Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 2,197 ]

1,041

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

o jestes

Zobacz podobne tematy :

1,042

jak tam dzionek

1,043 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 21:40:46)

jak tam  w pracy Kasiula...no ja troszke tu dziś zabaluję chyba ,że padne na pysk ze zmęczenia hihi
Latałam dziś jak kot z pęcherzem ))))))))))))))))))
Widzicie mój nowy obrazek? Fajny nie...

1,044

zrezygnowana wlasnie twoja fote o tworzylam,uhu hu ,jaki towar

1,045

Miałam właśnie pytac czy doszło bo coś kom mi dziś siadał

1,046

ja szukam cos na kompie zeby wam poslac moja facjate,ale na razie same dzieci znajduje,za to moj malzonek na swoim /dawniej moim/ma pelno fajnych zdjatek ,pewnie zeby zone podziwiac i nie zdradzic
he,poszukam napewno cosik najde

1,047

No ja tez mam zawsze kłopot z fotkami same fotki dzieci))))))))))Właź na forum poszukasz jutro

1,048

oooo jestem w szoku zrezygnowanaaa że sie pojawiłaś,w pracy oki,nawet na przerwie na grzyby z kumelami poszłyśmy hehehe,a jak tam ci minął dzionek???
ludzik jak to sie mówi nie oceniaj towaru po opakowaniu,może na zewnątrz ok,a charakter może mam do dupy.Już sama nie wiem jak to interpretować,najwidoczniej coś ze mną nie tak skoro zdradził.co do masazu to chociaż jakiegos przystojniaka miałaś hehehe,a tam też cię wymasował tongue ????

1,049 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 21:52:24)

jestem jestem wczoraj tez byłam ,ale Was nie było(((((((((((((a jak tam grzybki są?
Co do charakteru kasiula ,a który z nich charakteru szuka -zmiany wizualnej szukaja ot co(((((((((((((((((

1,050

Może i masz rację albo lepszego towaru do łóżka.A obok mojej pracy jest lasek i na rydzach byłam tongue

1,051

Źle mnie zrozumiałaś nie lepszego innego....

1,052

No tam nie, ale ledzwie pytal czy tez, a ja nie wiem do tej pory czy on zartowal czy nie, a odpowiedzialm mu ze od lędźwi masowania to moj maz jest, ale nie wiem moze tez tylek sie masuje nie mam zielonego pojecia, balam sie wyjsc na jelopa i nie pytalam, mnie juz nic nie zdziwi.
Co do charakteru, guzik prawda, wiesz, a co oni charakter bzykaj czy babe, nie doszukuj sie winy u siebie, ja jestem po koszmarnej przeprawie z mezem, k*i ch* lecialy rowno, dz* itp. tez sobie nie podarowalam, a juz szlag mnie trafial jak zaczal ględzić, jak go poprosilam zeby mi przyslal na kompa pare moich najlepszych zdjec, zeby wam poslac, to mnie od lafiryndy, wam mowie, ze niby d* mnie swedzi i chce komus poslac, wiecie co bydlak jeden, on widzi swiat na swoje podobienstwo, bo mi normalnie nie przyszloby takie cos do glowy, jakby mnie on o to poprosil, a on ze sobie gacha na internecie wyczailam, no bydle jedno.

1,053 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 22:04:31)

ludzik rozwliłaś mnie ta wiązanką hihi.
Słuchaj  a zrób mu numer ,zrób sobie akty ,albo w fajnej bieliźnie i wyslij mu .Zapytaj czy takie są ok czy twojemu koledze sie spodobają hihi

1,054

a kto mi te akty zrobi????syn?????

1,055

hihi popros pana masażystę))))))))))

1,056

hehe jeszcze by sie chlopina zniechecil do kobiet jakby stara babe rozebrana do rosolu zobaczyl

1,057

kasia a ty co grzyby czyscisz

1,058

No przestań juz on sie pewnie naoglądał,z reszta mówiłaś,ze pochwalił Twoje ciałko

1,059

to co mamnajlepsze pokazalm,reszty nie widzial ,na szczescie dla niego i dla mnie

1,060

widze,ze już uciekłyście,a mnie niestety chwilę nie było bo kompa udostepniłam mężowi

1,061

ja jestem

1,062

kasiu a ty ze swoim ze tak powiem ten teges ,czy separacja?

1,063

a co ty jeszcze nie śpisz?

1,064

nie kumam.Mieszkamy razem ale od miesiąca zero bzykanka

1,065

o bzykanie mi chodzilo wlanie ,jak sobie radzisz ztym?on nie chce ,nie stwarza sytuacji?

1,066

on może by chciał i nie raz próbował,ale ostatnio jak się pokłóciliśmy to powiedział,że mnie nie dotknie.wiesz co ja już przestałam sie tym przejmować i uczę sie z tym żyć.Nie raz jest mi ciężko bo z lodu nie jestem,ale teraz zaczełam go zlewać na swój sposób

1,067

wierze ci ,bo ja czasami tez mam takie cos,olewka kompletna ,ale umnie jest tak ze on mnie sprowokuje np tym ze mi mowi komplement,wlazi w tylek ,a ja juz agresja na calego i potem juz wysiadam i lecaaaaaaaaaaaa wyzwiskaaaaaaaaaaa

1,068

poprostu strasznie zlosci mnie jak mowi cos na temat mojej osoby,mojego wygladu,cos co dotyczy bliskosci,czy sexu ,odbieram to jako atak na moja osobe ,jako chec zblizenia czy poprostu jakiegos kontaktu i od razu agresja,nie umiem sobie poradzic z emocjami kompletnie

1,069

wiesz jak gadamy tak normalnie o rzeczach dnia codziennego,dzieciach,czy finansach nawet jest dobrze,normalna rodzina,dogadujemy sie ,jakies wspolne zakupy planujemy,czy cos tam ,no cyrk mowie ci,potem on chce powiedziec cos jak do kogos bliskiego,cos troche bardziej intymnego noi mi sie juz wlacza czerwona lampka

1,070

jak ci komplement mówi to chyba to dobrze ja bym była zadowolona,może żle to interpretujesz.

1,071

kasiu nie on sie naprawde stara ,naprawdejuz niech bedzie bede obiektywna,mowimimilerzeczy ,tylkoze ja poprostu unikam bliskosci ,POUFALOSCI z nim ,normalnienajlepiej jest jak rozmawiamz nimjak z SASIADEM

1,072

ide juz do wyrka ,,bo jutro znow pracowity dzionek

1,073

gdzie ty wybyłas,ja już musze mykać spac a ciebie nie ma.Dobranoc i nie wyolbrzymiaj sobie wszystkiego bo w deprechę popadniesz,jesteś fajna babka,a on nie docenia smile Ja mykam bo rano musze wstac.

1,074

piekne gdzie wy jestescie?podejsc do kompa prosze

1,075

A witam dzis mi już lepiej ale jego zlewam zresztą wczaraj nie wrucił i dziś też go nie ma i dobrze przynjmniej nie musz z nim gadać ale mam doła bo niania mi zrezygnowała z pracy i od pon , nie mam co zrobić z dzieckiem zabawne ma przedszkole ale nie mam jak dostarczyć i odebrać z niego dziecka a małżonek ma to gdzieś spoko.

1,076

hejka jest tu ktosik

1,077

Wodze że tylko my w sobotni wieczór na necie

1,078

Zdradzona nie byłam (przynajmniej nic o tym nie wiem), mąż się starał zawsze, ale na tym wątku tak jakoś wesoło sie zrobiło, to może i ja kogos powspieram??:))

1,079 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-19 23:31:29)

no siemanko lalki :-)

koma...farciara z Ciebie kobieto big_smile

1,080

witajcie dziwczynki

1,081

zarzuccie jakas fajka bomi sie skonczyly i normalnie mam atak gloda nikotynowego,jak wytrzymam do rana nie wiem

1,082 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-19 23:38:51)

czesc ludzik...myślałam że juz podsypiasz...:D

a dziewczynki się nie odzywają...pewnie balują tongue

ludzik kurde kupuj w zapasie jedną big_smile ja tak robię...kurde podałam bym Ci przez neta ale ...nie dam rady big_smile

1,083 Ostatnio edytowany przez koma5 (2009-09-19 23:41:34)

Sobota przecież - maja prawo.

Trzeba by się taga nauczyć, to wirtualnego papieroska można przesłać.

1,084

ba...jak najbardziej...tylko miały się odezwać big_smile nasze dwie koleżanki dzisiaj się umówiły bo mieszkają blisko siebie...miały nas nie opuścić smile

1,085

właśniw co to było z tym wirtualnym papierosem..kurde nie pamiętam...skleroza nie boli big_smile koma przypomnij

1,086

hej koma,my sie ,,znamy,,z innegociekawego watku

1,087

no wlasnie co z tym papierosem ,wlasnie,
gonia gdzie bylas jak cie nie bylo?ja dzisiaj jadlam a nie palilam papierosy

1,088 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-19 23:50:02)

widziałam ludzik jak głosujesz...ale masz święta rację big_smile

co tam powiedz...jak samopoczucie po masażu ???

ja dzisiaj troszeczkę w domu robiłam...jeździłam po insulinę dla chłopa tam gdzie najtańsza i spędziłąm trzy godziny w kuchni big_smile

1,089

a ja przeryczalam kilka godzin,potem tez w kuchni,potem staralam sie zebrac w sobie ale marnie mi idzie

1,090

moglby mi ktos uczucia rozmasowac....

1,091 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-20 00:01:29)

e tam ludzik...weź że sie cholera w garść...i nie płącz...kurcze jeszcze po masażu big_smile

1,092

a po masazu jak wyszlam to ryczalam,szkoda slow,normalnie robie pogrzeb moich sludzen imusze to przeplakac

1,093 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-20 00:06:13)

ludzik...ja widzę że Ty masz jakąś deprechę totalną...weź albo zlej tego swojego chłopa i się na nim wyżyj albo...no właśnie albo...zastanów się co chcesz z tym zrobić

1,094

i jeszcze bledy sadze mialo byc zludze

1,095

wysiadam poprostu,ustalilismy ze sie rozchodzimy

1,096

No masz ci los...:(

1,097

wiecie dziewczynki ,nie ma sensu,po co?ciagle beda jakies inne,taki ktos sie nie zmieni ,a ja juz dalej nie potrafie z tym zyc ,nie potrafie tak zyc

1,098

witajcie, ludzik37 może faktycznie lepiej odejść bo co to za życie ale z drugiej strony a czego ty pragniesz bo to najistotniejsze.

1,099

cześć kobietki,witaj koma fajnie,że wpadłaś,masz rację wesoło tu i o wszystkim można pogadać big_smile
gonia jak mogłaś pomyśleć,że was opuściłyśmy zaraz te głupoty ci z głowy wybiję<bez urazy> hehehe smile
oczywiście spotkałyśmy się z shanią,ale robaka niestety nie było jak zalać,ale nic straconego napewno nadrobimy tongue
muszę wam powiedzieć kobitki że z shani super babka,a do tego jaka laska,jakbym była facetem to napewno bym się przy niej zakręciła tongue .Jest madrą i wyrozumiałą kobietą,więc jej mąż to gamoń,bo nawet sobie nie wyobraża jak wspaniałą kobietę stracił.
ludzik widzę,ze już podjęłaś decyzję musisz się kierować sercem ono ci wskarze dobrą drogę,jeżeli wiesz,że w tym związku nie dasz rady normalnie funkcjonować,to go zakończ.Jeżeli jednak kochasz na tyle męża,żeby wybaczyć i normalnie żyć to może warto by było zacząć wszystko od nowa.Szczerze to nie wiem co ci doradzić,bo sama nie potrafię poradzić sobie ze swoim problemem i jaką podjąć decyzję,więc nie jestem tu najlepszą osobą by ci doradzić,mogę tylko gdybać...
A co tam u was kobietki??? ja dziś luksusik mam,bo dzieci pojechały z mężem na cały dzień,więc trochę dziś dychnę,choć rano zdąrzyło dojść już miedzy nami do małego spięcia.

1,100

Ja nie lubie niedzieli bo to taki rodzinny dzień no i wszyscy spędzają go właśnie w takim gronie a moja rodzina w chwili obecnej to ja i syn więc standarowo sprzątanko .

1,101

fenix to ty teraz stwórz synusiowi rodzinę,weż go na spacer i sędż z nim miłoczas.Jest taka piękna pogoda,więc warto z niej korzystać póki jest okazja.Syn będzie ci za to wdzięczny i napewno podziękuje ci za to ogromnym uśmiechem smile

1,102

Tak wiem ale mam doła niani mi zrezygnowała z pracy i nie mam jak odebrać jutro dziecka z przedszkola mam 25 km odemnie a małzonek do 18 w pracy i ma to gdzieś

1,103

Kto by pomyślał że w Niepołomicach tak ciężko znaleźć nianie a tu jednak sad

1,104

to do której te pszedszkole jest u was,że nie dasz rady go sama odebrać.A co do niani daj ogłoszenie smile

1,105

Ogłoszenie ma dane od sierpnia na 3 portalach i wywieszone kartki pod kościołem na przystanku busów i nic , ja pracuje w krakowie od 6-16 a przedszkole do 16.30 dojeżdzam w tych korkach na 17 jak mąż chodził na nocki było ok a na dniówki miałam załatwioną sutudentke sle zrezygnowała i to w ostatniej chwili a ja mam prace dopiero 2 miesiąc nie ma mowy o zwolnienu, moja mama jest 35km odemnie a na dodatek od jutra jest w sanatorium. Teściowie oboje pracują i są w krakowie a w niepołomicach mieszkam od roku i nikogo tu nie znam normalnie kaplica.

Posty [ 1,041 do 1,105 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024