Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 83 84 85 86 87 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,461 do 5,525 z 6,268 ]

5,461 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-21 08:53:08)

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Witajcie Dziewczynki weekendowo ... witaj ranny ptaszku, Nanas ... smilebig_smile:)

Nie spodziewalam sie, ze dzis rano bede miala towarzystwo, wiec z przyjemnoscia przysiadam sie do Ciebie z moja pierwsza kawusia ... big_smile

Dzieki, ze przypomnialas mi o Dniu Babci ... smile 
Sama babcia nie jestem i babci nie mam ... i wlasciwie nigdy jej nie mialam ... a zreszta w Holandii obchodzi sie ten dzien kiedy indziej ...

Wszystkim Babciom skladam wiec, z okazji ich swieta, najlepsze zyczenia ... zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka,
by wytrzymac kondycyjnie zabawy z wnukami oraz zawsze dobrego humoru, by miec na te zabawy ochote ...  big_smile:):D 
no i oczywiscie, wieeeeelkiej pociechy z wnukow...
smilebig_smile:)

U mnie za oknem ciemno, ja w doopie u Murzyna, wiec stanu pogody nie widze ... Dostrzeglam na termometrze tylko 2 st.C, a i ulice
wyraznie blyszcza, bo sa mokre.

Zycze Wam, Dziewczynki, baaardzo pogodnego i radosnego dzionka ... i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:) 

http://wgrywacz.pl/images/266Zima_sobota_22122011.jpg

Zobacz podobne tematy :

5,462 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-21 09:23:37)

Dzisiejszy ranek mam, jak wiecie szczegolnie trudny ... jade z Pyska po raz pierwszy na kurs ...
Nigdy w tej miejscowosci nie bylam i nie wiem tez, w jakich warunkach beda odbywac sie zajecia. 
Nie byloby sprawy, gdybym jechala sama, ale nie wiem, jak zniesie te wyprawe Pyska, czy wytrzyma tak dlugo na lapach,
zwazywszy, ze nie jest calkiem sprawna ...
Do domu wrocimy po przeszlo 2-ch godzinach, a pogoda raczej nie bedzie sprzyjala dlugiemu przebywaniu na powietrzu ...   
Nie chcialabym, zebysmy sie przeziebily ...

Za pare min. zatelefonuje i zamowie autobus, bo o tej wlasnie porze, o ktorej musimy wyruszyc, regularna linia nie kursuje jedynie
na zamowienie i nie bedzie to duzy autobus, tylko busik ... 
Do autobusu Pyska weszla na probnej jezdzie bez wiekszych oporow, a czy tak samo bedzie z busikiem, to nie wiem ...

Na razie wszystko idzie wedlug wczesniej sporzadzonego planu ...  busik juz zamowiony ...  big_smile
Zaraz wyprowadze Pyske na pierwszy krotki spacer, po czym chwile posiedzimy w domu, a nastepnie zabiore potrzebne na kurs rzeczy,
ktore spakowalam juz wczoraj wieczorem i ruszamy na przystanek przed blokiem ...
Jesli bedziemy na tym kursie same, to poprosze o przesuniecie godziny rozpoczecia lekcji na popoludniowa, bo rano jest zawsze
duzo zimniej, a od poludnia czesto sie wypogadza, chocby na troche ...

A teraz zaczynam sie juz szykowac, a wiec Dziewczynki Drogie, trzymajcie za nas kciuki ... i  d o  p o t em ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/468ChomikImaaewtge.gif

5,463

Kawka zaparzona smile Lubię to ! http://wgrywacz.pl/images/924Dobra_robota_2_.gif

http://wgrywacz.pl/images/837Dzie_dobry.gif Dopiero wstałam lol Ostatecznie to przecież dziś sobota !!!

Dosiadam się do Was Gwiazdy z kawą. No 13.00 jadę do rodziców na obiad smile

http://wgrywacz.pl/images/651kawa_ciastko_czeronyyy.jpg

5,464

Babciom i Dziadkom wszystkiego najlepszego lol:lol::lol:

http://www.sulkowice.powiatgostyn.pl/sulkowice/pliki/hhhh.jpg

5,465

Nanas toż to zboczenie wstawać w wolny dzień tak rano http://wgrywacz.pl/images/666em5687.jpeg Rozumiem Jovita lol Ona musi "oblecieć" wszystkie trawniki w pobliżu i okolicę http://wgrywacz.pl/images/845piesek_spacer.gif Jak to dobrze, że mój Edek nie jest psem http://wgrywacz.pl/images/243kotek5.gif

5,466 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-21 11:45:50)

Dziewczynki ...  postalysmy z Pyska na przystanku w deszczu cale 25 min. i ... busik nie przyjechal !!! ... skandal !!! wrrrrrrrrrrr
Zatelefonowalam do centrali, a tam stwierdzili, ze bus byl, tylko nikogo na przystanku nie bylo !!! ...
Widac, na pustej ulicy nie rzucalysmy sie w oczy, chociaz mam czerwona parasolke ... big_smile   
Oczywiscie, nie stalysmy na samym przystankowym krawezniku, tylko spacerowalysmy lekko z boku, pod drzewem, majac caly czas 
ulice na oku i zaden busik nie przejezdzal, wiec musial to byc samochod osobowy ...
Regularne autobusy nie zatrzymuja sie na przystanku, jesli nikt na nim nie stoi i nie macha, ale sadzilam, ze taki na zamowienie,
to podjedzie i sie zatrzyma.
Centrala wiedziala, ze bedzie jedna kobieta z psem, bo mnie pytano,  i na pewno przekazala to kierowcy, wiec trzeba byc wyjatkowo
tepym, zeby nie skojarzyc ... Przeciez w taka pogode nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie krecil sie z psem przy przystanku bez celu ... 
Gdyby to byl normalny autobus, to widzialabym go z daleka i zeszlabym nawet na jezdnie, zeby mnie lepiej widzial ... hahaha big_smile
Uwazalam na busiki i wiem na pewno, ze zaden nie jechal, ale jesli to byl samochod osobowy, to skad moglam wiedziec, ktory ...
Tutaj na przystankach, niestety, nie ma wiaty, gdzie mozna by sie schronic przed deszczem. Ja moglam stac w jednym miejscu,
bo mialam parasolke, ale Pyska mokla, wiec musialam spacerowac ... zreszta, na stanie, jak slup soli jest stanowczo za zimno ...

Zatelefonowalam do trenerki i powiedzialam, jak wyglada sytuacja ... Zgodzila sie przesunac godzine rozpoczecia lekcji na 11-ta,
bo wtedy bede miala juz regularny autobus.  Podobno za tydzien dolaczy do nas jeszcze jeden pies, a wiec zaczniemy za tydzien ... 
a dzis, niepotrzebnie tylko zmoklysmy i zmarzlysmy ... no i niepotrzebnie wstalam, o ponad godzine wczesniej ...

Ewo ... pod tym wzgledem Pyska jest nietypowym psem, w sensie pozytywnym ... hahaha big_smile  bo wcale nie musze zrywac sie
dla niej skoro swit, ani oblatywac wszystkich trawnikow w okolicy, tak jak moi sasiedzi ... lol 
Pyska budzi sie dopiero ok. 9-tej i idziemy tylko na najblizszy trawnik i szybko do domu, gdzie ona konczy spanie, a ja rozkoszuje sie
pierwsza kawusia ... big_smile  Taki pies bardzo mi pasuje ... lol

5,467

Popatrz Jovi a jak myślałam, że tylko w Polsce komunikacja jeździ jak chce lol
Zbieram się pomału do rodziców smile muszę tylko jeszcze obudzić tą moją gwiazdeczkę. Ona mogłaby tak spać cały dzień smile a budzenie jej podnosi mi ciśnienie lepiej niż mocna kawa lol:lol::lol: Te jej "zaraz" i "zdążę" doprowadza mnie do szału http://wgrywacz.pl/images/537z_y21.gif

5,468

Miłego dnia Gwiazdeczki lol toż to dziś jest sobota i musi być miła smile i do wieczora a może późnego popołudnia http://emots.yetihehe.com/1/papa2.gif

http://img21.otofotki.pl/obrazki/gc158_milej-soboty.gif

5,469

Ewo ... tutaj komunikacja jest jeszcze gorsza, niz w Polsce ... hahaha lol   ale tylko w takich dziurach, jak moja miescina ...
poniewaz stosunkowo malo osob z komunikacji panstwowej korzysta, jedynie biedota, a z ta nikt sie nie liczy ... lol:lol:
Wiekszosc ludzi ma samochod i jest trasnportowo niezalezna ...
Chyba zadnemu Holendrowi nie przyszloby do glowy dojezdzac z psem na kurs autobusem ... lol
W dni robocze i w godzinach szczytu sytuacja jest troche lepsza, przede wszystkim z uwagi na mlodziez, dojezdzajaca do szkol, ale w okresie ferii i w weekendy jest tragicznie ...

5,470

Witam Zasadówki

Fajnie piszecie o swoich Księciuniach i Księżniczkach.
Szkoda,że ja jeszcze nie mam.
Ale pewnie i tak będę widywać rzadko,bo będą mieszkać daleko ode mnie.

Jovito ,pytałaś kiedyś,czy przeprowadzą się ze swojego samodzielnego mieszkania do jej rodziców.
Tak,właśnie tego nie rozumiem,że chcą mieszkać razem.
Ale to ich wybór.
Plus tego,że jak będzie dziecko,to babcia -tamta- będzie na miejscu.

Dzisiaj znowu weterynarz.
najmłodsza kotka jest chora.
Chyba to koci katar,bo lekko psika i z oczu jej leci woda.
Jeszcze nie ropieją .
Straciła też apetyt.

Jak zwykle w sobotę mam gościa na obiedzie.
Więc trochę wiecej roboty,bo obiad na 2 osoby.
Ja mimo,że nie jem słodkiego z wyjątkiem pyrkowego spotkania,to obiadów typowych też nie jem,jak zwykle.
Zrobiłam sobie leczo z indykiem,ale jem je juz trzeci dzień i jutro pewnie wyjedzie do WC.
Szczęście,że istnieją wędzone makrele i łososie,bo bym z głodu padła.
Bo ile mozna jeść twarożku?

5,471 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-21 17:13:48)

Witajcie Dziewczynki popoludniowo ... smilebig_smile:)

Okolo wpol do pierwszej troche sie wypogodzilo, wiec poszlam z Pyska do lasku ... i bardzo dobrze, bo ledwo wrocilysmy do domu,
to znowu zaczelo padac i do tego mocno pizdzic. Teraz tylko lekko mzy, ale wiatr nadal szaleje ...

Przez te emocje z autobusem jestem wybita z rytmu. Planowalam po kursie odkurzyc, ale mi sie nie chce.
Usmazylam sobie nalesniki z serkiem, bo ciasto mialam rozrobione od wczoraj i pogarnelam troche w kuchni, a teraz piore pyskowe kocyki.

Pare minut temu ktos sie do mnie dobijal i to dwa razy, widac raz dzwonil z dolu, a drugi raz do drzwi,, ale, oczywiscie, nie otworzylam ...
Pyska byla bardzo chetna na te wizyte ... lol  Zaraz porzucila wolowa kosc, ktora obgryzala i merdajac ogonem ruszyla w strone drzwi.
Sprawiala wrazenie, jakby chciala je otworzyc ... lol:lol::lol:    ale szybko jej zapedy ostudzilam ... hahaha big_smile
Nie wiem na pewno, ale domyslam sie, kto to mogl byc ...
Przy wejsciu do lasku mieszkaja 2 dziewczynki, kolezanki, po ok. 12-13 lat  i na ulicy czesto sie z Pyska bawily.
Jedna z nich, sympatyczniejsza, jest wnuczka tej niewidomej babeczki, z ktora czasem spaceruje. 
Do ferii zimowych nie bylo z nimi problemu ... Gdy dziewczynki nas widzialy, podchodzily, porozmawialy, troche sie z Pyska pobawily
i to wszystko.
W koncowce swiatecznych ferii najwyrazniej sie nudzily i pod pozorem, ze chetnie Pyske wyprowadza, gdybym potrzebowala, przyszly
z nami do domu, zeby zobaczyc, gdzie mieszkamy.
Nawet bym sie calkiem cieszyla z tych odwiedzin, gdyby chcialy sie bawic z Pyska, ale nie, one byly zainteresowane wylacznie
moim mieszkaniem i mna ... Chodzily po pokoju, ogladajac rzeczy i ruszajac je, rowniez to, co lezy na stole i jakie strony mam otwarte
w  necie, zadajac mi przy tym wscibskie pytania ...  Pyska chciala sie bawic, ale im nie bylo to nawet w glowie ...
Na szczescie, nie mogly dluzej posiedziec, bo jedna szla gdzies z rodzicami i musiala wracac do domu.
Za 3 dni przyszly znowu, ale tym razem mialy wiecej czasu i byly jeszcze bardziej wscibskie i znowu Pyska ich wcale nie obchodzila.
Tym razem wyratowal mnie telefon z Polski, wiec nie rozumialy o czym rozmawialam, a ja przeprosilam je grzecznie, mowiac, ze mam
wazne sprawy do zalatwienia, w zwiazku z tym telefonem ... uffffff ... gdy zamknelam za nimi drzwi, to mi ulzylo ... big_smile
Postanowilam, ze wiecej ich nie wpuszcze.
Dzis to byly z pewnoscia one, bo nikt tak nachalnie nie smialby dzwonic ...

5,472

Nanusiu ... pewnie niedlugo jakiegos ksiazatka sie doczekasz ... big_smile  o ile, oczywiscie, nie bedzie konca swiata ... hahaha lol
chociaz, jest dopiero styczen, a wiec, jesli mlodzi beda chcieli, to zdaza ... big_smile
A co do wspolnego zamieszkania z tesciami, to z pewnoscia cos waznego za ta decyzja stalo.
Osobiscie, uwazam, ze dla zwiazku najlepiej jest, gdy mlodzi mieszkaja oddzielnie, jesli tylko maja taka mozliwosc ...
Czas pokaze, czy beda z tej decyzji zadowoleni, oby tak ...

Widze, Nanusiu, ze z jedzeniem masz taki sam problem, jak ja ... hahaha lol

A z chorobami, to jakas czarna seria, i z ludzkimi i zwierzecymi ...  U Ciebie kotka jest chora, a Pyska tez juz od wczoraj byla jakas dziwna.
Sniadanie zjadla dopiero o drugiej i to troszeczke, a dzis rano musiala bardzo pilnie na trawke, az w windzie popiskiwala, bo miala rozwolnienie,
Pozniej zwymiotowala i znowu sniadanie zjadla o drugiej, dopiero po spacerze w lasku, gdzie najadla sie do syta trawy ...
Teraz chyba jest jej juz lepiej, bo rozwalila sie do gory brzuchem i chrapie ... lol   oczywiscie, obok panci, na kanapie ... big_smile

Najlepszy numer, to jest z tym jedzeniem przez Pyske trawy ...
Poniewaz wiem, o jaka trawe chodzi, wiec ja wyszukuje, zrywam i po kilka zdzbel podaje do pyska ...  http://wgrywacz.pl/images/354502_miech6.gif 
a Pyska tylko stoi i zuje, jak krowa  ... http://wgrywacz.pl/images/172_dblpt_haha_dblpt_.gif
Gdyby ktos to widzial, to pomyslalby, co za wariatka,  karmi psa trawa ... lol:lol::lol:   ale ja to robie tylko dlatego, zeby bylo szybciej,
bo nie mam ochoty stac godzine w jednym miejscu i marznac ... big_smile

5,473

Cześć Gwiazdeczki lol Właśnie wróciłam od rodziców i już mam pełny obraz. Lekarzem nie jestem ale przejrzałam wszystkie badania taty a zwłaszcza te gdzie jest do nich dokładny opis. Z tego co się doczytałam to wszystkie węzły chłonne są już zaatakowane. W doskonałym stanie jest natomiast wątroba i śledziona. Dzwoniłam przed chwilą do mojej znajomej pani doktor i dowiedziałam się, że jeżeli te dwa narządy nie są jeszcze "trawione" do znaczy, że chemia może jednak coś pomóc. Tak 50% na 50%. Tata jest natomiast w strasznym dole psychicznym. Ożywił się jednak dzisiaj jak nas zobaczył. Marta wyszukała w sklepie prezent dla dziadka - medal z napisem "Najlepszy Dziadek na świecie". Pierwszy raz widziałam swojego ojca ocierającego sobie łzy.
Nawet nie wiecie jak mi jest ciężko. Co prawda wyskoczyłam dziś do taty, żeby w końcu się ogarnął bo za dużo ma jeszcze spraw na tym świecie, żeby zachowywał się teraz jakby już był jedną nogą na tamtym świecie. Spojrzał na mnie nieprzytomnym wzrokiem i powiedział żeby dała jemu spokój. Ale niedawno dzwoniła moja mama ( jak tata wyszedł z psem na spacer) i powiedziała mi, że po naszym wyjściu tata stwierdził, że dopiero teraz docenił to, że jednak ma mądrą córkę. Zadzwonię do niego wieczorem i spytam, czy może zamówić mu pigułki dobrego humoru ?

5,474

Ewo ... dobrze, ze jest jeszcze realna szansa, ze chemia pomoze ... trzeba wiec walczyc i maksymalnie te szanse  wykorzystac ...
Jedyne, co mozesz zrobic, to dac tacie wsparcie psychiczne, zeby, bron Boze, sie nie rozkleil, bo z mamy, w tym wzgledzie,
pewnie bedzie marna pociecha.
Instynkt przetrwania niesie ze soba ogromna sile, ktora jest naszym orezem w walce z choroba.
I nie pytaj, tylko od razu zamow te pigulki dobrego humoru, informujac tate, ze sa juz w drodze ... big_smile

5,475

Właśnie do niego dzwoniłam i powiedziałam, że weszłam na allegro i zamawiam coś takiego, tylko nie wiem, czy bezpośrednio mają te pigułki wysłać na jego adres, czy na mój. Wiesz jaka była jego reakcja ? "Ewka, czy ja już kiedyś ci mówiłem, że w końcu dokopię ci do dupy ?" lol
Wniosek - tata odzyskał humor lol

5,476

Ewcia ... swietnie to z ojczulkiem zalatwilas ... hahaha lol

A u mnie znowu sztorm, tyle, ze bez deszczu, bo juz po poludniu przestalo padac ...
Pizdzi okrutnie, a winda opanowana totalnie przez halasujace duchy .. hahaha lol  Nigdy jeszcze nie slyszalam w windzie takich gwizdow
i jekow, jak w ciagu ostatnich 2-3 m-cy ...
Pyska padla dzis juz przed 20-ta ...  nawet polozyla sie plackiem w przedpokoju, czekajac az sie ubiore, co jeszcze sie jej nie zdarzylo ...
Gdy wrocilysmy, szybko poszla do klatki i niemal od razu rozleglo sie chrapanie ... big_smile
Mam tylko nadzieje, ze nic jej nie jest, ze to stanie rano na deszczu jej nie zaszkodzilo ...
Mlodsza kolezanka podsumowala Pyske ostatnio slowami swojego ojca, ze gdy ktos jest slabej doopy, to sie chlebem struje ... lol
i ja jestem sklonna sie z tym zgodzic ... lol

5,477

Dziewczynki zmarła Irena Jarocka sad

http://m.onet.pl/_m/2a46edb12f3b7be479e75d7b0e954180,61,1.jpg

"Znana z takich przebojów jak "Motylem jestem", "Wymyśliłam Cię" i "Beatlemania story" piosenkarka - Irena Jarocka - nie żyje. Artystka zmarła po walce z ciężką chorobą w wieku 66 lat."

5,478

Ojej, Irena Jarocka nie zyje ... 66 lat, to nie tak wiele ... Uwazalam ja kiedys za jedna z najladniejszych polskich piosenkarek, choc ani jej glos,
ani styl, nie nalezal do moich ulubionych ...
Nie wiem, ile lat ma na tym zdjeciu, ale wyglada, jak zawsze, mlodo i pieknie ... smile

5,479

Chyba się już położę do wyrka smile Może coś ciekawego jest w telewizorni ? http://wgrywacz.pl/images/391telewizor.gif Już nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam jakiś film.

5,480

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/66f61bbe8a9341f27e626f1ad25866a3_th2.gif

Serce już drzemie,dusza już śpi,
sen cicho puka, do moich drzwi.
Oczy się kleją, wyciszam myśli,
niech dzisiaj ,piękny sen , .Ci się przyśni.
Zaśnij ,zapomnij o świata wadach,
bo noc już, cichym kroczkiem, się skrada
Wiec zanim usnę, by znów wstać rano,
wpadam by szepnąć, .słowo to samo ...
Pięknej nocy..Spokojnych snów

Dobranoc Gwiazdeczki

5,481

Pyska juz od prawie trzech godzin chrapie, wiec pewnie i wczesniej sie obudzi ... a mnie juz tez gebula sie pruje ...  big_smile
w koncu musialam dzis wczesniej wstac i jeszcze te emocje z busem ...

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie slodko  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:) 

http://wgrywacz.pl/images/913ChomikImnbvyage.jpeg

5,482

http://wgrywacz.pl/images/922Dobranoc_Zima_2gotowy.jpg

5,483 Ostatnio edytowany przez Mufa (2012-01-22 00:59:35)

Hejka smile

Wpadam późno, bo wiadomo, w sobotę lud pracujący musi nadgonić całotygodniowe zaległości w pracach domowych. A że i pospałam dziś długo, to i dzień szybko zleciał.
Oczywiście był wnusio i posiedziliśmy do późna. Mały lubi się u nas kąpać, bo w domu nie mają wanny, więc po kąpieli musiał jeszcze sporo odsiedzieć, żeby "ostygnąć".

Czytam, Jovitko, że "impreza" Ci nie wypaliła. Myślę, że babka powinna Cię uprzedzić, że to będzie samochód osobowy. No szkoda, ciekawa byłam, jak Pyśka się spisze i w ogóle jakie będziesz miała wrażenia. Nic, poczekamy za tydzień.

Nanas, w sobotę wstać o tak wczesnej porze?! Ło ludzie! A kiedy Ty odsypiasz całotygodniowe wczesne wstawanie do pracy?
Pięknie dziękuję za życzenia dla babciów smile

Nanusiu, czy Ty się odchudzasz? Czy dobrze rozumiem, że jesteś na diecie białkowej? To chyba na ślub syna chcesz zgubić parę kilo.

Ewa, dałaś radę ojca ciut rozluźnić. I bardzo dobrze, podobno najważniejsze w leczeniu jest postawa samego chorego. Dobra informacja, że reszta organów jest zdrowa też powinna wpłynąć na tatę pozytywnie. Trzymam kciuki za dobre efekty leczenia.

Zmykam już, dobrej nocy Netki.

5,484

Witajcie Gwiazdeczki niedzielnie ... smilebig_smile:)

Juz zaliczylam pierwszy trawniczek i moge w spokoju wypic poranna kawusie, na ktora Was serdecznie zapraszam ... big_smile
Nawet upieklam dla Was baaardzo smaczne rogaliki ... big_smile

U mnie caly wczorajszy wieczor i noc byl huragan, a i teraz tez jeszcze mocno pizdzi, ale juz nie tak strasznie, jak w nocy, bo w windzie
juz duchy nie wyja ... big_smile
Jest pochmurno, ale na razie nie pada, choc ulice mokre od wilgoci ... temp. 4 st.C, a ma byc 7-8 ...

Wicherek mowil, ze nadciaga zima i pod koniec tygodnia temp. obnizy sie do zera, a moze i zejdzie na minusy ... brrrrrrrrrrrr

Zycze Wam, Drogie Zabcie, baaardzo udanego, przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/814Zima_niedziela_2212201.jpg

5,485

Jovita Ty zaliczyłaś już samego rana trawniczek a ja ... dopiero wstałam smile

Witam Gwiazdy smile:):) Kawusia, rogaliki ... ale rozpusta z samego rana. Biere kawe, siadam i nie ruszam tyłka dopóki jej nie wypiję lol

http://wgrywacz.pl/images/380kawa_migajaca_tlo_czar.gif

5,486

Mufo ... pamietam jeszcze te czasy (jak przez mgle lol ), gdy sama bylam ludem pracujacym, a dokladnie,  zapracowanym ... hahaha big_smile
Po pracy niewiele juz w domu robilam, glownie wokol zarcia, zakupy, gotowanie, zmywanie, no, co najwyzej ew. jakies pranko ...
Sobota i niedziela byly dla mnie najpracowitszymi dniami, wlasnie w domu ...
Ogolnie bylam bardzo aktywnym czlowiekiem i nigdy nie siedzialam bezczynnie, nawet przy ogladaniu Tv czytalam ksiazki, dziergalam,
albo szylam, bo dzieki lektorom i czytanej liscie dialogowej bylo to mozliwe ... 
Od 14-tu lat wiode zycie przedwczesnej emerytki i strasznie sie przez to rozleniwilam ... 
Kiedy czlowiek ma duzo czasu, to wszystko robi wolniej. Tutaj w Tv sa napisy, wiec trzeba wgapiac sie w ekran, jak w kinie ...
Bardzo dlugo mnie to draznilo, tym bardziej, ze tutejsza Tv jest ogolnie rzecz biorac kiepska, wiec poswiecanie jej 100 % uwagi jest
wielkim marnotrawstwem ... big_smile   i szybko mnie znudzilo ... big_smile
Odkad mam lapka, to lacze te dwie rzeczy ... jedno oko zerka na ekran telewizora, a drugie na lapka ... lol:lol:
i nawet, jesli ogladajac film cos przeocze, to i tak niewiele strace ... hahaha big_smile

A co do busika wczoraj, to tez uwazam, ze powinnam byc powiadomiona, ze bedzie to samochod osobowy ...
Pare razy widzialam te zamawiane busiki, ale nigdy osobowki ... W rozmowie z centrala caly czas byla mowa o autobusie, ale ja wiedzialam
z praktyki, ze bedzie to cos mniejszego. Do glowy by mi nie przyszlo, ze moze to byc zwykly samochod osobowy ...
Kiedys zamawialam transport dla syna, gdy mial przesiadke w innej miejscowosci i tez byl to busik, chociaz syn byl jedynym pasazerem.
Trudno, zdobylam kolejne doswiadczenie i na przyszlosc bede wiedziala.  W sumie jazda osobowka bylaby dla Pyski o wiele bardziej
stresujaca, bo bardzo dawno nia nie jechala, a w autobusie jest wiecej miejsca i jest znacznie wygodniej ...

Ja tez jestem strasznie ciekawa, jak to bedzie na tym kursie, i z Pyska i w ogole ... Jesli nam sie spodoba, to na tym jednym kursie
nie poprzestaniemy, tylko zaliczymy jeszcze kolejne, rowniez treningi sportowe. Do tych ostatnich Pyska bardzo sie nadaje, ale oczywiscie,
musi byc calkowicie zdrowa.
Na razie mamy przed soba 2 kursy posluszenstwa, a wiec jakies 5-6 m-cy nauki i do tego dojdzie jeszcze 2,5 m-ca nosework ...
Z tego, co wiem, do prawdziwych treningow sportowych pies musi miec min. poltora roku, zeby stawy juz dobrze sie wyksztalcily,
a wiec mamy jeszcze duzo czasu.

5,487

Ewo ... sluzba, nie druzba ... hahaha big_smile  i tak nie moge narzekac, bo wyjscie z psem o 9-tej rano, to zadna krzywda ... big_smile
zwazywszy, ze ostatnie, wieczorne, bylo o 20-tej ...  Wiekszosc moich sasiadow zasuwa z pieskami juz o 7-ej ...
A gdy przeprowadze sie do domku, to bede miala jeszcze lepiej, bo rano, w pizamie, otworze tylko drzwi do ogrodu i pojde sie myc... big_smile
a pies wyprowadzi sie sam ... hahaha lol

5,488

Ja tam na Twoim miejscu Jovi to bym wyszła bez piżamy lol w jakimś bardziej seksownym stroju http://www.kokietki.com.pl/203-614-large/-koszulka-satyna-niebieska-z-majteczkami.jpg

5,489

Ewo ... alez ja w pizamie wcale nie bede wychodzic na dwor, tylko wypuszcze Pyske ... hahaha  lol    a ten seksowny stroj,
to jest w sam raz na te pore roku i  na spacery po ulicy i w lesie ... lol:lol:   Juz widze miny moich sasiadow ...  lol:lol:

5,490

Jovita w tym błękicie będziesz wyglądała jak ta niewinna lelyja http://wgrywacz.pl/images/501_miech7.gif

5,491

Na pewno byloby mi w tym kolorku bardzo do twarzy ... big_smile   pomysle o tym, gdy troche sie ociepli ... lol 
a czysta niewinnosc powinna byc calkiem gola ... http://wgrywacz.pl/images/290502_miech6.gif   bo nie ma nic do ukrycia ...  prawda jest zawsze naga ... lol:lol:

5,492

Wlasnie wrocilam z lasku i okazalo sie, ze pada i do tego jest bardzo mglisto i niemilo, nadal tez pizdzi ...
Mialam parasolke, bo zobaczylam mokra barierke zewnetrznego korytarza, gdy wychodzilam z domu, wiec sie zabezpieczylam ...  big_smile
W lasku jest straszne bloto, ale tak jest juz od dluzszego czasu i nie wiem, dlaczego wlasnie dzisiaj wyjatkowo mocno sie uflagalam,
jak nigdy dotad ... big_smile   Cale buty i nogawki spodni, az za kolana zachlapane blotem ...
Oczywiscie, sa w lasku rowniez sciezki asfaltowe, ale na odkrytej przestrzeni, a ja spaceruje z Pyska po kniejach ...hahaha lol
bo po pierwsze, ona chaszcze bardziej lubi, a po drugie, rzadziej spotyka sie tam psy i ludzi, wiec Pyska ma mniej pokus do nieposluszenstwa ... big_smile

Juz wiem, kto wczoraj sie do mnie bezskutecznie dobijal ... a jednak kurier z paczka ... big_smile   
Jeszcze zaden kurier tak nachalnie nie dzwonil, a poza tym wydawalo mi sie, ze zadnej paczki sie nie spodziewam ... ale sie mylilam ... lol

Zapomnialam, ze kilka dni temu zgodzilam sie telefonicznie na zmiane abonamentu (Tv, internet, telefon) na znacznie korzystniejszy,
a o kilka euro tanszy i babka mowila, ze dostane darmo nowy, lepszy dekoder ... no i wczoraj przyszedl, a ja go nie wpuscilam ... hahaha lol   
Teraz bede miala zepsuty caly poniedzialek, bo nie wiem, o ktorej godzinie dostarcza go powtornie, a wczoraj swietnie trafili, bo bylam
akurat w domu ... no, coz ... sama jestem sobie winna ... big_smile

http://wgrywacz.pl/images/614500658821115_1314.gif

5,493

Witam Zasadówki 

Pogoda jesienna,plus 5 stopni i pada.
Zwierzaki wszystkie śpią,zwłaszcza te chore.
W poniedziałek znowu do weterynarza.

Mufo
miło,że wpadasz częściej,ale tak jest u kobiet pracujacych,że nie zawsze jest czas i głowa do netu.
Tak odchudzam się białkową,ale nie znoszę jej podstawowego składnika,czyli piersi kurczaka lub indyka.
Muszę na ślub wyglądać lepiej,bo nie chcę przy partnerce mojego byłego męża,która nie dosyć,że przeszło 12 lat młodsza,to ładniejsza i zgrabniejsza,robić za Babajagę.

Jovito
U mnie ,to na wieczorne spacery ludzie wychodzą i w piżamach i w szlafrokach.
A jeden w zimie zawsze wychodził w szortach,japonkach na gołe nogi i w puchowej kurtce.
Ja żeby było dla równowagi,to jak był zimny wieczór,czy nawt noc latem,a szukałam jakiegos stwora ,to zakładałam futro ,takie prawie do ziemi.
Żeby nie zmarznąć a nie robić za Japończyków na wakacjach.
Bo widziałam kiedyś latem w Wenecji turystów z Japonii w futrach z norek ,takich do ziemi i to zarówno kobiety jak i mężczyzn.

Ewka
Dobrze,że Tato Twój ma dobry humor.
Dzisiaj czytałam wywiad ze Stuhrem,też walczy i wierzy.

Rybko
Dobrze,że mamie się polepszyło.
A jak tam Twoje zdrowie,bo przy kłopotach i pracy ,pewnie je zaniedbujesz.
Jeszcze musisz dbać o siebie.

5,494

Zjadły moje dzieciaki obiad i polecieli z Wiktorią na sanki. http://sportszkolnyhenrykow.pl/images/articles/GIF%20-%20SANKI%201.gif

Niedziela już na półmetku i jutro podobno do pracy sad

5,495

Rozmawiałam przed chwilą z Anusią smile W dalszym ciągu nie ma internetu. Idzie jutro z Karolką znowu do lekarza, bo wcale nie jest z nią lepiej. Prosiła, żeby Was wszystkie pozdrowić i powiedzieć, że bardzo tęskni

5,496

hejka, sorki, że się wtrącam, ale nie mogłam inaczej czytając wpis Nanusi,
czy ty kobito, źle się czujesz czy co?,
Przede wszystkim masz być sobą, masz być kokietką, masz się dobrze bawić i nie patrzeć na byłego z jego "lalą" to ona ma czuć, że nie pasuje w tym miejscu, Masz być uśmiechnieta i nie, nie patrzeć w jego stronę, możesz z siebie nawet zrobić idiotkę (oczywiście w ramach rozsądku)
trzymaj się , a kiedy ten ślub??
Pozdrawiam wszystkie netki i przewsyłam buziaczki

5,497

Ewo ... piszesz o sankach, a ja sie zdziwilam , jakie sanki ?!! ... hahaha  lol  bo u mnie za oknem sztorm na calego ... http://wgrywacz.pl/images/290502_miech6.gif

Nanusiu ... Pyska ostatnio tez duzo spi, chociaz juz od tygodnia nie podaje jej tych ziolek na ADHD, bo sie juz skonczyly, a kupna
nowych na razie nie planuje. Mysle, ze duzo spi, bo tez nie czuje sie najlepiej, a do tego ta paskudna pogoda ...
Sen to zdrowie, bo we snie organizm sie regeneruje, wiec niech nasze zwierzaki spia i zdrowieja ... smile
Ja na razie do weta sie nie wybieram, chyba, zeby bylo cos naglego. 
Do konca m-ca jest jeszcze 9 dni, wiec wszystko moze sie zdarzyc, chociaz modle sie, zeby nie ... big_smile  i jesli moje modly zostana wysluchane,
to bedzie to pierwszy m-c bez weta, odkad Pyske mam ... ale tylko bez kosztow weta, bo na Arthroblock pieniadze jednak wydalam ...
a wczoraj zamowilam jeszcze dodatkowo witaminy i olej z lososia ... ech ... smile

No, to masz przed soba, Nanusiu, wielki cel, wiec z dieta na pewno Ci sie uda ... big_smile

Co do spacerow w nocnych strojach, to tutaj nikogo nie spotkalam ... hahaha lol  Czasem zdarzalo mi sie widziec ludzi mieszkajacych
w domkach, jak w szlafrokach maszerolwali do skrzynki pocztowej po gazete lub wystawiali na ulice kontenery ze smieciami, ale na spacery
z psami wszyscy wychodza w pelnym rynsztunku ... lol
Choc kilka razy zdarzylo mi sie z malenkim Kuba, ze wyprowadzalam go w srodku nocy w samym big shirt-ie ... hahaha lol:lol:
W moim bloku mieszkaja starsi ludzie i w nocy spia, wiec nie obawialam sie, ze spotkam ktoregos z sasiadow ...

5,498

Jovita u Ciebie sztorm a u mnie leży śnieg smile Mam tu pod nosem przepiękny park a w nim górkę. Wiktoria powiedziała mi, że mnie kocha ale musi już szybko iść na sanki , bo później to będzie ciemno i śnieg pójdzie spać lol:lol::lol:

5,499

musiała wlecieć,bo dostałam telefon,że jest wpis od Czesi specjalnie do mnie skierowany.
Czesiu
Ślub będzie w maju.
U nas jest dosyć nie typowa sytuacja.
Mąż mnie nie zostawił.
Oboje z byłym,żyjemy na pokojowej stopie ale bez specjalnej zażyłości.
Oboje mamy teraz nowe młodsze modele i to od kilkunastu lat.
Po prostu ,nie chcę przy jego przyjaciółce,która jest wyjątkowo atrakcyjną kobietą ,wyglądać myszowato.
Mój były nawet zażyczył sobie,że w razie jego śmierci,mamy obie iść za trumną.
Bo nasz staż to 21 lat a ich do teraz 15 lat.

Podsumowując,będę sobą tak jak radzisz ale lepiej wygladajacą niż na codzień.
Przynajmniej takie mam postanowienie.
Czesiu,spoko,jakoś to będzie.

Jovito
też jestem starszy człowiek ale nie zawsze śpię w nocy.
Nieraz szukam mojej hołoty,co nie wróciła na noc do domu.

5,500

Nanusia starszy człowieku http://wgrywacz.pl/images/955_miech6.gif wymyśliłaś już w co się ubierzesz na ten ślub ?

5,501 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-22 17:44:50)

Ewo ... ta Twoja Wikunia, to bardzo rozsadna dziewczynka ... lol   uzyla  bardzo logicznych argumentow ... lol:lol:

Jesli bedzies rozmawiala z Anusia, to przekaz, prosze, pozdrowienia ode mnie i buziaki oraz zyczenia zdrowka dla niej i Karolki ...:):D:)

Nanusiu ... ja tez jestem starsza osoba, jesli chodzi o date urodzenia, dlatego mam prawo mieszkac w tym bloku ... hahaha lol
ale mowiac "starsi ludzie" mialam na mysli nawyki i usposobienie ... Zdecydowana wiekszosc moich sasiadow, to ludzie starsi, bez wzgledu
na ich wiek,  ktorzy chodza spac z kurami ... big_smile 
Jest jeszcze kilka sasiadek mlodych, jak ja (:lol:), nawet 70-letnich, ale one rzadko nocuja u siebie ... http://wgrywacz.pl/images/290502_miech6.gif
Z Kuba na ostatni spacer wychodzilam ok. godz. 23.30-24.00 i na palcach jednej reki moglam policzyc okna, w ktorych palilo sie swiatlo ...
Moja sypialnia miesci sie od strony zewnetrznego korytarza i po 23-ej jest cicho, jak makiem zasial i tak przez cala noc ...
a gdy mieszkalam w tym drugim, identycznym bloku, ktory byl dla ludzi w kazdym wieku, to w nocy czesto budzily mnie odglosy krokow,
rozmow, czy trzaskanie drzwiami, wiec od razu widze roznice wiekowa ... hahaha  lol

5,502 Ostatnio edytowany przez Mufa (2012-01-22 17:49:10)

Hejka smile

Właśnie jestem po obiadku i teraz mam zamiar odpoczywać. Stos książek przy boku, więc nudzić się nie będę.

Nanusiu, byłam na diecie białkowej. W ciągu trzech miesięcy schudłam nie całe pięć kilo. Już dawno przybrałam je spowrotem, a nawet z nawiązką. Jedyne, co mi po tej diecie zostało, to wstręt do twarożków tongue Dostałam chyba od nich nawet nadkwasoty. Pewnie nie oczekujesz rad, ale powiem, bo mnie świerzbi smile Może spróbowałabyś dietę warzywno-owocową? Myślę, że jest o wiele zdrowsza, min. dlatego, że nie zawala nerek i dostarcza o wiele więcej witamin. Głównie w niej idzie o aspekty zdrowotne, utrata wagi, to efekt wtórny. Polega na oczyszczeniu organizmu z toksyn, leczy się nią cukrzycę, nadciśnienie i wiele innych chorób cywilizacyjnych, a nawet raka. Ja schudłam na niej w ciągu tygodnia trzy kilo. Wiadomo, że większość, to woda, ale tak jest w każdej diecie. W każdym razie spodnie zrobiły się luźniejsze. Naprawdę polecam.

Dziękuję za pozdrowionka od Anusi, również ją pozdrawiam i życzę duuuużo zdrówka jej i Karolce.

5,503

Widzę, że mamy tu dwie starsze panie lol http://gify.joe.pl/gifs/inne/palenie-papierosow/starsza-pani-z-papierosem.gif http://gify.joe.pl/gifs/zawody-i-ludzie/muzycy-i-piosenkarze/spiewajaca-kobieta-w-czerwonej-sukni.gif Reszta z nas to rozumiem kwiat młodzieży lol http://nicalbonic.blox.pl/resource/babcia_na_wrotkach.jpg http://nicalbonic.blox.pl/resource/babcia_areobic.jpg

5,504 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-22 18:51:12)

Czeska ... witaj smile mysle, ze nie ma co na sile komukolwiek "pokazywac" ... najlepiej byc soba, tylko w odswietnym wydaniu,
tak jak na taka okolicznosc (slub) przystalo i jak, zreszta, zamierza sama Nanusia ... big_smile 
Najwazniejsze, by sie dobrze czuc, a grajac role, czesto jestesmy sztuczni i przez to smieszni, osiagajac efekt przeciwny do zamierzonego ...

Nanusiu ... no, wlasnie, Ewa zadala dobre pytanie ... big_smile  to w jakiej kreacji zamierzasz wystapic ?...
uchyl, prosze, rabka tajemnicy, jesli oczywiscie, chcesz ... big_smile

Mufo ... probowalam diety bialkowej, bez skutku ... na warzywno-owocowa sie nie pisze, bo to by oznaczalo glodowke ... lol
bo jak dlugo mozna jesc surowa marchewke, gotowanego kalafiora i fasolke ... no i jablka ...  hahaha lol 
Dla mnie najlepsza dieta okazal sie ... pies ... http://wgrywacz.pl/images/290502_miech6.gif

Ewcia ... no, no, tylko nie starsze ... hahahah lol:lol:  przeciez napisalam, ze jestem starsza tylko data urodzenia ... lol
a poza tym uwazam sie za dzierlatke ... lol:lol:  zreszta, z ta data w metryce, to na 100% nie wiadomo ... moze to tylko zmowa
rodzicow, kto wie, czy prawdziwych, i poloznej w szpitalu ... http://wgrywacz.pl/images/290502_miech6.gif  ja sobie tej daty nie przypominam ... lol:lol:

A skad masz moje zdjecie, ktore Pyska zrobila mi na przystanku, jak cwicze przed kursem   ??!!!  http://wgrywacz.pl/images/766_dblpt_haha_dblpt_.gif

5,505

Jovita tak szybko przyleciałam http://www.gify.info.pl/gify/pojazdy/samoloty/1.gif, przyczaiłam się lol i pstryknęłam fotkę lol:lol::lol: Widocznie w tym samym czasie co i Pyśka big_smile

5,506

No, chyba, ze pstryknelas to zdjecie z lotu ptaka, bo ulica byla pusciutka ... hahaha lol:lol:

5,507

Czapkę - niewidkę założyłam lol:lol::lol:

5,508

A, chyba, ze tak ... lol  albo zaczailas sie na dachu ktoregos domku ... lol

5,509

Jovita czy ja wyglądam na takiego desperata, który chodzi po dachach ? lol:lol::lol: Już szybciej wysłałabym Edka z aparatem lol

5,510

ja jestem niby na diecie białkowej,ale takiej zmodyfikowanej przeze mnie .
Nie jem nic słodkiego,warzyw i owoców ,bo nie lubię .
Właściwie,to ja poza ciastami i innymi słodyczami,to nic nie lubię.
I wystarczy,że tego nie jem ,to do reszty sie zmuszam.
Z wyjatkiem twarozku,który jem całe życie na śniadanie.
Oczywiscie jem sam z pudełeczka.

To wystarcza ,żebym chudła.
A że potem będę jadła came słodkosci,to sie znowu upasę.
Teraz muszę schudnać 3 kg.

Jeśli chodzi o kreację,to jest zmiana planów,
Synowa i jej mama uznały,że mogę wystapić w długiej spódnicy.
Nie ważne,że teraz na wesela nie zakłada się długich kreacji.

Ma to być długa lekko rozkloszowana jedwabna spódnica.
Jestem wysoka a jeszcze jak założę wysokie obcasy ,to nie powinnam wyglądać grubo,bo talię mam szczupłą.
Bluzka w kolorze wzoru na spódnicy i w razie chłodu,krótki żakiet.

Na razie oglądam kolekcje mody na lato 2012 i jest bardzo dużo długich spódnic ,bo wchodzą w modę.

Na pewno zdjęcia potem dostaniecie.

5,511 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-22 20:50:29)

Ewo ... a moze to byl Edek, bo on czarny, wiec nie rzuca sie w oczy ... hahaha lol

Nanusiu ... a jaki twarozek  jesz ?... bo ja tez przez kilka ostatnich lat, w Polsce, jadlam twarozek wiejski, luksusowy,  oczywiscie,
tez sam ... Niestety, tutaj musialam zmienic swoje przyzwyczajenia, bo nie ma nic na moj smak, ale do dzis za nim tesknie ... big_smile

W opisanej kreacji na pewno bedziesz prezentowala sie bardzo ladnie i elegancko ... dluga spodnica dodaje dostojenstwa ...

5,512

Nanusia ja zjeżdżam z wagi jedząc musli. To naprawdę jest skuteczne, pod warunkiem, że w międzyczasie nie podjadasz nic tuczącego. Pierwsze trzy dni chodzę na okrągło głodna, no bo takie musli to w sumie tylko na chwile napełnia żołądek, ale po tygodniu juz widzę efekty. Przynajmniej spodnie się luźniej zapinają lol

5,513

No to niedziela minęła sad Nawet nie wiem kiedy to się stało. Musiałam jeszcze teraz wyskoczyć do sklepu bo zabrakło mi fajek http://wgrywacz.pl/images/474papieros.jpeg a miałam nosa do jutra nie wystawiać z domu lol No cóż, siła wyższa lol

5,514

Czy Wy Gwiazdy kochane to już może śpicie ? Drzwi do kafejki jeszcze nie zamknięte, także zapraszam !!! lol:lol::lol:

5,515

Ostatnio coraz wczesniej jestem zmeczona ... tak jak Pyska ... hahaha big_smile  Mam wrazenie, jakby byla, co najmniej polnoc ...
Jeszcze tylko obejrze wiadomosci i ide grzecznie do lozeczka ... big_smile

Ewo ... widze, ze dzis masz ochote jeszcze poszalec ... hahaha lol  czy aby wlasciwe papieroski kupilas ? .... lol

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie smacznie, kolorowych snow Wam zycze  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/556ze025Bajecznych.jpg

5,516

Jovita z pewnością właściwe fajeczki kupiłam lol i jeszcze wcale nie idę spać lol

5,517

Ewo ... posylam Ci jeszcze jednego papieroska na rano ... lol   zebys wytrzymala jutrzejszy dzien ... lol

http://wgrywacz.pl/images/7253.jpg

5,518

Rozumiem, że ten papierosek rano mnie pobudzi ? lol:lol::lol:
Śmigam i ja do wyrka. Jutro niestety ten dzień jakiego najbardziej nie lubię - PONIEDZIAŁEK sad Bllllleeee

5,519

http://img26.dreamies.de/img/548/b/1z34zya5ek3.gif

Idąc przez życie człowiek spotyka
Radość, ból, smutek, cierpienie,
Gdy jest szczęśliwy lub żal go dotyka
Ma w sercu jedno marzenie.
Mieć przyjaciela na dobre i złe,
Takiego, który nie zdradzi,
On prawie wszystko o Tobie wie,
Kiedy potrzeba pomoże, doradzi.
Jest, kiedy płaczesz i gdy się śmiejesz,
Kiedy masz troski, zmartwienia,
Nie wiesz co robić, tracisz nadzieję,
On Cię podtrzyma, udzieli schronienia.

Dobranoc Gwiazdy

5,520

http://wgrywacz.pl/images/402Dobranoc_Zima_2gotowy.jpg

5,521

Nie wchodzę już,żeby Was nie budzić,zostawiam tylko karteczkę.

Jutro mam ciężki dzień i jeszcze dodatkowy CPN (znowu bez Anusi).
No i weterynarz.

Twarożek jem taki 3% grani.
Już tyle lat go jem,że z zamknietymi oczami rozróżnię ,z której jest firmy.
Kiedyś jadłam tylko z solą,ale od czasu jak mam Hashimoto,to jem z czosnkiem.
Pewnie dlatego zeszłoroczny katar był dla mnie ciężką chorobą,bo przez ten czosnek nawet się nie przeziębiam.
Musli nigdy w życiu nie jadłam i chyba nie będę miała odwagi spróbować.
Kojarzy mi sie z orzechami,których nie lubię.

Babki na Dukanie pieką ciasteczka.
Kiedyś upiekłam i były to pierwsze ciasteczka,które wyladowały w koszu.
U mnie ciastko ,to musi być ciastko,a nie ersatz.

Z warzyw ,to jem pomidory i ogórki,żadnej sałaty nie ruszę.

Więc wystarczy,że nie jem ciasta i tłustego mięsa i już mi nic nie smakuje.

Jeszcze polatam po necie i idę spać.

5,522

Cześć Gwiazdy smile Kto wymyślił poniedziałki ? Robię szybko kawę, także wstawajcie lol

http://wgrywacz.pl/images/370kawa_roza_kwiaty00I605.gif

5,523

W końcu się wygrzebałam lol i zaraz śmigam do pracy. Jakoś tak wszystko idzie mi dziś strasznie opornie lol

Miłego poniedziałku Gwiazdy oczywiście o ile poniedziałek może być miły lol

http://wgrywacz.pl/images/6194pv82e.gif

5,524

Witajcie Gwiazdeczki poniedzialkowo ... witaj ranny rodzynku, Ewo ... smilebig_smile:)

Juz zaliczylam najblizszy trawnik i teraz moge w spokoju rozkoszowac sie moja pierwsza kawusia ... big_smile

U mnie dzionek zaczal sie dosc ladnie ... Wprawdzie jest sporo chmur, ale tez i blekitu ... slonce swieci bez przeszkod, ale zobaczymy,
co dzien dalej przyniesie, bo Wicherek zapowiadal deszcz ... temp. tylko 2 st.C, a ma byc 6 ... i jest zdrowe, rzeskie powietrze ...

Zycze Wam, Dziewczynki  baaardzo milutkiego poniedzialku  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/579Z.jpgima_poniedzialek_.jpg

5,525

Najblizsze dni maja przyniesc pogodowe zmiany i juz to czuje po moich kontuzjach ...
Od wczoraj daje mi znac o sobie ischias, na szczescie, leciutko, oraz lokiec ... 
Jak na razie, chodze jeszcze normalnie, ale jak pogoda zacznie sie mocniej kotlowac, to upodobnie sie do Pyski i tez zaczne kulec ... lol 
Ciekawe, czy na te sama strone, co Pyska, czy na druga ... hahaha lol:lol:  bo jak do tej pory, czuje niewygode po obydwu stronach ... big_smile

Dzis mam dzien zepsuty przez czekanie na dekoder ... a jutro lub w srode przyjda Pyski witaminy i olej z lososia ...
Z kolei pod koniec tego tygodnia, albo na poczatku przyszlego dostane od syna nowy dysk, bo juz go wyslal ...
Teraz musze wiec otwierac drzwi na kazdy dzwiek dzwonka, od godz. 8.30 do 18-tej ...

Ewo ... kazdy poczatek jest trudny, a wiec i poczatek tygodnia ... big_smile   ale w miare uplywu dni rozkrecisz sie na fulla ... lol
Jutro bedzie juz znacznie lepiej, a w piatek ... znowu bedziesz cala szczesliwa ... lol:lol:

http://wgrywacz.pl/images/215ChomikImaartge.gif

Posty [ 5,461 do 5,525 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 83 84 85 86 87 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024