Samotnosc w Krakowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotnosc w Krakowie

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 392 ]

196

Odp: Samotnosc w Krakowie

A co tutaj taka cisza ?? Zapewne wszystkie pochloniete praca. Nie to co ja od rana sie obilam, teraz pile sobie kawke. Ale wcale tak fajnie nie jest jakby sie moglo wydawac, bo znow mnie czeka kolejny dzie patrzenia na ogloszenia w sprawie pracy i jak zapwsze beda sie powtarzac i w sumie nic sensownego nie znajde. No ale coz, jeszcze nie trace nadziei.

No to w takim razie zycze Wam milej pracy

Zobacz podobne tematy :

197 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-17 13:24:54)

Pracujemy w pocie czoła smile

A myślałaś nad wizytą w up. O pracy raczej można zapomnieć, ale np. jakiś staż czy cuś wink Gdzie przeglądasz ogłoszenia ??:)

na stronie uppk (urząd pracy powiatu krakowskiego) znalazłam coś takiego :
Pracownik Administracyjno - biurowy
Nr oferty    391/12
Rodzaj zatrudnienia    umowa na okres próbny
Stanowisko    Pracownik administracyjno biurowy
Zawód    Pracownik Administracyjno - biurowy
Wynagrodzenie    1770 zł brutto
Miejsce pracy    Skawina
Dodatkowe informacje    wyższe /rachunkowość i finanse, administracja, prawo/,może
być osoba w trakcie studiów na tych kierunkach- WARUNEK
KONIECZNYobsługa komputera, szybkie przyswajanie wiedzy
Data zgłoszenia oferty    środa, 5 grudzień 2012
Data ważności oferty    poniedziałek, 31 grudzień 2012
Kontakt    Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego Filia w Skawinie
32-050 Skawina, ul. Ogrody 17
tel.: 276-16-93
fax: 276-70-98

Miejsce pracy Skawina, ale w sumie z krk to 15 minut busem.
Nie wiem czy jako osoba z poza rejonu udzielą ci informacji sad

198

Ela76 napisał/a:

WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!!!!

Właśnie rozmawiałam z Gretą 76 i fajnie by było gdyby ona lub ja była na takim spotkaniu wiec, dziękując za wszystkie maile i zapytania jakie wysyłacie do mnie

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SPOTKANIE

29.12.2012 (SOBOTA) GODZ.15 ZBIÓRKA PRZED EMPIKIEM NA RYNKU W KRAKOWIE - ZNAK ROZPOZNAWCZY CZERWONY PARASOL!!!

Do zobaczenia i wszystkiego dobrego!

Pozdrawiam cieplo,
Ela

Witam, jestem nowa na forum i bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Chciałabym zapytać czy spotkanie 29.12 jest aktualne? Chętnie bym dołączyła do Waszego grona. Pozdrawiam!

199 Ostatnio edytowany przez Anula_25 (2012-12-17 23:45:33)

Bubuś napisał/a:

Pracujemy w pocie czoła smile

A myślałaś nad wizytą w up. O pracy raczej można zapomnieć, ale np. jakiś staż czy cuś wink Gdzie przeglądasz ogłoszenia ??:)

na stronie uppk (urząd pracy powiatu krakowskiego) znalazłam coś takiego :
Pracownik Administracyjno - biurowy
Nr oferty    391/12
Rodzaj zatrudnienia    umowa na okres próbny
Stanowisko    Pracownik administracyjno biurowy
Zawód    Pracownik Administracyjno - biurowy
Wynagrodzenie    1770 zł brutto
Miejsce pracy    Skawina
Dodatkowe informacje    wyższe /rachunkowość i finanse, administracja, prawo/,może
być osoba w trakcie studiów na tych kierunkach- WARUNEK
KONIECZNYobsługa komputera, szybkie przyswajanie wiedzy
Data zgłoszenia oferty    środa, 5 grudzień 2012
Data ważności oferty    poniedziałek, 31 grudzień 2012
Kontakt    Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego Filia w Skawinie
32-050 Skawina, ul. Ogrody 17
tel.: 276-16-93
fax: 276-70-98

Miejsce pracy Skawina, ale w sumie z krk to 15 minut busem.
Nie wiem czy jako osoba z poza rejonu udzielą ci informacji sad

Wlasnie w tym problem ze ja nie moge sie zapisac w up bo nie jestem w krk zameldowana ani na stale ani tymczasowo. Dzieki za to ogloszenie smile

Ogloszenia na wszystkich stronach internetowych jakich sie da to przegladam. Ale chyba od nowego roku wydrukuje plik CV i bede osobiscie chodzic po firmach. Moze w ten sposob cos sie znajdzie, bo w te ogloszenia to ja do konca nie wierze. Zreszta mnostwo osob odpowiada na to samo ogloszenie, wiec szanse sa bardzo male.

200

Anula_25 napisał/a:

Wlasnie w tym problem ze ja nie moge sie zapisac w up bo nie jestem w krk zameldowana ani na stale ani tymczasowo. Dzieki za to ogloszenie smile
.

Głupota wg mnie ;/ Tak samo jak nie udzielą Ci informacji jeżeli nie jestes bezrobotna ;/
O tym, że dostanę wypowiedzenie z poprzedniej pracy wiedziałam dwa tygodnie wcześniej, więc nie chciałam czekać do ostatniej chwili tylko szukałam, zaglądnęłam do up, żeby się dowiedzieć na co mogę liczyć z ich strony to dostałam O.P.R. że przecież mam pracę i powinnam się do nich złościć jak ją stracę, bo teraz to mogę  zabrać etat komuś kto teraz szuka posady... Na szczęście udało mi się znaleźć za kilka dni bez pomocy up., więc nie musiałam tam nawet iść sad

201

Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum dziś go dopiero odnalazłam bo postanowiłam coś wreszcie zmienić w swoim szarym życiu.
Też jestem z Krakowa i chciałabym znaleźć "bratnie dusze", kogoś z kimś można pogadać, pośmiać się, popłakać i pobawić. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.

Pozdrawiam Ela smile

202 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-19 00:18:04)

Zapraszamy serdecznie smile

Napisz nam cos o sobie smile Pracujesz, studiujesz - a moze jedno i drugie, albo zadne z tych wink
Co lubisz, z ktorej czesci miasta jestes? Co lubisz, co Cie denerwuje?

Ogolnie watek samotnosci w krk jest bardzo spokojnym jak chcesz pogadac o glupotach to zapraszam do cafejek smile Ja urzeduje u Gomi :
http://www.netkobiety.pl/t45326.html

Jest rowniez zaniedbana kawiarenka krakowianek http://www.netkobiety.pl/t7834.html

Jest takze milion innnych ciekawychwatkow, wiec z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie smile

203

lisa_beth napisał/a:

Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum dziś go dopiero odnalazłam bo postanowiłam coś wreszcie zmienić w swoim szarym życiu.
Też jestem z Krakowa i chciałabym znaleźć "bratnie dusze", kogoś z kimś można pogadać, pośmiać się, popłakać i pobawić. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.

Pozdrawiam Ela smile

witamy,witamy serdecznie:) i czekam na małe "co nieco" o Tobie:)

204 Ostatnio edytowany przez lisa_beth (2012-12-19 12:18:10)

Hej dziękuję za miłe powitanie.
Skończyłam studia na agh aktualnie poszukuję pracy i w sumie z braku laku zapisałam się na kolejny kierunek studiów. Jestem rodowitą krakowianką z podgórza.
Z charakteru jestem cichą i spokojną duszyczką smile szukam ludzi z którymi mogłabym się trochę rozkręcić a że mam problem z nawiązywaniem kontaktów to rodzi się konflikt.
Lubię gotować i jeść smile właściwie chyba w odwrotnej kolejności, interesuję się również pracami manualnymi robieniem czegoś z niczego (kleić, składać, projektować) dużo radości sprawia mi samodzielne wykonanie pewnych rzeczy niż ich kupno. Lubię sport w każdej postaci, choć ostatnimi czasy trochę się zaniedbałam, w zimie lubię jeździć na łyżwach. Lubię zwierzęta i można by tak jeszcze trochę wymieniać.
Denerwują mnie ludzie którzy oceniają z góry, denerwują mnie polskie przepisy i aktualna komunikacja miejska tongue
Nie lubię cwaniactwa i ludzi za mocno zadufanych w sobie. Nie lubię też mojego charakteru bo jestem uparciuchem dlatego staram się nad nim pracować.
Trochę się rozpisałam, ale ostatnio zagubiłam w sobie cel życia, marzenia gdzieś się ulotniły i świat wokół mnie stał się szary sad trafiłam na to forum bo szukałam rozwiązania. Nie mam wprawy w pisaniu postów ale dość szybko się uczę a w takim towarzystwie jak Wasze powinno być tylko lepiej smile

Bubuś dziękuję za wprowadzenie przeglądnęłam z grubsza forum i widzę że jest tu bardzo dużo ciekawych wątków.

205

lisa_beth napisał/a:

Lubię sport w każdej postaci, choć ostatnimi czasy trochę się zaniedbałam, w zimie lubię jeździć na łyżwach.

No więc jest punkt zaczepny wink

Na spotkaniu ustaliłyśmy, że po nowym roku idziemy na łyżwy, będzie okazja do spotkania smile

206

Super, zawsze to coś przyjemnego z pożytecznym smile

207

Bubuś napisał/a:
lisa_beth napisał/a:

Lubię sport w każdej postaci, choć ostatnimi czasy trochę się zaniedbałam, w zimie lubię jeździć na łyżwach.

No więc jest punkt zaczepny wink

Na spotkaniu ustaliłyśmy, że po nowym roku idziemy na łyżwy, będzie okazja do spotkania smile

haha, Bubuś, nie widząc jeszcze tego Twojego posta,a czytając lisa_beth też od razu pomyślałam, że będzie miał mnie kto uczyć jeździć na łyżwach;D pisz,pisz o czym chcesz,pytaj o co chcesz. Byle z cenzurą;D czasem "wypisanie"się ulgę przynosi:)

gdzie ta zima ja się pytam...??

208

JustynaG napisał/a:

gdzie ta zima ja się pytam...??

O zimie możemy pogadać w kafejce tongue Tu moga nas posądzić za off top smile
Zapraszam do kafejki, no dziewczyny nie dajcie się prosić big_smile

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php? … 3#p1318263

209

Spotkanie 29.12. jak najbardziej aktualne:)
A ja dzisiaj dostałam wypowiedzenie umowy o pracę. I to zaraz przed świętami. Możecie sobie wyobraźić co się ze mną dzisiaj dzieje....

210

Szczerze Ci współczuję! Taka wiadomość może zepsuć całe Święta, ale można spróbować pomyśleć: Nowy Rok - nowe szanse!
I nie tracić nadziei na fajną pracę - tego Ci szczerze życzę!

211

Rozmawiałyśmy o tym na poprzednim spotkaniu. u mnie jeszcze jest cisza przed burz, le faktycznie zrobili Wam świństwo. Mogli przynajmniej poczekać do nowego roku i wypowiedzenie wtedy jest dłuższe...

Trzymaj się ciepło.

212

aqnes napisał/a:

Rozmawiałyśmy o tym na poprzednim spotkaniu. u mnie jeszcze jest cisza przed burz, le faktycznie zrobili Wam świństwo. Mogli przynajmniej poczekać do nowego roku i wypowiedzenie wtedy jest dłuższe...

Trzymaj się ciepło.

Ale co by to zmieniło? Jeżeli Greta 76 miała świadomość, że coś się "święci", to wg mnie nie robi różnicy, czy po świętach czy przed świętami smile W mojej starej pracy, szefowa nie bardzo wiedziała jak nam powiedzieć, że będą zwolnienia, my jednak dobrze wiedziałyśmy, że jest nas za dużo i że ktoś będzie musiał szukać nowego zajęcia.

Nie chcąc zwlekać i dłużej żyć w niepewności, poszliśmy do niej zespołem i otwarcie zapytaliśmy, kto wyleci. Szefowa się ociągała, że ona jeszcze nie wie, że to trudna decyzja itp. Sami zrobiliśmy eliminację - młodsi mieli większe szanse na jakąś pracę niż kobietki po 50 - logiczne. Powiedzieliśmy szefowej, że ta i ta osoba może odejść i czy ona się na to zgadza.... po negocjacjach doszliśmy do wspólnego stanowiska. Pracowaliśmy zespołem jeszcze przez miesiąc. Ja w tym czasie znalazłam inną pracę, koleżanka również - przechodziłam z pracy do pracy, a to tylko dlatego, że postawiliśmy szefową pod ścianą, bo chcieliśmy wiedzieć na czym stoimy, w innym przypadku poszłabym z dnia na dzień na bruk... smile

Jakbyś się dowiedziała po świętach lepiej byś się czuła ???:)(zakładając, że faktycznie wiedziałaś, że coś jest na rzeczy wink)

213

Mam dwa wyjścia: albo się załamać albo coś z tym zrobić. Trzymam się nadziei, że bank który kupił moją firmę mnie zatrudni, bo tam gdzie pracuję nie ma takiej opcji, żeby nie było pracownika.

WESOŁYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA:):)

Liczę, że się spotkamy 29.12.

214

Wszystkim Krakowiankom życzę spokojnych Świąt, pełnych ciepła i miłości.

215

Kochani,
Wesołych Świąt! Zdrowia, Szczęścia i Pomyślności i do zobaczenia 29.12 - juz sie nie moge doczekac.
Dzięki za wszystkie odwiedziny i wpisy - super ze ta strona tak fajnie sie rozwija - super ze sie w koncu wszyscy znajdujemy i  spotykamy.

Pozdrawiam cieplo,
Ela

216

Jestem z Krakowa, obecnie szukam mieszkania bo z obecnego muszę się jak najszybciej wyprowadzić.
Może pomożecie?

Oczywiście czasami też doskwiera mi samotność, wyjście na kawę itp. nie zawsze wszyscy mają czas.

217 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-24 12:04:01)

smerfetkaaa napisał/a:

Jestem z Krakowa, obecnie szukam mieszkania bo z obecnego muszę się jak najszybciej wyprowadzić.
Może pomożecie?

Oczywiście czasami też doskwiera mi samotność, wyjście na kawę itp. nie zawsze wszyscy mają czas.

Na codzienne pogaduchy zapraszam do kafejki karakowianek. http://www.netkobiety.pl/t7834.html
Jezeli o mieszkanie, to czego szukasz, kawalerki? w jakim rejonie, ile mozesz przeznaczyc na czynsz?
Znajoma zmienia mieszkanie, a ze ma okres wypowiedzienia szuka kogos na swoje miejsce. smile Zaraz postaram sie cos wiecej dowiedziec jezeli jestes zaintresowana smile

Wesołych świąt!

EDIT:
Kawalerka w bloku przy ulicy Nad Potokiem
ok 24 m 2, pokoj z aneksem + lazienka
700 wynajem + ok 300 media

Tyle moge Ci powiedziec na teraz juz, wiecej szczegolow na priv smile

218

Bubuś, dziękuje, ale chyba na okres zimowy poszukam pokoju smile. Potem coś będę kombinowała.
Link który wysłałaś, coś nie chce działać.

219

http://www.netkobiety.pl/t7834.html
teraz??? smile

W okresie swiatecznym w kafejce troche cicho i pusto, ale mysle, ze zacznei sie dziac tongue

Oczywiscie tez chetnie przyjde na kolejne spotkanie krakowianek, tylko napiszcze gdzie ?? smile

220

Hej. Jestem 22 letnią studentką z Krakowa, której od dłuższego czasu doskwiera samotność w tłumie. Szukam dziewczyn, które też cenią sobie przyjaźń i jej wartość. Chętnie nawiążę znajomość z kimś, kto też tego potrzebuje :-).

221 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-26 09:21:14)

Witamy Cie Yukora

Zapraszamy do naszego grona. Jest nas coraz wiecej, wiec z pewnoscia znajdzie sie ktos, z kim bedziesz mogla dzielic troski i radosci. Wieszkosc z nas zaglada na forum regularnie, niektore zagladaja tylko od czasu do czasu smile

Udalo nam sie juz raz spotkac, a nastepne spotkanie juz niebawem, bo  sobote smile Moze zechcesz dolaczyc ? Ostatnie ustalenia glosily, ze widzimy sie

29.12.2012 (SOBOTA) GODZ.15 ZBIÓRKA PRZED EMPIKIEM NA RYNKU W KRAKOWIE - ZNAK ROZPOZNAWCZY CZERWONY PARASOL!!!

222

Ja i Ela będziemy na pewno. Zatem do zobaczenia w sobotę 29.12.:):)

223

29.12 przed Empikiem 15:00 calosc sie zgadza czy tak??

224

Tak, zgadza sie smile

225

Oj, a mnie nie będzie bo akurat jestem u rodziców.
Ale na kolejne spotkanie się pisze smile smile.

226

smerfetkaaa

probowalam wyslac do Ciebie maila jesli go kiedys odbierzesz i bedziesz miala ochote odpisywac to czekam na odpowiedz:)

Pzdr

227

Stokrotka30 napisał/a:

smerfetkaaa

probowalam wyslac do Ciebie maila jesli go kiedys odbierzesz i bedziesz miala ochote odpisywac to czekam na odpowiedz:)

Pzdr

A gdzie się tutaj odbiera maile? Bo ja nie wiem tongue.

228

ale to mail przychodzi normalnie na skrzynke mailowa na adres mailowy ktory podalas przy logowaniu:)

229

To nic nie dostałam sad.
Możesz napisać jeszcze raz?

230 Ostatnio edytowany przez Stokrotka30 (2012-12-26 23:58:37)

smile

231

Witam  Wszystkich serdecznie po Swietach!

Przypominam o naszym spotkaniu:

Zapraszam i pozdrawiam cieplo,

Ela

232

Czesc kobietki, jak tam po spotkaniu smile Bardzo Was przepraszam, ze nie dotarlam, ale lenistwo wzielo gore sad
Spotkanie sie udalo? Pozdrawiam Krakowianki smile

233

czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce? smile

234

mufina widze, ze juz jestes z nami w kawiarence.
Wszystkich tam zapraszam serdecznie smile

235

Dzięki Bubuś smile
Widzę że na spotkanie się odrobinę spóźniłam, ale czy coś nowego się nie szykuję? może ktoś ma ochotę na spotkanie?

236

Z pewnoscia cos niebawem sie "urodzi" tym bardziej, ze sa dwie grupy spotykajace sie wink

Nastepne spotkanie ma byc tuz po nowym roku, w ktoras niedziele, jestesmy umowione na lyzwy big_smile
Moze pozniej uda sie wyskoczyc "na herbatke" smile

237

Wspaniale, czekam z niecierpliwością.

Oprócz przedstawienia się właściwie nic nie napisałam o sobie. Jestem tutaj z wami, ponieważ ostatnie wydarzenia mające miejsce w moim życiu pokazały mi że jestem w nim sama. Ludzie których nazywałam przyjaciółmi nigdy nimi nie byli a mi doskwiera samotność. Dlatego też oto jestem wink i dziękuję za miłe przywitanie.

238

Dziękuję Wam za kolejne udane spotkanie:) Każdy coś wnosi, każdy ma inną historię:) Do następnego razu w styczniu!

239

właśnie Kobietki,jak po spotkaniu? Gdzie byłyście, co robiłyście tudzież co spożywałyście?;p
pozdrawiam Was serdecznie:)

240

Witajcie dziewczyny:) No nie, przegapiłam kolejne spotkanie:( Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona następnym razem:) Też tak sobie studiuję w Krakowie, mam trochę znajomych, ale każdy żyje sam dla siebie, większość osób w parach, spędzają czas ze sobą. Smutne to, że to już 3 rok studiów, a ja dalej nie mam nawet z kim pójść do kina sad

241

hej hej smile) a jakie warunki trzeba spełnić żeby wyskoczyć z Wami na kawko-herbatkę smile

pozdrowienia

242

adzia43 napisał/a:

hej hej smile) a jakie warunki trzeba spełnić żeby wyskoczyć z Wami na kawko-herbatkę smile

pozdrowienia

Wystarczy stawić się w wyznaczonym miejscu o wyznaczonej godzinie i przynieść ze sobą uśmiech i trochę dobrego humoru smile

243

a czy cos sie szykuje w najblizszym czasie??

244 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-07 14:09:48)

Kochane Krakowianki, co powiecie na spotkanie w tą sobotę o 16? Szczegóły są ustalane, po konkrety zapraszam do kafejki krakowianek smile
Link, w moich postach powyżej smile
Do kogo mołam wysłałam maila z wiadomością o spotkaniu smile Jeżeli kogoś przeoczyłam, przepraszam smile

245

Widzę, że są dwie grupy spotykające się:)
Tzw. "straszyzna" planuje spotkać się w połowie stycznia t.j. 19.01.(sobota).

246

hmm czy ja czegoś nie doczytałam odnośnie terminu?? Co oznacza ze dwie grupy smile?

pozdrowienia

247 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-01-07 23:58:42)

Greta76 napisał/a:

Widzę, że są dwie grupy spotykające się:)
Tzw. "straszyzna" planuje spotkać się w połowie stycznia t.j. 19.01.(sobota).

Oj, nie wiedzialysmy sad
To moze przelozymy na 19? smile Tyle tylko, ze ja juz rozeslalam maile i smsy moze zrobic sie zamieszanie sad
Zapraszamy serdecznie  zarowno na 12 jak i na 19 smile

248

Jak dla mnie moze być 12.01 i 19.01 smile

249

Kurcze, pzestałam dostawac powiadomienia, ze tu piszecie i myslalam, ze spotkania nie było:(((. Może mi się uda przyjśc na nastepne. gdzie spotykacie sie 12, a gdzie 19?

250

Ja proponowałam super miejsce nowe na florianskiej 40 - Karmello smile miło, tanio i przyjemnie smile

251

12 spotykamy się pod empikiem i idziemy tam gdzie adzia mówi czyli  Karmello smile Na info o 19 musisz poczekać smile

252

O 16.00 godzinie 12.01.2013 smile

253

Mój numer 884197300, dzwońcie jak będziecie w pobliżu, a nie będziecie wiedzieć,  że my to my tongue Ja tym razem zarzucę szary płaszcz, szarą spódniczkę i szare kozaki, ale w klapie tak czy tak pieta będzie pomarańczowa, migająca na czerwono mp3 big_smile

254

Damy rade. Od razu napisze, ze Karmello jest niedaleko bramy Floriańskiej... czyli wchodzimy na floriańską po lewej mamy Coffe heaven idziemy dalej kawałeczek i po prawej będzie Karmello Chocolate - zloty napis na beżowym murze. Przeszklone jest całe wejście wiec dacie rade smile

Bubus: co do butów - zebys sie nie przeziebiła wiec zdejmij jeden i wrzuc pod kaloryfer!

pozdrowienia i do zobaczenia

255

adzia43 napisał/a:

Damy rade. Od razu napisze, ze Karmello jest niedaleko bramy Floriańskiej... czyli wchodzimy na floriańską po lewej mamy Coffe heaven idziemy dalej kawałeczek i po prawej będzie Karmello Chocolate - zloty napis na beżowym murze. Przeszklone jest całe wejście wiec dacie rade smile

Myślę, że lepiej będzie spotkać się pod empuikiem - tak maile rozesłałam i stamtad potuptać do kawiarni smile Ewentualnie możesz tam na nas czekać smile Ja i tak idę od drugiej strony, więc spod empiku moge ludzi zabrać wink

adzia43 napisał/a:

Bubus: co do butów - zebys sie nie przeziebiła wiec zdejmij jeden i wrzuc pod kaloryfer!

Taki sposobem uniknę przeziębienia, ale narażę się na możliwość zaczadzenia big_smile

256

ok. możemy tak zrobic smile jakos sie połapiemy smile pozdr

257

Hej dziewczyny kiedy kolejne spotkanie ? chętnie bym dołączyła do Waszego grona jeśli mnie przygarniecie  smile pisałyście o 19 stycznia - czy to aktualne?

258

Hej dziewczyny,
było wstępnie planowane spotkanie na 19.01. Ja niestety pracuję w tą sobotę, więc mnie nie będzie.
Co nie znaczy, że spotkanie się nie odbędzie.
Gdy z Elą76 ogłaszamy na forum o spotkaniu, to przychodzi góra dwie osoby....

259

hej hej smile ja chetnie ale nie wiem czy 19.01 nie pojde na deske, także cięzko mi dziś powiedziec na 100%.

260

Panie kochane bo nie wiem co na jutro planowac sad Idziemy gdzies? smile

Posty [ 196 do 260 z 392 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotnosc w Krakowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024