Kłaudynka gdzieś o uszy mi się obiło że Wifa ma kaca giganta,mleko jej zostawiam,może do jutra stanie na nogi ta grzesznica

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kłaudynka gdzieś o uszy mi się obiło że Wifa ma kaca giganta,mleko jej zostawiam,może do jutra stanie na nogi ta grzesznica

Dobry wieczór
Klaudynko masz siłę tego puchacza zbudzić ze snu.
Jestem dzisiaj zryta jak kuń,
bo zgraja na mój dom najechała,
a ja już nie to zdrowe.
Pawełku ja dawno na chodzie,
a Ty dalej gdzieś się chowasz.
Na kaca najlepsze

U nas śniegu dosypało,teraz dopiero przestało padać i lekki mrozik jest... pocieszę Was że po niedzieli będzie pogoda jesienna...a może wiosenna?brrrrrrr już nie mogę się doczekać wiosny
.gif)
Hi, hi Pawełku, mleko od piersi to jest to ![]()

Poniedziałek nam się zbliża
dzień tygodnia niepotrzebny
leniwcom ubliża
Ferdkom Kiepskim , targa nerwy
do roboty ich zagania
koniec laby, gonić drania.
Śniegu tyle napadało
wszędzie ślisko no i biało
dla Ferdusiów jest robota
może wstąpi w nich ochota
i od rana łopatami
lód usuną i miotłami
o browarze też pomarzą
głupie myśli we łbie zważą.
Jak im piwo odparuje
śnieg nawali zaspy duże
wtedy Ferdki się zasapią
przy robocie troszkę dłużej ![]()
Dzień dobry!!!!!
Zapraszam na kawę.
Deszcz za oknem leje.
Mimo tej pogody udanego poniedziałku dla każdego.

Witam w słoneczny poniedziałek w Puchatkowie
Śnieg roztopił i uprzątnął deszcz tylko że ślizgawki świetne się porobiły i jak zwykle kto nie ma szczęście ten na pupie pojeżdzi. Ja dzisiaj nie przewiduje jazdy na czterech literach , bo nie dam okazji a do takich wyczynów to mam szczęście, 2 dni temu zaliczyłam śliskie schody do sklepu.
Nowiutka, napisz co u Ciebie, nie lubię jak milczysz bo się martwię , więc czekam na wiadomości, czy dowiadujesz się o pracę? To jest najgorszy czas żeby znaleźć pracę, ale nigdy nic nie wiadomo, próbować trzeba, bo przynajmniej rozeznanie i wiedzę zdobędziesz. Trzymam kciuki.
Czytunia do tej kawki dolej nam mleczka od Mikusia, na pewno podzieli się z nami i się nie pogniewa. Dla tych co nie wiedzą "Mikuś" to cielaczek który urodził się w Mikołaja i jest piękny a mleczko zasuwa z wielkim apetytem. ![]()
Dla Wifci ,Brunia, Fredzi, Pawełka, Gosiulki i Pestki - buziaka zostawiam i odzywajcie się puchatki i panowie, w kupie cieplej i przyjemniej ![]()
Witam moje wspaniałe pluszaki,
przepraszam że dopiero teraz zaglądam do chatki,
samopoczucie moje i zdrowie nadal szwankuje,
ale co tam....kiedy Was mi bardzo brakuje.
Poczytałam,pośmiałam się i rozweseliłam,
Kochana jest ta nasza Klaudyna,
jak miło że o mnie myśli i pamięta,
Dziękuję kochane chłopaczki i dziewczęta.
Pracy wciąż szukam,
w klawiaturę pukam,
maile wysyłam,czytam ogłoszenia ,wydzwaniam,
i słyszę na dowidzenia, zadzwonimy..prosimy czekać....,
mnie tam nic nie dziwi,że cisza jest ,odpowiedzi nie ma...
ja dalej tkwie,jak uparty człowiek,szukam i pytam,
z nadzieją jak z siostrą,wciąż klikam.

Zastanawiam się o czym rozmawiają?
Witajcie Klaudynko, Czytuniu i Nowiutka
Nowa najlepiej się pracę szuka jak się ma,
bo wtedy Ty możesz ustalać swoje warunki.
Cześć dziewczyny
Muszę wam coś napisać.Tak patrzę i patrzę i widzę że będą poprawiny...strona setna była i się zbyła...hehehe i znowu imprezka i kac gigant nie Wifa?

Klaudynka..a jak zdrówko?
Witam moje wspaniałe pluszaki,
przepraszam że dopiero teraz zaglądam do chatki,
samopoczucie moje i zdrowie nadal szwankuje,
ale co tam....kiedy Was mi bardzo brakuje.
Poczytałam,pośmiałam się i rozweseliłam,
Kochana jest ta nasza Klaudyna,
jak miło że o mnie myśli i pamięta,
Dziękuję kochane chłopaczki i dziewczęta.
Pracy wciąż szukam,http://vpx.pl/i/2013/12/09/programmer_1.gifw klawiaturę pukam,
maile wysyłam,czytam ogłoszenia ,wydzwaniam,
i słyszę na dowidzenia, zadzwonimy..prosimy czekać....,
mnie tam nic nie dziwi,że cisza jest ,odpowiedzi nie ma...
ja dalej tkwie,jak uparty człowiek,szukam i pytam,
z nadzieją jak z siostrą,wciąż klikam.http://vpx.pl/i/2013/12/09/programmer_1.gif
Nowa jak fajnie napisałaś o szukaniu pracy...pozdrawiam
Witam Puchatkowo
Wifka twoja konisia to dostojna panienka , jest dumna jak paw , jest ciekawska i lubi miec wszystko pod kontrola , uwielbia dzieci i chetne wypozycza swój grzbiet na terapię, co prawda robi to jeszcze rzadko bo jest młoda ale przyzwyczajamy ja do pracy z dziecmi najmłodszymi. nie bardzo lubi mokre i białe niespodzianko pod jej kopytkami , bryka podskakuje dobra chwile , woli jednak podłoże pod namiotem suchutkie , smieszne bo dla konia najwazniejsze jest to aby sie wygalopowac , to yle o Finezji- Feme.
U nas mróz siarczysty troszke nosy odpadaja ,ale powietrze jest zdrowiutkie i zdrowie.
Nowiusia mam nadzieje ze w koncu uda ci sie znaleźć pracę, moja córka niedawno padła by ofiarą oszustów którzy piora brudne pieniadze całe szczescie ze zanim cokolwiek podpisała poradziła sie fachowców bo wdepneła by w g...............o aż miło a wypłata była by no swietna gdyby poszła na zaproponowane dziwne układy.
Pawełku a propos 100 strony wczoraj jeszcze była a dleczego dzis jst 98?
Cóż wznosicie toast za 100 to ja sie dołączę też.
Przytulam wszystkich i pedzę do obowiazków.

Na dobranoc proponuję gimnastykę pod ścisłym nadzorem sprzętu ![]()
Gosiu wczoraj faktycznie była setna strona ale dzisiaj na forach wrócili strony a nam dlatego ze za słabo opiliśmy je, nie wszyscy wypili za pomyślność tej Chatki Puchatka i cofnęli nas do poprawki.
Pawełek piknie nam wkleja obrazki i do poczytania też daje ale widocznie za mało hula i pije stąd do poprawki chłopie !
A ten małpek to ani chybi chłopak , bo zainteresowania ma zdrowe ![]()
Nowiuśka fajnie że się odezwałaś, też jestem chora i kicham i kaszlę na wszystko ale jak widzisz staram się zaglądać tutaj i humor sobie poprawiam. Nie martw się , na pewno coś znajdziesz bo masz doświadczenie a o zdrówko dbaj bo z borykaniem się z powszednim dniem trzeba mieć siły.
Wifcia szykuj jakieś alkohole na znowu setną stronkę, ![]()
Klaudynko ty sobie imbir zaparz cała szkalneczkę wypij na dwa razy.
Kroi sie plasterek imbiru sciera na tareczce w wiórkach jest najwiecej witamin lub wyciska w czosnkowni zalewa wrzatkiem , dodac mozna cytryny lub miód i pije dwa razy dziennie.
Imbir ma wspaniałe własciwosci lecznicze wystarczy poczytac.
W ogóle jestem fanka medycyny Hinduskiej i Chinskiej , mam pozytywne przykłady na moich bliskich i znam sporo osób których podstawa leczenia niektórych schorzen jest zastosowanie ziół i naturalnych metod .
Mam nadzieje ze pomoze oczywiscie sa osoby uczulone na zioła ale to sa nieliczne osoby.

Witam w Puchatkowie ![]()
Dzięki Gosiu za radę, na pewno skorzystam z imbiru, na czosnek , miód i mleko jestem uczulona.
U mnie pogoda jest okrutna, zimno, mokro i ponuro więc wirusy mają używanie.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam, trzymajcie się cieplutko i miłego dnia życzę.
Siemaleczko Kochani...
szaro,buro,i łaciato,....byłam na dworze z psem,
może mam jakieś niedotlenienie,bo w domu na d...siedze.
jutro też na pare minut... po dworze pochulam,
cieplutko Was przytulam....dziubasek zostawiam,łapką macham PLUSZACZKI POZDRAWIAM

Witam Puchatkowo
Nowiusia mam nadzieje ze w koncu uda ci sie znaleźć pracę, moja córka niedawno padła by ofiarą oszustów którzy piora brudne pieniadze całe szczescie ze zanim cokolwiek podpisała poradziła sie fachowców bo wdepneła by w g...............o aż miło a wypłata była by no swietna gdyby poszła na zaproponowane dziwne układy.
Zgadzam się że oszustów nie brakuje,jestem ostrożna ale pomimo że szukam konkretnej pracy jak telemarketerka w domu
lub chałupnictwo,to wkurza mnie że po drugiej stronie, żerują na takich kłapouszkach jak ja.Jest pełno ofert,jeśli zadzwonie pod nr tel jaki podany jest to zwsze słysze o wysłanie email na ich strone i na tym się kończy,oczywiście podaje swoje dane ,z nr tel oni milczą nwet nie dadzą odmownej ,żadnej odpowiedzi co mnie irytuje,wygląda że zbierają dane i sprzedają ,takie adresy kosztują do trzech tysięcy,a potem dziwie się skąd mają nr,tel jakieś dziwne instytucje dzwoniące do mnie z ofertami jak pożyczki lub jakiś zakup.Ale nie uchronne to jest bo nie ma innego sposobu.Po za tym, mam nadzieje że trafie na konkretną propozycje chociaż muszę liczyć się że też wiek jest jednak brany pod uwagę.
Nowiuśka teraz takie czasy i oszuści na tym żerują, ale nie możesz się zniechęcać, w końcu jak trafisz na ofertę dla siebie to rozpoznasz, tak już jest że z ostrożnością trzeba podchodzić do ofert na odległość. Ale myślę żebyś rozglądała się również za inną pracą, trzymam kciuki.
Witam ekipę...każdej dam po buziaku hehehehe a co wirtualnie wszystko wypada no nie?

.gif)
Nowa a umiesz szyć?u nas dużo jest szwaczek chałupniczek..a to szyją odzież roboczą a to rekawice ,koszule itp o innej chałupniczej u nas nie slyszałem..kiedyś gdzieś słyszałem o składaniu długopisów i tam frajerów szukali właśnie...takie popieprzone czasy,firmy bankrutują a nawet słychać że i ZUS też padnie..koniec świata
Klaudynka i jak tam ten twój katarek?uszczelniłaś?
Gosia a znasz coś na zgagę?to cholerstwo mnie często męczy
Wifa a ty co? stale ostatnio coś wagarujesz

Gosia ładny?a do finezji podobny?
WITAJCIE KOCHANE PUCHATKI
Jestem w końcu,nie wiem co się ze dzieje może starość cichutko przychodzi nie mogę się z niczym wyrobić.Wszystko zaczyna mne przerastać,kiedy więcej rzeczy się nagromadzi to mnie przeraza......wpadam w panike ... ![]()
Ale wczoraj z corka pojechalysmy do sklepow kupować prezenty dla całej rodzinki,bardzo lubimy to robic.Dzisiaj zaliczyłam fryzjera...
Wszytkich sciskam ........

http://vpx.pl/i/2013/12/10/original_(19).gif
Nowa a umiesz szyć?u nas dużo jest szwaczek chałupniczek..a to szyją odzież roboczą a to rekawice ,koszule itp o innej chałupniczej u nas nie slyszałem..kiedyś gdzieś słyszałem o składaniu długopisów i tam frajerów szukali właśnie...takie popieprzone czasy,firmy bankrutują a nawet słychać że i ZUS też padnie..koniec świata
Niestety nie ...
Nowiuśka teraz takie czasy i oszuści na tym żerują, ale nie możesz się zniechęcać, w końcu jak trafisz na ofertę dla siebie to rozpoznasz, tak już jest że z ostrożnością trzeba podchodzić do ofert na odległość. Ale myślę żebyś rozglądała się również za inną pracą, trzymam kciuki.
Tylko praca w domu wchodzi w rachubę...
Nowa to tak jak moja,jedynie guzik przyszyję
Pawelku to nie wagary,duzo zajec,choroba ......ale zawsze jestem z Wami podczytuje cichutko.NOWIUTKA trzymam caly czas za Ciebie kciuki abys zalatwila sobie prace......
Hello Puchatki w Puchatkowie
Czekam aż jakis madry rozciagnie dobe na wiecej godzinek , no ni jak nie mam czasu jem w biegi spie w galopie dobrze ze natura rzadzi odpowiednio bo ni jak strefy wstydliwej nie moge ominac jak musze rzucam wszystko i pedze, na spokojne funkcjonowanie nie ma czasu .
Doba za krótka planów , ustalen wiele a zacznie sie niedługo wariactwo swiateczne a własciwie to juz sie zaczeło , nastapiła cała celebra zakupów prezentowych , cała kolacja to pikus ale pod choinkami ma byc pełniusienko kolorowiusienko.
W tym roku to my zostalismy zaproszeni na kolacje wigilijna wiec zaniose tylko cos nie cos na stół .
Choc nie bardzo lubie swiat. W przyszłym roku stane na rzesach żeby przy moim stole były razem z zieciami nasze dzieci jeszcze nie wiem jak to urzadze ale postaram sie.
Pewnie i w Polsce tez zaczyna sie głupawka swiateczna jak wszędzie to miłe zakrecenie ale i czasem smutne , polak robi typem postaw sie i zastaw sie a potem jest skromnie i ciezko tu tak nie jest kazdy zaproszony cos przynosi albo zbieramy sie w jakis dzien w wspólnie szykujemy potrawy dlatego nie odczuwa sie takiego umeczenia garkowo kuchniowego , ale co kraj to obyczaj.

Pawełku kup w aptece tabletki do ssania " Manti" żadna zgaga Cię nie zmoze. Jak tylko czujesz że zgaga sięga do gardła to ssij tabletke i przejdzie Ci jak reką odjął. Mnie kranik jeszcze przecieka, cholerka nie mogę dojść do zdrowia, pogoda niestety nie pomaga mi. Pawełku, jak ja lubię Twoje łobrazki,
dzięki za buziaka i Tobie tez daje, może uda mi się w ten przyjemny sposób pozbyć kataru? ![]()
Nowiuśka a może opieka nad dzieckiem by Ciebie interesowała? a dlaczego praca tylko w domu wchodzi w grę? jak nie chcesz to nie pisz, nie pytam się ze wścibstwa, a kciuki trzymam i wierzę w powodzenie.
Fredziu nareszcie się pokazałaś , serdecznie Cię pozdrawiam, ta pora roku i ta pogoda powodują takie nastroje do doopy, ale trzymaj się i nie daj się ![]()
Witaj Klaudynko ,Ty tez chorutka bylas ale piszesz,ze lepiej się czujesz ,musisz kochana być zdrowa bo kto mezulkowi nalepi pierozkow na swieta???
![]()
Fredziu, o świętach jeszcze nie myślę ani o lepieniu pierożków mężusiowi, oboje staramy się wyleczyć bo jak zgodne stadło oboje zachorowaliśmy.

Witam w Puchatkowie
no niemożliwe ze ja dzisiaj pierwsza w chatce, a gdzie wszyscy się podziewają? Ruzumiem że Pawełek na moją emeryturę tyra ale reszta zapracowanych??? ciekawe gdzie gwiazdeczki się pochowałyście ?
Gosiulka ma zajęć mnóstwo ale chatka odczuwa Twój brak, koniecznie zaglądaj.
Czytunia gdzieś się miga więc wyciągnę ją z kącika.
Nowiuśka a gdzie podziały się Twoje obrazki?
Ale myśle ze następnym razem gdy zajrzę to będę miała co poczytać i pooglądać. U mnie pogoda zdechła, mokro, zimno i wieje ale na szczęście w mieszkaniu cieplutko, podawali w tv że we Wrocławiu 35000 mieszkan będzie nieogrzewana bo awaria. Okropność, trzymam kciuki za tych w Kijowie, przecież to co tam się dzieje w tym przeraźliwym zimnie to masakra, ilu ludzi będzie rannych a ile zginie? zawsze tak jest ze naród ponosi największe straty w czasie rozruchów a ktoś inny na tym korzysta. Szkoda mi tych ludzi.
ło matko..a tu co sie stanęło?tylko poetka dziś tu była?czy może wy niewidzialne duszki

Klaudynka widzisz jaki ja dobry chłopina?tyram na tą twoją emeryturę , nawet nic nie mówię i nie wypominam....hehehe mam nadzieję że małe dziękuję będzie hahahaha

Gosia głupawka świąteczna już się zaczyna...nie lubię za bardzo tych przygotowań ,jak dla mnie to za wcześnie czuć tą atmosferę świąteczną i zanim święta nadejdą to już mi się choinka i światełka naprzykrzą ..nie mówiąc o kolędach

Witaj Pawełku
Jest gospodarz tej chatki, będzie zabawa ![]()
Ja, pracujący w pocie czoła chłopię i nabywający odcisków na doopce swego czasu pracowałam na tych co teraz wylegują się pod korzonkami, Ty musisz na moją emeryturkę zapracować a jak ja położę się 2 metry niżej to na Twoją emeryturkę będzie syn pracował i koło się kręci. Chyba że ZUS wyłoży się na całego wiec będziesz pracował do 100-tki. To teraz wiem dlaczego mam taką małą emeryturkę, bo się Pawełku lenisz, obijasz i opitalasz, co dzień teraz będę sprawdzała Twoje zaangażowanie w pracę, to może emeryturka mi podskoczy?
![]()
Odnośnie Świąt mam identyczne odczucia. Niestety ale szwankuje mi laptop, jeszcze mogę tylko pisać, obrazków nie mogę zamieszczać i nie zawsze mi przechodzi post, tak że gdy zamilknę to nie znaczy że skończyłam brać emeryturkę tylko że naprawiam i namiętnie grzebię w lapkach, oba mi siadły. ![]()
Hej Klaudynka..ty się ciesz że już masz emeryturkę,ja tak czuję ze jak ja będę miał iść na odpoczynek to ten Zusik pierdzielnie i nie bedzie komu wypłacać a jak nie pierdzielnie to emeryturka pewnie wystarczy na chlebek z masłem...Polska to taki kraj że nic nie wiadomo co to bedzie..u nas stale kryzys..za komuny klapa za balcerka klapa a po tym rostowskim tysz klapa...już nawet gazet nie czytam bo mi się we łbie kolebie od tych ich wiadomości...

ok...żartuję czytam i oglądam...teraz lecę na informację...zobaczę kto kogo zgwałcił albo przekręcił..haha

CZESC!!!!
Oj słabiutka frekwencja,ale nie dziwota przygotowania do Swiat się zaczely.............mycie okien, ogólne porządki ,sciąganie produktow do domu,lepienie pierogow,bigosy ,aaaaaa zapomniałam prezenty!!!!itd.

Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jestem jestem Kludynko melduje sie prawie codziennie.
Ja też dzis wyruszam na małe zakupki prezentowe ale tylko symboliczne , ot beda takie małe drobiazgi aby oko nacieszyło .
Ja marze o wielkim prezencie , chciałabym pourlopowac sobie w ciepełku w słoneczku młodsza o 20 lat nic wiecej , moge pracowac, moge byc biedna zeby tylko miec te 20 lat mniej i móc zyc na jakiejs wysepce wsródz zwierzaków.
No cóz pomazyc mozna ale moze w nastepnym zycu sie spełni?
Na obecna chwile jest jak jest nie tragicznie , dziewczeta i chłopaku prosze i najłatwiejszy przepis na ciasto na pierogo z receptura taka nieskomplikowana i gwarancja ze tego nie zchrzanię.
Owszem w internecie jest duzo tego ale taki przepisy od was sa najbardziej sprawdzone.
Witaj Gosiulka, nie wiem czy chodzi Ci o przepis na ciasto na pierogi czy o jakiegoś pieroga. Ej, nie będę za wiele myślała bo jeszcze głupie myśli do łba mi strzelą.
Ciasto na pierogi robię prosto, ok kg mąki, i[ tak robię wszystko na oko], więcej niż szklanka ciepłej wody, tak mocniej ciepłej ale nie gorącej żeby ciasto się nie zaparzyło, 3 łyżki oleju i jak chcesz to dodaj jajo, ale ja wolę bez jaja. Ciasto ze składnikami wyrób, w palcach ma być plastyczne, lekkie i bardzo łatwo będzie się rozwałkowywać i lepic. Pierożki gotuję ok, 13 minut, można krócej ale al.-dente nie lubię. Mają być leciutkie w jedzeniu i delikatne. Zamrażam na surowo, a jak potrzebuję do zużycia to z zamrażarki wyciągam 2 godz. wcześniej. Duzo napisałam więc podam osobno składniki.
1, 1 szkl.ciepłej wody
2. 3 łyżki oleju
3. ok. kg mąki
4. 1 jajo Powodzenia. A Twoje marzenia są również moimi, 40 lat mniej, ciepła wyspa i masażysta hi, hi.
Pawelku mam nadzieję nie żyć tak długo ażeby doczekać się pierdyknięcia ZUS-u, chociaż politycy kraczą że utrzyma się nie dłużej niż 5 lat. Hi, hi- to Ty nie masz szans więc pomyśl o własnym interesie bo minister od kasy idzie na spokojniejszy stołek.
Fredziu to Ty kochana się migasz i nie zaglądasz do chatki, ten ptaszek jest super a zakupami i porządkami się nie przejmuj bo świeta i tak nadejdą. Ja jeszcze niczego nie robiłam, leczę przeziębienie i nie mogę się go pozbyć. ![]()
DOBRANOC miłych przedświątecznych snów a Gosi niech przyśni się ta piękna wyspa i taki coby ją wachlarzem ochładzał i drinki podawał
Witam w czwartek!!!
Kawa podana do stolika- zapraszam.
Ja znów jak co dzień będę się szykować na zabiegi.
Wklejki twoje Paweł są niesamowite.
Gębusia mi się śmieje na ich widok.
Mrozu nie ma, jest za to pełno wody.
U nas w mieście jest dzisiaj duży targ, więc pojadę wcześniej żeby tam wdepnąć.
Do usłyszenia potem.
Klaudynka pociesz się, że ja też nic jeszcze nie sprzątałam w domu.
Zwyczajnie brakuje mi czasu.
A tobie kochana życzę zdrówka.
I twemu mężowi też.
Skoro razem się przeziębiliście to razem wróćcie do zdrowia.
Gosiulka pierożki według przepisu Klaudynki na pewno się udadzą.
Uwierz mi, że ja podobnie jak ty wszystko robię w biegu.
Teraz dzień jest bardzo krótki.
Rano długo jest ciemno.
Wieczorem szybko zapada mrok.
Fredziu ja już produkty kupiłam.
Wcześniej nic nie lepię, ani nie gotuję.
Wszystko zostawiam na ostatnią chwilę.
Witam dziewczyny i chłopaki,
Masz rację Czytuniu, najlepiej zrobić wszystko w ostatnim dniu ale pierożki, bigos i coś tam jeszcze, wcześniej bo kręgosłup się zbuntuje jak go oćwiczymy w wigilię.
Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia wychodzę z domu na zakupy, biorę wielbłąda bo skończyły się czasy kiedy wszystko tachałam. Sklepy i markety mamy blisko na osiedlu wiec dla zdrowia poganiam trochę chłopa, hi, hi ruch i powietrze to samo zdrowie ![]()
Witam Pluszaczki

WITAM CIEPLUTKO
Tak u mnie piekna pogoda,wyszlo słoneczko ,sucho +5 stopni.Super pogoda na mycie okien ale ja już mam pomyteeeeee ![]()
KLAUDYNKO masz racje rzadziudko zaglądam ale po Swietach wszystko nadrobię ![]()
ZYCZE MILEGO DNIA>>>>>>>>>>>..

Witam dziewczynki..pyszczek już nadstawiam , w kolejce proszę się ustawiać..tylko się nie pchać za mocno,proszę mnie nie podeptać

oooooo ale tłok...hahahahaha
Chyba wszyscy zapracowani są przed świętami....wyluzować trochę ,święta są co rok i co rok to samo

Witajcie- Fredziu, Nowiuśka, Pawełku, buziaka posyłam i uciekam. Pawełku ten pyszczek bardzo urokliwy delikatnie z nim będę się obchodziła hi, hi ![]()

POBUDKA!!! TRZYNASTEGO!!! PIĄTECZEK!!!
miłego dnia życzę i pamiętajcie że tego dnia możemy odczarować wszystko i na nowo życie poukładać, tylko trzeba wyłapać wszystkie czarne koty w okolicy i dobrze nakarmić ![]()
Moje Kochane Pluszki
przesyłam uśmiech i buziaki
cudownego piątku,
bez pecha...choć z trzynastką na początku...

Witam dziewuszki..i jak tam 13?

Setna stronka...wypada polać no nie? jak poprawiny to poprawiny

Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024