Jakie ciacha pierniczkowe,aż tu czuję ich zapach,
ślinkę łykam...no daj piernika.
Jeszcze nigdy w T...nie byłam,kurcze o ja nieszczęśliwa! heee....poetka ze mnie ....tylko główka nie ta...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie ciacha pierniczkowe,aż tu czuję ich zapach,
ślinkę łykam...no daj piernika.
Jeszcze nigdy w T...nie byłam,kurcze o ja nieszczęśliwa! heee....poetka ze mnie ....tylko główka nie ta...

Witaj Gosiulka, bo faktycznie Ciebie nam brakło na parapetówę, Pawełka też witam a piernikiem Twoim zęba sobie wyłamałam i bedę mówiła; fafusta(kapusta:D)
Klaudynka..ale się dziś tam nalatałem,nóg nie czuję ale co chciałem załatwiłem..i Ci powiem nie ma to jak małe miasteczka..nie ma to jak w domu hahahaha
a dla nas kwiatki Pawełku to co!
koza zeżarła? ![]()
Pawełku, to kwestia przyzwyczajenia, ja lubię swoje duże miasto, czuje sie u siebie i co najważniejsze że wszędzie trafiam, ale najważniejsze ze pozałatwiałeś, hi, hi czyżby ZUS? ![]()
ok...na razie uciekam...potem wpadnę
,nóg nie czuję hahahaha
dobrze że ja ich aż tutaj nie czuję
![]()
Pawełku, to kwestia przyzwyczajenia, ja lubię swoje duże miasto, czuje sie u siebie i co najważniejsze że wszędzie trafiam, ale najważniejsze ze pozałatwiałeś, hi, hi czyżby ZUS?
niiii...na ZUS za wcześnie hahahahaha..Zus mam u siebie jak co
No i wszyscy poznikali, gdzie ta balanga i gdzie napitek, też znikł
![]()
Paweł43 napisał/a:,nóg nie czuję hahahaha
dobrze że ja ich aż tutaj nie czuję
![]()
![]()
hahahahahaha...skarpetki Ci podrzucę...kiedy pranie masz?
koza zeżarła?
solidarnie obserwuję
i pytam...no właśnie!

rozlewam co w skarpetach Pawełka znalazłam, to pod te zimne nóżki
![]()
koza zeżarła?
A proszę i kwiatki dla wszystkich mieszkańców chatki

kurcze dziewczyny...co mam się wylogować to polewają i jak tu się wylogować...oj dziewuchy
Tak Paweł zwalił na skarpetki!
ale co tam! można bawć się...we dwie?
Klaudyna ,tak mnie dziś rozbawiłaś...he he popłakałam się ze śmiechu
Nowiuśka, jak Paweł nie pokaże się z kwiatami dla nas to my mu solidarnie łomot sprawimy, a wierszyki to myśli że za frajer dostał? , ósemeczka też się nie spisała, ale ja możemy usprawiedliwić bo matka dzieciom, a waga ojca jest mniej uchylna ![]()
Pawełku, jesteś skąpiradło, zeby jednym bukietem wszystkie damy obrzucić?
ok...poważnie muszę uciekać..potem wpadnę,a wy tu polewajcie ile dusza zapragnie...tylko jutro nie skarżyć się na pana kaca..
Ni znikłam kochana Klaudynko patrze tylko ile nalewacie i błagam stół przygotujcie bo jeszcze nie znalazłam ciemna masa ze mne jest .
Pawle cóz to znikasz jak to impreza juz tuz tuz

Jak balanga trwa to muszę też zadbać o zabezpieczenie ![]()
Nowiuśka, jak Paweł nie pokaże się z kwiatami dla nas to my mu solidarnie łomot sprawimy, a wierszyki to myśli że za frajer dostał? , ósemeczka też się nie spisała, ale ja możemy usprawiedliwić bo matka dzieciom, a waga ojca jest mniej uchylna
poprawię się i każda dostanie kwiatka...ale teraz naprawdę muszę znikać..chłopaki głodne a żona w pracy
Pani Stasia była organistką w kościele, miała już prawie 70 lat na karku i była starą panną. Była podziwiana przez wszystkich parafian za swą dobroć i oddanie sprawom kościoła. Pewnego razu wpadł do niej ksiądz omówić szczegóły jakiejś kościelnej uroczystości. Pani Stasia zaprosiła duchownego do pokoju gościnnego i zaoferowała mu herbatkę. Ksiądz usiadł sobie wygodnie w stylowym fotelu, tak, że przed nim stały stare organy Pani Stasi. Ku wielkiemu zdziwieniu księdza, na organach tych stała szklanka wypełniona wodą, a co jeszcze bardziej zaniepokoiło księdza to fakt, że w szklance tej pływała prezerwatywa. Jak Pani Stasia wróciła z herbatką zaczęła się rozmowa. Ksiądz chciał jakoś delikatnie zacząć rozmowę o szklance wody i kondomie w niej pływającym, ale mu się nie udawało, więc postanowił zapytać wprost:
- Pani Stasiu, bardzo bym był rad, gdyby mi pani to wytłumaczyła - tu wskazał na nieszczęsną szklankę.
- Ooo tak, dobrze, że ksiądz pyta... Czyż to nie wspaniałe? Szłam sobie raz przykościelnym parkiem parę miesięcy temu i znalazłam tę małą paczuszkę na ziemi. Instrukcja na opakowaniu wyraźnie mówiła, że należy to umieścić na organie, zapewnić by było wilgotne i to wtedy ochroni przed roznoszeniem się chorób.... I wie ksiądz co? Przez całą zimę nie miałam grypy.

Gosiu, proszę do stołu ale za 20 min, bo też muszę znikac, a za Ciebie i Twoją naukę wklejania wezmę się jak już dojedziesz do domu. Nauczyłam już kilka dziewczyn to i za Ciebie się wezmę
.
a ta przegryzka dla smakoszy hot-dogów, pod grzybka i kieliszek hi, hi
na zdrowie ![]()
Do dziś pamiętam mój ?pierwszy raz? z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w ?tych? kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo? PUF, i było po sprawie? Spojrzała się na mnie przerażona: ?jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?? Odpowiedziałem tylko ?no pewnie?, i podniosłem kciuk, by jej pokazać.
Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki.
- Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy - tłumaczy sprzedawca - Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka.
Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa.
- Zaraz, chwileczkę - mówi klient - ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często?
- Aaaa... to tak samo jak w maszynie smoczków - odpowiada przewodnik - Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie.
- Hmm.... to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw?
- Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami.
http://vpx.pl/i/2013/10/16/064b399931d5 … f74609.jpg
Jak balanga trwa to muszę też zadbać o zabezpieczenie

DAJĘ ZNAKI MOJEMU>>>>MYKAMY NA PIĘTERKO>>>>

Ja piernicze Nowiuska czytajac chistoryjke o tej prezerwatywie myslałam ze to ciebie tak kobita uczyła dobrze ze doczyałam że byłem , robiłem, myslałem, czyli rodzaj meski uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffff to jz mi ulzyło .
Oj zakręcona jestem widze jak tak mi sie mydli w oczach skoro źle czytam , zakochana jestem czy co?
Hi, hi Nowiuśka, oba kawaly mnie rozbawiły, ale teraz wyskoczę jakiś wierszyk napisać , póżniej zajrzę.
Ale na te kwiaty , najlepiej wiąchę od Pawła i tak czekam ![]()
Za oknami szaro ,buro,nieciekawie,
ubiorę kieckę tę niebieskawą w czerwone pawie i pantofle koronkowe,
będę dzisiaj ,ach tak na wytwornie,
Na balety się wybieram,ósemeczkę też zabieram,
skrzyknę Pawła i kobiety,ale będzie dziś uciechy,
W chatce wrzawa i muzyka,to zagrali nam walczyka,
pomyliłam kroki niestety,kto tam patrzy,dziś nie zwraca nikt uwagi,
na te drobne błędy,gafy.
W główkach zaszumiało,nogi poskręcało,na fotelik się wbiłam,
moja dziwna mina,mówi sama za siebie,
a ja skwituje to gromkim śmiechem,
drodzy mili,zabawa trwa!
Fikołek, Kludyny,podskoki moje dwa!
ósemeczka w piruecie,razem z Pawłem
pięknie kręci się,podjadają grzybki w biegu,
bo toast ,w Chatce wznosi się!
Ale się uśmiałam
Kochana to jest bardzo dobre!!!! No, jestem pod wrażeniem ![]()
Nawet nie wiesz jaką mi zrobiłaś przyjemność
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ !!!!!!
http://vpx.pl/i/2013/10/16/15220259-num … racter.jpg
ÓSEMECZKA
Ósemeczka w tańcu ozorek pokazała
tak szalała i dokazywała
że tancerzy na parkiecie poprzewracała.
Okowity wypiła troszeczkę
ale jęzorek zwisał jej dłuższą chwileczkę.Nowa z Pawłem do rydzów się przysiedli
nie wiedzieć czemu, ale wszystko sami zjedli
Teraz do napitku usta swe przyssali
chola! moje dzieci, dla nas będzie mało!
Klaudynko, jestem Ci bardzo wdzięczna
Bardzo ale bardzo mi się podoba!!!!
DZIĘKUJĘ:D
Jeszcze nikt nie napisał dla mnie wiersza!! baa dwóch wierszy i to jednego dnia.
Dziewczyny:) Jestem dumna, że jest tam mowa o mnie!!!!
Nowiuśka, jak Paweł nie pokaże się z kwiatami dla nas to my mu solidarnie łomot sprawimy, a wierszyki to myśli że za frajer dostał? , ósemeczka też się nie spisała, ale ja możemy usprawiedliwić bo matka dzieciom, a waga ojca jest mniej uchylna
KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiersze pierwsza klasa!!!
Paweł, nooooo wklep jeszcze jakieś piękne kwiaty cholercia, ja nie umiem!!!!
Klaudynko trzymam cie za słowo prosze o nauki w zwiazku z wklejaniem fotek.
Ósemeczka cóz wszyscy sa tu wyjatkowi dlatedo dostaja wiersze na własnosc , narazie wylatuje na film i do usłyszenia.
Kobiety!!! jesteście wspaniałe
W życiu by mi nie wpadło, tyle pomysłów do głowy co Wam!!!
Tak trzymać ![]()
Oj popijemy... a jutro kaca leczyć będziemy ![]()
Klaudynka, dba o bezpieczeństwo! Kurde popłakałam się ze śmiechu!!!!
Hoho ale mam towarzystwo ![]()
Klaudynko trzymam cie za słowo prosze o nauki w zwiazku z wklejaniem fotek.
Ósemeczka cóz wszyscy sa tu wyjatkowi dlatedo dostaja wiersze na własnosc , narazie wylatuje na film i do usłyszenia.
Ja też się zapisze na ten kurs wklejania ![]()
Gosiu, z tej całej dumy
guziki w bluzce mi strzeliły!! ![]()

niełatwe życie maja studentki weterynarii. ![]()
Ja też się zapisze na ten kurs wklejania
Gosiu, z tej całej dumy
guziki w bluzce mi strzeliły!!
Witam pluszaki
pisałam już jak się wkleja.
Prosta metoda
Klikasz na zdjęcie, prawym przyciskiem klawisza klikasz kopiuj adres obrazka,
potem wchodzicie dziewczyny na wątek i piszecie wszystko razem
[ img] prawym klawiszem wklej i na końcu [ /img]
Potem napiszę jak wklejać przez hosting.
niełatwe życie maja studentki weterynarii.
Klaudynko napisałam prostą metodę wklejania
http://24.media.tumblr.com/5307e1bda83c9ac47172b05120bc8255/tumblr_msyez9BLJN1rcnsvjo1_500.jpg[img]http://24.media.tumblr.com/be2186d3115b6c954ce62f23fce6275d/tumblr_munn5nJgRI1rcnsvjo1_500.jpg[ /img]
mam nadzieję, że sie udało ![]()
chyba nici z obrazka ![]()
widzę sam adres ![]()
eeeeee, popierdzieliłam wszystko
Wifcia, co źle zrobiłam??
http://24.media.tumblr.com/5307e1bda83c9ac47172b05120bc8255/tumblr_msyez9BLJN1rcnsvjo1_500.jpg[url]http://24.media.tumblr.com/be2186d3115b6c954ce62f23fce6275d/tumblr_munn5nJgRI1rcnsvjo1_500.jpg[ /img]
mam nadzieję, że sie udało
Ósemko nie udało się , bo na końcu musi być razem [/img]

WIFCIA!!!!!!!! UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!
ale mam frajdę ![]()
Dziękuję serce Ty moje!! ![]()
http://31.media.tumblr.com/dd0d115e6c4a … o1_400.jpg
ale mam frajdęDziękuję serce Ty moje!!
ZDOLNIACHA, BRAWO
Potem nauczę Cię wklejać przez hosting.
Wtedy możesz powiększać i pomniejszać zdjecia.
Dobranoc pluszaki
8kh3 napisał/a:http://31.media.tumblr.com/dd0d115e6c4a … o1_400.jpg
ale mam frajdęDziękuję serce Ty moje!!
ZDOLNIACHA, BRAWO
Potem nauczę Cię wklejać przez hosting.
Wtedy możesz powiększać i pomniejszać zdjecia
A co to, to hosting??? ![]()
![]()
Nowiuśka, Wifcia, Klaudynka
bukiecik dla Was! Wiecie za co ![]()

Wifcia piknie przekazała i mnie wyręczyła, buziol Wifciu, napisz z jakiego hostingu korzystasz . Ósemko buziol za kwiatuszki, pikne a Pawełek niech od Ciebie się uczy. Musimy go przekonac żeby byle czym nas nie zbywał to i żona jego na tym skorzysta. Hi, hi pamiętam jak mój mąż wstydził sie w ręce nieść dla mnie kwiaty i upychał w torbie,a to co mi dawał to już niewiele przypominało kwiaty. Ale w końcu sie nauczył, bo zdolną miał nauczycielkę ![]()

DOBRANOC PUCHATKI I PUCHACZU! ![]()
http://vpx.pl/i/2013/10/16/0_0_0_2119217360_middle.jpg
Wifcia piknie przekazała i mnie wyręczyła, buziol Wifciu, napisz z jakiego hostingu korzystasz . Ósemko buziol za kwiatuszki, pikne a Pawełek niech od Ciebie się uczy. Musimy go przekonac żeby byle czym nas nie zbywał to i żona jego na tym skorzysta. Hi, hi pamiętam jak mój mąż wstydził sie w ręce nieść dla mnie kwiaty i upychał w torbie,a to co mi dawał to już niewiele przypominało kwiaty. Ale w końcu sie nauczył, bo zdolną miał nauczycielkę
Oj te chłopy... całe życie się czegoś uczą
a Pawełka to trzeba skrócić i tyle ![]()
Pamiętam jak z moim D chowaliśmy się za wielką lipą (pod moim blokiem) aby się pocałować, tak na koniec randki ![]()
Tak czy siak sąsiadki donosiły
bo zazdrościły;P

DOBRANOC WSZYSTKIM ![]()

POBUDKAAAA!!! czas ślipka otworzyć i na ten zamglony świat spojrzeć. Zapraszam na uśmiechniętą kawę, bo na uśmiechnięty dzień możemy się nie doczekać. ![]()
Ale w Puchatkowie ma być dzisiaj miły i wesoły dzień, uśmiech na buziaki i do zobaczenia. A teraz spokojniutko przełożę się na drugi boczek hi, hi ![]()
Humorku od samego rana,pysznego śniadnia.
Nowiuśka, a co on od samego ranka ćpał czy wąchał że tak go telepie? Ja też chcę
![]()
Witaj kruszynko ![]()
[img]http://us.cdn1.123rf.com/168nwm/subbotina/subbotina1112/subbotina111200093/12039799-ekspres-do-kawy.jpg]/img]
Witam i o zdrówka pytam???
Kawa już się leje ![]()
Klaudynko, jak tam z tymi słodyczami??? Udaje się je rzucić?? 3mam kciuki
Nowiuśka, dzięki za porcyjkę czekoladki
mniam mniam pychotka
Witam i o zdrówka pytam???
Kawa już się leje ![]()
Klaudynko, jak tam z tymi słodyczami??? Udaje się je rzucić?? 3mam kciuki
Nowiuśka, dzięki za porcyjkę czekoladki
mniam mniam pychotka
Hejka moje tulaczki
Klaudynko ...za dużo kofeinki....
ósemeczko,bardzo proszę...
Hejka moje tulaczki
Klaudynko ...za dużo kofeinki....http://vpx.pl/i/2013/10/17/1381200_5217 … 3150_n.jpg
ósemeczko,bardzo proszę...http://vpx.pl/i/2013/10/17/chocolat.jpg
Nowiuteńka, dałaś czadu.... musiałam objeść dzieci z czekolady
Wpierdzieliłam KINDER BUENO!!!!
http://www.iv.pl/images/92843472217315487055.jpg
Cudnego dnia
Witaj Pestunio ![]()
Na wyżerkę.... ja się pisze!!! Poproszę o dużą porcję
Zawsze lepiej smakuje jak ktoś zrobi ![]()
dziękuję ![]()
Jak zdrówko???
Miłego dnia życzę!!
Ósemeczko, bardzo się staram, ale to dopiero początek , dzięki za trzymanie kciuków, mocno trzymaj. Wczoraj musialam zgrzeszyć kawą i lodami bo z koleżanką na zakupy się wybrałysmy, po tygodniu mojej diety napiszę czy wytrzymałam, bedę się starała mimo że Nowiutka taką czekoladą ogromniast mnie kusi i krplówką z kawy. O Ty paskudo!
a gdzie wsparcie dla mnie nałogowej czekoladożerki i innych słodkości, a kawę pijałam z 3 czubatych łyżeczek ale 1x dziennie, a więc skromnie.

Klauduś, dobrze, że nie jest z nami tak źle ![]()
Trzymam kciuki
baaaardzo mocno!
Ósemeczko, bardzo się staram, ale to dopiero początek , dzięki za trzymanie kciuków, mocno trzymaj. Wczoraj musialam zgrzeszyć kawą i lodami bo z koleżanką na zakupy się wybrałysmy, po tygodniu mojej diety napiszę czy wytrzymałam, bedę się starała mimo że Nowiutka taką czekoladą ogromniast mnie kusi i krplówką z kawy. O Ty paskudo!
a gdzie wsparcie dla mnie nałogowej czekoladożerki i innych słodkości, a kawę pijałam z 3 czubatych łyżeczek ale 1x dziennie, a więc skromnie.

Bardzo proszę już ze mnie nie robić takiego potwora!
no może ale malutki!
żeby nie było na mnie to
...też..Klaudynko dla Ciebie słodki 

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024