Chatka Puchatka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 57,209 ]

1,041

Odp: Chatka Puchatka

Witam Panie..pojem sobie i poczytam Was

http://vpx.pl/i/2013/09/26/91b2224613f51abc36dc722a13cad50e.gif

Zobacz podobne tematy :

1,042

Niunia a gdzieś ty się tak długo podziewała a?pozdrawiam i fajnie że się pokazałaś
Witam Pestke..słyszałem tego księdza wypowiedz o klimacie,mają pomysły w tłumaczeniach że śmiech na sali.
Lena dzięki za poradę lekarską,powiem żonie niech to kupi.
I witam Wiki,też Cie długo nie było,fajnie opisałaś różnice w kościołach i tak powinno być wszędzie.
O i Kozulka moja wpadła,witam...a jak zdrówko po wykopkach?
Nowa...witam,też myślę że spowiedz powinna być ogólna przed Bogiem a nie przed księdzem,ile bym miał wody więcej w organizmie a tak to wypoce klęczac na tych kolanach
No i witam miło nową twarz 8kh3...kurka fajne imię hahahahahaha aż musiałem podglądać pisząc żeby się nie pomylić w cyfrach..pozdrawiam i wpadaj do nas jak masz czas

1,043

1,044

1,045 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-09-26 17:16:28)

Paweł43 napisał/a:

No i witam miło nową twarz 8kh3...kurka fajne imię hahahahahaha aż musiałem podglądać pisząc żeby się nie pomylić w cyfrach..pozdrawiam i wpadaj do nas jak masz czas

oj tam, imię wykminiłam robiąc obiad big_smile smile, a właśnie co tam w menu mieliście dzisiaj???
A co do kościoła... po tych faktach:( uwierzcie mi mam wstręt.
Biegam z synem do kościoła (komunia 04 maja) na spotkania i wstręt powraca jak bumerang sad

1,046

8kh3...miałem dziś ogórkową no i żeberka na drugie i surówka  jakaś tam,nawet zjadalna była

1,047

8kh3 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:

oj tam, imię wykminiłam robiąc obiad big_smile smile, a właśnie co tam w menu mieliście dzisiaj???
A co do kościoła... po tych faktach:( uwierzcie mi mam wstręt.
Biegam z synem do kościoła (komunia 04 maja) na spotkania i wstręt powraca jak bumerang sad

A to  jak komunia to trzeba chodzić ni ma lekko.A tak się Was spytam jak u Was jest?macie jedno przyjęcie? bo u nas jest małe w drugiej klasie i za dwa lata duże w czwartej klasie...a slyszałem ze w innych diecezjach jest tylko jedno

1,048

Paweł43 napisał/a:

8kh3...miałem dziś ogórkową no i żeberka na drugie i surówka  jakaś tam,nawet zjadalna była

Żona suróweczkę wymyśla i piszesz tylko zjadalna...;) Musze ją nabuntować:D i podpowiem, że chińskie zupki są w modzie, hehe
No, ogórkową to możesz mnie poczęstować tongue

1,049

Paweł43 napisał/a:

A tak się Was spytam jak u Was jest?macie jedno przyjęcie? bo u nas jest małe w drugiej klasie i za dwa lata duże w czwartej klasie...a slyszałem ze w innych diecezjach jest tylko jedno

U nas jedno wielkie i kosztowne sad później dzieci co rok mają rocznice, ale imprezy się nie robi.
Nie słyszałam o dwóch imprezach.

1,050

Mam nadzieję że Was nie nudzą moje piosenki..ale ja takie ballady uwielbiam...a jak mam humor to i disco polo posłucham

1,051

A u nas są dwa...ale podobno już rodzice drugiego nie wyprawiają ,tylko myk do kościola i fajrant.Ja niestety jeszcze wyprawiałem bo co miałem zrobić jak wszyscy tak robili.

1,052

Jak mus to mus sad tak bywa
Piosenki hm... puściłam mojemu małemu i uciszył się (nareszcie) buzię ma otwartą i spogląda na monitor smile
Bardzo przyjemne dla ucha, nie mam nic przeciwko big_smile

1,053

8kh3 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:

Żona suróweczkę wymyśla i piszesz tylko zjadalna...;) Musze ją nabuntować:D i podpowiem, że chińskie zupki są w modzie, hehe
No, ogórkową to możesz mnie poczęstować tongue

bo ja najbardziej lubie surówkę z kapusty kiszonej

1,054

Pamiętasz może ile dawałeś za przystrojenie kościoła, kwiaty....
I czy macie w zwyczaju dawać księdzu zbiorowy prezent dla księdza??

1,055

8kh3 napisał/a:

Piosenki hm... puściłam mojemu małemu i uciszył się (nareszcie) buzię ma otwartą i spogląda na monitor smile

A to masz małego bobaska?ile ma latek?

1,056

8kh3 napisał/a:

Olala..ja nie dawałem na strojenie koscioła,była składka jakaś i z tego były zakupione książeczki,obrazki...a kościół to rodzice stroili..i jak się nie mylę to ksiądz też dostał coś ale sory już nie pamiętam co..hahahaha jak by koniak dostał to bym zapamiętał hahahaha

1,057

Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

A to masz małego bobaska?ile ma latek?

Starszy 8 lat, a mały 16 miesięcy smile
Spora różnica wieku, ale się jeszcze nie pozabijali:P smile

1,058

Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Olala..ja nie dawałem na strojenie koscioła,była składka jakaś i z tego były zakupione książeczki,obrazki...a kościół to rodzice stroili..i jak się nie mylę to ksiądz też dostał coś ale sory już nie pamiętam co..hahahaha jak by koniak dostał to bym zapamiętał hahahaha

Zazdroszczę, u nas to cennik jest sad strojenie, kwiaty, organista... nawet alby mają być te które proboszcz uzna za stosowne.
Dzieci mają być ubrane jednakowo. Z jednej strony to ok, bo nie będzie różnic.
Wesele bym sobie wyprawiła smile za to dam na kościół!!!

1,059

E to fajnie..ja mam też dwóch synalków..jeden chodzi do drugiej liceum a młodszy do pierwszej gimnazjum....też jeszcze się nie pozabijali..ale wojna między nimi prawie jest co dzień

1,060

8kh3 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Zazdroszczę, u nas to cennik jest sad strojenie, kwiaty, organista... nawet alby mają być te które proboszcz uzna za stosowne.
Dzieci mają być ubrane jednakowo. Z jednej strony to ok, bo nie będzie różnic.
Wesele bym sobie wyprawiła smile za to dam na kościół!!!

U nas też alby są,ale ten starszy to w garniturku był bo jeszcze alby w modę nie weszły...eeeeeee organista też bierze?

1,061

hohoho, możemy sobie ręce podać smile też mam dwóch synalków big_smile Na temat ich małych wojenek, wolę się nie wypowiadać wink na górze musi być zawsze tego młodszego, jak nie... to gryzie!!!

Organista bierze jakieś 100zł.
Zawód zmienię i też brzdękać na klawiszach będę smile

1,062

ok..ja uciekam jak zwykle uczyć się matematyki bo już mnie młody woła...to do potem

1,063

8kh3 napisał/a:

hohoho, możemy sobie ręce podać smile też mam dwóch synalków big_smile Na temat ich małych wojenek, wolę się nie wypowiadać wink na górze musi być zawsze tego młodszego, jak nie... to gryzie!!!

Organista bierze jakieś 100zł.
Zawód zmienię i też brzdękać na klawiszach będę smile

U nas nie bierze..przecież msza komunijna jest w niedzielę i tak by na mszy takiej zwykłej niedzielnej grał

1,064

8kh3 napisał/a:

hohoho, możemy sobie ręce podać smile też mam dwóch synalków

Przepraszam, małe niedopatrzenie smile przecież pisałam, że mam synów tongue

Oki, leć się uczyć. Ja lecę obiadek podgrzać, bo mój D. po 12 godzinach pracy wrócił.

1,065

To na dobranoc powiem wam kawał

Gratuluję,panie Kowalski!Podobno wybrano pana na radnego?Jak to się stało?
-To było tak:najpierw chcieli wybrać Nowaka.Ale wtedy ja zawołałem: Co???!!!!Głupszego nie macie?
I wybrali mnie

nauczycielka mówi do Jasia na lekcji fizykii:
Powiedz coś o napięciu.
Na pięciu napadło dziesięciu -dumnie odpowiedział Jasiu

-Jasiu,włożyłeś sweter na lewą stronę-zwraca uwagę starsza siostra.
Wiem,zrobiłem to specjalnie.
Dlaczego?
Bo na prawej jest dziura.

Jaś widzi jak mama się męczy przy sprzataniu mieszkania.
W końcu do niej mówi:
Mamuś,nie mogę patrzeć,jak się męczysz,wychodzę.

1,066

Dobranoc i miłego przebywania w chatce życzę.

http://vpx.pl/i/2013/09/26/06be08c85fbba4872fc6ce298b0ddedf_th2.jpg

1,067

WITAJCIE WIECZORKIEM!!
Witaj 8 kh3 oj trudno będzie zapamietac,a może osemeczka lol lol (zarcik)....
  Pawelku tez bardzo lubie ballady;Na dobranoc dla całego Puchatkowa 

1,068

Witaj alfreda smile

Pewnie, że mogę być ósemeczką smile jak kto woli smile

1,069

Oj, wszyscy chyba już w pościelach i do spanka się szykują smile
Moje dzieciaczki i Was otulę kołderką i sama udaję się w ramiona Morfeusza wink
Kolorowych snów...

1,070

Witam całe Puchatkowo i wszystkie duże pluszaki....

http://vpx.pl/i/2013/09/27/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,38_RA_orig.gif

1,071

1,072

Witaj nowa smile

Od wczoraj u Was jestem i muszę przyznać sympatycznie tu macie. Fajne PUCHATKOWO zorganizowaliście smile

Ja również WSZYSTKICH SŁONECZNIE WITAM I ŻYCZĘ UDANEGO PIĄTKOWEGO DNIA big_smile

1,073

Halo, jest tu kto??
No cóż, wszyscy pouciekali wink wiec i ja zmykam do obowiązków big_smile

Pozdrawiam

1,074

witam puchatki i puchacza
jutro też będę na grzybach
dzis moi pojechali do łodzi po towar i córka z nimi,mały przebudził się po 3 ,gnój nie dał mi się wyspac,nic nie jest ospały!
O 6 poprosił o sniadanie ,chciałam go udusic(żart)
teraz mam chwilke wpadam poczytac fajną poezje KLAUDYNKI
proszę cicho się zachowywac,muszę byc skupiona
CZYTUNIA ,aby tylko córcia nie miała tak całą ciąże!!!!!
to jest okropne ale się zdarza
jutro też mamy w planach grzyby
już się cieszę
mam zaległosci w czytaniu

1,075 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-27 15:27:44)

Tak jak do księży tak i mam swoje ustosunkowne zdanie na temat,policjantów.

Kiedy mieszkałam w mieście,będąc osobą po przejściach,nawet zapach alkocholu mi przeszkadzał.

Do najstarszego syna  wtedy 27letniego,przyszedł kolega,zapytali czy mogą wypić po piwie z puszki,ja durna cipa...nie zgodziłam się.

Zeszli koło skrzynki na klatce schodowej,postawili puszki na skrzynce i oglądali album ze zdjęciami który najmłodszy syn pokazywał...za chwilę rostrzęsiony przyleciał że jest policja,zleciałam w kapciach...policjanci wypisali mandaty po 3OO zł na głowe...nie pomogły prośby i tłumczenia.
Po fakcie chłopcy przyszli dopić do domu piwo...zgodziłam się..a oni zrobili zdjęcie najdroższego piwa...Najlepsze, że na klatce kręcili się i włazili obcy nie mieszkańcy ...chlali ,sikali,darli się,i dostali tylko upomnienia...byłam tego świadkiem...

1,076

http://vpx.pl/i/2013/09/27/1786f6cc2382d98a779d63f74dfd9b01.jpg

1,077

alfreda napisał/a:

WITAJCIE WIECZORKIEM!!
Witaj 8 kh3 oj trudno będzie zapamietac,a może osemeczka lol lol (zarcik)....
  Pawelku tez bardzo lubie ballady;Na dobranoc dla całego Puchatkowa 

o Fredziu cieszę się że też uwielbiasz ballady,a pamiętasz Zeppelinów?

1,078 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-27 16:33:35)

Nowa...a ile mieli wtedy lat chłopaki?

Sory ,już doczytałem 27 lat...ale ze mnie slepota
Jak mieli to piwo to mogli w domu wypić,w miejscach publicznych karzą jak cholera.
Sam kiedyś miałem z tym do czynienia,ale jakoś się wywinąłem od mandatu.
Byliśmy na Mazurach i siedziałem na ławeczce w parku nad jeziorem i popijałem z puszki piwko.
Zona z chłopakami na molo byli i karmili łabędzie.
Do mnie podeszła straż miejska baba i chłopak no i się doczepili do tej puszki
Pogadali pogadali że to miejsce publiczne ,przeprosiłem ,tłumaczyłem że nie wiedziałem że w miasteczku turystycznym też to obowiązuje no i na ostrzeżeniu się skończyło.

1,079

Paweł43 napisał/a:

Jak mieli to piwo to mogli w domu wypić,w miejscach publicznych karzą jak cholera.
Byliśmy na Mazurach i siedziałem na ławeczce w parku nad jeziorem i popijałem z puszki piwko.
Pogadali pogadali że to miejsce publiczne ,przeprosiłem ,tłumaczyłem że nie wiedziałem że w miasteczku turystycznym też to obowiązuje no i na ostrzeżeniu się skończyło.

uważasz że dom korytarz to miejsce publiczne nie byli na dworze ale za drzwiami mieszkania

1,080

O Fredzia fajnie nazwała 8 i coś tam...to zostaniesz ósemeczką,kurka bo muszę podglądać nick twój żeby dobrze napisać...
Fajnie że Ci się tu podoba,cieszę się...wpadaj jak najwięcej

1,081

Nowa no widzisz i znowu nie doczytałem..a to czego oni tam szukali?może ktoś po nich zadzwonił ,jakiś sąsiad że tam piją,bo to wygląda na interwencję a nie na patrol

1,082 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-27 16:41:05)

nowa18 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:

uważasz że dom korytarz to miejsce publiczne nie byli na dworze ale za drzwiami mieszkania

o tym mówię że nie dostali ostrzeżenia,porządne, trzeżwe, czyste chłopaki i mi też policjant na tej klatce zagroził mandatem bo się wkurzyłam i powiedziałam że nie pije ale z nerwów łyka wezme bo jestem w domu...a meneli nie gonili i nie karali tylko ...tu zaczepka i tak wysoki mandat...

1,083

nowa18 napisał/a:
nowa18 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:

o tym mówię że nie dostali ostrzeżenia,porządne, trzeżwe, czyste chłopaki i mi też policjant na tej klatce zagroził mandatem bo się wkurzyłam i powiedziałam że nie pije ale z nerwów łyka wezme bo jestem w domu...a meneli nie gonili i nie karali tylko ...tu zaczepka i tak wysoki mandat...

Nie było interwencji,chyba się nudzili...

1,084

Pigwuś wnuś wyspać się nie dał? hahahaha...ale co tam babcia i tak szczęśliwa że śniadanko ma komu zrobić.
Tylko na te grzyby to duże wiadro zabierz podobno wysyp jest

1,085

Nowa ale po kij tam chodzili po korytarzu?jak dla mnie to na zgłoszenie tam dotarli

1,086

Paweł43 napisał/a:

O Fredzia fajnie nazwała 8 i coś tam...to zostaniesz ósemeczką,kurka bo muszę podglądać nick twój żeby dobrze napisać...

Oki smile Ułatwiam wszystkim życie i ogłaszam się 8 smile big_smile

Ludziska z Puchatkowa, jakie macie plany na weekend?? Ładny macie dzień? U mnie dzisiaj słonko świeci i jest przyjemnie smile

1,087

Paweł43 napisał/a:

Nowa ale po kij tam chodzili po korytarzu?jak dla mnie to na zgłoszenie tam dotarli

Zawsze tam było pełno meneli i wiesz może przechodzili bo obok monopolowy ale był minęło

1,088

1,089

To Nowa drogo to piwko im wyszło...ciekawe czy potem im smakowało hahahaha

1,090

8kh3 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:

Oki smile Ułatwiam wszystkim życie i ogłaszam się 8 smile big_smile

Ludziska z Puchatkowa, jakie macie plany na weekend?? Ładny macie dzień? U mnie dzisiaj słonko świeci i jest przyjemnie smile

ósemka...ja jadę do teściowej jutro do roboty,traktorkiem sobie po polu pojeżdżę..dyrektorka woła to trzeba jechać
U nas też ładny dzień dziś był ahhhhhhhhhhhhhhh aż szkoda że już minął

1,091

Paweł43 napisał/a:

Fajna nuta...heh mojego wzięło na wspominki...jak usłyszał...bo jak był piękny i młody to właśnie między innymi ten utwór grał na gitarze i śpiewał na imprezach...

1,092

No i jajeczek przywiozę i kuraka na rosół

http://vpx.pl/i/2013/09/27/15559__pokaz-Smieszne_zdjecia-facet_z_wielkim_ptakiem.jpg

1,093

Chociaż już był sam na grzybach to idziemy zaraz z moim ...Krzysiaczkiem za rzeke do lasu ,na grzybki,piesek będzie miał frajde...i wypijemy w lesie ,lub nad rzeką po piwku...heh...

1,094

O to Krzysiaczek brzdąka na gitarze?...fajnie,ja nie umiem brzdąkać

1,095

nowa18 napisał/a:

Chociaż już był sam na grzybach to idziemy zaraz z moim ...Krzysiaczkiem za rzeke do lasu ,na grzybki,piesek będzie miał frajde...i wypijemy w lesie ,lub nad rzeką po piwku...heh...

hehehehehehehe...tylko nie daj się złapać niebieskim hahahahaha

1,096

No tak się złożyło...też nie umiem...

1,097

Paweł43 napisał/a:
nowa18 napisał/a:

haaaaaaa haaaa damy radę

1,098

nowa18 napisał/a:

No tak się złożyło...też nie umiem...

hahahaha ale jak wypiję sobie to na widelcu gram hahahahahaha...a żona zaraz o już ojca bierze

1,099

nowa18 napisał/a:
Paweł43 napisał/a:
nowa18 napisał/a:

haaaaaaa haaaa damy radę

Tylko się nie zgub w lesie hahahaha

http://vpx.pl/i/2013/09/27/250375_478102608877826_23098938_n.jpg

1,100

http://vpx.pl/i/2013/09/27/6f9d8cc344d3b111fb0b5c3a00e518c4.jpg

1,101

1,102

Witajcie wink
ja dzisiaj trochę chorowita,ale już doszłam do siebie na tyle aby kawkę wypić ;D

jakie plany na weekend? w sumie żadne czekam do niedzieli az mój /M/ zjedzie z Niemiec

1,103

lena812 napisał/a:

Witajcie wink
ja dzisiaj trochę chorowita,ale już doszłam do siebie na tyle aby kawkę wypić ;D

jakie plany na weekend? w sumie żadne czekam do niedzieli az mój /M/ zjedzie z Niemiec

Uuu to wielkie powitanie się szykuje smile

W niedziele moja mama też wraca z Niemiec smile Będą plotki i kawka tongue
Więcej nic specjalnego się nie szykuje, mam nadzieje;)

1,104

lena812 napisał/a:

Witajcie wink

Witaj Lena...z noska cieknie?o to do niedzieli musi przestać kapac hahahaha...

1,105

8kh3 napisał/a:
lena812 napisał/a:

Witajcie wink

Uuu to wielkie powitanie się szykuje smile

W niedziele moja mama też wraca z Niemiec smile Będą plotki i kawka tongue
Więcej nic specjalnego się nie szykuje, mam nadzieje;)

Ósemka...o to też impreza Ci się szykuje..pewnie najbardziej cieszą się chłopaki ze babcię zobacza

Posty [ 1,041 do 1,105 z 57,209 ]

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 881 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024