Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 781 do 845 z 2,197 ]

781

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

a to flet ,dlawas czasu nie mial

Zobacz podobne tematy :

782

tyle razy prosilam o rozmowe bo widzialam ze cos zlego sie dzieje

783

co lepsze z Francji przyjechal do mnie do polski i myslal ze mnie na czyms nakryje,ale niczego nie znalazl ,zapewnial o swojej milosci -czy ktos to rozumie?

784 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 20:34:33)

Ale rozmawialiście po jego zdradzie o wszystkim?Może to jednorazowy skok?

785

Ja zdradzilam raz w chwili zapomnienia ,a on robil to miesiacami i mowil ze nie dawalam mu wsparcia w ciezkich chwilach,a ja czulam naprawde sie przy nim szczesliwa,kiedys jego najwieksza wartoscia byla rodzina ,co sie wiec stalo

786

Tak rozmawialismy,byl zaskoczony jak pokazalam mu maile i wpierw jakby walczyl o nia

787

teraz twierdzi ze mnie kocha ze wszystko odbuduje i wiem ze nie ma z nia w tej chwili kontaktu od 2 tyg.

788

Kurka iwi888strasznie trudno wyciągną jakąś fabułę  z tego co piszesz.Napisz może jak wyglądało Wasze małżeństwo?Byłaś szczęśliwa, a jednak zdradziłaś nie rozumie Cię.

789

ale mysle ze myslami jest przy niej,niestety tego nie mozna sprawdzic
bylam szczesliwa,mielismy fajna rodzinke,

790

wiem ze kochal mnie do szalenstwa jezdzil do mnie co tydzien 600km jeszcze jak mieszkalismy w europie

791

Pytałaś dlaczego Cie zdradził?

792

zeby pobyc razem przez 2 dni,i tak to trwalo przez 2 lata

793

on mowi ze nie dawalam mu wsparcia w ciezkich sytuacjach i szukal tego gdzies indziej

794

jest tam jeszcze ktos

795

To szukał wsparcia czy dup...przepraszam,że sie tak wyrażę?

796

chcial sprawdzic czy dla kogos innego tez moze byc fajnym facetem

797

A czujesz sie winna tzn mam na mysli czy faktycznie go olewałaś?

798

myslisz ze mogl sie zakochac,a teraz poszedl po rozum do glowy,ale to tylko rozsadek

799 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 20:52:59)

iwi888 trudno powiedzieć z tego co napisałaś pomyslałam ,ze facet owszem wybaczył Tobie ,ale go to męczyło Twoja zdrada.Może nie mógł sobie z tym poradzic i znalazł swoje rozwiązanie?
Gdyby sie zakochał to by chciał odejść.

800

nie czuje sie winna,jak zaczal mnie zdradzac to wlasnie zrezygnowalam z pracy ktorej nie lubilam a on twierdzil ze przez ta prace nie mam na nic sily i czasu

801

moze w tym czasie faktycznie troche go zaniedbalam,ale nie uczuciowo,mysle ze bardziej bylam napieta i czesciej wybuchalam

802

banal w tym ze mowil ze jak z niej zrezygnuje to bedzie miedzy nami jak dawniej,tylko ze wtedy zaczal mnie zdradzac

803

Może zdradzał Cie już wczesniej i tak długo to ciągnął?

804

rozmawialismy o tym mowiz ze on mi wybaczyl i to nie ma nic wspolnego z moja zdrada,wydawalo mi sie ze jak sie dowiedzialam o zdradzie to chcial odejsc i mowil ze i tak z nia bedzie

805

ciagnal to od maja,tak jak byla zalozona jego skrzynka mailowa i to wiem na pewno

806

nie wiem co robic moj bol jest taki duzy,ze zabija powoli uczucia,nie wiem czy on naprawde mnie kocha czy tylko udaje

807

A teraz chce z nia byc czy z Wami?Czy dasz rade jemu wybaczyc skoro piszesz,ze go kochasz?

808

spadam,trzymajcie sie laski ,bo widze ze juz nikt mnie nie slucha.

809

kocham,ale chyba nie dam rady zyc z takim brzemieniem,przedewszystkim nie wiem czy jego deklaracje sa szczere

810 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 21:05:04)

A Twoje były szczere po zdradzie swojej?
iwi888 nie rozumiem Cie zdradziłaś  w chwili kiedy byliście szczęśliwi facet Ci wybaczył,ale przerosło go to wszystko zdradził Cie.Jasne ,że Cie to boli ,ale pomysl jak jego bolała Twoja zdrada.

811

jestescie?

812 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 21:10:04)

jestesmy ludzik zaraz Ci maila wysyłam odpowiedz na niego to bede miała Twoj adres

813 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 21:26:20)

czesc lasencje...ja się loguje a wy spadacie...no świetne z Was koleżanki big_smile

witaj iwi...no cóż...przykre ale prawdziwe...to że się nie przyznaje jest rzeczą normalną (przynajmniej dla mnie) ponieważ mój mąż też na początku się do niej nie przyznawał...twierdził że spotkał się z nią i tam pocałował, trochę pomacał itp....Twoja sytuacja jest bardzo podobna do mojej...ja też odkryłam zdradę przez jego skrzynkę mailową o której nie miałam pojęcia...dowiedziałam się za późno bo jakieś 2,5 roku po fakcie..

słuchaj...cóż Ci poradzić...Twoja reakcja jest całkowicie normalna i zrozumiała...jeszcze trochę to potrwa zanim dojdziesz do siebie...na pewno musisz przestać płakać i wziąść się za siebie...może weź jakieś ziołowe tabletki na uspokojenie...pozatym masz dziecko więc zajmij się córką i sobą... na pewno musisz duuużó rozmawiać z mężem no i musisz przemyśleć sprawę rozstanie czy budowanie związku od nowa

zrezygnowana ma rację...Ty też zdradziłaś...więc teraz wiesz jak on się czuł

a co jego deklaracji...nie będziesz miała pewności czy są szczere...ja do tej pory czasami mam momenty załamania i też zastanawiam się czy to co on mówił jest szczere

814

puk puk smile

815

siema laska...jak tam robota big_smile dziewczyny zdezerterowały big_smile

816 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 21:30:45)

hheheheh no nachodziłam sie jak głupia ale mysle na ta chwile ,ze warto sie za to wziąsc..ale naplotkowałyscie ze hoho musze nadrobic moze juto rano .  a co u Ciebie????? smile

817 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 21:31:52)

ale kurcze ciężko co??? mamy nową koleżankę iwi bardzo biedna rozpacza sad

u mnie shania norma...dwa etaty...dzieciaki w łóżkach...chwila spokoju big_smile nic nowego

818 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 21:34:03)

hmm jutro poczytam szczegóły i poznam kolezanke iwi ja dziss rozmawiałam z ciotką mojamiala podobne przejscia podobny typ ten jej mąz i duzo sie dowiedziałam dała mi kilka dobrych rad  wiec ciesze sie tymbardziej dzisiejszym wyjazdem

819

iwi...wejdź na ten wątek...założyła go nasza koleżanka Shania http://www.netkobiety.pl/t7052.html

no widzisz shania..przyjemne z pożytecznym...dzisiaj w sumie malutko pisałyśmy  w dzień...u mnie dyrektorka latała pół dnia...a jutro od 13,00 do poniedziałku 12,00 nie mam w pracy netu sad

820

uuuuu ja jutro mam luzu troszke bo dzieci przedszkle a ja musze tu posprzatac z tego kurzu po łazience ciuchy poukladac poki nie wrocą ale tak siedze w domciu

821 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 21:41:22)

dobrze Ci shania...ja kurna wczesnym rankiem do roboty...mówię Ci są takie korki w Warszawie że klękajcie narody...pół Warszawy stoi big_smile

a...jeszcze jedno...kasia znalazła ci coś na te części ciała o których rozmawiałyśmy...gdzieś jest tutaj link tongue

822 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 21:46:03)

eeeeehhehehehhee widziałam widziałam hiihiiihii   tongue .    no w sumie dobrze troche luzu psychicznego ale wiesz jeszcze dobrze nie jest z tymi emocjami po tym wszystkim hmm   ddobrze ze narazie w domu ale czas wypełznąć  z norki.   Ja to dopiero teraz bym odpoczeła od dzieciakow i etatu w domu ale te sprawy znow zajeły moja głowe.W czesniej tez sie nie oszędzałąm ten rok moglam odpoczac fizycznie a wcześniej szkoda gadać musiało błyszczeć i jeszcze dzieciory ,sama wiesz jak to est

823

o proszę...w końcu big_smile a jak Twój przyjaciel...może jutro z okazji soboty wypadniesz z nim na jakieś spotkanko i wyjrzysz z norki...no kurcze lato niedługo się kończy big_smile

824 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 21:51:45)

Kasiula sie zjawiła widze ze swieci .... Moj przyjaciel no hmmmm nie wiem czy bedzie mial sile
ale dzis napisal ze jest szczęsliwy ,pytam wiec dlaczego? a on bo mam  Ciebie smile)))milutkie to hiiihiii   chetnie gdzies bym wybyła ale dzieciory nie ma ich gdzie dać. Najchętniej ogladnełabym jakis filmik smile i zjadła czipsy

825 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 21:54:28)

no właśnie...najgorzej z tymi dzieciarami...my to już w ogóle mamy problem...moja mama i teściowa nie żyją...więc wszytsko związane z dziećmi na naszej głowie..

czesc kasiula big_smile

heheheh...ja teraz w tv zamiast fajnego filmu mam kryminalne zagadki Miami..chłop nie odpuści przecież swojego ulubionego serialu...ja tylko na wspólnej oglądam w sumie smile ale powiem szczerze że wolę czytać niż oglądać...właśnie koleżanka mi pożyczyła PS.KOcham Cię...bardzo fajna książeczka...romantyczna big_smile

826 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 21:58:04)

no własnie, tez nie mam na kogo liczyc ,a ten zamiast pilnowac to sie wyprowadził tongue   heheheheh  taki czas niestety ja jednak mam nadzije ,ze wkoncu uda mi sie wyjsc . ale zawsze moge isc z nimi do wujka znaja go od maluskiego i ogladniemy epoke lodowcową z paką popkornu.... tez chcialabym poczytac cos lekkiego juz mam dosc terapeutycznych ksiazek ale mysle jakąs sensacje kryminał bardzo lubie oczywiscie z wątkiem romantyczno erotycznym hiiihiii

827 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:00:54)

to masz jakąś alternatywę shania...ja tez jakby co mam sąsiadkę obok...dla nich trochę jak babcia...czasami sie tez nimi zajmie jak jest taka potrzeba...to znaczy pzreważnie Asią bo Patryk to już duże chłopisko sam sobie w sumie radzi big_smile

jest taki autor...napisał książkę inna kobieta...zaraz ci powiem jaki i podam tytuł ksiązki...ma dużo erotyki w sumie ale troszeczkę zboczonej jak na mój gust...książka jest o zdradzie ze srtony kobiety i uzależnienia od kochanka...pod względem seksu oczywiście...

828 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:00:08)

niby mam ale jak mąż sie dowiaduje u kogo byli to mi truje  hmm   taka sąsiadka by mi sie przydała

829

hej dziewczyny wolniej troszke bo jestem dopiero na 31,a tu widzę juz na 34 jesteście,zaraz tam do was dotrę.a jak wasze samopoczucie big_smile

830 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:04:18)

Jakaś reklama piepszona WYNY !!!!!  HEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ  KASIU    ja bede odrabiac jutro poczytam co tam naskrobałyscie a co do rązstępów wypowiadłąm sie na jakimś wątku nawet chyba pod Twoim postem ,samopoczucie ok nawet nawet troszke jestem zmeczona i spiąca i pisze tak ze sama nie mogę odczytać...............zboczona ta ksiązka bardzo .zebym spac mogła  bo mi raczki blądzic będą   tongue

831

Kasiula u nas sampoczucie jak co wieczór big_smile

Tytułu Ci shania nie podam ale jutro się dowiem...teraz na topie jest jeszcze "dziennik nimfomanki"...właśnie sobie mam zamiar kupić w swiecie książki kosztuje tylko 9,90

832 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:07:06)

spróbuj posciagac z netu jesli lubisz taki sposob czytania na "chomiku" są ,   a tamta ksiazka podaj tytół jak najbardziej zobacze co mi jeszcze zostało z moich demonów wink    Kasia sie nam zawiesiła chyba hiiiihiiii

833 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 22:09:48)

nie za bardzo lubię...ale kryzys finansowy w domu także popatrzę...a autora zaraz Ci podam...Dickey Eric Jerome...on napisał jakieś 5 książek...poszukaj w necie jest w wysyłkowych...z tym że są to książki bardziej psychologiczne

albo kasiula walczy znowu z garami...biedna

834 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:15:21)

ah to moze zamęcżą mnie te ksiażki? ale będe pamiętać. smile No Kasiuna pewnie tak albo mąż w domu i cos gdają

835

gonia kurna jak ty mnie znasz,owszem walczę z garami ale musiałam nadrobić straty i widzę,że mamy nową koleżankę,kolejną zdradzoną.Tak shaniu nad moim wątkiem się wypowiadałaś to mój koszmar te rozstępy sad widzę,że praca ci się podoba,a co ta cioteczka fajnego ci doradziła może i my skorzystamy big_smile

836

hej

837

shania męża nie ma pojechał do tej cudzołożnicy o 21 tak podejrzewam

838

widze ze tloczno siezrobilo

839

kasia a ty mu nic nie mowisz jak on tak wybywa wieczorem

840

czesc ludzik...kurna kasiula ten Twój chłop to dobre złotko tongue

841

hej ludzik dołek minął?????????

842

ja bym sie wsciekla

843 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-17 22:25:39)

głównie rozmawiałysmy o mojej sytuacji  miala podobnie ,jak ja. cięzko tak przełozyc ,ale mowila ,ze ogladal jakiś film o facecie ,który zakochał sie w prostytuce .Jego kolega zapytał go- kochasz ją, bo chcesz dawać ,czy kochasz ja bo chcesz brac -cos w tym stylu <jesli facet chce dawac znaczy kocha prawdziwie jesli chce brac ,czyli nie liczy sie z Twoimi potrzebami znaczy to jest pożądanie nie prawdziwa miłość hmmmm ......wiec nie wiem czy pomogłam ale to mi coś zaświeciło .... komp mi sie zacina.!!!!

844

a co ja mam mu powiedzieć,na siłę i tak go przy sobie nie zatrzymam,więc go totalnie zlewam

845

troszke minal ale mam nadzieje ze jutro masaz i bedzie dobrze ,ach szkoda slow dzisiaj rano kompletnie sie rozsypalam

Posty [ 781 do 845 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024