Chatka Puchatka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,056 do 3,120 z 57,209 ]

3,056

Odp: Chatka Puchatka

http://vpx.pl/i/2013/11/11/1378013_414978848603877_495726414_n.jpg

Witajcie Pluszaczki i dwaj Puchacze, osobno witam Madanę fajnie że napisałaś i witam Cię serdecznie big_smile

Dzień u mnie bury i ponury, więc kawę wstawiam, Brunio po nocy łazi a ja wieczorem szukałam tutaj jakiejś duszyczki ale wszystkich wymiotło, hi, hi:D

Niu7nia dbaj o siebie i nie możesz nawet wypić swiątecznej lampki wina, ale mozesz świętować śpiewając piosenki niepodległościowe, Pawełek z Bruniem napewno głośno bedą śpiewali jak dobrze popiją big_smile

Nowiuska fajne te Twoje żaby a już tańczące to radość dla oczu, miłego dnia , baw sie dobrze i odpoczywaj.

Zobacz podobne tematy :

3,057

Witam wszystkich cieplutko smile
Witaj Madano w Puchatkowie smile
W ten szary dzień uśmiecham się do was smile Dobrego humoru na cały dzień!
Jak tylko pogoda pozwoli i nie zacznie padać deszcz,to wybieram się do parku na spacerek.
Nie lubię się ciepło ubierać ale ciepła kurtka,szalik,cieplejsze buty.Koniecznie będę musiała założyć,jest tylko sześć stopni.Jakie plany na spędzenie popołudnia i wieczoru??jeszcze nie wiem big_smile
http://www.iv.pl/images/69635553721149175989.jpeg

3,058 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-11-11 12:30:41)

Witam wszystkie dziewczyny pluszaczkowe, dwóch puchaczy oraz osobno Madane

Madano
                 jesteś zdolniacha i to mi sprawia przyjemność, że moja klikanina nie poszła na marne. Czuj się ja w w swojej chatce.

Pestko
               w taki dzień burawy to tylko Czaruś zmusiłby mnie do wychodzenia z domu.

Niunia
             sieć w domku na dooopsku i nie rób za siłaczkę.

Klaudynko
              widzę, że zastawa kawowa taka byle jaka hihih tongue:P:P

Nowuś
             po tych tańcach żabich,nogi moje same chodzą.

Pawełku
             witaj , obrazek fajowy

Brunio
             ale z Ciebie dżentelmen, w nocy leciałeś po kwiatki dla nowej koleżanki. smile

Radosnego dnia wszyściutkim życzę.

3,059 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-11-11 13:03:33)

Jak czytam ..http://vpx.pl/i/2013/11/11/poohbeedance.gif..,to sama mordeczka mi się uśmiecha.Skarby moje wiecie jak połechtać moje ...skromne ego...Dziękuję Wam za miłe słowa.Dzięki że jesteście i cieszę się że mogę pobyć z Wami.Dziś mam ochotę już nie odpoczywać a popracować ,bo po dobrej negocjacji ,kocham szefa i pracę....wariatka ze mnie.Heh i ja czubek zaryzykowałam i sprubowałam o dziesiątej ,wykręciłam numer,i usłyszałam reprymende,zrezygnowałam i świętuje dziś.Na obiadek dziś robię ,jak to ja nazywam kotlety mielone ...pomylone...hi...

śpiewać nie umiem http://vpx.pl/i/2013/11/11/muzyk92_(www_e-gify_pl).gifale muzyczkęhttp://vpx.pl/i/2013/11/11/muggemannrjde0.gif dziś warto zapodać...

http://vpx.pl/i/2013/11/11/www_e-gify_strefa_pl-gify-muzyka-instrumenty-instrumenty2.gif

Warto mieć przyjaciół

http://vpx.pl/i/2013/11/11/1371199913_bvbfn4_600.jpg

3,060

http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/113008,jaka-zime-wieszcza-ludowe-porzekadla

Dzisiaj dzień Świętego Marcina z którym związanych jest wiele ludowych przysłów mówiących o nadchodzącej zimie. Sprawdźmy co nas czeka w następnych miesiącach na podstawie porzekadeł naszych pradziadków.

11 listopada swoje imieniny obchodzi Marcin. Na tle historii dzień ten był uznawany za prawdziwy początek zimy i właśnie na podstawie pogody wtedy panującej, prognozowano jaka będzie biała pora roku.

My postanowiliśmy zrewidować te najbardziej popularne ludowe porzekadła mówiące o nadchodzącej zimie. Zanim to jednak uczynimy, sprawdźmy pogodę, ponieważ to właśnie od niej zależeć ma, to co jest jeszcze przed nami.

Poranek przyniósł dodatnie temperatury na przeważającym obszarze kraju, ale powyżej zera było tylko nieznacznie. Przy gruncie lokalnie zdarzyły się niewielkie przymrozki.

W ciągu dnia będzie na przemian z chmurami, przejaśnieniami i większymi rozpogodzeniami, a jeśli pojawi się deszcz, to tylko na Górnym Śląsku w Małopolsce i na Pomorzu.

Oczywiście nigdzie nie leży śnieg, a także nie spodziewamy się dzisiaj jego opadów. Z tego właśnie powodu niektóre przysłowia nie będą brane pod uwagę, a oto i one:

- Zwykle w dzień Marcina śnieg prószyć zaczyna.
- Jeśli śnieg na Wszystkich Świętych zawiedzie, to święty Marcin na białym koniu przyjedzie.
- Gdy Marcin w śniegu przybieżał, całą zimę będzie w nim leżał.
- Jeśli śnieg spadnie na świętego Marcina, to będzie wielka zima.
- Gdy mróz na świętego Marcina, będzie tęga zima.
- Gdy Marcinowa gęś po lodzie, będzie Boże Narodzenie po wodzie.

Nigdzie dzisiaj nie wieje w kierunku południowego, lecz z zachodu i północy:

- Jeśli na Marcina wiatr z południa wieje, lekkiej zimy daje nadzieje.

Teraz czas na przytoczenie porzekadeł, które mają się szansę sprawdzić. Czy tak będzie, przekonamy się w nadchodzących kilku miesiącach:

- Jaki dzień na Świętego Marcina, taka będzie cała zima.

W miejscach, gdzie zalega sporo chmur, idealnie pasować będzie następujące przysłowie:

- Chmurny Marcin chętnie przyprowadza łagodną zimę, mrozy straszne zgładza.

Miejscami na zachodzie kraju poranek był bardzo mglisty:

- Jeśli mglisto na Marcina, będzie lekka zima, Marcinowa zaś pogoda, mrozów zimie doda.

Czyżby zima miała być łagodna i z mrozem tylko w nocy? Rano tylko lokalnie mieliśmy niewielki przymrozek, ale nie w miejscach, gdzie ostatnio sporo padało, więc nie mógł ich ściąć lód. Rzeki również nie zamarzły. Zdecydowanie najciekawsze wydaje się przysłowie związane z kilkoma istotnymi datami:

- Wszyscy Święci gdy jasnością nas uraczą, a Zaduszki (02.11) nie popłaczą, Marcin (11.11) nam też nie zsiwieje, wówczas bracie miej nadzieję, że na Ofiarowanie (21.11) masz piękne zaranie, na Niepokalaną (08.12) rzeki nam nie staną, a tak do Wilii na to dotrwa babskie lato.

1 listopada na przeważającym obszarze kraju mieliśmy pogodę z przejaśnienia i rozpogodzeniami, a 2 listopada deszczu nie było tylko na południu i wschodzie kraju. Dzisiaj "Marcin nie zsiwiał" od padającego śniegu, szronu lub szadzi. Czy to może oznaczać, że 21 listopada uraczy nas piękną pogodą, 8 grudnia rzeki wciąż będą wolne od lodu, a na Wigilię będzie babie lato?

Każdy z nas będzie mógł wkrótce zrewidować te przysłowie i odpowiedzieć sobie na pytanie, czy ludowe porzekadła są wciąż aktualne czy też warte funta kłaków. Opracowanie: TwojaPogoda.pl

3,061

http://vpx.pl/i/2013/11/11/46a2d2ad8cdc4498b68c046.jpg

Wifciu ja Cię kotem pogonię to dopiero docenisz moją rodową pikną zastawę big_smile A kocurzysko grożne jak widzisz na obrazku. Hi, hi mam uchowaną zapasową big_smile jutro wyciągnę na światło dzienne big_smile

Nowiutka kochaj szefa póki na to zasługuje , jak Ci podpadnie i na nerwach zagra to ugryż go w czułe miejsce, on długo będzie pamiętał a Ty frajdę będziesz miała big_smile

Pesteczko wiesz przeciez że znam Twoje plany na popołudnie i wieczór big_smile gwiazdy mówią że tutaj z nami będziesz pisała i dobrze się bawiła.

A ja teraz idę pokornie do garów, w końcu ktoś musi gotowac a niestety jak zawsze padło na mnie sad

3,062

Witajcie Kochani smile Z okazji Dnia Niepodległości wszystkiego dobrego Wam i Waszym rodzinom.Wszelkiej pomyślności  i wytrwałości w przezwyciężaniu kłopotów codziennych...w miłości do tej naszej Ojczyzny.Wszystkiego dobrego.
http://www.klubinteligencjipolskiej.pl/wp-content/uploads/sites/2/2013/09/polsko%C5%9B%C4%87-dzien-niepodleglosci1.jpg

3,063 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-11-11 14:14:27)

Brunio
               dzięki, ale żeś zasadził powagą.

Klaudi
               Ty grubasku, nie strasz mnie kotami.

Nowi
               kochana jesteś, dzięki za wykład.
Kochaj szefa swego, jak siebie samego tongue:P:P

Madana
                 napisz cosik o sobie, z jakiej jesteś krainy.
Przybliż nam swój wizerunek, naturalnie tyle ile chcesz.
Musu nie ma.

3,064

EEE  unudzona jestem ,latam po necie jak oszalała  zamiast porządkować zabałaganione  foldery  ale hmmmmmm  jak święto  to święto .
                             To może parę kawałów   co ??????
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, mam cukrzycę, nadciśnienie, niedowład prawej ręki, grzybicę, miażdżycę, reumatyzm, skoliozę...
- Mój Boże! A czego pani nie ma? - pyta.
- Zębów, panie doktorze

Wpada facet do apteki i krzyczy:
-Ludzie! Przepuście mnie bez kolejki! Tam człowiek leży i czeka!
Ludzie poruszeni przepuścili, facet podbiega do okienka i krzyczy:
-Dwie prezerwatywy proszę

Lekarz radzi pacjentce:
- Zalecam pani częste kąpiele, dużo ruchu na świeżym powietrzu i bardzo proszę ubierać się ciepło.
Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje mężowi:
- Lekarz polecił mi pojechać na tydzień na Bermudy, później w Alpy na narty... Ach! I upierał się jeszcze, żebyś mi kupił fut ro.

************************************************** *********************************
Żona uczy psa służyć. Mąż patrzy na to i mówi:
- Kochanie, daj spokój. Nic z tego nie będzie.
- Oczywiście, że będzie. Z tobą też na początku było trudno!
Żona do męża:
- Mogłam wyjść sto razy za mąż, a wszyscy, którzy się o mnie starali, byli o całe niebo od Ciebie mądrzejsi!
- Wiem, dowiedli tego...
Żona wysłała męża-policjanta do sklepu po zapałki:
- Tylko kup dobre, żeby się dobrze paliły! -- dodaje.
Po kwadransie policjant wraca, kładzie pudełko na stole i mówi zadowolony:
- Bardzo dobre zapałki. Wypróbowałem w sklepie. Wszystkie się p alą!
Policjant zatrzymał do kontroli kierowcę. Trzymając w ręce prawo jazdy stwierdził:
- Tu jest napisane, że pan musi prowadzić w okularach!
- Tak panie sierżancie, ale ja mam kontakty!
- Mnie tam, proszę pana, nie interesuje kogo pan zna, skoro łamie pan prawo.....
************************************************** *****************************
Lekarz do 75-letniej pacjentki:
- No, babciu w waszym wieku trzeba się oszczędzać, unikać chodzenia po schodach..
- Po roku staruszka zjawia się u tego samego lekarza.
- Jak się czujecie - pyta lekarz.
- o, znacznie lepiej... Tylko mam jedno pytanie. Czy już mogę zacząć chodzić po schodach?
- Możecie - odpowiada lekarz.
- To chwała Bogu! Bo już to w chodzenie po rynnie na czwarte piętro bardzo mnie męczyło !

Rozmawia Kowalski i Nowak:
-popatrz,jest wiosna wszystko kwitnie i spod ziemi wychodzi- mówi Nowak
-przestań bo ja miesiąc temu teściową pochowałem
A dzień dobry Pani Mokawska. Dawno Pani nie widziałam. Co słychać?
- Wszystko fajn, tylko chorowałam trochę i z domu nie wychodziłam.
A dzisiaj na szoping się wybrałam kupić coś do jedzenia bo łirpul pusty.
Ale powiem Pani, że ja to nawet lubię w domu siedzieć... tak sobie lukam przez łindoł jak piple po stritach gołują..
xxxxxxx
Baca w sądzie.
- Sędzia się go pyta: Czym zbiliście juhasa?
- Synecką Wysoki Sądzie,
- Wieprzową, czy wołową?
- Kolejową!

3,065 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-11-11 15:29:48)

Niunia super kawały, dzięki

3,066

Niunia świetne kawały!Dziękuję za dawkę śmiechu ha ha heeeeeeeee

3,067 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-11-11 16:14:59)

W rewanżu....KAWAŁY

To był zimny listopadowy poranek. Wacek z chęcią by poszedł już do domu.
Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś
cztery dni temu, o czym przypominało mu
doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki...
-Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany
mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą.
Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę...
-Ozdobna jakaś... - pomyślał Wacek, gdy rybka odezwała się ludzkim głosem:
-Wacku! Wacku!!! Wypuść mnie, a spełnię Twoje trzy życzenia!
Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach... Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu
się ten węch wyostrzył, odkąd ogłuchł 10 lat temu.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Dzisiaj święto odzyskania Niepodległości. Pamiętajmy o ludziach zmarłych w trakcie walk o naszą wolność!

Z okazji Święta Niepodległości spotyka się przy herbatce dwóch kombatantów.
-Wiesz co? - mówi jeden. - Mam coraz większe kłopoty z pamięcią. Nie wiem już, czy służyłem w siódmej kompanii szóstego
pułku, czy w szóstej kompanii siódmego pułku.
-To jeszcze nic - mówi drugi. - Ja nie mogę sobie przypomnieć, czy dostałem kulką między łopatki, czy łopatką między kulki.

3,068 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2013-11-11 16:22:02)

Niunia, dzięki za garść humoru na deser big_smile

Brunio i dla Ciebie i rodziny wszystkiego najlepszego z okazji Święta. Ale pogoda się nie spisała swiatecznie.

Wifcia jaki ze mnie grubasek? ja po prostu nie jestem wieszakiem, mam na czym usiąść i czym pooddychać big_smile

Nowiuśka ten drugi kawał świetny hi, hi big_smile

3,069

http://vpx.pl/i/2013/11/11/synku_ulozylam_ci_klawisze_2013-11-11_09-03-00.jpg

3,070

Klaudyś     
                 ale się obruszyłaś hihihi na grubaska, grubasku tongue:P:P::P

Nowuś
                 tysz ten drugi zafajany.

Aaaaaaaaaaaa gdzie reszta imprezowiczów, hę?

3,071 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2013-11-11 18:12:04)

Wifciu, dla Twojego Czarusia dziewczyna a Ty do piknego się uśmiechnij o kwiatuszek big_smile

http://vpx.pl/i/2013/11/11/super_psinka.gif

http://vpx.pl/i/2013/11/11/grubaski.gif

ależ mam i dla Ciebie Wifciu prezent, wybieraj ale i dla mnie coś zostaw big_smile

3,072

Hej ,dziewczyny świetne kawały,śmiałem się jak głupi pomimo że głowa coś mnie dziś boli,pewnie za długo spałem po obiedzie

http://vpx.pl/i/2013/11/11/original_(12).gif

3,073

Klaudyna59 napisał/a:

ależ mam i dla Ciebie Wifciu prezent, wybieraj ale i dla mnie coś zostaw big_smile

Klaudynko
                 dzięki za tych grubasków.
Nie wiesz pikna, że witaj brzusiu, żegnaj siusiu. tongue:P:P:P

3,074

Myślałem że zastanę tu ciszę bo wszyscy na marszu a tu wysyp dowcipów...ha nawet Wifa dziś nie gra w karty

http://vpx.pl/i/2013/11/11/18dfbe56f4.jpg

3,075

Paweł43 napisał/a:

Hej ,dziewczyny świetne kawały,śmiałem się jak głupi pomimo że głowa coś mnie dziś boli,pewnie za długo spałem po obiedzie

Pawliczku
                  założyłeś kafejkę z pluszaków, to pilnuj.

3,076

Paweł43 napisał/a:

Myślałem że zastanę tu ciszę bo wszyscy na marszu a tu wysyp dowcipów...ha nawet Wifa dziś nie gra w karty

Eeeeeeeeeeee Pawliczek szuler podmienia karty, tongue:P:P:P

3,077 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2013-11-11 19:55:28)

Witajcie szulerzy big_smile nie wiem o co chodzi z tymi kartami, ale karty mnie nie lubią i piesek nie wie którą kartę dla mnie wybrać sad

hi, hi  nie spojrzałam na czas a tutaj nikogo nie ma, leniuchy na kanapach się ułożyli wygodniutko big_smile

3,078

Klaudyna59 napisał/a:

hi, hi  nie spojrzałam na czas a tutaj nikogo nie ma, leniuchy na kanapach się ułożyli wygodniutko big_smile

Klaudi
        Pawliczek zbudował Chatkę, ale nie pilnuje i powoli rozbierają

3,079

Wifciu, bo Pawełek siadł na laurach , zamiast na doopie sad

3,080

Klaudyna59 napisał/a:

Wifciu, bo Pawełek siadł na laurach , zamiast na doopie sad

Eeeeeeeeeee chyba trzeba się ewakuować Klaudi.

3,081

Eeeeeeee, a co my sroce spod ogona wypadłyśmy, nie będzie ewakuacji tylko dorwijmy niesfornego Pawełka big_smile

3,082

Klaudyna59 napisał/a:

Eeeeeeee, a co my sroce spod ogona wypadłyśmy, nie będzie ewakuacji tylko dorwijmy niesfornego Pawełka big_smile

Eeeeeeee ja nie lubię robić za tłum.

3,083

Dzisiaj chyba taki dzień, nic mi się nie chce i chyba wyłożę swoje gnatki na kanapie, za oknem brzydko i jak tu się cieszyć?

3,084

http://vpx.pl/i/2013/11/11/1375732_409063005862128_849118813_n.jpg

DOBRANOC WIFCIU big_smile

3,085 Ostatnio edytowany przez madana (2013-11-11 21:07:41)

może ktoś mi podpowie jak wkleić zdjęcia ,mam fotki z dzisiejszego pikniku wojskowego ale nie umiem ich przekazać sad
kawały super i trochę uśmiechu nie zaszkodzi smile

3,086 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-11-11 21:14:37)

madana napisał/a:

może ktoś mi podpowie jak wkleić zdjęcia ,mam fotki z dzisiejszego pikniku wojskowego ale nie umiem ich przekazać sad
kawały super i trochę uśmiechu nie zaszkodzi smile

Madano czym robiłaś fotki? Aparatem, czy komórką?
Musisz przenieś na "moje obrazy" a potem przez hosting do chatki;
Nie wiem ile umiesz kompa.

3,087

Wifko ,zdjęcia robiłam aparatem i już przeniosłam do moich obrazów ,ale co to jest" hosting"?

3,088 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-11-11 22:23:53)

madana napisał/a:

Wifko ,zdjęcia robiłam aparatem i już przeniosłam do moich obrazów ,ale co to jest" hosting"?

Hosting to jest taki ustrojstwo co przenosi z moich obrazów na post.
Zaraz podam Tobie linki.
Kliknij w jeden z nich i rób tak jak piszą.

http://postimage.org/

Rozmiar najlepszy to 600x800 pikseli

3,089

Witajcie:)..No jak zwykle Wifcia Wszystkim pomaga..jak ja cię lubię za to Wifciu...Ty to masz dobre serducho big_smile
http://s20.rimg.info/cdb8af7d423675c9197d9bfddf3c9431.gif

3,090

Dziewuchy..czasem trudno jest się zgrać w czasie...Topik Wasz jest super...aż chce się tu zaglądać..więc nie myślcie nawet o ewakauacji stąd big_smile...ten topik ma wielkie szanse zostać tym gdzie ludzie odpoczywają...takie jest moje zdanie...i mam nadzieję ,że się nie mylę...

3,091

Brunio1 napisał/a:

Witajcie:)..No jak zwykle Wifcia Wszystkim pomaga..jak ja cię lubię za to Wifciu...Ty to masz dobre serducho big_smile
http://s20.rimg.info/cdb8af7d423675c919 … 3c9431.gif

Nie wszyscy o tym pamiętają, ale mnie cieszy pomaganie innym. smile

3,092

Brunio1 napisał/a:

takie jest moje zdanie...i mam nadzieję ,że się nie mylę...

Brunio eeeeeeeeee tylko postraszyłam. tongue:P:P:P

3,093

No to nie strasz bo mam słabe serce big_smile...ja pamiętam i zapamiętam Wifciu

3,094

Brunio1 napisał/a:

No to nie strasz bo mam słabe serce big_smile...ja pamiętam i zapamiętam Wifciu

To się popraw i raz po raz kliknij, bo nie ma z kim pogaworzyć. smile

3,095

Witam Brunio i Madana, położyłam się na boczku i wytrzymać nie mogę, ale i tak nie posiedzę bo przeziębienie jakieś mnie dorwało, dreszcze i coś jeszcze sad

3,096

Ale widzę że Wifcia dobrze sobie radzi big_smile

3,097

Ja bardzo się przywiązuję do Tych ,z którymi rozmawiam na forum i nigdy nie traktuję tego jako wirtualu smile..i bardzo pamiętam Tych którzy mi pomagają... smile

3,098

Witaj Klauduś
Przydałyby Ci się jakieś okłady czy cóś big_smile

3,099

oj nie to miało być big_smile  tylko to :

3,100

http://vpx.pl/i/2013/11/11/11225_283224615140123_227335787_n.jpg

Dziękuję Brunio za serce i pocieszenie, ja też ładny obrazek daję big_smile

3,101

http://s.rimg.info/cace2fcaf42af7a43be85edba6b6b966.gif
big_smile

3,102

Aha..tylko obrazka jakoś nie widzę...wiem wiem..okulary muszę założyć big_smile

3,103 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2013-11-11 22:56:07)

hi, hi, hi Brunio, jakie pikne obrazki wklejasz, dziękuję  big_smile Nawet cóś nie pomoże , jestem dętka, pogoda mnie chyba powaliła.

http://s16.rimg.info/4a6a5a27932d4dea0537f858e761ab72.gif

jak to? obrazka mojego nie widzisz? a jest taki okazały big_smile

3,104

No i Wifcia gdzieś polazła już...ech...

3,105

Jasne...zawsze tak mówicie..pogoda..ból głowy... i te rzeczy....

3,106 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-11-11 22:58:17)

Brunio1 napisał/a:

Witaj Klauduś
Przydałyby Ci się jakieś okłady czy cóś big_smile

Brunio tak, Klaudi przydałby  się okłady z młodego ciałka  tongue:P:P:P

Jestem tylko latam na miotle.

3,107

Przypomniał mi się jeden dowcip...
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
-Panie doktorze,nie piję..nie palę..nie zażywam żadnych używek...nie ciupciam..czy będę długo żył???
a lekarz na to...
- Tak,tylko po co?

3,108

http://s3.rimg.info/329ec57b325b05d0a32fdb545490d6e5.gif

i te rzeczy też big_smile Wifcia przyjdzie jak kolację poje smaczniutką big_smile

3,109

Rany..Wifcia..tylko nie mów ,żeś Baba Jaga...bo nie uwierzę tongue
Klauduś..czyżby Wifcia miała racyję? tongue

3,110

Klaudyna59 napisał/a:

http://s3.rimg.info/329ec57b325b05d0a32 … 90d6e5.gif

i te rzeczy też big_smile Wifcia przyjdzie jak kolację poje smaczniutką big_smile

Nie jem kolacji, przed spaniem jem biszkoptu z dżemem, aby się w nocy nie budzić tongue

3,111

hi, hi dobre, właśnie liczy się jakość życia i cel, jak tego nie ma to życie kpi sobie z nas.

3,112

Brunio1 napisał/a:

Pie zażywam żadnych używek...nie ciupciam..czy będę długo żył???
a lekarz na to...
- Tak,tylko po co?

Co racyja, to racyja  tongue:P:P

3,113

Klaudyna59 napisał/a:

jak tego nie ma to życie kpi sobie z nas.

Cus taka dziś filozoficzna, hę?

3,114

hi, hi big_smile młode ciałko mówicie? żeby mnie szybko wykończył ? cobym za długo się nie męczyła ? big_smile

3,115

Filozoficzne podejście do życia to też choroba smile

3,116

No tak..przypomniałyście mi ,że muszę się zakręcić koło lodówki tongue...oczywiście dlatego ,żeby dobrze spać tongue

3,117

Pierwsze słyszę by młode ciałko wykończało...wprost przeciwnie chyba...? tongue

3,118

No to jesteście smakoszami, smacznego obżarstwa big_smile

3,119

Klaudyna59 napisał/a:

Filozoficzne podejście do życia to też choroba smile

Tak dołowa

http://jajco.pl/pic/1346089229-F66_su.jpg