ja gulasz gotuję mniam,ludzik a co to za ruski kapuśniak,jak go sie robi??? wy tak dziś o tym sexowaniu gadałyście,ze grzebię na stronkach i szukam jakiegoś fajnego wibratorka ![]()
w lubuskim daleko
653 2009-09-16 23:31:03 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 23:32:33)
ooo...jaki postęp...wyjdę na zboka
gulasz dobra sprawa...własnie...widzisz Kasia dawno nie robiłam...myśł podsunięta ![]()
ludzik nie tak bardzo daleko..gadamy przecież
Kasia a powiedz jak tam szanowny Twój Pan ![]()
hehe kapusniaczek,to kiszona kapucha plus wloszczyzna sie razem gotuje,wczesniej moczy sie grzyby dosje do kapuchy i gotuje dalej,moga byc pieczarki podsmazone jak nie ma grzybow,na patelni smazy sie ziemniaczki ,ale kroi sie na bardzo drobne kawaleczki ,to tak jakby frytki dzielilo sie na kilka czesci i smazy az na zloty kolor ,na koniec dodje sie dozupki,zupkamoze byc postna moze na miesie,moja babcia kochana ja gotowala ,to jest barszcz bialoruski
655 2009-09-16 23:36:13 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-10-10 15:42:02)
moje rodzinne strony to lubuskie.gonia to do dzieła,znalazłam coś dla shani bo jej się kolczyk w tych intymnych miejscach marzył,ale mówiła,ze się bólu boi.A ja znalazłam coś bezbolesnego klipsa na łechtaczkę ozdobnego.Shania zobacz
Powód edycj: usunięcie linka.
wiecie co jak pojde do lozka z wlasnym mezem to bedzie Wasza wina ,bo od tych sexowych rozmow to mi juz nawet takie mysli do glowy przychodza
657 2009-09-16 23:37:13 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 23:39:43)
ludzik...może byc dobre...trza zrobic w domku..oczywiście kapuśniak...a jeżeli chodzi o chłopa...wykorzystuj ile bądź może mu się odechce jakiś innych lasek jak go dosiądziesz ![]()
Kasia...mnie o wibrator chodziło
ale chyba zaraz się położe...chłop już leży ![]()
658 2009-09-16 23:41:20 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 23:41:51)
KASIA...dobry jest zestaw wibratrów itp za 108 zeta
normalnie sama bym kupiła
trza zrezygnowanej powiedziec o tym linku...tam sa kulki
A ta włoszczyzna to się w tej kiszonej kapuście dogotuje???
a mój pan goniu,właśnie tak z wami piszę i się z nim przegaduje i już zaczyna mi ciśnienie podnosić.Ma do mnie ogromny żal bo mu przestałam prać i gotować ![]()
Kasia a zazdrosny to on nie jest że tak po necie surfujesz i potakich stronkach ???
siedze na tej stronie musze zamowic,tylko musze pilnowac ,bo jak moja szanowna mamusia bedzie i to przyjdzie to moze byc AWARIA bo ona z tych beretow trioszke
ludzik a co chcesz zamówic...zestaw???
wiem goniu,ze o wibrator ci chodziło,ludzik z tego co napisałaś to wywnioskowałam,ze twój mąż jest w domu???
108 złotych hmmmm może w przyszłym miesiącu sobie zafunduję,bo w tym wiele wydatków miałam ![]()
ja dodaje wloszczyzne suszona kucharek ,boja nielubie obierac warzyw ,zawsze tak daje do zup,onami sie normalnie dogotowuje w tym kwasie ,a takanormalna to nie wiem,ja jestem leser i ile moge korzystam z dobrodziejstw
a tak w ogole to musze jutro kupic sode i zrobie bliny bialoruskie, tyz przepis babuni, Boże, uwielbiam smaki dziecinstwa
a Kasiula z tymi wydatkami...mi na rozpoczęcie roku poszło jakieś 700 stówek lekką rączką...jeszcze Patryk ma wycieczkę do Zakopanego za 419 zł. na koniec września...kurcze koszmar
odwróciłam sie kompem no niego tyłem i tak cieszę miskę
,że pyta co mi się dzieje i do tego strasznie wzdycham <zdziwiony>
668 2009-09-16 23:51:21 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 23:55:00)
oni zawsze zdziwieni...mnie mój teraz nazywa netkobieta
zaraz spadam...bo gada że konik czeka...juz biadoli że wolę jakies forum...a dobrze mu tak...ale jak wszytskim dzisiaj wiadomo naszła mnie chęc dlatego tez mówie papapappa...do jutra dziewczynki...:P
To wszystko przez jedno magiczne słowo WIBRATOR
ni nie ma go jeszcze ale wkrotce sie zjawi,bo kombinuje by sie z kolesiem zamienic,ja tak mowie o tym sexie ze jak bedzie to jeszcze z tego gadania w tango pojde z nimimi opory mina
znam ten ból gonia,mi też ładna sumka już poszła,a do tego ten mój wyjazd do Berlina też mi po kieszeni szarpnął.Oni to chyba w tej szkole powariowali,dopiero się rok szkolny zaczął i już wycieczka.
co do kapuśniaczku ja też mam z przepisu babuni i kiszoną kapuste na patelni podsmażam,żeby sie tak mega przyrumieniła i dopiero do zuoki dodaję,wtedy mam mega fajny kolor i jaki zajefajny smak ![]()
w tych szkolach to naprawde pracuja fantasci ,wszedzie w kolo we wrzesniu wyjazdy integracyjne jakby matki malo wydatkow mialy ,moznaby to jakos w czasie rozlozyc ,przesada troche
a w moim kapusniaku jest ten smak i zapach od tych smazonych ziemniaczkow drobniutkich
spoko gonia dobrej zabawy,a jutro zdaj relację i to......ze szczegółami
wiesz ludzik to chyba normalne chyba mamy braki i dlatego masz smaki ![]()
GONIA uwazaj na uzde papa,pouzywaj takze za nas zlotko
hehe ja o tym samym pomyslalm ze zamiast teges to ja o zarciu
gonia już tam pewnie się dobrze bawi
muszę wypróbować ten twój kapusniaczek.ludzik ty masz konto na nk?
KASIU a wlasciwie u was jest jak z mezem mam na mysli? /wy nic ten teges ?/
nie bomi Pan Wladca zlikwidowal
ale zdjec i tak nie mialam tylko szalu dostal ze z kolegami pisalam
szkoda,to pomyśl o nowym koncie by twój pan nie wiedział ![]()
co do mnie i mojego męża to teraz od jakiegoś misiąca to nic,a jak przedtem było to żadko,wsumie to ja jakiś zachamowań po tej całej sprawie dostałam,a druga sprawa,ze już sobie znalazł nową pocieszycielkę ![]()
aljestes pewna czy to tylko takie przeczucia
zobacz jakie to wszystko swoja droga obrzydliwe jest,zdradzaja nas ,krzywdza,a potem oczekuja ze bedziemy piszczec ze szczescia w lozku miec megaogazmy i skakc po nich jakby nic sie nie stalo,normalnie mdlimnie od tego ,ten swiat to juz jeden wielki burd...l
pisałam w wcześniejszych postach,ze znalazłam u niego niedawno w telefonie smsy od panienki jak mu miłośc wyznaje itp.Wkurzyłam sie spakowałam manatki,wystawiłam mu przed dom i kazałam się wyprowadzić,nie zrobił tego.Ale przestałam mu prać,gotować niech mu dziumdzia to robi.Ma do mnie o to żal,ale ja służącą nie będę!!! Też mam swoją godność.
acha faktycznie pisalas,kurde jajestem 10lat starsza od Ciebie,kurcze smutne to ze ten temat dotyczy nawet stosunkowomlodych malzenstw,mlodych ludzi,ja zawsze bylam taka idealistka,ze moja rodzina bedzie taka i taka,moj dom taki i taki a tu masz co sie porobilo
dokładnie masz rację i chcieliby nas w łóżku jak jakieś (...) traktować.Mój to nawet mi kiedyś o trójkącie świergotał,a ja na to bym nigdy nie poszła,chyba że.......on,ja i jeszcze jeden facet ehehehe ![]()
po takim czymś to im powinien wogóle nie bryknąć,ciekawe jaka by była ich reakcja,jakbyśmy to my zdradziły hmmm
ja z cala pewnoscia wierna nie bede,poprostu nie mamjuz motywacji,powiedzialm mojemu ze ja si czuje rozgrzeszona ze wszystkich swoich przyszlych zdrad,nie mam kompletnie zadnego poczucia ,ze mam zobowiazania do jakiejkolwiek lojalnosci
No widzisz co nam los potrafi zgotować,ja mam za sobą dziewięć lat stażu małżeństwa,wyszłam za mąz bardzo młodo,ale z miłosci nie z przymusu,przynajmniej tak mi się zdawało.W jednym momencie wszystko mi się zwaliło na głowę.A też wierzyłam,że spędzimy razem starość.Miło siępatrzy jak takie dziadki idą razem i jeszcze się trzymają za rękę,też chciałam tak spędzić swoją starość przy jego boku,ale on przy moim niestety nie ![]()
Też mojemu mężusiowi tak powiedziałam,a jednak nie potrafię tego zrobić
jedynie do czego czuje sie zobowiazana to do bezpiecznego sexu,poza tym za nic bym sie nie przyznala
a ja tak zaczeli mi siepodobac faceci ,normalnie ogladam sie za nimi,podswiadomie chyba poprostu szukam
no to widzisz czemu teraz twój mąż nie chce się do niczego przyznać hmmm,ja niestety nie potrafię sie przełamać :(druga sprawa,że straciłamjuż zaufanie wiem,ze teraz trzeba liczyć na siebie.Licz na siebie i na przód powoli bez niczyjej pomocy,teraz się tym kieruję.
Na dzień dzisiejszy bym powiedziała każdej,by tak wcześnie nie wychodziła za mąż i dwa razy niech sie nadtym zastanowi by nie cierpiała tak jak ja teraz cierpię ![]()
tak tylko te dziadki sa z innej gliny,maja zasady,mieli moralnosc,honor,odpowiedzialnosc a teraz to sie szystko zdewaluowalo niestety,niema juz zadnej swietosci,zadnego punktu odniesienia,poprostu burde....
ja bym sie nie przyznala dlatego wlasnie zeby czul jak to jest ,podejrzewc ale nie wiedziec,zeby czul kazda swoja komorka jak to jest i zeby juz nigdy nie mial pewnosci ,nigdy
ludzik nic na siłę,teraz po zdradzie,możesz żle ulokować swoje uczucia,poczujesz się adorowana,facet zacznie ci słodzić,a póżniej może sie okazać,ze to kolejna totalna pomyłka.Znów bedziesz cierpieć,nic na siłę
ja tylko mamnadzije ze moich synow udami sie tak wychowac zeby nie zrobili takiego swinstwa,chyba starszegomi sie udalo,jest dorosly,ale i dojrzaly i to mnie cieszy mam nadzieje ze sie z wiekiem nie wypaczy
ale wieesz niezobowiazujacoromansik malutki z fajnym wolnym ,takodskoczyc ijeszcze do tego mlodszym duzo,wow,tylko tegomi potrzeba
dobra czas isc spatki kasiula,zmykam papa
dawniej ludzik też zdradzano,tylko tak głosno sie o tym nie mówiło.Ja to kiedyś z głupia powiedziałam mojemu,że mam kogoś kto mnie teraz bardziej docenia niż on i lepiej w łózku traktuje,choc to było nie prawdą.Chciałam mu na gulu zagrać.To wiesz co usłyszałam,że jestem (..)...!!!!On może i jest okay a ja to beeeeeeeee choć skłamałam.My jakbyśmy pierwsze zdradziły,to już dawno byłybyśmy spalone.A my to takie cierpiętnice kochamy za bardzo i potrafimy wszystko przeboleć,nawet zdradę :(smutne nie???
napewno dobrze wychowasz,jesteś mądrą i silna kobietą.dobranoc ![]()
ja tam nie kocham za bardzo ja swojemu kaze (...) i sie nie czaje, jak cos mi tylko palec przekrzywi, to wynocha, zreszta kazalam jechac od razu do starej larwy, czyli mojej tesciowej, a nie do domu, zamki mi tata zmieni,j a sie nie czaje, on wie co go czeka dlatego kadzi mi jak tylko moze
widzisz ja jak swojego spakowałam to i tak się nie wyprowadził,a ja wciąz kocham,choć to chore uczucie bez wzajemności.tu go spakowałam a w głebi miałam nadzieję ,że zostanie głupia baba ze mnie i tyle!!! Tobie gratuluje tej silnej woli.
702 2009-09-17 00:57:11 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-10-10 15:51:36)
widze,ze już popędziłaś na wyrko miłej nocy ![]()
zrezygnowanaaa znalazłam linka do tych twoich kulek
Powód edycji: usunięcie linka.
703 2009-09-17 07:36:58 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 07:37:45)
Kasia...aż muszę napisać...nie jesteś głupia...ja też dwa razy dziada pakowałam i też miałam nadzieje że zostanie...jesteśmy chore z miłości...nie głupie
a ludzikowi i ja gratuluję...ale jej mąż to chyba najwięcej jej świństw narobił...ehhhhhh
Hej Goniu widze ze juz na posterunku,a ja mam dzisiaj dzien wscieklosci ,znow mnie naszla ta potworna zlosc,wczoraj wiczorem juz dalam na skypie upust ,nawrzeszczalam na ta moja swinie ,czepil sie mnie o obraczke ,bo ja od kilku miesiecy juz nie nosze ,ja mu wytykam jaka z niego swinia ,a on jaka zemnie zona ze obraczki nie nosze,no szczyt wszystkiego,powiedzialm mu,juz niepierwszy raz zreszta ze dla mnie obraczka to symbol milosci i wiernosci ,a u nas juz tego nie ma,moze swoja wyrzucic jak ma na to ochote ,mam to gdzies,moje zludzenia co do niego umarly ,poprostu zdalam sobie sprawe ze naprawde nie bede wierna temu czlowiekowi po tym wszystkim,jemu o tym powiedzialam,on zachowuje sie tak jak jeszcze nigdy,poprostu szaleje,walczy ,chwyta sie wszystkiego,desperacja ,ale ja mam to gdzieś,totalnie,jestem wsciekla na siebie ze robil ze mnie idiotke tyle czasu
A co tu takie pustki?
Tak mnie wczoraj tym gadaniem podkręciłyście o wibratorach,że..........oj działo się działo hihi
Mnie dziewczynki nie ma wieczorkami bo.................ustaliliśmy z mężem wieczorki wspólne.Wtedy tylko mamy czas na pogaduchy jak juz szarańcza śpi i nikt nie truje a to pic a to jeść(((((((
Wczoraj był meczyk i miałam nadzieję ,ze bedzie chciał oglądać, a ją poględzę z Wami...ale wyłączył telewizor i gadaliśmy-kurka rozmów mu sie zachciało hihi.
Co do Waszych kompleksów Kasiula jest super kremik VIshy rewelka 2/3 tyg zmiany tylko cena ???
Gonia i Ludzik zamiast silikonów doradzam żel ujędrniający macrolane czy jakoś tak 10 min zabieg i ponoć rewelacja ujędrnia i starcza na 2 lata ,a silikony a fe sztuczne.
no czesc zrezygnowana... ja tam żadnych silikonów nie zamierzam sobie zakładać...miałaś taki fajny poprzedni awatar...zamieniaj go ![]()
jestem gadalam z ludzikiem na gg ma strasznego dola
o masz...to niech daje tutaj
709 2009-09-17 09:57:55 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 09:59:59)
no wlasnie ja namawiam, oj kiepsko to dzis widzę-dopita jest strasznie
710 2009-09-17 10:00:47 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 10:01:17)
hmmm...taka pogoda może
niech się dołuje...tutaj o pierdach można pogadać ![]()
Katarzyna...widzę Cię kobito...nie ukrywaj się ![]()
711 2009-09-17 10:02:59 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-17 10:04:10)
Kasiula kulki juz ogladalam )))))))))))))))))
A własnie gonia dawaj pikantne szczegóły z wczorajszego wieczorku))))))))))))
cześć dziewczynki,ja dopiero teraz zawitałam,bo bieganina,że hoho,ludzik ja też nie noszę obrączki od czasu kiedy wyszła ta jego zdrada na wierzch.Kurczę,włączyłam na pytanie na śniadanie na tvp2 a tu o rozwodzie i separacji gadają szok
gonia zgodzę się z tobą to chora miłość,peszek żle ulokowałam swoje uczucia.
zrezygnowanaaa masz na myśli ten kremik z vischy na rozstępy co kosztuje ok 100 złotych,stosowałaś go może na sobie?
no o tym mowie, osobiście nie miałam .Ja w ciąży stale sie kremowałam bo miałam suchą skórę i może dlatego mi nie wyszły,ale kremik miała moja koleżanka w ciąży 30 kg przytyła i super jej poznikały a miała na udach ,biuście i brzuchu.
714 2009-09-17 10:15:29 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-17 10:18:41)
heheheh....Kasia nie oglądaj takich pierdół...wiesz wydaje mi się że wszytskie poniekąd ulokowałyśmy źle uczucia :-)
zrezygnowana...widzę że u Ciebie był też pikantny wieczór...a u mnie cóż...konik był bynajmniej nie Pony ![]()
a co do rozstępów...ja mam troszeczkę koło pępka i to po drugim dziecku...nie smarowałam się zbytnio ani olejkami ani kremami...może trochę w ciązy z synem ale nie pamiętam już czego używałam..wtedy chyba były tylko dwa na rynku
wiesz co ja go też stosowałam,ale jakoś na mnie nie podziałał,co ja już na siebie smarowałam szok,teraz smaruję się Perfekta extra slim z firmy dax cosmetics koszt niewielki a rezultaty nawet są
.choć i tak wiem,że mi całkiem nie znikną.Mi niestety nie miał kto doradzić by nawet zwykłą oliwką się posmarować,dowiedziałam się już po fakcie.
ludzik nie sztuka jest sie dolowac, sztuka jest w tym balaganie górować ,więc uszy do góry.
gonia jak tam po jeżdzie???a co tak shani dziś nie ma?