Ja jestem na codzień dominującym facetem ale czasem po prostu marzy mi sie by to kobieta mnie zdominowała zeby założyła strap on i po prostu posuwała mnie w tyłek... Tak jak napisałaś czasem chciałbym poczuc sie "pieskiem" i nie widzę w tym nic zboczonego jeśli kobieta i mężczyzna lubią takie zabawy to jak najbardziej.
P.s jeśli jest tutaj taka dominująca kobieta to serdecznie zapraszam do kontaktu
Ja jestem na codzień dominującym facetem ale czasem po prostu marzy mi sie by to kobieta mnie zdominowała zeby założyła strap on i po prostu posuwała mnie w tyłek... Tak jak napisałaś czasem chciałbym poczuc sie "pieskiem" i nie widzę w tym nic zboczonego jeśli kobieta i mężczyzna lubią takie zabawy to jak najbardziej.
P.s jeśli jest tutaj taka dominująca kobieta to serdecznie zapraszam do kontaktu
Jak dla mnie za mocne to. Może i takie zachowanie stanowi równoważnie dla dominacji męskiej ale widać nie jestem zbyt męski by na takie zabawy pozwalać. O ile masaż prostaty jeszcze przejdzie to strap on jest hardcorem.
czy istnieja kobiety ktore chca dominowac
czy istnieja kobiety ktore chca dominowac
istnieją
Gdzie?
Sam chciałbym poznać dominującą kobietę, lecz jest to bardzo, bardzo trudne.