Muerte napisał/a:poznałem bowiem dziewczyna z którą mi się b. dobrze układało... miałem zamiar spytać o chodzenie, ale wcześniej opowiedziała mi o swojej przeszłości i to mnie w niej... obrzydziło.
po straceniu dziewictwa próbowała wszystkiego... spełniała wszystkie zachcianki swojego 1 partnera... któregoś dnia oznajmiła że jest ciekawa jak by było jej z innym facetem... jej były to kompletny idiota myslący c*****m i zaproponował seks w trójkącie z jego kolegą. faktycznie, stało sie... do tego późniejsza zdrada bo na interii poznała chłopaka podobnego do ex co zaproponował seks... i już na 1 spotkaniu mu sie oddała. jej zycie... jednak ja nie potrafiłbym być z taką dziewczyną. bałbym sie zdrady przede wszystkim. poza tym nie mam najlepszego zdania o takich kobietach...
Miałem podobną sytuację. Dziewczyna wyglądała anielsko, świetnie mi się z nią rozmawiało i wspólnie spędzaliśmy coraz więcej czasu. Wiedziałem, że miała przed mną chłopaka, ale byłem pewien, że do niczego między nimi nie doszło - mieliśmy niecałe 19 lat i wydawało mi się, że szanowała siebie, że miała zasady... Cały czar prysł kiedy się wydało. Na szczęście wyszło to w miarę na początku naszej znajomości - dziś, widząc co dalej robiła i jak skończyła, na samą myśl, że byłbym z nią dalej przechodzą mnie ciarki :/
W psychologii jest coś takiego, że kiedy widzisz ładną osobę to podświadomie przypisujesz jej same pozytywne cechy. A później przychodzi rozczarowanie...
Odnośnie pierwszego postu: przekleństwa z ust mojej panny brzmią komicznie, ale na szczęście przeklina bardzo rzadko. Jestem zdania, że kobiety (zwłaszcza) powinny zachować umiar w używaniu dosadniejszych zwrotów. A ubiór, tak jak napisałaś - na zewnątrz skromna, a dla mnie wyuzdana :D
Co do tytułu wątku - mógłbym opisać moją lube i to by było kwintesencją :) Ograniczając się do trzech cech - poczucie humoru, spontaniczność i po prostu podkreślanie swojej kobiecości przez ubiór (sukienki, spódnice, rajstopy, pończochy, zakolanówki, kwiatek we włosach ;) etc.) i wygląd (długie bujne włosy, szczupła figura, zadbane nogi, etc.).