Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,331 do 5,395 z 6,268 ]

5,331

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

http://wgrywacz.pl/images/375Dobranoc_zima_gotowy13.jpg

Zobacz podobne tematy :

5,332

Witajcie Gwiazdeczki weekendowo ... smilebig_smile:)

Widze, ze wszystkie Pracusie odsypiaja pracowity tydzien, wiec ja dzis serwuje Wam pyszna kawusie ... big_smile  przynajmniej mnie smakuje ... lol

Podano do stou, Zabcie,  z a p r a s z a m  .. smilebig_smile:)

U mnie jest dzis sloneczny dzien, niebo niemal bezchmurne, ale zimno ... Na termometrze w sloncu mam 5 st. C, ale na dole
czuje sie juz mrozik ... jest jednak znacznie zdrowsze powietrze, niz ta wczesniejsza zgnilizna ...

Zycze Wam, Dziewczynki, baaardzo milego dzionka, na luzie  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/279Zima_sobota_22122011.jpg

5,333

http://wgrywacz.pl/images/784ChomikImagezxtu.jpeg

Pyska obudzila sie dzis wczesniej, wiec juz darowalam sobie pierwsza kawe i najpierw wyszlam z nia na trawnik, zeby miec juz spokoj ...
Teraz nie chodze z nia rano do lasu, od razu na dluzszy spacer, tylko dopiero ok. poludnia, a rano robimy tylko mala rundke wokol
najblizszego trawnika. A teraz ja pije w spokoju moja pierwsza kawusie, a Pyska konczy spanie obok mnie na kanapie ... big_smile

Jesli w ostatniej chwili nie zapomne, to przy nastepnym spacerze zniose na dol makulature, bo znowu mi sie jej sporo zebralo...
Moge wyrzucac ja jedynie w sobote, do godz. 12-tej i ciagle nie moge sie w tym czasie zmiescic i zostaje mi do nastepnej soboty ... big_smile
i tak z tygodnia na tydzien ... hahaha big_smile

Zaraz musze pozmywac, bo zostalo mi sporo z wieczora ... smazylam ryby i scieralam warzywa dla Pyski, wiec nabrudzilam bardziej,
niz zwykle, a sprzatnac od razu jakos mi sie nie zlozylo ...
Na dzis zaplanowalam troche pracy papierkowej ... Chce wypelnic formularze na coroczne dodatki oraz wydrukowac i wypelnic
formularz na kurs dla Pyski ...  Ten ostatni jest tak dlugi, jakby dotyczyl wyplaty zasilku ... hahaha lol
ale najpierw wypije druga kawe i wtedy dopiero rusze do roboty ... big_smile 
Wiadomo ... robota nie zajac i nie ucieknie ... hahaha lol  a jakby uciekla, to z pewnoscia bym jej nie gonila ... lol:lol:

http://wgrywacz.pl/images/252389181207gumka.png

5,334

No i ja się w końcu zwlekłam z wyrka. lol Wczoraj jak co piątek słuchałam oczywiście audycji mojego kolegi lol ale nie wytrzymałam do trzeciej i o drugiej już padłam lol

Dzień dobry Gwiazdy http://wgrywacz.pl/images/569buziak.gif W Warszawie posypało śniegiem http://wgrywacz.pl/images/644zima1.gif Wcale to nie jest takie optymistyczne sad bo nie cierpię zimy.
Jovita dosiadam się z kawą iście wiosenną lol:lol::lol:

http://wgrywacz.pl/images/897kawa_filizanka_zolta_s.gif

5,335

Muszę jechać na 13.00 do rodziców ale jak popatrzę przez okno to odechciewa mi się wystawiać nosa z domu. Śnieg http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/pogoda/pogoda11.gif i wiatr http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/pogoda/pogoda22.gif.
No cóż, trzeba się powoli zbierać.

Miłego dnia Gwiazdy i do potem

http://wgrywacz.pl/images/895images.jpeg

5,336

Witam Zasadówki

Też nie lubię zimy,ani śnieżnej ani mroźnej
żadnej
U nas nie pada a nawet ma wyjść słońce
przynajmniej tak mówił pan w TV.

Wczoraj oglądałam  do 12:30 Och Karol 2.
No i dzisiaj pospałam sobie do 10.
Lubię takie goopie filmy z fajnymi aktorami.

Nie wiem,czy wiecie ale Piotr Adamczyk ożenił się w zeszłą niedzielę.
Fajny komentarz przeczytałam
"jak papież mógł się ożenić! "

Teraz mój kot jest na zastrzyku a zaraz pojedzie pies.

Basiu
Czytałam,że masz mieć zrobione fajnie włosy we wrześniu.
Czy fryzjerka zrobi Ci to na te farbowane,czy kazała Ci do tego czasu inaczej farbować.
Też bym chciała mieć jakieś kosmyki ,ale nie wiem,czy to przyjmie na normalnie farbowane włosy,a ja nie chodzę do fryzjera,więc nie wiem.

5,337

Właśnie wróciłam do domu od rodziców i muszę iść jeszcze z Edkiem do weterynarza. Na dworze śnieżyca jak cholera sad . Zawinę go w coś ciepłego i wsadzę do klatki. Ledę Gwiazdy i zaraz wracam lol

5,338 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2012-01-14 19:11:34)

Mój kot ma lepiej,bo jeździ autem na kolanach kierowcy.
Niestety będę musiała w niedługim czasie zawieźć kotkę na sterylizację.
Ona jest trochę dzika jeszcze ,to dopiero będą cyrki.
Na raz nie będę kupować klatki ,więc pojedzie w kartonie.

Mam tylko problem,bo weterynarz mówił,że po sterylizacji,nie powinna wychodzić przez tydzień na dwór.
Ona nigdy w życiu nie widziała kuwety,tylko wychodzi z domu.
I może być nie wesoło.

Basiu

Bardzo mi sie i kolor i fryzura Shakiry podoba,taka naturalna.
Niestety ,jestem jakaś przedwojenna i naturalne fryzury podobaja mi sie tylko u innych.
Nie jestem teraz typową blondynka ,bo zobiłam sobie bursztynowym blondem i wyszły bardzo ciemne.
Pyrki na ostatnim spotkaniu mówiły ,że pod światło przebija trochę blondu.
Teraz zapuszczam i odrosty będę robić coraz jaśniejsze,bo przez te 5 miesięcy ,chyba się ten bursztyn zmyje.
Nie chcę juz takiego jasnego blondu,bo wszyscy myśleli,że to moje naturalne siwe.
Może te kosmyki nie jakieś ostre,ale żeby rozświetlały kolor.
Aż się boje,bo chodzę co 4 lata do fryzjera i zawsze mówię,że to był ostatni raz.
Teraz też nie byłam 4 lata.

5,339

Edek już zdrowy smile W Warszawie dalej śnieżyca. Jak tak dalej będzie padać to pewnie następna zima stulecia lol Już jest śniegu po kolana.

http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/1/w/Sniezyce_sparalizowaly_3866962.jpg

Znowu będą mówili, że zima zaskoczyła drogowców lol Przerabiamy ten temat dokładnie co rok lol

5,340

Witajcie Dziewczynki wieczorkiem ... smilebig_smile:)

U mnie na razie, to znaczy na najblizsze 5 dni zimy sie nie przewiduje, ale juz sie ochlodzilo do 3 st.C, a w nocy ma byc -3 st.C...
Mam nadzieje, ze za tydzien nie spadnie tutaj tyle sniegu, co w W-wie, bo chyba musialabym udzial w kursie odwolac ...

Niestety, nie wykonalam wszystkich zaplanowanych zadan ... o wyrzuceniu makulatury znowu zapomnialam ... hahaha  lol
Musze ta makulatura barykadowac drzwi, wtedy na pewno nie zapomne, bo przez nia nie bede mogla wyjsc  ... big_smile

Jeszcze za godzinke czeka mnie ostatnie wyjscie na trawnik i bede juz miala dzis wolne ...:D

Ewo ... a to Edziowi trafily sie przezycia na stare lata ... hahaha lol  ale teraz bedzie juz kotem z doswiadczeniem ... big_smile

Nanusiu ... Twoj zwierzyniec, to zyje w luksusach ... big_smile  wozi sie limuzyna na kolanach pani, a Pyska do weta musi zapychac
na wlasnych lapach, nawet, jesli ledwo chodzi, bo wazy juz 30 kg i na rekach jej nie zaniose ... lol   a do szkoly musi, jak wiejskie
dziecko jechac do miasta autobusem ... lol
Koty sa bardzo madre, wiec Twoja kotka migiem sie nauczy zalatwiac do kuwety, tym bardziej, ze przeciez bedzie oslabiona operacja.

5,341

Jovita a może Nanusi zwierzaki mają szlacheckie rodowody ? lol No widzisz, takich stworzonek nie wypada ganiać pieszo, albo wozić środkami miejskiej komunikacji lol:lol::lol:

5,342 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-14 21:11:38)

Ewo ... nie wiem, co to za rodowody ... hahaha big_smile   bo Pyska jest bardzo szlachetnie urodzona i zasuwa pieszo ... lol
i to w monarchistycznym kraju ...  hahaha  lol  i nikt przed nia czerwonych dywanikow nie rozklada ... lol:lol:   
a szkoda ... bo moze i ja bym sie na nie zalapala, jako jej dworka ... hahaha lol:lol:

5,343

Jovita może Pyśka ma bardziej rewolucjonistyczne spojrzenie na świat i dlatego toleruje takie piesze wędrówki lol Nic Ci w wigilnę na ten temat nie powiedziała ?

5,344 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-14 21:27:54)

No, niestety, ani w Wigilie, ani w Sylwestra nie przemowila zadnym glosem, nie tylko ludzkim ... big_smile  a tak na to liczylam, ze wreszcie
wyjasnimy  sobie pare spraw, jak kobieta z kobieta ... hahaha lol:lol:   moze w przyszlym roku sie uda ... big_smile
Ale z tego, co wiem, to wozic bardzo sie lubi ... Gdy jedna z sasiadek, ktora jezdzi akumulatorowym wozkiem, raz, dawno temu,
ja przewiozla, to teraz ciagle pakuje sie jej na wozek i chce sie przewiezc ... lol:lol:

5,345

Jovita to powinnaś kupić jej na pierwsze urodziny auto lol:lol::lol:

http://wgrywacz.pl/images/43969806_1214986281_186d_.jpg

5,346

Ewo ... swietny pomysl ... lol   problem z transportem mialabym rozwiazany ... hahaha lol:lol:

5,347

Idę Gwiazdy spać, bo jutro raczej nie mogę się wylegiwać w wyrku do południa lol Dziś nic nawet palcem w domu nie tknęłam, także muszę to zrobić jutro lol

5,348

http://marekdaria.blox.pl/resource/1171084990.gif

Myśli moje biegną do Ciebie,
niosąc zapach czerwonych róż.
Księżyc świeci na niebie,
noc ciemna nastała już.

Moje serce tęskni do Ciebie,
nucąc cichutko melodię.
Jesteś moją gwiazdą na niebie,
myślami i sercem jestem przy Tobie.

Ślę Ci bukiet ciepłych słów
i życzę dobrej nocy.
Słodkich i radosnych snów,
zapach róż niech Cię otoczy.

Dobranoc Gwiazdeczki

5,349

Ewka

Co Ty jesteś taka dziwna.
Ciebie zima i śnieg zaskoczył
a dziwisz się że drogowcy będą zaskoczeni.
Oni tak jak Ty ,przestali wierzyć,że jeszcze zima przyjdzie.

Moje zwierzaki jeżdżą autem do weterynarza,nie dla własnej wygody ,tylko dla mojej.
W sumie mam blisko,ale po pierwsze ja nie lubię chodzić a po drugie
teraz pogoda jest nie specjalna.
Ten mój weterynarz chyba nie jest za dobry,ale jest jedyny w pobliżu.

Jak ja jestem skazana na lekarza z mojej pobliskiej przychodni ,to hołota też musi chodzić do najbliższego weterynarza.

To do jutra Dziewczynki.

5,350

Ja tez zaraz ide spac, bo wczoraj do pierwszej ogladalam Voice of Holland i nie powiem, zebym pospala do syta ... big_smile
Do tego Pyska wyjatkowo wczesnie dzis padla, juz o osmej, wiec pewnie obudzi sie jutro wczesniej, niz zwykle ...

Nanusiu ... no, to teraz wszystko jasne - to Ty masz taki wspanialy, krolewski rodowod, a nie Twoje zwierzaki ... hahaha  lol
u mnie, niestety, jest odwrotnie ... lol  ale Ewa poddala mi dobry pomysl, zeby Pyske wyslac na kurs prawa jazdy, a jesli
zda egzamin, to kupie jej jakis maly samochodzik (gdy wygram w totka) i bede sie z nia wozila ... lol:lol: 
oczywiscie, bedziemy tez sporo chodzic, bo to nam bardzo dobrze robi, gdyz obie mamy sklonnosci do tycia  ... big_smile   
Ja mam wielkie szczescie, ze lubie chodzic, bo inaczej, byloby mi bardzo ciezko, a tak, to wole sie przeleciec, niz byc uwiazana
godz. odjazdu autobusu ...

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie smacznie, kolorowych snow Wam zycze i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/850779fcd91jhu9lg.gif

5,351

http://wgrywacz.pl/images/702Dobranoc_zima_gotowy13.jpg

5,352 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-15 10:32:51)

Witajcie Gwiazdeczki niedzielnie ... smilebig_smile:)

Juz sie prawie przyzwyczailam, ze otwieram Cafejke i zamykam ... hahaha big_smile

Dzis jest u mnie mrozik ... Na termometrze w sloncu mam 1,5 st.C na plusie, ale na dole zimno ...
Wszystkie kaluze, nawet te bardzo duze, sa zamarzniete ... ale kanal jeszcze nie, choc w nocy bylo podobno -3 st.C ...
Slonce swieci pelna gebula na bezchmurnym niebie, prosto w moje okno i we mnie ... big_smile 
Do wtorku potrzyma zimno, a od srody znowu ocieplenie do 7 st.C i deszcz ...

Tak, jak myslalam, Pyska chciala wyjsc na dwor, gdy tylko dokonalam porannych ablucji ... big_smile 
Zrobilam wiec rundke wokol trawnika i bloku, a teraz w spokoju pije moja pierwsza kawusie i witam sie z Wami ...
Kawka swiezo zaparzona czeka ... i chrupiace rogaliki ... z a p r a s z a m ... mozecie juz wstawac, Dziewczynki ... smilebig_smile:)
jesli oczywiscie, chcecie ... big_smile

Zycze Wam, Drogie Zabcie, baaardzo przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/771Zima_niedziela_2212201.jpg

5,353

Witam Dziewczynki kochane http://wgrywacz.pl/images/444buzki.gif Śnieg już nie pada, ale i nie topnieje sad Znaczy to, że na dworze temperatura jest na minusie.

Jovita właśnie zrobiłam sobie kawę i siadam z nią obok Ciebie lol

http://wgrywacz.pl/images/628kawki_smacznej6666.gif

5,354 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-15 10:56:32)

Ewcia ... witaj ... big_smilemilo mi, ze dotrzymasz mi towarzystwa ... wiec ide szybciutko zrobic sobie druga kawe,
bo te pierwsza juz wypilam, niestety, samotnie  ... big_smile 
U mnie snieg na razie nie jest przewidziany, jedynie deszcz i dalszy ciag plusowej temp. ok. 7-8 st.C ...

W totka znowu nic nie wygralam ... hahaha big_smile  nie trafilam nawet jednej liczby  i  caly ubiegly rok tez mialam taki kiepski ...
to u mnie, jak dotad, niespotykane, zeby nie miec, chociaz trojki ...
Nie grywam regularnie i nigdy nie grywalam, tylko z doskoku, ale ciagle cos wygrywalam, najczesciej drobne kwoty, ale jednak ...
Rok temu w pierwszy dzien swiat Bozego Narodzenia wygralam 50 euro ... i na tym koniec, to byla moja ostatnia wygrana, bo tych trzech,
w ubieglym roku, po 1 euro  lol   nie licze ... Moze wiosna te zla passe odmieni ... big_smile 
Widzialam tyle fajnych rzeczy dla Pyski, ktore chcialabym kupic i to tych bardzo potrzebnych ... Przydaloby mi sie teraz z 500 euro,
tylko dla niej ... no i jeszcze ze 3-5 tys., zeby sie moc bezproblemowo przeprowadzic ... big_smile  oczywiscie, gdybym wygrala wiecej,
to tez bym sie baaaaardzo cieszyla i na pewno klopotu z tego powodu nie miala ... hahaha lol:lol:

http://wgrywacz.pl/images/567391543kawe_pijesz.gif

5,355 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2012-01-15 11:12:48)

Jovita dla mnie gra w lotto, to płacenie podatku od złudzeń. lol Chociaż ... "puszczając się" nieraz kolekturze tak się podświadomie łudzę, że może jednak coś wygram smile

5,356

Ewo ... nigdy na totka nie narzekalam, bo zawsze mialam bilans dodatni, choc nigdy nie wygralam duzych kwot, to trojki
i czworki mialam ciagle ... malo kiedy zdarzylo sie, zebym nic nie wygrala ...
W Polsce grywalam tylko w totka, a tutaj czasem, choc rzadko, rowniez w loterie panstwowa i tez wygrywalam niemal za kazdym
razem, a to 15 euro, a to 50 ... a sama wydaje jedynie 3 euro, bo nie kupuje calago losu, tylko jedna piata ...
Na totka tez wydaje 3 euro, bo wypelniam jedynie 1 kwadracik, wiec za jedna tylka wygrana 50 euro moglam zagrac az 17 razy,
a tyle w ubieglym roku nie gralam ...
Jezeli czlowiek chcialby zaznac Boskiej chojnosci, to musi dac Bogu mozliwosc obdarowania go ... big_smile:D
Ubiegly rok byl dla mnie pod tym wzgledem bardzo marny, ale tez i malo gralam, wiec w ogolnym rozrachunku nadal jestem na sporym plusie ... big_smile

5,357

Witam Zasadówki 

Jakaś śpiąca dzisiaj chodzę.
Nawet wiem dlaczego.
Po prostu się nudzę.
Wiem,że inteligentni ludzie się nie nudzą,więc chyba należę do tych nie inteligentnych.
Ale,co mi tam,nie muszę znowu być taka mądra.

Nie gram w Totka.
Nigdy.
Nie wierzę,że mogłabym wygrać.
Mimo,że mój ojciec wygrał kiedyś nie małą sumę,bo miał 5 z plusem.
Kiedyś mozna było wygrać dosyć dużo ,wcale nie trafiając szóstki.
Teraz to za 6 płacą aż za dużo.
Znam też osobę,co wygrała kilka lat temu niecałe 2 miliony,bo było  kilka osób,co trafiły.
Ale z tego co wiem,to miesięcznie przeznaczał na kupony ,całą emeryturę i to nie małą,bo miał jeszcze knajpe.

5,358

Slonce grzeje pelna moca, na termometrze mam 25 st.C (w sloncu), a w mieszkaniu 20 st.C, bez ogrzewania ... 
a na dole  zimno, para z ust leci i marzna rece ... 
Patyki,  ktore podnosilam w lasku, zeby rzucac Pysce, byly zimne, jak sople lodu ...

Caly tydzien Pyska byla calkiem znosna, wiec nie mialam powodu na nia narzekac, ale czulam, ze ta sielanka nie potrwa dlugo ... lol
i wcale sie nie pomylilam ... dzis znowu waczylo jej sie ADHD ... lol  Chodzi po mieszkaniu, jak lew w klatce i czegos wyraznie szuka,
pewnie wczorajszego dnia ... hahaha lol  i cos mi sie wydaje, ze dzis sie zdrowo poklocimy ... lol:lol:
Na razie otworzylam drzwi na balkon, zeby sobie tam posiedziala i zeby slonce wypalilo jej ten swierzb z doopy ... lol
i widze, ze z mojej propozycji skorzystala ... lol

Nanusiu, witaj ...:D to prawda, kiedys za szostke nie dostawalo sie az tak wiele, jak teraz, ale za to pozostale wygrane
tez byly calkiem spore, ale widac, Totalizator za malo na tym zarabial, a raczej byl chyba mniej chciwy ... hahaha lol
Tutaj tez malo placa ... za 4 z kolorem - 50  euro, a sama 4 tylko 15 ... za piatke jedynie 450 euro, a przeciez bardzo trudno ja trafic,
a za piatka z kolorem 50.000 ... dopiero za szostke milion ...  Jackpot i mozliwosc wielomilionowej wygranej przyciaga wielu marzycieli
o wielkiej fortunie ... Mnie wystarczy pare tysiecy euro, ale zeby je wygrac, musialabym trafic minimum piatke z kolorem ...
i po podziale moze na przeprowadzke by mi starczylo ... hahaha lol
Do tego wygrane powyzej 454 euro sa opodatkowane ... a podatek od wygranych jest bardzo wysoki, bo wynosi az 29 % !!! ...
i bodajze jedynie w loterii panstwowej podatek oplaca organizator, a w innych m.in. w totku, podatek musi oplacic sam wygrywajacy ...

5,359

Oj, Dziewczynki, ręce mi opadają sad Patrzę na tego mojego tatę i wkur***m się sama na siebie, że jestem taka bezradna sad:(:( Nic nie mogę zrobić, nawet gdybym bardzo chciała. Tata bardzo źle wygląda. Zaczęły mu puchnąć węzły chłonne przy uszach. Jeszcze ponad dwa tygodnie wegetacji, bo dopiero od 3 lutego zaczyna chemię.

5,360

Halo kobietki z zasadami!!!!!

dooopiero dzisiaj moglam bez problemu "otworzyc okno" na swiat!!!!!!!

Po lepkach poczytalam co sie dzialo u Was???????

ANUSIU  gdzie jeeeeeestes???????

EWA  tak mi przykro !!!!!

Tato od dawna choruje?????? najgorsza ta bezradnosc!!!!!!

To samo przechodzilam z moja mama ......... dlugie miesiace nadzieii i bezradnosci!!!!!!

5,361

Ewka
wiem,że bezsilność nasza jest najgorsza.
Może jeżeli ta nowa opuchlizna jest jakaś groźna,to przyspieszą chemię.
A może to tylko obrona organizmu.
Trzeba zawsze być dobrej myśli.
Zresztą ,Ty to wiesz najlepiej,bo też byłaś kiedyś chora.

Trzymaj się Dziewczynko.

Nasz los jest niezbadany.

Moją bratową kilka dni temu wybudzili po miesiącu ze śpiaczki i jest sparaliżowana i nawet nie mówi.
Poszła na operację a właściwie na zabieg i po 2 dniach ,zamiast jechać do domu to leży.
W trakcie zabiegu dostała wylew.

5,362

Lillao w sumie to tego chłoniaka wykryli tacie niedawno.

Nanusia nic nie przyspieszą sad Dopóki nie będzie wyniku badań szpiku i wycinka kości nie podejmą żadnych działań.

5,363

Witajcie Gwiazdeczki
Cały weekend miałam zajęty i dochowałam wierności  zasadzie, że nie włączma kompa jak nie muszę. Nareszcie troche poczytałam, pokłóciłam się z Dziadem i zrobiłam zakupy w IKEA czyli weekend całkiem udany.
Mój Dziad gra namiętnie w totki, ligi i co tam jest jeszcze? Za te pieniądze pewnie mogłabym udac sie w podróż dookoła świata ale co tam...ma chłopak radochę. Zarobi to może stracić,   z moich  nie dostanie ale jak wygra to musi sie podzielić. To sie nazywa wspólnota małżeńska tongue
A teraz jestem troche zmęczona łażeniem po IKEA.Szmat drogi trzeba przejść, żeby wydostać sie z tego przybytku. Ale musiała pojechać na zakupy plastikowych pojemników w rozmiarach, których od dawna nie było a mi mieszczą się w szafie. Nareszcie będe miała porządek w szalikach i w przyprawach.
EWAK trzymaj się. Będzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie Klubowiczki i oddalam sie do rozrywki wirtualnej. Pogram sobie w mojego ulubionego MAHJUNGA.
Miłego wieczoru

5,364

EWA  zycze duzo, duzo pozytywnej energi dla Twojego taty.Bedzie DOBRZE!!!!!!!!!

Szybko minela niedziela....... jak zwykle przy garach........ nic dla siebie??????
juz wiem zaraz naloze maseczke na "ryjka" .......

5,365 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2012-01-15 20:49:46)

Witam wieczorkiem .Wróciłam od mamy dziś była bez kontaktu.Wczoraj były znów jakieś kłopoty z sercem Lekarz dyżurna była bardzo nie miła.Zryczłam się znów na maksa. I wiem Ewka co to jest bezradność  Nie wiem co mam zrobić by jej pomóc.Mój syn jak zobaczył babcie to powiedział,ze jakby miał ją odszukać to na pewno by jej nie poznał .Takie duże zmiany zaszył w przeciągu tych kilku dni .Gdy tylko pomyśle łzy mi same lecą ciurkiem a że myślę prawie bez przerwy więc oczy prawie nie wysychają

5,366

nanusia to też wielkie nieszczęście dla bratowej i jej rodziny bardzo współczuje bo dobrze wiem co przechodzą

5,367

Ewka musimy jakoś to przetrwać  i mieć ciągle nadzieje bo ta przecież umiera ostatnia

5,368

Rybka rzeczywiście to co nam pozostaje to nadzieja i wiara w to, że mimo wszystko, będzie dobrze lol Ech, życie ...

5,369

Idę Gwiazdy spać bo już mnie głowa rozbolała od tych złych wiadomości. Wzięłam ketonal i zaraz powinien zacząć działać smile

5,370

http://2.bp.blogspot.com/-7fCe55PC5gw/TiReFKUr10I/AAAAAAAAAuM/MHarBsTOFQE/s1600/kazdego_ranka_budzi_sie_nadzieja.jpg

Piękność w niebieskiej sukience,
Ma oczy zielone i delikatne ręce.

Mieszka w chmurach
I ptaki w locie dotyka.
Patrzy z góry na nas
I na to, co nas spotyka.

Gdy przeciwności losu
W twarz nam się śmieją,
Ona spływa na nas,
A zwą Ją....
....... NADZIEJĄ.

Dobranoc Gwiazdy

5,371

Wpadlam tylko sie pozegnac ... jutro poczytam i cos napisze ... smile

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie smacznie  i  d o  j u t r a .. . smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/194Dobranoc_gotowy3.jpg

5,372

Witam Gwiazdy w poniedziałek lol:lol::lol: I znowu nowy tydzień i trzeba do pracy sad Jakoś kiepsko dziś spałam i dlatego... dużo, dużo kawy lol

http://wgrywacz.pl/images/676Kawa_serduszka_rozyczk.gifhttp://wgrywacz.pl/images/903kawa_trzy_w_serduszka_.jpg

5,373

Witajcie Gwiazdeczki poniedziałkowo
I znowu wszystko od początku czyli dzień jak co dzień. Terminy, terminy, terminy. Moje zycie tak właśnie się toczy od 07-15-20-25 i miesiąc ucieka.
Ale najwazniejsze...... w środę przylatuje mój Aniołeczek czyli ukochany Księciuniu.
A teraz zabieram się za papiery a Wam życzę miłego dnia i trzymajcie się cieplutko.
EWKA bardzo ładny wiersz wybrałaś

5,374

Śmigam Gwiazdy do pracy. W Warszawie sypie śnieg i to taki, że prawie nic nie widać na dworze. Miłego dnia Gwiazdy i do wieczora lol Jadę po pracy z córką na zakupy i w ciągu dnia nie wpadnę do domu.

http://wgrywacz.pl/images/63300o5hvsaro0rr4uzsjclxt.gif

5,375

Witajcie Gwiazdeczki poniedzialkowo ... Ewa i Nanas ... smilebig_smile:)

Dzis pozno wstalam, bo wczoraj mocno sie zasiedzialam nad Pyski rodowodem ... big_smile

Jestem juz wiec po pierwszym spacerku na trawnik i dopiero teraz pije swoja pierwsza, poranna kawusie ...

U mnie na razie jest zimno ... 1 st.C, a zapowiadano na dzis 3 st.C ...  wiec duzo cieplej nie bedzie ... big_smile
Sloneczko swieci, ale jest sporo chmur, wiec nie wiadomo, co sie z tego w ciagu dnia wykluje ...
Wedlug prognozy pogody ma byc sucho i slonecznie ...
Na trawie i ziemi sciety szron sprawia wrazenie cienkiej warstwy sniegu, tak sie bieli ... big_smile
W nocy byl lekki mrozik i woda na kanale jest juz scieta, a wiec mamy tu przedsmak prawdziwej zimy ... ale od srodu juz nadchodzi
znowu ocieplenie ...

Zycze Wam, Drogie Zabcie, baaardzo przyjemnego, poczatku tego tygodnia ...  smilebig_smile:)   i oby kazdy nastepny dzionek byl
jeszcze bardziej udany ...
smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/486Z.jpgima_poniedzialek_.jpg

5,376

To prawda, Ewo ... piekny wiersz wybralas dla nas na dobranoc ... big_smile

Piszecie o chorobach bliskich osob ... to zawsze jest bardzo, bardzo przykre ...
Gdy sie kogos kocha, to chce sie dla niego wszystkiego, co najlepsze i zdrowie wieczne.
Czekanie w bezsilnosci na wyniki badan i rozpoczecie wlasciwego leczenia, a potem jego pozytyzne rezultaty jest wykanczajace. 
Patrzenie, jak bliski czlowiek marnieje w oczach, a my nic nie mozemy zrobic, nie mozemy mu w zaden sposob pomoc ... to wielki
ciezar do udzwigniecia ...
Jedyne, co mozemy zrobic, to wlasnie miec nadzieje i wspierac chorego psychicznie, by i on jej nie utracil, by mial sile i wole
pokonac chorobe i sie nie dac ...
Ewo i Rybko ... trzymajcie sie, Dziewczynki i ufajcie, ze bedzie DOBRZE ... smile

Co do udarow, to mial go moj szwagier, w wieku 32 lat, na skutek zakrzepu oraz moj ojciec i wujek, po wylewie ...
Kobiety w mojej rodzinie sa bardzo silne i bardziej dbaja o swoje zdrowie.

http://wgrywacz.pl/images/336275niech_ci_przyniesie.jpg

5,377

A teraz zaprezentuje Wam, Drogie Zabcie, efekt mojej wieczorno-nocnej pracy tworczej ...:D

Oto RODOWOD mojej PYSKI ze zdjeciami jej szlachetnie urodzonych przodkow ... lol:lol:
A tak na marginesie, to do zadnego z nich nie jest wlasciwie podobna ...  big_smile      moze do Burka sasiada ... hahaha  lol:lol:
Mysle, ze ma w sobie duzo wiecej z rodziny matki, a z ojca raczej malo ...
No, ale to sie okaze, gdy juz dorosnie, bo do tego czasu jeszcze bardzo sie zmieni ...

http://wgrywacz.pl/images/217Rodowod_Pysi.jpg

5,378

HALO !!!!!!

JOVITA piekne DZIELO !!!!!
Pyska dobrze urodzona!!!!!!  no co Ty????? do jakiego buuuurka  PYSKA to urodziwa dziewczynka a wlasciwie pannica!!!!!!!
Co z noga Pysi lepiej???????

U mnie slonecznie i mrozno dzisiaj bylo!!!!!  jutro pewnie tez, wskoczylam w cieplejsza kurtke !!!!!!!
A tak  to cosik mi dzisiaj smutno i zle na duszy  ...............zle spalam !!!!!!  i moze dlatego taka jakas nie w swoim "sosie"

5,379 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-16 19:43:36)

Lilllao5 ... dzieki big_smile Pyska jest, rzeczywisci, bardzo dobrze urodzona, zreszta, dlatego ja kupilam, tylko na razie malo widze
w niej podobienstwa do przodkow.  Jest calkiem ladna psia dziewczynka i wydaje mi sie, ze budowa bedzie podobna do swojej mamy,
a kolorystycznie, chyba do prababki Amy ... big_smile
Z linii ojca - ojciec, dziadek i pradziadek, to bardzo znane psy ... a linia matki, to rod wprost ksiazecy ... hahaha lol
szczegolnie pradziadek Brummy, to prawdziwa legenda, byl chyba pierwszym psem OEB typu Renascence, sprowadzonym do Holandii z USA,
z najlepszej hodowli Gargoyle ...
Ze strony matki wlasciwie wszystkie psy sa znane, rowniez suki, jedynie sama matka nie, poniewaz jest w prywatnych rekach
i jej wlascicielka, a hodowczyni (domorosla, tak jak ja  lol) Pyski, nie jezdzila z nia na zadne wystawy.
Na pewno zdobylaby nagrody, bo wedlug mnie, jest bardzo ladna. 
Ja z Pyska tez na wystawe raczej nie pojade, bo nie mam wlasnego transportu, a nikt nie poswieci mi calej niedzieli i nie pojedzie
ze mna 100-200 km w jedna strone. Poza tym musialabym sie wielu rzeczy nauczyc i najpierw pojechac, jako zwykly ogladacz,
zeby zobaczyc, jak to jest, bo jesli wlasciciel nie potrafi psa dobrze wystawic, to zepsuje szanse najpiekniejszemu psu ...
Wiadomo tez, ze jesli pies ma na swoim koncie puchary, to szczeniaki po nim sa drozsze i szybciej sie sprzedaja ... big_smile

Niestety, z pysina lapa nic sie nie polepszylo, pomimo smarowania, ale dobry srodek jest juz w drodze, za pare dni go dostane
i rozpoczniemy powazna kuracje, ale na widoczne efekty tez przyjdzie moze nawet z miesiac poczekac.
Mam tylko nadzieje, ze to pomoze, bo jesli nie, to jednak bede musiala wydac kase na przeswietlenie ... ech ...

Nie smuc sie, Lilllao5, jutro sie wyspisz i dobry nastroj Ci wroci ... big_smile
U mnie tez bylo dzis w miare slonecznie i dosc zimno ... i jutro pewnie tak samo, a pojutrze ma sie ocieplic i padac ...
ale moze to sie troche przesunie w czasie ...
A w cieplej kurtce chodze juz od dawna, bo duzo spaceruje, a tu sa silne wiatry ... big_smile

5,380

Witam Zasadówki

Tylko melduję się,że u mnie wszystko ok.

Obejrzałam rodowód Pysi i nie rozumiem ,dlaczego ten Benthley ma takie niskie podwozie.?

Jutro wpadnę,bo w środę mamy spotkanie pyrkowe i muszę się wyrobić do tego czasu.

5,381

Nie wiem co sie dzieje !!!! pisze i wszystko iiiiiiiidzie w kosmos!!!!!!!!!

Pewnie znowu narozrabialam!!!!!!! A mialam sie uczyc !!!! i co????? EWA  dala wspaniala instrukcje do wklejania obrazkow.........
....... a ja nic a taka uparta jestem!!!!!!!!!!
JOVITA to z nozka Pysi nic lepiej ..... zycze Tobie abys nie popadla w wieksze koszta!!!!! kiedys pisalas ile juz wyyyydalas  !!!!!
duzo tego bylo!!!!!! PO PROSTU PECH !!!!!

Moi znajomi kupli sobie..... mopsika .... slodki (lubie te pyski)  BOBI go nazwali chorowal od samego poczatku!!!!!!!!
chore nerki i nie tylko ..... operacje ..... co oni mieli z tym psiakiem!!!!!!!
W ubieglym roku odszedl...... Teraz maja ELVISA...... dzieki boooogub zdrowy.......

5,382

Nanusiu ... hahaha  bo ten Benthley, to widac, model sportowy, chociaz watpie, zeby rozwinal wielka szybkosc ... lol
Dla mnie to raczej model wypoczynkowy ... kanapowiec ... lol:lol::lol:
Szczerze mowiac, nie wiem, dlaczego on jest taki znany i ma wziecie u psich panienek, bo raczej karykatura psa, choc jest
przy tym
przeuroczy ... a moze ON ma jakies walory ukryte ?... SUPER LOVER ... http://wgrywacz.pl/images/967502_miech6.gif
Na szczescie, Pyska wdala sie w rodzine matki, a tam wszyscy sa zgrabni, jak sarenki i nie zamiataja brzuchem podloza ... lol:lol:

Lilllao5 ... u Pyski, to niby nic az tak strasznie powaznego, ale uciazliwego i kosztownego ... ale mam nieustajaca nadzieje,
ze za rok mi to odda z nawiazka, obdarowujac mnie siedmioma, osmioma,  pieknymi i zdrowymi szczeniakami ... big_smile
Problemy z lapami czesto wystepuja u buldogow i innych ciezkich psow, w okresie wzrostu.
Oby tylko obeszlo sie na razie bez przeswietlenia, bo to kolejne 160-200 euro ...
A ze szczeniakami, to jest loteria, nigdy nie wiadomo, na jakiego sie trafi ...
Mopsiki tez sa fajne, tylko male ... big_smile

5,383

Tak mopsiki tez sa fajne tylko male!!!!! A Ty Jovita lubisz duuuze i mocne pieski?????????

A z Pysia bedzie dobrze!!!!!!!  Jeszcze bedziesz miala radosc z tej psiaczki!!!!! ZOBACZYSZ!!!!!!!

5,384

Dziewczynki kochane dopiero dotarłam z pracy do domu ( od rana). W przerwie między jedną a drugą pracą zamiast przyjechać do domu poszłam sobie na poprawę humoru kupić buty smile Idę do kuchni zrobić sobie coś zjeść bo zaraz chyba umrę z głodu lol

5,385

Jovita ten rodowód to chyba dziś nie dla mnie lol Musiałabym to prześledzić i pomyśleć, a nie mam jak. Mam już chyba wszystkie zwoje na mózgu wyprostowane i muszę poczekać do rana jak mi się z powrotem poskręcają lol

5,386

http://i42.tinypic.com/ri6s76.jpg

Mam przyjaciela czarodzieja
Co za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
Odczarował ze mnie wszystkie  smutki

Łzy odmienił w uśmiech
I uskrzydlił duszę
Rozgrzał moje serce
Radość mi przywrócił

Kiedy jest w pobliżu
Choćby myślą małą
Już jestem szczęśliwą
Nie pochmurną wcale

Bo mam przyjaciela
Prawdziwego kochanego czarodzieja
z sieci.

Dobranoc Gwiazdeczki

5,387

Ewo, nareszcie dotarlas do domu i do nas ... big_smile  alez do tego rodowodu wcale nie potrzeba faldek na mozgu, wystarcza
tylko oczy i ew. okulary ... hahaha lol  to sa tylko zdjecia do poogladania ...:D 
Czyzbys wczoraj zapedzila sie z prasowaniem ?... lol:lol:

Lilllao5 ... tak, ja lubie psy duze, lub chociaz srednie, zeby bylo widac, ze to pies, a nie maskotka ... big_smile
A z Pysia ... tez mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej ...

5,388

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie slodko  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/771sier3.gif

5,389

Do dupy jest to wszystko sad Człowiek powinien iść do pracy dopiero wtedy jak się wyśpi, a nie rano zrywać się z łóżka lol

Witam Gwiazdy i zapraszam na kawę smile

http://wgrywacz.pl/images/475kawa_roza_migajacyyy.gif

5,390

No proszę, Wy śpicie a ja już zwarta i gotowa smile Zaraz śmigam już do pracy lol

Miłego dnia Gwiazdencje lol:lol::lol:

http://wgrywacz.pl/images/488pjeszlirw4hll7i6e6fsqe.gif

5,391

Witajcie Gwiazdeczki wtorkowo ... witaj Ewcia, nasz ranny Rodzynku ... smilebig_smile:)

Przysiadam sie do Ciebie z kawusia, ale Ty juz chyba polecialas do pracy ... hahaha big_smile

Widze, ze znowu zapomnialam wyslac dobranockowego zamkniecia, a mialam je naszykowane do wyslania ...
To wszystko przez to, ze musze czekac minute do wyslania nastepnego posta ... zajme sie czyms przez ten czas, a pozniej zapomne ... big_smile

U mnie jest dzis mrozik ... na termometrze mam -3 st.C, ale przy gruncie na pewno jest zimniej. Sasiad z 2-go pietra powiedzial,
ze u niego o 8-ej rano bylo -7 st.C
Sniegu nie ma, ale jest bialo od zlodowacialego szronu, czyli szadzi ...  Swieci slonce i zapowiada sie ladny, choc mrozny dzionek ... big_smile

Zycze Wam, Dziewczynki,  baaardzo milego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/841Zima_wtorek_22122011.jpg

5,392

Ostatnio dosc dlugo wysiaduje i przez to pozniej wstaje, a Pyska z kolei budzi sie ciut wczesniej, niz kiedys, wiec powitalnego posta
pisze juz po pierwszyum wyjsciu na trawnik, bo dopiero wtedy siadam spokojnie z moja pierwsza kawusia ...
Przez te zmiane rytmu wszystkie nasze Ranne Ptaszki odfruwaja do swoich zajec, zanim ja sie pojawie i kawke musze pic samotnie ... big_smile

Do lasku chodzimy dopiero ok. 11-tej, gdy zrobi sie troche cieplej, a ja juz sie dobrze rozkrece ... a Pyska do syta sie wyspi,
bo po pierwszym, krotkim wypadzie, jeszcze dosypia obok mnie na kanapie ... big_smile   

Caly czas uwaznie sledze prognoze pogody na koniec tego tygodnia i pozniej, w zwiazku z czekajacym nas kursem, w sobote ...
Wicherek zapowiada 7 st.C, ale opady deszczu ze sniegiem, wiec niezbyt przyjemnie ... Najlepsza pogoda byla wczoraj i przedwczoraj ...
3 st.C na plusie i pelne slonce ... big_smile  no, ale pogody wybrac sobie, niestety, nie mozna ...  Ja mam kurtke skorzana i parasolke,
ale Pyska tylko wlasne futerko, ktore przemieka ... hahaha big_smile 

http://wgrywacz.pl/images/707697dzie_dobry.gif

5,393

Witajcie Gwiazdeczki
Dzisiaj troche spóźniona wpadam przywitać się ze wszystkimi. Teraz to juz u mnie tez jest zima i to w najgorszym wydaniu. Śniegu aby aby..tyle, że zrobił pluchę i śliskość. Nie lubię tego!!!
Właśnie dojrzałam, że mój wczorajszy, wieczorny post poleciał w kosmos sad a wkeiłam fotke mojego Księciunia. NIc to nadrobię dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie i spadam do obowiązków.
Miłego dnia

5,394

Witam Gwiazdy popołudniowo smile Wpadłam do domeczku i ... najchętniej bym już w nim została. lol:lol::lol: W Warszawie zima pełną gębą. Nanas u mnie nie ma pluchy bo jest parę stopni na minusie. Tak, czy inaczej - nie cierpię zimy. Powinnam tak jak niedźwiedzie budzić się dopiero na wiosnę smile:):)

5,395

No to lecę dalej smile Widzę, że się bardzo lenicie bo jakaś taka cisza i spokój sad Do wieczorka Gwiazdeczki

http://wgrywacz.pl/images/561ucwovxsv.gif

Posty [ 5,331 do 5,395 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 81 82 83 84 85 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024