Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,136 do 5,200 z 6,268 ]

5,136

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

witam Nanas i ;Lillao5,,
Nanas nareszcie jestes ,,smutno bez Ciebie ,,dobrze ze wrocilas
Lillao5   no i dobrze ze tu nie mieszkasz  przynajmniej  w miare komfortowo zyc
Jovita -jestes bez serca tak wymeczyc biedna Pysie
chce Wam powiedziec ze ja z moim menem jestem juz po slubie 38lat -- w zeszlym roku minelo =ze ja tez  tak dlugo  znosilam jego dz,,,ki i jego samego------------------ czas to zmienic

Zobacz podobne tematy :

5,137

nie sprawdzalam ,,nie bede sobie rak brudzic,,pozniej pol godziny myc?

5,138

niedlugo bede jak ta z Tylu--ale jest piekna przynajmniej jest na co popatrzec ,,

5,139

Anusia Ty suchotnico lol Ciebie jakby nawet intensywnie tuczyć to i tak waga nie pokarze więcej.

5,140 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-06 21:44:33)

Ewo ... serdeczne dzieki, ale nie zamierzam iwestowac w facetow, ani pracy, ani pieniedzy ... big_smile  musi byc juz gotowy,
zebym wiedziala, co biore ... lol   Nie chce, zeby mi sasiadki zazdroscily, bo jeszcze przetna liny windy,gdy bede nia jechala ...  lol:lol:
A lasek jest duzy, wiec przestrzeni starczy dla wszystkich chetnych ... big_smile

Lilllao5 ... kiedys, gdy moj syn mieszkal w Polsce, to jezdzilam 3 razy do roku, ale teraz nie mam tam juz nikogo bliskiego ...
Jezdzilam tez z przyjaciolmi na 3-4dniowe wypady po zakupy, ale odkad moj dobry znajomy zaczal jezdzic do Albanii, to sie skonczylo ...
Ostatni raz bylam w Polsce 3,5 roku temu ...
A czy Ty masz w Polsce rodzine ?...

Anusiu ... poprosze o kawelek tych pysznosci ... plisssssss  big_smile

Ewcia ... jakby men Anusi utarl do ciasta swoje jaja, to by sie czulo na odleglosc ...przeciez to zbuki ... http://wgrywacz.pl/images/183502_miech6.gif

5,141

Anusia co tak w ciszy i samotności konsumujesz to ciasto ? Podziel się z koleżankami ... http://wgrywacz.pl/images/987prosz_ci_.jpeg przynajmniej wrażeniami - jakie jest w smaku http://wgrywacz.pl/images/328_miech.gif

5,142

Jovita tak mam w Pl. siostre .... z szwagrem..... siostrzeniec .... ozeniony.... ma synka..... jeszcze troche

wujkow ... ale jednego prawdziwego SENIORA w Polsce bylam w 2008 r. (ale to juz wspominalam "kiedys........"

Jovita to tez cie dawno nie bylo w "starym kraju"????????...........

A syn gdzie mieszka????

Za duzo pytam????? Ale tak jakos wyszlo!!!!

5,143

jestem,,ale wylaczylam kompa ,,bo inaczej men nie poszdl by sac ,ale juz go nie ma

a ciasto czeka na Ewke i Was             wszystkie ,,jeszcze nieprobowalam nie dam rady ,,poczkam az kolacja mi troche odpusci,,moze znajde pozniej troche miejsca na nie

5,144 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-06 22:39:19)

Lilllao5 ... to masz troche rodziny, wiec masz tez kogo odwiedzac,  a ja po wyjezdzie syna musialam spac w hotelu ...
Moj syn mieszka w Irlandii ...

5,145

Jovita ale teraz wcale nie będziesz musiała spać w hotelu lol Bądź pewna, że u mnie masz rezerwowaną miejscówkę lol;lol::lol:

5,146

jestem,,ale wylaczylam kompa ,,bo inaczej men nie poszdl by sac ,ale juz go nie ma

a ciasto czeka na Ewke i Was             wszystkie ,,jeszcze nieprobowalam nie dam rady ,,poczkam az kolacja mi troche odpusci,,moze znajde pozniej troche miejsca na nie

5,147

Jovita no mam tak (jak to okreslilas trooche rodziny)  ale ostatnio jak bylam w Polsce(sama) to moglam nocowac U
U rodziny  ale bez RODZINY.......... 
A MASZ chociaz DOBRYCH ZNAJOMYCH W HOLANDII........!!!!! BO ja tutaj szukam!!!!!!!!!! NADAL!!!!!!!!
Jak do tej pory ..... Jestem najlepsza przyjaciolka    SAMEJ SIEBIE  dobrze napislam???????

5,148 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-06 23:11:14)

Ewo ... dzieki  big_smilebede to miala na wzgledzie ... big_smile    i dobrze, ze Edek spi oddzielnie ... lol  wiec nie bede musiala
spac z cala menazeria, jak u Twojej Mam ... http://wgrywacz.pl/images/183502_miech6.gif

Na razie przez Pyske, to nigdzie nie moge jechac, nawet do sasiedniej miejscowosci ... hahaha big_smile 
Po tej zabawie z psami jej stan jest kiepski i pewnie w poniedzialek jednak bede musiala isc do wetki, zeby jeszcze raz przepisala
te tabletki przeciwzapalne, bo o rentgenie nie mam nawet co myslec ...
Siedze i zastanawiam sie, czy jest sens jezdzic z nia na to szkolenie, bo to wydatek kolejnych 100 euro, a jesli z lapa jej nie przejdzie,
to bede musiala poszukac dla niej zamozniejszego pana ... dla mnie jest stanowczo zbyt kosztowna ... beczka bez dna,
puszcza mnie z torbami ...

5,149

Jovita bo moja mamusia to jest specyficzny człowiek lol Jakby mogła to pewnie postawiłaby na stole talerz i sztućce i zaprosiła tego swojego "wentyla" żeby usiadł lol:lol::lol:

5,150

Ewo ... nie ma sprawy, ale niech mu tez kupi oddzielne lozko ... hahaha lol:lol:

5,151

Wiesz co Jovita, nie życzę tego moim rodzicom, ale przyjdzie taka chwila, że w tym samym czasie będą w szpitalu a ja wtedy z pomocą mojego Michała wezmę się za edukację psa. Już nie będzie wołania "Kubuś, papuniu w kuchni" lol Nie będzie jadł ? Trudno, zje na drugi albo trzeci dzień. Może to co piszę wydaje się okrutne, ale ten pies jest tak rozpuszczony, że czasami jak jestem u rodziców i posłucham jak mama prosi psa żeby łaskawie zjadł to "otwiera mi się scyzoryk w kieszeni"

5,152

Ewo ... to wcale nie jest okrutne, tylko bardzo prawidlowe ...  Gdy Pyska nie chciala rano jesc, to jej nie prosilam, tylko
przestawilam jej sniadanie na poludnie i wtedy zjadala z apetytem ...
Teraz Pyske odchudzam, bo w czasie cieczki utyla, a to nie jest dobrze dla jej stawow. Niestety, nie moge zwiekszyc jej ruchu
z powodu tej kulawizny ...
Jesli zwierze nie chce jesc, to albo jest chore, albo ma za duzo w doopie ...  lol:lol:

Czuje sie dzis bardzo zmeczona i zaraz ide spac ... Pyska tez poszla dzis do lozka wczesniej, bo juz przed osma, wiec moze obudzi sie
jutro rowniez wczesniej, niz zwykle ...

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie smacznie  i  d o  j u t r a ...   smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/6488n5q6gfs2l.gif

5,153

To już wpół do jedenastej. Nawet nie wiedziałam, że już tak późno. Idę do wanny http://wgrywacz.pl/images/910Wanna.jpeg popływać trochę. Może się nie utopię lol

5,154

To nie jest zamiast dobranocki. Wiersz będzie później

http://wgrywacz.pl/images/3895cf3e52bdf8b5bf2bd78fc.jpg

5,155

Ewa !!!! WAAAnna Tobie zrobi!!!! DOBRZE!!!!!! Sama lubie sie plawicccc w wannie!!!!

Chociaz nie za czesto to robie......!!!!!!

DOBRANOCCCCC!!!!! pa pa

5,156 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2012-01-07 00:00:48)

Osobiście wolę prysznic ale od czasu do czasu wsadzam tyłek do wanny i siedzę dopóki woda nie wystygnie lol:lol::lol:

5,157

http://wgrywacz.pl/images/691srdce_1188405016_113.jpg

Miałam raz ptaka, był mym przyjacielem,
śpiewał mi, że jestem taka, jakich na świecie niewiele.
Cieszyłam się z tego naprawdę, przecież mi uwierzycie,
i nagle ptak wyfrunął poleciał w swe własne życie.
Wyfrunął... zostawił pióro, pustą klatkę na oknie,
dlaczego on znikł tak nagle?
Czyż będę żyła samotnie...?

Miałam raz przyjaciela, było nam z sobą dobrze,
takich jak my jest wielu, nie można więc żyć samotnie.
Cieszyłam się z tego naprawdę, przecież mi uwierzycie,
on znikł jak ptak mój nagle, beze mnie poszedł w swe życie...

Dobranoc Gwiazdeczki

5,158

http://wgrywacz.pl/images/169543Dobranoc_gotowy3.jpg

5,159 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-07 09:19:21)

Witajcie Gwiazdeczki weekendowo ... smilebig_smile:)

Ostatnio coraz szybciej sie wysypiam, bo myli o Pysce zganiaja mnie z lozka ...

Za oknem znowu wzmogla sie wichura, niebo pochmurne i ulice mokre, ale chyba w tej chwili nie pada ... temp. 7 st. C ...

Powoli nabieram wprawy w parzeniu dla Was porannej kawusi, wiec mam nadzieje, ze jest coraz smaczniejsza ... big_smile

Zycze Wam, Zabcie, bardzo udanego dzionka i wspanialego wypoczynku ... i  serdecznie zapraszam Was
do cafejkowego stolu ...
smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/893Zima_sobota_22122011.jpg

5,160

Juz jestem po pierwszym wypadzie na trawnik, bo Pyska obudzila sie dzis wczesniej ...
Nie bylo to dla mnie niespodzianka, gdyz wczoraj poszla spac juz przed osma ...

Pogoda brzydka, choc w tej chwili nie pada, ale godzine temu padalo, bo wszedzie mokro i rowniez caly zewnetrzny korytarz,
przed drzwiami wejsciowymi do mieszkania, jest mokry ...
Znowu ostro pizdzi, a wedlug prognozy pogodny mial byc calkiem przyjemny dzionek ...

Juz wysmarowalam Pysce lape tym mleczkiem ...
Musi ono zawierac rowniez jakis srodek rozgrzewajacy, bo pachnie pieprzowo, a wlasciwie smierdzi ... hahaha big_smile
Po kazdym smarowaniu Pyska dostaje turbo przyspieszenia i wierci sie, jak nakrecona zabawka, nie mogac sobie znalezc miejsca,
bo cos ja najwyrazniej w tym zapachu mleczka drazni.
Jesli bede musiala ciagle aplikowac jej jakies swinstwa, to niedlugo juz w ogole do mnie nie podejdzie i bedzie uciekala ode mnie 
na kilometr ... i jak w takich warunkach mam budowac z nia wiez i uczyc ja posluszenstwa, jesli kojarze sie jej niemal wylacznie
z samymi nieprzyjemnosciami ...
Wiadomo przeciez, ze niemile rzeczy bardziej wchodza nam w pamiec i przycmiewaja te dobre.
Gdyby chociaz byla bardzo za zarciem, to moglabym to zle wrazenie przykryc smakolykami, ale jej na zarciu wcale nie zalezy ...
Niestety, bede musiala zrezygnowac ze szkolenia, bo te pieniadze potrzebuje na lekarstwa.
Za tydzien wraca moj znajomy z Albanii, wiec jeszcze sie zastanawiam, czy od niego stowy na ten kurs nie pozyczyc, ale
zadluzanie sie, czyli wydawanie juz teraz pieniedzy, ktore dostane dopiero w pszyszlosci, do niczego dobrego nie prowadzi ...
i do tego bardzo oddala mnie od przeprowadzki do domku ...

5,161

Witam Gwiazdy big_smile:D:D Wstałam jakieś pół godziny temu i miałam problem z dostaniem się do kafejki. Jovita czy Ty na pewno otworzyłaś drzwi ? lol A może wpadłaś, zrobiłaś kawę i zamknęłaś wrota od kafejki na klucz ??? lol:lol::lol:
Tak czy inaczej dosiadam się z kawą i czekam aż mózg zacznie myśleć lol

http://wgrywacz.pl/images/325ChomikImagebvc.jpeg

5,162

Hej, Dziewczynki !!!   ile mozna spac ???!!!  POBUDKA !!!!! big_smile:D:D   

http://wgrywacz.pl/images/201602060670045ed113d9b6f.jpg

5,163 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-07 12:03:15)

Ewo, witaj ... big_smile  nareszcie !!! big_smile:D   wrota do Cafejki sa otwarte goscinnie na cala szerokosc ... hahaha big_smile 
ciagle chodze i sprawdzam, czy ich szalejacy huragan nie zatrzasnal ... lol

http://wgrywacz.pl/images/174389181207gumka.png

5,164

Oj Jovita Jak Ty głośno krzyczysz z samego rana lol:lol::lol:
Muszę się doprowadzić trochę do stanu używalności http://wgrywacz.pl/images/594Prysznic.gif i zanim pojadę do rodziców polecieć jeszcze z Edkiem do weterynarza na ostatni zastrzyk lol Na dworze chyba zimno i najchętniej zostałabym w domu. No ale cóż, mus to mus. lol

5,165

Witam Zasadówki 

U mnie ciepło i przebija się słoneczko.
Żeby tak było jutro ,bo wychodzę z domu.

Mój najmłodszy pies,nie dał spać w nocy.
Już od kilku dni chrząkał,bo coś mu zawadzało w gardle.
Ale w nocy ,to robił to tak głosno,że budził wszystkie stwory,w tym ludzi.
Jutro miał jechać do weterynarza,ale wrócił teraz ze spaceru i na razie nie chrząka.

Ewka
mojej mamy jamnik,to siedział z nią na kanapie i razem jedli wszystkie posiłki.
Nie raz były awantury,że jest najważniejszy w rodzinie.

Czekam aż Nanas napisze co przywiozła i wszystko opisze ze szczegółami.

5,166 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2012-01-07 13:08:17)

Nanusia to widzę, że wszystkie mamy mają bzika na punkcie swoich psów lol:lol::lol:

5,167

Ewo ... musze glosno krzyczec, bo jest duza odleglosc ... na szczescie, glos mam donosny ... hahaha   big_smile 
Zawsze sie smialam, ze moge go uzywac, jako syreny alarmowej w razie nibezpieczenstwa ... lol:lol:

Moja mama bzika na punkcie zwierzakow nie miala ... brzydzila sie ich ... big_smile Tak naprawde, to nie przypominam sobie, zeby kiedys
jakiegos psa poglaskala, choc byl taki w rodzinie, bo moja ciocia miala.
Moj tata lubil zwierzeta, a szczegolnie psy, choc sam nigdy ich nie mial ... wiec mam to na pewno po nim ...

Nanusiu ... przy licznej trzodzie zawsze moze sie cos przytrafic, mam na mysli potrzebe zlozenia wizyty wetowi, ale zeby
z jednym psem ciagle siedziec u weta, to trzeba miec prawdziwego pecha ... tak, jak ja ... lol:lol:

5,168

witam w poludnie ,,niedawno wstalam ,,ale chwilke popisze i musze dac Karolci kompa ,,zreszta moj kontroler jest w domu i znow mialabym problem ,,dzis jest piekna pogoda ,,tzn..nie pada jest cieplo +5 nie ma wiatru,i mam balkon otwarty,,ciasto pyszne juz pojadlam ,tylko przypalilam spod --cholera ,,ale to nic ,,odklawam ,,da sie zjesc ,,ale trudno cos musialo wyjsc nie tak przy moim pieknym wczorajszym samopoczuciu,,ale wiecie? poszedl spac iza godzinepozniej siadlam na kompa i ten za chwile wszedl do pokoju i mowi ,,znow koputer ???????,,nie wytrzymalam nadalam mu od H,ji..i powiedzialam ze bede siedziec ile chce i kiedy chce i niech sie wreszcie odp,,,,,liode mnie ze go nienawidze i wiele innych przykrych slow ,,ale mnie popuscilo wreszcie

5,169

Widzę Anusia, że pocisnęłaś po tym swoim chłopie lol Ale widocznie należało mu się. Faceta trzeba od czasu do czasu "wypionować" bo inaczej to chodzi jak potłuczony http://wgrywacz.pl/images/744_miech7.gif

5,170

Anusiu
Ewa ma rację.
Jak facetowi co jakis czas nie powiesz ,że ma się odp....,
to będzie się czepiał o byle goowno.

5,171

idze ze mam poparcie dzieki ,,teskni mi sie za klikaniem z Wami..ale widze ze dopiero w tygodniu mam luz ,,wszystko jest takie pogmatwane ,,on ma jakies maniackie poglady podejrzenia ,,zreszta zawsze mial

5,172

ale koniec  o tym,,gotuje obiad ,Rosol makaron,,piersi z kurczaka iziemniaczki do tego buraczki z Biedronki -gotowe,,ja pije -melise--cholera ze tez do tego doszlo ,,ale musze inaczej bede nabuzowana caly dzien,,a nie moge do tego dopuscic ,,

5,173

Cześć Gwiazdeczki
Powoli ogarniam domowy chaos! Dwa tygodnie poza domem to jednak kawał czasu. Ale to były dwa cudowne tygodnie z moim Księciuniem. Młody jest wspaniały, pogodny trochę uparty ale to taki wiek(bunt dwulatka) gada jak najęty. Babcia i dziadek podskakiwali, ćwiczyli, śpiewali. Wygrzebywałam z pamięci wszystkie wierszyki, rymowanki i piosenki, których uczyłam córki. Wczoraj nasz Robaczek miał operację usunięcia wodniaczka (wspominałam Wam kiedyś). Niestety nie było nam dane być przy nim, ale wszystko jest ok. Mały po kilku godz. po zabiegu biegał i kopał piłkę.
Wracając do naszej podróży- 23.12 wylecielismy bez przeszkód, po 4 godz. siedzieliśmy już przy kawie  i w tym momencie zadzwonił kolega zapytaniem czy udało nam się wylecieć, bo zawieszono wszystkie loty  ze względu na mgłę. No to nam się udało!!! Pogode przez cały czas mieliśmy iście angielską. Ciągle padało i było dosyć chłodno jak na UK. Powrót też był niepewny. Od wtorku 03.01 tak potężnie wiało, zawieszono loty z Luton. W czwartek od rana troche wiatr zelżał i mogliśmy spokojnie wylecieć. Za to zięc nie mógł dojechać do domu, bo wichura połamała drzewa i zatarasowały drogi.
No i na koniec ? wielkie wyprzedaże!!!. Z córka pojechałyśmy 26.12(pierwszy dzień wyprzedaży) na 6.00 do sklepu w duzym centrum handlowym. Czekałyśmy ponad godz. żeby wejść do sklepu tyle było ludzi. Nakupiłyśmy  ciuszków dla Księciunia bo po nie właściwie jechałyśmy. Za kilkadziesiąt funtów Młody ubrany jest do przyszłej jesieni.
Ale to co się działo w sklepie to dla mnie był szok. W większości kobiety innych nacji brały wszystko co wisiało, leżało na pólkach. Obładowane koszami pełnymi ciuchów siadały na srodku sklepu,  przeglądały i selekcjonowały jeszcze raz swoje zakupy. Na wyprzedażach byłam już czwarty raz, ale w tym roku to było coś??.niesamowitego. Po dwóch dniach sklepy świeciły pustkami.
Sobie kupiłam dwie bluzki, oczywiście staniki (4 sztuki) trochę ?ubrałam? Dziada i na tym koniec.  Już teraz nie ma takiego szaleństwa jak było za pierwszym razem, kiedy w naszych sklepach oferta była uboga i  wszystko było atrakcyjne. 
To by było na tyle o wypadzie za morze.
Teraz czekam na przyjazd Księciunia do Polski. 18.01 przylecą na kilka dni na chrzciny. Córka może zostanie dłużej, to znowu bedę miała  wesołe dni z Księciuniem big_smile
Teraz Gwiazdeczki musze poczytać czym żyłyście te kilkanaście dni.
Miłego popołudnia i do wieczora

5,174 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2012-01-07 17:02:02)

Anusia wrzuć na luz lol Żaden facet nie jest wart tego, żeby szarpać sobie przez niego nerwy lol Ja to zawsze mówię, że facetowi to ch*j a dupę i kupa szkła lol:lol::lol: Nie oburzajcie się Gwiazdy , które maja normalnych facetów bo to towar deficytowy w dzisiejszych czasach lol i cieszcie się z tego co macie

Wróciłam już do domku. Moja mama pojechała do hipermarketu dużo wcześniej lol Jak jechaliśmy do niej to akurat zadzwoniła żebyśmy jechali prosto do Geanta bo ona już jest tam. Aha i po drodze żebyśmy wzięli ze sobą jeszcze jeden koszyk, bo ten co ma jest już pełny http://wgrywacz.pl/images/5341246.jpg. Oczywiście najważniejsze były podroby dla "wentyla" lol Trzeba być nie lada artystką i nazywać się Maryla C. żeby zapłacić za zakupy, z czego 3/4 to promocje aż 1280 zł big_smile ale to właśnie moja mama jest taka zdolna. Ledwie razem z Michałem zabraliśmy się z tym wszystkim do domu lol

5,175

Tak ładnie napisałam,ale zapomniałam wysłać,jak teraz wróciłam,to mnie wyrzuciło.

Nanas
Ten 26 grudzień,to to szok.
Kiedyś sie namyślałam,co oni potem wstawiaja do sklepów,bo to nie ten dobry towar,co jest naŚwieta a potem na tej wielkiej wysprzedaży.
Ma przyszły rok,pojedzie cała Kafejka i to my sprzątniemy cały towar ciapatym (hindusom )i innym nacjom.

Ewka
Moze Twoja mama dawno nie była w super markecie i jak zobaczyła te promocje,to nie mogła sie opanować.

Pizza wyszła chrupiąca.

5,176

Nanusia moja mama mimo, że te nogi nie ma tak do końca sprawne to raz w tygodniu musi być w okolicznych marketach. lol A trochę jest ich w okolicy: Tesco, Geant, Carrefour, Biedronka. U mnie to już jest zboczenie lol:lol::lol:

5,177

ma zdrowie ta Twoja mama Ewka --tylko pozazdroscic
mnie nie chce sie isc do zwyklego osielowego sklepiku ,zreszta ja mam taka bratowa ,ta lubi wydawac pieniadze dobrze ze moj brat ma duzo kasy bo inaczej nie wiem co by bylo,,ona zawsze sie dziwi jak my wyzyjemy za tyle ile mamy --ona nigdy nie pracowala--ja jej na to ze musimy wyzyc poplacic i jeszcze musimy miec na inne wydatki ,,nawet na podroz do nich ,,mieszka we Wroclawiu,,

5,178

Witajcie Dziewczynki popoludniowo-wieczorowo ... smilebig_smile:)

Posnulam sie z Pyska troche po osiedlowych uliczkach, a raz po lasku ...  W lasku bloto po kostki i zywej duszy, a chodzenie za kazdym
razem po tych samych ulicach jest nudne dla nas obu.  Nigdzie dalej z nia isc nie moge, z powodu bolacej lapy ...
W mieszkaniu przewala sie z kata w kat i zdycha z nudow ... gapi sie na mnie pelna oczekiwania, ze ja zbawie i cos wymysle ... lol 
Dalam jej do obgryzania marchew, to zaproszyla nia cala podloge i musialam ekstra odkurzac ... big_smile
W zyciu nie widzialam tak obrzydliwie nudnego stworzenia, a ona pewnie to samo mysli sobie o mnie ...  http://wgrywacz.pl/images/724502_miech6.gif
tylko, ze ja sama nigdy sie nie nudzilam i nie nudze ... jedynie ona mnie nudzi,  przez to, ze sie nudzi ... hahaha  lol 

Gdyby nie kulala, to wybralabym sie z nia na dluzszy spacer i zmeczyla chodzeniem, bo choc pochmurno i wilgotno, to zimno nie jest ...
albo przegonila po pokoju za sznurkiem, a tak, to tworzy sie bledne kolo ... ech ...
Jezeli nie wylecze jej tej lapy, to sie z nia zamecze ... 
Gdy widzi, ze biore do reki gumowa rekawiczke, albo butelke z mleczkiem, to ucieka i chowa sie za firanka ...

Nanas ... to mieliscie prawdziwe szczescie, ze odlecieliscie planowo, a nie tak, jak moj syn w ub. roku ...
A z wyprzedaza nie ma sie co dziwic ... im wiekszy kryzys, tym ludzie biedniejsi, wiec wyprzedaze maja coraz wieksze powodzenie ...

Nanusiu ... masz swietny pomysl ... hahaha lol  za rok zrobimy nalot na angielskie sklepy cala cafejkowa gromada ... lol:lol:

Ewo ... u mnie tez tak jest, ze najwiecej kosztuja mnie zakupy dla Pyski i one sa najwazniejsze ... hahaha lol   
ale wcale nie dlatego, ze tak ja kocham ... tylko z poczucia obowiazku ...

Anusiu ... mnie tez sie wszyscy dziwia, ze ja jestem w stanie z zasilku to wszystko oplacic, ale Polacy sa dobrymi ksiegowymi ... big_smile
wiadomo, Polak to potrafi ... lol

5,179 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2012-01-07 18:40:24)

No niby ma zdrowie lol ale jakbyś jej Anusia posłuchała to ... ona jest kobietą, której niewiele życia zostało. Chodzi "jak kaczka" bo jednak te nogi wiele pozostawiają do życzenia ale ... do hipermarketu doczołga się. I w żaden sposób jej nie wytłumaczysz tego, że przecież można napisać kartkę z potrzebnymi zakupami. Ona musi być osobiście lol W myśl zasady - Dzień bez wizyty w markecie to stracony dzień Już nieraz próbowałam jej to tłumaczyć ale to "grochem o ścianę. Ona wie najlepiej lol

5,180 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2012-01-07 19:11:21)

Jovi to widzę, że Ty jesteś tak samo ( jak powiem porąbana jak moja mama to chyba się nie obrazisz, kurcze chyba nie) myślącą kobitką lol:lol::lol: jak moja porąbana mamusia. Jeden tylko niuans - Ty robisz to z obowiązku do psa, a moja mama z bezgranicznej miłości do wentylowatego czworonoga lol:lol::lol:
( ale jestem inteligentna kobitka lol że tak ładnie wybrnęłam z tego żeby Jovicie nie powiedzieć wprost, że jest porąbana na punkcie Pyśki)http://wgrywacz.pl/images/380_miech.gifhttp://wgrywacz.pl/images/380_miech.gifhttp://wgrywacz.pl/images/380_miech.gifhttp://wgrywacz.pl/images/380_miech.gifhttp://wgrywacz.pl/images/380_miech.gif

5,181

Ewka ,,zawsze jak mialam cos do mojej mamy i draznilo mnie jej zachowanie to czesciej wolalam zmilczec i robic tak jak ona chciala ,,,bo myslalam wtedy ,,nie wiadomo jak ja sie bede zachowywac w jej wieku ,moze jeszcze gorzej?na starosc ludzie sa dziwni ,ale coz ,,ja juz nie mam mamy  od 17lat ,,iwiesz caem chcialabymjejd dziwactwa znosic byle byla ,,tylko ze ja bylam w tej komfortowej sytuacjii ze bylam od niej daleko 167km,,imialam spokuj za to domownicy mieli za swoje

5,182

Anusia tylko, że Ty masz rodzeństwo a ja jestem jedynaczka lol dlatego to wszystko spada tylko i wyłącznie na mnie. A ja jestem już zmęczona. Chciałabym mieć swoje życie i robić co chcę. Niestety tak nie jest. Jeden telefon starczy, żeby nagle całe moje marzenia legły w gruzach.

5,183

Ewa
nas było dwoje,ale ja byłam pod ręką.
Moja mama z wiekiem stała sie upierdliwa
na dodatek wszystko potęgowała jej choroba,czyli schizofrenia.
Tyle,że ja umiałam sie buntować.Może nie często ale na tyle ,żeby nie zakłócała za nadto mojego życia.

Zresztą kiedyś była podobna dyskusja i wyrodne córki zostały wyzwane.

Chwilami boję się czy ja nie będę gorsza,bo już nie raz mam wszystkich i wszystko w.....
Mam tylko nadzieję,że mój ponieważ jest młodszy ,to wytrzyma ze mną.

5,184

Albo Cię uśpi lol jak będziesz za bardzo upierdliwa lol:lol:::lol:

5,185

HALO!!!!!!!!

Mialam roboczy dzionek!!!!!.........

Swiateczny nastroj albo wystroj domowy "rozebrany" na czynniki pierwsze.........

Jak puuuuusto !!!!!!!!!  ale czysto!!!!!! jestem urobiona pooo kokarde!!!!!!

Jovita to u Ciebie niezla pogoda jak moglas z Pysia spacerowac............

U mnie prawdziwa zawierucha!!!!!! strach do okna podejsc!!!!!!!!

Ciesze sie na wieczor.... wypatrzylam na tvp Historia  "Zolty szalik"  z J. Gajosem w roli glownej

Ogladalam juz kilka razy i ciagle mi malo.........

Lece cos przekasic.........

5,186

Lillao Smacznego !!! lol:lol::lol:

5,187 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-07 20:26:40)

Ewo ... jestem tak porabana na punkcie Pyski, ze najchetniej to bym ja porabala ... hahaha lol ale szkoda mi mojej kasy,
ktora w nia juz wlozylam ... lol:lol:
A ze wydaje na nia wiecej, niz na siebie, to tylko dlatego, ze mam za maly zasilek i na nas obie nie starcza... lol
Na niej nie moge oszczedzac, bo to i tak zemsci sie na mnie, wiec oszczedzam na sobie, ale w koncu przyjdzie kryska na Matyska,
bo wszystko ma swoje granice i moja wytrzymalosc tez ...
Coraz powazniej mysle o poszukaniu dla niej jakiegos zamoznego pana, ktorego nie da rady tak szybko puscic z torbami, jak mnie ...

5,188 Ostatnio edytowany przez Nanusia (2012-01-07 20:29:39)

Ewka58 napisał/a:

Albo Cię uśpi lol jak będziesz za bardzo upierdliwa lol:lol:::lol:

Pewnie mnie psami poszczuje.
Dlatego już prawie z nimi tak cuduje ,jak nasze mamy z jamnikami.
Dlatego psy mnie olewają.

To synowi powiedziałam,że jak będę tak upierdliwa na starośc jak babcia,czyli moja mama,to ma mnie uśpić.

Jutro mnie do wieczora nie bedzie ,bo idę na Targi ślubne.
W tym roku wymyślili za bilet 20 zł.
Istne zdzierstwo.
Idziemy w czwórke,bo jeszcze mama synowej,plus opłata za parking i stówa poleci za ciekawość.
Na dodatek pokazu sukni nie będzie prowadził Oliwier Janiak,tylko Kamel,którego nie lubię.

Jovito
A ten zamozny pan,nie moze być dla Was dwóch?
Dlaczego tylko dla Pysi?

5,189

Nanusiu ... Tobie na pewno upierdliwosc nie grozi ... big_smile  a wiec uchowasz sie przy zyciu ... hahaha lol 
Na starosc wzmacniaja sie negatywne cechy, ktore zawsze mielismy, wiec ludzie z poczuciem humoru upierdliwi sie nie staja ...
patrz na Ewy tate ... big_smile

Ewcia ... ale sie nakluczylas z tym porabaniem, ze juz sie w tym zgubilam i nie wiem, co chcialas mi wlasciwie powiedziec ... http://wgrywacz.pl/images/724502_miech6.gif

Lilllao5 ... dzisiaj byl juz tylko zwykly wiatr, huragan skonczyl sie wczoraj w poludnie ... Nie byl zbyt przyjemny dzien,
ale pochodzic sie dalo ... Pod wieczor zrobilo sie zimniej, ale chociaz momentami padalo, mialysmy z Pyska na spacerach szczescie
i uchowalysmy sie sucho ... big_smile

5,190

//.;//.///,,,,,,,,,,Ewka z Wrazenia jak mnie podsumowalas  na Facebooku tak mi wychodzi post
witajcie Lillao5i Nanusia,,Jovitko nie ma wyjscia ,,znajdz wreszcie zamoznego pana i wyjdzie to na dobre Pysi ,bo watpie czy tobie ,znajac facetow to juz nie ma przyzwoitego ,no ,moze by sie i znalazl ale pewnie jeden na 10000

5,191

Nanusiu ... to chcesz, zebym do Pyski brala sobie jeszcze na glowe i nie tylko glowe  lol  faceta !!! a po co mi to ?...
ja chce miec spokoj i wolnosc ... lol  Teraz Pyska siedzi mi caly dzien na plecach, a pozniej bede miala ich dwoje ... nie, nie  ...
stokrotne dzieki ...:lol::lol:   Mnie moj zasilek wystarczy ... lol

Anusiu ... znalezc kogos dla Pyski bedzie znacznie latwiej, niz dla mnie ... hahaha   bo ona jest mniej wybredna ... lol 
Jej podoba sie kazdy, byleby tylko byl dla niej mily, a najlepiej, zeby mial psa, albo dziecko, takie chociaz 12-letnie ...

Niestety, na razie nie moge dla niej nikogo szukac, bo nikt nie bedzie chcial kulejacego psa ...
W poniedzialek pojde do weta i spytam, czy moga mi koszty tego rentgena rozlozyc na raty, jesli tak, to dam zrobic to zdjecie,
zeby wiedziec, co z ta lapa naprawde jest.

5,192

Jovitko .wyslalm Ci emaila  z karolka i mna,,tzn,,ta druga to ja,Ewka Ty tez masz

5,193

Nanusia Tobie tez poslalam bo przeciez nie mozesz byc pokrzywdzona

5,194 Ostatnio edytowany przez Jovita (2012-01-07 21:46:08)

Anusiu ... dostalam, serdeczne dzieki ... big_smile   Wyszlas przeslicznie ... hahaha lol   Jestes wyjatkowo fotogeniczna ... lol:lol:
Szkoda tylko, ze wloskow sobie nie przyczesalas, bo cos Ci sie warkoczyki skoltunily ... http://wgrywacz.pl/images/724502_miech6.gif

Zdjecie odlotowe ... lol wspaniala pamiatka dla  Karolki ... big_smile

5,195

to moja peruczka Jovitko

wiec tak musialo byc ,,ale jestem piekna ,,prawda?

5,196

bardzo lubie to zdjecie i mija Karolke tez,,,,ale sie ucieszy jak jej powiem ze masz jej zdjecie ,,lasa na pochwaly

5,197

Ewka poprawilas mi dzis humor nawet nie zdajac sobie sprawy jestem jak nowa,,gdzies zla aura odeszla ,,dzieki co ja bym bez Ciebie robila ,,zawsze masz jakis dobry na mnie wplyw ,,jak nie obiecasz mi dokopac to pewnie bym do doktora nie poszla ,,teraz znow wyciaglas mnie z dola przez pochwalenie mnie jaka jestem piekna..

5,198

Dzięki Anusia lol Ujęli Cię jak gwiazdę na fotosie lol:lol::lol: To pewnie Karolcia była na jakiejś wycieczce ? Jovita mój tata nigdy nie był upierdliwy, a ponieważ ja mam jego charakter to optymistycznie patrzę w przyszłość lol:lol::lol:

5,199

dziewczyny przeczytalam emaile   dziekuje

5,200

Anusia bo ja robię takie czary - mary i już jest ok lol

Posty [ 5,136 do 5,200 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024