Sex za pieniądze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 143 z 143 ]

131 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-31 20:53:03)

Odp: Sex za pieniądze

Piszesz tak jakbyś uważała, że prostytutka przed kolejnym klientem się nie kąpie.
Są nawet takie z tego co wiem, któe wymagają by i klient wpierw zrobił sobie prysznic conajmniej.
Nie mam kompleksów, że żadna mnie niechce bo wiem, że są takie co chcą.
Tylko z logistyką kuleję a niektóre proponują jakieś swoje aparamenty.
No i mogą zgodzić się na trójkąt.

Zobacz podobne tematy :

132

Nutkaa.. napisał/a:

młody - stary  - możesz korzystać z takich usług to Twoje życie nikt nie będzie Cię pouczał ale pamiętaj przy tym że możesz zarazić się chorobami, jeśli Ci to nie przeszkadza to ok.. Twoje zdrowie.. A po za tym dla mnie faceci którzy chodzą na takie panie mają kompleksy że żadna ich nie chcę i muszą korzystać z usług towarzyskich i w dodatku jeszcze płacić.. Piszesz że ratowanie swoich hormonów ręką to coś nie dla Ciebie a wg mnie chyba lepsze jest to niż zaspokajanie się za pomocą prostytutki która przed Tobą nie wiadomo kogo tykała.. wrrrr... obrzydzenie

A od kobiety darmowej nie można się zarazić? smile Jest uczciwiej, bo za darmo? Wiadomo, kogo tykała? smile

Tak samo myślisz o kobietach, które uprawiają seks z wieloma partnerami, ale za darmo?

133 Ostatnio edytowany przez Paweł24 (2011-10-31 21:13:55)

młody-stary napisał/a:

Piszesz tak jakbyś uważała, że prostytutka przed kolejnym klientem się nie kąpie.

Bo się nie kąpie.

134

heathcliff napisał/a:
Nutkaa.. napisał/a:

młody - stary  - możesz korzystać z takich usług to Twoje życie nikt nie będzie Cię pouczał ale pamiętaj przy tym że możesz zarazić się chorobami, jeśli Ci to nie przeszkadza to ok.. Twoje zdrowie.. A po za tym dla mnie faceci którzy chodzą na takie panie mają kompleksy że żadna ich nie chcę i muszą korzystać z usług towarzyskich i w dodatku jeszcze płacić.. Piszesz że ratowanie swoich hormonów ręką to coś nie dla Ciebie a wg mnie chyba lepsze jest to niż zaspokajanie się za pomocą prostytutki która przed Tobą nie wiadomo kogo tykała.. wrrrr... obrzydzenie

A od kobiety darmowej nie można się zarazić? smile Jest uczciwiej, bo za darmo? Wiadomo, kogo tykała? smile

Tak samo myślisz o kobietach, które uprawiają seks z wieloma partnerami, ale za darmo?

zależy co rozumiesz przez słowo ,,darmowa kobieta" ??? ja ogólnie nie akceptuje seksu bez zobowiązań. Oczywiście można się zarazić ale przyznaj szczerze że większe prawdopodobieństwo jest zarażeniem się przez prostytuki, bo raczej żadna ,,darmowa kobieta" (jak to ująłeś) nie dorównuje prostytuką z ilością odbytych stosunków z różnymi facetami.

135

Nutkaa.. - interesowało mnie tylko, czy wszystkie kobiety źle oceniasz, jeśli nie wiadomo, kogo tykały albo jeśli można się od nich zarazić. wink

Dokładne prawdopodobieństwo zależy OD KONKRETNEGO PRZYPADKU. Uogólnianie bywa krzywdzące, na przykład dla wielu prostytutek, które się z niektórymi paniami nie mogą równać pod względem ilości partnerów. smile

136

ale przewyższa ilością stosunków bez prezerwatywy

I pewnie się nie bada.

137

Paweł24 napisał/a:
młody-stary napisał/a:

Bo się nie kąpie.

Piszesz o tych z ulicy a ja o tych z apartamentów..

138

Piszę o tych z mieszkań.

139

Ja tam nie wiem, niech wypowiedzą się Panowie, którzy chodzą do agencji, to będzie wiadome czy sie myją czy nie.
Pewnie zależy to od konkretnego przypadku.
Wiadomo, że niestety można zarazić się od wielu osób, nie tylko prostytutek. Każdy powinien generalnie dbać o higienę ogólnie i tych narządów intymnych, badać się regularnie, a jeżeli sypia z przypadkowymi osobami to robić to z użyciem prezerwatywy.

140

Więc tak, panie w obecnych klubach, gdzie seks jest towarem, każda tam pracująca kobieta musi mieć obowiązkowo wykonane badanie i to co miesiąc na czystość pochwy przedewszystkim i ogólnego zdrowia. Każda kobieta po kliencie ma obowiązek wziąść pryśnic. Każdy klient ma obowiązek przez pójściem do pokoju rozkoszy wziąść pryśnic i ma prawy poprosić wybrana panią do wspólnej kąpieli. W niektórych klubach jest na etacie lekarz, który również może przebadać klienta dla pewności pracującej tam pani. Nie radzę kupować drinków ( za te same pieniądze można kupić całą butelkę Whisky dobrej).
Dla przykładu przedstawię Wam jak wygląda taka usługa w takim Klubie w Kanadzie. Tam 5 minut kosztuje 25$. W te 5 minut jest zawarte to: Lekarz, wspólna kąpiel, poczęstunek z tańcem "brzucha", małe paparapa, końcowy pryśnic. I to jest w 5 minut za 25$, oczywiście klienci kupują więcej czasu.

141

jak już chcesz dawać za kasę to dawaj za konkretna kasę i w czasie tego szanuj się a nie zaniżaj cen dla dużego serwisu który oferujesz ! poza tym nam prostytutka nie psuj tzw rynku pracy! pozdrawiam a i pamiętaj o tym ze jak raz zaczniesz trudno skończyć ze względu na kasę!

142

rool napisał/a:

Więc tak, panie w obecnych klubach, gdzie seks jest towarem, każda tam pracująca kobieta musi mieć obowiązkowo wykonane badanie i to co miesiąc na czystość pochwy przedewszystkim i ogólnego zdrowia. Każda kobieta po kliencie ma obowiązek wziąść pryśnic. Każdy klient ma obowiązek przez pójściem do pokoju rozkoszy wziąść pryśnic i ma prawy poprosić wybrana panią do wspólnej kąpieli. W niektórych klubach jest na etacie lekarz, który również może przebadać klienta dla pewności pracującej tam pani. Nie radzę kupować drinków ( za te same pieniądze można kupić całą butelkę Whisky dobrej).
Dla przykładu przedstawię Wam jak wygląda taka usługa w takim Klubie w Kanadzie. Tam 5 minut kosztuje 25$. W te 5 minut jest zawarte to: Lekarz, wspólna kąpiel, poczęstunek z tańcem "brzucha", małe paparapa, końcowy pryśnic. I to jest w 5 minut za 25$, oczywiście klienci kupują więcej czasu.

pracowałam w klubach jakie badania pochwy to nie te czasy!może jakieś 7 lat temu!!

Posty [ 131 do 143 z 143 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024