Chatka Puchatka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 57,209 ]

456

Odp: Chatka Puchatka

hej Puchatki !!

GOSIA - gratulacje ,maz sprawil Ci super prezent..oj bedzie wyjatkowy dla Ciebie...hm ...imie...moze : FABIA ,FANCY ,FEBE,FIFI ,
FLER,FRUTI,FORTUNE ...nic innego nie przychodzi mi do glowy.

PIGWA - Klaudyna pisala ze oddaje swoj laptop do naprawy (pekla jej obudowa) i nie bedzie jej przez kilka dni...

PAWELKU - tak to jest z dziecmi, z siostra bylysmy "podzielone" ona dobra byla w przedmiotach scislych, ja natomiast w humanistycznych, nie pamietam w jakim wieku jest Twoj syn ,ale wiem jedno ze jak dziecko zaczyna nauke w szkole te pierwsze 2 lata trzeba posiedziec codziennie...jak sa zaleglosci to mogila....
Pozdrawiam wszystkich papa !!!

Zobacz podobne tematy :

457

Hej puchatki, jest 2.00 w nocy i przyszłam sprawdzić czy wszystkie ładnie gicułki umyłyście hi, hi. Mam problem jak cholera bo rozwalonego mam lapka, może uda się go naprawic ale ciezko i może być nieopłacalne, wiec kupiłam małego lapka, staram się uruchomić ale to trochę potrwa. Idę spać bo ranek zastanie mnie wpatrującą się w to maleństwo. Miłych snów.

458

http://vpx.pl/i/2013/09/13/eb6ee2921c.jpg

459

Kurcze,dziś mi się przyspało,a jak mama zaspała to i syn obowiązkowo też, kłusem pędził do szkoły

460

Prześliczny....kocham te ptaki,jestem córką hodowcy gołębi,tradycja pokoleniowa w rodzinie.Teraz moi synowie i syn siostry,...

PIĄTEK -13 września
witajcie pluszaki ;
cudownego dnia życzę wszystkim z rana .......

dobry humor zostawiam

Rozmawia dwóch pijaczków:
- Ciekawe dlaczego dali mi ksywkę Dżin? Pewnie dlatego, że wszystko mogę.http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif
- Nie, stary! Po prostu gdy tylko ktoś odkręca butelkę, Ty od razu się pojawiasz

461

Witam wszystkie dziewczyny...Nowa ale fajnie że przypomniałaś mi o plackach,to obiad już mam..a tak się zastanawiałam co by dzisiaj tu zrobić

462

No i Nowa już dowcipem mnie rozweseliłaś ...

U nas pochmurno,ale na szczęście nie pada ,muszę wskoczyć na ryneczek bo dziś piątek

463

Wymyślałyście imiona dla konika...ha wszystkie chyba napisałyście jakie tylko są,ja już nic nowego nie wymyślę ,pozostało mi się tylko pod waszymi podpisać

Pozdrawiam Was i na razie uciekam

464

Witam!!!!!
Nie mogę się dostać do was, bo komputer nie chce chodzić.
Nie wiem, czy uda się wysłać tego posta.
A chcę zgłosić imię dla Gosi nowo narodzonej dziewczynki w stajni.
Gosiu moja propozycja to
Flora
Fifka
Fafik
Koniecznie napisz jak została nazwana.
Pozdrawiam was wszystkich.
Klaudynka ile kosztował twój nowy laptuś.
Zięć przyjedzie, może coś jeszcze zaradzi.
Bo jak nie, będę zmuszona coś sobie kupić.
Strony nie chcą się otwierać.
Wszystko przestało działać.
Miłego piątku, mimo, że trzynastego.

465

Pogoda do kitu,przemokłam na rynku,nic specjalnego nie było i nic nie kupiłam jedynie jajka

Czytunia a może wystarczy oczyścić tylko dysk ze zbędnych plików i będzie chodził ,mi ostatnio chłopaczek to zrobił co się uczy informatyki

466

ludziska kochane...jak ja się fatalnie czuję,będzie zmiana pogody,czoło faluje....lunie ,pompa zbiera się i kisi...

Paweł na N K zerknij łaskawie na moje wypocinki,do Twojej osoby...

467

Oda do kawy

O, ty, ma czarna, gdy ciebie nie ma,
w piekło zamienia się życie,
do ciebie tęsknię, piszę poema,
wielbię cię jawnie i skrycie!

Gdy z filiżanką ust koral stykam
mało przed tobą nie klękam,
oczy z lubości wielkiej przymykam -
taka w twym smaku potęga!

Czymże bez ciebie są me poranki
lub nocki pracą zarwane,
gdy z życiem staję w codzienne szranki -
tyś mój najlepszy kochanek!

Czyś ty Nescafe, Jacobs, Lavazza,
gdy ciebie nie ma pod ręką,
wenę i humor całkiem zatracam,
życie me staje się męką!

Dziś pusta półka... patrzę z nadzieją...
wiatr hula, niby ze stepu...
z rozpaczy wszystkie członki me mdleją...
trzeba zasuwać do sklepu!:)
\z netu\

468

Oda do starości
Co to za życie bywa w MŁODOŚCI !?
Nie czujesz serca ...wątroby ...kości ...
Śpisz jak zabity, popijasz gładko ...
i nawet głowa boli cię rzadko.
Dopiero człeku twój wiek DOJRZAŁY!
Odsłania życia urok wspaniały ...
Gdy łyk powietrza, z wysiłkiem łapiesz...
Rwie Cię w kolanach ...
Na schodach sapiesz ...
Serce jak głupie szybko ci bije ...
Lecz w każdej chwili czujesz że ŻYJESZ !
Więc nie narzekaj z byle powodu
Masz teraz wszystko ,czego za młodu
nie doświadczyłeś. Ale DOŻYŁEŚ!
Więc chociaż czasem w krzyżu cię łupie
Ciesz się dniem każdym!
Miej wszystko w DUPIE!!!

\z netu\

469

http://vpx.pl/i/2013/09/13/1186715_677791665566957_1805760829_n.jpg

470

Ludziska gdzie Was wywiało?aż po okulary poleciałem

http://vpx.pl/i/2013/09/13/b1f16200aab9fe423d9a5956237b4953.gif

471

Pewno wszyscy kimają...ciekawe co wy w nocy będziecie robić hahahaha

472

To dla przypomnienia jak było nie tak dawno cudownie latem

http://vpx.pl/i/2013/09/13/d0613f96d77e0cbf96d2ac57dd047edf.png

473

Halo halo Pawełku jestem.
Oj wiesz, każdy ucieka przed deszczem pod ciepły kocyk.
Ja jeszcze nie mogę.
Czekają na mnie krowy.

474

Witam wszystkich .

Dziekuje za propozycje sa naprawde fajne i trudno bedzie wybierać , malenstwo słodkie oj słodkie , a ja dzis teżchyba nie wyjde spod kocyka cos mnie połamało .

No u mnie juz za miesiac zacznie sie zima , normalnie moje nogi sa jak kołki pochylona jestem jak paragraf tak więc przymusowe lezenie.

Mam nadzieje ze z wami jest ok a te kocyki cóż pogoda sie zmienia wszędzie kostki sie buntuja.

Czytunia ty tez masz dziki galop z tymi zwierzakami no ale one sa najwazniejsze.

Poczytam troche pospię i zamelduję się ponownie.

475 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-13 18:47:34)

wikipol napisał/a:

hej Puchatki !!

GOSIA - gratulacje ,maz sprawil Ci super prezent..oj bedzie wyjatkowy dla Ciebie...hm ...imie...moze : FABIA ,FANCY ,FEBE,FIFI ,
FLER,FRUTI,FORTUNE ...nic innego nie przychodzi mi do glowy.

PIGWA - Klaudyna pisala ze oddaje swoj laptop do naprawy (pekla jej obudowa) i nie bedzie jej przez kilka dni...

PAWELKU - tak to jest z dziecmi, z siostra bylysmy "podzielone" ona dobra byla w przedmiotach scislych, ja natomiast w humanistycznych, nie pamietam w jakim wieku jest Twoj syn ,ale wiem jedno ze jak dziecko zaczyna nauke w szkole te pierwsze 2 lata trzeba posiedziec codziennie...jak sa zaleglosci to mogila....
Pozdrawiam wszystkich papa !!!

Wiki...ten młodszy Kacper chodzi teraz do pierwszej gimnazjum,starszy Piotr do drugiej liceum.Młodszy humanista stale czyta i nawet na komp go nie ciągnie..a matematyki to już nie polubi za czorta.A starszy zdolny ale leniwa cholera..stale gdzieś gna..uczy się tylko to co na lekcji,jak by przysiadł to i piątki by miał, nie ma czasu na naukę ..jak mu truję siadaj na tyłek i się poucz to mi daję książkę i mówi pytaj..no i odpowie na pytania(dukając hahahaha ale odpowie) bo zapamięta z lekcji.

476

czytelniczka51 napisał/a:

Halo halo Pawełku jestem.
Oj wiesz, każdy ucieka przed deszczem pod ciepły kocyk.
Ja jeszcze nie mogę.
Czekają na mnie krowy.

Oj Czytunia przegapiłem Cię..przepraszam
A dużo masz tych krówek?i dobre mleko dają?z pianką?hahahaha
Pozdrawiam

477

WITAM BRACTWO PUCHATKOWE
ja jestem na wozię,byłam dzis u lekarza dała mi jeszcze ten antybiotyk 3tab ,działa 10dni,wczesniej przez 10brałam obrzydliwy DUMOX
CZuje że mi dużo lżej,nie dycham tylko jestem strasznie osłabiona mam 35 gorączki i dreszcze
GONIA konika nazwij PIGWA a co!
wczoraj w lesie siadłam na wiaderku i płakałam że nie mam siły chodzic,jestem stara i do dooopy
nie powiązałam tego z braniem antybiotyków,tak samo iałam na tancach,bardzo się męczyłam

478

CZYTUNIA nic nie dzwonisz do mnie z tego nowego fona
GONIA nalezy nam się pępkowe
WICIĘ gdzies wywiało

479 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-13 19:06:35)

PIGWA napisał/a:

WITAM BRACTWO PUCHATKOWE
ja jestem na wozię,byłam dzis u lekarza dała mi jeszcze ten antybiotyk 3tab ,działa 10dni,wczesniej przez 10brałam obrzydliwy DUMOX
CZuje że mi dużo lżej,nie dycham tylko jestem strasznie osłabiona mam 35 gorączki i dreszcze
GONIA konika nazwij PIGWA a co!
wczoraj w lesie siadłam na wiaderku i płakałam że nie mam siły chodzic,jestem stara i do dooopy
nie powiązałam tego z braniem antybiotyków,tak samo iałam na tancach,bardzo się męczyłam

Pigwa a co ty chora?dam Ci poradę znachora...łóżeczko i ktoś do wygrzania...hahahahaha...a nie tam prochy...Pozdrawiam serdecznie

E nie wierzę że na wiaderku siedziałaś i sił nie miałaś..przecież ty jeszcze skłony potrafisz robić hahahaha

http://vpx.pl/i/2013/09/13/powitanie_meza_2013-08-31_22-54-56_middle.jpg

480

Gosia62 napisał/a:

Witam wszystkich .

Dziekuje za propozycje sa naprawde fajne i trudno bedzie wybierać , malenstwo słodkie oj słodkie , a ja dzis teżchyba nie wyjde spod kocyka cos mnie połamało .

No u mnie juz za miesiac zacznie sie zima , normalnie moje nogi sa jak kołki pochylona jestem jak paragraf tak więc przymusowe lezenie.

Mam nadzieje ze z wami jest ok a te kocyki cóż pogoda sie zmienia wszędzie kostki sie buntuja.

Czytunia ty tez masz dziki galop z tymi zwierzakami no ale one sa najwazniejsze.

Poczytam troche pospię i zamelduję się ponownie.

Gosia a nagroda też będzie dla tego od którego wybierzesz imię?hahahaha...to dobrze i dokładnie przeczytaj moje propozycje hahahahaha..(a co lubię nagrody)....hahahaha

481

http://vpx.pl/i/2013/09/13/2593322V6jbE.gif

482

Paweł nie podlizuj się Gosi hihihi..też lubię nagrody hihihi..pozdrawiam i myślę że się nie pogniewasz

483

Witaj Zosia...a też bierzesz udział w konkursie? hahahaha

484

Witaj...też dałam propozycje..i też liczę na wygraną hihihi

485 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-13 19:51:31)

Ciekawe jakie imię Gosia wybierze...wszystkie ładne są jak się je ładnie wymawia..hahahaha

486

Życzę wszystkim miłej nocki ,muszę już niestety uciekać..cześć Paweł

487

Cześć Zosia...idę coś przekąsić..wczoraj kolację Nowa postawiła(placuszki)a dziś nie ma komu...hahahaha

488

ja też bym cos zjadła
kto mi zrobi?

489

PIGWA napisał/a:

ja też bym cos zjadła
kto mi zrobi?

Ty to masz wyczucie...właśnie z kanapkami zasiadłem...częstuj się

490

no i zwiała..będzie więcej dla mnie,twoja strata....hahahaha

491

Dobry wieczór wszystkim..życzę Wam dobrej i spokojnej nocy.Paweł zazdroszczę Ci tak zwanego luziku,jesteś taki swojski,swobodny w przebywaniu z ludzmi i tego Ci zazdroszczę,tej swobody.Czytam was co jakiś czas i nie mam odwagi się zalogować i do was dołączyć.Nie umiem ani wklejać obrazków ani minek,jedynie potrafię na klawiaturze coś wystukać.Miło u was jest i fajnie

492

Witam ponownie ale wy to jestescie luziki .

Nie ja bede wybierała imię imię wybierze dziecko najbardziej niepełnosprawne które będzie jutro na terapii.

Na kazdej karteczce wypiszę imie które zaproponowaliscie puchatki a Gina poprostu wylosuje .

Ponieważ będę w polsce 6 października z radoscia chciałabym skontaktować się ze zwycięzcą moze bede miała przyjemnośc porozmawiać przez skypa i pokazać nagrode w formie pucharku, dostarczenie po uzgodnieniu.

Pigwusiu twój pomysł  z imieniem Pigwa bardzo mi sie podoba problem w tym ze nie mam ani jednej klaczki na razie cielnej, ale nic straconego jest 2 latka Pasja moze jak kiedy wpuscimy ja w amory i urodzi córkę to Masz jak w banku Pigwę ale to sie wiąże z tym że zostaniesz symboliczna matką chrzestną zgadzasz się hahahaha?

Tak wiec musicie uzbroic sie do soboty u mnie popołudnie  w polsce wieczorem na werdykt.

Chciałabym porozmawiać  z kims z was przez skypa ,ostatnio rozmawiałam i aż miała dreszcze z emocji , jestescie tacy ciepli i superasci, ot taki mnie romantyzm naszedł bo jednak cos mnie zimno powaliło.

Marku skoro tak moło i fajnie to mało jest ciebie dawaj siebie na tapete jak to sie mówi.

Witam ciepło też Zosiu.

Pigwa a wiesz ija zauważyłam że i mnie opadły słabosci ale kochana pora roku tez ma znaczenie spoko nie jestesmy zadne słabe i do dupy po prostu jestesmy delikatniejsze i trzeba nas wiecej nosic na rekach ot co.

493

czytelniczka51 napisał/a:

Strony nie chcą się otwierać.
Wszystko przestało działać.
Miłego piątku, mimo, że trzynastego.

Witaj Czytuniu.
Chciałam zapytać, czy masz zainstalowane programy do czyszczenia laptopa?

494

marekw napisał/a:

.Nie umiem ani wklejać obrazków ani minek,jedynie potrafię na klawiaturze coś wystukać.Miło u was jest i fajnie

Witak Marek pytaj, a odpowiem. To nic trudnego.

495 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-09-13 23:42:32)

Gosia62 napisał/a:

Ponieważ będę w polsce 6 października z radoscia chciałabym skontaktować się ze zwycięzcą moze bede miała przyjemnośc porozmawiać przez skypa i pokazać nagrode w formie pucharku, dostarczenie po uzgodnieniu.

Witaj Gosiu też liczę na wygraną, chociaż podałam jedno imię, no może dwa.
Puchar czemu nie, chętnie.

Dzisiaj cały dzień padało, a mi padło na czytanie książek.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

Dobranoc, spijcie i śnijcie o

http://i1.ryjbuk.pl/bff6149d5b40b24ab17bff66acef78475838aeff/farmaceuci-jpg

Pawle, Marku dla was tysz cus mam.:P:P:P

http://i1.ryjbuk.pl/684fb713a383a35d396a8da3d97f6072875a3614/mrr-laska-gif-gif

496

Na dobry humor

Synowa dzwoni do teściowej i pyta:
- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
Teściowa odpowiada:
- Oczywiście, że matka!
Na to synowa:
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nap....lił,
że do kibla nie trafił.

497

hej !! brrr !!! u mnie tez dzisiaj zimno,tylko 12C a do tego porwisty wiatr !!ale co tam trzeba sie hartowac !!! zawsze wczesniej, bo juz w sierpniu zazywam sobie wit.C i inne suplementy ,nie czekam az mnie dopadnie przeziebienie,bo wtedy branie witamin to doskonala pozywka dla wirusow....

MAREK - Gosia dobrze napisala wyluzuj i dawaj na tapete,ja tez jestem samoukiem jesli chodzi o komp ,nie wklejam obrazkow bo mam poprzestawiane opcje i nie wiem jak to zrobic, WIFA oferuje swoja pomoc -bede czytac i uczyc sie !!!!

GOSIU - to Twoje zle samopoczucie to pewnie takie chwilowe oslabienie organizmu z braku snu i emocji ,wiec wyspij sie kochana i bedziesz biegac ze ho ho !!!

PIGWUS - widzisz dobrze ze mialas wiadro, przynajmniej mialas na czyms usiasc w chwili niemocy.Kazdy ma jakies chwile slabosci ale nie trzeba sie poddawac i myslec ,myslec pozytywnie !!!!!

PAWELKU- same 5 na swiadectwie wcale nie sa odzwierciedleniem zdolnej i madrej osoby,czasami to tzw "kujony,"tylko ze za miesiac ten kujon nie pamieta nic,a skoro Twoj syn potrafi powtorzyc wszystko to co mowila nauczycielka to super,tzn ze przyswajanie wiadomosci ma ok.Jesli chodzi o drugiego syna to ciesz sie ze czyta, a nie siedzi na kompie i gra w jakies ogupiajace gry.Mysle ze swoje pociechy trzeba chwalic nie czekajac na okazje.
NOWA - 13 piatek Francuzi uznaja za szczesliwy dzien ,dla mnie jest to rowniez dobry czas.
Tutaj w Kanadzie w piatek 13(wypada 2 razy w roku) w Port Dover (moze znajdziecie na google)zjezdzaja sie wszyscy motocyklisci z Kanady i USA ,miasteczko jest zamkniete dla samochodow ,mozna wjechac tylko motorem ,wzdluz uliczek zaparkowane sa roznej masci motory,jest co poogladac, mozna sie pobawic,wipic piwko i posluchac dobrego rocka. Jak bede miala dobrego kompa to powklejam pare fotek. Wow ....znow sie rozpisalam.... spijcie smacznie w puchatkowej chatce....Klaudynka chyba nie halasowalam za bardzo ,latarke zgasilam....tez bede zagladac jakie imie dostanie nowe baby Gosi !!!!

498

http://www.hifu.pl/assets/images/aktualnosci/Kawa.jpg

Dzień dobry.
Zapraszam na gorącą kawę.
A teraz cofnę się do tyłu poczytać, co napisaliście.
Wstawajcie śpiochy, nowy dzień wstał.
Nie pada, może wyjrzy słońce.
Miłego dnia

499

http://vpx.pl/i/2013/09/14/999773_213336458790812_289583679_n.jpg

Miłego Dnia

Kochani....

W wolnej chwili poczytam....a teraz do pracy....

500

Dzień dobry...od rana mi coś net szwankuje,raz jest raz nie ma.Może od deszczu?bo u nas pada i pada i pada...brrrrr

501

Witajcie..u mnie też pada od wczoraj.Dziś mam wolny dzień i nie wiem co z nim zrobić.Pewnie go prześpię bo co innego robić w taką aurę.Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej soboty

502

Jestem w przerwie i z powrotem mykam...

wifa

dowcip mocny...uśmiałam się...

http://vpx.pl/i/2013/09/14/1240119_504879832930273_395480523_n.jpg

- Dopóki czujemy Przyjemne Dreszcze...- Nie jest To Jesień Życia Jeszcze...

503

http://vpx.pl/i/2013/09/14/1237862_504881679596755_898579434_n.jpg

504 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-09-14 15:10:07)

Doberek pluszaki

Chętnie podpowiem co i jak, ale proszę o zadawanie pytań.
Nie wiem kto co umie.
Poza tym zachęcam do zainstalowania paru programów czyszczących dysk,
wtedy nie muli komp.

U mnie leje...leje... i dni depresyjne.

Serdecznie pozdrawiam puchatki

505

Witam w sobotnie popołudnie moje Panie...co ja mogę napisać tylko to że i u mnie pogoda na cztery litery.
Ja skończyłem o 13..szybki obiad i żonę zawiozlem na 14 do pracy.Ha i tak się zastanawiam jak Marek..jak spędzić dzień.Gdyby nie deszcz to miałem jechać do dyrektorki teściowej,a że pada to nie jadę..może pokimam trochę

506

wifa napisał/a:

Doberek pluszaki

Chętnie podpowiem co i jak, ale proszę o zadawanie pytań.

U mnie leje...leje... i dni depresyjne.

Wifka witam...no kurcze muszę poćwiczyć te minki,ale jakoś o nich zapominam..ale postaram się tą zaległość nadrobić

507

hahahahahahaha...Nowa ale mnie ten obrazek rozbawił hahahaha

508

wikipol napisał/a:

hej !! brrr !!! u mnie tez dzisiaj zimno,tylko 12C a do tego porwisty wiatr !!ale co tam trzeba sie hartowac !!! zawsze wczesniej, bo juz w sierpniu zazywam sobie wit.C i inne suplementy ,nie czekam az mnie dopadnie przeziebienie,bo wtedy branie witamin to doskonala pozywka dla wirusow....

MAREK - Gosia dobrze napisala wyluzuj i dawaj na tapete,ja tez jestem samoukiem jesli chodzi o komp ,nie wklejam obrazkow bo mam poprzestawiane opcje i nie wiem jak to zrobic, WIFA oferuje swoja pomoc -bede czytac i uczyc sie !!!!

GOSIU - to Twoje zle samopoczucie to pewnie takie chwilowe oslabienie organizmu z braku snu i emocji ,wiec wyspij sie kochana i bedziesz biegac ze ho ho !!!

PIGWUS - widzisz dobrze ze mialas wiadro, przynajmniej mialas na czyms usiasc w chwili niemocy.Kazdy ma jakies chwile slabosci ale nie trzeba sie poddawac i myslec ,myslec pozytywnie !!!!!

PAWELKU- same 5 na swiadectwie wcale nie sa odzwierciedleniem zdolnej i madrej osoby,czasami to tzw "kujony,"tylko ze za miesiac ten kujon nie pamieta nic,a skoro Twoj syn potrafi powtorzyc wszystko to co mowila nauczycielka to super,tzn ze przyswajanie wiadomosci ma ok.Jesli chodzi o drugiego syna to ciesz sie ze czyta, a nie siedzi na kompie i gra w jakies ogupiajace gry.Mysle ze swoje pociechy trzeba chwalic nie czekajac na okazje.
NOWA - 13 piatek Francuzi uznaja za szczesliwy dzien ,dla mnie jest to rowniez dobry czas.
Tutaj w Kanadzie w piatek 13(wypada 2 razy w roku) w Port Dover (moze znajdziecie na google)zjezdzaja sie wszyscy motocyklisci z Kanady i USA ,miasteczko jest zamkniete dla samochodow ,mozna wjechac tylko motorem ,wzdluz uliczek zaparkowane sa roznej masci motory,jest co poogladac, mozna sie pobawic,wipic piwko i posluchac dobrego rocka. Jak bede miala dobrego kompa to powklejam pare fotek. Wow ....znow sie rozpisalam.... spijcie smacznie w puchatkowej chatce....Klaudynka chyba nie halasowalam za bardzo ,latarke zgasilam....tez bede zagladac jakie imie dostanie nowe baby Gosi !!!!

Wiki..ja nie wymagam od nich samych piątek,cieszę się z tego co jest.Nie mam aż takich kłopotów z nimi..no jedynie ten młodszy z tą matematyką ma poważny problem ale już się rozgląda żona za korepetycjami dla niego..pewnie i to mu za wiele nie pomoże ale coś tam złagodzi i pobieżnie pomoże.Jeśli chodzi o tego starszego to tu mnie tylko to wkurza że zaczął się włóczyć po mieście z koleżkami i tym samym olewa naukę.No nie lubię jak po nocach  się włóczy..latem to latem  ale teraz to jego miejsce o tej porze jest w domu a nie na rynku przy fontannie(tam mają zbiórki co wieczór)..nie wiem czy mu pozwolić czy nie..dziś młodzież jest różna i nie wiadomo jakie tam jest towarzystwo..lepiej rękę potrzymam na pulsie,to nie zaszkodzi

509

Przy sobocie to sobie wypiję Czytki mleczka z pianką hahahahaha

http://vpx.pl/i/2013/09/14/piana_2013-09-06_23-02-54_middle.jpg

510

http://vpx.pl/i/2013/09/14/f409edffe04720c97d5b12062a290207.gif

511

wifa napisał/a:

Na dobry humor

Synowa dzwoni do teściowej i pyta:
- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
Teściowa odpowiada:
- Oczywiście, że matka!
Na to synowa:
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nap....lił,
że do kibla nie trafił.

hahahaha...dobre

512 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-09-14 15:12:08)

zosia51 napisał/a:

Dzień dobry...od rana mi coś net szwankuje,raz jest raz nie ma.Może od deszczu?bo u nas pada i pada i pada...brrrrr

Zosiu, zobacz jaki masz zasięg internetu.

Doberek Pawle
                 Rękę na pulsie trzymaj, ale pamiętaj, że zakazany owoc najbardziej smakuje.
                         http://demotki.pl/upload/file/679.jpg

513

Witajcie puszatki i puszatku hi, hi big_smile, u mnie też leje cały dzień, mam już lapka mniejszego ale już robi za swojego większego i miną nadrabia, więc będę na bieżąco tylko musze poczytać co natworzyliście. Pogoda u mnie pod zdechłym azorkiem... smile

514 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-14 16:23:59)

Skończyłam pracę na dziś...mam lepsze samopoczucie,już głowa nie boli.Chociaż tyle.,bo  dziś w pracy się czułam jak ta....na,obrazku poniżej....,odpoczywam...

http://vpx.pl/i/2013/09/14/1002628_677458628933594_1029007323_n.jpg

515

Nowa
              eeeeeeeee slicnie wyglądasz tongue:P:P:P

516 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-14 16:47:22)

Klaudyna59 napisał/a:

Witajcie puszatki i puszatku hi, hi big_smile, u mnie też leje cały dzień, mam już lapka mniejszego ale już robi za swojego większego i miną nadrabia, więc będę na bieżąco tylko musze poczytać co natworzyliście. Pogoda u mnie pod zdechłym azorkiem... smile

O Klaudynka...wieki Cię nie widziałem...co tam słychać?

517

wifa napisał/a:

Nowa
              eeeeeeeee slicnie wyglądasz tongue:P:P:P

Hahahahahaha....oj tak piknie wyglądasz

518 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-14 16:52:07)

smile:lo
:cool;
l:

519

tongue

520

cool

Posty [ 456 do 520 z 57,209 ]

Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 881 Następna