zrezygnowanaaa znów nam gdzieś wybyła ![]()
717 2009-09-17 10:22:29 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 10:23:41)
ja dodawałam oliwki Jonsona dla dzieci do kąpieli...zresztą do tej pory tak czasami robię...a co do naszych mankamentów...zostało mi brzuszka po dzieciach...mam tez mięśniaki więc mam równiez powiekszona macicę także mam takie efekty uboczne ![]()
po jeżdzie dobrze...nawet bardzo dobrze...trochę się zaspokoiłam
dzisiaj może też powtórzę ![]()
zrezygnowana chyba pisze z ludzikiem na gg
a shania chyba poleciała na cały dzień do tej pracy żeby sprawdzić czy się nadaje ![]()
a macie jakiś fajny sposób na tą obwisła skórę na brzuchu,po porodzie stosowałam ten pas poporodowy,by ją ściągnąć,ale cholercia i tak mi troche wisi.Może jak by mi sie ta skóra bardziej napieła to i te rozstępy byłyby mniej widoczne ![]()
na to właśnie nie mam pomysłu
...ja nie mogłam używac pasa poporodowego ponieważ miałam cesarskie cięcie
a kurka rzeczywiście zapomniałam,mam nadzieję,ze jak wróci to nam całą relację zda ![]()
racja gonia dziś zrób powtórkę z rozrywki,bo co sobie będziesz żałować ![]()
a Ty Kasia tez dzisiaj na 12,00 ??? kurcze nie możesz sobie jakoś godzin przestawić ??
no to nie fajnie,ale miałaś przynajmniej tak mi się wydaje,lżejszy poród.Ja to siłami natury,ale nie mogę nażekać nawet mi szybko poszło
Tylko przy pierwszej córze żle mnie nacieli i pocerowali jak świnię dosłownie.Straciłam dużo krwi,a jak mnie chcieli zaraz postawić na nogi po porodzie to gdy wróciłam z łazienki,to pamiętam jak mi się słabo zrobiło i uderzyłam głową o szafkę szpitalną.Póżniej pamiętam,ze już byłam na łóżku i jeszcze mi kazali tego dnia leżeć.
widzisz mi i tak pas nie pomógł.
Kasiula...to znaczy pierwszy poród to cięcie cesarskie...a córę urodziłam normalnie...siłami natury...ale niestety obwisły brzuszek został po pierwszym porodzie...no cóż taka moja natura widocznie...trzeba sie do niego przyzwyczaic i z nim żyć ![]()
tak skarbie ja na 12 od niedzieli do piątku,wszystkie soboty mam wolne,a póżniej od 20 do 4 rano też od niedzieli do piątku,więc robię tydzień popołudniówki,a tydzień nocki i tak w kółko.Nie mam goniu takiej opcji by sobie zmienić,ludzie chcą jeść hihihi.
kurcze...współczuję...ani dnia zaplanować ani się wyspać ![]()
726 2009-09-17 10:50:23 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 10:53:09)
No jestem.tak goniu gadałam z ludzikiem na gg ma takiego doła ,że chyba dzis tutaj nie zawita.Co du brzuszka ja jestem drobnej budowy i po ciązy faktycznie miałam brzuszek ale ćwiczyłam i rewelacja nawet nie wiecie ile mi to dało.Do tego kremik ujędrniający i "nówka sztuka" hihi
Kurka mam taki zapieprz dziś ,ze nie wiem za co się złapać , będę dziś z doskoku (((((((((((((((((((
Ja też zaraz spadam...moja Pani dyrektor lata dzisiaj jak kot z pełnym pęcherzem ![]()
ja też tak latam,a to pranie w miedzy czasie wieszam,a to się maluje,ale jest oki
co do mojej pracy goniu,zdążyłam się przyzwyczaić,tylko mam problem ze spaniem,bo nie mogę w nocy spać,a rano nie mogę się zwlec przez te moje zmiany.A ty cały czas pracujesz w tych samych godzinach???
ja tak...wiesz jak to w pracy biurowej...ale nie moge podnieść o tej 06,00 rano...i to nawet jakbym szła spać z kurami ![]()
sory gonia znikłam tak bo mnie z internetu wyrzuciło,ale i tak juz będę mykać,bo moja godzinka się zbliża.Także życzę ci miłego dnia i wam też dziewczynki,których was niema.Ludzik,nie dołuj się,bo tam do ciebie wjadę i ci do tyłka nakopie,musisz być twarda
Papatki dziewczynki,ja już znikam.
hop hop jest tu kto
Jestem ludzik...jak tam sampoczucie przeszło już troszeczkę ![]()
hej no ciut ciut
ale normalnie nie mam sil na nic jestem jak wypompowana ,zaliczylam dzisiaj zakupy,kupilam ciuch ktorego normalnie nie kupilabym,raz cena dwa ekstewagancja ,ale co tam laze w nimdo tej pory i mi lepiej chociaz duzo lzej w portfelu
Goniu ty juz o pracy ,czy nadal zarabiasz?
nie ja już po pracy...ale teraz jestem na drugim etacie...to znaczy w domku...obiad, dzieci i te sprawy...
acha ja jutro sie masuje ,zobaczymy jak to bedzie po,mam nadzieje ze jutro juz mi troszke przejdzie ,nie wiem co jest ,jednego dnia jest w miare na drugi dzien dołek,juz myslalm ze troche dochodze do siebie a tu znowu
sorry ludzik...syn miał problem z rónoważnikiem zdania...(...) wiesz co zadają tym dzieciom coś czego nie tłumaczą ... bo to zajęcie dla rodziców przecież...ale oni za to hajs biorą
no ludzik...tak to jest z tymi nastrojami po zdradzie...niestety...ja też mam gorsze dni ale nie możesz się załamywać ![]()
739 2009-09-17 18:04:24 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 18:06:35)
dziewczynki zapomniałam Wam powiedziec o fajnej metodzie gonia ,bo na cycki narzekasz -słyszałaś o masażu prózniowym?
Moja koleżanka jest kosmetyczka i ponoc rewelka.Sam masaż ok 30 zł efekty po 5 zabiegach a zalecaja 7-10 zabiegów.Z różnymi maseczkami ujędrniającymi cena od 50 do 100.
Ludzik gdzie Cie wywiało?
o tym nie słyszałam...ale wiesz...ja tam nie mam kompleksów na punkcie cycków
są jakie są i tyle...chłopu też odpowiadają...prawdopodobnie ![]()
741 2009-09-17 18:07:13 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 18:09:30)
Ponoc ten masaż rewelacyjnie ujędrnia hhihi
Ja chyba mam syndrom 30-latki i przeraża mnie wiek-kurka zmarszczki,utrata jędrności jezuńciu
Ostatnio czytałam posta jakiegoś Zbysia i masakra zaraz go Wam podeslę.Ale załamał mnie gościu.
a niech ujędrnia...pozatym wiesz...wolę pieniądze przeznaczyć na inne cele tym bardziej że się nie przelewa ![]()
743 2009-09-17 18:11:09 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 18:11:44)
A ja (...) stwierdziłam,że trzeba coś dla siebie robić dlatego co jakiś czas jade sobie do spa tam mnie masuja ,biczuja hihi.
Czekaj goniu zaraz znajdę wypowiedź tego palanta.
744 2009-09-17 18:12:30 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 18:14:38)
zrezygnowana...ja tam nie powiem odwiedzam kosmetyczkę i fryzjera...ale do spa nie latam ![]()
a Zbyniu to jest dobry...ale ja widziałam jeszcze jakiegoś marsa...
o znalazłam zobaczcie same hihi
(...) uciekło mi zaraz znajde hihi
zrezygnowana...muszę spadać...obowiązki rodzinne...będę wieczorkiem..papappa:D
o mam wypowiedź tego pana zobaczcie:
"Co z tego , że miła opiekuńcza,dobrze się z nią rozmawia itp itd skoro ma celulit, obwisłe piersi,kurze łapki,worki pod oczami,boczki. Kto ? Typowa 30 letnia polka.
Czy jakiś facet tak naprawdę chciałby z taką być gdy na wyciągnięcie ręki są kilkanaście lat młodsze i kilkanaście kilogramów ładniejsze ?
Drogie panie, czy teraz już wiecie dlaczego większość facetów zamienia was na lepsze , ładniejsze i jędrniejsze modele ? Mają po prostu taki sam stosunek do wyglądu i tematu brzydoty jak większość z was,a w ciągu kilku lat czar waszej urody naprawdę pryska a horyzont usłany jest waszymi następczyniami. Myślę , że z racji swoich obecnych przekonań nie bedą panie na tyle obłudne by mieć żal do owych panów gdy znajdą sobie ładniejsze."
A najlepiej ,że gościu całkiem mądry facet sie wydaje hihi
jasna (...) mijamy sie dziewczynki, Zrezygnowana, a gdzie tez (...), ten ktorego cytujesz sie wypowiadal na tym forum????
he he a mnie ten post tego (...)zrobil dobrze, bo workow nietu, cycki tylko troche trzeba podniesc/mowil chirurg plastyk wie co mowi chyba/oponek i walkow na brzuchu nie mam, kupilam se dzisiaj extra ciuch i jestem zadowolona, koledzy syna mi komplementy wala wlasnie hehe ,nie jest zle
Jestem swiezo zdradzona zona i nie daje juz rady i tym uczuciem ktore zmienilo na zawsze mnie i moje zycie
751 2009-09-17 19:54:30 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 19:56:16)
iwi888 dawaj co Ci leży na serduchu tu sie wyżalisz i usmiejesz)))))))))))))))))))
Chwilke temu każda płakała a dziś..... o wibratorach gadaja))))))))))
hej jestem
jest tu ktos tez
754 2009-09-17 20:08:16 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 20:09:08)
jestem jestem.Tu masz wejście na ten temat:MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO ? Co jest ważne-wyglad czy charakter? ",ale nie wiem na ktorej stronce to jest
ale jaja kandydata juz mam na me wdzieki jak ci pisalam na gg
Jestem swiezo zdradzona zona i nie daje juz rady i tym uczuciem ktore zmienilo na zawsze mnie i moje zycie
chyba u mnie tak nie bedzie........To byla wielka milosc,jestesmy malzenstwem 10 lat,zawsze wszyscy nam zazdroscili ze podobno takim udanym,kolezanki sie dziwily jak moj maz mnie musi kochac....
757 2009-09-17 20:12:26 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 20:13:59)
No to na co czekasz?
iwi888 dawaj od poczatku co kto i jak?A później bedziemy radzić)))))))))))))))
teraz mowi ze kocha ,ale w sercu jest rana
iwee ,moi znajomi tez takmowia,moj stary sprzata ,gotuje ,jak przyjezdza ja nicnie robie tylko pachne a po katach jeszcze rogi mi dowala widzisz jaki zaradny,wszyscy go chwala za te zaradnoosc
wywal to z siebie bedzie Ci lepiej...wypłacz to tu ..tego czego jemu nie powiesz...
mieszkam za duza woda razem z rodzina to ja zawsze go namawialam do tego wyjazdu,on mowil ze najwyzej rozwod z tamtad przywieziemy
no i stalo sie wyslal mnie do polski na wakacje a sam jezdzil w tym czasie do kochanki do francji
hm az za ocean was wywialo
Długo to trwa/ło?
oszukiwal mnie przez cale wakacje kiedy ja pisalam do niego sms ze mi go brakuje on urzedowal z kochanka,jeszcze do tego arabka
przyjechalam i znalazlam jego maile do kochanki,twierdzi ze z nia nie spal ale nie wiem czy mam w to wierzyc
ty to ty w uk jestes czy w stanach??????????????
byl naprawde dobrym mezem i ojcem,bylam z nim szczesliwa,ale chyba nie potrafie wybaczyc
769 2009-09-17 20:21:15 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 20:21:35)
iwi888 a masz dowody konkretne?Czy tylko podejrzenia?
cie prosze jezdzildofrancji tracilkase zeby z nia dkina chodzic prosze cie,ile kochana maszlat ,bo nie pisze nigdzie
USA
ku..a znow mi spacja szalejeno zwariowac mozna
iwi888 macie dzieci?Czujesz ,że możesz z nim dalej żyć?
same swinie na tej emigracji
no wlasnie tak bylo a jak chcialam zeby ze mna do polski jechal to mowil ze ma tyle pracy
Mamy corke 10lat,wiem ze pare miesiecy temu bardzo mnie kochal,tez go kiedys zdradzilam i tak kochal ze wybaczyl,ale ja chyba nie potrafie
nie wiem co robic,kocham,ale nie zapomne co zrobil,nie ma juz zaufania
778 2009-09-17 20:28:27 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 20:30:03)
Kurka to nieciekawie,może chciał się zrewanżować? Może to w nim siedziało?Zdradziłas sama więc wiesz dlaczego moze usiądź i zastanów się spokojnie skąd u niego takie zachowanie?
mowi ze nie
wiem ze wtedy mnie kochal do szalenstwa i zrobilby wszystko,to bylo 7 lat temu