hej !! brrr !!! u mnie tez dzisiaj zimno,tylko 12C a do tego porwisty wiatr !!ale co tam trzeba sie hartowac !!! zawsze wczesniej, bo juz w sierpniu zazywam sobie wit.C i inne suplementy ,nie czekam az mnie dopadnie przeziebienie,bo wtedy branie witamin to doskonala pozywka dla wirusow....
MAREK - Gosia dobrze napisala wyluzuj i dawaj na tapete,ja tez jestem samoukiem jesli chodzi o komp ,nie wklejam obrazkow bo mam poprzestawiane opcje i nie wiem jak to zrobic, WIFA oferuje swoja pomoc -bede czytac i uczyc sie !!!!
GOSIU - to Twoje zle samopoczucie to pewnie takie chwilowe oslabienie organizmu z braku snu i emocji ,wiec wyspij sie kochana i bedziesz biegac ze ho ho !!!
PIGWUS - widzisz dobrze ze mialas wiadro, przynajmniej mialas na czyms usiasc w chwili niemocy.Kazdy ma jakies chwile slabosci ale nie trzeba sie poddawac i myslec ,myslec pozytywnie !!!!!
PAWELKU- same 5 na swiadectwie wcale nie sa odzwierciedleniem zdolnej i madrej osoby,czasami to tzw "kujony,"tylko ze za miesiac ten kujon nie pamieta nic,a skoro Twoj syn potrafi powtorzyc wszystko to co mowila nauczycielka to super,tzn ze przyswajanie wiadomosci ma ok.Jesli chodzi o drugiego syna to ciesz sie ze czyta, a nie siedzi na kompie i gra w jakies ogupiajace gry.Mysle ze swoje pociechy trzeba chwalic nie czekajac na okazje.
NOWA - 13 piatek Francuzi uznaja za szczesliwy dzien ,dla mnie jest to rowniez dobry czas.
Tutaj w Kanadzie w piatek 13(wypada 2 razy w roku) w Port Dover (moze znajdziecie na google)zjezdzaja sie wszyscy motocyklisci z Kanady i USA ,miasteczko jest zamkniete dla samochodow ,mozna wjechac tylko motorem ,wzdluz uliczek zaparkowane sa roznej masci motory,jest co poogladac, mozna sie pobawic,wipic piwko i posluchac dobrego rocka. Jak bede miala dobrego kompa to powklejam pare fotek. Wow ....znow sie rozpisalam.... spijcie smacznie w puchatkowej chatce....Klaudynka chyba nie halasowalam za bardzo ,latarke zgasilam....tez bede zagladac jakie imie dostanie nowe baby Gosi !!!!