Witajcie Dziewczynki popoludniowo ... ![]()
:)
Bylam dzis w urzedzie zlozyc formularze na coroczne dodatki dla osob, pobierajacych zasilek socjalny ponad 3 lata, a po drodze
podjelam z konta juz ostatnie pieniazki.
Na kurs musze zawiezc gotowke, a reszta starczy mi na bardzo skromne zakupy na najblizszy weekend.
W sobote, pod wieczor, powinna wplynac druga czesc zasilku w postaci dodatku mieszkaniowego i zdrowotnego.
Oplace z tego reszte swiadczen i bede probowala przezyc do nastepnego zasilku. Jezeli nie wyskoczy z Pyska nic nieprzewidzianego,
to powinnam wyzyc ...
U mnie mrozik trzyma, ale jest slonecznie ... Na kanale lod i wszystkie kaluze i bajorka w lesie pozamarzaly ...
Mialam ubaw z Pyski, bo, jak zwykle chciala sie napic, a tu pyskiem stuknela w lod ... ale niespodzianka ... hahaha ![]()
Obmacywala ze zdziwieniem, lizala, zrobila krok, dwa dalej, a tu lod zaczal pod jej lapami pekac i trzaskac, a ona nie wiedziala biedna,
co sie dzieje ... hahaha
To jej pierwsza zima, a wiec pierwsze doswiadczenie z lodem ... a przed nia zapoznanie sie ze sniegiem ...
ale na razie na snieg
przyjdzie nam jeszcze poczekac ...
Ewo ... ja tez chetnie zasypialabym ziomowym snem, jak niedzwiedz ... To pragnienie towarzyszy mi nieustannie od dziecinstwa ...
Nigdy nie lubilam zimy i watpie, zebym ja kiedykolwiek polubila ... kocham lato, ale nie to tropikalne, tylko nasze polskie, to dawne,
umiarkowane ...
Nanas ... to juz jutro zawita Twoj Ksieciuniu
Wspaniale jest to oczekiwanie i przygotowania, gdy godzina zero jest tuz, tuz ... ![]()
Mam nadzieje, ze dzis uda Ci sie wstawic zdjecie ... ![]()
A czemuz to nasza Anusia nadal sie nie pokazuje ?...
przeciez mieszkanie juz chyba wysprzatala ...
Anusiu, Zabko !!!
Jak sie czujecie, z Karolka ?...odezwij sie, prosze ... ![]()
:)