Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 2,197 ]

846 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:26:15)

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

shania coś w tym jest...ale faceci chyba bardziej lubią brać niż dawać...co Wy na to ???

ludzik to właź na forum jak się sypiesz...:D

Zobacz podobne tematy :

847

przeryczalam rano morze lez ,dobrze ze potem moj ojciec przyszedl i mnie do pionu ustawil bonie wiem jak by bylo

848

ludzik Ty myśl trochę o dzieciach a nie o chłopie...srał go pies po prostu big_smile zdrowe podejście ma kasiula...bierz z niej przykład...mimo tego że młódka smile

849 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:30:57)

Tak gonia podobno 95 %!!!!! ja szukam 5% hheheheheh ale wiesz masz racje ale jak ktos sie nie liczy zTwoimi potrzebami tzn ,jest głuchy na Ciebie to raczej o takich chodzi Mozesz mowic i mowic aoni swoje.Ale wiesz ten mój kolega jest taki on bardziej daje ale moze to znow półąp[ka mysleniaowa hmm        ludzik kochanie tak bęzie sie działo ja niedawno tez tak miałam myslalam ,ze sie poddam i plakalm pół nocy taki dołek
,ale wiesz to jest zmeczenie organizmu ,wiec nie bój sie tych dołkow to cigły stres adrenalina W zadurzych dawkach działa jak toksyna

850

moj to taki egocentryk jest ze wlasciwie tylko o swoj tylek zawsze dbal,tak naprawde to mysle ze takiego drugiego egoisty to nie znalam,jesli chodzi o facetow

851 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:31:24)

wiesz shania...na jednym gościu już się sparzyłaś, dlatego też zanim komuś uwierzysz to minie dużo wody...ale musisz się odważyć kobieto big_smile przynajmniej poużywasz troszeczkę i to twoje tongue

ludzik każdy facet to egoista...już po swoim młodym widzę...normalnie typowe chłopisko rośnie tongue no własnie tak matki chowają swoich synalków

852

goniu ,masz racje napewno,ale ja poprostu oplakuje swoje zludzenia i swoja naiwnosc,zylam z moim wyobrazeniem o tym facecie,a to zupelnie kto inny niz myslalm ,w zyciu bym za ta mende nie wyszla jakbym wiedziala jakie sa jego poglady

853

gonia tak tak zlewam ale mimo wszystko,w duszy mi wszystko aż z nerwów krzyczy,więc chyba nie jestem dobrym przykładem smile

854 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:33:43)

słuchaj ludzik mój też kiedyś był inny facet... na moje pytania dlaczego się tak zmienił przez 4 lata powiedział...że nie wiedział że życie jest takie ciężkie...heheheheh

kasiula normalne że huczy...ale jesteś twarda baba tylko on jest bezszczelny tupeciarz... jeszcze Ci nerwy szarpie...tyle w temacie

855 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:35:29)

I jeszcze jedno te rozowe okulary ktore widza to co chca widziec  ,jak poznajesz faceta nie wlacza sie myslenie kochaniutkie tylko potzreby organizmu i wtedy nie myslimy tylko czujemy potem siup ,i dopiero zaczyna sie analizowanie dopiero wlacza sie myslenie jak juz jest za "pozno"bo albo zdrada albo ,ze niby mial byc inny.Moja maz zawsze miał inne priorytety ale moja silna potzreba bycia zkims blisko ,potrzeba załozenia rodziny posiadanie dziecka było tak silne ze To własnie odczówasz organizmem ,ze nie widzialam do konca co biore Syganły były juz wczesniej bo to ze mnie zdradzil hmm ja wiem o jednej ale na 90% jestem pewna ze mnie zdrazał nie raz

856

kasia jestes bo jakis dystans do tego sobie wypracowalas ,ja nie,poprostu robie pogrzeb zludzeniom

857

moj sie nie zmienil,moj zawsze taki byl,tylko ja nie umialam czytac sygnalow ostrzegawczych,nie dopuszczalam do siebiemysli ze on jest inny niz udaje

858 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:37:30)

tak shania...analizowanie włącza się przeważnie wtedy kiedy jest już za późno...nie raz miałam jazdy typu po co mi to było potrzebne...chłop, dzieci, wieczne problemy i do tego cudzołożnictwo...ale moja sąsiadka powiedziała (chociaż nie jest moher big_smile) nie grzesz bo dzieci masz wspaniałe a chłop to tylko troki od kaleson tongue

to ja shania wiem że zdradził tylko z ta babą...dlatego chyba z nim jestem bo jakbym wiedziała że było ich więcej to ....hmmm

859

Ja nie mialam rozowych okolarow, ja wiem ze moj maz to kawal zarazy, ale myslalm ze majakas moralnosc, a tu *** tylko robaczywy gad.

860 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:40:12)

ludzik spadaja rozowe okulary to jest to teraz spojrzysz na mężą i zobaczysz go prawziwego zastanow sie teraz lub za jakiś czas czy włąsnie takiego faceta chcialas...kochaniutka mialas inaczej nie chciałąbys go zmieniac inaczej nie myslal bys zeby go umoralniac(tzn zle sie wyrazilam nie mialabys nadziei  Tylko byłabys pewna) ale to nie jest Twoja wina to zapamietaj !!!

861

mi ktos kiedys powiedział,że jak zrobi raz to zrobi i drugi i miał swięta rację
ludzik dystans,dystansem,ale to cholernie boli jak wiesz,że jakas lafirynda całuje,przytula a może jeszcze coś innego twojego męża
gonia oj szarpie sad

862

U mnie problem polegal na tym, ze ja sobie wyobrazalam, ze on jest taki jak ja, bo wiele razy mnie o tym zapewnial, wiedzial jakie ja mam poglady na wiele spraw, nieraz przekonal sie ze sa rzeczy ktore potepiam i on mnie wiecznie utwierdzal w przekonaniu ze jest taki sam itd., nie chodzi tu tylko o zdrade, chodzi oto ze moj maz potrafil przysiegac w kosciele na dzieci ze nic nie mial z ta baba, uf, moze dla niektorych sie to wyda dziwne ale dla mnie to jest KATASTROFA napraawde.

863

też to kasia słyszałam...ale jestem na tyle głupia żeby w to nie wierzyć... wiem jak ja się czułam wyobrażając sobie jak to było...wiem że szarpie

864 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:44:18)

Mój maz miewal romanse przed slubem nie wiem naile gorace ale byly smsy tel w zywe oczy klamal ze sie nie kontaktował z pewną dziewczyną.Dwa razy go pytalam dzwonisz do niej powiedziel nie po czym wycignełam biling i mu pokazalam a potem byla wpadziocha i mialam dzieciątko i bylam szczęśliwa !!!!!ze mam dziecko!!!!!!                                               ludziku ale mówil ,czy robił czynem Ci to udawadniał????

865 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:46:40)

no mój pzred ślubem to był istny brylant...dlatego się pobraliśmy...szukałam faceta innego niz mój ojciec a tu okazał się  taki sam...to tez kurna boli..

i właśnie dziewczynki to wszystko jest napisane w książce do której shania dawała link...normalnie widzę kurde siebie...źle się czyta mówię Wam

866

Dziewczynki a macie takie cos ze czulyscie w lozku, jak jeszcze nie wiedzialyscie o zdradzie, ze zdradzil, zauwazylyscie inne zachowanie, inny dotyk, ale tak przez minuty, sekundy poprostu, ja tak.

867

Gonia moj tez okazal sie taki jak moj ojciec identyczny, a ja mu powtarzam od kilku dni, zobacz moj ojciec robil matce to co ty mi teraz a ona go zostawila po 27 latach, jak juz przysadl na d* wiec .................

868

nie ludzik ja nie czułam...jak wróciłam z wakacji...to rzucił się na mnie jak harpagan...było normalnie jak zawsze...dlatego czytając te meile od kochanicy...myślałam że śnię...w ogóle się niczego nie domyśliłam...tak w ogóle mój mąz jest strasznym domatorem...zawsze jest w domu...więc tym bardziej go o nic nie podejrzewałam

869 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:51:00)

hmmmm no tak wiedz ja tez boje sie czasem gonia tych mechanizmow  oj boje moj tata pił nie było detoksow ani wytrzwiałek ale zapijal i to dobrze nie potrafil sobie odmowic i zdradzal mame i w ogole.....:/   moj mąż nie pil ale mnie zdradzal reki na mnie nie podniusł ale ponizal jak moja matka mnie.Manipulowal i takie tam.Kogo jeszcze spotakm na swojej drodze czy moze spotkałam.Po takich dosiwadczeniach jesli załapiesz ze nie mozesz byc spolegliwa ze juz wiesz włacza Ci sie swiatło alarmowe  to jeszcze do normalnosc czyli poukładania sie potrzeba duzo czasu ,.Zeby nie łatac dziury tym co pierwsze sie napatoczy bo zwykle spadasz z deszczu po rynne....ludzik ...ja czulam czulam cos cos innego nie mogłam zinterpretowac .a moj powtarza czasem słowa kolegi ,ze maz jak nagle kocha swoja zone to pewnie cos przeskrobał hu......je

870

a ja nie .Byłam jego pewna na 100%,zawsze miał ochotę ze mną na sex i do tego te jego zapewnienia....a jak wyszło to jakbym w pysk dostała!!!!

871

tak shania...ale czy samotne życie bez mężczyzny przy boku ma sens...no własnie tego nie wiadomo są za i przeciw...ale łapać po takim facecie jak ja to mówię byle jakie gacie??? dlatego też nie dziwię Ci się shania że nie chcesz ryzykować "byle czego"

872

SHANIA jestes wielka,kiedys moj szwagier owiedzial,ze ja nie wyszlabym za mojego meza nigdy gdybym miala inna matke,oja matka dolowalamnie strasznie a ja zeby sie wyrwac spod jej wplywu ucieklam z deszczu pod rynne

873 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:55:40)

Ja czulam czulam to cos gdzies 3 razy moj czesto wyjezdzał ma taki zawod ze po sa imrezy a laski same do łuzek wsakuja czulam jak chodzilismy ze soba i potem w małzenstwie.    A co do zmian zachowania partnerow my, tez sie mieniamy inne jestesmy będąc dziewczynami inne juz jestesmy bęąć kobietami matkami zwiazki sa czynne ciglych zmian nie ma tak zeby byla tak samo dwa lat i pięć po slubie

874 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:57:46)

ja właśnie doszłam do wniosku ze powielamy błędy naszych rodziców, szukamy miłości i akceptacji a tu nic jesteśmy zawiedzione, zapłakane, zeszmacone ehhh...ciężko być kobitą

każdy się zmienia...tylko my na lepsze...nieprawdaż...dbamy o dom, mężą, dzieci...sobie wiele rzeczy odmawiamy w imię rodziny...a mąz zmienia się w drugą stronę...bo co??? jeden taki już się na tym forum wyraził...że jestemy nudne, grube i w ogóle...shania Ty z nim polemizowałaś...to jakiś mars

875 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:59:07)

KOchanie powielamy ich błedy to sa konsekwencje ich błedow niestety mamy deficyty nie potrafimy inaczej cignie swój do swojego .problem polega na tym ,zeby to uchwycic w sobie i pracowac nad sobą .a po czasie nie bedzie cie pociagac facet ,ktory np dwa razy zrobi Cie w konia i np nie zadzwoni ze sie spozni takiego teraz sposcisz po bandzie a poszukasz takiego co zadzwoni i powie przepraszam zaraz bede   tak gonia pamietam marsa  tongue

876

dokładnie moja mama też wcześnie wyszła za mąz,a ja zrobiłam dokładnie to co ona,a ona przez ojca też bardzo cierpiała.

877 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:01:02)

wiesz shania...człowiek uczy się na własnych błędach do śmierci

dzisiaj przeglądałam posty i po prostu mowę mi odjęło...takiego szowinisty to jeszcze kurde nie widziałam tongue normalnie lać w gębę:P

878 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:05:20)

Kochanie zawsze jest czas nie musisz zmienaic faceta ale jesli Towj ma na tyle refleksyjnosci i poracujecie to nie ma zlego ukladu//jestes dda?................. kasia tak bywa ale jestes dzielna i strasznie fajna dziwuszka jestes i uwierz ze  znajdzies  faceta. teraz czas jest po to zebys wkoncu zajeła sie sobą !!!!! nie martw sie na zapas.nic z w zyciu bez przyczyny sie nie dzieje .Dletgo mowie mnie ta zdrada
nauczyla jednego i ciesze sie -dam w ryja odrazu a nie bede glaskac po plecach hiiiii ..... gonia jaki szofinista????

879 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:06:33)

ale powiem Wam coś...jak patrzyłam na fotki Kasi na nk te starsze i te nowsze to..Kasia po prostu rozkwitła...jest jeszcze ładniejsza niż była...takie mam zdanie...więc myśle shania że o sobie myśli big_smile

no taki ciul który myśli że baby są głupie a faceci górą...:P

jestem shania z rodziny dysfunkcyjnej: mój ojciec to alkoholik i chłop zdradzający własną żonę...mój chłop też jest dda i też poprzez tatunia tongue

880

ja tez jestem dda,mam wszystkie cechy tego badziewia

881

kasiu a ja moge zobaczyc ,ja nie mam konta na nk

882 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:08:45)

Tez zauwazylam ze Kasia rozkwita i powiem Wam ,ze ja chyba tez bo kolezanki pisaly ze dawno takiego błysku w oczach nie widzialy u mnie,wiedz  jaki wniosek musimy byc zolzami....ludzk jesteś a nie myślałas o terapii bo ja mysle czy nie pojsc bo ja mam troche takich cech  ehh Gonia no widzisz ten moj przyjaciel tez dd i widzisz jak to sie kreci ?

883

dzięki shaniu to miłe z twojej strony,ale tak grzebię sobie po kompie i oglądam zdjecia mojego meża,ma nawet parę z ta dziumdzią i aż mi sie płakać chce sad

884

to ten zakretas co pisal o celulucie,cyckach i worach pod oczami?moze zapomnial dopisac ze facet po 40 to tez drugi gatunek,bomozliwosci sexualne ma zredukowane o polowe,miesien piwy,przekrwione oczka,slini sie na wszystkoco na dwoch nogach lazi i na drzewo nie ucieka ,dokucza mu prostata i hemoroidy

885 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:09:44)

kasiula...Ty się nie dołuj dziewczynko...***

shania Ty też rozkwitasz big_smile

ludzik...ale walnełaś...popieram...:P  jeszcze dziady łysieją big_smile

886 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:12:11)

Kaśka przestan !!!!!!Nie ma takiej drugiej kazdy jest wyjatkowy ,w głowie trzeba to poukladac i bedzie dobrze zobaczsz ja myslalmze lustro rozwale czulam sie taka pskudna  nienawidzilam sie wszytko przeszło obalskawialm demony                dziekuje gonia smile kiedys nie umialm powiedziec dziekuje teraz umiem smile lubie sie ehehheeheh

887

myslalm o terapii,ale najgorsze jest to ze ja wole zapomniec o tym cobyloa tam trzebaby wywlekac na nowo to dziecinstwo,a  ja juz nie chce

888 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:13:51)

kręci się kręci shania...tylko że ja wychodziłam (razem z N.) z założenia że nie chcemy takich domów jakie mieliśmy...dużo rozmawialiśmy i byliśmy dla siebie oparciem...zresztą uważam że teraz też jesteśmy...ale nie wiem gdzieś się coś zgubiło...mam nadzieję tylko że się odnalazło smile

ja tez sie lubię...nawet te moje basetowe cycki i kawałek brzuszka tez lubie tongue

889 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:15:24)

ludzik nie da sie zapomniec powiedz mi CZY CHCESZ NASTEPNE 30 KILA LAT TAK ZYC JAK TERAZ?   gonieczko moze pogubilo sie tak jak w kazdym zwiazku ato ze jestescie oparciem dla siebie to super ze rozmawiacie  tez super  to naprawde bardzo duzo podejrzewam ile to kosztuje .dlatego czasem mysle ze moze sprobowac z moim hmmm

890

rozkwitłam,sama nie wiem ale to miłe,poprostu zaczęłam się w jakis sposób dowartosciowywać,choć pewności mi brak.dzieki dziewczyny.ludzik jak chcesz to ci jakąś fotke przeslę na email ale najpierw to ty chyba musiałabyś mi swój adres podesłać albo na gg ci wyślę,tylko mi na email prześlij

891

A lysieja tez, ale przede wszystkim penisy flaczeja i czesto slychac, przepraszam ale to chyba ze zmeczenia kochanie, doopaze starosci, to po co mamy z nimi byc jak 10 lat mlodszy model produkuje sie jak trzeba, jemu zawsze stoi, ze tak powiem na posterunku.

892 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:16:01)

no ludzik...mojemy dźwig zawsze stoi...zresztą miał i ma temperament hehehh

shania...nic nie tracisz...poprostu podchodź ciutkę z dystansem big_smile

893

kasiu wyslalam ci  kochana,swoja droga to te baby z ktorymi oni zdradzaja to tez kiedys beda mialy mezow ,jesli juz nie maja i oni tez im beda rogi walic goraco sie o to modle

894 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:19:56)

a teraz Kasia odnajdz taleny i zapisz sie na jakis kursik tak rzebys regularnie chodzila  .ja poszlam na kurs tanca i bylo mi fajnie    a te stojaki o ,ktorych mowicie  ostatnio mi sie marzy taki konkretas hiiiihiii                              gonia to przystartuje do niego juto tzn nie do stojaka big_smile  tylko wiesz bede zalotna hmm?

895 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:19:49)

na pewno ludzik...na pewno...:D

dziewczynki spadam kochane na wyrko...rankiem muszę się podnieść co by do pracy dojechać...trzymajcie się ciepło i proszę się nie dołować...OK??? big_smile

896

gonia ja nie pije do twojego tylko tak a propos tych cycek ,workow itd,sa rowniez fajne babki ,w naszymwieku,np MY tu na tym forum

897 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 23:21:48)

a My na pewno jesteśmy fajne:D a wiesz każdy facet to świnia i żartuję przecież big_smile

shania startuj...przynajmniej będziesz miala ciepełko między nogami...czego nam wszytskim życzę tongue

898 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:23:26)

Milej nocki gonia      ludzik to mnie tez przeslij ujawnie Ci sie hiiiihiii a potem Ty nam  Gonia to moze jeszcze zakurzymy???    Ciepelko hiiiii nie ja takie przytulanko chce ale jeszcze nie wiem hehhehehe  ale pachnie ladnie

899

zaraz sprawdzę ludzik,ja też bym się zapisała na jakiś kursik tańca,bo lubie tańczyć,tylko problem z kim zostawić dzieci,widzisz juz ta godzina a jego jeszcze nie ma pewnie sie dobrze bawi.a do tego ona jest o 4 lata odemnie młodsza,choc urodziła dziecko zadnych rozstępów u niej nie widać.

900

ja tezleze w wyrko bo wstaje o 6

901 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:26:16)

Kaska ale napewno cos ma nie ma idalnych kochaniutka noramlnie musze Cie tu zwerbowac do mnie chyba   Kasiu móój maz jest mlodszy odemnie i tez znalazl młoda laske  wiem jak sie czujesz ale pomimo moich kompleksow nigdy nie przyrownalam sie do niej nogdy i T tez tego nie rob

902

kasia a skad ty wiesz o jej rozstepach,a tak wogole to olać rozstepy, myslisz ze faceci na to zwracaja uwage, albo na celulit, to jest nasz wymysl i jak im o tym powiemy to widza jak nie to nie.

903

shaniu wyslalm maila

904

Wlasnie ludzik masz racje!!ide zaplci zaraz bede

905

bo mój mąż ma jej zdjęcia na kompie,a już mam taki charakterek trudny i szukam u siebie wad,a najgorsze jest to,że całą winę przypiełam sobie

906 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:38:05)

Kasia to okrutne co on wyprawia !! A ty moja droga pozkarz mu gdzie raki zimuja i jeszcze sie przekona co traci zaczna sie klucic zobaczys znudzi mu sie   jak tu twoja wina przestań? powiedz sobie ze to taki stan ,to minie zobaczysz .Nie myslalś o terapi?BYlo by Ci lzej

907

shaniu ale jak to zrobić by wkońcu do niego dotarło,bo ja mam czasami już dość

908

tez tak mowie ja bym mu dala do wiwatu,moj maz mowi ze kocha moj jedzwaty charakterek i nieprzewidywalne reakcje

909 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 23:44:36)

Kochanie odpusc nie dotrze nie trudz sie tym nie tlumacz jakby mialo dotrzeć to by dotarlo na dzien dzisiejszy nie dotrze .Przyjdzie czas gwarantuje Ci ze bedzie załował jak pobedzie troche zmeczy sie tym druga młodosc przechodzi .Musisz sie zmobilizowac odposc i zajmij sie tylko soba.ja powaznie mowie ztym przyjazdem jesli masz godzinke do mnie to mozesz przyjechac np w sobote?hmm?............ludzik wyslalam fotki tongue

910

myślałam shaniu,ale nie wiem czy mi to coś pomoże,bo ja mam już totalnie zrytą psychę.Uśmiecham się ale to nie jest uśmiech z przed lat,ale ze mnie wtedy była wariatka big_smile

Posty [ 846 do 910 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024