Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 84 85 86 87 88 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,526 do 5,590 z 6,268 ]

5,526 Ostatnio edytowany przez Mufa (2012-01-23 12:14:00)

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Hejka smile

Nie wiem, kto wymyslił poniedziałek, ale z pewnością nikt mądry big_smile
Bleee, znów cały tydzień przed nami tongue
Dobrze, że chociaż pogoda dopisuje. Bynajmniej u nas. Znów wiosennie jest, właśnie wyszło słoneczko, ach jak miło smile Ale zapowiadają od czwartku mrozy, nawet -12 stopni!

Nanusiu, a to jedz sobie te serki, skoro lubisz lol Życzę Ci oby efekt Cię zadowolił.
Tak, tak, słodycze, to nasza zguba smile

Jovi, ja tez czekam na przesyłkę - zamówiłam mopa parowego. Mam nadzieję, że dziś już do mnie dotrze. Gdyby przybył do południa przekieruję go na zakład. Nigdzie się dziś nie wybieram, więc po południu spokojnie mnie też zastanie.

Wracam do zajęć, miłego dnia życzę wszystkim Netkom smile

Zobacz podobne tematy :

5,527

Nanusiu ... ja lubie orzechy, choc raczej rzadko mam na nie prawdziwa ochote ...ale musli jakos sprobowac nie moge ...
Moze, gdyby jadl je przy mnie ktos zaufany i moglabym uszczknac jedna czasteczke, ktora akurat wizualnie by mi sie spodobala,
to kto wie ... moze bym sie i nawet przekonala ... ale ja do wszelkich kulinarnych nowosci zabieram sie, jak pies do jeza i musze
dokladnie wiedziec, co to jest i z czego ... 
Nikt w moim zaprzyjaznionym gronie nigdy tego nie jadl i nie jada, a ja sama nie nie kupie calego opakowania, zeby najpewniej je wyrzucic ... big_smile
Co do dukanowych ciast, to ja upieklam sobie tylko dietetyczny sernik, ale tez wedlug mojego przepisu, a jedynie cukier zastapilam
slodzikiem, bo serki juz od dosc dawna daje chude ... Sernik wyszedl calkiem dobry ...
Wiesz, ja na co dzien uzywam slodzika, wiec jestem do jego paskudnego smaku przyzwyczajona i mnie nie razi ...
Poczestowalam sernikiem znajomego i Albanke,  i wstrzachneli go z wielkim apetytem ... hahaha big_smile 

A jesli chodzi o serek, to moj ulubiony byl pelnotlusty, bo chude serki uwazam za niejadalne, jako same ...  hahaha  big_smile
Ja lubie wylacznie smak naturalny, a wiec bez zadnych dodatkow, nawet bez szczypiorku, ktory normalnie bardzo lubie, ale nie w serku ...
Owszem, bywalo, ze jadalam chudy serek ze szczypiorkiem, gdy w mlodosci przechodzilam na diete, ale jesc go, to byla dla mnie katorga ... big_smile
Pozniej wolalam przejsc na calkowita glodowke, niz jesc cos ze wstretem ... lol
Serki grani tez mi nie smakuja, bo dla mnie jest to mleko z rozkruszonym twardym serem, a ja lubie prawdziwy twarozek ... mniammniam big_smile 
niebo w gebie ... ach, ale bym go teraz zjadla ...  big_smile
Gdy jezdzilam do Polski, to zawsze przywozilam sobie kilka opakowan do Holandii i jeszcze przez 4-5 dni sie nim tutaj rozkoszowalam ... big_smile
tak, jak i innymi polskimi produktami ... big_smile

http://wgrywacz.pl/images/205697dzie_dobry.gif

5,528

A może spojrzeć inaczej na poniedziałki? Nowy tydzień, nowe możliwości smile

5,529

Poprzedniego posta wyslalam z duzym opoznieniem i tego tez, bo Pyska miala pilna potrzebe wyjscia, zreszta i tak byl juz czas isc do lasu.
Miala wyczucie, bo zaraz na brzegu lasku spotkalysmy jej kumpla Mimo z jego sympatycznym mlodym panem, tez wlasnie dopiero co
wyszli na spacer. Zrobilismy razem kolko po lasku ... Pyska miala okazje pobiegac w towarzystwie, a ja pochodzic i pogadac ... big_smile
Pogoda, od samego rana dopisuje, bo choc jest sporo chmur, to jednak slonce caly czas swieci ...
Gdy wracalysmy Pyska kulala wyrazniej, niz w drodze do lasku, no, ale nie moge jej zwiazac, bo z nia nie wytrzymam ... lol

Dalam jej kapsulke Arthroblocku w miesie, ale sniadania z miski zjesc nie chciala.  Sprzatnelam wiec miche i zaczelam smazyc nalesniki,
bo bagietka z szynka z kurczaka juz mi sie znudzila, a serkow dla mnie tutaj nie ma ... homogenizowanych nie lubie, zreszta sa tylko,
albo kwasne, albo slodkie. Grani nawet bym tutaj chetnie jadla, ale z kolei sa slone ... lol   a ja lubie wylacznie naturalne, smietankowe ...
a takich tu nie ma ...
Gdy Pyska poczula zapachy, zaczela sie krecic przy kuchennych drzwiach, wiec pomyslalam, ze ma ochote cos zjesc ...
Dalam jej spowrotem miche i rzeczywiscie, zjadla z apetytem, po czym poszla na swoje poslanie, ale widac, zarcie jej jednak nie posluzylo,
bo po paru min. wszystko oddala na dywanowa wykladzine ...
Nie wiem, jak to sie odbylo, ale zapaskudzila spory kawal wykladziny, o srednicy ok. 40 cm ... Nie bede opisywac Wam szczegolowo,
ale mialam kupe czyszczenia i zuzylam 3 rolki papieru kuchennego ... Najgorsze jest jednak to, ze z pewnoscia zwrocila rowniez
te kapsulke Arthroblocku ... 
Od poczatku Pyska ma problemy zoladkowe, bo od szczeniaka zawsze jadla trawe, a np. Kuba nigdy tego nie robil. 
Zjadal bez grymasow swoje posilki i nigdy niczego nie zwracal ... 
Nie wiem, moze powinnam dawac Pysce specjalna karme, ale znowu dostane mocno po kieszeni, bo taka karma jest bardzo droga ...

Mufo ... u mnie tez ma sie ochlodzic pod koniec tygodnia, ale tylko do  0, -1 ... z tym, ze tutaj, przy duzej wilgoci, temp. ok. zera
odczuwa sie, jako przeszywajace zimno ... az do kosci ... brrrrrrrrr   big_smile   wole w Polsce -10 st.C, ale sucho ...
Przesylke wlasnie otrzymalam i to bez specjalnego czekania ... big_smile
I masz racje, Mufo, ze tak wlasnie nalezy na poniedzialek patrzec, jak napisalas -  "Nowy tydzień, nowe możliwości" ...  big_smile

5,530

Dziewczynki mówię Wam dobranoc i śmigam do wyrka. Padam dziś na ryja.

http://wgrywacz.pl/images/8461001703tmqcdwd42n.gif

Dziś zamiast wiersz buziaki ode mnie http://wgrywacz.pl/images/754bu_ka1.gif http://wgrywacz.pl/images/399Bu_ka2.gif

5,531

Ewo ... idziesz spac ?... o tej porze ?... no, tak a wczoraj rwalas sie do balowania ... hahaha lol   a to dopiero poniedzialek
i do piatku jeszcze ho,ho ... lol

5,532

Ja tez juz powoli zbieram sie do lozeczka, gdzie czeka na mnie wierny Morfeusz, pomrukujac kuszaco ... big_smile

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie smacznie  i  d o  j u t ra ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/4245521467892556.gif

5,533

http://wgrywacz.pl/images/560Dobranoc_Zima_1gotowy.jpg

5,534

Ojojojoj! Drzwi zawarte? big_smile Trochę późno wpadam.
Na urodzinach u koleżanki za międzą byłam smile
Mop dotarł, próba generalna zeszła mi do wieczora. Na szczęście nie skomplikowany w obsłudze. Dokładnie wypróbuję w sobotę, ale myślę, że się nada.

Zmykam i ja, wszak jutro kolejny pracujący dzień.

Dobrej nocy.

5,535

Witajcie Gwiazdeczki wtorkowo ... smilebig_smile:)

Chociaz nie musze obudzilam sie skoro swit ... big_smile  Dobrze, ze jutro sroda, to pospie dluzej przed czwartkiem ... hahaha big_smile
bo chociaz pozornie czuje sie wyspana, to jednak tych dwoch godz. snu bedzie mi w ogolnym rozrachunku brakowalo i wczesniej,
czy pozniej niedospanie sie odezwie ...

Nie wiem, czy uda mi sie podac Wam swiezutka, pachnaca kawusie przed Ewa, ale serdecznie Was zaparaszam ... big_smile

Zycze Wam, Dziewczynki baaardzo przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/985Zima_wtorek_22122011.jpg

5,536

Witajcie Gwiazdeczki
Wpadam tylko przywitać się i dać znać, że żyję. Jutro 25 więc u mnie zawierucha tym bardziej, że jeszcze gonię stracony czas....
Miłego dnia.
Do potem. Nie wiem kiedy to będzie ale mam nadzieję, że szybko
Pozdrawiam

5,537

Hej smile witajcie Gwiazeczki smile

Dzięki Jovi za rogaliczka, chętnie bym takiego schrupała. Kawki od jakiegos czasu nie piję. I nawet mi jej nie brakuje i lepiej się czuję.

Dobrze Nanas, że dałaś znak. Wprawdzie myślałam, że jesteś na urlopie z okazji przyjazdu wnusia, ale widać nie. No cóż, słuzba nie drużba. Miłej pracy smile

U nas dziś mrozek ścisnął, pewnie zapowiednia się sprawdzi. Na razie jest -2,5.

Miłego dnia dziewczynki.

5,538

U mnie zimno, tylko 1 st.C, a na wschodzie widze w ciemnosci blekit nieba, choc sloneczko jeszcze sie nie pokazalo, bo sa tez i chmury ...
Z tego, co udalo mi sie dojrzec wnioskuje, ze nie pada ... big_smile

Dzis chcialabym sie wybrac do centrum, kupic dla Pyski kosc wolowa, bo w moim supermarkecie takich kosci nie ma ...
Wprawdzie Pyska nie jest nia az tak zainteresowana, jak inne psy, ale zawsze ciut bardziej, niz zabawkami i koscmi z prasowanej skory ...
W tym m-cu znowu jestem do tylu z rachunkami, oczywiscie, przez pyskowe lekarstwa ... Zeby przezyc, nie moge zaplacic za internet,
TV i telefon, wiec musze pobrac z konta pieniazki, zanim potraci je sobie Tele2, bo to place, niestety, automatycznie, gdyz nie bylo
innej mozliwosci.  Tak wiec nowy m-c tez bedzie strasznie cienki, bo wejde w niego z dlugiem ...
Nie wiem, kiedy to sie skonczy ... i jak, w takiej sytuacji zdolam sie przeprowadzic ... wszystko zalezy od Pyski i stanu jej zdrowia ...

A co to, Ewy jeszcze nie ma ??!!    Ewcia,  p o b u d k a  !!!!!!!!  czas do pracy !!!!!!!!    big_smile:D:D 

http://wgrywacz.pl/images/267602060670045ed113d9b6f.jpg

5,539 Ostatnio edytowany przez Mufa (2012-01-24 09:03:21)

Popatrzcie, co się dzieje. Mój wpis o 7:56 jest przed wpisem Jovi o 7:54.
Koniec świata!!! big_smile

Fakt, Ewy jeszcze nie ma, co raczej dziwne...
Ale, Jovitko, my jesteśmy! Trzeba cieszyć się nawet małym drobnostkami big_smile big_smile big_smile

5,540 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-24 09:06:56)

Witaj Nanas ... nic nie napisalas o Ksieciuniu, czy juz u Ciebie jest ?... big_smile

Witaj Mufo ... ja normalnej kawy nie pije juz od jakichs 12-tu lat, jedynie cienka rozpuszczalna z mlekiem ... i to tez tylko dlatego,
ze nie mam nic lepszego do picia ...
Gratuluje Ci zakupu parowego mopa, niech Ci wspaniale sluzy ...:D

Nie wiem, jak to sie stalo, ale moj poprzedni post napisalam 2 min. przed Twoim, a Twoj wskoczyl pierwszy ... hahaha  lol  same dziwy ... lol

Masz calkowita racje, ze trzeba cieszyc sie  nawet drobiazgami , bo to wlasnie z nich glownie sklada sie nasze zycie ... big_smile
Ja ciesze sie byle czym  ... hahaha  big_smile  bo jakbym miala czekac na wielkie okazje, to pewnie do tej pory nie wiedzialabym, co to radosc ... lol

5,541

Dziewczynki wlasnie dostalam wiadomosc od Ewy ...niestety, siadl jej net ... dlatego nie mogla przywitac sie z nami rano ...
Mam nadzieje, ze uda sie jej opanowac sytuacje wieczorkiem ...

http://wgrywacz.pl/images/5805f81c258dd79b4f375ac7f.jpg

5,542

Tak właśnie siadł mi net sad Nie tylko mnie ale pół Warszawy go nie miało. Ale już jest wszystko w porządku, tylko, że ja za chwilę muszę już lecieć do pracy a po drodze zahaczyć o bibliotekę.

Gwiazdeczki kochane do wieczora

5,543

Witam Zasadówki 

Latam jak kot  wiadomo z czym.

Nie wiedziałam,że Ewka to taka Persona
Słyszałam ,że hakerzy zablokowali wszystkie rządowe strony i urzędników ministerstw.
I komuś równie ważnemu dostep do netu.
Ale naszej Ewie?
Za to radio?
Ona jaki dyrektor ,czy prezes?
Tylko przed nami struga zwykłego szaraczka! lol

No Ewka
mleko się wylało,teraz \
kawa na ławę!

Obojętnie mielona ,czy rozpuszczalna,już my sobie indywidualnie wybierzemy.

Tłumaczę za Nanas.
Urlop miała na wyspach u Księciunia ,a teraz musi podwójnie tyrać.
A wolny czas,to już tylko jej słoneczko zajmuje.

Musimy sie z tym pogodzić,że na razie odstawiła nas na boczny tor.

Zresztą Mufa wie najlepiej,jaka radość daje wnuk.

Tej mojej młodej kotce nic nie lepiej,mimo tylu zastrzyków.
Gorzej też nie.

5,544

Witajcie Dziewczynki popoludniowo ... smilebig_smile:)

Dzien byl u mnie piekny, sloneczny, ale cieplo nie bylo, pomimo  8 st.C, pewnie dlatego, ze powietrze bylo bardzo wilgotne ...
Nie chcialo mi sie wedrowac do centrum ... bylam za to 2 razy na dlugim spacerze w lasku i w supermarkecie ... no i nareszcie odkurzylam
chalupe, co powinnam zrobic w miniona sobote ... 
Wyslalam tez wypelniony formularz przeprowadzkowy, zeby dostac oferte z wyliczeniem przyblizonych kosztow ... a teraz odpoczywam
po tych wszystkich trudach dzisiejszego dnia ... hahaha lol  nalezy mi sie ... big_smile
Jestem bardzo ciekawa na ile mnie podlicza ... to jest specjalna usluga dla seniorow, podobno tansza, niz te normalne ...

Dzis przyszla paczka z witaminami i olejem z lososia dla Pyski ... 
Wracalysmy akurat z lasku, gdy kurier szykowal sie do odjazdu sprzed bloku ... Na szczescie, rozpoznal nas z daleka, bo byl juz u nas
kilka razy i zaczekal, az dojdziemy ...wreczyl mi paczke na ulicy i obydwoje bylismy zadowoleni ... big_smile  Sa tez i bardzo mili ludzie,
a nie tacy, jak ten kierowca w sobote ... big_smile
Pyska wlasnie dostala pierwszy posilek z dodatkiem oleju z lososia i byla wniebowzieta ... lol  ja znacznie mniej, bo strasznie smierdzi ... lol
Dostala wiec troche suchej karmy, jako kartofelki, a do tego surowe, mielone miesko z kurczaka, surowa, tarta marchewke, lyzke oleju
z lososia i witaminy ... big_smile   Nie da sie ukryc, ze ja sama sie tak dobrze nie odzywiam ... lol
Wylizala dokladnie miske i przyszla do mnie na kanape gzic sie ...  http://wgrywacz.pl/images/543502_miech6.gif   Koniecznie chciala mnie wycalowac ...  http://wgrywacz.pl/images/681_dblpt_haha_dblpt_.gif
pewnie w podziece za te pyszna kolacje, a zajezdzala ryba okrutnie ... tfuuuuuuuu   lol:lol:

5,545

Ewo ... masz szczescie, ze internetu nie mialo pol W-wy, bo gdyby awaria dotyczyla tylko Ciebie, to na naprawe czekalabys
o wiele, wiele dluzej ... a tak ominela Cie tylko jedna kolejka ... oczywiscie, mam na mysli kawe ... lol

Nanusiu ... pewnie masz racje z ta funkcja Ewy w radiu ... hahaha  big_smile  ostatnio przestala na ten temat mowic i  ja tez mysle,
ze awansowala i to bardzo, bardzo wysoko, bo ma strasznie malo czasu ... lol  wiadomo, narady do polnocy i rozne sluzbowe bankiety,
a nam wciska, ze o 21-ej idzie spac ... hahaha lol  na pewno wpadla do domu przebrac sie w stroj wieczorowy ... lol
No, ale ladnie to o niej swiadczy, ze pomimo wysokiego stanowiska, pamieta o nas i sie na nas nie wypiela ... lol

A wiec wszystko jasne, Nanas ma u siebie Ksieciunia, bo dzis rano wspomniala tylko o nawale pracy, a nic o przyjemnosciach ... big_smile

Najwazniejsze, ze z kotka nie jest gorzej, a na polepszenie pewnie trzeba jeszcze troche poczekac ... a moze leki nie sa odpowiednie,
albo diagnoza nie tak calkiem trafna ... 
Pamietasz, Nanusiu, jak to bylo z Pyska ?... byla leczona i marniala w oczach, a po innym leku szybko wyzdrowiala ...

5,546

Nie bójcie się, nie awansowałam. Dalej jestem takim szarym kierowniczkiem lol
A teraz Wam się do czegoś przyznam. Nie byłam wczoraj po południu w radiu bo ... wylądowałam w szpitalu przez moją córkę panikarę. Ale po kolei. Umówiłam się z Martą w banku, bo musiała mi zrobić pełnomocnictwo na swoje konto ( tak jak ona ma na moje). No więc w tym banku zrobiło mi się jakoś tak dziwnie - chyba było za mało powietrza w powietrzu, zakuło mnie w klatce piersiowej i chyba zaczęłam tracić przytomność. Dobrze, że w porę się ocknęłam. Dziewczynka moja wsadziła mnie w taksówkę i zawiozła do szpitala. Zrobili mi ekg - było w normie, zmierzyli ciśnienie 90/60 i chcieli zostawić na obserwacji do dzisiaj. Ale ja się nie zgodziłam bo ... nie mam czasu na pierdoły. Dostałam w dupę jeden zastrzyk, potem drugi i za jakiś czas wszystko wróciło do normy. Dlatego wieczorem poszłam wcześniej spać. Ale dzisiaj jest już wszystko OK. Oto cała prawda o wczorajszym dniu.

5,547

A teraz będę się już szykowała do snu http://wgrywacz.pl/images/577_pi_56.gif Jutro już jest środa i do piątku coraz bliżej.

5,548

Och, Ewcia, Ewcia ... ta tyraczka i zmartwienia w zwiazku z rodzicami nie moga nie pozostawic sladu ... jak sama widzisz,
nie jestes z zelaza, a wiec troszczac sie o innych, nie zapominaj dbac o siebie ... tak samo, zreszta, jak Rybka ... smile
Czesto tak jest, ze ci, o ktorych sie troszczymy zdrowieja, a my sie wykanczamy ...
Jesli chcesz dlugo sluzyc rodzicom, dzieciom i wnusi, to musisz traktowac sie z taka sama troska i miloscia, jak ich ... big_smile

5,549

http://media8.mojageneracja.pl/oieiqpoyqp/mediuml1up2q584bdeef721211341322.jpg

Już Księżyc otworzył oko,
dłonie rozłożył szeroko
i zgarnia tęczowe baśnie,
bo taki humor ma właśnie...

I tak jak obiecał rano...
rozkłada gwieździste runo,
gwiazdy przestawia na niebie
i szuka drogi do Ciebie...

Niech dobry sen, zawita
w Twe gościnne progi.
Niechaj przyniesie ze sobą
odpoczynek błogi.

A gdy już zaśniesz
i cisza nastanie,
ktoś w myślach wyszepcze...
DOBRANOC...SŁODKICH SNÓW!

Dobranoc Gwiazdy

5,550

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie slodko  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/336l112xp5a8ld.gif

5,551

http://wgrywacz.pl/images/582Dobranoc_gotowy3.jpg

5,552

Hej Dziewczynki kawa już zrobiona !!!      http://wgrywacz.pl/images/430kawa_ruchomy_roza_serd.gif  Podnoście tyłeczki z wyrka lol:lol::lol: http://wgrywacz.pl/images/156wstawaj.gif

5,553

Cześć Gwiazdeczki
Pogoda do doopy..rano znowu było skrobanie szyb tongue
Dzisiaj finisz..dałam radę na czas . Co prawda siedziałam do 4.00 ale juz mam to za sobą. Wczoraj miałam popołudniowy dyżur z Księciuniem.  Pierwszy raz bawił się śniegiem. Zabawne było jego zdziwienie, że to jest zimne, nawet  pozwolił sobie założyć rękawiczki o których też nie wiedział do czego służą. 
No to ja juz spadam bo robota czeka a i szef niedługo pewnie zajrzy.
Miłego dnia Dziewczyny!!! Duzo uśmiechu i ciepełka.

5,554

Zwarta , gotowa śmigam do pracy lol Miłego dnia życzę Wam Gwiazdeczki big_smile:D:D Nie wiem, czy uda mi się w ciągu dnia wpaść do domku. Papa http://emots.yetihehe.com/1/papa.gif

http://wgrywacz.pl/images/213weekend_27.08.jpeg

5,555

Hej Netki smile

Samochód mi dziś nie odpalił, feee, nieładny! Mercik nigdy mi takiego numeru nie wykręcił. Musiałam wrócic do domu, ubrać się cieplej i poszłam na autobus. A planowałam dziś prosto po pracy skoczyć po zakupy. Nic to, naruszy się żelazne rezerwy, a kasa zostanie w kieszeni big_smile

Ewa, uważaj na siebie! To był sygnał ostrzegawczy, nie zlekceważ tego. Troszkę wyluzuj, dziewczyno.

Nanas, dzieci fajnie reagują na pierwszy śnieg. Pamiętam, jak mój syn rozpłakał się, gdy mu pierwsze płatki śniegu spadły na twarz smile No, ale miał wtedy tylko osiem miesięcy.
Miłych chwil z wnusiem smile

I wsiem miłego dnia smile

5,556

Witajcie Gwiazdeczki srodowo ... pracujace ranne ptaszki : Ewa, Nanas i Mufa ... smilebig_smile:)

U mnie straszna mgla ... poza barierka balkonu nic nie widac - mleko ... temp. -1st.C, a wiec zimno ... w ciagu dnia ma byc 5 st.C ...
do tego jest obrzydliwa wilgoc ... brrrrrrrr   jak niemilo ...szczegolnie po wczorajszej, slonecznej pogodzie ... big_smile

Dzis spalo mi sie wyjatkowo dobrze, bo zapomnialam na noc obnizyc ogrzewanie ... hahaha  big_smile

To juz srodek tygodnia ... do upragnionego przez Was piatku coraz blizej ... big_smile
a ja chcialabym, zeby to juz byla sobota po poludniu ... hahaha  big_smile   czyli juz po kursie z Pyska ... big_smile

Zycze Wam, Drogie Zabcie, baaaardzo przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ...  smilebig_smile:) 

http://wgrywacz.pl/images/407Zima_sroda_22122011.jpg

5,557

Ten nadchodzacy weekend ma byc dosc zimny, z temp. 0, -1 st.C, a w nocy nawet do -5 st.C, ale po kilku ciut mrozniejszych
dniach, znowu ma sie ocieplic ...
Tak by mi nawet pasowalo ... przetrwac te zime jesiennie, jedynie z kilkudniowymi wstawkami mrozniejszymi ... big_smile
Najlepiej, zeby na sobote mrozik zawsze odpuszczal ... hahaha lol   zebysmy z Pyska w podrozy na kurs nie wymarzly ... big_smile
no i zeby szybko nadeszla wiosna ... big_smile  ech, pomarzyc zawsze wolno ... hahaha big_smile

Ewo ...  to sa wlasnie wielkie plusy klatki ... big_smile  to, ze Pyska sciagnie ze mnie koldre mi nie grozi ... hahaha lol
Pani wstaje kiedy chce i kiedy chce wypuszcza trzode na wolnosc ... big_smile

Nanas ... trzymaj sie dzisiaj ...:D  a od jutro nareszcie odsapniesz i bedziesz miala wiecej czasu i sily dla Ksieciunia ... big_smile
Na pierwsze doswiadczenie ze sniegiem dzieci reaguja podobnie, jak pieski ... hahaha  big_smile   dziwia sie i jednoczesnie ciesza ... big_smile
Z tego tez powodu, choc zimy bardzo nie lubie, czekam na snieg, zeby zobaczyc zdziwienie i radoche Pyski ... big_smile

Mufo ... to prawda, co Merc, to Merc ... w koncu nie bez powodu nalezy do samochodowej arystokracji ... big_smile
A jakiej marki jest Twoje obecne autko ?... bo juz zapomnialam ...

http://wgrywacz.pl/images/776ChomikImapo6wge.jpeg

5,558

Hej Gwiazdeczki lol witam Was popołudniowo. Wpadłam do domku na chwilę , zjem i zaraz lecę ( pomału Mufo - tak wiem ) Weszłam po drodze do Biedronki i kupiłam parówki. Uwielbiam je tongue:P:P Właśnie skończyłam je jeść i już śmigam. Do wieczorka ...

http://i.pinger.pl/pgr123/c5a8aecb002578c24ca5013d/śmieszny%20kotek.jpg

5,559

Witam Zasadówki

Ewka
Dlaczego nie napisałaś ,że wyladowałaś w lecznicy rządowej?.
Ja tam swoje wiem  lol
A ten kotek w miseczce,to cała moja Zosia.

Dzisiaj po raz pierwszy tej zimy skrobałam samochód.
Co prawda to była taka szadź,ale zawsze.

U weterynarza byłam i kotkowi już lepiej.

5,560

Witajcie Dziewczynki  popoludniowo ... smilebig_smile:)

Wlasnie dostalam nowy dysk od syna, wiec w najblizszym czasie bede bardzo zajeta renowacja mojego lapka ... big_smile
Mam nadzieje, ze po tym bedzie sprawowal sie bez zarzutu ... big_smile

Na drugim spacerku w lasku trafila nam sie znajoma mloda wilczyca ze swoja pania pijaczka. Ostatnio udawalo mi sie je  omijac ...
Ta wilczyca bawi sie z Pyska bardzo brutalnie i nie jestem wcale chetna na ich zabawy, a szczegolnie teraz, gdy Pyska ma problem z lapa.
Natomiast Pyska rwie sie do kazdego psa, jak glupia, nawet do tego, ktory ja gryzie i nia poniewiera, chyba dlatego, ze  sama
bawic sie nie umie i sie nudzi ...
Slyszalam z daleka pokrzykiwania tej pijaczki, bo ona sie strasznie na te suke wydziera, ze slychac ja w calym lesie, wiec specjalnie
skrecilam wczesniej w gestwine, aby sie na nie nie natknac ...
Niestety, wilczyca uciekla jej w krzaki, w nasza strone i zaczela szczekac, a Pyska gdy ja uslyszala, to tez dala dyla w te krzaki
od drugiej strony, no i sie spotkaly ... big_smile  Nie wypadalo mi nic innego, tylko wycofac sie z lesnej sciezki i isc do pijaczki ... lol
Zaczela sie dzika gonitwa, przeplatana szarpaniem Pyski za gardlo ... Wiekszosc tego przedstawienia odbywala sie za kulisami,
czyli w krzakach. Wilczyca tam zwabiala Pyske, by obie panie nie widzialy, co sie dzieje i nie mogly interweniowac, a z kolei Pyska
uciekala w krzaki, zeby sie przed nia schowac, bo w krzakach zawsze czula sie bezpiecznie ...
W pewnym momencie uslyszalam pisk ... mysle, ze Pyski, ale na 100 % pewna nie jestem ...
Nie wiem, czy wilczyca za bardzo ja szarpnela za gardlo, czy tez przycisnela niefortunnie swoim ciezarem, a moze Pyska sama zle
stapnela ... w kazdym badz razie, wyszla z krzakow na moje wolanie, po dluzszym czasie, dopiero, gdy wilczyca byla juz uwiazana.
bardzo mocno kulejac, ledwo szla, a wlasciwie skakala, zeby jak najmniej opierac sie na tej nieszczesnej lapie ...
Do tej pory lapa mocno jej dokucza, wysmarowalam ja tym specjalnym mleczkiem, ktorego zapachu nie znosi, ale na razie efektu
nie widac, bo oczywiscie, na to potrzeba czasu i rowniez spokoju ...
Dzis zrobimy jeszcze 2 krociutkie spacerki na najblizszy trawnik, zeby jej nie meczyc i mam nadzieje, ze jutro bedzie juz lepiej ...
Wczesnie rano, przed praca, bede mogla Pyske spuscic w lasku ze smyczy, bo o tej porze pijaczka jeszcze spi, ale po pracy
juz musze uwazac i raczej nie puszczac Pyski luzem ... bo inaczej, to tej lapy nigdy nie uda mi sie wyleczyc ...

5,561

Ewo ... wiedziec, (ze pomalu) to nie wystarczy, zeby dzialalo, to trzeba to stosowac ... hahaha big_smile   
Oczywiscie, rozumiem, ze w Twojej sytuacji niewiele mozesz zrobic, bo na pewne sprawy nie masz wplywu ... ale staraj sie oszczedzac,
chociaz tam, gdzie mozesz ...

Nanusiu ... no, wlasnie dlatego Ewa nic nie napisala, ze to byla lecznica rzadowa ... hahaha  lol   tajemnica panstwowa ... lol
Dobrze, ze kotkce juz lepiej, widac, potrzebowala troche wiecej czasu, by zastrzyki zadzialaly ...

Przedostatni spacerek na trawnik juz zaliczony, w zwolnionym tempie ... kustyk, kustyk ... i teraz przed nami juz tylko ostatni, ok. 20.30 ...
Poloze Pyske wczesniej spac, bo musze sie szykowac na jutro do pracy.

5,562

No wiesz Jovita nie pisałam o tej lecznicy rządowej bo musiałabym dodać do tego, że przetransportowali mnie tam helikopterem lol:lol::lol:

Właśnie wróciłam do domku i nawet zdążyłam już co nieco zjeść tongue A był to serek wiejski.
A Ty Nanusia jak będziesz mnie kapowała to naślę na Ciebie FBI lol I ciekawa jestem co wtedy zrobisz ??? http://emots.yetihehe.com/1/stres.gif

5,563

Śmigam Gwiazdencje pod prysznic http://wgrywacz.pl/images/190Prysznic.gif a potem lulu do wyrka http://wgrywacz.pl/images/755_pi_098.gif W piątek po pracy jadę do synowej na faworki i wcale nie wiem, czy w piątek wrócę do domu lol

5,564

Ewo ... moj ulubiony twarozek ... och ... mniammniam  ale ja lubilam go na sniadanie, a wieczorem to juz raczej nie ... big_smile

5,565

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/50c5c284a05d620f6423682543353332_th2.gif

Już śpij, śnij, kolorowe, piękne sny
w nich niech będzie łąka, a na niej Ty
do stóp twych tulą się pierwiosnki
trel słowików kołysze radosny
złota moneta słońca na niebie
wiosenną szczodrością ozłaca Ciebie.

Już śpij, śnij, spokojne, miękkie sny
a tam dom z ogrodem, taki jasny
wystrojony Twoimi marzeniami
z oknami z widokiem bez granic
na morze, pragnienia, na życie
a w nim Ty, i jeśli chcesz, my.

Dobranoc Gwiazdeczki

5,566 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-26 00:17:09)

Ewo ... czy te faworki beda takie mocne, ze nie dasz juz rady wrocic do domu ?... hahaha lol:lol:

Na mnie juz tez czas, bo jutro tez pracuje i do tego skoro swit musze leciec z Pyska do lasu ... a na jak dlugo, to bedzie zalezalo
od stanu jej lapy ... bo dzis cos kiepsko to wygladalo - az do konca dnia mocno kulala ...

D o b r a n o c  Dziewczynki, spijcie smacznie  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/924dw2423_00.jpeg

5,567

http://wgrywacz.pl/images/830Dobranoc_zima_gotowy13.jpg

5,568 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-26 08:13:07)

Witajcie Gwiazdeczki czwartkowo ... smilebig_smile:)

Tradycyjnie w czwartek ja parze dla Was ranna kawusie ... big_smile   
Juz pachnie upojnie, wiec wstawajcie, Dziewczynki,   z a p r a s z a m  ... pijcie zanim wystygnie ...:D

U mnie ciut cieplej, niz wczoraj, bo 1 st.C na plusie, a wczzoraj byl na minusie ... a co do reszty pogody, to nie wiem, bo jest jeszcze
ciemno, jak w doopie u Murzyna ...  big_smile  Slysze tylko, ze znowu pizdzi, a juz przez pare ostatnich dni wiatr byl umiarkowany ...

Za mniej wiecej 3 kwadranse rusze z Pyska do lasu, ale dzis raczej na krotko, bo watpie, ze jej sie przez noc z lapa polepszylo ...

Z y c z e  Wam, Drogie Zabcie, bardzo przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/652Zima_czwartek_21122011.jpg

5,569

Dzień dobry Gwiazdy lol:lol::lol:
Tydzień się kończy a mnie się co raz ciężej wstaje sad Kawusia Już zrobiona smile

http://i53.tinypic.com/1zx347.jpg

5,570

Cześć Jovita ranny ptaszku http://wgrywacz.pl/images/257Ca_us.gif

5,571 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-26 08:17:11)

Ewcia ... witaj big_smile  ale mialam szczescie ... hahaha big_smile   wyprzedzilam Cie zaledwie o 22 sekundy ... lol  bo inaczej musialabym
moj post poprawiac  ... big_smile
Spieszylam sie z kawka, zebys choc raz w tygodniu wstala na gotowa ... big_smile

5,572

No i bardzo miło z Twojej strony smile

A co jutrzejszych faworków to chyba będą ... trochę mocne. Doszłyśmy z synową do wniosku, że chociaż raz na rok musimy się odstresować http://wgrywacz.pl/images/441Szampan21.gif Także chyba zostanę u nich na noc. lol

5,573 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-26 08:55:52)

Jestem juz z najgrubszego obrobiona i teraz wysiaduje i ... czekam ... lol  az przyjdzie czas budzic Pyske ...
Piorka juz ufryzowane, "lesne" gacie juz na tyleczku, ale od gory jeszcze w szlafroku ... hahaha  big_smile
Za pol godz. zaloze gore juz wyjsciowa i tak pojde do lasu, a po powrocie zmienie tylko spodnie, sweter i buty ... no i kurtke, oczywiscie ... big_smile

Odkad mam Pyske, nie cierpie czwartkow ... to sa dla mnie najtrudniejsze dni ...
Wieczorem mam zamiar upiec sernik, bo jutro po poludniu przyjdzie do mnie ta kolezanka z kursu komputerowego ...
Dawno jej nie bylo ... W pazdzierniku miala wypadek samochodowy, na szczescie, niezbyt grozny, ale jednak zawsze ...
Ona ma SM i mnostwo problemow, wiec ogolnie nie czuje sie zbyt dobrze, a tu jeszcze to ...
Przez ten czas wymienialysmy tylko e-maile ... Chciala do mnie przyjsc tuz przed swietami, ale w jakis dzien, ktory mi nie pasowal,
kiedy akurat bylam w trakcie porzadkow i szykowalam pokoj dla Pyski ...
Teraz zamowila wizyte 2 tyg. wczesniej, jak audiencje u papieza ... hahaha lol   i znowu nie powiem, zeby mi jutro bylo na reke,
bo w sobote rano jade z Pyska na kurs, wiec wolalabym sie przygotowac duchowo i spedzic piatek na luzie ... no, ale niech juz bedzie ... big_smile

Ewo ... tak sobie wlasnie pomyslalam, ze beda z wiekszym dodatkiem alkoholu, niz normalnie ... hahaha lol 
no, ale raz kiedys trzeba sie odrobaczyc ... lol:lol:

Juz lece do lasu ... Dziewczynki,  d o  p o t e m ...   smilebig_smile:)

5,574

http://wgrywacz.pl/images/123_miech7.gif Jovi już wiem dlaczego siedzisz jeszcze w szlafroku http://wgrywacz.pl/images/123_miech7.gif Pewnie jak Pyśka wstanie nakarmisz ją ... własną piersią jak przykładna matka lol

Śmigam do łazienki, póki jeszcze nie jest późno smile

5,575

Ewcia ... na moje szczescie, Pyska rano nie je ...,dopiero w poludnie ... hahaha  lol:lol:

5,576

Już się wyszykowałam i zaraz lecę. Za oknem sypie śnieg http://gify.joe.pl/gifs/natura/snieg/spadajace-platki-sniegu.gif co wcale optymistycznie mnie nie nastraja sad Kiedy w końcu będzie wiosna ???

Miłego dnia Wam życzę i do później http://avatars.website.pl/mms_3.jpg

5,577

Witajcie Dziewczynki popoludniowo ... smilebig_smile:)
Ja juz zaczelam wlasnie moj baaardzo dlugi weekend, bo az do przyszlej srody... big_smile

Nowa nauczycielka wziela sie ostro za porzadki, na zasadzie, ze nowa miotla dobrze zamiata ... Na jedno to swietnie, bo dotad bylo
zbyt chaotycznie, ale na drugie, jak dzis zauwazylam, troche w tym przesadza ... hahaha  big_smile  Do tego mowi dosc szybko i bardzo
niewyraznie pisze, tak jakby miala lekcje z Holendrami, a nie cudzoziemcami i to jeszcze wolno uczacymi sie, ktorzy w swoim kraju,
w wiekszosci byli analfabetami ...  Juz tydzien temu, pierwszego dnia pracy, narazila sie paru nauczycielkom, a dzis wydalo mi sie,
ze wszystkie sa przeciw niej i nawet koordynatorka, normalnie bardzo przyjacielska, byla wobec niej wyjatkowo chlodna ...
Wszystkie podpytywaly sie mnie, jak mi sie z nia pracuje, jaka jest na lekcji, czy ta zmiana mi pasuje ...
no, a co ja mam biedna powiedziec ?... hahaha  big_smile  przeciez nie moge ani chwalic, ani narzekac, bo w obydwu wypadkach  komus
sie naraze ... lol   Zreszta, jest stanowczo za wczesnie, by sie konkretnie na ten temat wypowiadac ...
Babka dopiero probuje wszystko ogarnac i zebrac do kupy, ale chyba podchodzi do tego zbyt powaznie, nie uwzgledniajac mozliwosci
ucznow.  Probuje wprowadzic rygor i zwiekszyc wymagania, czym pewnie grupe zestresuje ... big_smile 
Do tej pory panowala w klasie bardzo przyjacielska atmosfera i bylo duzo zartow, a ta nowa, poczucia humoru raczej  nie przejawia ...
Wpadla tez na pomysl, by bardziej zaangazowac mnie w lekcje, poprzez odpytywanie mnie, jak uczniow, co spowoduje, ze bede musiala
bardzo uwazac, a wiec wprowadzi napiecie i bardziej mnie zmeczy ... Juz rok temu mialam taka paskude, ktora na szczescie,
po 4-ch m-cach odeszla na wczesniejsza emeryture ... 
Z tego, co od niej slyszalam, ma byc na 100 % tylko do wiosennych ferii, a wiec do konca lutego ... a co pozniej nie wiadomo ...

U mnie jest dzis zimny dzionek, tylko 2 st.C, zamiast zapowiedzianych 5 st.C, dosc silny wiatr, ale, jak na razie,  sucho ...
a to jest najwazniejsze ... big_smile

http://wgrywacz.pl/images/450ChomikImsdkiage.jpeg

5,578

Ja też Jovi właśnie dotarłam do domku. Zimno na dworze jak cholera sad Czyżby była zima ? Rano walił taki śnieg, że do domu dotarłam biała jak bałwan http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9ipDTuuBfXmhdTy_CiBLm21iym7vZhSVrYoWbxATFv-qAAGo8rC0hRdzh. Jeszcze tylko garnek na głowę, marchewkę zamiast nosa i miotłę w rękę http://wgrywacz.pl/images/662_miech7.gif

5,579

Śmigam Gwiazdy do pracy smile Nie pochwaliłam się Wam, że wczoraj miałam okazję uścisnąć rękę Owsiakowi. Bardzo sympatyczny facet smile
Do wieczorka ...

http://img830.imageshack.us/img830/8649/w5fi1ngq5bknsczz6knox.gif

5,580

Witam Zasadówki 

Byłam dzisiaj po drugi dekoder do TV.
Przy okazji połaziłam po sklepach.
Kupiłam sobie stodwudziestepiąte polo.
Wiem,że to choroba,ale kiedyś się przyda.

Szlag mnie trafił w drogerii Rossmana.
Było prawie pusto .
Tylko trzy mamy z cudownymi pociechami.
Jedno przekładało produkty z półki na półke,tak że zrobiło kompletny bałagan.
Robiło to dobre kilkanascie minut a mamusia była zajęta ogladaniem kosmetyków.
Drugie darło się cały czas,że mama ma mu kupić coś do jedzenia.
A trzecie tak szalało,że zbiło coś,a mamusia je uspakajała,że nic się nie stało i ma się nie przejmować,tylko pokazać rączki,czy sobie nie przecieło.
Normalny horror.
Jovito,miałaś rację,że są dzieci i bachory ale to nie ich wina tylko tych  mam,z którymi były.

Nanas zajęta Ksieciem ale co Ryba robi?

5,581

Witajcie Zabcie wieczorkiem ... smilebig_smile:)

Pospacerowalam, poczytalam, nakarmilam trzodke, podalam lekarstwa i rozmasowalam obie lapy, zrobilam pranie, upieklam sernik,
usmazylam dla siebie schabiki z kurczaka, pozmywalam, pojadlam i nareszcie cupnelam przed lapkiem ... och, co za rozkosz ... big_smile
Jeszcze godzina i poloze Pyske do lozka, a wtedy ... luz, blues az do rana ... hahaha  lol
Jutro mam nadzieje odespac dzisiejszy dzionek, a pozniej pogarne troche w chalupie, wyprowadze Pyske i ok. 14-tej przyjedzie kolezanka ...

Pod wieczor zaczal padac deszcz, troszeczke, ale jednak ... Pomalu nadchodzi ochlodzenie i Wicherek stwierdzil, ze bedzie zima ... big_smile
W sobote ma byc dosc slonecznie, 2 st.C i mozliwe opady sniegu ... Mam nadzieje, ze rano jeszcze ten snieg nie spadnie ... hahaha big_smile
bo bardzo bym chciala, abysmy mialy z Pyska sucha pogode ...

Ewo ... no, prosze ... sciskasz rece osobistosciom, wiec cos w tym jest ... lol Nanusia chyba miala racje ... lol

Nanusiu ... tutaj takich bachorow jest pelno, bo to efekt bezstresowego wychowania ... hahaha lol  W wiekszosci przypadkow,
jest to, rzeczywiscie, wina rodzicow, choc bywa, ze to jest kwestia paskudnego charakterku, a czasem jedno i drugie ... big_smile
W Holandii takie wybryki, jak te, ktore opisalas sa na porzadku dziennym.  W supermarkecie bardzo popularne jest tez kopanie ludzi,
stojacych w kolejce do kasy ... z nudow ... lol:lol:
Oczywiscie, kazdemu dziecku zdarza sie czasem byc niegrzecznym, ale nie do tego stopnia ... big_smile

A co do zakupow (polo), to moze juz czas, Nanusiu, przestac kupowac i zaczac zyc z zapasow ... hahaha lol:lol: 
bo masz je chyba na 100 lat, a tymczasem koniec swiata juz blisko ... lol:lol:

To prawda, Rybke ostatnio gdzies wcielo ... big_smile chyba nie plywa pod lodem ? ... lol

5,582

Dotarłam do domku smile Na termometrze - 8. Brrr... szlag by trafił tą cholerną zimę.
Jovita pytasz o Rybkę ? Żyje, choć ledwo dycha i wcale nie pod lodem. Dzwonimy do siebie. Jest w trakcie załatwiania dla mamy ośrodka rehabilitacyjnego. Ceny umieszczenia pacjenta są zawrotne, a w tym wypadku Rybka może liczyć tylko na samą siebie i swoje finanse.
Nanusia to się nazywa bezstresowe wychowywanie dzieci lol Od dłuższego czasu na topie. Co prawda to nie jestem zwolenniczką takiego wychowywania, bo większość dzieci ma potem wypaczony pogląd na życie i cały świat.

5,583

http://megamoty.pl/uploads/images/2011-12/3601-3700/3657-by-db77.jpg także walę się zaraz do wyrka

5,584

http://media4.mojageneracja.pl/oiopopoptq/mediumk0gnya554820ad42eb72d17797.jpg

Niebo usiane gwiazdami
I księżyc lekko przyćmiony,
Firmament boski nad nami ,
Marzenia same się snuja.

Gwiazdy kołysankę mrugają,
Chyba księżyc usypiają.
Miłość budzi się w sercach
I wymyśla sposoby:

Jak kochać się pod gwiazdami
Choć oczy sennie mrugają,
Jak zatańczyć walca
Choć nogi się nie ruszają.

Dobranoc Gwiazdeczki

5,585

Juz padam, wiec nie bede wysiadywac, tylko ide do lozeczka ... big_smile

D O B R A N O C  Dziewczynki spijcie slodko  i  d o  j u t ra ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/576110217114121738008.gif

5,586

http://wgrywacz.pl/images/574Dobranoc_Zima_1gotowy.jpg

5,587

Hallo Gwiazdy w piątek lol Kawa już zrobiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://wgrywacz.pl/images/623kawa_ciastko_good_morn.gif

5,588

Właśnie powiedzieli w radyjku, że na dworze jest - 11 http://wgrywacz.pl/images/794zimno.gif Chyba zamarznę zanim dojadę do pracy.

5,589 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-27 08:56:24)

Witajcie Gwiazdeczki piatkowo ... witaj rannyptaszku, Ewo ... smilebig_smile:) 

Z wielka ochota przysiadam sie do Ciebie z kawusia ... big_smile

Znowu nie przestawilam budzika i zadzwonil, jak do pracy ... hahaha  big_smile   Niestety, jesli mam troche spraw na glowie i zostane
obudzona rano, to najczesciej juz nie moge usnac ...   Polezalam jeszcze 3 kwadranse i wstalam ...

Na termometrze za oknem widze 2 st.C, a ma byc 5 st.C, chyba na razie nic nie pada, ale jest wilgoc, bo ulica, w swietle latarni,
jest mokra ... Wichury nie slysze, a wiec wietrzyk jest umiarkowany ...

Ewo ... tych -11 st.C, to na pewno Ci nie zazdroszcze ... Przez te lata spedzone w Holandii juz sie od takich mrozow
odzwyczailam ... Tutaj tak temp. jest co najwyzej w nocy ...  z tym, ze odczuwanie zimna jest inne, bo przy okropnej wilgoci,
ktora tutaj panuje, -1 st.C odczuwa sie, jak -11 st.C ... mokre zimno przeszywa do szpiku kosci ...
A wyjsc na takie zimno rano, niemal prosto z cieplego lozeczka,  jest strasznie przykro ... big_smile

Zycze Wam, Dziewczynki, baaardzo przyjemnego dzionka ... nareszcie macie ten upragniony piatek ... smilebig_smile:)
Ja prawdziwym weekendem bede sie rozkoszowac dopiero jutro, po kursie ... big_smile

http://wgrywacz.pl/images/501Zima_piatek_21122011.jpg

5,590

Pyska zaczyna sie juz mocno wiercic i najwyrazniej zaczela poranne ablucje ... big_smile   czyzby chciala juz wyjsc na trawke ?...  moze ...
Ja juz pierwsza kawke wypilam, wiec jestem gotowa, chociaz wolalabym jej jeszcze nie miec na glowie, tylko porozkoszowac sie rankiem
w samotnosci ... big_smile

Posty [ 5,526 do 5,590 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 84 85 86 87 88 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024