Witajcie dziewczyny i chłopaki
Serdecznie witam świeżynki,czyli nowe przesympatyczne osoby,Wielkopolaninkę i słodką Chokolatkę.
Wczoraj polazłam do łóżeczka, na wieczór ,nie byłm na necie.Coś gardełko mnie pobolewa i kicham.Mężuś pojechał na fuchę ja się mam wylegiwać...taki dostałm prykaz...he,he.Nowe dziewczyny nie zrażajcie się jeśli w danym momencie wszystkich nie m w chatce,piszcie dowoli nwet cały dzień,każdy post czytamy,radzimy i odpowidamy.Chatka jest liberalna ...dlatego tu fantastycznie się można czuć.Pweł wspanile czyni swoją funkcje,nie zawsze zgrywamy się w jednym czasie,tak jak ja teraz,ale to nie ważne i nie przeszkdza aby się wypluć...Wolność słowa jest tu domeną i nieczęsto otrzymuje się reprymende.Powiem że polubiłm wszystkie osoby,jestem otwartą i sczerą kobietką a tu wszyscy tacy są.Chciałabym wyrazić swoje zdanie ,na temat śledzenia innych osób.Moim zdaniem osoby ,które kogoś śledzą,mają problem ze sobą i należy im współczuć,że ne mają swojego życia tylko pilnują cudze...Są to biedne osoby...niedowartościowane odwracające uwagę od siebie i swoich zmartwień i albo zazdroszczą innym,i przez ciekawość lub złość śledzą.Swoim dzieciom zawsze mówiłam żeby sami byli w porządku,a nie interesowali się innymi,zwłszcza kiedy skarżyli na swoje rodzeństwo.Tyle mojego zdania,.Bardzo serdecznie jeszcze raz,witam dochodzące osoby,cieszę się że odwiedzacie nszą chatkę,pokoje gościnne czekją.