Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 2,197 ]

586

Odp: Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

dobre wiec trza  przygotuj pas startowy odowiednią fryzurką seks bielizna i dawaj

Zobacz podobne tematy :

587

klapsior nie mega mocny ale taki delikatny w pupkę i potem niech pogłaszcze,gonia racja wsiadaj na konia i jazda,ehhhhhhh a my shaniu niestety musimy sie obejść smakiem tongue

588

hmmmm pomazyc mozna ale czasem tak męczy ,pręze sie jak kicia i poocierałabym sie troszke

589 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:21:25)

e tam od razu ze smakiem...mówię szybciutko po wibratorek...super sprawa tongue

no to shania...jakiś filmik z neciku i dajesz kochana tongue

590 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 11:25:48)

i hiiihiiii ale u mnie deficyt finansowy moze mikołaj przyniesie hehehehheeh a moze mikołaj bedzie nie co interesujacy hieieieii  o tak ogladam czasem ale czasem ,bo jak pisałam potem sie męcze i zacciewa mi sie róznosci.....................a moze kupic dmuchanego pana hhehhehe znalazłam takiego hiiihiiii na stronce

591

może będzie w tym roku łaskawy i ci przyniesie jakiś fajny gadżecik big_smile
kurdę gdzie sie znów mój awartar podział,przecież nic nie ruszałam,może powoli mnie z tąd usówają sad a ja nie chcę bo tu tak z wami fajnie

592 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:26:42)

ano widzisz...to trzeba sobie pomóc...:P

no własnie Kasia..patrzyłam gdzie masz awatar...ale wiesz wczoraj też nie miałaś

593 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-10-06 14:20:16)

nie martw napewno nie smile nie damy Cię usunąć     a tu pan

Powód edycji: usunięcie linka.

594

ja w pracy nie mogę takich stron oglądać...w domku zobaczę tego pana smile

595

mam nadzieje bo bym tęskniła za wami smile nie wiem co to sie porobiło ehhhhh ja za chwilę bedę musiała i tak was opuścić bo praca się kłania sad

596

a co myslicie o kolczyczku na muszelce? bo mnie kusi tylko nie wiem czy tak sie rozłozyłabym przed kims i ból przezyła

597 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:32:24)

do której Kasia pracujesz??

Shania...powiem tak mnie się to niepodoba...ale jak Ciebie to rajcuje to pewnie...załóż big_smile

598

do 20 gonia od 12,na muszelce e no nie ja też bym się zastanawiała czy bym ból przeżyła

599

to też masz przerąbane w takich godzinach praca

600 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 11:36:21)

hiihiiiii tak na ozdobe i zalezy gdzie nie we wszytkich miejscach mi sie podb a tak na wargusiach mniejszych z jednej strony mógłby fajnie wygladc,a  w tym miejscu po porodzie to nie ma czucia takiego przynajmniej u mnie

601

ja powoli bedę mykać,ale może sie odezwę wieczorkiem smile a wam dziewczynki życzę miłego dnia i dobrej zabawy,gonia tylko sie nie przeforsuj na tym koniu tongue.zdaj nam całą relacje z tej upojnej nocy tongue papatki kobitki.

602 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:36:54)

o a gdzie shania idziesz???

miłej pracy Kasia big_smile

603

Kasiunia zmiany sa straszne i cągle w ruchu pewnie .ja jutro bede oswajac sie z pracą.jade na cały dzien papa Kasia miłej pracy

604 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 11:39:40)

no edytowałam posta i przeniosłam częsc tu bo stronki przeskakuja.Jade za miasto całkiem z Ciotką ktora tym sie zajmuje to jest przedsztawicielstwo.I mój teran jest tu w Krakowie,Jutro jade jakby na szkolenie     tez zaraz bede zmykac bo musze posprzatac poki dzieciakow nie ma

605 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 11:40:13)

ale co będziesz przedstawiać ??? big_smile

to pa,pa ...ja tez trochę popracować muszę big_smile

606 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 11:44:28)

hiiihiii to jest bizuteria badzo wyszukana i elegancka na wzór tych za cięzkie pieniądze upiecia do fryzur slubnych ,kamyczki na pazurki......zmykam narazie do wieczorka moze miłej pracy

607

hej jest tu ktoras ?????przez te zakupy ominal mnie ciekawy temat ,wrrrrrrrrrr

608

jestem ludzik tylko kawke zrobie)))))))))))

609

a to fajnie bo ja bylam na zakupkach i oplatach

610

widze ze wiekszosc wywialo do obowiazkow

611 Ostatnio edytowany przez zrezygnowanaaa (2009-09-16 15:07:41)

Byłam na innym poście.
  ? Wypalony związek- czy jest sens ratować ?.
no wlaśnie co one nagle takie pracowite?

612

tez latam po forum niektore watki ciekawe,ale sa takie co wybitnie dzialajami na puder

613

wejdz na ten co ja jestem teraz az mnie trzesie  ...

614

czekaj tam na mnie szukam

615

HEJ KASIU WIDZE ZE SIE POJAWILAS

616

hej Sliczne jak dzień?

617

HEJ SHANIAjak nastruj

618 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 21:37:45)

a dobrze nawet bardzo dobrze pomimo kilku trudniejszych rozmów a c u Ciebie ? a asiula gdzie pewnie biega po forum tez chyba zagląne co tam u innych

619

cześć ludzik ,cześć shania,tak pojawiłam się wkońcu,a co tam u was bo ja mam lekkiego nerwa i zagladałam co z tym moim awartarem się porobiło.Macie tvn style jest program jak dobrze wyglądać nago,lubię to może ze względu na moje kompleksy

620

ja tez lubie ten program swietny jest ale mnie najbardziej sie widza sesje zdjeciowe nago profesional zobaczcie jakie te babay sa kiepskie a na zdjeciach super ,ujecia imrobia i swiatlo ,tez bym chciala taka sesje

621

ludzik to może sobie taką musisz zrobić,ja to mam znajomą która zafundowała sobie taką sesję i zrobiła z tego kalendaż,jako prezent dla chłopaka,fajny pomysł nie??? Ja to bym się na taką sesję nie zdobyła,wstydzę się swojego ciała sad

622 Ostatnio edytowany przez shania (2009-09-16 22:04:53)

witajcie, troszke biegałam po forum.tez lubię ten program ,ale jak sama zauważyłas kazdy moze sie sobie podobać. Bo co w głowie ,to w sercu ,co w sercu to na wierzchu. Kasia kompleksy zaczynają sie w głowie,myślisz ze ja ich nie mam a jakie miałam zmory nawet nie wiesz ale mozna je oswoić.... Kochane nie mogę sie doczekać na Was, wiedz ide bo mój synek nie moze usnac i obiecałm przytulanki..... Miłej nocki!!!  :*    Kasia a nad tymi kompleksami poracujemy

623

wiesz co shaniu wszystko by było oki,ale te moje rozstępy doprowadzają mnie do furii.Mam je na brzuchu i nogach i mega je widać i ta wiotka skóra na brzuchu,poprostu flak i chyba już nic z tym nie zrobię sad Poza tym jest okay.Nieraz jak jadę z dziewczynkami nad jeziorko to siedzę blisko brzegu,bo wstydzę się rozebrać a tak mam na nie oko.

624

szkoda,ze już zmykasz sad miłej nocki

625

olej rozstepy,jamamkilka na brzuchu,aleodziwo po 18 ponadlatach juz ich nie widac prawie a kiedys bylo wiecej i bardziej widoczne,ale ja sie nimi nie przejmuje ,ja mam inny kompleks ,na udaach czasem zbiera mi sie limfai robia mi sie male waleczki czasem je widac jak sie odznaczaja i wygladaja jak tluszcz uf przydalby sie drenaz limfatyczny przydal

626

eeeee no spoko to może mi też się zminimalizują,u mnie to jest dopiero pięć lat po ostatnim porodzie.jak to wygląda u ciebie coś w stylu celulitisu? może jakiś basen by pomógł i bicze wodne,zeby to rozbić tongue

627

NIE KOCHANA TO NIE JEST CELULIT,WYGLADA ZUPELNIE INACZEJ,TO SA TAKIE PODLUZNE ZGRUBIENIA ,WYGLADA JAK SPUCHNIETE ,TAKIE PASKI GRUBOSCI 2 CM CZASEM WIEKSZE CZASEM MNIEJSZE,CZASEM PRAWIE ICH NIE MA

628

a byłaś z tym u jakiegoś specjalisty,by ci poradził jak sie tego pozbyć?

629

NOBYLAM W NIEMCZECH ,JAKMIESZKALAMIBYLAM NA WYSOACH TEZ,I TU I TU DAWALI MI MASCI POMAGALO TO POKI BRALAM I SMAROWALAM,POTEM PROBLEM WRACA

630

sorki wariuje mi klawiatura mozna oszaleć,raz spacja ,raz caps

631 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 22:51:45)

hello laski smile widzę że shania już wybyła

632

moj wiarolomny mowi ze se wmawiam bo tego czesciej nie widac niz widac,niemiecki lekarz mowil mi ze to sie wiaze z zatrzymaniem wody w tkankach,kazal duzo pic wody mineralnej,ale mysle ze drenaz to to by rozpedzil,regularnie stosowany,narazie mam kase przeznaczona na inna poprae urody heh innej czesci ze tak powiem

633

No właśnie widzę,ze coś nie tak się dzieje,to może dobrze by było je nadal stosować,ja to kremik na rozstępy codziennie używam by choć troszke się ich pozbyć,bo to mój koszmar sad a co tam z mężusiem,odzywał sie dziś?umówiłaś się na masażyk smile ?

634

ludzik...a co Ty chcesz poprawiac ???

635

ło Gonia ,a ty co juz konia poujezdzalas,myslalam ze tu dzisiaj z tego powodu juz nie zawitasz a jestes

636

cycki  kochana

637 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 22:56:34)

jeszcze nie ujeżdżałam niestety...zła jestem...szkoła mojego syna mnie dobiła a w szczególności...jakaś (...) religia

heheh...ja mam jak u baseta lub jak kto woli jamnika big_smile

638

hello gonia a ja myslałam,że ty tam konika ujeżdzasz,bo cie tak długo nie było.Shania sie zwineła bo synuś płakał,a zrezygnowanej i ariadny wciąż nie ma sad

639

odzywal sie 7 razy ,slownie siedem ,na masaz mamna piatek ,fajny pan ,mniamniam,az se stanik kupilam na te okolicznosc zajefajny ,jak go bede sciagac to zobaczy ,no chyba ze pan pozwoli mi w nim zostac

640 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 22:59:35)

zrezygnowana wieczorem nie bywa...chyba ze względu na męża ...

no to tez musisz opowiadac jak tam masaż tongue no i pan masazysta...czy masował tam gdzie chciałaś tongue

641

Gonia wlasnie sikam z baseta i jamnika

642

hehhe...sama wymyśliłam...nie ma co ukrywac big_smile

643

moj waz mowi ze cycki mam oki ,ale ja temu wiarolomcy nie wierze ,zreszta ja chce sie opalac toples i mam gdzieś co on mi gada,powiedzialam mu ze mlody gach ma wymagania ,wiecmusze byc zrobiona

644

Święta racja ludzik...a jak dzionek dziewczynki moje...bardzo zmęczone...ja po prostu padam z nóg...

645

wogole to moj stary nawalil sobie na glowe zazdrosc przez duze Z ,jakas manie dostal ze ja kogos mam,bo olalam juz jego zdrady,tzn on mowi ze mi juz na nim nie zalezy,bo mu powiedzialam ze ma wolna reke i moze sobie robić co chce i ile chce bo ja mam to gdzieś i ze jak chce to jak przyjedzie moze pozew zlozyc,bo ja czasu nie mam biegac po sadach normalnie wpada w jakies dziwne stany bo zaczyna bredzic do dzieci ze mam tate chce zostawic i takie tam

646

swoje cycki jeszcze przeżyje tongue,dzionek cięzki też sie wkurzyłam bo przyszłam do domu i z córą jeszcze lekcje odrabiałam,bo męzuś nie dopilnował,mu inne rzeczy w głowie.A teraz tak biegam od kompa do kuchni bo obiadek na jutro gotuję smile

647

jeszcze do tegowszystkiego zadzwonil do mojego ojca  pozalic sie ,ze ja goz domu wyganiam i zeby na mnie wplynal,a moj tat na to,ze ,,na nia wplywu nikt nie ma odkad 19 lat skonczyla,,no to teraz czekam kiedy domojej matki zadzwoni,a swojej KOCHANEJ tesciowej,tylko niech nie zapomni pochwalic sie jakie mi rogi przyprawil

648 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 23:16:25)

Wspólczuje Kasia szwenadczki kuchennej...ja (...) powinnam się chłopem urodzic...nie lubię żadnych obowiązków domowych big_smile

ludzik to ten Twój chłop jakiś infantylny...rodzicom się skarży...nooo tongue

Kasia a co gotujesz??? może jakąś myśl podsuniesz bo mi zawsze pomysłów brakuje ???

649

ja ugotowalam ruski kapusniaczek  na jutro pycha ze smazonymi ziemniaczkami mniam

650 Ostatnio edytowany przez gonia-73 (2009-09-16 23:22:49)

ja na jutro mam piersi z kurczaka...a dzisiaj miałam kopytka ze słoninką i cebulką...nasze ulubione danie...smaczne i tanie big_smile

ludzik a Ty gdzie mieszkasz bo nie mam pojęcia ???

Posty [ 586 do 650 z 2,197 ]

Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 34 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Grupa wsparcia dla zdradzonych i zdradzanych-pogaduchy:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024