Chatka Puchatka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,096 do 4,160 z 57,209 ]

4,096

Odp: Chatka Puchatka
Wielkopolaninka napisał/a:

A to jedna osoba z dwoch roznichemaili i nie skojarzylam .Teraz wiem kto to,tak czy siak to mile z jej strony.Sorry ze tak sie chwale,ale jak to sie mowi malarzeczaraczej gest a potrafi ucieszyc...

Szczęście jest jak motyl. Gdy będziesz próbowała go złapać - nie uda Ci się. Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu.....;[wysłałam emaila....]

Zobacz podobne tematy :

4,097

Nie wiem ,nie sprawdzalam za chwile sprawdze.Co  do  kafejki mialam poprzednia ale zamknelam a teraz co sie pojawila to niestety stnieje i pojawila sie osoba ktora tez pewnie miesza.Obawiam sie powrotu problemow.Wystarczy zajrzec.Kurcze chce wchodzic tutaj ale czuje  ze znow to bedzie znak zapytania....

4,098

nie nie dostalam nic .Bo sprawdzalam .Moj email Nataliana21@wp.pl

4,099

Sprawdz teraz kobietko.

A gdzie to sie podziewa reszta towarzystwa , czyżby tupot białaych mew.

Kurcze pieczone litery mi sie pomniejszyły na maxa biedna nie wiem co zrobic bom zapomniała pomózcie.

4,100

Juz sprawdzam.Pisze teraz name innym urzadzeniu wiec bedzie to szlo troche

4,101

Witam.Jestem nowa jeśli mogę dołączyć to chętnie jeśli nie to niech mi ktoś napisze.Co do mieszania to wiem o kogo chodzi,ale ja napewno nie mieszam.

4,102

Witam dziewczyny Noworocznie big_smile

Chocolatte, witaj i pobądź z nami , serdecznie zapraszamy.

Gosiu, u góry po prawej stronie masz 3 znaczki a ostatni to narysowany trybik , - kliknij w niego i masz tam powiększenia więc daj sobie powiększenie 120 lub 150, jak będziesz wolała albo jeszcze inaczej wciśnij na dole po lewej stronie Ctrli znak +  ale razem i będziesz miała powiększenie.

4,103

Gosia juz napisalam emaila ale widze ze cie nie ma.Duzo by bylo pisania wiec troche skrocilam

4,104 Ostatnio edytowany przez Gosia62 (2014-01-01 19:44:13)

Dzieki Klaudynko już powiekrzyłam buziaki z uratowanie moich slipaków-oczków.

No u mnie nareszcie spokój ja wyspana maż tez teraz pracownicy pomagaja przy zwierzakach.

4,105

Gosiu, ja też powiększam bo moje slipka niedowidzą a czytam w patrzałkach, muszę je wymienić. Jak Ci nieraz przeskoczy na mniejszy tekst to tak zrób za każdym razem. Miłego wieczoru dziewczynki a Pawełek zapił czuprynkę. big_smile

4,106

Nowa sprawdz locate swoja.

4,107

Klaudyna-jak nowy rok spędziłaś?

4,108

Haaaa Klaudynko i ja w okularkach smigam , ale moje oczka to dziwolagi jedno mam dobre ale drugie na bakier z cylinderkiem sporym.

Pawełek chyba leniuszkuje plany robi na nowy roczek .

Odpoczywa towarzystwo sił nabiera na nowy roczek.

4,109

Witaj Gosia.Mam nadzieję że nieprzeszkadzam.

4,110 Ostatnio edytowany przez alfreda (2014-01-01 21:34:03)

WITAJCIE PUCHATKI!!!!
Jak dobrze,ze juz się to swietowanie konczy.Od poniedziałku dieta,ruch.......
Witaj CHOCOLATTE w naszej chatce wszyscy mile widziani ,a gospodarz dla każdego mile slowko ma.
NOWIUTKA>KLAUDYNKA>GOSIA >PESTUNIA > ZOSIA>CZYTUNIA I NIUNIA to kochane dziewczyny bezkonfliktowe .Tak ze WIELKOPOLANINKO bez obawy tutaj usmiech i milosc gości,a intrygi sa nam obce.:lol: lol lol
               http://vpx.pl/i/2014/01/01/132855-4c6d7214258da863a3b11f783f7b87f2.jpg

4,111

Witaj alfreda-niewiem czy inni chcą żebym była,czuję że jestem olewana sad

4,112

Dzisiaj wszysy odpoczywaj po szaleństwie nocnym. Zawsze na poczatku tak nam sie wydaje ja mialam tak samo.Zobaczysz fajni ludzie tutaj sa...

4,113

Alfreda-czekałaś wczoraj na sylwestra,czy sen cię zmożył?

4,114

http://vpx.pl/i/2014/01/01/471kwiaty_na_pulpit_super_-_Kopia.jpgNA PRZYWITANIE KWIATUSZKI DLA CIEBIE CHOCOLATTE ,,,,,,,,,,,,

4,115

Afreda-Dziękuję za kwiatki,są piękne.

4,116

Witaj Fredziu dobra duszyczko, masz rację gospodarz uroczy a dziewczyny przesympatyczne.

Choco - zgodzisz się że potraktuję Cię skrótowo?  będzie nam łatwiej się zwracać do Ciebie, mnie też skracają lub przerabiają , hi, hi nieraz się ylko domyślam że o mnie chodzi, ale nie mam nic przeciwko. Pytasz się jak spędziłam Nowy Rok ale najpierw życzenia złozę FREDZI i TOBIE na TEN 2014 rok, żeby Wam dziewczynki wszystkie marzenia się spełniały, a dlatego tylko Wam składam zyczenia bo wszystkim innym składałam przed i po północy aż gospodarz Paweł padł. A Nowy Rok spędziłam w domu, pogoda okropna, cały dzień szaro, buro i ponuro ale przy lapku , tv a i mąż rozbawia mnie do uśpienia hi, hi. Rozgość się Choco , szybko się przyzwyczaisz do naszego pisania bo nieraz udaje nam się zgrac w jednym czasie.
Miłego wieczoru wszystkim big_smile

4,117 Ostatnio edytowany przez Gosia62 (2014-01-01 21:48:16)

W tej kafejce wszyscy czuja sie zawsze wspaniale dlatego jest tu tak luzacko .

Nie znane jest nam traktowanie olewackie dlatego pisz bywaj i czuj sie luzacko.

Hejka Fredziu jak kondycyjka po baletach , oj te to wyszczuplaja , niestety ja w tym roku jestem wielo kopytna , i mam nadzieje ze to ja schudłam uprawiajac maraton miedzy boksami .

4,118

WYBRALAM SIE Z MEZEM I WNUCZKA PRZYWITAC NOWY ROK NA IMPREZE NA POWIETRZU ,BYLO SUPER...

4,119

http://vpx.pl/i/2014/01/01/51809_nienawidze-jej-masowacB5ZTj.gif

mój prezent dla wszystkich na ten Nowy Rok big_smile

4,120

Klaudynko Tobie również dużo zdrowka i weny,aby Twoje wiersze bawily nas i dodawaly sil.
Gosiu,aTobie cudownych galopow z wiatrem we włosach....:lol: czego zazdroszczę....

4,121

Klaudyna-tak może być choco.Dziękuję też za życzenia noworoczne.Ja też nowy rok spędzilam w domu,pogoda brzydka,goście byli,posiedzieli,było wesoło.A jutro dentysta buu jak ja tego nie lubię,a muszę iść,wykruszył się ząb i lek sam wypadł.

4,122

Obiecalam sobie więcej ruchu i moim postanowieniem Noworocznym jest chodzenie dwa razy w tygodniu na basen.Juz spisałam numery telefonow  będę od jutra dzwonic i szukac najlepszej oferty.Ale co z tego wyjdzie zobaczymy lol lol

4,123

Alfredko tobie i wszystkim naj naj naj naj czego sobie zapragniecie a nie ma co zazdroscic zwierzaki sa supcio ale i pracy jest bardzo duzo , co do tych galopów to ojjjjjjjjjjjjjj ja wiesz galopuje owszem ale na zwolnionych obrotach to znaczy nie przekraczam predkosci 30 na godzine hahahahah.

Cóz powiem prawde schabiki troszke sa i wtedy sie trzesa i mnie to wkurza ale moje jedno z posanowien brzmi schudnać.

4,124

No ja schudnąć teraz niemogę,później tak.

4,125 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-01-01 22:13:59)

Choco, piśnij słówko więcej dlaczego teraz nie możesz schudnąć? ja usilnie się staram ale od kiedy odeszła na lepszy ze światów moja pieska to mam mało ruchu, rowerek stacjonarny stoi jak sierotka a mnie len siadł na karku.

Dentysty nie lubię tak samo jak ginekologa ale siła wyższa, jak trzeba to się idzie. sad

4,126

Klaudyna-mam małą istotkę w brzuszku i niemogę.Jutro dentysta a to drugie pewnie też niedługo.

4,127

A moja główna wada jest to ze uwielbiam słodkie , juz tak ładnie leciałam ale niestey zawiodłam sama siebei , normalnie wtranzalam czekoladki i takie tam ale dziewczeta spoko musze dotrzymac postanowienia , zaczynam czuc sie jak paszczur.

Czekoladko tak cie nazwe bo mi tak smacznie jak nie mozesz to rudno przyjdzie na to czas przyjdzie czas na spacery w ciena chuda noc hahahaha

4,128

Gosia-ja też lubię słodkie,teraz mam różne smaki,raz na słodkie,raz kwaśne.

4,129

O to moje gratulacje bedzie malenstwo a wiadomo jakiej płci , choc wazne zeby było zdrowe i zeby podczas porudu nie musiało długo sie przeciskac .

No wiec wszystko wiadomo ty schudniesz potem.

4,130

No paniusie kobitki ja narazie spadam bo obiad trzeba dac gadzinie a i sama moze cos zrobie dla domostwa .

Odpoczywajcie wszystkie puchatki buziaki i do jutra.

4,131

Gosia-nadal nic niewiem jaka płeć,mimo że już mam ponad połowę,czuję że będzie chłopak byłam i w szpitalu,pytałam się lekarza powiedział że nie widzi,może jak teraz pójdę do gina to się dowiem,najważniejsze żeby było zdrowe.

4,132

Czekoladka, też fajnie, Gosia dobrze podpowiada. Gratuliję Ci maluszka Czekoladko, czy to Twój pierwszy? Nie przejmuj się chudnięciem, to nie jest ważne najważniejsze jest Twoje i maluszka zdrowie, dbaj o siebie i maleństwo a diety nam zostaw. Cieszę się że taką miłą wiadomość nam dałaś, uściski.

4,133

Klaudyna-Tak to mój pierwszy.Nieprzejmuję się chudnięciem,później schudnę,tylko się przejmuję że niemogę ćwiczyć to co lubiłam,a była to zumba,ale jak niemożna to nie jakoś wytrzymam.

4,134

Wytrzymasz a zumbę potańczysz jak maleństwo się urodzi. Również idę w tv coś pooglądać. Gosia ma porę obiadową bo mieszka w USA a my mamy porę łóżeczkową. Dobranoc Czekoladko i puchatki. Miłych snów. big_smile

4,135

Dzień dobry Waszystkim Pluszaczkom smile Kawka dla wszyskich,udanego dnia życzę smile

http://www.iv.pl/images/31797807573971270459.gif

Pozdrawiam i witam w kafejce nowe koleżanki smile
Jade do miasta na razie dziewczynki pa...

4,136

Witajcie dziewczyny i chłopaki
Serdecznie witam świeżynki,czyli nowe przesympatyczne osoby,Wielkopolaninkę i słodką Chokolatkę.
Wczoraj polazłam do łóżeczka, na wieczór ,nie byłm na necie.Coś gardełko mnie pobolewa i kicham.Mężuś pojechał na fuchę  ja się mam wylegiwać...taki dostałm prykaz...he,he.Nowe dziewczyny nie zrażajcie się jeśli w danym momencie wszystkich nie m w chatce,piszcie dowoli nwet cały dzień,każdy post czytamy,radzimy i odpowidamy.Chatka jest liberalna ...dlatego tu fantastycznie się można czuć.Pweł wspanile czyni swoją funkcje,nie zawsze zgrywamy się w jednym czasie,tak jak ja teraz,ale to nie ważne i nie przeszkdza aby się wypluć...Wolność słowa jest tu domeną i nieczęsto otrzymuje się reprymende.Powiem że polubiłm wszystkie osoby,jestem otwartą i sczerą kobietką a tu wszyscy tacy są.Chciałabym wyrazić swoje zdanie ,na temat śledzenia innych osób.Moim zdaniem osoby ,które kogoś śledzą,mają problem ze sobą i należy im współczuć,że ne mają swojego  życia tylko pilnują cudze...Są to biedne osoby...niedowartościowane odwracające uwagę od siebie i swoich zmartwień i albo zazdroszczą innym,i przez ciekawość lub złość śledzą.Swoim dzieciom zawsze mówiłam żeby sami byli w porządku,a nie interesowali się innymi,zwłszcza kiedy skarżyli na swoje rodzeństwo.Tyle mojego zdania,.Bardzo serdecznie jeszcze  raz,witam dochodzące osoby,cieszę się że odwiedzacie nszą chatkę,pokoje gościnne czekją.

nowa18 napisał/a:

Witam Wielbiciela Lidiji Bacic....i chciałabym zapewnić i odpowiedzieć na pytanie....fakt to prawda nasza sunia Nela nie wyje jak inne psy...nie reguje na dżwięk karetek.Jedynie lubi popiskiwać i jest upierdliwie wymuszlska.Ale i tak ją .... Kochamy.Jest prześliczna,gdybym ją miała od szczeniaka, na pewno nie miałaby nawyków....,przeróżnych ,,,.Jest pełna energi.... to mix sharpeia.

Dziękuję za wyjaśnienie. Sharpei- rasa psów, którą darzę szacunkiem.

4,138 Ostatnio edytowany przez Wielkopolaninka (2014-01-02 10:30:29)

Nowa vmam pomysl ale nie wiem czy warto jak i czy ktos bedzie odwiedzal.Mam zamiar otworzyc jakas niezwykla kafejke na temat rozmow powiedzmy grupy wsparcia ale nie chce zdradzac czego .Moze napisze ci nowa w emailu badz na fb.Juz tam ci wyslalam wiadomosc na poczte jak i na emaila.Chce po prostu uzyskac ten spokoj ktory mi czasem brakuje...

Ale jednoczesnie chce zapewnic ze nie chce opuszczac puchatkowa...Ale jeszcze mam po prostu obawe przed tym co mnei spotkalo.Dlatego tez jak to jest w piosence ze pojawiam sie i znikam...

4,139

Idę sobie zrobić śniadanko,w brzuszku taniec burczaniec.Kawka już wypita w łóżeczku,,, mężuś przed wyjściem zrobił.Moja klawiatura fiksuje,sorki że nie wszystkie literki pisze ,bo klawiturka je połyka.Staram się poprawiać le nieraz przeoczę.

http://vpx.pl/i/2014/01/02/1502485_10153743282530227_159849245_n.jpg

4,140

http://vpx.pl/i/2014/01/02/0_0_0_1855181708_middle.jpg

Wielkopolninka   pomysł z niezwykłą kafejką dobry.

4,141 Ostatnio edytowany przez Wielkopolaninka (2014-01-02 10:46:26)

Juz podalam ci namiary na poczcie smile Jak juz mnie zaakceptujesz na fb to tam porozmawiamy o pomysle i wogole jezeli masz ochote smile

4,142

http://vpx.pl/i/2014/01/02/ob_0_18087300_1310232535.jpg

Witam Puchatkowo radośnie i czwartkowo. Miłego dnia wszystkim życzę.

4,143

A Pawelka nie ma bo nei wiem jak sie wkleja obrazki..

4,144

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
nowa18 napisał/a:

Witam Wielbiciela Lidiji Bacic....i chciałabym zapewnić i odpowiedzieć na pytanie....fakt to prawda nasza sunia Nela nie wyje jak inne psy...nie reguje na dżwięk karetek.Jedynie lubi popiskiwać i jest upierdliwie wymuszlska.Ale i tak ją .... Kochamy.Jest prześliczna,gdybym ją miała od szczeniaka, na pewno nie miałaby nawyków....,przeróżnych ,,,.Jest pełna energi.... to mix sharpeia.

Dziękuję za wyjaśnienie. Sharpei- rasa psów, którą darzę szacunkiem.

Cieszę się są to słodkie psiaczki,masz może psiaka?Miło że zaglądasz do chatki.Może z nami zostaniesz.

4,145

Chocolatte napisał/a:

Kl-mam małą istotkę w brzuszku .

Gratuluję skarbie,njwiększe szczęście i cudowny stan jaki może spotkać kobietę.

4,146

A Pawelka nie ma bo nei wiem jak sie wkleja obrazki..

Bądż cierpliwa Paweł  po pracy zajrzy.Najczęściej więcej osób jest wieczorem.Nieraz póżnym,jak nie  mogę spać to też grasuję po chatce.

4,147

Moze postaram napiejrw sama poprobowac:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79b5654048f0.jpg

4,148

Widze ze sie udalo.Dla was kawa dla puchatkowa smile

4,149 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2014-01-02 12:01:18)

Jeżeli jesteś  w stanie wybaczyć.... najgorsze ludziom, za to co Ci kiedyś zrobili. Twoje życie staje się wolne.

4,150

Wielkopolaninka dzięki za kawusie...

http://vpx.pl/i/2014/01/02/kawa_animation_dwie_filizanki_czerwone_kubeczkif_jpg.gif

4,151

I ja przesylam  nutke

4,152

http://vpx.pl/i/2014/01/02/1511278_196077953916585_1796244528_n.jpg

4,153 Ostatnio edytowany przez Wielkopolaninka (2014-01-02 12:40:17)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/916a8b4bbee4.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2aba08d4811.gif

Trzeba kliknac w obrazki bo nie wiem czemu sie nie pokazaly tylko jest czarne tlo

4,154

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/916a8b4bbee4.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2aba08d4811.gif

Trzeba kliknac w obrazki bo nie wiem czemu sie nie pokazaly tylko jest czarne tlo

Może mi się uda

http://vpx.pl/i/2014/01/02/916a8b4bbee4.jpg

http://vpx.pl/i/2014/01/02/a2aba08d4811.jpg

4,155

Widze ze sie udalo smile

4,156

I ja witam.Zaraz jadę do dentysty,i też się zarejestrować do gina jeśli wrócił.

4,157

Witam.
Jedyne o czym teraz myślę to kawa. Jakoś nie mogę się dziś dobudzić hehe.
Miłego dnia.

4,158

Witaj Chocolatko,trzymam kciuki za....miłą wizytę u dentysty.Trzymaj się ciepluśko.Udanego dnia,wspniałych nowinek odnośnie ciąży.,

4,159

Witam Maj 32,superek że jesteś,zostań z nami.Tak, nie ma to jak kawa....

4,160

"Można żywić długo do ko­goś urazę, ale po co?
Można wy­tykać in­nym nieus­tannie błędy, ale po co ?
Można ko­muś źle życzyć, ale po co ?
Można in­nych ob­rzu­cać złością za włas­ne niepo­wodze­nia, ale po co ?

A prze­cież można ser­ce ot­worzyć na dru­giego, przy­tulić, wy­baczyć, dob­rym słowem ogrzać...

I przez to być szczęśliwym"
Autor nieznany

Posty [ 4,096 do 4,160 z 57,209 ]

Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024