Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Strony Poprzednia 1 121 122 123 124 125 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,931 do 7,995 z 8,665 ]

7,931 Ostatnio edytowany przez Aj7 (2016-12-02 19:20:17)

Odp: Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Coraz wiecej osob pisze ze przyglada nam sie od jakiegos czasu, a nie udzielaja sie smile

Ludzie nie bojcie sie pisac o swoich uczuciach, szczegolnie w tym zacnym gronie ktore tutaj jest, kazdy znajdzie tutaj cos dla siebie i razem wszyscy pojdziemy do przodu smile

Ps. Ja tez mam tutaj kogos kto mieszka w tym samym miescie co ja, pozdro Kamil big_smile!

Zobacz podobne tematy :

7,932

Aj7 że jesteśmy sąsiadami???? Z tych dwóch kochajachych się miast big_smile????
Jot 21 witaj i opowiadaj !!! Nie ma co się wstydzić smile trwa to u Ciebie 3 msc wiec kurcze długo!!!
To może Ci z którymi się nie" znamy z twarzy" chcą się poznać chociaz wirtualnie? Większość z nas jest na instagramie smile

7,933 Ostatnio edytowany przez Aj7 (2016-12-02 19:59:36)

Sówka .. jest krzyżakiem, nie wierze..

W niedziele chodzilem sobie po waszej slicznej starówce smile

To jak tu podac swojego insta, na pw? Podajcie mi to was pozapraszam łobuzy smile

7,934

Dzieki za przyjęcie ! Powinienem sie znowu zacząć bać, ze cos to długo trwa ?
Nir wiem czy jestem gotowy wszystko opisać choc wiem, ze mógłbym sie rozpisać, chyba.

7,935

Jot, kazdy przechodzi takie rzeczy inaczej, inni dluzej, inni krocej, rozpisuj sie jesli chcesz, napewno znajdziesz tutaj wyciagnieta dlon z pomocą smile

7,936

Rozpisuj sie jot21!

I nie ma nam co zazdroscic, wy tez mozecie byc w lepszym stanie, tylko musicie chciec. Bo da sie!

Swoja droga wy tez sie rozpisaliscie, ze hohoho. Zaraz wysmaruje posta big_smile

7,937 Ostatnio edytowany przez Shawn Mendes (2016-12-02 20:16:16)

Będę postarał się udzielać gdy będę miał kryzys aczkolwiek kryzys mam ciągle bo nie potrafię ruszyć do przodu, stoję w miejscu, robię krok do przodu a potem się cofam i tak w kółko, męczy mnie to. Swojej historii nie będę opisywał bo miałem swój wątek.

7,938

Agnieszka, ja  byłam niedawno na spotkaniu z pania doktor Woydyllo - o szczesciu.
bardzo inspirujace i optymistycznye smile

7,939

Aj7 tak, zapraszamy do Anglii wink

Autre <3 dziekuje smile na pewno nie bede sie smucic w te swieta z powodu eksa, no w zyciu!  Co najwyzej moge byc zdolowana faktem, ze znow spedzam swieta bez rodziny ale mam przyjaciol wiec bedzie dobrze. No juz ja mu sie posmieje... To on jest malym czlowieczkiem bez zasad i wartosci, nie ja.

Slodka czarodziejko (tak Mezu, mowie do ciebie) Autre ma racje. Szukasz z nia kontaktu, i znow elaboraty o niej piszesz. Wiem. Bylam taka sama jak Ty. Ale musisz przestac! Tylko zechciej, no do jasnej ciasnej!

Odnosnie pytania Autre, co dal mi ex...
-dal mi forum, dal mi was a to bardzo wazne dla mnie,
-paradoksalnie dal mi ogromna sile, po rozstaniu odrodzilam sie niczym feniks z popiolu,
-dzieki temu cierpieniu, ktore mi zaserwowal, inaczej patrze na swiat, jestem lepsza, moze nawet najlepsza wersja siebie samej,
-wiem, ze to toksyczne bylo, ale pokazal mi czym jest bliskosc, intymnosc, czym jest pasja, namietnosc, pozadanie, sprawial ze czulam sie piekna, wyjatkowa, tego nie da sie kupic

7,940

Wiecie, czytam ten wątek już dłuższy czas, obecnie strona około 150+/- i zastanawiam się, czy uzdrowienie/odzyskanie siebie jest możliwe kiedy chcemy wrócić do ex? Oczywistym jest, że w 99% ludzi trzeba odciąć się całkowicie, i naprawdę wytężyć umysł ( a może paradoksalnie zająć się medytacją i oczyścić go?) aby skupić się na nowej drodze życia. Tylko, że to jest jak woda i ogień. Pomyślcie, budzicie się rano i w moim przypadku pierwsze co pomyślę to moja była. Setki razy budziłem się mając ją w ramionach przytuloną do mojej klatki piersiowej. Wytworzyło mi to taką neuro-asocjację, że musiałbym uderzyć siekierą w łączenie, żeby się odciąć. No więc staram się tworzyć kontr atak w głowie, że to już minęło, że za kilka miesięcy, może lat ktoś inny będzie się obok mnie budzić, ale tak po prostu nie można... Sporo osób pisze, że trzeba dać tym emocjom czas na przeminięcie. W moim przypadku stawianie im czoła tylko pogarsza sytuację. To jak jazda na motocyklu, żeby wygrać wyścig musisz przekręcić manetkę na maksa, ale przy pewnej prędkości tracisz kontrolę i rozbijasz się o bandę, która wypruwa Ci flaki. Owa "banda" to moje uczucia do eks, które są tak silne, że żadna cholera nie umie się temu przeciwstawić. W ogóle jak to możliwe, że nadal czuję się jak ojciec? Nawet teraz myślę jaki prezent sprawić temu małemu goblinowi na święta. Dziewczyna mojego przyjaciela spojrzała na mnie głupim wzrokiem i zapytała: "A mi też coś kupisz?". Pojęcie ex jako narkotyku, to bardzo, bardzo dobre porównanie. Po tym pn telefonie przez dobre kilka godzin było jak na haju. Wystarczyło nie usłyszeć od niej negatywnej odpowiedzi na potencjalne spotkanie (ale pozytywnej też nie) oraz jakiś przejaw zainteresowania z jej strony pod postacią pytania: "Co u Ciebie?". Już sam nie wiem czy piszę z sensem, czy po prostu pieprzę. Jutro zrobię wodę z mózgu temu psychologowi. Kobietki, jak się ex nie zgłosi, to mogę Wam nawet powysyłać fotkę tych szpilek i innych rzeczy, typu legginsy itd. Wszystko nowe, to są próbki z jej pracy big_smile

7,941

Mezu, troche za mlody dla mnie jestes chyba (choc moj ex byl rowniez mlodszy wiec nie bede teraz hipokrytka) ale jakbym mogla to bym sie chyba nawet chciala z toba umowic wink

Odciecie tylko i wylacznie. Ja tez sie budzilam z mysla o ex. Na poczatku to nawet chcialam go jakos przyciagnac, modlilam sie do Boga, zeby mi go oddal (teraz mysle ze bylam kretynka). Dopiero pozniej zmienilam forme i prosilam Boga, zeby stala sie jego wola i zeby bylo to dla mnie dobre. I zobaczie jestem sama, nie ma exa, wiec jaki wniosek? Ex nie bylby dobry dla mnie, zwiazek z nim nie mial prawa bytu.
Jestes uzalezniony od niej emocjonalnie. Toksyka... To samo co u mnie. Musisz wybrnac z tego. A jest to mozliwe, spojrz na mnie.

7,942

Boje sie to "wylać na papier " ale cóż, co mi zostało, wiec w wielkim skrócie.
2 letni związek , B. Była ciepła , kochająca , czuła i ogólnie ideał, Piekna dziewczyna.
J, raczej zimny facet , pokazujacy uczucia lecz bez przesady, normalny. B to akceptowała , rozumiała to i nie wymagała cały czas , zebym mowil ze kocham . Wydaje mi sie, ze jestem taki bo w domu kazdy byl zajęty , kazdy miał swoje sprawy i byl z nimi sam. Ja ogólnie jesyem za to wdzięczny, czuje sie jakos jak na swój wiek dorosle i "normalne " problemy nie sa dla mnie dołujące i trudne, po prostu daje sobie z nimi rade i wiem ze beda. . B psychicznie była słaba , starałem sie byc jej psychologiem , mysle, ze sie udawało. Troszkę zszedłem z tematu.
Dla J była to pierwsza miłość , pierwsza dziewczyna, pierwsza we wsuztskim. Zaczelo sie sypać . Poznała prwna dziewczynę , od tego czasu było coraz gorzej , była dla knie jakaś inna, wiedziałem, ze nie ma żadnego faceta na moim miejscu, wydaje mi sie, ze jej koleżanka porobiła jej w głowie. Zostawiła przez SMS, po prostu. J walczył jak głupi, była nieugięta, upadłem, sięgnąłem totalnego dna , zaczelo sie jeżdżenie pod jej dom czy czasami kogoś tam nie ma , w głowie totalny mętlik. Napisała, ze nie potrafi ze mna zyc, ze jestem dla niej nikim, ze sie wypaliła ale kocha ? W ogole nie rozumiem tej sytuacji. Trafiłem do szpitala , byc moze ze stresu, tak wstępnie usłyszałem od lekarza bo wypisałem sie na własne życzenie, bol był taki, ze straciłem czucie w obydwu rękach, napisała jak sie czuje , odpowiedziałem , ze w porządku , widziała od mojej siostry , ze wypisałem sie na własne życznie, napisała , ze zrobiłem złe . Po tej wiadomości kontakt sie urwał. Po wielu próbach odpuściłem wszelki kontakt, to było jakis Miesiax temu, so tej pory cisza .
Nie potrafie zrozumieć tego, ze tak po prostu odpuściła , byłem pewny, ze kocha. Teraz juz sam nie wiem czy kochała czy jej sie wydawało ?Nie piłem alkoholu w ogole, jedynie w sylwestra, oczywiście sie zaczelo ale nie wciągnęło mnie to.  Nie potrafie tego ogarnąć jak tak po prostu to sie wydarzyło, ze nas juz nie ma, nie ma juz tego co było i ze skoczyło sie to w taki sposób.
Jestem w dołku , wrocilem do sportu , bieg, ćwiczenia ,odstawiłem papierosy.  czuje, ze sie zmieniłem w środku , zimny J juz nie istnieje , nadal okropnie kocha B , mysli, tęskni.
Przez pewien moment było troszkę lepiej , tydzien temu kupowałem na stacji cos do picia , oczywiście podczas nocnych jazd , weszła ona , z jakims chłopakiem , nie mam pojęcia kto to był, wyglądał na młodszego ode knie , byłem dla niej powietrzem , powiedziała do niego co chce i poszła do łazienki.
Brakuje mi juz sił zeby z tym walczyć, po tym spotkaniu czuje sie znowu jak totalny śmieć , nie mam do siebie szacunku i jesyem dla siebie dnem, moja samoocena nadal jest poniżej dna, zawsze była na dnie, teraz jest poniżej.
Jestem tym juz okropnie zmeczony, czesto brakuje energi zeby z tym walczyć.
Boje sie pomysleć , przeczytać od was, ze ona mnie juz nie kocha, ze ma kogoś innego, wiem, ze to bedzie dla knie okropny cios, nie potrafie sobie tego wyobrazic.

Wiadomosc mega chaotyczna, przepraszam, ale w głowie tyle mysli, tyle bólu ze nie umiem juz zlozyc jednego zdania ze składnia.

7,943

Aj7, tak publicznie podawaj. My się parę stron temu nie wstydziliśmy :-P

Mężu, czy ja już jestem przewrazliwiona, czy to kolejna furtka pt. "chcę do niej wrócić, ale nie tracąc tego samoogarnięcia"? ;-) Myślę, że jest to możliwe, ale wydaje mi się, że gdy już jesteś taki super ogarnięty i wiesz jak powinien wyglądać związek i zdrowe relacje, to nie dasz szansy eks i to Ty nie będziesz chciał wracać. Poczujesz się wtedy jak gdybyś próbował wejść w stare, za małe ubranie. Zresztą, z każdym związkiem się ulepszasz. Pomyśl teraz, że miałbyś wrócić do którejś dziewczyny, z którą się spotykałeś :-) Wiesz już o co mi chodzi i jakie to uczucie?

Girl, cieszy mnie, że wypisałaś tak dużo plusów. Przyznaję, bałam się o Ciebie w związku z tym wczorajszym domkiem, ale poradziłaś sobie jak prawdziwa wojowniczka :-)

Ej, ja też lubię szpilki, choć te akurat nie mój rozmiar :-D Może zrobimy zlot u męża? Dziewczyny poprzymierzają szpilki, Girl poznamy z mężem i zostawimy na chwilę i ogólnie będzie fajnie :-D
A z Warszawy na kawę to nikogo nie ma? Sama jestem? Nie róbcie mi tego ;-)

Dobra, to teraz (choć pewnie się domysliliscie) powiem o co mi chodziło w tym pytaniu. A konkretnie o to, żeby nie szukać tylko negatywów i się na nich skupiać. Im więcej pozytywów wyciagniecie z tego rozstania, tym więcej kolejnych przyciagniecie. To rozstanie, które już za wami, tak naprawdę było dobre i potrzebne. To zadanie z plusami uświadomi wam, że wiele macie bez eks i już go/jej nie potrzebujecie. Świetnie dajecie sobie radę,każdy z was :-) I przygotuje na wybaczenie i wdzięczność. Tak, również z czasem za te przykre rzeczy również, Girl :-) (bo pamiętam, że kiedyś się temu dziwilas) :-*

7,944

Jot21, nie napiszę Ci tego, bo przecież już to wiesz. Czujesz to. Zaufaj tym przeczuciom. Nie ukrywaj emocji, ale nie wracaj do niej. Nie wraca się do kogoś, kto z Ciebie zrezygnował. Może poznała kogoś, może koleżanka jej popsuła głowę, może jej się zachciało wolności - nie wiesz i się nie dowiesz. Wiem,że trudno jest przestać o tym myśleć,analizować, obwiniać się, ale dasz radę. Jesteś silny. Girl napisała niedawno, że nie ma takiej rzeczy, jaką daje Ci życie,która nie byłaby do udźwignięcia. Tak jest. I uwierz, tak jak my tu sobie radzimy lepiej lub gorzej, że za kilka miesięcy (o ile uczciwie zajmiesz się leczeniem z eks) będzie Ci lepiej. Póki co, myślę, że powinieneś pomyśleć o sobie. Dosłownie. Rób to, co dla Ciebie dobre. Dogadzaj sobie. Rozwijaj się, znajduj sobie zajęcie. Na ten pierwszy etap to chyba najlepsze wyjście. Trzymam kciuki. Zostań z nami, jeśli chcesz :-)

7,945 Ostatnio edytowany przez Aj7 (2016-12-02 21:42:23)

To lapcie insta : aduu993 smile

Tylko ja teraz nie wiem kto jest kto,

Kto tak lubi kawke big_smile?

7,946 Ostatnio edytowany przez jot21 (2016-12-02 21:46:42)

Wiesz co... to po prostu jest strasznie ciężkie. Nie moge tego pojąć ze po prostu ona mnie juz nie kocha . Dlaczego? Boli mnie to strasznie w jaki sposób to skończyła. Otacza mnie wielu znajomych których potracilem ale to nie pomaga. W pracy nie odpoczywam od mysli nawet sekundy. Zdarza mi sie płakać nawrt do tej pory, po prostu nie umiem tego pojąć. Nic takiego sie nie stało, zeby ona mnie zaczęła nienawidzić, .zeby zachować sie tak podle. Nigdy nie zwracałem uwagi na inne dziewczyny , byłem zapatrzony w nia, kochałem, ba- kocham jak szalony. Wyciągnąłem turaj duzo wniosków, ze moje szczęście btlo uzależnione od niej, przy niej sie mega zmieniłem , tak jak mowilem. Z człowieka ktory lubi byc sam na kogoś ktory teraz nie potrafi byc bez drugiej osoby, to jakies nieporozumienie. Zawróciła mi w głowie mega, chciałem sie oświadczyć w grudniu, ona o tym nir wie.
Tłumacze sobie ze to pierwsza miłość , pierwsze odrzucenie , dlatego tsk boli. Czy chciałbym zeby wróciła? I tak i nie, tak ponieważ brakuje mi jej, kocham ja , jest dla mnie wsuztskim a nie dlatego bo strasznie mnie skrzywdziła , strasznie duzo złego powiedziała i potraktowała jak śmiecia.
Boje sie tylko, ze sie z tego mie uwolnię , nie wyobrażam sobie nikogo schowanego pod moja broda poza nia, całe 195 cm do przytulania

7,947

Aj7 ja to vanillaxmilkshake wink
Ja lubie kawe tez, pracuje w kawiarni i moze nawet zdobede tytul baristy big_smile

7,948 Ostatnio edytowany przez Przyszly_maz (2016-12-02 21:59:44)

Girl_full_of_dreams napisał/a:

Mezu, troche za mlody dla mnie jestes chyba (choc moj ex byl rowniez mlodszy wiec nie bede teraz hipokrytka) ale jakbym mogla to bym sie chyba nawet chciala z toba umowic wink

Odciecie tylko i wylacznie. Ja tez sie budzilam z mysla o ex. Na poczatku to nawet chcialam go jakos przyciagnac, modlilam sie do Boga, zeby mi go oddal (teraz mysle ze bylam kretynka). Dopiero pozniej zmienilam forme i prosilam Boga, zeby stala sie jego wola i zeby bylo to dla mnie dobre. I zobaczie jestem sama, nie ma exa, wiec jaki wniosek? Ex nie bylby dobry dla mnie, zwiazek z nim nie mial prawa bytu.
Jestes uzalezniony od niej emocjonalnie. Toksyka... To samo co u mnie. Musisz wybrnac z tego. A jest to mozliwe, spojrz na mnie.

Heh, a wyobraź sobie, że dzisiaj po pracy już sobie wizualizowałem jakby to było pójść do kościoła (po chyba 10 letniej przerwie) i pomodlić się o powrót ex. Było to tak poniżające, że szybko jednak wróciłem do fantazji. Ja wiem, jestem pewny na 100%, że się ogarnę, będę mieć super karierę i cudną żonę z dwiema córeczkami (no, to ostatnie to gra genetyczna, ale wedle pewnego serialu komediowego, trzeba jeść sporo bananów w sezonie godowym big_smile ). Problem w tym, że świadomie nie chcę na razie przyjąć tej bezlitosnej rzeczywistości bez ex...

Girl, moja ex jest 5 lat starsza ode mnie wink I też chętnie bym się umówił, ale tak na poważnie to sama dobrze wiesz w jakim stanie jestem, a nie wierzę w przyjaźń damsko-męsko bo w 90% kończy się to jako friendzone, a pozostałe 10% szczęśliwców to friends with benefits. Może kiedyś, jak dorosnę, to coś nas do siebie przyciągnie. Albo Warszawka u Autre big_smile btw, też byłem barmanem/baristą jak studiowałem

Cieszę się przynajmniej, że ten strach aby nie zmarnować życia (bo miałem to już całkiem nieźle poukładane z byłą narzeczoną, planowaliśmy biznes w Chinach, zaraz po ślubie) pchnie mnie do pracy w niemal każdej sferze. Obecnie już odliczam dni do końca wypowiedzenia w pracy. Codziennie widzę tych zgnitych ludzi, zestresowanych. Niestety handel to gra psychologiczna, a zarabia się na prowizji.

Jot, witamy w szeregach. Twoja misja na ten miesiąc to:

-zerwać całkowicie kontakt z eks (jeśli Ci się już udało, to spore gratulację, jesteś kamień milowy przede mną)
-zainwestować w pasję
-rozmawiaj z ludźmi, czytaj forum i ćwicz swoją świadomość odnośnie partnerstwa i zdrowych relacji

7,949

Aj7, ja lubię :-)

Jot21, wiem. Łatwo nie będzie. Uwierz, są tu ludzie po trudnych rozstaniach. Jedni zdradzeni, inni pozostawieni bez słowa. Nikomu nie jest i nie było lekko. Staraj się nie analizować dlaczego i jak to się stało, dlatego, że to nic nie zmieni. Jakkolwiek to będzie bolesne dla Ciebie, was już nie ma. Ona podjęła decyzję za was oboje. Nie możesz z tym walczyć, bo jej nie zmusisz. Sam nic nie zrobisz. I co, chcesz mieć niewolnicę, którą przekonasz, żeby z Tobą była? Wyproszony związek? Przecież stać Cię na coś lepszego.

7,950

ja z Warszawy tongue

7,951

Oj ty czarodziejko slodka big_smile  btw instagrama pan masz?
Ja z tym umowieniem to tak czysto teoretycznie. Ogolnie. Wiem jak jest. Z postow wydajesz sie dorosnietym facetem. Ale moze ja sie nie znam? tongue

Jot, sluchaj Autre, przemadra kobieta!

7,952

Kontaktu z nia nie utrzymuje, nie wyobrażam sobie nawet tego ze ona czasami tego wsystskiego żałuje , tego co mi powiedxiala, tego jak to skończyła . Niestety ciagle zyje nadzieja , wiem ze nie mogr tego analizować lecz to dzieje sie samo, czasami sie opamietuje jak jesyem juz gdzies gdzies daleko w myślach. Potrzebuje chwili czasu jeszcze zeby powiedziec wam pozostałe rzeczy.
1 osoba na instagrama dodana!

7,953 Ostatnio edytowany przez Przyszly_maz (2016-12-02 22:29:24)

Nope, fejsbuk, linkedin i to forum to szczyt mojego uzewnętrznienia w internecie. Za to pochwalę się, że powoli wracam do starej formy, którą prezentowałem jakieś 2-3 lata temu. https://www.youtube.com/watch?v=gRqmOJsFQuQ ,reszta na tym samym kanale

spokojnie, dzisiaj mam już włosy na głowie, odkryłem, że te 30-40zl lepiej dać na fryzjera i nie wyglądać jak kibic Legii big_smile I w ogóle, przy byłem nauczyłem się, że warto się ładniej ubrać, bo kiedyś byłem fanem dresów, za czasów licealnych big_smile

7,954

Wlasnie sobie uswiadomilam, ze Maz dal mi kosza! ;p

7,955

Girl, daleko Ci do azjatki poprostu big_smile , czyli mamy xwanilla,  pasjonatka kawy - autre.

Nawet Jot mnie zaprosil! Zaraz bede w domu na kompie to sie rozpisze smile

7,956

Girl, widziałem Cię na insta, tylko gej dałby Ci kosza wink Pomyślałbym, że jesteś w moim wieku, bądź nawet młodsza

7,957

Autre napisał/a:

Dobra, to teraz ja:
...
6) Każdy dzień, w którym mogę zająć się sobą (jakkolwiek to może egoistycznie zabrzmieć) a chodzi mi o to, że zawsze chciałam (i gdzieś tam to nadal jest) zadowolić wszystkich a na końcu siebie. Teraz mogę zapytać siebie czego ja chcę i czego potrzebuję i uczę się tego wymagać

Zdrowy egoizm jest zdrowy, ale trzeba uważać by nie przesadzać smile W tym temacie jest bardzo fajna książka, którą polecam na długie jesienno-zimowe wieczory: https://sivers.org/book/GiveAndTake (jest też wersja PL, ale w linku są notatki, gdyby komuś nie chciało się czytać całości). Btw. ten gość opisuje wiele świetnych książek, może komuś się przyda i czymś zainspiruje: https://sivers.org/book

Aj7 napisał/a:

Ps. Ja tez mam tutaj kogos kto mieszka w tym samym miescie co ja, pozdro Kamil big_smile!

Nie jestem z Bydgoszczy, to zmyłka dla zachowania pozorów anonimowości smile Jestem z Poznania

PS dodałem Was do obserwowanych na insta smile mam w nazwie "wczasy"

7,958

O, albo ja w Warszawce zrobię atmosferę i to między wami nie będzie ani friendzone, ani friends with benefits :-P

_v_, nie wierzę, serio? Może jednak Cię kiedyś na żywo przy kawie przekonam do Mondeluz ;-) Gdybyś kiedyś chciała pogadać, nie tylko o kolorowaniu, to ja chętnie :-)

Oj tam, Girl, masz piękną słowiańską urodę :-* Aż mi się te Slowianki przypomniały teraz. I melodia zacznie za mną chodzić no... https://youtu.be/rr1DSgjhRqE Panom momentalnie eks wyparują z głów :-) A nawiasem mówiąc, Girl, widzisz jaką Ci robię kampanię promocyjną, nie? :-P

7,959

Bardzo dziekuje, jest mi milo smile gej mowisz dalby mi kosza?  No albo moj ex wink
Ja wiem, ze nie wygladam na swoj faktyczny wiek. To atut, tak uwazam big_smile

Ej ej kto to do mnie sie dobija na instagramie? big_smile

7,960

smile

7,961

Mezu, chcialem to samo powiedziec, girl nie wiem co twoj ex mial pod kopulka, ale nie za wiele big_smile

7,962 Ostatnio edytowany przez Girl_full_of_dreams (2016-12-02 23:01:16)

Ile komplementow... rozpieszczacie mnie! smile
Autre to twoja sprawka big_smile :*

Ze niby ja i Maz? Ale jemu sa azjatki przeznaczone, czyz nie? wink

Edit: Kamil ale zdjecia! Odpadam <3

7,963

Aż takiego fetyszu nie mam tongue Ja chyba podświadomie też biorę pod uwagę Azjatki, bo szukałbym w nich mojej ex. A Girl godnie reprezentuje Słowianki, mi się podoba wink

Cieszmy się tym spokojnym wieczorem, bo jutro Wam napisze diagnozę psychologa ;p

7,964

@Girl_full_of_dreams, dziękuję! I potwierdzam słowa poprzedników, Twój ex był gejem big_smile

7,965

Dobra, Girl, Słowianko Ty, zostawiam Cię z panami mając nadzieję, że sobie poradzisz a sama planuję udać się w objęcia Morfeusza :-D
Mężu, niecierpliwie czekam na diagnozę ;-)

7,966

Mezu ja uwazam, ze nie jest z toba tak zle jak ci sie wydaje. Potrzebny ci tylko po prostu odwyk.

7,967

Ale fajowo, zaczyna sie robić biuro matrymonialne z tego tematu big_smile

Dodatkowo u Ciebie girl zauważyłem małą dziarke na nadgarstku, ale jak ja kocham dziewczyny z tatuażami big_smile

7,968 Ostatnio edytowany przez Melpomena (2016-12-02 23:34:51)

Ja też nie posiadam instagrama ale jeśli ktoś chce dołączyć do zacnego grona moich znajomych to polecam się na fb big_smile

Kamil
ja jestem spod Poznania smile  ale aktualnie UK.

Girl
Kuj żelazo póki gorące big_smile

7,969

Aj7 napisał/a:

Ale fajowo, zaczyna sie robić biuro matrymonialne z tego tematu big_smile

Dodatkowo u Ciebie girl zauważyłem małą dziarke na nadgarstku, ale jak ja kocham dziewczyny z tatuażami big_smile

Aj7, tu chyba każda z nas wytatuowana :-D Będziesz oglądał jak się spotkasz, teraz możesz pomarzyć :-P

7,970

Ja jestem zdania co Mel, żelazo gorące więc.. interes zawsze możesz mężu zamiast w Chinach założyć w Anglii big_smile

7,971

Autre napisał/a:

Aj7, tu chyba każda z nas wytatuowana :-D Będziesz oglądał jak się spotkasz, teraz możesz pomarzyć :-P

Jeszcze piwa nie otworzyłem, zaraz wsiadam w samochód i jade do Warszawy, poczekam tam na was :>

7,972

A to bardzo dobrze, razem sobie poczekamy :-D

7,973

Autre
Ja nie mam tatuaży i nie będę mieć. Nie lubię smile
Ale u kogoś mi nie przeszkadzają a zwłaszcza wytatuowane ramiona u faceta.... mniam mniam big_smile

7,974

Ja mam na nodze i na 'sercu' klatce piersiowej smile chciałem wytuatować sobie całą ręke, ale w sumie nie ma na czym.. jak sie ma biceps jak kura pięte to tak jest big_smile

7,975

Ale ja was uwielbiam, ten wieczor jest zacny! big_smile

Ja sie dziaram jeszcze na pewno! Bedzie wiekszy tatuaz smile
Hahaha interesy w UK zaklada sie ponoc prosto i szybko big_smile

7,976 Ostatnio edytowany przez Aj7 (2016-12-02 23:57:30)

Powiem tak, fajnie czasem tak odbiec od tych smutnych tematów i poprostu pogadać sobie na luzie..

Dawno nie miałem tak że śmiałem sie do monitora, a to dzięki wam.

Girl, masz tylko na nadgarstku czy gdzieś jeszcze big_smile?

Ok, admini oddam nerke w zamian za to żeby "dobry duszek forum" został już ze mną na zawsze !

7,977

No i świetnie ze gadacie wreszcie o czyms normalnym w końcu a nie ciagle ex i ex....
Jest też jakiś świat i życie jeszcze poza  nimi no nie?? smile

7,978

Aj7, kiedyś się tu chyba pisało do admina o zmianę płci, nie pamiętam :-)

Mel, wybacz, pamiętam, że Girl ma, sówka o ile dobrze pamiętam, ja i chyba Doris, więc tak założyłam, że raczej większość :-)

Tak, ten wieczór jest mega <3
Girl, patrz, mąż Cię spuścił na drzewo, ale Aj7 wygląda na zainteresowanego od pierwszego wejrzenia :-D Przyciąganie,  kochana ;-)

7,979

Autre napisał/a:

Aj7 wygląda na zainteresowanego od pierwszego wejrzenia :-D Przyciąganie,  kochana ;-)

Ahh, gdzie taki troll do takiej słowianki big_smile

7,980

Aj7
Haha napisałam ci na priv smile

7,981 Ostatnio edytowany przez Girl_full_of_dreams (2016-12-03 00:16:44)

Do admina o zmiane plci hahaha big_smile

Aj7 jaki troll? smile
Nie mam innych tatuazy ale beda smile

7,982

Girl pozwól, że też Cie zaobserwuje na insta, bo aż Ciekawa jestem:D

Miło się czyta takie luzackie wpisy-mała odskocznia.

7,983

Ja nie chce zmiany płci, ja bym chciał żeby admin mi zrobił tak że nieważne ile postów napisze to nadal będe "dobry duszek forum"

Marta, zapraszam Ciebie tutaj częściej smile!

Mam kuzynke Marte z Lublina big_smile

7,984

Dżizys, ale się różowo zrobiło big_smile Musimy kiedyś zrobić ten zjazd, obiecuję, że stawiam pierwszą kolejkę.

Interesu w UK nie założę, bo pomysł jest na prywatną szkołę języka ang, więc wyjątkowo nie trafne miejsce big_smile Ale pracowałem kiedyś w Market Drayton, pod Manchester city i faktycznie, łatwo się tam ustawić, chociaż jak wspomnę moje pierwsze tygodnie z kilkoma funtami w kieszeni, to nie było lekko.

Właśnie przegadałem ponad 50 minut ze starym kolegą ze studiów. To była taka trochę psiapsiuła mojej ex, która mu się zwierzała co jakiś czas. Okazało się, że jestem chamem i złym narzeczonym. Kumpel początkowo na mnie najechał. Po niecałej godzinie rozmowy i odkryciu drugiej strony medalu zakończył rozmowę słowami: "Ty się niczym nie przejmuj, nie zasłużyłeś na to co ona Ci zrobiła. Zajmij się sobą i mam nadzieję, że ta kobieta już wyleciała z twojego życia na amen." - lol

7,985

Przyszly_maz napisał/a:

Dżizys, ale się różowo zrobiło big_smile Musimy kiedyś zrobić ten zjazd, obiecuję, że stawiam pierwszą kolejkę.

Interesu w UK nie założę, bo pomysł jest na prywatną szkołę języka ang, więc wyjątkowo nie trafne miejsce big_smile Ale pracowałem kiedyś w Market Drayton, pod Manchester city i faktycznie, łatwo się tam ustawić, chociaż jak wspomnę moje pierwsze tygodnie z kilkoma funtami w kieszeni, to nie było lekko.

Właśnie przegadałem ponad 50 minut ze starym kolegą ze studiów. To była taka trochę psiapsiuła mojej ex, która mu się zwierzała co jakiś czas. Okazało się, że jestem chamem i złym narzeczonym. Kumpel początkowo na mnie najechał. Po niecałej godzinie rozmowy i odkryciu drugiej strony medalu zakończył rozmowę słowami: "Ty się niczym nie przejmuj, nie zasłużyłeś na to co ona Ci zrobiła. Zajmij się sobą i mam nadzieję, że ta kobieta już wyleciała z twojego życia na amen." - lol

Zmienny jak chorągiewka na wietrze yikes

7,986

Różowo to będzie jak sie napijemy a wtedy Chiny i Azja wyjdą Ci bokiem, obiecuje.

Tak czytam nieraz Twoje posty, a to nie jest czasem tak że Ty masz poprostu fetysz na azjatki? Nie jest tak że w 90% brakuje Ci jej jako piękności zewnętrznej a 10% tego co ma w środku?

7,987

Moj przyjaciel ma fetysz na azjatki. I az rzucil wszystko i pojechal do Tajlandii.

Martus, juz lece na insta smile (o, sliczna kobieta!)
Nie robcie ze mnie gwiazdy ejjj tongue

7,988

W Tajlandii to akurat może być kinder niespodzianka z tymi "azjatkami"

Mężu, dawaj profil na facebooka na pw, Mel mnie tutaj porwała i zostanie moim prywatnym psychologiem <3

7,989

Do Mel juz teraz trzeba bedzie sie zapisywac chyba. Notes sobie kup zlotko big_smile

Mel i Autre, moje dwie sily smile

7,990 Ostatnio edytowany przez Przyszly_maz (2016-12-03 01:15:10)

Autre, nie rozumiem

Z Chin nie zrezygnuję, na studia sinologiczne poszedłem zanim poznałem ex wink Aj7, aż takiej dysproporcji nie ma, raczej pół na pół. Poza jej chwiejnym nastrojem i oczywistymi minusami, to silna babka ze specyficznym poczuciem humoru. Prywatnie jestem sarkastycznym dupkiem i pasowało jej to. Co do jej cech zewnętrznych, faktycznie jackpot. Jak czasami siedzę z kumplami na piwie i gadamy o naszych exach, to raz mi powiedzieli, że nie porównują się do mnie, bo faktycznie o ile charakter w ZWIĄZKU jest częścią przeważającą, to za jej wygląd też by ich dupa bolała. Lubiłem te jej szykowanie się do pracy codziennie, makijaż, szpilki, sukienki itd. Nie raz tak mnie nakręciła z rana, że musiała się 2 razy ubierać wink Niestety z czasem widziałem, że nie mamy za dużo wspólnych tematów poza miłością, mieszkaniem razem, seksem itd. Kiedy ja oglądałem jakieś psychologiczne kino wsłuchując się w muzykę Clinta Mansella, ona na swoim laptopie oglądała plotki o gwiazdach, lub chińskie telenowele. Non stop mi gadała co się dzieje w życiu prywatnym jej koleżanek z pracy, a ja jestem typem osoby, która ma plotki zwyczajnie w dupie i mnie to nie interesuje. Tak czy siak, lubiłem z nią spędzać czas, chociaż wiem, że pod względem charakteru mogłem się dobrać lepiej. Teraz sobie zdaję sprawę, że ona też była jakimś wyznacznikiem statusu, czułem się bardziej wartościowy mając ją, w końcu poświęciłem studia, pasję, przyjaciół. Nigdy więcej się tak nie zatracę. Byłem w niej zawsze zauroczony, ale na dłuższą metę niektóre jej cechy charakteru były uciążliwe. Dopiero po psychologu się wyprostowała, ale nie na długo. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj wieczorem, pierwszy raz od 2 miesięcy czuję się trochę odprężony. Może coś tam w mojej podświadomości się zmienia.

aj7, sprawdź maila wink

7,991

Halo, pomocy... rozmawiałem z dziewczyna Brata, dowiedziałem sie , ze b. Powiedxiala im, ze to ja. Ją zostawiłem przez smsa, ze ja zwyzywałem , obraziłem itd. Co robic ? Szczerze to boje sie do niej odzywać, boje sie konfrontacji, boje sie, ze po tym juz nie wstanę.
Zdaje sobie sprawę, ze chciała zrobic z siebie poszkodowana ofiarę, ale po co tak wymyślać ? Pogubiłem sie, potrzebuje pomocy.

7,992 Ostatnio edytowany przez Aj7 (2016-12-03 01:37:52)

Specem od tego co kobiety mają w głowie to ja nie jestem, ale według mnie.. ehh może Cie to zaboleć, ona poprostu poznała kogoś innego, a teraz robi wszystko żeby wyjść z tego całego zerwania jakoś z podniesioną twarzą..

Jaca, naprawde radze Ci jedno, urwij kontakt.. naprawde chłod i obojętność przyciągają.

Jak sam pisałeś to jest Twoja pierwsza miłość, a pierwsze zranienie boli najbardziej, najwazniejsze jest to żebyś teraz myślał tylko o sobie , może źle to zabrzmi ale musisz być cholernym egoistą, i oczywiście że kogoś poznasz, zakochasz sie , pokochasz jak nigdy, w czym Cie moge pocieszyć to że każdy coś takiego przeżywał, każdy przez to przechodził i.... dawał rade, czas jest lekiem, a im szybciej odetniesz sie od niej tym szybciej sie wyleczysz.

7,993 Ostatnio edytowany przez Melpomena (2016-12-03 02:13:35)

Jot21

tak samo Ci poradzę jak mój nowy uczen Aj7 rzecze, madry chłopak z niego i szybko sie uczy wink
Nie reaguj na jej słowa bo cokolwiek byś nie powiedział i tak tego teraz nie wyprostujesz, ona bedzie starała sie wyjśc z tego z twarza i długo jeszcze będziesz słyszał na swój temat rózne mało przyjemne epitety. Uzbrój sie w cierpliwośc i poker face, tym osiągniesz wiecej niz próbami walki z nią.
Nie odzywaj się do niej. Odzywaj się do nas na forum. My ci pomożemy zawsze.
A jak cos tego to wiesz... wal na priv wink

Aj7, Girl - moja Słowianko wink
nie słodźcie mi tak bo sie tu zaraz zrobi kółko wzajemnej adoracji a to ostatnie czego sobie życzę. Boję sie że mi sodówka uderzy pewnego dnia i poszybuję w kosmos i kto was bedzie dalej wspierał?
Moje specjalne podziękowania płyna dziś do Autre - zawdzięczam jej wiele i niech świat się o tym dowie big_smile

7,994

Ona im to powiedziała zaraz po rozstaniu a po prostu dowiedziałem sie tego teraz bo sam o to pytałem. Nie rozmawiałem z niw juz bardzo długo.
Btw. Kiedys na parkingu przywaliła samochodem w drugi, a ze nir miała zbytnio pieniędzy, J dał pokrzywdzonemu 5 stow do ręki. B zaczęła jakies 2 miesiące temu pracować, myslalem ze odezwie sie zeby oddać mi kase, tak bardzo chciałem jej wtedy powiedxiec zeby sobie darowała swoje pseudoucziwosci po cxym rzucić w nia tymi pieniędzmi i odejść No ale... do niczego nir doszło.

7,995 Ostatnio edytowany przez Aj7 (2016-12-03 02:36:24)

E tam, nie walcz o żadne pieniądze, o rzeczach materialnych które kiedyś sam z siebie dałeś lepiej nie wypominać.

Jechałem kiedyś z moją ex do mojego domu jej samochodem, parkujemy pod blokiem, ja jako pasażer, jesteśmy jej samochodem, oczywiście kobiety mają taką umiejętność parkowania że.. lepiej nie mówie bo zaraz zostane zlinczowany i BOOOM !  Jak trzasneła w jakiś samochód cofając.. szkoda tylko że jak odwróciłem głowe i zobaczyłem że przywaliła w mój samochód to sie prawie popłakałem, teraz to wspominam z uśmiechem na twarzy, ale lepiej nie wypominać takich rzeczy big_smile

Brakuje mi troche tego, mimo że wziąłem to na uśmiech, powiedziałem żeby sie nie przejmowała, to ze łzami w oczach szła ze mną uwieszona na ramieniu tylko mówiąc że mi odda, że to pokryje, że przeprasza a ja tylko z tablicą rejestracyjną w ręku , głęboki śmiech że ma dać spokój..

Strzała w pysk poprosze..

Posty [ 7,931 do 7,995 z 8,665 ]

Strony Poprzednia 1 121 122 123 124 125 134 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłodne rozstania-podejście drugie, jak obudzić w sobie siłę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024