moj maz mnie nigdy nie krytykowal i nie krytykuje ,to mu musze przyznac ,malo tego on sie mna chwali przed wszystkimi,podsluchiwalam kiedys,raz zdarzylo mu sie skrytykowac ze nie ugotowalam tak jak on chcial i mial focha,to wywalilam wszystko do kibla,oczywiscie jak ja i dzieci juz zjedlismy i powiedzialam,ze teraz masz szanse sie chlopcze wykazac i gotuj
912 2009-09-17 23:45:53 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:49:40)
kASIA WIEDZ DOTRZYJ DO TEJ WARIATKI wiem o czym mówisz moj kolega mowil mi to samo "gdzie jestes gupolu mój". dobre ludzik dobre hiiiihiiii .Ja tez juz nie usmiecham sie jak dawniej ale wracam pomalutku
shaniu to twoje zdjatka tak?ile ty masz kochana rokow?
914 2009-09-17 23:51:56 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:53:33)
ludzik masz te foty gdzie jestescie dziewuszki ?Kasia ,gdzie znikłas o widze ,ze masz hiiihii ile mam lat?hmmmm pewnie tyle co TY 36?
shaniu ja też myslałam,żeby sie kiedyś spotkać,a sobota to nawet by mi odpowiadała bo mam wolne,a co do straty to chyba ja straciłam i teraz doceniam
ludzik wyślij mi numer gg na emaila bo wysyłam ale wolno idzie,a na gg bedzie szybciej
shania ty też mi wyslij gg
916 2009-09-17 23:54:57 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:56:49)
ok wysle ale nie gadaj mi ze nie wiedzialas, ze nie docenialas mężą?Dlaczgo tak uważsz wątpiłas w milosc do niego?????.................................wyslalam nr
nie shaniu to on twierdzi,ze ja go nigdy nie doceniałam
TO mógł Ci o Tym powiedziec ,a z ką maialś to wieedzieć jak nie mówil nic wlasnie to jest to co przez wszytkie watkli sie pojawia przecierz nic nie mowil
jaki profil musze ustawic na nk by tylko mogli ogladać mnie moi znajomi,moją galerię?? ludzik znów uciekł,numeru gg jeszcze nie dostałam ani twojego ani ludzika
oni wszyscy tak bredza ze ich nie doceniamy ,tak napewno najwazniejsze ze oni siebie sami dowartosciowuja tyle ze w lozkach innych bab
musisz wejsc w chyba ustwienia profilu prywatnosc? i tam zafajkowac sprawdze
właśnie wrócił,napiszę ci co i jak na gg
ale na prywatny czy na zamkniety? widzę shaniu,ze cie nie ma na gg
spadam ludzik a co z tymi latami ??
ludzik a twoje gg to gdzie?
Hej,hej dziewczyny gdzie wy się podziewacie,kawa i na nogi ![]()
hej jestem na chwilke bo dzis bede busy na maxa ,ale jestem wymieta ,jakby co bede po poludniu
mnie to po południu nie bedzie,bo do pracy idę,wysłałam ci emaila ze zdjeciami,wkońcu mi się udało ![]()
dzieki spaawdze zaraz
shania,gonia zrezygnowanaaa gdzie was wszystkich wcięło??? ja za chwilę muszę też na chwilę zniknąć bo z młodszą córą do pszedszkola muszę lecieć na 9:30,ale jak wrócę to na chwilę wpadne i mam nadzieję,ze bedziecie ![]()
931 2009-09-18 08:52:45 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 08:54:33)
cześć dziewczynki ,jestem kurka nadrabiam wczorajsze zaległości ,ale się rozpisałyście...Co do kawki to właśnie popijam hihi
No Kasiula widzę stajesz na równe nogi-no i rewelka jak to sie mawia co nie zabije -wzmocni hihi
cześć zrezygnowanaaa jak tam wczoraj wieczorek z mężem udany,???dziś to wszyscy jak widzę zabiegani,ja to dd 7 na nogach.Troszkę się rozpisałyśmy hehehe.
933 2009-09-18 09:04:06 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:04:56)
no wlaśnie czytam ... siedziałam troszke na kompie wieczorkiem,ale nie było Was..(((((((((((((((((padałam wczoraj na pysk....także wieczorek w łóżeczku i spanko hihi
A ja dziś Twoje samopoczucie? Bo widzę,że wrażeń małżonek Ci dostarcza?
oj i tak bez bzykanka
.Ja to póżno byłam bo z pracy o 20:30 wracam i musiałam z córą lekcje odrobić i do spania położyć.A one mają ciężko się pozbierać.goni dziś też coś nie ma ale coś pisała hmmm już nie pamiętam,że coś nie będzie miała internetu czy cóś.
ludzik zabiegany od rana pojawia się i znika
935 2009-09-18 09:11:01 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:14:29)
Kasiulka właśnie czytam co napisałaś,krok do przodu zrobiłaś-stawiasz na siebie juz na niego nie liczysz i uważam,że ok.
Natomiast fatalnie ,że rozważasz co on z nia robi itp.zadręczysz sie kochana ,idź na przód i nie myśl,miej to w nosie ,a czas pokażę.
Nie masz innego wyjścia jak to przetrwać,a rozważając co ,gdzie i kiedy z nią to masakra na psychę Ci siądzie.
Hej Sliczne witajcie :)jak samopoczucie ja mam smuta dzis ale walcze walcze jak nie wiem coKasia i jak tam? ***
937 2009-09-18 09:22:11 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:22:54)
cześć shaniu ...kasiula poleciała córcie do przedszkola zaprowadzic .A Ciebie znowu co napadło?
Jak tam w pracy było,zadowolona?
cześc lalki...ja nie będe miała internetu od godziny 13,00 ale w domku już będę później to zasile nasze szeregi...
shania nie smutkuj mi się tutaj...a co do kasiulki...lac dziada w pysk ooooo:P
A nie wiem jakos nie moglam spac chic pzno poszlam bo pislaysmy z Kasia na gg i nerwy mialam w nocy jakies dzis mnie smut oblal jeszcze nakrzyczlam na mojego synka
a tez mial zly dzien i tak ogolne ale walcze ![]()
Ale mi się udało,bo sąsiadka wzięła moją dziewczynke do pszedszkola dziś,bo mówi,że i tak idzie w tamtą stronę.A my sie tak wymieniamy,bo po co mamy chodzić obje.Już mi siadło,może inaczej bym podchodziła do sprawy jakbym nie kochała
a tak to mi ciężko z tą świadomością. Wczoraj to mi powiedział ,że po drodze soczki dziecią kupi,a wrócił bez.Zapytałam się go a gdzie są soczki dla dzieci,a on,ze tam gdzie był to sklepu nie było.Ja mu na to,ze fakt bo w lesie to raczej nie ma hehehe
941 2009-09-18 09:25:21 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:26:22)
Kochane ostatnie słonko juz,grzybki są...nie te przy drodze oczywiście hihi Brać się w garść.
hihi dobre kasiula))))))))))))
właśnie dziewczynki nie depresjonowac się tutaj...Kasiula a co on jeszcze gadał wczoraj ???
943 2009-09-18 09:27:42 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:28:36)
ja zaraz nakładam maseczke))))))))))))))))))))i robie się na bóstwo.Mam super maseczkę dziewczynki rewelacyjnie rozświetla twarz nie jest taka zmęczona i super na zmarszczki
jaka maseczka zrezygnowana ???
Witajcie ja tez musze sie odskrobac hiiihiiii depilacje henna pilink pedikur manikiur hiiiii
mam nadzieję shania że to na dzisiejszy podryw na stojaka ![]()
947 2009-09-18 09:31:59 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:33:37)
Kupiłam na allegro ze złota za 19 zl chyba ,a taka sama w gabinecie kosmetycznym 100,ale efekty rewelacja skóra jest taka gładka napięta ,można ją stosować na biust ,dekolt ja jestem bardzo zadowolona.tak rozjaśnia buzię.Zaraz wam linka podam:
http://allegro.pl/item735246012_algi_zl … serum.html
ehehheheh nie jeszcze skakac nie bede ale zobaczymy reakcje hiiiihiiiihiii ja juz wiem co lubi hiiihiiii
949 2009-09-18 09:34:01 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-18 09:35:11)
no...to może będzie ciepły języczek dzisiaj ![]()
zrezygnowana...może być dobra...trza chyba zakupić...:D
950 2009-09-18 09:35:09 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:36:08)
Shania spokojnie najpierw niech sobie na skakanie zasłuzy hihi kolacyjka itp niech Cie facet troszke adoruje
Gonia polecam tania i rewelka sama co jakiś czas używam))))))))))))No wiesz syndrom 30-latki ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
OJJJJJJJ pzrestan !!bo zaraz mi sie nascienia i nawet nie zdaze z nim porozmawiac heeheheheh
a co by robił gonia o tej godzinie,bo grzybków napewno nie zbierał
skąd wiesz moze muchomory kasiula)))))))))))))
954 2009-09-18 09:38:37 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-18 09:40:00)
kupię, kupię tylko chyba pod koniec miesiaca po wypłacie, bo mi się wypieniędzało...one sa dostępne cały czas na allegro...bo widzę że się aukcja kończy ???
Kasiula zbierał...PURCHAWKI ![]()
shania...a co se będziesz żałować ![]()
Szukaj takiej ,a masz ich mnóstwo nie koniecznie o tej osoby możesz kupić.Co do kasy nic mi nie mówcie wczoraj wywaliłam 3000 w błoto przez własna głupote myślałam,że sie załamię((((((((((((((((((
o matko az tyle w błoto trzeba było wysłać na moje konto...co żes kobieto nawywijała ![]()
no tego muchomora co znalazł to feee taki śmierdz ący musiałbyc i wkońcu sie nim przeje i struje
958 2009-09-18 09:42:53 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:44:14)
3 lata temu miałam małą kolizje i nie zapłaciłam jak sie okazało składki za OC (3 dni przekroczyłam) i teraz po takim czasie mi przysłali,że mam oddać do ubezpieczalni za szkodę.
A chiałam szafe zrobić wryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
959 2009-09-18 09:43:55 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-18 09:44:25)
nieźle kurna...ale wiesz oni tylko zdzierają z człowieka...trzy dni spóźnienia to nie jakas masakra
kasiula...pewnie że smierdzący i zatruty muchomor...:D
No dzieki goniu 3 koła to masakra
a zgadza się masakra...dziewczynki gdzie wy jesteście kurna...???
jestem tylko biegam i jeszcze musze zadzwonic i zjesc sniadanie
kurna to niezła strata,oni jakby tobie wisieli kasę to napewno by się nie spieszyli
No dokładnie..jestem jestem tylko maile służbowe obrabiam.Co mi jedna laska dupy natruje ciągle jakiś kłopot.
a czym Ty się w ogóle zajmujesz...w jakiej branży masz działalność ???
966 2009-09-18 09:56:01 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 09:57:45)
tak jestem na działalności...napisze na maila bo tu jestem anonimowo hihi ,a nawet nie wiecie jaki świat mały)))))))
Ludzik na 11 ma masaż ciekawe jak tam będzie ))))))))))))))Kupiła sobie nawet na tę okazje bieliznę hihi
967 2009-09-18 09:56:54 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-18 09:57:34)
ok zrezygnowana...czekam niecierpliwie ![]()
a z firmami ubzepieczeniowymi to jest tak jak z urzedem skarbowym ![]()
Co macie na obiadek bo ja dziś pustka kompletna nienawidzę wymyślać wryyyyyyyyyyyyy
ja jeszcze nie wiem...sama się zastanawiam...nienawidze już wymyslać obiadków
ja też jestem anonimowo ale wszyscy wszystko już o mnie wiedzą hehehe
A ja ostatnio trafiłam na forum na laske ,którą znam hihi nawet nie wiecie jak po drobiazgach można skojarzyć hihi
ja to wczoraj na dziś jarzynową ugotowałam i kotleciki jajeczne zrobiłam bo dziś piątek,to miesko odpada hmmm ![]()
973 2009-09-18 10:08:21 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-18 10:09:14)
Nie mam weny na gotowanie jakoś...może coś zamówię?kasiula a gdzie teraz ten Twój cierpiętnik się opiera i stołuje?
ja przestrzegam postu w piątki tylko przed wielkanoca a później już nie...ale kotleciki jajeczne ...dobre....podsunełaś mi myśl normalnie ![]()
a jak sie je robi? te jajeczne Kaska jutro zrobisz hiiihiiii