dałąś po pysku??/
))
bo suczy nie wystarczy dac po pysku - dac suczy po pysku - to byłoby nic, to byłoby to... jak wy to tutaj mądrze piszecie - purrysowe zwycięstwo.....
suczy musisz z finezją.. powolutku..... po malutku,,,, ona nie może pomysleć, że ty jesteś wariatka, że ty jesteś niezrównoważona, że ty jesteś emocjonalnie rozdygotana. ty nigdy nie możesz dostarczyc jej argumentów - widzisz hajku?? a tyle lat zyłes z ta kretynką.. nie była ciebie warta hajku.. tylko ja, sucz, jestem odpowiednią kobieta dla ciebie...
więc ty musisz patrzeć na sucz.. i mysleć... jak ją zniszczyć... z finezją, umiejętnie, żeby zapamiętała (włączył mi sie jad)
PIERWSZA RZECZ!!!!
niech twoja córcia.. da w prezencie tatusiowi oprawione w ramkę, stojące zdjęcie.. z calutką waszą dotychczasową rodzinką ( z TOBĄ TEŻ!!!) i niech da tatusiowi i powiedz, tatusiu kochany, pamiętasz jak cudownie było na tych wakacjach?? masz tu zdjęcie, postaw przy łożeczku, żebys zawsze po przebudzeniu pamiętał o mnie..... i potem niech zadzwoni i zapytata - tatusiu, patrzyłes rano na zdjęcie???;))))))
DRUGA RZECZ:
poszukaj uwaznie w domu jakichkolwiek jeszcze rzeczy twojego haja... kaczego.... zapakuj mu to tak, żeby zajrzał do tego dopiero, jak wróci do suczy - a w środek włoż mu: jakąs naprawdę seksowną fajną bieliznę - fatałaszki - stringi jakieś , pas do ponczoch... naklejki na te no.. sytki....
jak nie masz kochana.. to zorganizujemhy - ja mam jakąs seksi koszulinkę, która mi sie przeterminowała. mam tez parę fatałaszków "sprzed zdrady", których nie założe, bo mam przekonanie, że jak mój mąz miał to w dupie że ja seksi jestem, to juz mnie w tym kurna nie zobaczy...
i obok tych jeego rzeczy wrzuc mu to do torby -wypachnione czyściutkie.. a jak w domciu u suczy otworzy i zacznie wyciągać.. a ona spyta co to.. a on do ciebie zadzwoni.. to ty powiesz - przepraszam cię hajku -ale w ten sposób zamykam rozdział seksu z tobą. ponieważ już nigdy mnie nie dotkniesz, ja tez nie dotknę rzeczy, które ty dotykałeś gdy miałam je na sobie.. może ci sie przydadza w nowym zyciu....
widzicie minę suczy??
mam dalej wymyslać??/