Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,301 do 1,365 z 2,197 ]

1,301 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-09-28 11:13:48)

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Dzięki za wszystko.... Idę do domku... Lekcje z młodocianym odrabiać sad Matka-Polka.... sad

Mogę jutro zajrzeć ?

P.S. Jeszcze pokaże wam jak się portal reklamuje :

"*** to randkowy portal, którego celem jest, aby mężczyźni, kobiety, a także pary swingerów mogli nawiązywać nowe znajomości i dzięki temu umawiać się na seks randki. Jednak to nie wszystko ? dane im będzie również spędzić noce pełne namiętności i spróbować odważnego seksu bez zahamowań. Korespondujcie więc, poznawajcie się, nie wstydźcie się ciągle zmieniać partnerów, aż znajdziecie tych, z którymi seks będzie dla Was najprzyjemniejszy."

Miłe nie ?

Powód edycji: usunięcie linka.

Zobacz podobne tematy :

1,302 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-24 15:25:42)

Ponoć każda kobieta w trakcie konfliktu karze męża oziębłością w łóżku ))))))))))))))))ale tylko chyba efekt wtedy odwrotny nie uważacie?
Wpadaj kochana wpadaj))))))))))))
kasiula pałka policjanta no nie poznaje koleżanki)))))))))))))))))))
na jutro temat przewodni pałki)))))))))))))))....i biada jak któraś zacznie od marudzenia

1,303 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-24 15:26:59)

pewnie że wpadaj...tutaj sie troszeczkę rozluźnisz big_smile

ja tam czasami karzę oziębłością w łóżku męża...chociaż ostatnio mi się to nie zdarzyło...powiem że odkrylismy seks na nowo hihihihi

ja tez spadam...w końcu jadę do domku i też jak typowa matka polka biorę się za gary sad

stara panna nie nakręcaj się już kobiecino do lekcji a później wieczorkiem możesz jeszcze zajrzeć...ja sie na chwilę pojawię na pewno big_smile

1,304 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-24 15:27:30)

Czy cos takiego nie powinno byc zakazane?....zaraz tam włażę hihi i znajde pana na sexistowskie noce)))))))))))))))))))

1,305

opisz wrażenia big_smile na razie papappapa

1,306

papapa

1,307

Może i efekt odwrotny bo w pewnym sensie się od siebie można oddalić. Ale tak jak napisała gonia niech facet zachodzi w głowę, co się zrobiło z moja kobietka??? Piękna a niedostępna, a na małą zemstę proponuje wsadzić paczke prezerwatyw do torebki hihihi niech zachodzi w głowę tongue
ach zrezygnowanaaa ludzie czasem się zmieniaja hihihi.

1,308 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-24 15:34:21)

Dziewczyny czy Wy myslicie, że jak uprawiają seks z innymi interesuje ich łózko z Wami? W nosie maja czy oziebłe czy nie w łóżku. Ale szok by był gdyby sex nagle był rewelacja, spontaniczny i bez barier mimo wymiany zdań przy kolacji. Oziębłe tak ale w zachowaniu... paczka prezerwatyw hihi dobre u mnie by wiedział, że pic na wodę bo mam uczulenie na lateks i nie używam.

1,309

W sumie to racja zrezygnowanaaa, ale mój miał zawsze smaki na mnie tongue to dlaczego by go trochę nie pokarać smile

1,310

kup męska golarke i męski perfum i zostaw w łazience tym go pokarzesz bo zacznie się zastanawic czyje to hihi i kiedy tu ten ktosik bywa))))))))))))))))

1,311

Wszystko ładnie pieknie, ale jest jedno ale...... nie mieszkamy sami tylko z teściową, wiec taki numer nie wyjdzie. Ale na mojej twarzy częsciej pojawia sie usmiech i to go zaczyna boleć, bo z jego zonka dzieje sie coś nie tak. Ale jak już wspominałam latam po domku na wpół nagusieńka a jemu aż ślinka leci tongue

1,312 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-24 15:47:40)

Ty świntuszku, to teraz zrób tak jak ludzik idź na masaż pełen relaks))))))))))))))))
A własnie miałam pytać nadal mu nie gotujesz i nie pierzesz?

1,313

Tak, tak kochana nadal mu nie gotuję i nie piorę, a jaki miał do mnie o to żal hehehe. Powiedział, ze pranie to jeszcze przeboleje, ale te gotowanie ehhhhhh on lubi dobrze zjeść smile Ale dobrze mi z tym mam dzięki temu wiecej czasu dla siebie i dla dzieci smile Co do masażyku hmmm fajna sprawa, ale najpierw planuję odwiedzić dermatologa, by pomółgł mi coś zrobić z tym moim brzuszkiem smile

1,314 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-24 15:57:03)

ćwiczenia i dobry kremik
To gdzie chodzi na obiadki i pranie do niej?

1,315

Pranie sam sobie robi hehehe, a co sobie zrobi to zje. U niej nie ma szans zjeść bo ona mieszka z rodzicami, a jej matka jest do takich związków też nastawiona anty jak my smile Kremik używam, ale shania mi doradziła bym ten mój problam pokazała dermatologowi i może on mi coś z nim zrobi, głównie mi chodzi o te rozstępy.

1,316

a nadal do niej chodzi?

1,317

Tego nie wiem na 100% napewno u niej się nie spotykaja bo nie ma takiej opcji. Ale pewnie tak.

1,318

Nic ja już spadam, miłego wieczoru dziewczynki smile

1,319 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 09:16:42)

Alo dziewczynki no to zaczynamy kolejny dzień)))))))))))))))))
Kurka uciekł mi jeden temat macie go może u siebie"niesatysfakcjonujaca zona"?

1,320 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-25 09:19:16)

cześć zrezygnowana...ja nie posiadam tego tematu...:D

faktycznie nie ma go...może skasowany albo co ???

1,321 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 09:20:41)

buuuuuuuuuuuuuuu nie moge go odszukać jakoś. A właśnie goniu mam pytanko czy fotke tej osoby masz właśnie z czata na,którym się poznali?
No tez tak pomyślałam, że skasowany, a babeczka mi maila przysłała i chciałam sobie temat przypomnieć.

1,322

mam...:D

1,323

No to dawaj))))))))))))

1,324

nie tam...nie ma co oglądać tongue

1,325 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 09:26:29)

ale ja o watek pytam nie o te babe? o nia pytałam dlatego, że sie wczoraj zastanawiałam, że ludzie nie boją sie publicznie pokazywać na takich czatach, że ich ktoś pozna?

1,326

przecież się nie pokazują...czat jest anonimowy...masz tylko nicka a że później widzą się w realu i bzykają to już ich sprawa...fotkę mam tylko dlatego że ona przysłała mu na maila

1,327

aaaaaaaaaaaaaa no bo własnie sie zastanawiałam

1,328

Goniu a jakas w miare ta baba byla ?

1,329

powiem Wam tak...jestem obiektywna...na swoje lata nie wyglądała...wygląda o wiele młodziej, jest szczupła, zadbana

1,330

Ale głupia jak but i miała zapewne hemoroidy))))))))))))))

1,331

a tego to już nie wiem...tzn. że była głupia to wiem...nie wiem czy miała hemoroidy tongue

1,332

gonia-73 napisał/a:

powiem Wam tak...jestem obiektywna...na swoje lata nie wyglądała...wygląda o wiele młodziej, jest szczupła, zadbana

sorki Goniu ze zapytalam,ale ja jak dowiedzilamsie z kim zrobil to moj ,to dwa dni nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac,poprostu szok totalny,do dzis nie wiem jakiej ilosci alkoholu potrzebowal zeby z nią pojsc do lozka.

1,333

Ludzik a Ty go dorwałaś czy tylko życzliwi Ci donieśli?

1,334

nie ani tio ani to ,ona do mnie zadzwonila i mnie poinformowala gdzie jest moj maz i z kim i co robia

1,335 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-09-28 10:55:24)

ale wiesz ludzik...ładna czy brzydka, szczupła czy zadbana...boli jak nie wiem...dzisiaj znowu mam doła sad

1,336 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 09:58:30)

a chyba taki dzień ja tez od 4 nie spałam, doła mam na maxa

1,337

ja kurcze mam straszny ból głowy od samego rana, tez w nocy się często budziłam a w ogóle jak sobie o wszystkim pomyślę to mnie szlag trafia...do wypłaty jeszcze 4 dnia a ja mam 2 zł. w portfelu...kurna wiecie co...człowiek pracuje i nic z tego nie ma po prostu

1,338 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 10:03:08)

Nie wspominaj o kasie nade mna wisza 3000 do zapłaty(((((((((((((((((((( I staram sie chwycić odwołania.

1,339

nie chcę nic mówić zrezygnowana ale pewnie nic nie dadzą...zaraz bedą sądem straszyć...

1,340 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 10:07:02)

No juz strasza mam termin do 29 wrzesnia, ech szkoda gadac mykam będę później papapap

1,341

gonia-73 napisał/a:

ja kurcze mam straszny ból głowy od samego rana, tez w nocy się często budziłam a w ogóle jak sobie o wszystkim pomyślę to mnie szlag trafia...do wypłaty jeszcze 4 dnia a ja mam 2 zł. w portfelu...kurna wiecie co...człowiek pracuje i gówno z tego ma po prostu

Zebys wiedziala, ja przez swoje szalenstwa ostatnie tez dostalam po kieszeni, ale co tam.
Co do zdrady boli oczywiscie nie ma znaczenia jaka byla, tylko najgorsze bylo dla mnie to ze z taka? jak to? ja zawsze wyobrazalam sobie ze faceci to jak juz zdradzaja to szukaja kogoś przynajmniej wizualnie fajnego, teraz wiem jak jest, coz u mojego to byl alkohol, bo wiem ze on trzezwy to zero zainteresowania by przejawial, nawet jakby byl mocno w potrzebie hehe.

1,342 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-25 10:12:47)

tak ludzik...tylko wiesz moim zdaniem alkohol też tego nie usprawiedliwia...mój też nie był całkowicie trzeźwy..po paru piwkach

jak nie może to niech nie pije i tyle tongue

1,343

gonia-73 napisał/a:

tak ludzik...tylko wiesz moim zdaniem alkohol też tego nie usprawiedliwia...mój też nie był całkowicie trzeźwy..po paru piwkach

jak nie może to niech nie pije i tyle tongue

JA GO ABSOLUTNIE NIE USPRAWIEDLIWIAM tylko wiem, ze musial sobie ostro popic, bo on nie mialby odwagi po trzezwemu, na tyle go znam, faceci to gorzej niz zwierzęta ***.

1,344 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-25 10:18:11)

wiesz oni zawsze po pijaku to są kozacy...a trzeźwi...jakie to milusie, misiowate itp...:P aż się wymiotowac chce się po prostu

1,345

gonia-73 napisał/a:

wiesz oni zawsze po pijaku to są kozacy...a trzeźwi...jakie to milusie, misiowate itp...:P aż się wymiotowac chce się po prostu

Dokladnie, dokladnie, ja mam te same odczucia, nie wiem jak u nich jest z kacem moralnym? powiem ci kochana ze moj maz jest bardzo empatyczna osoba, naprawde nie wiem jak on sobie radzi z poczuciem winy, wiele razy jak zrobil cos nie tak /oprocz zdrady/ widzialm jak trudno mu bylo sobie z tym poradzic, jak wspieralismy sie razem gdy cos sie dzialo, tak sobie mysle ze dla niego kara za te zdrady jest on sam dla siebie, kiedys powiedzial ze najgorsze jest jak ktos sam soba gardzi..............

1,346

mój mówi że popełnił błąd i że jest mu przykro....że chce o tym zapomnieć a ja mu o tym przypominam big_smile

1,347

bo co tu teraz zmienia slowa ,nic ,kompletnie nic,czasu nie da sie cofnac ,niestety,wiele kobiet mowi ze z czasem bol przycicha,nie wiem u mnie boli jak bolalo tylko z czasem nie mysli sie o tym juz az tak czesto

1,348

ja tam codziennie myślę jak na razie sad

1,349

Gonia,każda z nas myśli rzecz ludzka. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że się jeszcze do nich przyrównujemy... co jest ze mną nie tak, w czym ona jest lub była lepsza. Boli jak nie wiem. Trzeba jednak żyć dalej nie dołować się i być w danej chwili egoistką i myśleć o sobie. My też mamy to coś smile

1,350

kasiamruczek1 napisał/a:

gonia,każda z nas myśli rzecz ludzka.Najgorsze jest w tym wszystkim to,że się jeszcze do nich przyrównujemy...co jest ze mną nie tak,w czym ona jest lub była lepsza. Boli jak nie wiem. Trzeba jednak żyć dalej nie dołować się i być w danej chwili egoistką i myśleć o sobie.My też mamy to coś smile

WLASNIE, WLASNIE naprawde wazna rzecza jest by zajac sie soba, za wszelka cene, nawet jak bardzo sie nie chce, ja staram sie nie myslec chociaz marnie mi to wychodzi, doszlam do wniosku ze to nie ze mna jest cos nie tak, tylko z nim, ona w niczym lepsza ode mnie nie byla, byla poprostu pod reka jak parasolka, no i tak powinnysmy je traktowac ***.

1,351

dokładnie ludzik jesteśmy wyjątkowe.Mój mąż kiedyś spróbował mnie zdołować i powiedział,że nigdy nie znajdę sobie faceta,bo wszystkich wykończę,choć to nie jest prawdą bo wcale nie jestem zła.Zawsze zależało mi na tym by poświecił mi więcej uwagi.Pewna osoba,a jest nią moja mama powiedziała mi,że wcale nie jestem zła,bo jakby tak było to nieprubowałabym tego wszystkiego posklejać do kupy.A tak naprawdę to on jest gówno wart skoro skacze z kwiatka na kwiatek i nie potrafi nikogo zatrzymać przy sobie.Wzięłam sobie te słowa do serca i jest mi lepiej i wam radzę zrobić to samo smile

1,352 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 12:56:23)

Gonia akurat w Twoim przypadku uważam,że facet popełnił błąd-wine ponosi ta baba/natręctwo jedno(((((((((((((taki typ baby ,którą właśnie krytykowałyście na jednym z postów)
Ale w przypadku Ludzika,Kasiuli czy shani winni są faceci nie ta była by inna-ot mieli może zachcianke, może znudzeni cholerka wie czym ,a może tak jak piszecie alkohol nie wiem.W takim przypadku konsekwencje ponosi i zona i kochanka.Wiesz może Wam jest łatwiej jednoznacznie ocenic bo same to przeżyłyście,ale ja uważam,że tak jak w przypadku majorki młoda ,naiwna chciała kochać,dała sie omamic-fakt mogła się wycofać jak się dowiedziała.Ale poszła po rozum i zakończyła to.Uważam ,ze wtedy mozna rozgrzeszyć,ale jak widzę wypowiedź dojrzałej baby 48 letniej na tamtym poście ,która opisuje swoje pobudki -szok brak mi argumentów.Albo smarkuli,która pojęcia nie ma o związku i wypisuje,że same zdradzone są sobie winne-panna nikt,której poziom sięga bruku.Rozumiem tez po części mężatki co sie pakują w romans bo mąż je zaniedbuje traktuje jak matkę ,żone i jak mu sie zachce kochankę.Nie dziwię się wtedy,że uciekają w romans-jasne ja bym wolała najpierw pogadać wyjaśnic co z czego wynika,ale same wiecie, ze czasem to walenie głową w mur.

1,353

dziewczynki,u mnie bylo tak ze pierwszy skok w bok byl w 8 miesiacy ciazy,niestetyod pozatku mialam straszne problemy i szlaban na sex,niby radzilismy sobie w taki czy inny sposob ale moj małż pojechal do swojej mamusi i ona mu zaaranzowala pocieszenie,wiec moj durny pijany maz skorzystal,a mamusi pewnie zal bylo synka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nastepny raz to bylo tez na imprezie z tego co wiem ,a ja bylam w kraju ,no wiec tez nie bylam ze tak powiem pod reka ,wstretne ale prawdziwe ,najbardziej boli to w ciazy ,ale to juz historia

1,354 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 13:06:00)

ludzik wiesz co jest w takiej sytuacji najgorsze,że jak facet jest niedysponowany,stres ,zmęczenie my jesteśmy cierpliwe(do kiedy?)??,ale jak my tylko jestesmy zmeczone ,itp to od razu szukaja sobie rozwiązania  i to jest chore.
Ludzik i nie boisz sie mu dac szanse?-kolejną

1,355

Cześć zrezygnowanaaa,ja choćby się działo niewiem co w moim małżeństwie napewno nie uciekałabym do zdrady i pocieszenia.Niestety nie tędy droga.Ludzie jesteśmy cywilizowani i nie rozwiązuje się wten sposób swoich problemów.Są terapie małżeńskie itp.a jak to nie pomoże to lepiej podjąć słuszną i niekrzywdzącą decyzje żeby się rozstać.Póżniej robić swoje.Bo zdrada tak okropnie boli i wpędza nas w niesamowite kompleksy a po rozstaniu rób sobie co chcesz,bolało by napewno mniej.Nie wiem może byłam inaczej wychowywana ale zdrady napewno bym nie przegryzła,choćbym kochała tą drugą osobę nawet nie wiem jak bardzo.Wolałabym zakończyć jeden związek a dopiero pchać się w drugi.Dla mnie to chore,że takie rzeczy wogóle się dzieją i cierpią przez to niewinne osoby.Nie mówię,że my też nie zawiniłyśmy.Nie chcę się wybielać,ale napewno istnieją inne sposoby by wyjść z dołka.

1,356

ja nie zrobilam nigdy niczego/w moim malzenstwie/czego musilabym sie wstydzic i zalowac,ja juz wczesniej kilka postow napisalam,najwieksza kara dla mojego meza jest on sam,bo wiem co sie z nim teraz dzieje i bynajmniej nie chodzi mu o to ze ja mu dalam popalic

1,357

Niewiem ludzik jak interpretować twojego męża i mojego też bo nie chodzi tu o zdradę jednorazową.Myślę,że jakby żałowali swojego występku,to skończyłoby się na jednym numerze i tyle.

1,358

dokładnie i własnie w takiej sytuacji pojawia sie kłopot-dać znowu szanse ,jeżeli tak na jak długo?

1,359

Ja już przestałam się łudzić,że będzie dobrze,chciałam posklejać ten związek.Nie wiem może mój mąż wkońcu dojrzeje.Nie szukam nikogo bo tego nie chcę,nie chcę byc poraz kolejny skrzywdzona.Żyję dniem dzisiejszym,z nadzieją na lepsze jutro.Być może moje uczucie z dnia na dzień się wypali i będzie mi łatwiej to wszystko przegryść.Teraz wiem,że mój mąż nie dorósł do prawdziwego związku i do założenia rodziny.Może wypadało mu zafundować jakąś terapię szokową,spakować siebie i dzieci i odejść...sama już nie wiem na obecną chwilę i tak to nie jest możliwe,mogłam to zrobić już dużo wcześniej.

1,360 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-25 13:56:45)

kasiula ja jestem egoistka w takiej kwestii nie dam sobie krzywdy zrobic i zapewne  bym odeszła,ale cięzko mi gdybać bo dopóki sie nie znajde w takiej sytuacji nie wiem.Tylko gdybym pozostała to psychicznie by mnie to pożarło(((((

1,361

I obyś nie była,bo to cholernie boli.Ja zawsze byłam anty nastawiona do zdrady.Zawsze powtarzałam,ze jak coś podobnego mi się zdarzy to ot co koniec i już!!! Teraz stoję na rozdrożu i sama nie wiem jaka decyzję podjąć,może gdybym nie kochała byłoby mi łatwiej.Najbardziej boli to ,że wiem jak naprzykład w danej chwili jakaś larwa tuli i całuje to co ja tak bardzo kocham.

1,362

kasiamruczek1 napisał/a:

I obyś nie była,bo to cholernie boli.Ja zawsze byłam anty nastawiona do zdrady.Zawsze powtarzałam,ze jak coś podobnego mi się zdarzy to ot co koniec i już!!! Teraz stoję na rozdrożu i sama nie wiem jaka decyzję podjąć,może gdybym nie kochała byłoby mi łatwiej.Najbardziej boli to ,że wiem jak naprzykład w danej chwili jakaś larwa tuli i całuje to co ja tak bardzo kocham.

no niestety kochana tego juz zawsze sie bedziesz obawiac,tak to juz jest jak czlowieka zdradzi najblizsza osoba,ja poprostu postanwilam wziasc sie w garsc chociaz trudno ,ciezko poplakalam,ale mysle sobie ze skoro on tak walczy ,hm w sumie przeciez moglby olac robic sbie dalej co chce ,ale teraz widze ze cos siew nim ruszylo,moze dlatego za pierwszym razem ja nie robilam takiej afery ,uwierzylam mu jak mnie zapewnial ze to bzdury i takie tam,blad,wielki blad ,dzisiaj widze ze tamTa sprawa to tezz byla prawda,nie wazne ze to bylo raz ze nie byl to romans tylko ze raz sie wygzili,wtedy swojemu uwierzylam bo nie miescilo mi sie w glowie ze mozna byc taka swinia,dzisiaj wiem ze mozna

1,363

A skąd bedziesz miała pewność ,że nie zrobi ci tego jeszcze raz,jak znów zaufasz i dasz szanse.Tej pewności już nie bedziesz miała.

1,364

kasiamruczek1 napisał/a:

A skąd bedziesz miała pewność ,że nie zrobi ci tego jeszcze raz,jak znów zaufasz i dasz szanse.Tej pewności już nie bedziesz miała.

NO WLASNIE ale ja nie bede go sprawdzac powiedzialam sobie

1,365

kasiula...co za awatar big_smile brawo kochana big_smile

myślę dziewczynki że każda z nas nie ma pewności...pięknie jest jak nie wiesz...a potem...cóż...zaufanie nadszarpnięte

Posty [ 1,301 do 1,365 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024