Nie gadaj ...aż tak złe te nowe warunki?
Nie gadaj ...aż tak złe te nowe warunki?
kurcze osiem godzin dzwoniłam,i umówiłam jedną panią ,jeżeli mi uzna mam 3O zł jeśli nie za darmo...już trzy dni i zero zarobku a tracę swój prąd bo lapek musi chodzić...ze wzgl na książke tel,czasem światło ,jak pochmurnie...a on głupa pali...
Nowiutka, nie dołuj się , tylko działaj a my będziemy Cię wspierali i zachęcali.
Pawełku
cieszę się że obie wersje Ci się podobają bo to znaczy że jesteś na bieżąco z namiętnością hi, hi rzadko będę wpisywała wiersz bo napisałam ich 111 i jest na nie inne miejsce. Dziękuję za dobre słowo Tobie i nowiutkiej a za jej nową pracę trzymam kciuki.
rany jak ja lubię takie klimaty,....i gitarka ....
Nowiutka, nie dołuj się , tylko działaj a my będziemy Cię wspierali i zachęcali.
Pawełku
cieszę się że obie wersje Ci się podobają bo to znaczy że jesteś na bieżąco z namiętnością hi, hi rzadko będę wpisywała wiersz bo napisałam ich 111 i jest na nie inne miejsce. Dziękuję za dobre słowo Tobie i nowiutkiej a za jej nową pracę trzymam kciuki.
Dziękuję ,jesteś KOCHANA
Ja nie wiem...co to za firma,koszty poniesione powinien zwracać a premię czyli zarobek po umówionym klijencie ,a chociaż dał Ci służbowy telefon?bo chyba nie dzwonisz ze swojego?
Ja nie wiem...co to za firma,koszty poniesione powinien zwracać a premię czyli zarobek po umówionym klijencie ,a chociaż dał Ci służbowy telefon?bo chyba nie dzwonisz ze swojego?
TYLE ŻE MAM TEL SŁUŻBOWY I NIE PŁACĘ ZA NIEGO,lecz reszta do kitu...
658 2013-09-16 17:19:39 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-16 17:20:54)
Pawełku
Witaj Klaudii ..widzę że laptek nowy już opanowany i zaraz Cię więcej w chatce...ty nie marudz tylko pisz i tu ..masz ode mnie stały bilet wstępu 
659 2013-09-16 17:23:26 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-16 17:26:15)
Paweł43 napisał/a:Ja nie wiem...co to za firma,koszty poniesione powinien zwracać a premię czyli zarobek po umówionym klijencie ,a chociaż dał Ci służbowy telefon?bo chyba nie dzwonisz ze swojego?
No do kitu Nowa..przekichana ta twoja praca,starasz się a nie wiesz czy za to Ci zapłaci...musisz szukać lepszej..wiem że to nie jest takie proste ale wierzę że z czasem znajdziesz
nowa18 napisał/a:Paweł43 napisał/a:Ja nie wiem...co to za firma,koszty poniesione powinien zwracać a premię czyli zarobek po umówionym klijencie ,a chociaż dał Ci służbowy telefon?bo chyba nie dzwonisz ze swojego?
No do kitu Nowa..przekichana ta twoja praca,starasz się a nie wiesz czy za to Ci zapłaci...musisz szukać lepszej..wiem że to nie jest takie proste ale wierzę że z czasem znajdziesz
Też mam taką nadzieję...
O i w Waszyngtonie znowu strzelanina...słucham tvn24
http://www.youtube.com/watch?v=0FjyepeeFUY
Pierwszy z lewej,to GRZEŚ syn Krzysiaczka...
Doberek pluszaki
Klaudynko
wiersz superowy. Dziwne, ale Twoje podobają mi się wszystkie.
Nowiutka
szukaj i myśl pozytywnie.
Ta która masz jest prostacko pisząc do dooooooopy ![]()
Paweł
wkleiłam oszczędność wody, a tu żadnego podziękowania buuuuuuuu:(
Zosiu
pozdrowionka
Niu7nia
dbaj góralicko o zdrowie.
Pogwuniu
za ten burdel to będziesz miał bure jak nic.
Popołudnika na pewno nie będzie.:P:P:P:P
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
O to też muzyk?ja to nie za bardzo słucham rapu..ale Piotr slucha i jak puści muzę na całego to czy chcę czy nie chcę to słyszę
Witaj Wifka....hahahahahaha...widziałem widziałem obrazeczek hahahahaha...jak będzie kryzys to z rady skorzystam hahahahaha

A tak jak już jest wody temat to ile płacicie za wodę?bo ja ze ściekami razem płacę to....buuuuuuuuu haaaaaaa...przejdę na konewkę Wifki chyba wcześniej jak myślałem hahahaha

JAK DOBRZE ŻE JESTEŚCIE

Nowa..a gdzie nam będzie lepiej jak nie w Chatce..tu można się wyżalić i pośmiać i popłakać(tylko chatki nie zalać łzami)hahahahaha..i będzie gicio..
ok...lecę matematykę potrenować..na razie
Nowa..a gdzie nam będzie lepiej jak nie w Chatce..tu można się wyżalić i pośmiać i popłakać(tylko chatki nie zalać łzami)hahahahaha..i będzie gicio..
TO PRAWDA I NIE MOŻNA ZABŁĄDZIĆ<KAŻDY MOŻE TU TRAFIĆ

Było trzech mężczyzn, a każdy miał grubą żonę i chwalili się, który z nich ma najgrubszą.
Pierwszy z nich mówi:
-Chłopy słuchajcie, ja mam taką grubą żonę, że mi się w fotelu nie mieści.
Drugi mówi tak:
-Chłopy, słuchajcie, ja mam taką grubą żonę, że musiałem drzwi wyważyć, bo mi się w nich nie mieściła.
Zaś trzeci na to machnął tylko ręką, mówiąc:
-Eh, chłopy to dopiero nic. Bo jak poszedłem do pralni żeby jej majtki wyprali, to powiedzieli, że spadochronów nie przyjmują...
674 2013-09-16 19:00:20 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-16 19:09:35)
Witam wieczorkiem..ale się umordowałem z tą matmą..niby proste jest zaokrąglanie liczb..ale przy większej liczbie się kuzwa zamotałem..a młodemu to pasowało hahahaha a mi głupio było,a ten się rechotał ...aj ta młodzież.

Witam wieczorkiem..ale się umordowałem z tą matmą..niby proste jest zaokrąglanie liczb..ale przy większej liczbie się kuzwa zamotałem..a młodemu to pasowało hahahaha a mi głupio było,a ten się rechotał ...aj ta młodzież.
Paweł
trzeba było przetestować zadania wcześniej. Tysz bym rechotała.
:P:P
678 2013-09-16 19:18:04 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-16 19:19:09)
Paweł43 napisał/a:Witam wieczorkiem..ale się umordowałem z tą matmą..niby proste jest zaokrąglanie liczb..ale przy większej liczbie się kuzwa zamotałem..a młodemu to pasowało hahahaha a mi głupio było,a ten się rechotał ...aj ta młodzież.
Paweł
trzeba było przetestować zadania wcześniej. Tysz bym rechotała.:P:P
ja ci dam rechotać..
Scorpii witaj...jak tam początek tygodnia?gicio?
A dziękuje ! Całkiem nieźle
w pracy zrobiłam dzisiaj porządki więc oprócz wiadomych obowiązków mogę się obijać. Coś mnie łapie przeziębienie. Mam zawalony nos ooooo nie Ratunku ! A u Ciebie jak tam, jak minął poniedziałek ? ![]()
Scorpii czytałem twoje posty..jesteś szczęśliwa(?)
U mnie w pracy ok,nawet przy poniedziałku..ale dziś szefa nie było hahahahaha
683 2013-09-16 19:38:38 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-16 19:39:14)
Scorpii czytałem twoje posty..jesteś szczęśliwa(?)
W jakim sensie? ogólnie, w związku ?
heh, to super
a mówią, że jaki poniedziałek taki cały tydzien ![]()
Do biura FBI dzwoni facet:-
mój sąsiad John Smith, trzyma narkotyki w szopie na drewno
Wieczorem ten sam facet dzwoni do Smitha:- Było u ciebie FBI???-
Było.- Porąbali Ci drewno??-
Tak-
Dobra, jutro ty na mnie donosisz.
Ktoś mi musi przekopać ogródek
Życzę pięknego, wieczoru i dobrej nocy ,
pełnej kolorowych snów, które spełnią marzenia :
)DOBRANOC
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nBxXDR1ox8w#t=30
ok...uciekam ...Dobranoc Puchatkom
687 2013-09-16 20:11:47 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-16 20:17:36)
Scorpii napisał/a:Paweł43 napisał/a:Scorpii czytałem twoje posty..jesteś szczęśliwa(?)
W jakim sensie? ogólnie, w związku ?
heh, to super
a mówią, że jaki poniedziałek taki cały tydzien
A i w tym i w tym..to jak?jest u Ciebie ok?Nie gniewaj się że o to pytam po prostu jestem ciekawy..http://s19.rimg.info/d7aab1f13b9cfa4fe1 … a75b35.gif
No coś Ty! Nie gniewam się
Jeśli czegoś nie wiesz i jesteś ciekawy-pytaj
Ogólnie chyba nie jest źle. Mam pracę- może nie jest to szczyt moich ambicji, ale mam i się cieszę. Z pracy nawet jestem zadowolona. Godziny mam takie, że przy rannej zmianie mam prawie cały dzień dla siebie bo przed południem wracam do domu. ( ale o 5 rano zaczynam pracę). Kokosów z tego nie ma, ale tak jak już mówiłam, dobrze, że mam jakąkolwiek. Jeśli chodzi o mieszkanie- a jak wiesz, mieszkam już na swoim to w sumie też nie mogę narzekać. Mimo, iż jeszcze dużo trzeba kupic to i tak jest ładnie wyposażone i niczego nie brakuje. A jeśli chodzi o mój związek no cóż... to jest temat na dłuższe wywody. Mój mężczyzna jest niesamowicie trudnym człowiekiem. A może to różnica charakterów. Mamy ogromne problemy z jego nienormalnym ojcem. Od roku już z nim nie rozmawiamy. ( tak sie zastanawiam, skąd u ludzi bierze się ta nienawiść, ta zazdrość
) Jestem zdrowa. Ogólnie, bywają wzloty i upadki ale nie mam prawa narzekać, bo jestem pewna, że wielu ludzi ma sie gorzej niż ja.
Scorpii właśnie mi chodziło o związek bo tam gdzieś w poście jakimś coś się doczytałem..ale ok ..widzę że jesteś szczęśliwa , fajna i szczera i wiem że Ci się jak najlepiej ułoży ten związek..czasami trzeba beczkę soli zjeść żeby poznać partnera...pozdrawiam i wpadaj do nas
689 2013-09-16 20:35:45 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-16 20:36:23)
Paweł kiedyś napiszę w osobnym wątku jak to u mnie w związku wygląda
Bo tak jak pisałam to dośc dłuuuugi temat. Ale cieszę się z życia i staram się nie narzekać ![]()
Serdeczne dzięki, będę tu do Was zaglądać często
Chyba, że będziecie mnie mieli dośc i wykopiecie hihhihi
[quote=Paweł43
http://s3.rimg.info/bfc416c5794dc28688d … b89d78.gif
ja ci dam rechotać..
Ło matko co się tak ślinisz hihihi ?:P:P:P

.jpg)
.jpg)