Czytuś zdrowia życzę,kochana jesteś...wiem że martwisz się wszystkim...musi być dobrze.
Gosiaczku...brak słów,nie wiem co powiedzieć jak pocieszyć,przytulasek.
Wielbicielu,hejka......

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czytuś zdrowia życzę,kochana jesteś...wiem że martwisz się wszystkim...musi być dobrze.
Gosiaczku...brak słów,nie wiem co powiedzieć jak pocieszyć,przytulasek.
Wielbicielu,hejka......

Witam wszystkich wiosennie
U nas 10 stopni było,jak dla mnie taka zima moze być co roku
Wczoraj zastanawiałem się skąd wezmą śnieg w Wiśle na skoki pucharu świata...http://www.tvn24.pl/wisla-walczy-o-zawody-w-skokach-kupili-100-ton-sniegu-z-podhala,385972,s.html...hehehe kupili
Gosia trzymaj się w te mrozy,Czytka chorutka?zdrówka życzę,Majka ostrożnie z pohulankami w środku tygodnia,Choco jak tam remont przebiega?Nowa dzięki za nadzieję że zimy nie będzie,Fredzia zwolnij odsapnij i muzyczki posłuchaj....Wiki ,Pestka,Wielbiciel pozdrawiam
Ale ten tydzien zleciał...kurka jutro już piątek aż mi się wierzyć nie chce
Pawełku jakaś tam zima będzie...

Wcale nie tęsknie z zimą, http://ulicaidom.blogspot.com/2014/01/gdzie-ta-zima.html
Witam wszystkich.
Wielkopolaninka-to już niewiem,najlepiej jakby się napisało na gg,facebook lub nk.
Paweł-ciężko,dzisiaj gips jak wyschnie jutro gips,potem jak wyschnie malowanie,a że mam astmę i jest kurz pył to ciężko mi się oddycha,niemogę wypuścić powietrza,jakby coś siedziało na klatce coś ciężkiego,problem z wydechem,nieraz przy ziewaniu puszcza ale zaraz wraca,mam dość astmy.
Nowa-a ja lubię zimę,nielubię lata.

Witam Wszystkich w chatce. ![]()
Gosiu wiem że jest Ci ciężko, serdecznie Cię pozdrawiam, jeszcze kilka dni i będzie plusowo, trzymam kciuki za Ciebie i Twoje koniki.
Czekoladko z astmą da się spokojnie żyć, jestem tego najlepszym przykładem, teraz sa swietne leki ale musisz trafić na dobrego alergologa lub pulmonologa. Jeśli można to poddaj się odczuleniu, w dzisiejszych czasach ta choroba przy obecnych lekach nie jest tak uciążliwa jak za komuny gdzie leczono astmę witaminami i wapnem. Śmiechu warte ale tak było.
Nowa, pozdrawiam Cię i dziękuję za pamięć. Ostatnio nie miałam możliwości poczytać .
Pawełku, buziaki i trzymaj się chłopie wśród tej piknej płci , hi hi ![]()
Czytunia, buziaczek dla Ciebie
Wielbicielu, serdecznie pozdrawiam
Witam wszystkich.
Wielkopolaninka-to już niewiem,najlepiej jakby się napisało na gg,facebook lub nk.
Paweł-ciężko,dzisiaj gips jak wyschnie jutro gips,potem jak wyschnie malowanie,a że mam astmę i jest kurz pył to ciężko mi się oddycha,niemogę wypuścić powietrza,jakby coś siedziało na klatce coś ciężkiego,problem z wydechem,nieraz przy ziewaniu puszcza ale zaraz wraca,mam dość astmy.
Nowa-a ja lubię zimę,nielubię lata.
A moze masz inny email to podaj tutaj
W piątkowy wietrzny dzionek, składam niski ukłonek w stronę Misiaków .Buziaki dla Puchatkowa.Jak kawa czy już gotowa?

Klaudynka kochana ,zapukała wczoraj do chatki.Pewnie że o Tobie wciąż pamiętam.Napisz jak się czujesz.

NO WŁAŚNIE!

I troszkę złośliwości dla naszych Puhaczów....he,he...

Witam wszystkich!
Imprezka się udała.
Pawełku,a że mieszkam piętro wyżej od solenizanta i dziś mam wolne to i podwójna radość hehe pohulałam sobie zdrowo
.
Czytuś, chora jesteś to już Ci jakiś gorący rosołek polecam zdrowiej szybko.
Gosiu, trzymam kciuki będzie dobrze z Twoimi konikami.
Chocolatte, aby Ci ten remont szybko minął. Ja osobiście nie znoszę remontów najbardziej tego kurzu jakby nieustannie się mnożącego wszędzie.
Wielbicielu, a Ty wiesz będę musiała posłuchać Lidiji Bacic bo nie znam.
Wszystkim jeszcze raz hello i miłego dnia.
Witam wszystkich w ten pochmurny,deszczowy,wietrzny dzień.
Klaudyna-słyszałam że da się z astmą żyć,tylko ja byłam i u lekarza i na pogotowiu i szpital że nie trzeba leków na rozszerzenie oskrzeli,niemam skurczonych,a ciężko mi się oddycha,oddycham przez usta ciężko jest wypuścić powietrze tylko nieraz przy ziewaniu puszcza ale zaraz z powrotem wraca.Teraz jadę do pulmologa w poniedziałek to powiem,a zaczeło to się od 23 tc.Też masz astmę?Kiedyś jeśli chodzi o odczulanie się dowiadywałam to lekarka mówiła że nie mogę bo mam w sobie za dużo alergenów lub że jestem za dużo uczulona.Brałam lek pulmicort a teraz nebbud,niewiem czy słyszałaś.
Wielkopolaninka-chodzi o tutaj czy mam inny czy pocztowy?
Czy masz wogole inny email jeszcze?
Witam w Puchatkowie. ![]()
Czekoladko, ja tez nie byłamz tego samego powodu odczulana, a biorę SERATIDE Disc 500 i mnie bardzo pomaga, porozmawiaj z pulmonologiem są też w dawkach niższych 250. Na mnie działa lek idealnie.
Nowiutka serdecznie pozdrawiam i wszystkie pozostałe dziewczyny oraz oczywiście puchaczy. ![]()
Hejkaa....
Majuś,cieszę się że bawiłaś się świetnie...odpoczywaj...
Choco... remoncik...przeżyjesz jakoś...nie znam się na astmie...dbaj o siebie.
Wielkopolaninka...buziaczek ....tulaczek...

Klauduś i wzajemnie...macham łapką....

Pawełku w razie śniegu...bielizna...termoaktywna

Hej hej Klaudyna i Nowiusia 
Pozdrowionka dla reszty Pluszaków ![]()
Dzisiaj mam taki dzień do du.... no cóż bywają takie dni
Pogoda taka jak u wszystkich czyli szaro i buro.Oby do wiosny
Mnie brakuje śniegu i lekkiego mroziku,bo przy takiej pogodzie to tylko wirusy mają urzywanie.
Gosi i jej koników mi szkoda,ale już pewnie mrozy odpuszczają i wszystko wróci do normy.Pozdrawiam cieplutko Gosiu 
Klaudynko dużo zdrówka Ci życzę
Pozostałym Pluszaką oczywiście też ![]()
Pawełku i o tobie pamiętam i macham do Ciebie
miłego odpoczynku po pracy ![]()
Może kawa mnie postawi do pionu
głowa mnie boli,pewnie spada ciśnienie
Narazie pa...
Egzamin z logiki:
Profesor: Samolot przewoził 500 cegieł. Jedna cegła wypadła z samolotu. Ile cegieł pozostało na pokładzie??
Student: Cóż, to proste! 499!
Profesor: To prawda. Następne pytanie. Jak umieścić słonia w lodówce w trzech krokach??
Student: 1. Otwórz lodówkę, 2. Umieść słonia 3. Zamknąć lodówkę.
Profesor: Następne. Jak umieścić jelenia w lodówce w czterech krokach?
Student: 1. Otwórz lodówkę. 2. Wyciągnij słonia. 3. Wsadź jelenia. 4. Zamknij lodówkę.
Profesor: Doskonałe! Następne pytanie. Król zwierząt lew ma urodziny. Przyszły na nie wszystkie zwierzęta, z wyjątkiem jednego. Którego?
Student: Jeleń. Bo jest w lodówce!
Profesor: Super! Następne. Czy babcia może przejść przez bagna na których żyją krokodyle?
Student: Oczywiście, że może. Krokodyle są na urodzinach u lwa.
Profesor: Doskonale. A teraz ostatnie pytanie. Babcia przechodząc przez bagna niestety zginęła. Jak?
Student: Yyy? eee? utonęła?
Profesor: No i oblałeś synku. Cegła coś ci mówi?
Nowiutka a co do tych cukiereczków to masz rację,kusi a dupka rośnie i fałdek przybywa
![]()
Pestusiu...miło że jesteś ...nutka dla Ciebie...
Wielkopolaninka-tutaj niemam innego email,pocztowy jeszcze mam jeden.
Klaudyna-ja tylko w inhalatorze,bo wziewne niedam rady zaciągnąć nie mam po prostu siły,a miałam wziewne.
Nowa-ten kot ma chyba kaca.Może i przeżyję,chciałabym żeby była już niedziela.
Pewnie jak szaleć to szaleć...

Choco...he, he...być może....Zleci nawet się nie oglądniesz a tu niedziela...
Polezę ,człap, człapu na tapczanik...czas lenistwa...
Nowiutka toż to rozpusta !!! ala co mi tam,dieta od jutra
mniam,mniam.....
Wielkopolaninka-tutaj niemam innego email,pocztowy jeszcze mam jeden.
Klaudyna-ja tylko w inhalatorze,bo wziewne niedam rady zaciągnąć nie mam po prostu siły,a miałam wziewne.
Nowa-ten kot ma chyba kaca.Może i przeżyję,chciałabym żeby była już niedziela.
Nie tutaj tylko ogolnie pytam,soniat34 albo cos takiego

Hi hi hi dobrze że nie lubie takiego żarełka,bo by mi ślinka pociekła
![]()
Nowa-ale pyszne jedzonko,torciki aż ślinka leci.
Wielkopolaninka-jeszcze mam joleczka172@wp.pl
Częstujcie się Puchatki

Witam wszystkich!
Imprezka się udała.Pawełku,a że mieszkam piętro wyżej od solenizanta i dziś mam wolne to i podwójna radość hehe pohulałam sobie zdrowo
.
Czytuś, chora jesteś to już Ci jakiś gorący rosołek polecam zdrowiej szybko.
Gosiu, trzymam kciuki będzie dobrze z Twoimi konikami.
Chocolatte, aby Ci ten remont szybko minął. Ja osobiście nie znoszę remontów najbardziej tego kurzu jakby nieustannie się mnożącego wszędzie.
Wielbicielu, a Ty wiesz będę musiała posłuchać Lidiji Bacic bo nie znam.
Wszystkim jeszcze raz hello i miłego dnia.
Maj 32 w Polsce Lidija Bacic jest praktycznie nieznana. Albo inaczej znana, tylko bardzo wąskiemu kręgowi pasjonatów. Takich, jak moja skromna osoba. W Chorwacji natomiast jest niezwykle popularna.
Klaudyno 59 serdeczne pozdrowienia!
napisalam ci sprawdz czy masz,bo jezeli tak to co chcialabym ci cos jeszcze tam napisac
Wielkopolaninka-tak mam.
Nowa 18 dziękuję z całego serca za utwór Lidiji Bacic. Pestko 45 powiem Ci, że nie przepadam za zimą. Kocham wiosnę i lato. Jestem typem ciepłolubnym.
Choco juz ci odpisalam,Napisalam odnosnie to co napisalas wczesniej z innego emaila oraz ogolnie.Nie gniewaj sie tylko prosze jezeli z czyms nie bedziesz sie zgadzac.Ale taka jest juz moja i nie tylko moja decyzja.
Witam wszystkich w puchatkowie.
Jest cieplej ale prawie sie tego nie czuje jestesmy przemarznieci , dużo mi do bałwana nie brakuje.
Trzy konie są chore cały czas je dogrzewamy , na okragło chodza jeszcze dmuchawy z ciepłem , psy prawie nie wychodza na dwór, terapie zawieszone ledwie dojechac do nas mozna .
Jestem wykonczona spie po 3 godziny wygladam ja wampir z Luwru , paluchy okropne geba czerwono sina , no jak sie do spa wybiore to przez 24 godziny nie wyleze spod maseczki.
Klaudynko, Nowiuska , Pesteczko co to za zły dzien masz młodziutka co?
Wielbicieli dzieki za pozdrowienia.
Maju , Czekoladko , Wielkopolanko pozdrowienia również.
Czytuniu, Fredziu gdzie sie podziewacie.
Pawełku a ty co taki zarobiony jesteś zajrzyj szfunciu.
Gosia-z jakiej okolicy jesteś że tak zimno,tutaj jest na plusie,słyszałam że i tu na weekend będzie zimno na minusie.
Wielkopolaninka-już odpisałam.
Witajcie moi mili!!!!!
U nas wiatr, wiatr i wiatr.
Wcześniej poszliśmy doić krowy, bo baliśmy się że światło wyłączą.
Paweł gdzie jesteś?
Czy słyszałeś o strasznym wypadku Morgensterna?
A teraz idę na Barwy Szczęścia
Witajcie Pluszaki
Sytuacja opanowana jestem wykonczona ide spac nie wiem na jak długo .
Sciskam was mocno dobranoc.
Cześć PLUSZAKI...
Wielbicielu...bardzo proszę....miłego dzionka....
Majeczko,Gosiaczku,Pestuniu,Wielkopolaninko,Choco...,Pawełku.Klaudi,Czytuniu,Wielbicielu,i wszystkie Puchatki niewymienione...CUDOWNOŚCI NA DZISIAJ>
Pogody ducha i nadziei że będzie lepiej,otulam Was ciepłymi myślami i trzymam za ręke w trudnych chwilach....
GOSIACZKU

Czytuś u nas wiatr ustał,oglądałam wypadek, Morgensterna straszny....

Cześć PLUSZAKI...
Wielbicielu...bardzo proszę....miłego dzionka....
Nowa 18 ślicznie dziękuję. Ta piosenka Lidiji Bacic odpędza wszystkie moje smutki i smuteczki. Przekazuje mi pozytywną energię.
Gosiu 62 spokojnego snu! Prowadzisz hipoterapię i dogoterapię?

Sobą....
Tylko w lustrze widzę , ciepłe słodkie odbicie,
Sobą w wyobrażni zapatrzona,
wtulam cały świat w swoje ramiona.,
Teraz jest ważne,.... odbijam gorzkie wspomnienia,
niczym piłką do kosza. Dosięgam spełnienia tego co jest obok....
na razie w marzeniach.
Sobą będąc nic nie udaję,to Ja całym ciałem... istotą ziemską.
Otwieram wciąż nowe drzwi.
Krok za krokiem,chociaż ciężko.
moje własne wierszydełko

http://sport.tvn24.pl/sporty-zimowe,130/morgenstern-jak-ze-stali-specjalista-od-koszmarnych-upadkow-i-szybkich-powrotow,386729.html
......Thomas Morgenstern znajduje się w stanie ciężkim po fatalnym upadku na skoczni Kulm. Austriacy są wstrząśnięci wypadkiem jednego z najlepszych skoczków świata. 27-letni Morgenstern ma ciężkie obrażenia głowy i stłuczone płuco .Nie wiadomo, co spowodowało upadek.Do dramatycznego zdarzenie doszło na drugim piątkowym treningu w austriackim Bad Mitterndorf. - Po upadku na skoczni zrobiło się cicho, każdy zaniemówił.
Witam Pluszaczki ![]()
Nowiutka fajny wiersz napisałaś,musze Cię pochwalić
Tylko niech ci ,, woda sodowa,, nie uderzy do głowy
Wiem że lubisz oglądać skoki narciarskie,pewnie będziesz dzisiaj kibickwać naszym?
Ja dzisiaj jestem wyspana, mam lepszy humorek
Gosiu kolorowych snów,odpoczywaj i wracaj do formy ![]()
Udanej soboty dla wszystkich bywalców chatki ![]()
Hej wszystkim!
Specjalne dzień dobry dla Ciebie Nowinko, z samego rana a tyle pozytywnej energii zostawiłaś w chatce.
Pestka, ale świetny ten amorek no raczej nie ma szans by chybił swój cel. ![]()
A wiecie, że tableto zdrajca dziś znowu, tydzień po naprawie się tak zawiesił, że aż do wyczerpania baterii jakiś koszmar. Już nie wiem co robić jakiś złośliwy mi się trafił. Tablet z charakterkiem hmm.
Pestuś ,Majeczko....
kochaniutkie moje,promyczki ogniczki.Jesteście słoneczkiem w Chatce.Dziękuję Wam za ciepło jakie zostawiacie ,ognik i radość jaką dajecie.Za to że ogrzewacie moje dłonie i serce.

Nowa 18 jakie wspaniałe, romantyczne serce. Wiersz wzruszający i uroczy.
Sesja zbliża się wielkimi krokami. Czas nastawić się na poprawki hehe.
Wielbicielu...miłe słowa... pięknie łechcą,moje nieskromne ego,hi,hi Dziękuję pięknie.
hi,hi,he,he.......
Cześć wszystkim
potem wpadnę,teraz nie mam czasu...a kto dziś przy sobocie stawia? hehehehe
Hej Pawełku...o radości dla mych starych oczu...he,he...Ja stawiam browara...kto chętny?

I jak tam moje piękne truskaweczki,co tam u Was słychać?
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024