Mi podobają się mężczyźni przede wszystkim naturalni, którzy posiadają tyle pewności siebie i wiary w swoją osobę, że nie muszą ubarwiać i raczyć mnie baśniami. Zabawni, zaradni.. niektórzy samą swoją obecnością stwarzają wokół poczucie bezpieczeństwa. Mężczyźni, którzy mają jasno określone zasady i priorytety, elokwentni, lubiący rozmawiać na wiele tematów. Poza tym zwracam uwagę na oczy, sylwetkę i .. buty ![]()
Podobają mi się mężczyźni, którzy są po prostu dobrymi ludźmi: nie wyśmiewają się z cudzych słabości, potrafią (i chcą) pomóc w razie potrzeby, umieją przyznać się do błędu i przeprosić. Są opiekuńczy (ale nie przytłaczający), kochają zwierzęta i szanują przyrodę. Można z nimi wyjść na piwo i nie burzą się, że kobieta pije je z butelki ale i zostać w domu i poczytać książkę przy kubku dobrej herbaty. Bardzo istotny jest też dla mnie rodzaj muzyki, której słucha mężczyzna. Sama uwielbiam rock i metal i nie wyobrażam sobie być z kimś, kto słucha hip-hopu czy techno.
Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to tylko i wyłącznie długowłosy z zarostem
I oczywiście pan, który nie stroni od codziennego prysznica i wizyt u dentysty.
Nasuwa mi sie banalna odpowiedź- musi być taki jak mój mąż ;p
Poważnie to dla mnie przede wszystkim : męski, wysoooki, z poczuciem humoru, ehh i koniecznie zadbane zęby i dłonie. Na te dwie rzeczy zwracam uwagę u każdego faceta.
Inteligencja, poczucie humoru, ciekawe zainteresowania, towarzyskosc, przyjaznosc, odwaga... Mozna duzo wymieniac, ale te sa najwazniejsze. Mam szczescie, bo moj partner ma je wszystkie! ![]()
Umiejetnosci techniczne.
Podobają mi się mężczyźni, którzy są po prostu dobrymi ludźmi: nie wyśmiewają się z cudzych słabości, potrafią (i chcą) pomóc w razie potrzeby, umieją przyznać się do błędu i przeprosić. Są opiekuńczy (ale nie przytłaczający), kochają zwierzęta i szanują przyrodę. Można z nimi wyjść na piwo i nie burzą się, że kobieta pije je z butelki ale i zostać w domu i poczytać książkę przy kubku dobrej herbaty. Bardzo istotny jest też dla mnie rodzaj muzyki, której słucha mężczyzna. Sama uwielbiam rock i metal i nie wyobrażam sobie być z kimś, kto słucha hip-hopu czy techno.
Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to tylko i wyłącznie długowłosy z zarostemI oczywiście pan, który nie stroni od codziennego prysznica i wizyt u dentysty.
Pieknie to ujelas.
Po ostatnich randkowych doświadczeniach lista układa mi sie tak (jak większosci):
-inteligentny
-zaradny (i nie chodzi o to, żeby dużo zarabiał, ale żeby potrafił załatwić rózne sprawy, a to się okazuje nie takie proste dla niektórych)
-z własnym zdaniem
-twardy (i prywatnie opiekuńczy)
-wytrwały
-od czasu do czasu romantyczny (byle bez przesady, ciągłych maślanych oczek i patrzenia w gwiazdy chyba nikt nie wytrzyma)A z wyglądu:
-krzywe zęby (tak, tak, wiem... Ale mi sie akurat krzywe podobają)
-zielone oczy
- wysoki i szczupły
-dłonie z długimi palcamiI tak sobie czekam na ten ideał
Hehe, to może ja Cię poznam z moim kolegą bo posiada prawie wszystkie (ma niebieskie oczy) wymienione przez Ciebie cechy. ![]()
Fajnie , że dalyście tyle przykładów i opisałyście te cechy, które decydują o tym kiedy mężczyzna jest atrakcyjny dla kobiety.
Ja bym to tak podsumował.... Facet ma być filarem na którym się wesprzecie, który bedzie przez Was szanowany za to kim jest i co robi dla Was nie dlatego ze chce zaskarbić sobie Waszą uwagę ale dlatego ze chce dbać o Was.
Ale wiadomo jak i kobieta lubi dbać o siebie to facet MUSI trochę sobie czasu poświęcić w łazience. :-)
Ja cenię sobie dobre perfumy, lubię ladnie pachnieć sam dla siebie ale wiem ze każda kobieta chciałaby aby jej mężczyzna był nie tylko męski ale też ladnie pachniał! :-)
Coś pokrecilem czy dobrze myśle?
Inteligencja, zaradność, poczucie humoru, interesowanie się światem, głód wiedzy
Opiekuńczość. Stanowczość. Swoboda "bycia sobą".
Z wyglądu? Pierwsze na co zwróciłam uwagę u mojego ukochanego to uśmiech
Dłonie, oczy. Ale bardzo też mi się w nim podobają dłuższe włosy - ale nie do ramion nawet(uwielbiam u mężczyzn), wzrost, wyraźnie zarysowane kości policzkowe.