jadłam...raz i potem siedziałam pół godziny w ubikacji...łączyłam się z Wisłą

w smaku dobre ale chyba nie na mój żołądek w ogóle nie przepadam za owocami morza...za to sushi jest dobre

1,844 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-08 13:24:43)

eeeeeeee przestań surowa ryba feeeee
kurka zaraz będę wryyyyyyyyyy ciagle coś

1,845 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-08 13:33:45)

ale w smaku ok...też podeszłam do tego sceptycznie ale spróbowałam i dobre

a jadałaś kiedyś kanapki z wędliną i truskawkami...pyszne

a ja idę się kłuć w brzuszek...buuuuuuuuuuuuuuuuuu...pomocy sad

1,846

nawet nie wiesz co odkryłam: języczek rozkoszy dla pań...też na allegro big_smile ale numer big_smile

1,847

Witajcie dziewczyni.Udało mi się dziś wbić tu do was,a tu takie pustki sad A u mnie tyle zmian i ciężko mi się z tym wszystkim uporać i pogodzić...

1,848

Co się dzieje Kasiula??? pisz jak tylko się wbijesz kochana smile

1,849

Cześć dziewczynki ja dopiero teraz(((((((((((((((((
Goniu podeslij mi prosze spis tresci bo mam troszke materiałów,ale  jak przeglądałam to większość to różnica pomiedzy wynikiem w budżetówce a spółkach((((((((((((( nie chce Ci zawalac skrzynki na spam.
Kasiula co tam sie dzieje znowu?dawaj kochana....

1,850

czesc zrezygnowana...podeślę Ci jutro...dzisiaj już nie mam siły...właśnie koło 19,00 wróciłam od chirurga i jakoś tak oklapłam

1,851

alo słonko dopiero zauwazyłam ,ze jesteś.Byłam na poście majorki...dlaczego faceci zdradzają..
a co tam z ręką?

1,852 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-12 20:19:41)

ja też właśnie tam zajrzałam

u chirurga no cóż znowu następne dni zwolnienia...w piątek kontrola...chyba jeszcze pożyję...dał mi nowe leki po antybiotykach i jeszcze cztery zastrzyki w brzuch...kurcze mam taki siny brzuchol że hoho...na pewno nie jestem sexi big_smile

1,853 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-12 20:22:41)

Ale przynajmniej skupisz sie na pisaniu pracy...a siniaki znikną))))hihi no i dlatego mąż Cie zdradzi bo nie jestes sexi,a powinnaś ....paranoja normalnie

1,854 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-12 20:23:22)

no powiem Ci że zaczęłam pisac prace...jestem na drugim podrozdziale I rozdziału...napisałam już pięc stron...muszę jeszcze teraz przepisac do worda

no właśnie nie jestem sexi dlatego pójdzie w siną dal...jeszcze w dodatku brzuch boli i to porządnie...kupiłam jakąś maśc lioton czy tak jakoś...mam nadzieję że nie będzie tak bolało po niej

1,855

A dlaczego od razu nie piszesz?Tak masz podwója robotę.

1,856

wiesz co nie lubię tak od razu na kompie...wolę najpierw napisa ręcznie i później nanieśc poprawki...nie wiem czemu ale tak jakoś mam

1,857

ludzika przetrzymują))))))))))
A co tam  z Kasiulą,co sie znowu dzieje?

1,858

a długo jeszcze ludzika będą przetrzymywac??? a z Kasiulą nie wiem co się dzieje...może jakiego maila do niej puszczę

1,859

No mi cos skrzynka nawala,pisałam do Zbysia-widziałaś,że zbanowany(?) i odrzuciło mi maila((((((((

1,860

widziałam że Zbysio też zbanowany...a tam kurcze ja już nie mam siły się denerwowac pan doktor mi zabronił...

1,861

No za krytyke ,a nie klepanie po tyłku nas tez zbanują ....no bo przecież trzeba wspierać...

1,862

już pisałam wcześniej...czuję się jak za lat młodości smile w szkole też tak było smile

1,863

zerknij bardzo ciekawa,że pozwole sobie na irinie teoria miłości i oczywiście równie ciekawa  teoria wspierania http://www.netkobiety.pl/t7619.html

1,864

no wiesz moim zdaniem kobiety też czasami nie wiedzą czego chcą...chociaż może on też nie jest bez winy???

1,865

Goniu czytalas ten post...on ja poniza wyzywa a ona zmądrzała i poszła ...

1,866

wiesz co Ci powiem...chyba zmądrzała...facet nigdy w sobie winy nie widzi...dobrze że zrozumiał swój błąd

1,867

"fajny pościk" mój męzczyna bedzie mial dziecko..............

1,868

tak też czytałam...ale nie chce mi się już nawet komentowac tego wątku,,,niektóre kobiety są naiwne...wierzą facetom jakby nigdy nie kłamali...ja tam wiem że żadnemu bym na ten temat nie zaufała

1,869

Cześć dziewczynki,widzę że i ty zrezygnowanaaa wieczorkiem zajrzałaś,a co u mnie totalna porażka,aż szczerze to nie chce mi się żyć sad

1,870 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-12 21:22:51)

Przestań to dekadentyzm uprawiać tylko dawaj co sie dzieje?
Wracając do postów nie wiem czy to naiwność czy zarozumialstwo .Zauważcie,ze każda kochanka pisze,ze Ci panowie je kochaja.Wiec czemu do diaska siedzą z żonkami?
Czy tak trudno sie trzeźwo dopatrzec na co sa kochanki?
Zaraz będę ide na kolacyjkę ...

1,871

Dla mnie to koniec zwiazku,mój mąż w tym tygodniu się wyprowadza.Ale....co najgorsze nie będzie mieszkał sam tylko z nią.Do mnie twierdził,że wolałby być sam a tu taka niespodzianka.

1,872 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-12 21:43:18)

no jestem...Kasiula wreszcie facet podjął decyzje...dla Ciebie kochana lepiej.
Mieszkał z Wami  a przebywał z nią ,ja bym sie zadręczała.Niech idzie ma z nia kłopoty dnia codziennego i na utrzymaniu dwa domy,ciekawe po jakim czasie mu sie odechce?
Ty teraz pełen dystans,zachowaj twarz wystap o rozwód ,alimenty i zakończ to ....swoją droga zapytam ,a swoja mamusie zabiera?Czy jest Ci kobieta pomocna przy dzieciach?

1,873

Wiesz co może i lepiej,ale ja wiem,ze mi będzie ciężko się z tym pogodzić.Najgorsze jest w tym wszystkim to,że on chce też tam do nich dzieci zabierać.Powiedziałam mu,że się absolutnie na to nie zgadzam,bo jak sobie to wyobraża jak dzieci zobaczą,że mieszka z nową panią i jeszcze z nowym dzieckiem.Poczują się odrzucone i nie kochane.

1,874

Teściowa zostaje tu gdzie jest,owszem zostaje mi z dziećmi jak idę do pracy.

1,875 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-12 22:06:39)

Wiesz na układ wizyta u cioci bym sie póki co nie zgadzała..Powiedz ,że do rozmowy wrócicie jak sąd ustali wizyty.Ciężko to jest i było Tobie teraz bo nie wiedziałaś na czym stoisz.Teraz wiesz,koniec dla Was początek dla Ciebie.Zobaczysz sama za jakiś czas....bedzie znacznie lepiej ...a on sobie tylko frajer pogorszył będzie opłacał dwa domy i wkopał się w schematyczne obowiązki dnia codziennego, od których szukał odskoczni.
Kasiula przestań sobie gdzieś tam wmawiać,że jesteś gorsza,sama bez niego.
na dzień dzisiejszy masz fajoskie dzieciaczki, jestes atrakcyjna ,mądra babka.A gdzieś tam ...może w pracy hihi czeka wartościowy facet.Czas najlepsze lekarstwo na wszystko.

1,876

Nie chodzi mi,ze jestem gorsza bez niego.Ja wiem,ze doskonale sama sobie ze wszystkim poradzę,z obowiązkami z dziećmi,dam radę smile Najbardziej rozchodzi mi się o to,że chciał być sam,a tu w życie wchodzi kochanka.

1,877

kasiula ,ale wiedziałaś,ze kochanka jest ta czy inna...zamknij ten rozdział ,olej go.Pomyśl o sobie, dzieciach.

1,878

Wiem zrezygnowanaaa,ale mimo wszystko to cholernie boli.No cóż czas zamknąć rozdział w swoim życiu i iść dalej naprzód bez niczyjej pomocy.Myślałam,że to ten jedyny na całe życie.Już nie zaufam żadnemu facetowi.

1,879

Poki co tak jak piszesz licz na siebie reszta sama przyjdzie ,nic na siłę.

1,880

kasiamruczek1 napisał/a:

Chciałam założyć nowy wątek,by kobiety zdradzone i zdradzane mogły tu porozmawiać o swoich przeżyciach,sytuacjach jakie teraz przechodzą w domu by nie zaśmiecać forum.

witam,myślę że to bardzo dobry pomysł smile
bo kobiety:zdradzone,porzucone,gnębione przez.... są bardzo liczną pozostawiona samą sobie grupą /tez się do nich zaliczam/

gorąco Cię Pozdrawiam smile

witam,myślę że to bardzo dobry pomysł

1,881 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-13 18:32:19)

Witaj Julia24 czytałam Twoje posty((((((((((((((((((((((((((aż nie wiem co napisać , a ludziom sie wydaje,że maja problemy.................
dziewczynki będę wieczorkiem może uda nam sie zgadać?

1,882

Witaj Julia24,ja też czytałam twoje posty,to przykre co cię w życiu spotkało.Mam wielką nadzieję,że będziesz do nas tu zaglądać.Z nami się pośmiejesz,podzielisz się rozsterkami.
Witaj zrezygnowanaaa,widzę,że ostatnio zaglądasz wieczorkiem smile
A co z gonią,że jej dziś nie było?????

1,883

Witajcie dziewczynki teskniłam  za Wami!!!!!!!!! U mnie znów zawirowania ,jeszcze komp mi siadł hmm a po za tym nie bylabym dobrym kompanem do rozmów odezwę się jak znajde chwilke spokoju.     Julia24 Witatj smile Jestes z Krakowa,gdzies przeczytałam moze kiedys  spotkamy się na kawce.Kasia ma racje bedzie Ci tu miło z nami smile

1,884 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-10-14 10:38:21)

shaniu no chyba Cie przywołałam telepatycznie,wczoraj własnie zastanawiałam się z ludzikiem na gg co u Ciebie?Jak widzisz na tej stronce wiele zmien-ludzik zbanowany,wprowadzono auschwitz buuuuuuuuuuuu wypowiedzi ograniczający do klepania po pleckach i wypowiedzi ą ę((((((((((((((((
Pisz kochana co tam u Ciebie,jak praca,dzieciaczki...
Gonia nawywijała z łapka ma kłopoty ,fatalnie się ostatnio czuła..
Kasiula jestem wieczorkiem mam nadzieję,że sie zgadamy jakoś na dłuższe pogaduchy.
jak Twoje samopoczucie,nowa bluzeczka kupiona,karnet na masaże wykupiony?-OBOWIĄZKOWO!!!!!!

1,885 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-10-14 19:30:51)

witajcie kobitki...te nowe i te już zadomowione...ja mam troszkę przerwy w pisaniu...walczę ze swoimi zmorami...zastanawiam się nad rozwodem...odezwę się niedługo

kurcze jestem na zakręcie sad i nikt nie może mi pomóc...tylko sama sobie mogę...

Posty [ 1,821 do 1,885 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024