to czego ty nie zdzierżysz z kolei nie interesuje bardzo wielu innych ludzi
Jesteś tego pewny? Bo w większości słyszałem od ludzi, z różnych kręgów społecznych, takie samo zdanie jak moje. Uprzedzając Twoje pytania, nie to nie są tak zwane dresy, a normalni ludzie.
Takie wymagania możesz sobie stawiać w swoim domu, chociaż co się stanie jak się okaże że twoje dziecko będzie homoseksualne albo bi?
Takie wymagania to mogę sobie stawiać w domu? Hmmm jest nas wielu. Co się stanie jak moje dziecko okaże się homo/bi? A tego to nie wiem, nie mam pojęcia co zrobię. Po za tym, nie jest mi pisane posiadanie rodziny.
Również nie wiem co ma do tego kręgosłup moralny, który jest całkowicie niezależny od płci czy orientacji. Wiedziałeś o tym? Chyba nie.
Ma to do tego, że inny pójdzie takiemu gejowi, walnąć. A ja tego nie zrobię.
Polska zalegalizuje związki partnerskie, bo w dużej mierze, takie związki to domena ludzi heteroseksualnych. Wiedziałeś o tym?
A założysz się, że nie zalegalizuje? Gdzie o tym wyczytałeś że to domena ludzi hetero? Z CBOS? Wierzysz im?
achowaj więc swoją religijną, katolską i pseudopatriotyczną postawę na wiece PIS. I nie spóźnij sięna czuwanie przy krzyżu, bo ponoć od 20 do 21 stoi przed pałacem. Tam znajdziesz poparcie dla swojego kręgosłupa.
O patrzcie, jaki człowiek tolerancyjny! Złego słowa na ludzi homo nie da mi powiedzieć. Ale czepia się moich poglądów politycznych. A tak na marginesie, nie jestem za PiS'em nie jestem, za PO. Nie głosowałem na Dudę, ani w pierwszej turze ani drugiej. W pierwszej to był Kukiz. Tak samo będzie na jesień. A i aż takim fanatykiem religijnym nie jestem. Co prawda wierzę w Boga i Pismo Święte. Ale nie na taki fanatyzm. Po za tym jestem, chrześcijaninem nie katolikiem.