Witam. Moje pytanie chciałabym odnieść głównie do Panów
Jakie kobiety Was kręcą? Prowokujące na codzień, kuszące ubiorem? Czy może wolicie aby Wasza partnerka na codzień zachowywała się skromnie, nie ubierała sie zbyt wyzywająco, "nie rzucała się w oczy", jedynie w sypialni byla wyuzdana? Jak to jest? No bo mężczyźni jednak oglądają sie za kobietami w szpilkach, krótkiej sukience... Ale z drugiej strony czy lubicie jak Wasza dziewczyna w ten sposób wygląda? Jestem ciekawa, bo spotkałam sie z opiniami, że faceci lubią popatrzeć, ale nie chcieliby aby ich dziewczyna obnosiła się ze swoją seksualnością wśród innych ludzi, nie pokazywała zbyt wiele i nie była prowokująca. A no i mam pytanie odnośnie przekleństw - czy podoba Wam się to, gdy dziewczyna przeklina, czy moze jest to wulgarne i nie lubicie tego? (dotyczy to zarowno sypialni jak i sytuacji poza nią). Czy może nie zwracacie na to szczególnej uwagi, jest Wam to obojętne? Pozdrawiam
Proszę o nieużywanie wulgaryzmów na forum (zarówno w postach jak i tematach wątków). Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. Moderatorka Fumiko