Pytanie do panów-jakie kobiety Was kręcą? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pytanie do panów-jakie kobiety Was kręcą?

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 161 ]

1 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2012-06-29 15:09:38)

Temat: Pytanie do panów-jakie kobiety Was kręcą?

Witam. Moje pytanie chciałabym odnieść głównie do Panów wink
Jakie kobiety Was kręcą? Prowokujące na codzień, kuszące ubiorem? Czy może wolicie aby Wasza partnerka na codzień zachowywała się skromnie, nie ubierała sie zbyt wyzywająco, "nie rzucała się w oczy", jedynie w sypialni byla wyuzdana? Jak to jest? No bo mężczyźni jednak oglądają sie za kobietami w szpilkach, krótkiej sukience... Ale z drugiej strony czy lubicie jak Wasza dziewczyna w ten sposób wygląda? Jestem ciekawa, bo spotkałam sie z opiniami, że faceci lubią popatrzeć, ale nie chcieliby aby ich dziewczyna obnosiła się ze swoją seksualnością wśród innych ludzi, nie pokazywała zbyt wiele i nie była prowokująca. A no i mam pytanie odnośnie przekleństw - czy podoba Wam się to, gdy dziewczyna przeklina, czy moze jest to wulgarne i nie lubicie tego? (dotyczy to zarowno sypialni jak i sytuacji poza nią). Czy może nie zwracacie na to szczególnej uwagi, jest Wam to obojętne? Pozdrawiam wink

Proszę o nieużywanie wulgaryzmów na forum (zarówno w postach jak i tematach wątków). Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. Moderatorka Fumiko

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Marzena1 (2012-06-29 14:25:14)

Odp: Pytanie do panów-jakie kobiety Was kręcą?

odpowiem po części za mojego faceta jeśli można wink

1.

(..)Jakie kobiety Was kręcą? Prowokujące na codzień, kuszące ubiorem? Czy może wolicie aby Wasza partnerka na codzień zachowywała się skromnie, nie ubierała sie zbyt wyzywająco, "nie rzucała się w oczy", jedynie w sypialni byla wyuzdana?(...)

Hm . Zawsze staram się ubierać elagancko, czy jest to na codzień czy na specjalne okazje...
Mój facet lubi jak ubiorę się przy nim w jakiąś małą czarną czy ładną mini wink
Twierdzi że jak mam co pokazywać to dlaczego nie ?

Inna sytuacja jest jak jego nie ma, troszkę mu to przeszkadza, ale jednak zaufanie to podstawa, bez niego nie ubieram się zbyt wyzywająco, a po prostu elegancko wink
Przy nim czuję się lepiej, a ładna sukienka to jest to wink
Czy tak czy tak szpilek nie oddaje za nic wink Zawsze mam je na nogach i czuję się w nich lepiej niż w jakiś innych płaskich butach...

2.

(...)jedynie w sypialni byla wyuzdana?(...)

Kwestia sypialni, podejrzewam że każdy facet chcę widzieć zawsze swoją kobietę w seksownej bieliźnie wink)

3.

(...)czy podoba Wam się to, gdy dziewczyna przeklina, czy moze jest to wulgarne i nie lubicie tego? (dotyczy to zarowno sypialni jak i sytuacji poza nią). Czy może nie zwracacie na to szczególnej uwagi, jest Wam to obojętne?(...)

Mój luby nie lubi jak kobieta używa przekleństw, wulgaryzmów, ja również nie lubię tego zarówno u mężczyzn jak i kobiet smile
W łóżku przekleństwa zdecydowanie nie;)

Pozdrawiam

3

Dziękuje za odpowiedź wink

Zapomniałam, ze na tym forum jest większość kobiet przecież! Więc jak najbardziej mile widziane ich opinie także smile Po prostu jestem ciekawa jak to widzą mężczyźni, czy chcą aby kobieta ten swój seksapil uwidaczniała, czy raczej wolą aby zachowala to tylko dla nich... Pewnie to kwestia gustu, ale jestem ciekawa roznych opinii.

4

hej

jesli chodzi o moje zdanie ,to to co opisałas zalezy od własciwie wszystkiego
od dnia ,pory roku i  tez gdzie sie idzie ,impreza dyskoteka kino ,czy zwykły spacer
wydaje mi sie jak dl amnie zeby to wszystko unormowac wyposrodkowac ,jakbym swoja zone widział tylko ciągle w mini ,to by mi się przejadło ,lubie np ją w dzinkach ,nie tylko ją ale lubie patrzeć na inne kobiety ją sa w dzinkach wiec najwazniejsze to urozmaicać,obcisłe spodnie od dresu tez wyglądają seksownie ,a jeli chodzi o sypialnie to tak samo kreci mnie bielizna ,jak  i np sama podkoszulka na niej ,czy tez moja koszula na niej ,moim zdaniem jeszcze raz to powtórze urozmaicenia bez monotonii.

5

Moje szczęście polega na tym, że moja Żona spełnia wszystkie moje marzenia o kobiecie. Intryguje mnie, rozczula, wqurvia, doprowadza do berserku swoimi docinkami, imponuje i co najważniejsze kocha a to w tym wszystkim jest najtrudniejsze.
Jest elegancka, dystyngowana ale nie zimna suka, która patrzy na wszystkich z góry, no i co dla mnie najważniejsze kocha szpilki i buty na wysokim obcasie - nawet nie boli mnie to, że ona ma 50 par a ja 5 wink

a w sypialni...hulaj dusza piekła nie ma...od delikatnych czułości po XXX HARD CORE!!!

6

no i masz wypowiedzi również naszych netfacetów wink

7

Jakie nas kręcą? Te które jednym spojrzeniem zniewalają i rozpalają zmysły niczym ogień rozgrzewający stal do białości....

Tego nie da się ująć w słowa. To się czuje. Ubiór nie ma tutaj za wiele do gadania, bo dziewczyna mająca tę iskrę w oczach "postawi" faceta jednym spojrzeniem i jednym gestem nawet jak będzie w powyciąganym dresie.....

8

nic ujac nic dodać.

9

yoghurt007 napisał/a:

Jakie nas kręcą? Te które jednym spojrzeniem zniewalają i rozpalają zmysły niczym ogień rozgrzewający stal do białości....

Tego nie da się ująć w słowa. To się czuje. Ubiór nie ma tutaj za wiele do gadania, bo dziewczyna mająca tę iskrę w oczach "postawi" faceta jednym spojrzeniem i jednym gestem nawet jak będzie w powyciąganym dresie.....

Nie reprezentujesz wszstkich. Jednych kreci iskra w oku, drugich nieđmialosc. Jednych szpilki, drugich ubior Lary Croft itd. Roznie jest.

A przeklinania i wulgaryzmow nie toleruje.

10

Yoghurt podsumował. Ja pisałem jak my faceci was oceniamy i był bunt kobiet. Ja przeklinam a jak słysze to u kobiety to mam o niej zdanie-wiadomo. Sukienka-spodnie i w jednym i drugim. Kobieta ubierze mini bo wie , że facet oko zawiesi.to samo dekold ale nie wylewający biust bo to pogarsza widok. Pamietając o wzrokowcach-jedni wolą biust inni tyłek podziwiają i warto ubrać spodnie podkreślając pośladki. A najważniejsze drogie Panie nie przeginajcie z pudrem typu róż na policzkach bo to mówi o charakterze raczej łatwej-ta moda minęła a używają jeszcze. Każdy facet zawiesi oko na taką w wąskich spodniach buty szpilki krótka bluzka odkrywająca pępek i widoczny biust i to one idąc z partnrem patrzą na reakcje innych. Oczywiście mini też. Kolory lub szarości nie ma znaczenia byle pasowały do sylwetki.

11

fairytale napisał/a:

Jakie kobiety Was kręcą? Prowokujące na codzień, kuszące ubiorem? Czy może wolicie aby Wasza partnerka na codzień zachowywała się skromnie, nie ubierała sie zbyt wyzywająco, "nie rzucała się w oczy", jedynie w sypialni byla wyuzdana? Jak to jest? No bo mężczyźni jednak oglądają sie za kobietami w szpilkach, krótkiej sukience... Ale z drugiej strony czy lubicie jak Wasza dziewczyna w ten sposób wygląda? Jestem ciekawa, bo spotkałam sie z opiniami, że faceci lubią popatrzeć, ale nie chcieliby aby ich dziewczyna obnosiła się ze swoją seksualnością wśród innych ludzi, nie pokazywała zbyt wiele i nie była prowokująca. A no i mam pytanie odnośnie przekleństw - czy podoba Wam się to, gdy dziewczyna przeklina, czy moze jest to wulgarne i nie lubicie tego? (dotyczy to zarowno sypialni jak i sytuacji poza nią). Czy może nie zwracacie na to szczególnej uwagi, jest Wam to obojętne? Pozdrawiam wink

Proszę o nieużywanie wulgaryzmów na forum (zarówno w postach jak i tematach wątków). Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. Moderatorka Fumiko

Opinie o tym, że faceci nie lubią jak dziewczyna wygląda ekstra i seksualnie - wydają ludzie mało pewni siebie i zakompleksieni, którzy dorwali ładną kobietę i boją, by im ktoś nie zabrał czasem...
Jeśli przeklina - oki, czasem w nadmiarze emocji to jest zupełnie naturalne. Ale jeśli non stop, to się nie podoba, bo to źle świadczy o kulturze dziewczyny.
A jakie kobiety kręcą? - nudne na pewno nie. Takie co potrafią zainteresować sobą. Nie sukienką, a tym co w głowie mają...

12

Najkrócej chyba mógłbym odpowidzieć: kobiece i naturalne. Ubiór ma raczej drugorzędne znaczenie, choć jakieś preferencje, co do ogólnego stylu oczywiście mam. Na pewno nie przepadam za prowokującymi, nazbyt pewnymi siebie kobietami, bo dla mnie nie są to szczególnie kobiece cechy. wink Przekleństwa u kobiet, pomijając jakieś naprawdę wyjątkowe chwile wzburzenia, zdecydowanie mnie odrzucają.

Pan Lewski napisał/a:

Nie reprezentujesz wszstkich. Jednych kreci iskra w oku, drugich nieđmialosc. Jednych szpilki, drugich ubior Lary Croft itd. Roznie jest.

No niestety niektórym tutaj najwyraźniej wydaje się, że jednak reprezentują wszystkich. Cóż, głupota nie boli...

13

no cóż, musi być pewna równowaga, pomiędzy sexownością a skromnością.
ale każdy facet ma inne gusta,
ja powiem szczerze nie lubię zbytniego epatowania seksem.
Oczywiście miło jest gdy kobieta ma spódnicę i ładne ciuchy.
Ale bez dekoltów do pępka i miniówy do pasa.
czasem to co zakryte, jest tajemnicą i podnieca bardziej.
i w zachowaniu też potrzebna jest mieszanka.
Zimna zakonnica odstrasza jak i wamp.

14

Zasada jest taka , że w nie wielu przypadkach facectów kręcą starsze kobiety a reszta przypaków to ci co wolą młodsze. Te po rozwodzie mogą powiedzieć do jakich poszedł ich facet. Nawet 80 latek ślini się na 20 latkę a jak kusząco będzie ubrana to nawet to co mu wisi wstanie. Tak już jest a wabiące stroje zawsze działają. Ja np lubie widok dlugich zadbanych włosów bo to też coś mówi o tej osobie.

15

PiotrrtoiP napisał/a:

Zasada jest taka , że w nie wielu przypadkach facectów kręcą starsze kobiety a reszta przypaków to ci co wolą młodsze. Te po rozwodzie mogą powiedzieć do jakich poszedł ich facet. Nawet 80 latek ślini się na 20 latkę a jak kusząco będzie ubrana to nawet to co mu wisi wstanie. Tak już jest a wabiące stroje zawsze działają. Ja np lubie widok dlugich zadbanych włosów bo to też coś mówi o tej osobie.

Widok zadbanych długich włosów mówi - mam zadbane długie włosy... Po co? chyba o to ci chodziło,,, po ty by takowe mieć, nic więcej, tak jak facet chce mieć fajną fryzurkę smile

16

Tak jak ktoś ma brudne paznokcie lub zadbane.
Co to mówi. Fleja? Nawet facet może mieć długie zadbane to świadczy o higienie ale faceci mnie nie kręcą.

17

Tak naprawdę to nie o ubiór chodzi czy makijaż.
Ja dla mojego męża jestem najpiękniejsza rano. Zaspana, bez makijażu, umytych zębów, rozczochrana itd.
I nawet jak się specjalnie dla niego umaluję czy inaczej ubiorę, to mówi, że mnie to jest niepotrzebne.
W sumie nic, tylko się cieszyć.;)

Lubi za to, jak mam umalowane paznokcie, zwłaszcza na czerwono.

18

rebel napisał/a:

Ja dla mojego męża jestem najpiękniejsza rano. Zaspana, bez makijażu, umytych zębów, rozczochrana itd.
I nawet jak się specjalnie dla niego umaluję czy inaczej ubiorę, to mówi, że mnie to jest niepotrzebne.

bez umytych zębów? Serio piszesz?

19

Racja rebel, prawdziwy facet, który jest naszą drugą połową kocha nas w makijażu i bez niego, w dresie i seksownej sukience smile
Z umytymi ząbkami czy też nie smile

Pytanie jest strasznie ogólnikowe wink
Odpowiedzi jest wiele, mój facet przed chwilą powiedział że nie ważne czy mam ładnie ułożone włosy, czy chodzę w piżamie czy bez, ujeła go moja inteligencja i to jaką kobietą okazałam się jak mnie poznał smile
Resztę zostawie naszą słodką tajemnicą wink

20

Nie zgadzam się z tym, że opinie że kobieta nie powinna ubiera się wyzywająco wydają tylko zakompleksieni. To nie chodzi o to, że ktoś Ci zabierze dziewczyne, tylko wiesz, idziesz z nia za rękę a ona wygląda jak spod latarni, to może byc średnio fajne chyba tongue

21 Ostatnio edytowany przez PiotrrtoiP (2012-06-29 23:20:42)

Nie. Nie które mają taki styl zbyt jak to powiedzieć by dobrze bylo zrozumiane-zbyt przerobiona makijażem albo widoczny strój nie dobrany-brak gustu a o gustach się nie dyskutuje. Nie chodzi też o taką z pod latarni. Jak mówiłem nawet pantoflaża ruszy lanie ubrana kobieta, która może być na wpół ubrana ze smakiem.
Dodam. Może czytałaś o skompym ubiorze. pisałem jak się czułem gdy ona była normalnie ubrana nad morzem na głownej aleii. Miała spodenki a już był wieczór i mieli poubierane kurtki. Ona może była zachwycona że była w centrum uwagi a ja jakbym właśnie był z taką z pod latarni.

22

A mi się zawsze wydawało, że najlepsza jest taka, która ubiera się seksownie- ale nie wyzywająco, po prostu z klasą, podkreślając swoje walory, seksownie ale w dobrym guście, mająca coś do powiedzenia nie tylko o ostatniej kolekcji Zary i nowej parze butów, tryskająca urokiem niewinnego dziewczęcia, a w łóżku przeobrażająca się w demona seksu, intrygująca, z iskrą w oku, która mówi, że nie pożałuje się tej znajomości. ale ja tam nie wiem, w końcu sama jestem kobietą tongue

23

Jakie kobiety mnie kręcą ? - Te chętne ... wink

24

Strasznie mnie denerwuje podejscie, ze kobiety nie powinny przeklinac, bo "nie wypada". Ja przeklinam, bo pomaga mi to w stresujacych sytuacjach, poza tym lubie to. I nie ma dla mnie wiekszej glupoty niz facet, ktorego to gorszy. Jakby juz nie bylo gorszych rzeczy, faktycznie.

25

To zdenerwuję bardziej. Ja przeklinam i nie podoba mi się to u kobiety

26

Noz ku*wa, dlaczego? big_smile

27

Po prostu brzydko to wygląda. stare jak przeklinają wyzywając kogoś to zabawne -w firmie- takie proste kobiety. Ale młode- to ma się wyrobioną o nich opinię - to jest moje zdanie. Takie małolaty z butelką w ręce na ulicy i przeklinają nic dodać.

28

w czasie seksu trochę "łaciny" nikomu nie zaszkodziło, na co dzień okazjonalnie przeżyję. Jako przecinek w zdaniu wykluczone!!!

29

No właśnie- jeśli sytuacja tego wymaga to zastępowanie takich słów jakimiś "miekkimi zamiennikami" jest zupełnie niepotrzebne a często śmieszne. Ale jeśli nie ma potrzeby aby "rzucać mięsem" to nie widze potrzeby aby to robić i zaśmiecać język. Bo wulgaryzmy odpowiednio urzyte nadają wypowiedzi ekspresji ale urzywane nagminnie i bez potrzeby tylko zaśmiecają wypowiedź.
Ale to się tyczy obu płci a nie tylko kobiet.
Po za tym dziwi mnie że aż taką wage w tej dyskusji na temat cech kobiety które kręcą faceta nabrało to czy kobieta urzywa wulgaryzmów. Czy dzisiejsi faceci to aż takie aniolki że słowo "k**wa" słyszane z ust kobiety rani ich uszy? wink

30

Przemo77 napisał/a:

Czy dzisiejsi faceci to aż takie aniolki że słowo "k**wa" słyszane z ust kobiety rani ich uszy? wink

no wlasnie big_smile dodatkowo bawi mnie wlasnie to, ze jak juz ktos wyzej wspomnial - przy seksie przeklinac jest ok, w zyciu codziennym juz nie. seriously?

31

Jakie Kobiety kręcą Panów?

Ile ludzi tyle gustów.

To tak samo gdyby zadać pytanie: Jacy Mężczyźni kręcą Panie?

Każdy woli co innego.
Każdy ma swój własny "smak" gustu.
Więc na ten temat można dyskutować, dyskutować i dyskutować i rozwiązania jednogłośnego nigdy nie będzie.

CO do przeklinania...

I z ust Kobiet i Mężczyzn czasami leje się rynsztok.
Wskazane jest to robić w samotności bo jak za dużo tego syfu cieknie z buźki, to mimo uroczego lica efekt jest niefajny.

32

Ja nie lubię jak w ogóle używa się przekleństw. Oczywiście, użyte przez osobę inteligentną, potrafią dodać smaczku.

Ale jak słyszę co 5 minut jakieś bluzganie, to przyklejam łatkę zwieśniaczonego chama. I koniec.

33

Mój facet uwielbia sukienki, spódniczki, które ładnie eksponują kobiece nogi. Zna się na modzie, więc oczywiście jest bardzo wymagający, jeśli chodzi o styl i krój. Może to trochę dziwne, ale mi to pasuje, bo mogę z nim porozmawiać nawet o najnowszych trendach i o tym co widział na wystawie sklepu! hehe smile Poza tym uwielbia obcasy, niestety ja już nie tak bardzo ze względu na wieczny problem z kostką jak i na to, że nie jest ode mnie o wiele wyższy;)
Lubi ładnie uczesane włosy, lekki makijaż, tzw. no make up i zadbane dłonie jak i stopy.
a co go podnieca? rajstopy, zakolanówki i pończochy! Właśnie to rozpala jego zmysły;)

Pozdrawiam!

34

Jeżeli o mnie chodzi to cóż ... nie ma na tak postawione pytanie jednej konkretnej odpowiedzi. smile Mnie naprawdę mogą kręcić tak różne dziewczyny że głowa mała. Oczywiście - nie chciałbym żeby mojej dziewczynie piersi wylewały się z bluzki czy żeby jej pochylenie się skutkowało odsłonięciem całej jej pupy ale też nie jestem dewotem coby ją chciał widzieć zawsze i wszędzie pozakrywaną od głów do stóp. Przede wszystkim lubię jak dziewczyna ma jakiś styl, swój styl. A czy nosi trampki czy glany czy baletki, dżinsy czy rurki tudzież kiecki to przecież jej sprawa. Jeżeli ubiera i nosi się czysto i dba o siebie i higienę to głównie jej sprawa w czym będzie się nosiła. Owszem - miło jest czasem popatrzeć na zgrabne odsłonięte stopy, smukłe nogi czy krągłości tu czy tam ale nie raz widywałem dziewczyny które charakteryzowała 'nietypowa' uroda lub styl względem innych kobiet. Strasznie kręciły i kręcą mnie niektóre dziewczyny z dredami, takie chodzące na męsko, chłopczary też potrafią być strasznie seksi - kiedyś widziałem taką sympatyczną, bodaj rude nieskładne a'la loki bodaj, do tego 'wojskowy' długi, wyciągnięty sweter, glany, bojówki i kostka i chyba zerowy makijaż, no po prostu mrau. tongue Jeżeli chce się ubierać prowokująco ale zarazem z gustem - ok. Chce mnie pokusić - też ok. Jeżeli woli styl szarej myszki to również nie mam nic przeciw - przecież gdybym z nią był to nie dlatego jak się ubiera a dla całokształtu. Przekleństwa ... w sypialni nie miałem okazji sprawdzić - jeżeli poza - to zależy. Wychodzę z założenia że każdemu, nawet dziewczynie się może zdarzyć w nerwach coś powiedzieć lub w ten sposób podkreślić. Jeżeli to są tego typu sporadyczne akcje - ok a jeżeli ku... jest używana za przecinek i taka dziewczyna nie ma oporu kląć publicznie, przy osobach starszych - nawet niekoniecznie bardzo starych ale starszych lub za przeproszeniem drze ryja że ją słychać z 20 metrów to nie - zdecydowanie nie jest to coś co lubię.

35 Ostatnio edytowany przez yoghurt007 (2012-06-30 20:47:23)

Pan Lewski napisał/a:
yoghurt007 napisał/a:

A przeklinania i wulgaryzmow nie toleruje.

Tak, ale to wszystko o czym piszesz jest bez znaczenia, bo chodzi mi o ten specyficzny błysk w oku, która ma KAŻDA kobieta patrząca na faceta, który jej się podoba, kiedy pojawia się chemia. Załóżmy, że kręcą cię blondynki - brunetce nie dałbyś szansy mówiąc "sorry mała, ale skreślam cie za kolor włosów" ? Załóżmy, że lubisz nieśmiałe - odrzucić przebojową dziewczynę tak dla zasady "sorry mała, ale jesteś zbyt żywiołowa" ? Ni nie - musi być "to coś". I właśnie o "to coś", ten specyficzny błysk w oku i chemię mi chodzi. To nas kręci najbardziej, a nie jakieś szczegóły, bo co osób, to tyle opinii będzie. Ba - nawet jeden i ten sam facet może cenić (może mu się podobać) zupełnie co innego u kolejnych kobiet, z jakimi się umawia.

Ciemnooki - a co to za różnica czy ktoś przeklina przy osobach starszych?

Ja lubię wulgaryzmy. Ale używanie rozsądnie i z umiarem. Używanie ich jako przecinka (lub z powodu ubogiego słownictwa) odpada.

36

yoghurt007 napisał/a:

Zasadnicza. Jak ktoś przeklina bo się na coś przykładowo wkurzył w 'swoim gronie' ( znajomych lub gronie podobnym wiekowo ) to pół biedy. Ale jak ku... na lewo i prawo np: na ulicy, w autobusie czy pracy gdzie są ludzie co mają np: 50 lat i więcej to wygląda to i żenująco i zwyczajnie wieśniacko.

btw - skierowałem do Ciebie posta w temacie 'Facet=Sex?'.

37 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-06-30 23:24:47)

Ja mogę napisać za mojego faceta. Nie ma tu konta, lecz nie ma też nic przeciwko, bym opisała wink.
To tak, najbardziej zawsze podobały mu się jednak ciemnowłose. Jasne, najważniejsze jest to "coś", lecz jednak ten kolorek chyba najbardziej go przyciąga (vide ja) tongue.
W sumie często mówił, że rozmiar biustu nie jest tak istotny, ale jednak woli, by dziewczyna "coś miała", jego słowa, także powiem szczerze od początku wydawał się usatysfakcjonowany moim rozmiarem tongue. Przeklinania w nadmiarze też nie lubi, w sypialni może być smile. Lubimy sobie wtedy "poświntuszyć" i nie ma to nic wspólnego z brakiem szacunku. Oczywiście, na co dzień też nie spotkałam się z tym, żeby przeklinał co drugie słowo, więc nie jest z tych, którzy uważają, że im to wolno, a kobiecie nie.
Jaki styl lubi? Raczej nic konkretnego. Ja ubieram się raczej swobodnie (w sensie, że spódnice, sukienki -rzadko, częściej spodnie, buty na płaskim obcasie itp), generalnie nie maluję i nigdy nie narzekał smile. No chociaż, jest wielbicielem moich nóg i namawia, bym częściej odsłaniała. Oprócz tego lubi czerwone paznokcie itp smile. No, ale mówię u niego raczej nie ma 'must have'.
Aaa, i długie włosy. Widać, że znacznie bardziej jest ucieszony, gdy mam długie (co nie znaczy oczywiście, że ciągle noszę długie, jak chce, to mam krótkie). On jednak woli długie tongue.
Ostatnio jednak się dowiedziałam, że dla niego biała bluzka w takie małe różowe kwiatki wygląda jak piżama smile. Chciałam tego dnia wyglądać delikatnie i dziewczęco big_smile. Oczywiście nic nie mam do tej uwagi, liczy się szczerość tongue. No, ale oczywiście to wszystko kwestia gustu. Tak jak nam kobietom, podobają się rózni mężczyźni, tak samo facetom.

38

Ciemnooki napisał/a:
yoghurt007 napisał/a:

Zasadnicza. Jak ktoś przeklina bo się na coś przykładowo wkurzył w 'swoim gronie' ( znajomych lub gronie podobnym wiekowo ) to pół biedy. Ale jak ku... na lewo i prawo np: na ulicy, w autobusie czy pracy gdzie są ludzie co mają np: 50 lat i więcej to wygląda to i żenująco i zwyczajnie wieśniacko.

btw - skierowałem do Ciebie posta w temacie 'Facet=Sex?'.

Nie rozumiem tego rozgraniczenia wiekowego. Reszta - ok. Rozumiem, takie twoje zdanie. Nie budzi to moich wątpliwości. Jednak tego rozgraniczenia wiekowego to za cholerę nie mogę pojąć. Co - ludzie po 50 nie przeklinają? To jakieś posągi, które jedynie podziwiać można, czy jak? Znam wielu ludzi w takim wieku, z którymi jestem na "ty". To są normalni ludzie jak ja, czy ty. Dlaczego więc ich tak wydzielasz?

39

yoghurt007 napisał/a:

Nie rozumiem tego rozgraniczenia wiekowego. Reszta - ok.

Ich przeklinanie bądź nie lub przechodzenie z nimi na 'Ty' to coś zupełnie innego. To jest o wiele prostsze niż Ci się może wydawać i może w tym problem że rozumujesz nie tak jak trzeba. A to bardzo proste ... Tak samo wieśniacko i prymitywnie wygląda nonszalanckie rzucanie bluzgami przy starszych osobach jak i dajmy na to siorbanie przy stole tudzież dłubanie sobie w nosie. BYĆ MOŻE takim starszym osobom ( a przynajmniej niektórym ) nie robiło by takie zachowanie większej różnicy ale ogólna kultura wymaga by się jakoś opanować czyż nie? Wymsknąć się każdemu może, czy młodemu czy starszemu ale tak po prostu moim zdaniem nie wypada się zachowywać. Ale może ja jestem jakiś staroświecki ... A tym bardziej panna która tak rzuca mięchem nie jest szczególnie apetycznym kąskiem ...

40

Czyli co - jak jestem w restauracji i widzę, że goście są mi mniej więcej równolatkami, to już mogę przeklinać, dłubać w nosie i inne takie?

41

Wiesz co, mogłem się z Tobą na forum zgadzać, mogłem nie zgadzać ale szanowałem Twoje zdanie tak jak innych normalnych rozmówców ale nie wiem ... uważasz że zabawne jest wyciąganie zdania z całości wypowiedzi bez kontekstu i odbijanie pałeczki? Nie bawią mnie już takie rzeczy, na pewno nie w tym wieku. Jak chcesz normalnie podyskutować - ok ale ja tak się bawić nie będę. Tłumaczyć też nie zamierzam bo nie jesteś dzieckiem.

42

Wprowadziłeś jakiś dziwny i niezrozumiały podział wiekowy i pytam jedynie czemu? Kultura zobowiązuje niezależnie od wieku. Różne rzeczy mogą przeszkadzać różnym ludziom - czy z osobą poniżej tego 50 roku życia nie będziesz się liczył (pod tym kątem), a z osobą powyżej już tak?

43

I temat - "Jakie kobiety kręcą facetów " przerodził się w-" Kiedy i przy kim można kląć" wink
Nie wiem doprawdy o co Wam chodzi z tymi przekleństwami.

fairytale napisał/a:

niebieskookie/zielonookie brunetki/szatynki o następujących cechach mądra i rozsądna,oszczędna, elokwentna,odpowiedzialna,logiczna,z poczuciem humoru ,tolerancyjna,skromna ,bez nałogów.

tongue

45 Ostatnio edytowany przez Werka21 (2012-07-01 09:27:53)

heh smile Panowie moim zdaniem to są wzrokowcy np widząc po ogladaniu tv i tam idzie jakas nutka a w niej gołe kobiety to odrazu na pewno sobie mysliicie boże jak ja bym ja zerżnoł..... i włąsnie chyba tak jest ze nie którzy chłopacy widząc takie w tv pozniej szukaja takiej na drodze żeby miała dużego cycka dużą dupe a przecierz te wszytskie w tv są jedną przeróbką.

jestem dziewczyna i tak czasem sobie myślę czy nie lepiej mieć zwykłeą dziewczynę  nie pokazującą wszytskim swoich krągłości tylko pokazuje je facetowi swojemu, bo później jest coś takiego ze facet ma dziewczyne i za nią kazdy na drodze się ogląda .. i chyba to tez was mężczyźni denerwuje ?? ze wszyscy patrzą.... bo u mnie tak jest ze chłopak jak ze mną idzie po sklepie czy coś to sie patrzą wszyscy, i ja wiem ze go to denerwuje bo mi mówi ze jestem za ładna i ze boi sie ze mnie nawet ktos w sklepie wezmie, i ja sie staram ładnie ubrać ale nie tak wyzywajaco bo wiem ze przykro mu jak sie wszyscy za mna obracaja.

to więc ja wiem ze wy byście chcieli miec najlepiej dziewczyny typu pamela anderson ale czy nie sprawiało by wam to przykrosci ze pozniej jest tak jak jest. czy wgl takie cos np sprawiało by wam troche przykrośc??

46

Pffft. Ja uwielbiam, jak się oglądają. I mój chłopak też to lubi- jest wtedy dumny, że ma taką fajną dziewczynę i że mu zazdroszczą.

47

ja tez lubie ale mój chłopak nie lubi bo mu to sprawia przykrośc jak kazdy facet lampi sie tak jak by zaraz miał mnie zerżnąć. nie wszyscy chłopacy sa tacy sami ....

48

No i tymi stwierdzeniami wracacie do tego co pisałem i podparte słowami seksuologa . Facet bierze tę ładną jako kochankę a na żonę brzytszą by inny mu jej nie odbił. Ale to nie norma

49 Ostatnio edytowany przez Good Man (2012-07-01 10:51:13)

Werka21 napisał/a:

heh smile Panowie moim zdaniem to są wzrokowcy np widząc po ogladaniu tv i tam idzie jakas nutka a w niej gołe kobiety to odrazu na pewno sobie mysliicie boże jak ja bym ja zerżnął.....

big_smile:D:D

Werka21 napisał/a:

jestem dziewczyna i tak czasem sobie myślę czy nie lepiej mieć zwykłeą dziewczynę  nie pokazującą wszytskim swoich krągłości tylko pokazuje je facetowi swojemu, bo później jest coś takiego ze facet ma dziewczyne i za nią kazdy na drodze się ogląda .. i chyba to tez was mężczyźni denerwuje ?? ze wszyscy patrzą.... bo u mnie tak jest ze chłopak jak ze mną idzie po sklepie czy coś to sie patrzą wszyscy, i ja wiem ze go to denerwuje bo mi mówi ze jestem za ładna i ze boi sie ze mnie nawet ktos w sklepie wezmie, i ja sie staram ładnie ubrać ale nie tak wyzywajaco bo wiem ze przykro mu jak sie wszyscy za mna obracaja.

to więc ja wiem ze wy byście chcieli miec najlepiej dziewczyny typu pamela anderson ale czy nie sprawiało by wam to przykrosci ze pozniej jest tak jak jest. czy wgl takie cos np sprawiało by wam troche przykrośc??

W ogóle nie sprawia mi to przykrości smile. Fajnie jak się inni oglądają, podoba mi się to i byłbym dumny z tego, że to ze mną idzie za rękę, a nie z kimś innym.
Nie widzę w tym nic złego. To wszystko zależy jaką facet ma samoocenę wink.

PiotrrtoiP napisał/a:

No i tymi stwierdzeniami wracacie do tego co pisałem i podparte słowami seksuologa . Facet bierze tę ładną jako kochankę a na żonę brzytszą by inny mu jej nie odbił. Ale to nie norma

Co za brednie....

50

PiotrrtoiP napisał/a:

jaki facet chyba zwykła pi.da!!!, co za debilizm!!!

51 Ostatnio edytowany przez PiotrrtoiP (2012-07-01 11:12:47)

Właśnie to nie brednie a słowa słowa seksuologa nie wiem czy przekręcę nazwisko Izdebski. Ja też mówie wolę tę ładną i mieć z tego zadowolenie a badania wykazują inaczej

52

PiotrrtoiP napisał/a:

Właśnie to nie brednie a słowa słowa seksuologa nie wiem czy przekręcę nazwisko Izdebski. Ja też mówie wolę tę ładną i mieć z tego zadowolenie a badania wykazują inaczej

ciekawe na jakiej grupie były te badania bo moim zdaniem to chyba wśród tych co mają małe qutasy i są zakompleksionymi introwertykami.

53

To tak jak badania wielkości penisa , które wykazują te średnią bardzo zaniżoną

54

Remi napisał/a:
rebel napisał/a:

bez umytych zębów? Serio piszesz?

Serio.;)

55 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-07-01 15:24:02)

Werka21 napisał/a:

heh smile Panowie moim zdaniem to są wzrokowcy np widząc po ogladaniu tv i tam idzie jakas nutka a w niej gołe kobiety to odrazu na pewno sobie mysliicie boże jak ja bym ja zerżnoł..... i włąsnie chyba tak jest ze nie którzy chłopacy widząc takie w tv pozniej szukaja takiej na drodze żeby miała dużego cycka dużą dupe a przecierz te wszytskie w tv są jedną przeróbką.

Ja tam nie powiem, nigdy nie oglądali się za mną, a jak już to no rzadko, niczym nie zachwycam. ALE myślę, że facetom pewnym siebie nie przeszkadza, gdy ktoś ogląda się za ich dziewczyną. A mi nie przeszkadza, że tego nie robią, skądinąd nie to jest najważniejsze, a i tak wierzę w siebie smile.

W tv, wiadomo, że czasem kobieta spodoba się facetowi, tak jak nam jakiś aktor- to normalne. Tylko, nienormalnym jest, jeżeli zaczyna myśleć, że kobieta tak powinna wyglądać i nie rozumie, że to wszystko jest poprzerabiane.

Piotrro, ta brzydsza osoba też może zdradzić (zresztą uroda też kwestią gustu). Dlatego, przede wszystkim tu chodzi o cechy charakteru czy zdradzi czy nie, a nie wygląd.

56 Ostatnio edytowany przez majusia (2012-07-01 18:04:59)

Z autopsji i obserwacji otoczenia powiem, ze najbardziej kręcą facetów 'te' dziewczyny, które ich nie chca... wink
To chyba dziala czasem w 2 strony.
I mysle, ze pewnosc siebie i znanie swojej wartosci jest baaardzo atrakcyjne. Moze irytowac, i wnerwiac,  ale sie podoba...

57

majusia napisał/a:

I mysle, ze pewnosc siebie i znanie swojej wartosci jest baaardzo atrakcyjne. Moze irytowac, i wnerwiac,  ale sie podoba...

nic dodać nic ująć - to jeden z najsilniejszych stymulantów.

58

Glock napisał/a:
majusia napisał/a:

nic dodać nic ująć - to jeden z najsilniejszych stymulantów.

Dokładnie tak. Dodałbym do tego jeszcze niedostępność wink.

59

Dziwne bo akurat mnie niedostępność nie kręci zupełniei. Księżniczki omijam szerokim łukiem. Zdecydowanie wole otwarte,rozmowne i chętne do flirtu kobiety od tych które mają pióra w du..ie.

60

Mnie kręcą wesołe młode dziewczyny , szczuplutkie jasna karnacja - uwielbiam kręcone włosy naturalnie rude włosy,
piegi i to coś co nazywamy seksapilem smile lubie chude długie nogi i małe piersi i białe ząbki sterczące sutki i małą pupkę !!!

61

rebel napisał/a:

\

No właśnie mój też. Nie wiem co faceci widzą w tym czerwonym lakierze wink, bo ja akurat najbardziej lubię mieć na paznokciach french.

62

Mnie czerwony lakier nie kręci akurat, bo lubię u kobiet naturalność. A kobiety różne mnie kręca, nie ma reguły, ważne żeby nie była zbyt niska.

63

Ja może odpowiem za mojego faceta, bo jego gust znam:D Mój np. nie przepada za zbyt dziewczęcymi dodatkami (typu kokardki, falbanki, wstążeczki itd.), nie podobają mu się w sumie szpilki, sukienki itp. Oczywiście jak takowe ubiorę to nie narzeka, ale jednak z jego opini wiem, że woli naturalność, lekki makijaż (czasami okazyjnie mocniejszy), spodnie, zwykłe koszulki czy topy, raczej sportowe lub płaskie buty. Generalnie lubi wygodę u kobiet, ale schludną. Szczególnie lubi też skóry, spodnie bojówki, czarne ciuchy itp. W sumie upodobał sobie mnie pewnie między innymi dlatego, że taki właśnie mam styl:D Co do przekleństw to mu w ogóle nie przeszkadzają, a ja lubię wiązanke puścić czasami wink Co do zachowania i upodobań z tego co wiem większość facetów w moim otoczeniu (w tym mój) ceni sobie w kobietach siłe, zdecydowanie, pewność siebie oraz to, że kobieta potrafi być też taką kumpelką od pogrania na PS, wygłupów, oglądania meczów czy picia piwa wink Niejeden też ceni sobie kiedy kobieta zna się choć trochę na motoryzacji i potrafi docenić dobry samochód czy motor.

64

Faceci tu mają całkowicie rozbieżne gusta, więc jeśli kobiecie zależy by zadowolić wszystkich-to się to nie uda:)
Najlepsza rada: być sobą- bo w tym zakocha się "ten właściwy" facet.

65

Catwoman napisał/a:

Faceci tu mają całkowicie rozbieżne gusta, więc jeśli kobiecie zależy by zadowolić wszystkich-to się to nie uda:)
Najlepsza rada: być sobą- bo w tym zakocha się "ten właściwy" facet.

No właśnie. Tak jak kobiety mają różne gusta i preferencje tak i faceci szukają u kobiet cech które czasami się wykluczają. Nie ma jednego wspólnego mianownika i nie chodzi tylko o wygląd ale o charakter, temperament itd. Podobają nam się bardzo różne kobiety i chyba to dobrze. Byłoby to bardzo nudne a dla Was uciążliwe gdyby najbardziej porządanym wzorcem kobiecości był ktoś w typie "lalki Barbie"

Posty [ 1 do 65 z 161 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pytanie do panów-jakie kobiety Was kręcą?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024