słoneczka moje serdeczne|!
ale się za wami stęskniłam
kiedy zobacze silky z nową fryzurą, och kiedy?/
monia? a ty pokaż fryzurke nową?
ja też mam nową, na fb się chwaliłam
Pytajka, miałabym dla ciebie chłopaka...
jest u mnie taki w pracy. wiek się zgadza, chociaż wygląda mlodziej
jest tak nieprawdopodobnie serdecznym i ciepłym człowiekiem.. i jest sam..
brakuje mu siły przebicia, jest niesmiały
myslę, że ma sporo kompleksów, bo jakis powód musi byc
osttanio był u mnie, gadaliśmy o czymś i pomyslałam, czemu te dziewuchy są takie głupie?? to taki facet, który by na rekach nosił..
a sam jest
jak chcesz, to cię zapoznam..
Silky - jesteś jak piekny motyw, rozkwitłas bardzo i ja wiem, co kieruje twoim mężem
wiesz, on ma niskie poczucie własnej wartości i amsę kopleksów,. Skrzętnie to ukrywa, ale świadczy o tym:
udanie, co to nie on i pracoholizm totalny - zadania w pracy, to cos, na czym się zna, więc jest takim typem "pilnego ucznia"
brak wyobrazni i aspiracji (telewizor i bierność)
obniżanie poczucia twopjej wartości i trzymania cię w szachu, że ty jestes gorsza, on mądrzjeszy i tak dalej
strach przed twoją dojrzałością, samodzielnością
bo ty nie jestes już zoną przy meżu - i on to widzi i się boi, że ktoś mu ciebie zabierze.. bo on w głębi duszy wie, że niewiele ma do zaoferowania.
kiedy piszesz o tym, że poszłaś na aikido, że wyjeżdząsz za trzy tygodnie - to ja ci powiem tylko jedno - sulky, ty umiesz i potrafisz sobie z nim radzic, jak ty to robisz??
czy ty widzisz, że masz w sobie zdolności i umiejętności, by na swoim postawić?? skup się na tym, w mojej terapii mówi się- jesli coś działa, rób tego więcej, jesli coś nie działa, przestań to robić, zacznij w to miejsce robić coś innego....
w sumie proste, nie?
więc odpowiedz sobie na pytanie, kiedy jest między wami tak, jak chcesz, żeby było, co się wtedy dzieje? co działa??
monika, ty sie nie kryguj, że owiadczyn nie było, bo ja pamiętam, jak opowiadałaś, że kiedyś kategorycznie przy motylku się zażegnałaś, że do slubu to nie i nigdy.. więc wiesz.. poinformuj skrzydlatego, że chętnie z nim polatasz na koniec świata i jeszcze dalej....
Mussu - jak zawsze energiczna i piekna. Czy ty wiesz, jak cudownie ładujesz nam akumulatory??
ninka i renatta, które są.. uczestniczą, się troszczą -
kawencja - aż mi się łezki z oczu puściły, jak napisałaś, że o dziecko się starasz... to cudownie!!Pamięta, jak się czułaś, jak wysyłałam ci bransoletki i do tego pomyliłam barwy narodowe... pamiętam, jak chciałam dac ci trochę energii... i zadziałało...
Silky - to może ty pottrzebujesz teraz talizmanu ode mnie?? wpadnij do pyrlandii.. sie zgadamy
a pies? za tydzien będzie w domu. ja mussu, stara alergiczka, nie mam dywanów żadnych. pies będzie domowo-podwórkowy, przy czym strefa domowa ograniczona zostaje do parteru. jak wqiecie mamy wielki ogród i łaki i pies na pewno będzie szczesliwy
będe wam raportoac...
\
Pytajka - to jak? umawiac cię??
odpowiadając na pyta