Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Strony Poprzednia 1 92 93 94 95 96 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,046 do 6,110 z 8,665 ]

6,046

Odp: Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Camaro dzisiaj srednio sieedze wlasnie w pracy co do gwizdow girl to znam.to i tto oni stracili największe skarby tongue zycia

Mel dziiekkuje choc ja az ttego tak nie wwidze alee praca nad soba ciagla moze i daje efekt , fakt bylam wtedy bardzo spaanikowana bardzo ci dziekuje za ta opinie ze to zauwazylas podbudowalo mnie to bardzo

Zobacz podobne tematy :

6,047

Little,
odpuść i nie walcz już.
Ty i tak zrobiłaś już zbyt wiele dla tego związku.  Jeżeli  po twoich próbach reanimacji znowu byście się zeszli i to i tak po pewnym czasie poczulabys żal że znowu tylko tobie zależało.
Jeżeli dogoni cię kiedyś emocjonalnie wtedy sam cię znajdzie. Może za miesiąc, może za rok...

Girl,
pozytywna babka z ciebie, lubie takie smile
ja w sumie też do Hiszpanii tylko raczej na ktoras z wysp za ok 3 tyg. Trzeba nabrać sił przed nadchodzącą jesienią i depresją  smile

Także na razie staram się myśleć o ex jak najmniej lub prawie wcale. Stawiam sobie malutkie cele do osiągnięcia i nie wybiegam za bardzo w przyszłość.
Myślę sobie że oprócz dziada mam wszystko więc jest git smile

6,048

Little trzeba chcieec z dwoch stron na prawde ja np widzialam to tak ze kupuje prezent na swieta , ze jade gotuje mu, a jak przyjezdza stoje przy garach a on pije piwo, ze prosze go by kupil wino z wloch jak jedzie w delegacje a slysze nie kupilem bo mnie noga po wypadku bolala, ale jak wypadek sie stal to ja lecialam jak glupia, przyjezdzalam i sprzatalaam do mieeszkania dalam mu wszystko z wyposazeniaa.co mialam a wiecie co mi ddal na swieta 100 zl bo co? Bo mi sie nie przelewa podobno. Wiecie jakki wniossek ze ktos jak kocha tak nie postepuje a jakbym siebie kochala na tto bym nie pozwolilaa a ja jiz teraz wiem ze zasluguje na wiecej , nie chodzi o.prezenty ale o gesty i uczucia jakk po zbblizeniu mowie " wiesz mamm wrazenie ze.to ja sie wtulam wieszam na.tobie" co usllyszalam "tak ma byc" to nie milosc oj nie

6,049

Mel mamy wszystko bo mamy siebiee same smile

6,050

Dorota, o to to to! Stracili bezpowrotnie smile

Nie zawsze bylam taka pozytywna... Musialam do tego dojrzec. Lepiej pozno niz wcale smile
Ja niestety nie lece na hiszpanskie wyspy, ale Hiszpania to Hiszpania tongue

Wlasnie przeczytalam gdzies, ze jesli ktos latwo odpuszcza, poddaje sie, co gorsza ma kogos innego, zostawia nas tak po prostu, nie jest wart zachodu, nie byl nam przeznaczony.

6,051

Little.owl, i znowu mam wrażenie, że dobrze wiem o czym piszesz :-) Popatrz, Ty go miałaś przez dwa lata, ja przez rok. I też pół roku na domaganie się swoich racji. I co? I siedzę tu na forum i wygaduję się wam, bo zwyczajnie czuję się wykorzystana. Ze dałam naprawdę dużo a dostałam niewiele. Ty się za nim nie oglądaj i za jego kwiatami, bo to nie nastąpi. A jeśli nastąpi, to wtedy, gdy już będziesz emocjonalnie i swiadomościowo (jest takie słowo?) dalej i znów będziecie na innych poziomach. Przecież gdyby Cię chciał, stałby teraz z kwiatami, dzwonił, przepraszal. Zależałoby mu i widzialabys to. Pytanie retoryczne: czy to robi? A jeśli nie, to czy Tobie czegoś brakuje, żebyś się miała przejmować jednym facetem z miliardów? Niczego. No weź przestań, szkoda sobie psuć dnia :-) W tej chwili zrób coś dla siebie, to rozkaz :-D I nie ma co tracić myśli na kogoś, kto nie myśli o Tobie. Miał swoją szansę, stracił ją. Uwierz mi, że doceni po fakcie, kiedyś, gdy któraś postapi z nim tak jak on z Tobą. Bo niestety karma wraca. Tego możesz być pewna. Dlatego tak zwracam uwagę na to, co myślisz. Jeśli nie możesz myśleć o nim pozytywnie, nie myśl w ogóle.

6,052

Znowu mnie ratujcie dziewczyny :*
My Autre pchamy podobny wózek mam wrażenie smile
Dorotka kochana przypomniałaś mi coś ważnego! Prezenty... Szkoda gadać...
U mnie w kwestii liczenia na siebie on zawsze mogł liczyć na mnie zawsze i robił to-korzystał z mojej pomocy wiele razy. Ja natomiast nigdy.. Znowu przypominają mi sie Twoje słowa Autre co on mi dawał czego nie moge dac sobie sama? Nic!!
Na stanie z kwiatami nie liczę na nic nie liczę bo to prowadzi do rozczarowań a w jego przypadku to pewne rozczarowanie.. smile
Wyrzucam to wszystko z siebie bo wiem,że Wam moge.
Czasem mam wrażenie że byłam mu potrzebna do kilku rzeczy,teraz nie jestem więc i zabiegać nie ma juz o co.
Czuje,się wykorzystana jak na to tak spojrzę ale spoko niech mu to wyjdzie na dobre. Pomogłam szczerze i z serca a on wykorzystał moje uczycia. Teraz to trochę sobie dorabiam historie bo jak było noe wiem smile
Wiem,że naprawdę o to walczyłam,że miałam chwile zwątpienia ale dawałam kolejne szanse teraz czuje,że zrobiłam dobrze.
Życze mu dobrze z całego serca,niech bedzie szczęśliwy.

6,053

Wszyscy macie rację, a ja sie tylko wczoraj wygłupiłam, bo pomyślałam w inny sposób i dałam się ponieść. Jednak wszyscy jesteście mądrzejsi ode mnie, a ja dostałam kolejnego kopa. Tak to właśnie jest. Wydawało mi się, że wszystko już jest ze mną dobrze. Ten wątek chyba jednak nie jest dla mnie, bo jestem na to zbyt słaba. Ech... Ale za Was wszystkich trzymam kciuki smile

6,054

Zakochana co sie dzieje??

6,055

Ech... Dałam się wczoraj ponieść emocjom. Rozmawialam z paroma osobami i stwierdziłam, że spróbuje jeszcze raz. Napisałam do niego. Napisałam, że się bje porodu, tego co będzie po nim, że mnie wszystko przerasta, chciałam, żeby wiedział... Że chce aby mała miała tate, i że go potrzebujemy. Jezu, nie wierze, że jestem taka głupia, co ja sobie myślałam? ... Odpisał mi, zapytał czy mam jutro wizytę i o której (w sensie dzisiaj). Jak mu odpisałam, to napisał, że jest wykończony i w takim razie odezwie się dziś rano... I co? I nic... Dałam się oszukać? Nie wiem jak to nazwać... Czuje się okropnie żałośnie, bo pomyślałam, że może to da się jeszcze naprawić, że on może jednak coś jeszcze czuje, bo poczułam, że to przecież ten jedyny. Zdaje sobie prawe z tego, że wszyscy by mnie teraz zjechali z góry na dół, bo miałam już nie pisać i dać sobie spokój... Ale ja napisałam...Uwierzyłam... I dostałam totalne nic... Widzicie, nie jestem taka jak Wy, silna... Dalej jestem tą naiwną nastolatką

6,056

To ja wam powiem, ze u mnie paradoks, bo moj ex byl aniolem dla mnie. Latal kolo mnie, sniadania do lozka, zakupy. Czuly, kochany. I gdzie tu sens?
Hah, nie wiem, czy kiedykolwiek to ogarne. I nigdy sie nie dowiem, czy naprawde byl we mnie zakochany, jak sam mi pierwszy wyznal, czy tylko sie bawil, pocieszal, mscil na swojej obecnej ex, niepotrzebne skreslic.
Co ciekawe, to on dazyl do tego, zebysmy byli razem. To on mnie pierwszy pocalowal. On wszystko zaczal. On wszystko skonczyl.

6,057

Zakochana, ten watek jest bardzo dla Ciebie!
Ja Ci nie bede prawic moralow, sama nie bylam lepsza. Tez sie wyglupilam. Powiem Ci czemu. Wyznalam mojemu ex milosc juz po zerwaniu. A on to olal.
Wiec kochanie musisz byc silna bardzo teraz i jestes, po prostu probowalas i nie ma w tym nic absolutnie zlego. Teraz wstan, popraw korone, jak to mowia i lecisz dalej smile

6,058

Przed chwilą mi właśnie odpisał... Teraz to już w ogóle mam ochote sobie w łeb strzelić. Napisze jak się ogarnę... Wybaczcie, że wam potrułam troche...

6,059

Zakochana kochana przytulam mocno smile
Nie myśl o sobie źle! Masz prawo się bać,masz prawo mieć obawy,nosisz jego dziecko..
To że byłaś szczera z nim a on sie tak zachował to tylko świadczy o nim.
Jesteś nam potrzeba a my Tobie,to transakcja wiązana wink
Proszę Cię skup sie teraz na sobie i małej owieczce smile
Girl ten Twój ex to człowiek zagadka wink
Niby Cię na rękach nosił a z drugiej strony potraktował jak niepotrzebna rzecz. Wszyscy są po jednych pieniądzach co jeden to lepszy i lepsza!
Wiecie co mnie teraz nurtuje? Co będziemy pisać za dwa trzy miesiące ? smile jak nam fajnie i dobrze smile
I jak juz bede "zdrowa" to wyślę mojemu ex wódkę z podziękowaniem,że nie walczył i pozwolił mi odejść spokojnie wink

6,060

Little :* dobrze napisane!
Zakochana, wracaj tu szybko i pisz, co sie dzieje?!

Mnie juz jest dobrze, czekam na was! smile

Moj ex nie walczyl. On mi mieszal tylko po rozstaniu. Zaluje czasem, ze wyznalam mu milosc, bo pewnie poczul sie zwyciezca, ale mnie to pomoglo zamknac ten rozdzial. Musialam.

6,061

Zakochana, teraz to mnie wkurzylas,  wiesz? I nie za to,co zrobiłaś, bo o tym za chwilę, ale tym, że sama siebie dołujesz. Co to za farmazony, że jesteś głupia, że nie dorastasz do nas? Sorry, wejdę Ci trochę na uczucia, ale wiesz, że to wszystko przekazujesz Biance? Ten Twój niepokój, strach a przede wszystkim brak pewności siebie? Bądź dla niej i dla siebie supermanką. Tak, wiem, że będzie cholernie trudno, ale po to masz choćby nas, żebyśmy mogli Cię wspierać. Do mnie możesz pisać ile chcesz :-) Jesteś cudowną kobietą, która wyrwala się z destrukcyjnego związku, która chciała dać córce dobre wzorce partnerstwa. Tak Cię widzę. A za karę piszesz mi 10 zdań zaczynających się od: Doceniam siebie za... Masz czas do północy :-)

Co do tego, co zrobiłaś. Ja to widzę tak, że nie miałaś siły być silna (masło maślane) i poprosiłaś o pomoc. Tylko niestety złego człowieka. Twój były to dupek i egoistami, który pewnej części ciała nie ruszy, nie po to nawet żeby wesprzeć swoją byłą, ale przede wszystkim matkę swojego dziecka. Masz odpowiedź w kwestii wsparcia po porodzie, to tak przy okazji. Temu Panu już dziękujemy i spuszczamy na drzewo. Albo nich się sam spuszcza, whatever.

Nikt nie będzie jechał po Tobie,bo za co? Za to, że masz ludzkie uczucia? No weź przestań :-) Łezki otrzyj, popatrz na kogo możesz liczyć, przeczytaj małej bajkę wieczorem i pamiętaj, że to na niej masz się skupić. Facetów będziesz miała na peczki.  Będą przychodzić i odchodzić, c'est la vie. Ale córkę masz jedną i ona zawsze przy Tobie będzie i zawsze będzie Cię kochać. Na niej się skup. To teraz Twój priorytet.

6,062

Autre, gdzie Ty bylas, jak Cie nie bylo? Ty jestes niesamowita!

6,063

Popłakałam się dopiero jak zaczęłam to czytać co napisałaś Autre... Mi po prostu brakuje już sił. Staram się najmocniej jak potrafię, tak mi zależy na mojej córce... Ale jestem młoda, już tyle wycierpiałam, a ze jestem osobą bardzo wrażliwą to sobie nie radzę momentami. Dzisiaj nie dam radę napisać tych dziesięciu zdań. Nie dam rady, bo muszę mieć czas, aby z powrotem poukładać sobie wszystko w głowie. Napisał mi to " Wybacz, ze tak pozno, ale caly dzien latam. Nawet teraz jestem w pracy. Jak po badaniu? ". Nie wiem już co i tym myśleć... Tak bardzo mi było przykro i tak bardzo to przeżywała, a on teraz napisał... I co ja mam robić, nawet nie wiem co powinnam czuć w tym momencie. Hormony na mnie tak działają, że nie mogę sobie tego wszystkiego ułożyć... Dziękuję Wam za wszystkie te słowa, ale nawet nie jestem w stanie się do nich odnieść, bo jestem mega zmieszana... Dlatego muszę się pozbierać zanim cokolwiek zacznę pisać, bo mogę się założyć, że toto teraz piszę też jest mało zrozumiałe.

6,064

Najpierw zrobiłam kilometry, trochę mnie słońce chwyciło, więc przyszłam i mi się zasnęło. Potem ni stąd ni zowąd poczułam potrzebę pójścia do kościoła. Wróciłam i zastalam post Zakochanej i jestem ;-)
A co byś chciała? :-D

6,065

Jezu, to namieszałam...  Przepraszam, nie sądziłam, że umiem być tak brutalna, żeby doprowadzić kogoś do łez.

Kotek, czyny a nie słowa,ok? Jak będzie chciał się spotkać sam z siebie, usłyszeć co i jak, wtedy uwierzę, że jest zainteresowany. Jak Ci kupi witaminy ciążowe, zabierze na badania, wtedy Ci powiem, że mu zależy. Jak będzie nastawiony na Twoje potrzeby i to wtedy, podkreślam, wtedy gdy Ty będziesz je miała, a nie 10 godzin po, to wtedy uwierzę, że coś się zmienia. Póki co, odpisałabym grzecznie co i jak, bez rozwlekania się. Bo wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że gdy powinien być pod telefonem jako ojciec dziecka albo choćby człowiek, który może Cię zawieźć do szpitala, jego po prostu nie ma i wymyśla jakieś głupie wymówki.

6,066 Ostatnio edytowany przez Dorota85 (2016-09-14 20:03:37)

Kochane tak czytam was z tym powrotami ,że moze sie zmieni , że jakby zależało to by był itp itd  to jest dla nas dziewczyn dowód który bysmy same chciały , ale na własnym przykladzie moge wam napisać , żę ja tez tak myslalam ze odezwie sie ze bedzie inaczej straciłam nadzieje on sie odezwał i co kolejne 1,5 roku poszło w dupe , a najlepiej powiem wam pierwsze spotkanie po rozstaniu po 4 mcach przyjechał owszem ale najpierw chcial bym ja przyjechala ale nie mówie skoro sie odezwał niech on przyjedzie i wiecie co? przyjechał i co powiedział owszem ze ladnie wygladam czary mary bla bla widzi mnie na matke swoich dzieci bla bla a ja łykam i łykam a potem...... tekst życia " chcialem ci kwiatka kupic ale kwiaciarnia byla zamknieta" tadam kurtyna opada to po co ten tekst..... tak wlasnie wyglada ze naginanie sie z naszej strony bylo w wiekszosci z ich moze troche mniej  nie przecze , niech zyja swoim zyciem a my musimy sie nauczyc swoim, łapia mnie lęki przed samotnoscia , że sobie nie poradze , ostattnio zamiast pod prysznicem śpiewać to ryczałam jak bóbr na to ile ja dalam dla niego , że nie jestem zła , serce bym dała na tacy a w jakim punkcie jestem???

zakochana bardzo dobrze ze napisałaś w grupie raźniej , wiesz gdybym byla na Twoim miejscu sama pewnie bym napisala ale powiem ci ze on przypomina mi swojego bylego czyli typ " jestem wazny tylko ja i to ty sie dostosuj a jak bede mial humor to moze poswiece ci czas" takich ludzi trzeba potraktowac ze wspolczuciem

dziewczyny i Camaro ciesze sie ze mam was smile

6,067

Dorotka, a to jedna kwiaciarnia jest w mieście? :-D Wybacz, facet jakiś mało kreatywny. Supermarkety są czynne, mógł Ci czekoladki kupić. Zresztą, tam kwiaty też są. Ja to bym kupiła doniczkowego i weszła do Ciebie że słowami, że kwiaty cięte są do dupy, bo umierają a te doniczkowe żyją jak moje uczucie do Ciebie :-D o, można? Można :-D

6,068

zakochana mysle ze on lekko do tego podchoodzi i zachowujesi etak ze on wie ze jestes uzalezniona od niego w jakis sposob i on to po chamsku wykorzystuje nie patrzac na Twoj stan nic tylko zapodac kopa tak jak Autre napisała to są wymówki dla niego wygodne

6,069 Ostatnio edytowany przez Dorota85 (2016-09-14 20:08:00)

Autre to wygoda i tanie wymówki to widzisz jak facet moze sie zachowac jak chce wrocic big_smile słuchaj swietnie ci poszlo to moze chcesz tego kwiatka kupic ja chetnie przyjme big_smile odwdziecze sie dobrym winem swojskim big_smile

6,070

wina tez nie kupił bo noga go bolała tylko znajomi byli w sklepie a najlepiej tekst i manipulacja jest taka " wsadz sobie w dupe to co mowisz" ja mowie " nie uwazasz ze przegiales i slowa przepraszam mi sie naleza?" a on ' widzisz skupiasz sie jak zwykle co ci powiedzialem a nie na tym dlaczego" da sie da sie tu jest kreatywnosc  tongue

6,071

Raźniej mi na pewno.. Skoro mówicie, że to co zrobił było nie w porządku, a to, że napisał dopiero parę godzin później to wymówka, to wychodzi na to, że czuje dobrze... Ze nie tylko ja to tak odbieram... Po prostu już nie wiem kiedy jestem obiektywna, a kiedy nie i czy nie przesadzam... Autre, doprowadziłaś mnie do łez, ale to nie jest złe, bo nie zalamalam się przez to tylko się wyruszyła bardziej, że ktoś bezinteresownie pomaga i nie skreśla. Bardzo dziękuję, chociaż nie wiem czy jestem w stanie już dzisiaj napisać coś co by się trzymało kupy. No, a to z kwiatkiem to naprawdę cudowna historia... Facet bez jaj. Już mógł Ci go nawet narysować, to by było lepsze l, niż tekst z kwiaciarnią... Ech... No i też wydaje mi się, że jednak widzi własny czubek nosa chociaż on sam jest przekonany, że jest inaczej. Nie wiem jakiego kubła potrzebuje żeby przejrzeć na oczy...

6,072

Dorotka, no pewnie, jakie lubisz? :-D Ale wiesz, taki kwiatek doniczkowy to już pewna forma zaangażowania, jesteś na to gotowa? ;-)

Ja wam mówię, dziewczyny. Jeszcze będzie przepięknie. Jeszcze będziecie się śmiać i uśmiechać, że ten jedyny zrobił coś bezinteresownie,  z takim dziecinnym wariactwem. Ze będzie czuły i kochający. I wtedy, mając go przed oczami, wrócicie do wspomnień i podziekujecie sobie, że poszlyscie do przodu :-)

6,073

Autre oby oby , a na takie zaangażowanie taaaak jestem smile spoko spoko. Tak w ogóle gesty przytulenia , pocałunku tak wiele ? ja ich prawie wcale nie miałam no cóż nie czuł takiej potrzeby no ale nie można kogoś zmusisc do tego..

Zakochana na to nie wpadłam żeby namalować , kochana dam Ci rade choc ciezko bo jestes w stanie takim jakim jestes odpusc wewnetrznie sobie niech on sie pogłowi i cos da od siebie jesli chce jesli nie to nie zatrzymasz go i tak to jest ttyp ktory szuka korzysci dla siebie i wiele nie rozumie ja tak miałam wlasnie a ciagle tłumaczyłam prosiłam , blagałam , ale mam błagać o cieplo?? czy to nie ponizajace??? ile mozna do konca zycia?

6,074

Można widocznie, długo można... I karmić się nadzieją, i patrzeć tylko na pragnienia drugiej osoby... Można jak widać, ranić samego siebie i przez to zacząć się nienawidzić. Heh... Przykre to, ale takie prawdziwe. Nie jestem w stanie odpuścić sobie go wewnętrznie. To samo musi przyjść. Tak jak na siłę nie zmusze jego do uczucia, tak samo nie zmusze siebie do tego, aby przestać kochać.

6,075

nic na sile , kochana samo nie przyjdzie zapomnij

6,076

A mi dobrze smile
Poczytałam,pośmialiśmy sie z kumplem przez telefon smile a teraz mam zamiar cos ogladnac moze jakis film?
Nie myśle o ex no może chwilami ale nie wpływa to na mój dobry stan smile
Zakochana słonko przecież my dla was znaczy Ciebie i owieczki chcemy dobrze. smile i Autre nie chciała napisać nic złego,tylko prawdę żebyście nie cierpiały przez niego.
Doris Ty już jesteś w świetnej formie! Tylko patrzeć jak jakiegoś młodzieńca nam tu przytargasz.
Fajnie tu nas tak swojsko smile

6,077

little nie jestem cos ty cos ty moze inaczej teraz podchodze do tego ale uwierz...... jeszcze w poniedziałęk ryczałam jak bóbr prawie nowe Morze Bałtyckie powstało big_smile

Nie mysl o ex zawsze mozesz pomyslec o mnie tongue

6,078

Melduję się i ja smile

Zakochana,
mimo ze młoda wiekiem jesteś piękną dojrzałą istotą a twój ex jest daleko daleko za tobą niżej o kilka poziomów emocjonalnych.
Jeszcze chwilka, jeszcze kilka dni i wszystko się zmieni, całą swoją miłość podarujesz maleńkiej dziewczynce i reszta świata przestanie się liczyć smile

6,079

Absolutnie nie myślę, że ktokolwiek chce dla mnie źle. Wybaczcie, mogę pisać tak, że ciężko mnie zrozumieć. Nie, ja bardzo wam dziękuję za te wszystkie słowa.

6,080

Doris aż tak??? big_smile weź bo ja nie płacze i aż mi głupio smile oziębła jakaś jestem czy jak big_smile
To będę myśleć o Tobie w chwilach kryzysu jak mi kanapki robisz do pracy tongue
Tylko cholera sypiam pod jedna kołdra z Camaro nie możecie być o siebie zazdrośni wink
Zakochana Ty mi się nie denerwuj!!!
Komedie jakaś oglądnij może Killera albo Karguli? Coś śmiesznego smile

6,081

Wszyscy jesteście tak wspaniali, że aż w to nie wierzę smile podtrzymać kogoś tak na duchu i jeszcze skomplementować, gdy robi głupoty trzeba potrafić. Jest mi lepiej dzięki Wam, bo gdzieś tam czuje, że nie jestem tym wrakiem za którego uważam się w tym momencie, a to po prostu słabszy moment

6,082

Zakochana
Widzisz generalnie świat jest pełen dobrych ludzi tylko czasem trafia się dupek big_smile

Nic się nie martw, będzie dobrze.

6,083

No, czyli cel został osiągnięty :-) Dobrze, że wstajesz z tego dołka, Zakochana. Little.owl ma rację, stres to ostatnia rzecz potrzebna Ci teraz. Jesteś cudowną kobietą i ani przez chwilę w to nie wątp.

6,084

Kochana no aż tak dosłownie sztorm był !

Kanapki chętnie dawno komus nie robilam big_smile hmmmm ja sie wbije pod tą kołdrę miedzy was i z każdej strony bede miała tuli tuli big_smile tongue

6,085 Ostatnio edytowany przez Dorota85 (2016-09-14 21:59:42)

Mel czasem ten dupek czasem dość często sie pojawia wychodzi na to jak nas taka ilość

Zakochana główka w góre smile)

6,086

Ja znowu dzis widzę że wieczorem humory wszystkim dopisują  a rano pewnie znów będą smęty big_smile
Co mnie zastanawia - ex mi się nie śni.  Wcale a wcale. Martwi mnie to big_smile

6,087

mi sie jakiś czas śnił teraz cisza , ja z mama sie założyłam o  flache do końca wrzesnia ze sie nie odezwie i chyba mam ją wygrana tongue

6,088

Szkoda flachy Doris big_smile

6,089

Mi się śni i ostatniej nocy i wcześniejszej. Aż się boję dzisiaj zasnąć... :-)

6,090

Doris sztorm mnie rozwalił śmieje się w głos big_smile
Boże dziedziny martwię się ani razu mi sie nie śnił ja jestem jakaś wyrodna big_smile
Dzięki Bogu,że czuwa i nie mam koszmarów.
No ja tam mogę o flaszki się zakładać jak je wypijemy razem! smile
No humory wieczorem zazwyczaj u nas dobre,gorzej z rankami. Trzeba to zmienić !

6,091

hehhe ciesze sie że rozbawiłam ale propozycji kołdry nie usłyszałam , flacha była założona że ja mówiłam ze sie nie odezwie mama ze tak , po czym potem dodalała że sie odezwie jak mu z inna nie wyjdzie wiec hmmm chyba nie biore takiej opcji

6,092

Jak sie macie? Przeczytalam wszystko. Tule mocno!
Juz lepiej?

6,093

Ja się odmeldowuję na dziś. Śpijcie dobrze, Camaro i jego haremie :-D

6,094

Jak dobrze Was widziec dziewczyny w takim pozytywnym humorze. Oby nigdy nie znikal. A teraz cytacik na dobranoc: Kim chcesz byc jesli nie soba? Gdzie chcesz byc, jesli nie tutaj? Kiedy chcesz zyc, jesli nie teraz? Wlasnie w tej jednej chwili jestes, zyjesz - jakie to szczescie. Lapcie buziaka na dobranoc. Wszystkie jestescie wyjatkowe, nie zapominajcie nigdy o tym

6,095

Po prosze o więcej big_smile

6,096

Dorota85 napisał/a:

hehhe ciesze sie że rozbawiłam ale propozycji kołdry nie usłyszałam , flacha była założona że ja mówiłam ze sie nie odezwie mama ze tak , po czym potem dodalała że sie odezwie jak mu z inna nie wyjdzie wiec hmmm chyba nie biore takiej opcji

Ps. Dorotko koldry Ci u Nas dostatek smile

6,097

Tylko do kogo sie tulić big_smile

6,098

Na to pytanie musisz odpowiedziec sobie Sama smile

6,099

pół na pół zima idzie:D jak sie miewasz? lepiej?

6,100

Camaro, Ty tez jestes wyjatkowy, czyli dobralismy sie idealnie wszyscy big_smile

Dobranoc :*

6,101

Doris no wiadomka,że możesz spać z nami! Camaro już dał buziaki na dobranoc więc zaklepane big_smile
Kanapki beda rano i kawa już sie cieszę smile
Wszysykim Wam dziękuje za cudowny dzień,jesteście cudowni,mądrzy i przede wszystkim wrażliwi!
Ślijcie dobrze bez koszmarów!
Dobranoc muaa!

6,102

Kolorowych Girl.
Dora czuje sie dobrze, dziekuje. chociaz Legia nie popisala sie w Lidze mistrzow, takze mogloby byc zdecydowanie lepiej jesli by wygrali smile Ale suma sumarum dzien pozytywny. A Ty jak sie masz? Lepiej?

6,103

little.owl napisał/a:

Doris no wiadomka,że możesz spać z nami! Camaro już dał buziaki na dobranoc więc zaklepane big_smile
Kanapki beda rano i kawa już sie cieszę smile
Wszysykim Wam dziękuje za cudowny dzień,jesteście cudowni,mądrzy i przede wszystkim wrażliwi!
Ślijcie dobrze bez koszmarów!
Dobranoc muaa!

Little.owl musze znalezc jakies zdrobnienie od Twojego nika smile za kazdym razem zastanawiam sie czy dobrze go napisalem. Spij dobrze smile
Ps. Ature juz pewnie sni o falach baltyku smile

6,104

little u mnie na dziace wino sie robi sa 4 rodzaje mysle ze piaty wskoczy big_smile wiec wrocisz z pracy w zimowy wieczór i bedziesz wtedyyy myślec intensywnie o mnie big_smile tongue Spij dobrze :* i wszyscy też spokojnych snów bez ex tongue

Camaro Liga popisze sie moze innym razem tongue ja jedynie moge za Piastem stać big_smile tylko nie wiem czy nie bede teraz wrogiem numer jeden big_smile
u mnie hmmm wiesz trzymam sie aczkolwiek nie chce sie dawać temu co złe bo 6 dni depresji i niemocy może by juz poszło w diabły wiec sie staram wybić smile))

6,105

Nie moze byc za lekko, bo wtedy nie umocniloby to nas wystarczajaco i nie zmienilo na lepsze. To bedzie sinusoida, rollercoster, ktora wyhamuje gdy juz wszystko sie w nas dokona :)a wtedy bedizemy szczesliwi i spokojninsami z soba. Gotowi na nowe. Spadam spac smile dobrej nocy

6,106

Witam Was wszystkich wczesnym rankiem ;* wczoraj byłam tak wykończona, że musiałam iść spać i nie zdążyłam się pożegnać. No, a miałam jeszcze smsowe przeboje i wystosowałam odpowiedniego do niego. Powinnam już to zrobić dużo wcześniej, ale dodaliście mi siły dopiero teraz. Po prostu przegiął mówiąc, że po 6 latach przyjaźni, w tym 3 latach związku łączy nas tylko dziecko. Nie wiem jak mógł mi coś takiego napisać. Nie liczy się z moimi uczuciami, nie ma do mnie szacunku.  No, ale na szczęście ja ten szacunek do siebie już mam i nie dam się mieszać z gównem. Mimo moich uczuć, muszę być w tym wszystkim trochę egoistką,  muszę być silna dla małej. No, a on? Faktycznie powinien być już dla mnie tylko epizodem w życiu skoro jest w stanie mnie tak traktować. Może ma inną? Nie wiem, mam to gdzieś. Znam swoją wartość! Dziękuję Wam wszystkim i życzę wspaniałego dnia, abyście wiedziały, że przyniosłyscie komuś tyle siły, aby zawalczył o swoje i przestał się uginać pod człowiekiem, który miał nad nim kontrolę emocjonalną. Jesteście wspaniali! Wszyscy!  Camaro, nie pomijam! Nawet nie próbujecie wstać w złym humorze, bo pomogliście przejść mi barierę w moim życiu i na starcie powinniście być z siebie zadowoleni smile Uwielbiam Was! Smacznego śniadania i wspaniałego dnia ;*

6,107

Zakochana, gdybyś miała szacunek do własnej siebie, nie pisałabyś do niego. Z prostej przyczyny: nic to nie wniesie w Twoje życie poza stresem. Bo chyba nie spodziewałaś się czułych słów i oświecenia jego skromnej osoby? Dobrze Ci radzę: utnij kontakt. Zamiast odzywać się do niego, zrób coś w domu, napisz do kolezanki, na forum, zrób zakupy, cokolwiek. Po jakimś czasie przestanie Cię kusić, bo zrozumiesz, że tego człowieka już nie ma. Wtedy zacznie Cię wkurzać, że w ogóle pisze ;-)

Legia... Oglądałam pierwszą połowę. Największe zaskoczenie, gdy po drugim wdupili nam trzeciego. Potem poszłam spać, więc w sumie nie wiem jak się skończyło :-D

Jak tam u was? U mnie stabilnie. Bez jakichś rewelacji, ale ponieważ wszystko zaczyna się w głowie, to ten swój własny motorek dopiero rozkręcam in plus.

Dzięki wam wszystkim za obecność :-)

6,108

Zakochana,
cieszy mnie że idziesz do przodu. Jest w tobie jeszcze wiele sprzecznych emocji ale zaczynasz je dostrzegać i radzić sobie z nimi. Tak trzymaj.

I mnie dziś dolina sad  tęsknię za nim.
Czuję przytlaczającą samotność. Strach że nie poznam nikogo wartościowego.
Nie umiem się jeszcze cieszyć z bycia samej, może jest zbyt wcześnie?
Wiem że on już randkuje z tamtą a ja jeszcze przeżywam odrzucenie sad
Brakuje rozmów z nim, spędzanego wspólnie czasu, obecności jego w moim życiu.
Minie sporo czasu zanim to sobie jakoś  poukladam.

6,109

Dzień dobry smile
Zakochana fajnie,że dochodzisz do takich wniosków,jakie to ma znaczenie co on robi skoro z Tobą go nie ma kiedy go potrzebujesz?
Autre widze,że mamy dziś podobnie,ten poranek nie jest super rewelacyjny ale "stabilniejszy".
Mel kochana jestem z Tobą! Dołki i górki to rzecz normalna,jesteś wrażliwa osobą i nic na to nie poradzisz,że zwyczajnie czujesz.
Nie pozwalam myślec o sobie w kategorii on randkuje a ja nie,on kogoś poznał a ja nie bo On jest Baranem a Ty NIE smile
Poznasz kogoś właściwego kogoś dla kogo bedziesz priorytetem a nie tylko opcja!
Dziękuje,że jesteście bo pierwsza myśl jaka dziś mi towarzyszyła po przebudzeniu to "jak moje duszyczki na forum" a nie Boże nie ma go smile
Miłego dnia!

6,110

Hej smile
Zakochana, to jest duzy postep! Tak trzymaj, nie uginaj sie. Miej prosze ten szacunek do siebie i zawalcz o siebie, o dziecko. Jestesmy tu, zeby sie nawzajem wspierac smile
Autre, masz racje, wszystko zaczyna sie w glowie. Jesli mysli sa pozytywne, wszystko wokol bedzie cieszylo. Jesli sa czarne, to wiadomo...
Mel, mialam to samo. Przechodzilam ten sam etap. Odrzucenie bardzo boli. Ty komus dajesz serce na dloni, a ten ktos rozpieprza je o sciane. I co pozniej... Ale uwierz mi, z tego pozniej rodzi sie ogromna sila! Przez jakis czas to bedzie taka karuzela wiesz? Raz na gorze, raz na dole. Jak mi sie juz wydawalo, ze to za mna, wracalo znowu jak bumerang. Ale w koncu przestanie bolec, musisz byc tylko dzielna i cierpliwa!
Little, ja tez mam to samo, od razu mysle o was, czy cos napisaliscie, jak sie macie smile

Ja sobie pije kawe, pozniej do pracy. Niestety zaczyna sie tam robic nieciekawie. Mam nieprzyjemna szefowa... Ja naprawde sie staram, nie leze tam, tylko pracuje, a i tak jest zle. Lubie ta prace, to miejsce, lubie ludzi, ktorych tam spotykam. Ale jak bedzie dalej, to nie wiem...

Posty [ 6,046 do 6,110 z 8,665 ]

Strony Poprzednia 1 92 93 94 95 96 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024