Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Posty [ 1,561 do 1,625 z 2,197 ]
1,561 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 22:36:21 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 22:38:33)
Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)
a wiecie że nas obgadują u facetów??? zaraz podam linka...http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=6829&p=69
i co wy na to...ja nie zamierzam strzępić sobie języka...średnia wieku jest dla mnie za mała 
nie chciałabym tylko żeby kiedyś komuś z nich się nic takiego nie przytrafiło 
A co o nas piszą gonia? Nie no ludzik chyba nie bedzie tak żle przecież nie używamy wulgaryzmów 
gonia-73 napisał/a:no dziewczynki...jak ja się dowiedziałam o zdradzie zapytałam go dlaczego to zrobił, przecież sam kiedyś był zdradzany a on mi na to że wie jak bardzo mnie skrzywdził...zaczęłam po czasie wysnuwać pewien wniosek o który nawet go zapytałam...czy mści się za nia na mnie (jeszcze miała na imię tak jak ja kurcze)
kurka dlaczego wy jesteście z tego samego rejonu...nie mogę sobie darować chyba przeniosę się na dół Polski w końcu 
ja swojemu tez zadawalam pytanie czy msci sie na kobietach za to ze jego zdradzono ,powiiedzial mi ze na takie brednie to tylko ja moglam wpasc ,on nic zlego nie zrobil,ale po tej dzisiejszej lekturze to juz wole ze wszystkiemu zaprzecza nizby mi mial opowiedziec ze szczegolami ,ja bym nie zniosla,wciaz mialabym przed oczami ten film jak to robi,tak nie znam szczegolow i nie chce znac
1,565 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 22:39:18 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 22:40:23)
a kurcze że kochanka też człowiek i takie tam inne rzeczy...może i racji trochę mają ale...nie wszyscy jeszcze do końca znają jeszcze życie i tyle...staram się być osobą tolerancyjną
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
mówisz i masz 
gonia-73 napisał/a:a wiecie że nas obgadują u facetów??? zaraz podam linka...http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=6829&p=69
i co wy na to...ja nie zamierzam strzępić sobie języka...średnia wieku jest dla mnie za mała 
nie chciałabym tylko żeby kiedyś komuś z nich się nic takiego nie przytrafiło 
e tam tam tylko mlodziez ,a im wolno,zycia nie poznali jeszcze
popieram ludzik w całej rozciągłości 
Kochanka też człowiek???? Hmmmm ja bym tego tak nie nazwała i zostaje wiele do życzenia.Fenix znajomości znajomościami a za chwilę jakaś uwaga będzie 
dziewczynki a czytalyscie te posty do ktorych link podal dzisiaj rano niejaki Zbysiu ?tam to sa siupy,kobitka 36 letnia pisze o swej milosci do 20 latka
1,571 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 22:44:25 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 22:44:54)
właśnie mam nieodparte wrażenie że na innych wątkach jest o wiele bardziej niemiło i określenia padają gorsze od naszych i tam się uwagi nie zwraca...no ale cóż może źle na mnie pogoda wpływa i mam zawężony horyzont
ludzik...to już dawno czytałam
Fenix juz poszło zaproszonka 
1,573 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 22:45:48 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 22:47:46)
no fenix jak sobie życzysz to mi na pocztę możesz też przesłać linka do nk
już Ci wysłałam fenix bo nie doczytałam posta 
gonia-73 napisał/a:właśnie mam nieodparte wrażenie że na innych wątkach jest o wiele bardziej niemiło i określenia padają gorsze od naszych i tam się uwagi nie zwraca...no ale cóż może źle na mnie pogoda wpływa i mam zawężony horyzont
ludzik...to już dawno czytałam
no wlasnie,dokladnie takie same mam przemyslenia ,jak czytam to widze jakie tam okreslenia padaja
Dokładnie gonia masz rację.Na niektórych wątkach zero kultury i wulgaryzmy są pisane nie w skrótach tylko w całości i nic żadnego odzewu.No,no fenix już cię skomentowałam na nk 
kasia...ostatnio Twoje dodane zdjęcie to nie jest czasem nasza wspólna koleżanka ???
Tak goniu zdjęcie z naszą wspólną znajomą.Zaglądałam na ten link co podałaś,wiesz co brak mi słów i nie chce mi się tego czytać bo aż mi przykro się robi.Bo skoro facet wiąże się z kimś na całe życie to moim zdaniem powinien trwać w tym postanowieniu.
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Ej moment bo nie nadążam byłam na tej męskiej stronie i walnęłam im gadane zaraz wchodzę na nk i wysyłam ci gonia zaproszenie
1,579 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 23:05:10 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 23:05:37)
wiesz wiadmo że ponoszą winę obydwoje ale dlaczego on nie odejdzie od żony a ona np. od męża..tak jak w Twoim i w przypadku fenix Wasi męzowie zwyczajnie poniżają Was i upodlają...kurcze karygodne ale wiesz oni tego nie rozumieją...jak sama widziałaś 3/4 osób to 20 lat...alew widziałam że fenix ich troszku objechała 
no własnie widziałam fenix...piszę kasi
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
wiem...już Cię dodałam...kurcze Wy normalnie młódki takie a ja takie pudełko stare
ale cóż zgodne z wiekiem dziewczynki 
czekajcie zraz sprawdzę co im fenix napisała.A co do upadlania to fakt,mi choć nieraz było zle nie szukałam pocieszenia u innego.Nie mówię,ze do aniołów nie należę,ale należało by okazać trochę szacunku dla tej drugiej osoby.
właśnie to mam na myśli kochana...a swoją drogą co Ci wasi faceci od Was chcą...ładne, szczupłe zadbane dziewczynki a innych im się zachciało...nie lubię ich
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Mój się przerzucił na brunetki młodsze o 6 lat oczywiście odemnie ,
Mój stwierdził,ze miedzy nami jest zbyt duża różnica charakterów,dawniej mu to nie przeszkadzało.Mi nieraz wystarczała sama jego obecność przy mnie.Ale jeżeli charaktery byłyby takie same to byłoby nudno,chyba że się mylę.Sama niewiem,zupełnie ich nie rozumiem
Fenix dobrze im napisałaś,mnie zupełnie zamórwało jak poczytałam i stamtąd wyszłam,a ty napisałaś co ci na sercu leży.Brawo dziewczyno 
Dzięki za komcia fenix to miłe 
fenix jeszcze na młodszą się przerzucił...o rany a ile on ma lat kurde???
a co do charakterów...przed ślubem nie widział jaki masz...a może tak jak w moim przypadku po prostu mieliście inne zdania na temat życia i nie potafił sie z tym pogodzić a co za tym idzie nie potrafił w pewnych sytuacjach ustąpić??
cisną mi się na usta wulgaryzmy poprostu...a nie mogę ich użyć
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Nic takiego nie napisałam dałam im do myślenia i tyle na razie odzewu nie ma ja na przykład nie mam żalu do tej biednej dziewuchy z która ten sypia bo to już trzecia za ten okres wiecie on ich nie kocha nie chce z nimi życia układać on się bawi one tak samo dostaną po pupie już dwie przechodzą załamke wydzwaniają za nim przyjeżdżają do nas na rynek i czekają na niego chore ale cóż .
Obydwoje mamy ciężkie charakterki
i może to nas tak bardzo porózniło
Ale są inne wyjścia z sytuacji a nie grzenie się z pierwszą lepszą.Zasmakowało im takie życie i tyle.Mogli się nie żenić tylko szaleć.Ja sama nie wiem na dzień dzisiejszy co zrobię.Najchętniej spakowałabym siebie i dzieci i powiedziała mu cześć.
1,590 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 23:25:36 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 23:27:27)
naprawdę fenix...niezły ubaw...to znaczy że on z kochankami zdradza kochanki ??? 
ja też ze swoim mamy nie najlepsze charakterki..on furiat i ja też...do tego dwa uparte osły...dlatego czasami dochodzi do bardzo nieprzyjemnej wymiany zdań...ale czasami jedno i drugie musi pójść na kompromis
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Mój mąż ma 30 lat a jak sam twierdzi zostawił mnie bo nie chciałam wykonywać obowiązków domowych (sprzątanie) to znaczy chciałam z nim to dzielić ot co zresztą to nie ma już znaczenia czyż nie każda wymówka jest dobra. Po prostu on mnie nie chce a ja staram się go wymazać z życia.
współczuję fenix...najgorszy typ faceta...
Lowelasy,mój małżonek jak mu powiedziałam,że kiedyś też mu się wody w uszy naleje.To powiedział mi nie ta,to inna oni je chyba traktują jak zabawki.Oni niedorośli do życia w rodzinie i emocjonalnie.Zachowuja się gorzej jak dzieci.Oj fenix dałaś im do myślenia,mi zresztą też 
1,594 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 23:30:56 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 23:31:27)
dziewczynki...włosy stają mi dęba na głowie...takie teksty słać do swoich żon...brak szacunku po prostu...mogliby chociaż wziąść pod uwagę że urodziłyście im dzieci i troszeczkę opanować słownictwo
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Nie mówię,ze nie ma dla mnie szacunku ze względu na dzieci.Dzieci na obecną chwile u niego poszły na plan dalszy.Ostatnio mnie serce zabolało,jak młodsza córcia powiedziała,ze nie kocha taty bo bezprzerwy niema go w domu.Wczoraj nawet mu powiedziałam,żeby się wyprowadził,bo wtedy jak przyjedzie do nich to bedą wiedziały,ze tata w ten dzień jest tylko dla nich.
1,597 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-28 23:35:20 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-28 23:36:21)
dobra kochane...ja lecę spać...znowu bladym świtem trzeba wstać...trzymajcie się i do jutra pappa
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Mój syn ma tak samo ciągle mówi że tata marnuje mame ech staram się jak moge by się to nie odbijało na nim ale cóż to dziecko widzi i rozumie
gonia-73 napisał/a:dziewczynki...włosy stają mi dęba na głowie...takie teksty słać do swoich żon...brak szacunku po prostu...mogliby chociaż wziąść pod uwagę że urodziłyście im dzieci i troszeczkę opanować słownictwo
moze to nowe pokolenie facetow tak ma /mam na mysli tych kolo 30 tki Goniu,ja bym chyba szalu dostala jakbym cos takiego uslyszala z ust meza,jak tak czytam dziewczyny to widze ze moj to sie chyba mnie boi,a moze jednak kocha hehehe
Dobranoc goniu,ja znów się kłucę hehehe
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
olej to kasiamruczek po co się szarpać
fenix napisał/a:Mój syn ma tak samo ciągle mówi że tata marnuje mame ech staram się jak moge by się to nie odbijało na nim ale cóż to dziecko widzi i rozumie
az sie serce kraje ,ty i kasamruczek jestescie takie mlodziutkie ,macie male dzieci,w sumie zamiast cieszyc sie zyciem ,oni wam i dzieciom zgotowali taki los ,koszmar ,najgorsze jest to ze te dzieci tak wiele juz rozumieja .....
a ich to nic nie obchodzi....zachowuja sie jak potwory
dokładnie ludzik,ja właśnie go zjechałam o dzieci.Żeby się wyprowadził itp.powiedział,że to zrobi,ale muszę jeszcze poczekać.To powiedziałam mu,że chyba predzej ja to zrobię.Jak on stwierdził,ze niema zamiaru się ze mna męczyć.
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Ja nie mam żalu do męża że chce odejść a jedynie o to że mimo tego wszystkiego tylu lat traktuje mnie jak ścierę do podłogi, że teraz nie chce mi dać normalności i że mimo tylu lat nie chciał ratować tego gdy jeszcze było można.
Rozumiem cię fenix.Niech zakończą jedno a póżniej się pchają w drugie.
kasiamruczek1 napisał/a:Rozumiem cię fenix.Niech zakończą jedno a póżniej się pchają w drugie.
kasia pisalas ze mieszkasz z tesciami,a jak oni sie zapatruja na ta wasza sytuacje?
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
No ja już męża nie mam to tylko formalność ale sama nie mogę zacząć od nowa szkoda ale cóż nowy rok będzie lepszy
Mieszkam tylko z teściową,a ona się nie wtrąca,to już starsza kobiecina.
Dlaczego sama fenix nie mozesz zacząć od nowa.Jesteś mądrą wspaniałą osobą i nie jeden facet chciałby miec taką kobietę przy sobie.Po prostu trafiłaś na nieodpowiedniego faceta.
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
A poza tym co rodzice mogą zrobić , życia za dzieci nie przeżyją może im się coś nie podobać ale co to zmieni.
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Moje sprawy zanim się wyprostują mogą się ciągnąć jeszcze latami jestem tego świadoma ale są pewne rzyczy których nie odpuszczę.
- fenix
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
dobranoc ja wstaje o 4.40 więc za chwile 
Cześć dziewczynki,a gdzie wy się wszystkie podziewacie
Kawka,papierosek do ręki i na pogaduchy 
no cześć kochaniutka...trochę roboty mam...kawkę już drugą piję i ze cztery fajeczki trzepnęłam 
To ty szybciutka jesteś,ja dopiero wypaliłam jedną i siegam po drugą
ale obiadek już ugotowałam i dzieciaczki do szkoły zaprowadziłam 
A jaki dziś chumorek i samopoczucie??? Aura za oknem niezbyt przyjemna,że aż nic się niechce.
ja ledwo sie rano zwlekłam...potem o mało co nie spóźniłam sie do pracy...korki jak jasna cholera...już przed 7,00 cała warszawa stoi...deszcz, chlapa, nieprzyjemnie, chociaż niedawno na chwilkę słoneczko wyjrzało...
humorek taki pół na pół.
a Ty to dopiero obrotna jesteś...obiad ugotowany, dzieci w szkole...no proszę, proszę...brawa dla tej Pani 
ona ma za to nadmiar...mógłby się z Tobą podzielić 
a na grypę sie nie szczepię...zawsze jakieś dziwne stany mam po szzcepieniu i na apewno wtedy choruję
a który wątek czytałaś???
- szirina
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
dziś kolejny deszczowy dzień. dziś idę do fryzjera, może poczuje się lepiej. z moim facetem dalej mi coś się nie układa, wystarczyło tylko znów go zostawić samego znów poczuć te odległość i na nowo obojgu odwala. on mówi że czuje że już nigdy się nie zobaczymy, a ja znów go posądzam o jakieś kłamstwa. nie umiem mu zaufać masakra ehh.
dziś idę szukać pracy, może nie szukać ale roznieść CV może ktoś się odezwie
szirina...żadna tak do końca nie zaufa...kto raz się sparzył do końca nigdy nie zaufa...nawet innemu mężczyźnie
powodzenia w szukaniu pracy 
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=6980&p=1 gonia ten wątek,musiałam go odszukać.On wczoraj próbował się do mnie zbliżyć,ale ja mu powiedziałam,że nim poprostu się teraz brzydzę
Dziś nasza rocznica,ale on pewnie o tym zapomniał 
szrina fryzjer fajna sprawa na poprawę humoru,a co do zaufania to ciężko mu będzie teraz je odbudować.Ale na wszystko potrzeba czasu i ogromnej cierpliwości.
ale mówisz że chciał ten tego...tupeciarz kurcze...a co do rocznicy...wszystkiego najlepszego ja Ci życze...chociaż powiesz na pewno że nie ma czego ale jest...masz w końcu dzieciątka śliczne 
Kasiula a może będziesz mile zaskoczona...może będzie pamiętał
Nie wytrzymałam i wypowiedziałam się u facetów
Goniu tak chciał się ze mną wczoraj kochać a ja powiedziałam,żeby mnie nie dotykał,choć nie mówię,że nie miałam na to ochoty
.Dzięki goniu za życzonka,wątpię,ze bedzie pamiętał.On zawsze zapomina o takich rzeczach typu rocznica,urodziny,ja natomiast zawsze.Dzieciaczki fakt są słodkie i bardzo kocham te moje rozrabiaki,tylko one mnie trzymają teraz przy życiu.
1,625 Odpowiedź przez gonia-73 2009-09-29 10:23:16 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-29 10:30:57)
kasiula Ty dzisiaj dołka nie łap dzieciaku...wieczorem kupię sobie browarka...wypiję za Twoje zdrówko...a że dzieci w takich chwilach trzymają przy życiu to wiem...wtedy przytulanie takiego ciałka to istne pocieszenie...dobrze że je mamy
zaraz polecę i sprawdzę co tam napisałaś..
aha i loguj sie tu wieczorkiem 
no kasiula...sama prawda...ja jak już wczoraj pisałam nie chcę sobie języka strzępić...szkoda słów pozatym tak jak powiedziałam najlepiej oceniać jest to czego się nie przeżyło...
Posty [ 1,561 do 1,625 z 2,197 ]
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024