Chatka Puchatka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,171 do 1,235 z 57,209 ]

1,171

Odp: Chatka Puchatka
8kh3 napisał/a:

Fajnie masz smile

Ja u swojej teściowej już wieki nie byłam sad nie lubi mnie, bo jestem po rozwodzie z dzieckiem sad Chociaż jej córka jest w identycznej sytuacji. No cóż nie mam z nią lekko. Zawsze chciałam mieć teściową, z którą będę mogła trzymać sztamę, a tu lipa sad Chciałam tego do mam młodą mamę (47 lat) i jest aktywna zawodowo (praca w Niemczech) i jestem sama sad
Dacie wiarę, że na święta zaprasza mojego D. i naszego wspólnego syna sad
Poróżnia dzieci, ten dostanie coś, a tamten nic. Boli jak cholera, rady nie ma.

Zapytacie pewnie, DLACZEGO MÓJ PARTNER TEGO NIE ZAŁATWI...??
Otóż chciał, skończyło się tym, że i on ma z nimi na pieńku i nie odwiedza ich już od lutego sad

masarka jakaś!!

Przykro jest jak się czyta takie ,z życia wzięte...

Wyobraż sobie że ja jestem,też teściową ale liberalną jak mawiali moi synowie.

Jeden z synów jest po rozwodzie,ma obecnie partnerkę która jest z nim wciąży,mam z nią wspaniałe relacje,jestem wobec niej szczera i lojalna i ta świetna ładna i mądra dziewczyna docenia odwzajemnia się szacunkiem.Pomimo że syn ma już dziecko które jest z jego byłą żoną ,pokochała i traktuje gdy są z nim widzenia, jak swoje.Jego pierwsza żona ma faceta z dzieckiem odpowiadajcy wiekiem do mojego wnusia.,z nią mam poprawne relacje...do dziś nazywa mnie mamką.

Zobacz podobne tematy :

1,172

nowa18 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Fajnie masz smile

Ja u swojej teściowej już wieki nie byłam sad nie lubi mnie, bo jestem po rozwodzie z dzieckiem sad Chociaż jej córka jest w identycznej sytuacji. No cóż nie mam z nią lekko. Zawsze chciałam mieć teściową, z którą będę mogła trzymać sztamę, a tu lipa sad Chciałam tego do mam młodą mamę (47 lat) i jest aktywna zawodowo (praca w Niemczech) i jestem sama sad

Otóż chciał, skończyło się tym, że i on ma z nimi na pieńku i nie odwiedza ich już od lutego sad

masarka jakaś!!

Jeden z synów jest po rozwodzie,ma obecnie partnerkę która jest z nim wciąży,mam z nią wspaniałe relacje,jestem wobec niej szczera i lojalna i ta świetna ładna i mądra dziewczyna docenia odwzajemnia się szacunkiem.Pomimo że syn ma już dziecko które jest z jego byłą żoną ,pokochała i traktuje gdy są z nim widzenia, jak swoje.Jego pierwsza żona ma faceta z dzieckiem odpowiadajcy wiekiem do mojego wnusia.,z nią mam poprawne relacje...do dziś nazywa mnie mamką.

No i tak trzymaj smile Powiedz mi gdzie są takie teściowe, pojadę i sobie kupię...
Maja pierwsza teściowa nie utrzymuje z nami kontaktu, a były mąż zastawił mnie gdy byłam w ciąży sad nie pomogli mi nawet gdy synek urodził sie chory sad
Mam jakiegoś pecha.
Do obecnej nawet nie śmiem powiedzieć mamo... Kołkiem mi w gardle...
Z moim D. śmiejemy się, że do 3 razy sztuka wink

Moi rodzice D. traktują jak syna smile on mówi do nich mamo i tato. Zazdroszczę mu...

1,173

8kh3 napisał/a:
nowa18 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Fajnie masz smile

masarka jakaś!!

No i tak trzymaj smile Powiedz mi gdzie są takie teściowe, pojadę i sobie kupię...
Maja pierwsza teściowa nie utrzymuje z nami kontaktu, a były mąż zastawił mnie gdy byłam w ciąży sad nie pomogli mi nawet gdy synek urodził sie chory sad
Mam jakiegoś pecha.
Do obecnej nawet nie śmiem powiedzieć mamo... Kołkiem mi w gardle...
Z moim D. śmiejemy się, że do 3 razy sztuka wink

Moi rodzice D. traktują jak syna smile on mówi do nich mamo i tato. Zazdroszczę mu...

Nie przejmuj się...jesteś otwarta,fajna...i już Ciebie lubię.Zasługujesz na wszystko co naj....bo sama taka jesteś!Jeśli ktoś Ciebie nie akceptuje,to nie zasługuje na taką superaśną dziewczynę i sam nie wie co traci...Docenij siebie samą...a inni Ciebie docenią...

1,174 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-09-28 11:34:03)

nowa18

Nie przejmuj się...jesteś otwarta,fajna...i już Ciebie lubię.Zasługujesz na wszystko co naj....bo sama taka jesteś!Jeśli ktoś Ciebie nie akceptuje,to nie zasługuje na taką superaśną dziewczynę i sam nie wie co traci...Docenij siebie samą...a inni Ciebie docenią...

Jesteś kochana smile Dzięki za słodziutkie słowa otuchy smile big_smile
Pogodzona jestem sama ze sobą, to jest najważniejsze smile Pewnych rzeczy nie pokonam wink
Powiem Ci coś w sekrecie tongue Jutro wraca moja mama!!! Cieszę się jak dziecko smile
Starszy wierszyk napisał, a młodszy nie chciał być gorszy i laurkę zrobił... wysmarował pół ściany czekoladą w pokoju hmm
Pięknie, pięknie...

1,175

8kh3 napisał/a:

nowa18

Jesteś kochana smile Dzięki za słodziutkie słowa otuchy smile big_smile
Pogodzona jestem sama ze sobą, to jest najważniejsze smile Pewnych rzeczy nie pokonam wink
Powiem Ci coś w sekrecie tongue Jutro wraca moja mama!!! Cieszę się jak dziecko smile
Starszy wierszyk napisał, a młodszy nie chciał być gorszy i laurkę zrobił... wysmarował pół ściany czekoladą w pokoju hmm
Pięknie, pięknie...

HeHEEE to radości....wspaniale! cieszę się z Tobą....

1,176

Dziękuję smile nie ma jak u mamy wink
Na dzisiaj mamy w planach... grzyby smile ciekawe jak o będzie, bo zabieramy dzieciaki ze sobą tongue
Pewnie trujaków nazbierają smile albo sie zgubimy smile

D. pewnie do tyłka przyczepi mi GPS... zawsze się zamotam w lesie smile

1,177

8kh3 napisał/a:

Na dzisiaj mamy w planach... grzyby smile ciekawe jak o będzie, bo zabieramy dzieciaki ze sobą tongue

Kurcze... jesteś niemożliwa ale się pośmiałam...

1,178

nowa18 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Kochana pisze jak jest, szczera prawda smile
No, lecę się przygotować na wyprawę życia, dam znać co znalazłam i ile smile

Trzymaj kciukasy za mój powrót wink

1,179

http://vpx.pl/i/2013/09/28/Hk1ilNZpMq89fz6grpGkWuRXt.jpg

1,180

8kh3 napisał/a:
nowa18 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

oki....http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif

1,181

A ja sobie pogadałam z mamą ,przez telefon.

W pazdzierniku mają moi rodzice diamentowe gody

6O lat są razem...to ja tyle nie mam...heh...jesthttp://vpx.pl/i/2013/09/28/rj7507_0_41d49_f6fcb56a_L.gif

1,182

Witam słodziutko wszystkich obecnych i nieobecnych , wstałam popracowałam ,zmeczyłam sie już a teraz pora na jakies zarełko.

Wspominałyscie o tesciowych , cóż moja była superowa ale syna z którym mam dzieci miała bydlaka, trzymałysmy sztame bardzo ja szanowałam.

Zrobiła niezłego psikusa swoim zwyrodniałym synalkom przed smiercia a i całej rodzince ze im w piety poszło mieli powód do długiej debaty po pogrzebie.

1,183

Gosia62 napisał/a:

Witam słodziutko wszystkich obecnych i nieobecnych , wstałam popracowałam ,zmeczyłam sie już a teraz pora na jakies zarełko.

Wspominałyscie o tesciowych , cóż moja była superowa ale syna z którym mam dzieci miała bydlaka, trzymałysmy sztame bardzo ja szanowałam.

Zrobiła niezłego psikusa swoim zwyrodniałym synalkom przed smiercia a i całej rodzince ze im w piety poszło mieli powód do długiej debaty po pogrzebie.

Rozumiem że ...pośmiertnie...zemsta była słodka....aż ciekawa jestem....Swoją drogą dobra kobieta,i niewdzięczni synowie,taki temat też nieraz się słyszy,od znajomych,...czemu to tak jest...

1,184 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-28 17:32:35)

8kh3 napisał/a:
nowa18 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Jak się zgubłaś w lesie ,daję namiary na "Bar pod grzybkiem!!

zjawiskowe otoczenie i wnętrze
przyjemna atmosfera
szeroka gama potraw z grzybów

uprzejma i szybka obsługa
przystępne ceny
wstąp-
każdy "gość na wagę złota"
http://vpx.pl/i/2013/09/28/1376448_544525818961466_1902476442_nZ2U.jpg

1,185

witam wszystkie puchatki
troszkę napisane wracam do czytania

1,186

lena812 napisał/a:

Paweł polecam na katar sinurpet,mi pomaga a już naprawdę miałam dosyć jak na poczatku roku właściwie co miesiąc mnie katar meczył wink

Co do księzy i kościoła cóż w skrócie napisze że mam negatywne zdanie
Grzybki uwielbiam zbierać i jeść,niestety sama do lasu nie chodzę

a tak swoją drogą jak wklejacie te obrazki i filmiki?
no filmik wkleję ale link mi wyswietla się a nie obraz

witaj leno
normalnie się usmiechnęłam,po co ci drzewo do lasu!

1,187

alfreda napisał/a:

CZESC FERAJNA Z CHATKI PUCHATKA....... lol  lol
     Przykro słuchać co się dzieje wsrod duchowieństwa .
A bicia niemowlakow-w glowie sie nie miesci.
Biedne teściowe dlaczego teściom tak sie nie dokucza lol
           http://vpx.pl/i/2013/09/25/1337_5736194 … 9827_n.png

FREDZIU mój zięc mi nie dokucza,fajny chłopak a ja jako tesciowa też babka do rzeczy

1,188

PIGWA napisał/a:
alfreda napisał/a:

CZESC FERAJNA Z CHATKI PUCHATKA....... lol  lol
     Przykro słuchać co się dzieje wsrod duchowieństwa .
A bicia niemowlakow-w glowie sie nie miesci.
Biedne teściowe dlaczego teściom tak sie nie dokucza lol
           http://vpx.pl/i/2013/09/25/1337_5736194 … 9827_n.png

FREDZIU mój zięc mi nie dokucza,fajny chłopak a ja jako tesciowa też babka do rzeczy

hej kochana....miłego wieczorku....aaa babka super jesteś....bomba!fotki na N K nie kłamią...

1,189

Dobry wieczór pluszaki

Pigwuniu
             poczekaj , aż zięć wejdzie do nas i Ciebie pochwali tongue:P:P:P

Jestem też teściową, mam synówkę i zasadę nie wtrącać się.
Jechać, kiedy proszą.

1,190

NOWA co tam fotki,wazne kim jest się na co dzien
WIFA witaj
dobrze ze tak go oceniłam

1,191

Dobry wieczór dziewczynki...jak tam po sobocie?

1,192

Mykam Kochani,przed ekranik

.DOBREJ NOCY

ŻYCZĘ

PUCHATKOM...

http://vpx.pl/i/2013/09/28/tumblr_mfnxt0ywTE1rdutw3o1_r1_400_(1).gif

1,193

8kh3 napisał/a:

Fajnie masz smile

masarka jakaś!!

Ósemka,mnie też tesciowa na początku nie lubiła,mieszkałem u niej z 5 lat i dopiero jak się wyprowadziłem to zobaczyła co straciła hahahaha.Myślała że córka sobie wybierze chłopaka ze wsi a tu niespodzianka z miasta sobie wzięła.Minęło sporo czasu za nim się do mnie przekonała,teraz jest gicio(nawet tęskni za mną hahaha)

1,194

Nowa witam.Na grzybkach byłaś?

1,195

Wifka zajrzała,gdzie ty się podziewałaś tyle czasu dobra kobietohttp://s19.rimg.info/aee19e2775457d135efdf745e7d94e15.gif

1,196

Pigwa,o zięcia trzeba dbać jak dobry chlopak,a jak tam grzybobranie?wiadra pełne?

1,197

No i zwiały wszystkie...a ja tak pędziłem od teściowejhttp://s.rimg.info/92b9128420c817396dca7383dfe844a3.gif

1,198

8kh3 napisał/a:

hahahahah ósemeczka jesteś niemożliwa...laurka dla babci fajna hahahaha....że też Cię teściowa nie lubi,nie martw się polubi
Mam nadzieję że Ci doczepili GPS i trafisz do chatki hahahaha

1,199

grzybobranie udane,bylism w 3 to miałam co obierac i gotowac

1,200

Pigwa podczytałem u sąsiadek o necie co pisałaś i ci wkleję artykuł

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Masz-internet-od-tego-operatora-Beda-rozlaczenia-co-godzine-oraz-przymus-podania-hasla,wid,16014018,wiadomosc.html?ticaid=11163c

1,201

Ja mam od operatora co  czytunia,tyle ze stacjonarny zawiesiłem i place tylko za neta...70 zł miesiecznie

1,202

Nowa, do domu trafiłam cała i zdrowa smile znalazłam 8 grzybów, ponoć nie trują wink Nie miałam szans na zgubienie się. D. zamontował mi GPS w postaci dzieciaków, młody ciągle wisiał na rękach, starszy chodził za tyłkiem i ględził... Każdy nas słyszał...
Cholercia, a tak chciałam wstąpić do BARU o którym pisałaś smile następnym razem nie wrobię się w dzieci!!

Pawle, ciesze się, że miło spędziłeś czas u MAMUSI smile doceniaj to! Może kiedyś i moja teściowa ucieszy się na mój widok, a nie...

Dobra, kto idzie pomagać do tych paru grzybków?? Czekam smile

1,203

1,204

8kh3 napisał/a:

Nowa, do domu trafiłam cała i zdrowa smile znalazłam 8 grzybów, ponoć nie trują wink Nie miałam szans na zgubienie się. D. zamontował mi GPS w postaci dzieciaków, młody ciągle wisiał na rękach, starszy chodził za tyłkiem i ględził... Każdy nas słyszał...
Cholercia, a tak chciałam wstąpić do BARU o którym pisałaś smile następnym razem nie wrobię się w dzieci!!

Pawle, ciesze się, że miło spędziłeś czas u MAMUSI smile doceniaj to! Może kiedyś i moja teściowa ucieszy się na mój widok, a nie...

Dobra, kto idzie pomagać do tych paru grzybków?? Czekam smile

hahahaha...ósemka ja na polu byłem cały dzień,a teściowa pichciła żeby mnie nakarmić...czarninkę jadłem jak to na wsi.
To ile nazbierałaś i jakie?

1,205

podgrzybki i prawdziwki smile ile- 8 sztuk smile  D. nazbierał zdecydowanie więcej i każdy swoje obrabia tongue

w polu powiadasz... a chociaż dobre papu mamunia dała? brzuszek nie boli? tongue

1,206

8kh3 napisał/a:

podgrzybki i prawdziwki smile ile- 8 sztuk smile  D. nazbierał zdecydowanie więcej i każdy swoje obrabia tongue

w polu powiadasz... a chociaż dobre papu mamunia dała? brzuszek nie boli? tongue

Papu dobre..hahahaha jeszcze sraczki nie dostałem hahahahahaaha..a tak serio teściowa dobrze gotuję...tylko przytyć nie mogę hahahaha

O to wiele nazbierałaś...do jajecznicy starczyhttp://s4.rimg.info/a20bd3bf5d8d82facb4847590afe1f38.gif

1,207

Paweł43 napisał/a:

O to wiele nazbierałaś...do jajecznicy starczyhttp://s4.rimg.info/a20bd3bf5d8d82facb4 … fe1f38.gif

Faktycznie zapach będzie jak trza tongue:P:P:P

Dobranoc pluszaki

1,208

Paweł43 napisał/a:

Wifka zajrzała,gdzie ty się podziewałaś tyle czasu dobra kobietohttp://s19.rimg.info/aee19e2775457d135e … d94e15.gif

Paweł chorutka jestem, więc kliknę i się kładę.

1,209

eeee dobrze się nie rozpędziłam z tym zbieraniem wink dlatego tak kiepsko.
Połączę mój zbiór ze zbiorem D on ma więcej (59sztuk) i pewnie jakiś sosik będzie.

Paweł, jak będziesz miał nockę w kibelku to pisz, podrzucę STOPERAN lub gorzką czekoladę smile

1,210

8kh3 napisał/a:

eeee dobrze się nie rozpędziłam z tym zbieraniem wink dlatego tak kiepsko.
Połączę mój zbiór ze zbiorem D on ma więcej (59sztuk) i pewnie jakiś sosik będzie.

Paweł, jak będziesz miał nockę w kibelku to pisz, podrzucę STOPERAN lub gorzką czekoladę smile

hahahahahahaa...wybieram czekolade hahahaha

1,211

Ale wam zazdroszcze tego grzybobrania też bym tak chciała moze jeszcze zdąże jak dojade na miejsce , a tereny sa wybitnie grzybowe.

1,212

wifa napisał/a:
Paweł43 napisał/a:

Wifka zajrzała,gdzie ty się podziewałaś tyle czasu dobra kobietohttp://s19.rimg.info/aee19e2775457d135e … d94e15.gif

Paweł chorutka jestem, więc kliknę i się kładę.

OOOoooooo a co tam się przyplątało?życzę zdrówka http://s.rimg.info/a9ccfe1a17fb658bd25c851e45b38693.gif

1,213

Witaj Gosia...a za oceanem nie ma grzybków?

1,214

Gosia62 napisał/a:

Ale wam zazdroszcze tego grzybobrania też bym tak chciała moze jeszcze zdąże jak dojade na miejsce , a tereny sa wybitnie grzybowe.

Jeśli chcesz podzielę moje grzybki i Ci w paczce wyślę smile akurat jak je dostaniesz to będą suszone tongue

1,215

8kh3 napisał/a:
Gosia62 napisał/a:

Jeśli chcesz podzielę moje grzybki i Ci w paczce wyślę smile akurat jak je dostaniesz to będą suszone tongue

hahahahaha te osiem chcesz wysłać? jest czym dzielić ? hahahaha ty może lepiej zabierz się za jajecznice z grzybkami póki my tu w chatce,ale wyżerka się szykuje hahahaha

1,216 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-09-28 21:15:16)

Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:
Gosia62 napisał/a:

hahahahaha te osiem chcesz wysłać? jest czym dzielić ? hahahaha ty może lepiej zabierz się za jajecznice z grzybkami póki my tu w chatce,ale wyżerka się szykuje hahahaha

Niech będzie, zrobię jajecznice, ale nie zmywam...  i za spowodowanie uszczerbku na Waszym zdrowiu moją potrawą nie odpowiadam!!!
Jestem technikiem żywienia i dietetykiem ale pojęcia o niczym nie mam tongue tyle lat po szkole...

1,217

o piwko już podane

http://vpx.pl/i/2013/09/28/powitanie_meza_2013-08-31_22-54-56_middle.jpg

a jajecznicy jeszcze nie podano..hahahaa

ok...dobranoc dziewuszki ,uciekam pilotem się pobawić

1,218

Ja tu do garów, a ten do pilota zwiewa... ok, zapamietam smile
Kolorowych snów...

1,219

8kh3 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Niech będzie, zrobię jajecznice, ale nie zmywam...  i za spowodowanie uszczerbku na Waszym zdrowiu moją potrawą nie odpowiadam!!!
Jestem technikiem żywienia i dietetykiem ale pojęcia o niczym nie mam tongue tyle lat po szkole...

hahahaha...o to od technika żywienia zjem...przeżyje chyba hahahaha

1,220

Fajnie się klika ale muszę uciekać...ósemka miłego zmywania garów hahahahahahaa....to na razie

1,221

Paweł43 napisał/a:

Fajnie się klika ale muszę uciekać...ósemka miłego zmywania garów hahahahahahaa....to na razie

pa pa smile

1,222

Haaaaa dawaj z miłą checią odbiore taki list ale bedzie pachnacy mniam, Pawełku niestety nie ma , sa tylko w sklepie ale nie próbowałam ich kupować, zawsze przywożę jak mi się uda przyjechać albo jak zajeżdżamy na zakupy do Chicago , najbardziej jednak wole sama uzbierac lub uzbierane przez moja córkę.

Nie bardzo mogę jesć grzyby bo sa dla mojego żoładeczka za ciężkie ale sosiki , albo bigosiki , zupki grzybowe to rarytas a jeszcze jak ja ugotuję matusiu paluszki lizać.

1,223

http://vpx.pl/i/2013/09/29/46296_bajka-o-czapie.jpg

1,224

Cześć,zapraszam na kawkę

http://vpx.pl/i/2013/09/29/kawa.jpg

1,225

Siemanko smile Ta wczorajsza jajecznica coś słaba była... mało grzybków wink Tak się zdenerwowałam, że hoho i właśnie jadę znowu do lasu smile

Trzymajta kciuki co bym znowu wróciła! smile

Kawka pyszna smile

1,226

Nowa, Podziwiam staż Twoich rodziców... Takie piękne gody smile Pogratuluj im smile

1,227 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-29 09:08:58)

8kh3 napisał/a:

Siemanko smile Ta wczorajsza jajecznica coś słaba była... mało grzybków wink Tak się zdenerwowałam, że hoho i właśnie jadę znowu do lasu smile

Trzymajta kciuki co bym znowu wróciła! smile

Kawka pyszna smile

To  ja tyszzzzzz jadę na grzyby..będę miał co dorzucić do jajek ósemeczcehttp://s9.rimg.info/98432141c1f9131af947fb84d5d3407f.gifhttp://s17.rimg.info/4449b6e26c1071d8527e60fb4d80bc09.gif

1,228 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-29 09:11:27)

8kh3 napisał/a:

Nowa, Podziwiam staż Twoich rodziców... Takie piękne gody smile Pogratuluj im smile

O Nowa to i ode mnie..no no no tyle razem ze sobą wytrzymać i dożyć  to jest co świętować

1,229

Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

O Nowa to i ode mnie..no no no tyle razem ze sobą wytrzymać i dożyć  to jest co świętować

Dzięki...na pewno pogratuluję...dokładnie świętują 19 pażdziernika

1,230

Witam niedzielnie!

Dobrym humorem częstuję

http://vpx.pl/i/2013/09/29/1380090_512822645469325_1359961153_n.jpg

1,231 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-29 10:39:54)

1,232

Witam smile

Widze że ciągnie was do lasu big_smile na grzybobranie się wybieracie.
Ósemko,Pawle tylko się głęboko w las nie zapuszczajcie bo spotkacie dzika albo niegrzecznego misia big_smile

http://www.iv.pl/images/97581328831531196609.jpg

Grzybów niejadam,ale na jajecznice chętnie wpadne big_smile

Nowa 60 rocznica ślubu łał smile to się nazywa staż małżeński brawo dla rodziców gratulacje smile

Miłej niedzieli,pozdrawiam wszystkie Puchatki big_smile

Nowa humor z majtasami superaśny hi hi hi

1,233

Paweł43 napisał/a:

Pigwa podczytałem u sąsiadek o necie co pisałaś i ci wkleję artykuł

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Masz-internet-od-tego-operatora-Beda-rozlaczenia-co-godzine-oraz-przymus-podania-hasla,wid,16014018,wiadomosc.html?ticaid=11163c

PAWEŁ czytałam to,żadne to utrudnienie,sekunda i jestes połączony
ja sobie chwalę,mam neta 4 lata darmo

1,234

Gosia62 napisał/a:

Haaaaa dawaj z miłą checią odbiore taki list ale bedzie pachnacy mniam, Pawełku niestety nie ma , sa tylko w sklepie ale nie próbowałam ich kupować, zawsze przywożę jak mi się uda przyjechać albo jak zajeżdżamy na zakupy do Chicago , najbardziej jednak wole sama uzbierac lub uzbierane przez moja córkę.

Nie bardzo mogę jesć grzyby bo sa dla mojego żoładeczka za ciężkie ale sosiki , albo bigosiki , zupki grzybowe to rarytas a jeszcze jak ja ugotuję matusiu paluszki lizać.

GOSIU mimo że jestem pomocą kuchenną to u,iem dobrze gotowac
robie super grzybki w occie,a sosik palce lizac
najlepszy jest z kurek,maslaków,borowików

1,235

nowa18 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Dzięki...na pewno pogratuluję...dokładnie świętują 19 pażdziernika

NOWA ja również składam gratulacje dla rodziców

Posty [ 1,171 do 1,235 z 57,209 ]

Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024