Witam Panie..pojem sobie i poczytam Was

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Panie..pojem sobie i poczytam Was

Niunia a gdzieś ty się tak długo podziewała a?pozdrawiam i fajnie że się pokazałaś
Witam Pestke..słyszałem tego księdza wypowiedz o klimacie,mają pomysły w tłumaczeniach że śmiech na sali.
Lena dzięki za poradę lekarską,powiem żonie niech to kupi.
I witam Wiki,też Cie długo nie było,fajnie opisałaś różnice w kościołach i tak powinno być wszędzie.
O i Kozulka moja wpadła,witam...a jak zdrówko po wykopkach?
Nowa...witam,też myślę że spowiedz powinna być ogólna przed Bogiem a nie przed księdzem,ile bym miał wody więcej w organizmie a tak to wypoce klęczac na tych kolanach
No i witam miło nową twarz 8kh3...kurka fajne imię hahahahahaha aż musiałem podglądać pisząc żeby się nie pomylić w cyfrach..pozdrawiam i wpadaj do nas jak masz czas
No i witam miło nową twarz 8kh3...kurka fajne imię hahahahahaha aż musiałem podglądać pisząc żeby się nie pomylić w cyfrach..pozdrawiam i wpadaj do nas jak masz czas
oj tam, imię wykminiłam robiąc obiad
, a właśnie co tam w menu mieliście dzisiaj???
A co do kościoła... po tych faktach:( uwierzcie mi mam wstręt.
Biegam z synem do kościoła (komunia 04 maja) na spotkania i wstręt powraca jak bumerang ![]()
8kh3...miałem dziś ogórkową no i żeberka na drugie i surówka jakaś tam,nawet zjadalna była
Paweł43 napisał/a:No i witam miło nową twarz 8kh3...kurka fajne imię hahahahahaha aż musiałem podglądać pisząc żeby się nie pomylić w cyfrach..pozdrawiam i wpadaj do nas jak masz czas
oj tam, imię wykminiłam robiąc obiad
![]()
, a właśnie co tam w menu mieliście dzisiaj???
A co do kościoła... po tych faktach:( uwierzcie mi mam wstręt.
Biegam z synem do kościoła (komunia 04 maja) na spotkania i wstręt powraca jak bumerang
A to jak komunia to trzeba chodzić ni ma lekko.A tak się Was spytam jak u Was jest?macie jedno przyjęcie? bo u nas jest małe w drugiej klasie i za dwa lata duże w czwartej klasie...a slyszałem ze w innych diecezjach jest tylko jedno
8kh3...miałem dziś ogórkową no i żeberka na drugie i surówka jakaś tam,nawet zjadalna była
Żona suróweczkę wymyśla i piszesz tylko zjadalna...;) Musze ją nabuntować:D i podpowiem, że chińskie zupki są w modzie, hehe
No, ogórkową to możesz mnie poczęstować ![]()
A tak się Was spytam jak u Was jest?macie jedno przyjęcie? bo u nas jest małe w drugiej klasie i za dwa lata duże w czwartej klasie...a slyszałem ze w innych diecezjach jest tylko jedno
U nas jedno wielkie i kosztowne
później dzieci co rok mają rocznice, ale imprezy się nie robi.
Nie słyszałam o dwóch imprezach.
Mam nadzieję że Was nie nudzą moje piosenki..ale ja takie ballady uwielbiam...a jak mam humor to i disco polo posłucham
A u nas są dwa...ale podobno już rodzice drugiego nie wyprawiają ,tylko myk do kościola i fajrant.Ja niestety jeszcze wyprawiałem bo co miałem zrobić jak wszyscy tak robili.
Jak mus to mus
tak bywa
Piosenki hm... puściłam mojemu małemu i uciszył się (nareszcie) buzię ma otwartą i spogląda na monitor
Bardzo przyjemne dla ucha, nie mam nic przeciwko ![]()
Paweł43 napisał/a:8kh3...miałem dziś ogórkową no i żeberka na drugie i surówka jakaś tam,nawet zjadalna była
Żona suróweczkę wymyśla i piszesz tylko zjadalna...;) Musze ją nabuntować:D i podpowiem, że chińskie zupki są w modzie, hehe
No, ogórkową to możesz mnie poczęstować
bo ja najbardziej lubie surówkę z kapusty kiszonej
Pamiętasz może ile dawałeś za przystrojenie kościoła, kwiaty....
I czy macie w zwyczaju dawać księdzu zbiorowy prezent dla księdza??
Jak mus to mus
tak bywa
Piosenki hm... puściłam mojemu małemu i uciszył się (nareszcie) buzię ma otwartą i spogląda na monitor![]()
Bardzo przyjemne dla ucha, nie mam nic przeciwko
A to masz małego bobaska?ile ma latek?
Pamiętasz może ile dawałeś za przystrojenie kościoła, kwiaty....
I czy macie w zwyczaju dawać księdzu zbiorowy prezent dla księdza??
Olala..ja nie dawałem na strojenie koscioła,była składka jakaś i z tego były zakupione książeczki,obrazki...a kościół to rodzice stroili..i jak się nie mylę to ksiądz też dostał coś ale sory już nie pamiętam co..hahahaha jak by koniak dostał to bym zapamiętał hahahaha
8kh3 napisał/a:Jak mus to mus
tak bywa
Piosenki hm... puściłam mojemu małemu i uciszył się (nareszcie) buzię ma otwartą i spogląda na monitor![]()
Bardzo przyjemne dla ucha, nie mam nic przeciwkoA to masz małego bobaska?ile ma latek?
Starszy 8 lat, a mały 16 miesięcy ![]()
Spora różnica wieku, ale się jeszcze nie pozabijali:P ![]()
8kh3 napisał/a:Pamiętasz może ile dawałeś za przystrojenie kościoła, kwiaty....
I czy macie w zwyczaju dawać księdzu zbiorowy prezent dla księdza??Olala..ja nie dawałem na strojenie koscioła,była składka jakaś i z tego były zakupione książeczki,obrazki...a kościół to rodzice stroili..i jak się nie mylę to ksiądz też dostał coś ale sory już nie pamiętam co..hahahaha jak by koniak dostał to bym zapamiętał hahahaha
Zazdroszczę, u nas to cennik jest
strojenie, kwiaty, organista... nawet alby mają być te które proboszcz uzna za stosowne.
Dzieci mają być ubrane jednakowo. Z jednej strony to ok, bo nie będzie różnic.
Wesele bym sobie wyprawiła
za to dam na kościół!!!
E to fajnie..ja mam też dwóch synalków..jeden chodzi do drugiej liceum a młodszy do pierwszej gimnazjum....też jeszcze się nie pozabijali..ale wojna między nimi prawie jest co dzień
Paweł43 napisał/a:8kh3 napisał/a:Pamiętasz może ile dawałeś za przystrojenie kościoła, kwiaty....
I czy macie w zwyczaju dawać księdzu zbiorowy prezent dla księdza??Olala..ja nie dawałem na strojenie koscioła,była składka jakaś i z tego były zakupione książeczki,obrazki...a kościół to rodzice stroili..i jak się nie mylę to ksiądz też dostał coś ale sory już nie pamiętam co..hahahaha jak by koniak dostał to bym zapamiętał hahahaha
Zazdroszczę, u nas to cennik jest
strojenie, kwiaty, organista... nawet alby mają być te które proboszcz uzna za stosowne.
Dzieci mają być ubrane jednakowo. Z jednej strony to ok, bo nie będzie różnic.
Wesele bym sobie wyprawiłaza to dam na kościół!!!
U nas też alby są,ale ten starszy to w garniturku był bo jeszcze alby w modę nie weszły...eeeeeee organista też bierze?
hohoho, możemy sobie ręce podać
też mam dwóch synalków
Na temat ich małych wojenek, wolę się nie wypowiadać
na górze musi być zawsze tego młodszego, jak nie... to gryzie!!!
Organista bierze jakieś 100zł.
Zawód zmienię i też brzdękać na klawiszach będę ![]()
ok..ja uciekam jak zwykle uczyć się matematyki bo już mnie młody woła...to do potem
też mam dwóch synalków
Na temat ich małych wojenek, wolę się nie wypowiadać
na górze musi być zawsze tego młodszego, jak nie... to gryzie!!!
Organista bierze jakieś 100zł.
Zawód zmienię i też brzdękać na klawiszach będę
U nas nie bierze..przecież msza komunijna jest w niedzielę i tak by na mszy takiej zwykłej niedzielnej grał
też mam dwóch synalków
Przepraszam, małe niedopatrzenie
przecież pisałam, że mam synów ![]()
Oki, leć się uczyć. Ja lecę obiadek podgrzać, bo mój D. po 12 godzinach pracy wrócił.
To na dobranoc powiem wam kawał
Gratuluję,panie Kowalski!Podobno wybrano pana na radnego?Jak to się stało?
-To było tak:najpierw chcieli wybrać Nowaka.Ale wtedy ja zawołałem: Co???!!!!Głupszego nie macie?
I wybrali mnie
nauczycielka mówi do Jasia na lekcji fizykii:
Powiedz coś o napięciu.
Na pięciu napadło dziesięciu -dumnie odpowiedział Jasiu
-Jasiu,włożyłeś sweter na lewą stronę-zwraca uwagę starsza siostra.
Wiem,zrobiłem to specjalnie.
Dlaczego?
Bo na prawej jest dziura.
Jaś widzi jak mama się męczy przy sprzataniu mieszkania.
W końcu do niej mówi:
Mamuś,nie mogę patrzeć,jak się męczysz,wychodzę.
Dobranoc i miłego przebywania w chatce życzę.

WITAJCIE WIECZORKIEM!!
Witaj 8 kh3 oj trudno będzie zapamietac,a może osemeczka
(zarcik)....
Pawelku tez bardzo lubie ballady;Na dobranoc dla całego Puchatkowa
Witaj alfreda ![]()
Pewnie, że mogę być ósemeczką
jak kto woli ![]()
Oj, wszyscy chyba już w pościelach i do spanka się szykują
Moje dzieciaczki i Was otulę kołderką i sama udaję się w ramiona Morfeusza ![]()
Kolorowych snów...
Witam całe Puchatkowo i wszystkie duże pluszaki....

Witaj nowa ![]()
Od wczoraj u Was jestem i muszę przyznać sympatycznie tu macie. Fajne PUCHATKOWO zorganizowaliście ![]()
Ja również WSZYSTKICH SŁONECZNIE WITAM I ŻYCZĘ UDANEGO PIĄTKOWEGO DNIA ![]()
Halo, jest tu kto??
No cóż, wszyscy pouciekali
wiec i ja zmykam do obowiązków ![]()
Pozdrawiam
witam puchatki i puchacza
jutro też będę na grzybach
dzis moi pojechali do łodzi po towar i córka z nimi,mały przebudził się po 3 ,gnój nie dał mi się wyspac,nic nie jest ospały!
O 6 poprosił o sniadanie ,chciałam go udusic(żart)
teraz mam chwilke wpadam poczytac fajną poezje KLAUDYNKI
proszę cicho się zachowywac,muszę byc skupiona
CZYTUNIA ,aby tylko córcia nie miała tak całą ciąże!!!!!
to jest okropne ale się zdarza
jutro też mamy w planach grzyby
już się cieszę
mam zaległosci w czytaniu
Tak jak do księży tak i mam swoje ustosunkowne zdanie na temat,policjantów.
Kiedy mieszkałam w mieście,będąc osobą po przejściach,nawet zapach alkocholu mi przeszkadzał.
Do najstarszego syna wtedy 27letniego,przyszedł kolega,zapytali czy mogą wypić po piwie z puszki,ja durna cipa...nie zgodziłam się.
Zeszli koło skrzynki na klatce schodowej,postawili puszki na skrzynce i oglądali album ze zdjęciami który najmłodszy syn pokazywał...za chwilę rostrzęsiony przyleciał że jest policja,zleciałam w kapciach...policjanci wypisali mandaty po 3OO zł na głowe...nie pomogły prośby i tłumczenia.
Po fakcie chłopcy przyszli dopić do domu piwo...zgodziłam się..a oni zrobili zdjęcie najdroższego piwa...Najlepsze, że na klatce kręcili się i włazili obcy nie mieszkańcy ...chlali ,sikali,darli się,i dostali tylko upomnienia...byłam tego świadkiem...

WITAJCIE WIECZORKIEM!!
Witaj 8 kh3 oj trudno będzie zapamietac,a może osemeczka![]()
(zarcik)....
Pawelku tez bardzo lubie ballady;Na dobranoc dla całego Puchatkowa
o Fredziu cieszę się że też uwielbiasz ballady,a pamiętasz Zeppelinów?
Nowa...a ile mieli wtedy lat chłopaki?
Sory ,już doczytałem 27 lat...ale ze mnie slepota
Jak mieli to piwo to mogli w domu wypić,w miejscach publicznych karzą jak cholera.
Sam kiedyś miałem z tym do czynienia,ale jakoś się wywinąłem od mandatu.
Byliśmy na Mazurach i siedziałem na ławeczce w parku nad jeziorem i popijałem z puszki piwko.
Zona z chłopakami na molo byli i karmili łabędzie.
Do mnie podeszła straż miejska baba i chłopak no i się doczepili do tej puszki
Pogadali pogadali że to miejsce publiczne ,przeprosiłem ,tłumaczyłem że nie wiedziałem że w miasteczku turystycznym też to obowiązuje no i na ostrzeżeniu się skończyło.
Nowa...a ile mieli wtedy lat chłopaki?
Jak mieli to piwo to mogli w domu wypić,w miejscach publicznych karzą jak cholera.
Byliśmy na Mazurach i siedziałem na ławeczce w parku nad jeziorem i popijałem z puszki piwko.
Pogadali pogadali że to miejsce publiczne ,przeprosiłem ,tłumaczyłem że nie wiedziałem że w miasteczku turystycznym też to obowiązuje no i na ostrzeżeniu się skończyło.
uważasz że dom korytarz to miejsce publiczne nie byli na dworze ale za drzwiami mieszkania
O Fredzia fajnie nazwała 8 i coś tam...to zostaniesz ósemeczką,kurka bo muszę podglądać nick twój żeby dobrze napisać...
Fajnie że Ci się tu podoba,cieszę się...wpadaj jak najwięcej
Nowa no widzisz i znowu nie doczytałem..a to czego oni tam szukali?może ktoś po nich zadzwonił ,jakiś sąsiad że tam piją,bo to wygląda na interwencję a nie na patrol
Paweł43 napisał/a:Nowa...a ile mieli wtedy lat chłopaki?
Pogadali pogadali że to miejsce publiczne ,przeprosiłem ,tłumaczyłem że nie wiedziałem że w miasteczku turystycznym też to obowiązuje no i na ostrzeżeniu się skończyło.uważasz że dom korytarz to miejsce publiczne nie byli na dworze ale za drzwiami mieszkania
o tym mówię że nie dostali ostrzeżenia,porządne, trzeżwe, czyste chłopaki i mi też policjant na tej klatce zagroził mandatem bo się wkurzyłam i powiedziałam że nie pije ale z nerwów łyka wezme bo jestem w domu...a meneli nie gonili i nie karali tylko ...tu zaczepka i tak wysoki mandat...
nowa18 napisał/a:Paweł43 napisał/a:Nowa...a ile mieli wtedy lat chłopaki?
Pogadali pogadali że to miejsce publiczne ,przeprosiłem ,tłumaczyłem że nie wiedziałem że w miasteczku turystycznym też to obowiązuje no i na ostrzeżeniu się skończyło.uważasz że dom korytarz to miejsce publiczne nie byli na dworze ale za drzwiami mieszkania
o tym mówię że nie dostali ostrzeżenia,porządne, trzeżwe, czyste chłopaki i mi też policjant na tej klatce zagroził mandatem bo się wkurzyłam i powiedziałam że nie pije ale z nerwów łyka wezme bo jestem w domu...a meneli nie gonili i nie karali tylko ...tu zaczepka i tak wysoki mandat...
Nie było interwencji,chyba się nudzili...
Pigwuś wnuś wyspać się nie dał? hahahaha...ale co tam babcia i tak szczęśliwa że śniadanko ma komu zrobić.
Tylko na te grzyby to duże wiadro zabierz podobno wysyp jest
Nowa ale po kij tam chodzili po korytarzu?jak dla mnie to na zgłoszenie tam dotarli
O Fredzia fajnie nazwała 8 i coś tam...to zostaniesz ósemeczką,kurka bo muszę podglądać nick twój żeby dobrze napisać...
Fajnie że Ci się tu podoba,cieszę się...wpadaj jak najwięcej
Oki
Ułatwiam wszystkim życie i ogłaszam się 8
![]()
Ludziska z Puchatkowa, jakie macie plany na weekend?? Ładny macie dzień? U mnie dzisiaj słonko świeci i jest przyjemnie ![]()
Nowa ale po kij tam chodzili po korytarzu?jak dla mnie to na zgłoszenie tam dotarli
Zawsze tam było pełno meneli i wiesz może przechodzili bo obok monopolowy ale był minęło
To Nowa drogo to piwko im wyszło...ciekawe czy potem im smakowało hahahaha
Paweł43 napisał/a:O Fredzia fajnie nazwała 8 i coś tam...to zostaniesz ósemeczką,kurka bo muszę podglądać nick twój żeby dobrze napisać...
Fajnie że Ci się tu podoba,cieszę się...wpadaj jak najwięcejOki
Ułatwiam wszystkim życie i ogłaszam się 8
![]()
Ludziska z Puchatkowa, jakie macie plany na weekend?? Ładny macie dzień? U mnie dzisiaj słonko świeci i jest przyjemnie
ósemka...ja jadę do teściowej jutro do roboty,traktorkiem sobie po polu pojeżdżę..dyrektorka woła to trzeba jechać
U nas też ładny dzień dziś był ahhhhhhhhhhhhhhh aż szkoda że już minął
Fajna nuta...heh mojego wzięło na wspominki...jak usłyszał...bo jak był piękny i młody to właśnie między innymi ten utwór grał na gitarze i śpiewał na imprezach...
No i jajeczek przywiozę i kuraka na rosół

Chociaż już był sam na grzybach to idziemy zaraz z moim ...Krzysiaczkiem za rzeke do lasu ,na grzybki,piesek będzie miał frajde...i wypijemy w lesie ,lub nad rzeką po piwku...heh...
O to Krzysiaczek brzdąka na gitarze?...fajnie,ja nie umiem brzdąkać
Chociaż już był sam na grzybach to idziemy zaraz z moim ...Krzysiaczkiem za rzeke do lasu ,na grzybki,piesek będzie miał frajde...i wypijemy w lesie ,lub nad rzeką po piwku...heh...
hehehehehehehe...tylko nie daj się złapać niebieskim hahahahaha
No tak się złożyło...też nie umiem...
nowa18 napisał/a:Chociaż już był sam na grzybach to idziemy zaraz z moim ...Krzysiaczkiem za rzeke do lasu ,na grzybki,piesek będzie miał frajde...i wypijemy w lesie ,lub nad rzeką po piwku...heh...
haaaaaaa haaaa damy radę
No tak się złożyło...też nie umiem...
hahahaha ale jak wypiję sobie to na widelcu gram hahahahahaha...a żona zaraz o już ojca bierze
Paweł43 napisał/a:nowa18 napisał/a:Chociaż już był sam na grzybach to idziemy zaraz z moim ...Krzysiaczkiem za rzeke do lasu ,na grzybki,piesek będzie miał frajde...i wypijemy w lesie ,lub nad rzeką po piwku...heh...
haaaaaaa haaaa damy radę
Tylko się nie zgub w lesie hahahaha

Witajcie ![]()
ja dzisiaj trochę chorowita,ale już doszłam do siebie na tyle aby kawkę wypić ;D
jakie plany na weekend? w sumie żadne czekam do niedzieli az mój /M/ zjedzie z Niemiec
Witajcie
ja dzisiaj trochę chorowita,ale już doszłam do siebie na tyle aby kawkę wypić ;Djakie plany na weekend? w sumie żadne czekam do niedzieli az mój /M/ zjedzie z Niemiec
Uuu to wielkie powitanie się szykuje
W niedziele moja mama też wraca z Niemiec
Będą plotki i kawka ![]()
Więcej nic specjalnego się nie szykuje, mam nadzieje;)
Witajcie
ja dzisiaj trochę chorowita,ale już doszłam do siebie na tyle aby kawkę wypić ;Djakie plany na weekend? w sumie żadne czekam do niedzieli az mój /M/ zjedzie z Niemiec
Witaj Lena...z noska cieknie?o to do niedzieli musi przestać kapac hahahaha...
lena812 napisał/a:Witajcie
Uuu to wielkie powitanie się szykuje
![]()
W niedziele moja mama też wraca z Niemiec
Będą plotki i kawka
Więcej nic specjalnego się nie szykuje, mam nadzieje;)
Ósemka...o to też impreza Ci się szykuje..pewnie najbardziej cieszą się chłopaki ze babcię zobacza
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024