Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,486 do 4,550 z 6,268 ]

4,486

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Hey Myszki ..... lol
cosik się wybudziłam .... siedzę cichutko ... to może wyjaśnię jeszcze ... może uda mi się w jednym poście...:lol:
Ewcia dzięki za telefony http://s14.directupload.net/images/111218/dugh5rtv.gif zwłaszcza wiosenne !!! lol senks !! za wiersz imieninowy .. jesteś genialna z tym układaniem lol:lol:

od jakiegoś czasu nagle - nie miałaś o czym ze mną rozmawiać - rozmowy były krótkie z przystanku - ok!
jakiś miesiąc temu zapytałaś mnie czy piszę czy rozmawiam z Morawką ???? tyle że czasami zaskakuję powoli ..
potem zajarzyłam czyje to pytanie lol ... odpowiedziałam ,że tak jakiś tydzień temu ... zgodnie z prawdą ....
dlaczego mam się kryć i cyganić ...to tego nie rozumię hmm   
od tego czasu - nie pisałam ani nie  rozmawiałam na skype ... bo adres zmieniła .. nie podała nowego ok! szanuję i to ...!!! lol
czytam ją nadal regularnie lol bo lubię lol !!!! a co????? Mi !!!! - nie zalazła za skórę lol!!!
zupełnie Cię nie rozumie   dlaczego jesteś tak jednostronna i tak zaciekle ... wyrażasz tą samą opinię o różnych osobach z innych Cafejek ..........

mnie też uderzyło  wsześniej  słowo "bachor" ... pominęłam ...  bo czasami ja też coś palłam ... nie będziemy się przecież chwytać za słówka .....
nie wszyscy co czytają - mają odwagę!!!! - napisać tak jak to zrobiła Pigwa !!! .... ale NIE WOLNO !!! o Nie Nie !!! hmm hmm
jak czytałam ją - to potakiwałam głową !!  hmm zgadzałam się z nią w każdym słowie !!!!! lol:/:lol:

ok ...  dość mojej krótkiej szczerości ...:lol:   http://s7.directupload.net/images/111218/hcssnroo.jpg Was dziewczynki Anusia,Rybka,Nanusia,Nanas,Mufa no i Ewka
czytam Was   a co ???? lol i nie tylko JA!!!! lol lol  ....

Zobacz podobne tematy :

4,487

Witajcie Gwiazdeczki niedzielnie ... smilebig_smile:)

Tak sobie myslalam, ze dzis ja zaparze dla Was poranna kawusie ... big_smile   i mam nadzieje, ze obudzi Was jej upojny aromat ... big_smile

Moja psia sluzba, niestety, nie zna wolnego dnia ...  ale dzis tez chrapnelam sobie ciut dluzej ...  big_smile

Gdy wstalam sloneczko bylo juz w polu mojego widzenia, ale teraz przykryla je wielka ciemna chmura ... Obejrzalam dobrze niebo
i widze rowniez sporo blekitu, wiec moze nie bedzie tak zle ... big_smile   temp. na razie 2 st.C, a ma byc 5 ... pizdzi, ale to jeszcze nie sztorm ...
Jakos tym razem prawdziwy sztorm dokuczal glownie zachodniemu wybrzezu, a do mnie nie doszedl ...
Nie wiem jaka byla prognoza pogody, bo przez Ostatniego samuraja nie widzialam dziennika ...

Dziewczynki,  z a p r a s z a m   na poranna kawusie ... smilebig_smile:)

Zycze Wam, Drogie Zabcie, baaardzo przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/183Niedziela_Jesien.jpg

4,488 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-12-18 10:57:57)

Obudził Jovita lol Właśnie przed chwilą wstałam i poczułam ten zapach zaparzonej przez Ciebie kawy lol:lol::lol:

Wyglądam przez okno i za cholerę nie mogę ustalić jaka jest pogoda. Termometr http://wgrywacz.pl/images/103termometr.jpeg stojący na balkonie zwiał gdzieś wiatr. Także tylko jedno mogę stwierdzić jest widno lol:lol::lol:
Muszę dzisiaj wyciągnąć maszynę do szycia http://wgrywacz.pl/images/388maszyna_do_szycia.gif i poprawić Marcie spodnie. A tymczasem idę do kuchni zrobić jakieś śniadanie http://wgrywacz.pl/images/997jem8.gif

http://wgrywacz.pl/images/130niedziela.gif

4,489 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-12-18 11:00:09)

Pyska chrapie w najlepsze ... nie obudzila jej nawet moja krzatanina ... big_smile   
Od dwoch dni znowu posypia tez w ciagu dnia, jak dawniej, a nie tylko 3-4 razy po 5 min., jak przez ostatni tydzien ...
Najwyrazniej burza hormonalna troche sie u niej wyciszyla ... wprawdzie nadal sie nudzi, ale juz nie tak strasznie niespokojnie ...
Tesknie troche za laskiem ... hahaha  big_smile  no, nie tak, zeby chodzic na obchod 3 razy dziennie, jak lesniczy  lol  ale chociaz raz czy dwa ...
bo snucie sie po tych samych osiedlowych uliczkach tez zbyt atrakcyjne nie jest, tym bardziej, ze Pyska nadal kuleje, wiec nie chce
jej forsowac i isc z nia gdzies dalej ...
Niestety, z tego, co widze, wizyta u weta nas nie ominie ...
Kolezanka dala mi wieksza czesc naleznosci za bieznie, a reszte  po swietach, bo dostanie dodatek z urzedu ...
Oczywiscie powiedzialam jej, ze nie ma sprawy i moze splacac mi w ratach, ale ona chce w nowy rok wejsc bez dlugow ... 
Najgorsze, ze dala mi banknot 200 euro, a tutaj przyjmowane sa tylko banknoty do stowy ... wieksze nominaly, wylacznie w banku,
wiec zeby zaplacic u weta musze najpierw isc do banku i wplacic te pieniazki na konto, bo nigdzie mi nie rozmienia ...
Tak wiec jutro musze isc do centrum, co wcale nie jest mi na reke, bo strace sporo czasu ... ale innej rady nie ma ...
Mialam nadzieje, ze Pyska nadwyrezyla sobie tylko sciegno i ze z czasem to samo minie, gdy bedzie miala mniej ruchu, ale nie mija ...
Przy okazji kupie dla niej tabletke odrobaczajaca, bo juz czas na zaaplikowanie ... no i kropelki do oczu ...
Od poczatku ma zaczerwienione oko ...
Wet stwierdzil, ze to nic nie jest, ze tylko lekkie podraznienie i nic jej na to nie dal ...
Co pare dni przemywam jej oczy rumiankiem, ale to niespecjalnie pomaga ...
Teraz nie szaleje juz przeciez po piasku na plazy, a oczy nadal nie sa tak czyste, jak wedlug mnie byc powinny ...
Moze po kropelkach beda ladniejsze ... 
Buldogi bardzo czesto maja zaczerwienione oczy, ale np. Kuba nie mial ...
Dzis czeka mnie dalszy ciag odgruzowywania goscinnego pokoju ... hahaha big_smile 
Z wiekszoscia rzeczy, juz sie uporalam, a teraz zostaly mi juz tylko drobiazgi do pochowania ...
Zrobie tak, jak Nanusia ... big_smile  wezme pudlo i wszystko do niego wrzuce ... big_smile   tylko czesc musze zabezpieczyc gazeta,
bo sa to rozne ozdoby, ktore moga sie uszkodzic  ...

Ewcia ... to dobrze, ze do Ciebie dolecial ... big_smile  mam nadzieje, ze obudzi tez i inne Dziewczyny ... big_smile
Przypomnialas mi o maszynie do szycia ... musze ja dac do naprawy  i ... po biezni ... hahaha lol  nic mi z niej nie zostanie ...
jedynie wspomnienie ... lol  ale dobre i to ... big_smile

A teraz biore Pyske za pierze i na powietrze swieze ... lol 
Sloneczko znowu sie pokazalo, a chmura przesuwa sie dalej na wschod ... big_smile

http://wgrywacz.pl/images/6636502cxb0rc.gif

4,490

Pamiętam Jovita jak miałam kiedyś psa w pewnym momencie też zaczął kuleć. Weterynarz stwierdził, że pies za szybko urósł i trochę za dużo waży i kości łap tego nie wytrzymują. Dostał jakiś specyfik na wzmocnienie gnatów i po czasie chodził już normalnie lol

4,491

Ewo ... masz racje ... a u buldogow, ktore sa ciezkie, takie problemy dosc czesto wystepuja ...
Odkad zrobilo sie zimno i deszczowo, Pyska troche podtyla, bo ma znacznie mniej ruchu w stosunku do okresu cieplego ...
gdyz odpadly jej szalencze zabawy z psami ...
Do tego ma krepa budowe, jak to buldog i juz zaczyna sie rozszerzac .. big_smile przy tym jest bardzo skoczna, a skoki sa bardzo obciazajace
dla stawow ... 
Wizyta u weta za samo "dzien dobry" kosztuje 30 euro, a do tego dochodza koszty ew. badan + leki ...
Leki dla zwierzat sa drozsze, niz dla ludzi,  bo zwierzeta to luksus ... hahaha lol a za luksus trzeba placic ... big_smile
tak wiec przynajmniej stowka mi peknie ... jesli nie bedzie konieczne przeswietlenie, bo jesli bedzie to i 2 stowki nie wystarcza ...
Z Kuba tych problemow nie mialam, a Pyska ma wszystkie dolegliwosci psiego swiata ... hahaha   i ona urodzila sie i wychowala
w dobrych, domowych warunkach, a Kuba przez pierwsze 3 m-ce zyl w szopie, na slomie ...
Ten buldog francuski u mojego ex. tez nie mial zadnych zdrowotnych problemow, chociaz latal, jak torpeda i skakal, a bylo z niego
kawal byka ... bardzo szeroka, umiesniona klata ...  i wazyl dobre 20 kg, co na te rase jest bardzo duzo ...
No, ale z tym jest tak jak u ludzi ... sa dzieci zdrowe i sa tez chorowitki, ktorym czasem ta chorowitosc przechodzi, a czasem zostaje ...
Jak do tej pory, Pyska jest, niewatpliwie, najkosztowniejszym psem, jakiego mialam ... i nie chodzi tu o jej cene, jako szczeniaka,
bo kosztowala tyle samo, co Kuba, a o 100 euro taniej, niz ten killer o niebiesciutkich oczach, ale o jej utrzymanie ...
Oczywiscie, wiem, ze zawsze moze byc jeszcze gorzej ... hahaha big_smile  bo psom zdarzaja sie choroby, czy wypadki, wymagajace
kosztownych operacji i dlugotrwalego leczenia, czasem przez cale ich zycie ...

4,492

witam w poludnie
ale Karolka jak zwykle okupywala kompa jak zwykle w weekend,,,,,,,
bylam na nia dzis wsciekla ,wstala o 6  tej i zrobila mi kawe ,,ale ja tak mocno spalam ze zapach nie czulam ,,to mnie obudzila i pokazala mi ze mam zrobiona kawe,, i co mialam robic?????zacislam zeby i zaczelam chlipac te kawe ,,dobrze ze chociaz dobra robi ,,pokazalam jej kiedys ile ma sypac..

4,493

zaraz jade do sklepu po ostatnie zakupy ,,i juz bede miala spokuj,pozniej obiad zrobie mam juz wszystko podgotowane tylko ziemnieki wstawie pozniej..a na deser nic --ciasto zjedzone wczoraj ,,nie zostalo okruszka...

4,494

moj men poszedl sie golic --wiec czekam ,,wlasciwie to ja mu kazalam sie ogolic bo ten to najchetniej by zapuscil brode ,,zaraz zaczne sie ubierac ,juz sie popacykowalam troche ,,musze jakos wygladac,,spadam do pozniej,,

4,495 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-12-18 14:11:35)

Obiadek już mnie się prawie ugotował http://wgrywacz.pl/images/423gotuja.gif także smacznego - dziękuję siadamy zaraz i jemy.

Widzisz Anusia jaką masz kochaną dziewczynkę lol Chyba tą swoją jędzolę wyślę do niej na nauki big_smile:D:D

4,496

Witajcie Dziewczynki popoludniowo ... smilebig_smile:)

Godzine temu wyszlo u mnie piekne sloneczko, wiec zrobilam z Pyska obchod najblizszej czesci osiedla ... niestety, w polowie drogi
nadciagnela brzydka chmura i zaczal padac deszcz z drobnym gradem ... Zacinal mocnym skosem i doslownie wbijal mi w policzki igly ...
tak to odczuwalam ...
Znajdowalysmy sie pod samym brzegiem tej chmury, wiec po przejsciu jakichs 100-150 m udalo sie nam od niej uwolnic i weszlysmy
znowu pod wplywy slonca ... ale co zmoklysmy, to zmoklysmy ... big_smile

Za kazdym razem, gdy zjezdzamy na dol, biore cos do komorki ... Jedynie ten Legmagic musze zniesc odzielnie, bo jest za ciezki
do niesienia w jednej rece ...

Teraz zrobilam sobie krotka przerwe na nalesniki z jablkami i zaraz zabieram sie do dalszej pracy, bo mam bardzo ambitny plan
dzis jeszcze
ten pokoj skonczyc ... i wstawic tam juz klatke ... a wlasciwie z klatka poczekam do jutra i zrobie to przed poludniem, zeby Pyska
miala caly dzien na oswajanie sie ze swoim nowym miejscem pobytu ...
Wole nie robic jej takich niespodzianek bezposrednio przed pojsciem spac, bo moze marudzic przy zasnieciu ... 
Niech wiec najpierw zapozna sie dobrze z pokojem w ciagu dnia, zanim zamkne ja w nim rowniez na noc ...

Dzis znowu spotkalysmy, tak jak zreszta i wczoraj, jedna z najlepszych przyjaciolek Pyski Layle, miksa dobermana z jej pania pol Polka ...
Pewnie byly w lasku, bo jej pani prowadzila rower ... mysle, ze Layla biegala luzem, a jej pani jechala w lasku na rowerze, zeby
dac sie jej szybko wybiegac ...
Tak jak i wczoraj, walczyla z Layla na ulicy, co jakis czas puszczajac rower, ktory upadal na plyty ... 
Dzis do nich podeszlysmy i okazalo sie, ze Layla od paru dni jest nieznosna ...
Layla jest o 2 tyg. mlodsza od Pyski, wiec tez weszla wlasnie w wiek dorastania i kto wie, czy za jakies 2 tyg. tez nie dostanie cieczki ... big_smile
U Pyski tez sie tak zaczelo ... najpierw ze 2-3 tyg. wczesniej zauwazylam wyraznie pogorszenie sie w zachowaniu ...

Przed 12-ta zadzwonila do mnie kolezanka, ta z kursu komputerowego, , z pytaniemczy moze wpasc do mnie dzis o drugiej ...
ale oczywiscie, odmowilam ...  bo po pierwsze mam robote, a po drugie do tego typu wizyty musze sie nastroic ...  hahaha big_smile
Ja nie siedze z palcem w nosie i nie czekam na niespodziewanych gosci ...  lol 
Powiedzialam zgodnie z prawda, ze do swiat nie mam czasu, ale moze wpasc zaraz po swietach ... na co ona stwierdzila,
ze jest bardzo zajeta i wpadnie dopiero po Nowym Roku ... dobrze, tez mi pasuje ... big_smile
Wyrazila wielkie ubolewanie, ze sprzedalam bieznie, bo ona chetnie by ja wziela ... To prawda, kiedys mi o tym wspominala ...
Komode tez miala ode mnie wziac, ale zrezygnowala z powodu braku kasy ... a cena komody, to 1/5 ceny biezni ... big_smile
Ona wszystko chetnie by wziela, ale tylko w slowach ...  Wczesniej wyrazala tez ochote na moj regal i na moj zestaw wypoczynkowy ...
a gdy chcialam je sprzedac, to zdecydowala sie tylko na jedna lampe z duzego ... lol i to tez nie dla siebie, tylko dla jednego kumpla ...
Lampy nie sprzedalam, bo skoro wszystkie duze meble zostaja, to dla 10-15 euro nie bede sobie rujnowac wystroju wnetrza ...
A teraz dam Pysce zarcie, bo juz krazy blisko kuchni i wracam do mojej pracy ... big_smile

4,497

Jovita tak wynosisz i wynosisz do tej komórki, że mam wrażenie jakby ona była z gumy lol

Ja już po obiadku i do wieczora nic nie robię. Po prostu nie chce mi się. Był dzisiaj u mnie mój Michał, ale posiedział tylko chwilę. Synowa się rozchorowała i musiał śmigać do domu.
Widzę, że chyba większość Gwiazd albo wypuściła się po zakupy albo jeszcze sprząta do jakaś taka cisza dziś sad:(:(

4,498

Ewka nie ma sprawy Karola ma zakodowane i juz chyba tego jej nikt ani nic nie oduczy ..ale swoja corcie mozesz przyslac ,,ale co dobre to jest to ze luzka nie zlozyla ,,ale jej powiedzialam dzis ze caly dzien leze w luzku                          Jovito to  masz pracowity dzien ,,ja tylko skoncze obiad i ide sie wylegiwac ,,nie wiem czy poleze dlugo ,,ale przynajmniej posiedze pod koldra..wrocilam z Biedronki i tam Karolka sie obrazila na mnie --bo chciala taki kuferek z malowidlami dla malych dziewczynek --39,99 zl,,ale ja jej powiedzialam ze nie mam pieniedzy i byla tak obrazona jak nie wiem co ,,pozniej zaczeli sie klucic z ojcem --na szczescie przy aucie ,,az nie wytrzymalam i powiedzialam ze jestesmy rodzina wariatow i nie mam zamiaru wiecej nigdzie z nimi isc i wstydzic sie za nich ,,ten glupek to sobie nie odpusci i wrzeszczy glosno ,,ale pozniej mi mowi ze on ylko mowil,,nie wiem czy on nie slyszy siebie?od dzis sama bede robic zakupy ,,wole dzwigac sama jak sie z nimi uzerac

4,499 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-12-18 15:42:51)

Cezary ściągną mi programik, dzięki któremu mogę się "upiększyć". No i proszę oto próbka mojego "talentu" http://wgrywacz.pl/images/798_miech.gifhttp://wgrywacz.pl/images/798_miech.gifhttp://wgrywacz.pl/images/798_miech.gif

http://wgrywacz.pl/images/122111218_142934.png

http://wgrywacz.pl/images/385111218_144126.png

4,500

pieknie wygladasz --naprawde super
ale jakbym Cie zobaczyla wieczorem gdzies na ulicy --spieprzala  bym jak najdalej od tej osoby

4,501

Witam Zasadówki 

dopiero teraz usiadłam i to tylko dlatego,że zgłodniałam.

Co świeta jak się dobrze przyjrzę kwiatom,to okazuje sie ,że albo liście są do przycięcia ,albo do umycia albo doniczki są brudne,albo a właściwie wszystko na raz.
Jeden tylko wywaliłam.
Za dużo ich mam,ale niektóre porosły takie wielkie,że żal mi wywalic.
Żeby je podlać to potrzebuję 18 litrów wody.

Basiu
Piszesz,że czytasz,to może wyjątkowo też mi napiszesz.
Czy przyszli teściowie odwiedzaja się z Twoim byłym?
Tzn,czy on ich zaprasza a oni jego ,czy jego z tobą?
Bo właśnie się dowiedziałam,że teściowie zaprosili na II Święto mojego byłego.
Zrobiło mi się głupio i zaprosiłam ich na I Święto do mnie ,ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi.
Z tym ,że ja ich już poznałam przy okazji urodzin synowej i byliśmy razem na grzybach a mój były tylko raz przypadkowo natknął sie na teścia i zamienił z nim 2 zdania.
Wiesz ,że u nas na dodatek mój były nie jest sam i ja też.

Ewka
pokaż jeszcze inne wcielenia.

4,502

No to jeszcze jedno zdjęcie lol:lol::lol:

http://wgrywacz.pl/images/352111218_161157.png

4,503

A czy przypadkiem nie wiecie co się dzieje z Mufą ? Od paru dobrych dni się nie pokazywała.

4,504

Witajcie Dziewczynki wieczorkiem ... smilebig_smile:)    Moze to jeszcze tak niecalkiem wieczor, ale jest juz ciemno ... big_smile

Sprzatanie w pokoju goscinnym zakonczone i pokoj czeka na przyjecie swojego stalego goscia ... Pyske ...  lol 
Wszystko odkurzone i wymyte ...  Jeszcze tylko jutro rano wyniose dywany, a wniose klatke i poduszke ...
Dostalam niesamowitego popedu do roboty ... lol  gdyby nie padalo, to nawet obmylabym okna ... hahaha
Jutro wkrocze do sypialni i w ciagu 3-4 godz. powinnam sie z praca uporac, a pozniej bede przywracac dawna swietnosc duzemu pokojowi ... big_smile
Kuchnia jest we wzglednym ladzie, wiec duzo czasu mi nie zabierze ...  Codziennie zrobie jedno pomieszczenie, zeby sie nie przepracowac ... lol

Ojej ... i znowu pora wyjsc na spacer, a po nim wieczorne karmienie ... big_smile  a dopiero co cupnelam przy lapku ...

Ewcia ... krolewna zakleta w zielona zabke jest przesliczna, pelna niesamowitego wdzieku ... hahaha   lol  ale ...
no nie ... zobaczylam Twoje kolejne wcielenie i odjelo mi mowe ... hahaha  http://wgrywacz.pl/images/732takaemotka.gif   
To ostatnie jest jeszcze lepsze od srodkowego, chociaz te niebiesciutkie oczy sa takie urzekajace ... lol:lol:

4,505

Nanusiu czytam to i Ci odpisze ...na pytanko ....
No co TY !!!??? lol:lol: z eksem syn się nie widuje praktycznie a dopiero takie coś lol
ja też z nimi widziałam się tylko na działce latem .... jest czas ..na oficjalne odwiedziny ..
nie wiem jak to będzie ... bo syn kiedyś nawijał o takiej wizycie ... to jest dylemat lol
Eks jak jest trzeźwy - to spoko gość ... może odwalimy ten cyrk!!! lol jako rodzice .. i pojedziemy lol:lol: a co ??? lol
czas pokaże lol:lol:                  spadam............

4,506

Jovi w tym programie można robić kupę śmiesznych rzeczy lol Jeszcze nie do końca znam jego możliwości.

Właśnie przyjechała moja córka, niestety z tym swoim najdroższym sad Ale pocieszam się, że niedługo pojedzie on do domu.

4,507

Po drodze z ostatniego spacerku zahaczylysmy o komorke i wzielam na gore wozek ... Teraz zostaly mi juz do zniesienia ciezsze rzeczy,
ktorych nie udzwigne w jednej rece, wiec wszystko zaladuje na wozek i zwioze ...  bo przeciez w drugiej rece dzierze smycz z Pyska ...
i teraz musze ja trzymac mocno, by nie wyrwala sie do jakiegos psiego przystojniaka ... http://wgrywacz.pl/images/732takaemotka.gif   od wczoraj bowiem jest wyraznie
chetna stracic swoja sucza cnote ... lol  a ja, jak przyslowiowy Cerber stoje na jej (cnoty) strazy ... http://wgrywacz.pl/images/642emox.gif
Sasiadka z mojego korytarza, ktora ma przemilego, posunietego w latach (13) kundelka powiedziala mi 2 dni temu, ze jej pies nagle chce
o wiele czesciej wychodzic na spacer ... lol  On jest wybitnym domatorem i do tego psim staruszkiem, a teraz ciagle siada przy drzwiach,
zglaszajac potrzebe ... lol 
Sasiadka mylslala, ze psina na starosc ma problemy z pecherzem ... a on ma zupelnie inny problem ... http://wgrywacz.pl/images/527_dblpt_haha_dblpt_.gif
Piesek stary, ale widac, jary ... hahaha  lol  Ta sasiadka mieszka dwa numery dalej, wiec musi przechodzic obok moich drzwi ...
Ten wielki, gruby labrador, ktory kiedys o malo nie wygryzl Pysce oka, teraz juz z daleka az sie smieje  lol  i ciagnie swoja pania
razem z wozkiem akumulatorowym, na kotorym ona siedzi, na druga strone ulicy, by dac Pysce obrzydliwie obslinionego calusa ...  http://wgrywacz.pl/images/732takaemotka.gif

Ewcia ... strasznie fajny ten program ... hahaha lol   tylko ja nie mam kamerki ... 
Widze, ze typowe, sympatyczne uklady tesciowa-ziec ... lol

4,508

Witam wieczorowa pora!!!! (wczoraj grasowalam po nocy "latalam " po programach tv. polskich i niemieckich)

Kiedy sie juz "nalatalam" siadlam do kompa chcialam skrobnac slowko a tutaj kafejka zamknieta...................

a ja nie mam klucza!!!!!!

poczytalam sobie na szybkooooo   usmialam sie z EWKI  sprzatania ....... ja  ostatnio tez wszystko robie jednoczesnie.......
Anusiu pieklas ciasto migdalowe  !!!!!                                                                 
z CIEBIE to prawdziwa gospocha !!!!!   a starym sie nie przejmoj   ze glupio "gada" moze w wigillie przemowi
LUDZKIM glosem.....

Jovita  u mnie dzisiaj zawierucha !!!!! sniezylo deszczylo zaraz pomyslalam ze w taka pogode zadna przyjemnosc
spacerowac z Pysia to raczej koniecznosc!!!!!

Choinka ubrana  jaka cuuudna (moje dzielo)  men tylko oswietlil
jutro po malu biore sie za gotowanie wigilijne bede pracowala nad cwikla a pozniej kazdego dnia inna potrawa.......

a teraz ide nalac sobie kieliszeczek "zoltej klasyki"  czyli ajerku
mialam pracowity dzionek..............

4,509 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-12-18 20:49:40)

Wiesz Jovita ten chłopak nic mi złego nie zrobił. Może ja po prostu byłam inaczej wychowana i dlatego pewne jego gesty i sposób postępowania absolutnie mi nie odpowiadają. Przykład: wchodząc do czyjegoś domu w czapce zanim się powie "dzień dobry" kultura nakazuje, żeby tą czapkę zdjąć. Dzwoni do Marty i nie może się do niej dodzwonić. Wiedząc o tym, że ona jest ze mną, dzwoni na mój telefon, po czym nie mówiąc dzień dobry i przede wszystkim nie przedstawiając się mówi - pani da mi Martę.
Może i to są szczegóły na które nie powinnam zwracać uwagi, ale zebrawszy to wszystko do kupy powstaje jeden wielki negatywny obraz tego osobnika.
Zresztą powiedziałam Marcie, że im dłużej go znam tym bardziej go nie lubię. Ale to jest tylko i wyłącznie jej sprawa. Przecież to nie ja układam sobie z nim życie.

4,510

Wozek juz zwieziony i rozladowany ... big_smile 

To parawda, Ewcia, moja komorka jest z gumy ... hahaha lol  ale tak naprawde, to przeciez wiosna odjechal z niej rower,
a moj rower, to byla wieeelka kobyla ... lol  wiec pozostawil po sobie mnostwo miejsca, ktore wlasnie zapelnilam ... big_smile

Nanusiu ... znam ten bol z kwiatami, bo tez tak mialam, ale juz nie mam, bo je wydalam ...  Zostaly mi jeszcze tylko 2 sansewirie
i takie oryginalne rurki, ktore tak sie rozgalezily na boki,  ze nikt ich nie chce, bo zajmuja za duzo miejsca ... 
Bambuski krecone wlasnie zlikwidowalam, tnac je na kawalki, bo na dluzsza mete te zelowe granulki nie zdaja egzaminu i bardzo
brzydko to w wazonie wyglada ...

Anusiu ... Ty caly czas ciezko pracujesz, duzo ciezej, niz powinnas, wiec odpoczynek baaaardzo Ci sie nalezy, ale ja glownie
sie bycze, wiec dobrze, ze chociaz na koniec roku dostalam kopa do roboty ... big_smile  Jest nadzieja, ze w nowy rok wejde w calkiem
ladnie wysprzatanym mieszkanku ...  och, jak bedzie milo ... hahaha big_smile 
A co do tego rannego parzenia kawy przez Karolke, to moze ufunduj jej jakas nagrode, jesli przyniesie Ci te kawe do lozka pozniej ... big_smile

4,511

Lilllao to może i ja poproszę kieliszeczek tej "żółtej klasyki" lol:lol::lol:

A co do mojego sprzątania to ja już od parunastu lat "siedzę" w branży profesjonalnego sprzątania i trochę inaczej to robię niż zwykli śmiertelnicy lol:lol::lol: Zresztą najważniejszy jest efekt końcowy big_smile:D:D

4,512

jestem polezalam juz i zdrzemnelam sie troche ,,ale teraz juz Karoli glowe umylam bo ona nie umie sobie splukac ale pod prysznicem jest dobra godzine,,,,Lillao5 --upieklam Ciasto migdalowe ,,nie moglam sie oprzec--to nie to ze jestem dobra gospodynia ale temu ze lubie jesc,,ale tylko ciasta,,dobrze ze nie tyje hihihi,,Jovita Karolci mam cos dac w zamian za to ze mi robi kawe? najchetniej bym jej przylala ,,bo chce spac a ona mi funduje pobudke ,,,,zartuje nigdy bym jej za to nie zbila,,,

4,513

Ewka ,,,nic nie poradzisz ,,ja tez mialam przeboje rozne z przyszlymi zieciami i niby zieciami ,,ale one musialy same przejrzec na oczy ,,dopiero pozniej mi mowily ze byly glupie ze mnie nie sluchaly,,oj przeszlam ja z nimi przeszlam

4,514

No dziecko Anusia chciało dobrze. Aż Ci zazdroszczę. U mnie jest zupełnie odwrotnie. Jak jestem w kuchni to moje dziecko krzyczy - Mamo, jak będziesz robiła kawę to zrób i mnie lol Czasami ja też tak robię i dzięki temu mam kawę zrobioną przez córkę lol:lol::lol:

4,515

Ewo juz tobie nalewam......
wysstarczy mam cala flaszke  ...... w twoim towarzystwie bedzie jeszcze lepiej smakowac!!!!!
to przeciez taki babski truneczek
szkoda ze nie umie jeszczeeee wstawiac obrazkow????
Ale zaraz po swietach biore sie za edukacje!!!!!!!

4,516

Nanusia --to w domu masz oranzerie  cala,,tyle kwiatow to mielismy jak zyl moj tato,,,jak zmarl to wszystkie pomarnialy do roku czasu ,,on sie sam zajmowal kwiatami ,podlewal --gadal do kazdego ,,mysmy tez prubowali tak samo robic jak on ale to nic nie dalo--moja Kasia tak samo ,,ma mase kwiatow i jaki by nie posadzila to jej pieknie rosnie,,

4,517

Lillao5 ,,moze sie nauczysz ,,ja tu jestem prawie dwa lata i nie potrafie ,,ale tak naprawde jeszcze nie prubowalam ,raz -tak ale sie szybko zniechecilam i dalam sobie spokuj

4,518

Ewcia ... kiedys zawsze robilam dziesiec rzeczy na raz, bo duzo robilam ... hahaha lol  Bylam aktywna przez caly dzien,
rowniez ogladajac Tv robilam cos jeszcze, bo szkoda mi bylo czasu ... ale teraz robie tak malo, ze skupiam sie na konkretnej czynnosci,
chyba, ze akurat cos mi sie jeszcze przypomni ...
I masz calkowita racje ... liczy sie wylacznie efekt koncowy ... hahaha :  w koncu ten piekny swiat tez powstal z chaosu ... lol:lol:

Lilllao5 ... Holendrzy produkuja swietnego adwokata marki Bols, ale kupuje go w Niemczech, bo w Holandii jest niedostepny ... lol 
Tutaj sa tylko takie slabiutkie, geste papy dla bezzzebnych staruszek ... http://wgrywacz.pl/images/732takaemotka.gif  ktore to uwielbiaja ... lol
A ja dzis popijam mojego ulubionego drinka ... czerwone winko z woda mineralna SPA, o smaku owocow lesnych ... mmmmmm
niebo w gebie .. lol
Jutro musze kupic caly karton ... hahaha   bo jesli mam tak ostro pracowac caly tydzien, to wieczorkiem bedzie mi sie nalezala
odprezajaca nagroda ...:lol:

4,519

chcialo ,,chcialo ale ja tez chce spac ,,a ona mnie jeszcze budzi o szostej rano--musimy sobie obydwie pogadac,,musze jej wytlumaczyc ze moze mi robic kawe ale jak sie obudze
w czwartek ma jaselka w szkole i mowie jej kiedys ze tez przyjde -a ona na to ze mam nie przychodzic ..za dwa dni przyniosla w zeszycie korespondencje od wychowawczyni  ze rodzice sa zaproszeni i mowie jej ze pojde ,,ta znow ze nie ,,wiec jej mowie ---dobrze moge nie isc ,ale bede mamy jej kolezanek i mama Mikolaja ,,wiec bardzo niechetnie mi powiedziala ze moge isc..........naprawde dobra corka --wstydzi sie matki

4,520

Tak czytam, że likwidujecie kwiatki. Ja bym nie mogła. U mnie w domu jest prawie jak w dżungli. Marta mówi, że brak nam tylko Tarzana lol Z tym, że ja mam parę ulubionych gatunków, które sama rozmnażam.

http://x.garnek.pl/ga6987/d23c84cf025858a3471273a3/kwiaty_doniczkowe.jpg http://images28.fotosik.pl/323/1b8a1207d151491c.jpg http://www.megapedia.pl/w/35/trujace-rosliny-w-domu.jpg

4,521

lilllao5 napisał/a:

szkoda ze nie umie jeszczeeee wstawiac obrazkow????
Ale zaraz po swietach biore sie za edukacje!!!!!!!

Wklejanie obrazków jest wbrew temu jakby się wydawało bardzo proste. Mam gdzieś instrukcję. Poszukam jej i Ci wyślę na maila. Ale trochę później.

4,522

Anusiu ja raczej jestem uparta..... i jak cos zaczne to musza byc rezultaty!!!!
W domu tez wszelkiego rodzaju reperatury przeprowadzam czasami troche to dluuugo trwa
swojego i tylko swojego lapcia mam od niedawna (wczesniej z doskokuu dzieci) jak synowi namieszalam
w jego kompie to otrzymalam "czerwona karte"   musze poszukac dobrego NAUCZYCIELA!!!!!!!

4,523 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-12-18 21:42:36)

Anusku ... nie zaprzeczaj ... big_smile  jestes wspaniala gospocha ... i masz wspaniala reke do wypiekow ... big_smile
A Karolka na pewno sie Ciebie nie wstydzi, tylko ma jakies inne, sobie tylko wiadome, powody ...

Ewo ... tak naprawde, to Ci sie nie dziwie, za za swoim przyszlym zieciem nie przepadasz ... ale moze pozniej pokaze Ci jakies
swoje wspaniale zalety ukryte i machniesz reka na te jego niedociagniecia kulturalne ... big_smile 
Oczywiscie, wiem, ze nic nie mozesz na to poradzic, jesli Marta uwaza go za tego wlasciwego ...  Ja tez nie mieszalam sie do milosci
mojego syna i mieszac sie nie bede, choc, oczywiscie, wolalabym moja przyszla synowa lubic, niz nie trawic ... lol
Za to w romanse Pyski mieszam sie bez pardonu ... hahaha  lol przynajmniej w to moge sie nie tylko wtracac, ale nawet decydowac ... lol

Lilllao5 ... jesli chcesz sie nauczyc wstawiania obrazkow, to sie na pewno nauczysz ... big_smile   bo Anusia wcale nie probowala,
za duzo ma spraw na glowie ... big_smile
A moj syn jest moim najlepszym kompowym nauczycielem... polegam na nim, jak na Zawiszy ...
Ma wprost anielska cierpliwosc do udzielania instrukcji osobnikom nie do konca rozwinietych (ja) ...  http://wgrywacz.pl/images/732takaemotka.gif  i bedzie tlumaczyl chetnie,
w prosty sposob i wieeele razy ... lol

4,524

za szybko i polecialo chcialam jeszcze dodac komp to jest moje "okno na swiat"
i przede wszystkim mam kontakt ze slowem pisanym po polsku
mniej gazet kupuje tylko te ulubione jak miesiecznik "Pani" , Charaktery" 

Kobietki zmykam do lazienki   a pozniej ogladam filmik na TVP1   "Zakochac sie"  z Meryl Streep
juz kiedys ogladalam  na niemieckim programie.......

DOBRZE PRZESPANEJ NOCKI!!!!!!! pa pa

4,525

lilllao oto ta "instrukcja" Anusia może przy okazji Ty też byś się za to wzięła lol

1.    Wpisujesz w google tytuł obrazka jaki Cię interesuje np. Kwiaty, dobranoc itd.
2.    W lewym górnym rogu ekranu masz takie napisy ? sieć, grafika, mapy itd.
3.    Klikasz lewym przyciskiem na ?grafika?
4.    Pojawią Ci się na ekranie obrazki
5.    Wybierasz sobie który Ci pasuje i znowu klikasz na niego lewym przyciskiem na myszy
6.    Na ekranie w lewym rogu pojawi Ci się ten obrazek i obok niego napis ? zobacz obrazek w oryginalnych wymiarach ( albo coś    w tym stylu, dokładnie już nie pamiętam) albo od razu wyświetla Ci się obrazek w oryginalnych wymiarach.
7.    Klikasz na ten napis lewym przyciskiem myszy.
8.    Teraz na ekranie pojawia Ci się ten sam obrazek tylko dużo większy ( czasami są i mniejsze )
9.    Klikasz na niego ponownie tylko, że tym razem prawym przyciskiem na myszy
10.    Pojawia Ci się na ekranie tabelka z różnymi opcjami.
11.    Szukasz napisu ? kopiuj adres obrazka i klikasz na ten napis lewym przyciskiem na myszy.
12.    Wchodzisz do kafejki i postępujesz tak jakbyś chciała napisać kolejnego posta.
13.    Wpisujesz taki symbol [img]i bezpośrednio za tym klikasz prawym przyciskiem na myszy.
14.    Wyświetlają Ci się znowu różne opcje. Wybierasz ? wklej i na to klikasz lewym przyciskiem na myszy.
15.    Wkleja Ci się adres obrazka. Bezpośrednio za nim wpisujesz[/img]
16.    Potwierdzasz posta i już. Obrazek powinien się wyświetlić.

Jeszcze jedna rzecz ? nie wszystkie obrazki dadzą się wklejać. Jak po potwierdzeniu posta zamiast obrazka wyświetli się jego adres to najpierw sprawdz czy prawidłowo napisałaś [img][/img]. Jeżeli jest prawidłowe to znaczy, że ten obrazek nie nadaje się do wklejenia. Wtedy trzeba edytować post i po prostu wykasować to. Łatwe, prawda ?
Jeszcze raz taki jakby wzór

[img]adres obrazka[/img]

4,526

Chyba się z Wami dzisiaj wcześniej pożegnam. lol W przyszłym tygodniu mam tylko ( a może aż) cztery i pół dnia pracy, bo w piątek po południu już nie idę do radia lol:lol::lol:

4,527

http://wgrywacz.pl/images/4961264212lj1i2z9029.gif

Serce już drzemie, dusza już śpi,
sen cicho puka, do moich drzwi.
Oczy się kleją, wyciszam myśli,
niech dzisiaj ,piękny sen Ci się przyśni.
Zaśnij ,zapomnij o świata wadach,
bo noc już, cichym kroczkiem, się skrada.
Więc zanim usnę, by znów wstać rano,
wpadam by szepnąć słowo-DOBRANOC

Dobranoc Gwiazdy

4,528

Cześc Gwiazdeczki
To ostatnia niedziela!!!  na luziku od jutra zaczynam przygotowania do wypadu za morze.
Dzisiaj z corką szlajałyśmy się po C.H na ostatnich zakupach.
Co prawda odespałam wczorajszą imprezę ale w moim wieku to kumulacja atrakcj
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!!!
DOBRANOC

4,529

ja tez sie pozegnam ,,jestem jakas zmeczona ,,ze nawet Twojej instrukcji  Ewka ,nie bardzo dobrze zrozumialam ,,jutro przeczytalam ,,znow  spanko rano wstawanko i taki kierat na okraglo..
dobranoc

4,530

Nanas ... jak tam udala sie wczorajsza imprezka ?... big_smile 
A ja glupia kupilam sobie prosie, tzn. psa ... lol  i za morze, niestety nie pojade ... big_smile

Anusiu ... pociesz sie, ze ja mam podobny kierat ... big_smile  ranne wstawanie, wyprowadzanie, uzeranie sie i ... spanie ...
i tak kazdego dnia, na okraglo ... i jeszcze zaplacilam kupe forsy, zeby to miec ... http://wgrywacz.pl/images/732takaemotka.gif  kretynka ze mnie ... hahaha lol
koniec swiata ... lol

4,531

Pyska juz od przeszlo godziny chrapie w swoim lozeczku, jak stary pijak ... lol  wiec i ja powinnam pasc w ramiona Morfeusza ...
Jutro czeka mnie przeciez kolejny dzien ciezkiej pracy, do czego ostatnio nie jestem przyzwyczajona ...
Do banku wybiore sie dopiero we wtorek, bo w poniedzialki  bank czynny jest dopiero od 13-tej, wiec przez te ekapade nie zrobilabym
nic w domu, a szkoda by bylo marnowac taki zapal ... lol

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie slodko  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/625000000zf4lh5.gif

4,532

http://wgrywacz.pl/images/253Dobranoc4_01102011.jpg

4,533

witam raniutko ,,jest 0 stopni ,tzn,,zimno ,dobrze ze nigdzie nie wychodze  brrr,,i nie wiem za co sie wziasc...wlaczylam pranie ,luzko mnie przyciaga,,chyba sie poloze jeszcze,kawa mi wystygla ,,zrobie sobie druga,,zapraszam ide parzyc kawe,,

4,534

Ło matko Anusia tak z samego rana pranie ???

Witam Gwiazdy w ostatni poniedziałek przed świętami lol i zapraszam na pyszną kawę big_smile:D:D

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/97876cded5ef737efebe857e567f0509_th2.gif

4,535

Wstałam dzisiaj chyba lewą nogą http://wgrywacz.pl/images/330z_o_.gif ale może w ciągu dnia się rozkręcę lol
Ten Marty najdroższy odwiózł ją wczoraj do domu i miał wracać do siebie, ale niestety został do rana sad no i oczywiście blokada łazienki. Rano jest między mną a Martą jakiś taki nie pisany podział łazienką. A tu nagle trafia się intruz i cały plan się wali. I już mi humor spieprzył. sad:(:(

4,536

Witajcie Gwiazdeczki
Dzieki EWKA za kawę. Popijam swoją ale jakoś bez entuzjazmu. Właśnie córce podesłałam test tongue

Cięzki poniedziałkowy poranek. Tak mi sie nie chciało wstać.
Listę zadań mam już przygotowaną. Ja niestety musze wszystko zrobić w ostatnim dniu. W słoiki nie mogę załadować bo byłoby za cięzko. Mrozić też nie moge bo mi się rozmrozi po drodze więc musze wszystko zrobic dopiero w czwartek, żeby świeżynki zabrać. A lista jest dosyć długa. Nawet nie są to typowe świąteczne życzenia smile
W Polsce byli ostatnio w czerwcu. Mineło trochę czasu więc maja ochotę na wszystko. Wykupiłam podwójny bagaż tak, że możemy zabrać 2x32kg + 2X10kg podręcznego w sumie ponad 80 kg.

No to teraz zabieram się za robotę. Przydałoby mi sie troche wolnego ale muszę wszystko wyprostować na koniec roku, żeby po powrocie nie czekała mnie jakaś niespodzianka.

Miłego dnia Gwiazdeczki.

4,537

Jestem już zwarta i gotowa. lol Za oknem dwa stopnie na plusie i nawet świeci słońce http://wgrywacz.pl/images/239s_o_ce2.gif Jadę już do pracy http://wgrywacz.pl/images/836autobus.gif Do później Gwiazdy http://wgrywacz.pl/images/180_egnam.gif

Miłego dnia !!! lol:lol::lol:

http://wgrywacz.pl/images/629buziak.gif

4,538

Witajcie Gwiazdeczki poniedzialkowo ... Anusia, Ewa i Nanas ... smilebig_smile:)

Przysiadam sie do Was z kawusia, zachecona Waszym serdecznym zaproszeniem ...:D

U mnie tez zimniej, niz wczoraj, bo 0 st.C, a ma byc 6 ... Na razie nie pada i nawet w wiekszosci jest ladne niebo, jedynie od wschodu
wisi baaardzo ciemna chmura, ktora nie wrozy nic dobrego ... pewnie potraktuje nas gradem ...
Sloneczko znalazlo sobie luke w tej chmurze i swieci, ale nie wiadomo, jak dlugo to jeszcze potrwa ... pewnie do momentu
mojego wyjscia na spacer ... hahaha lol  i wtedy sypnie gradem z deszczem ... i mnie zaskoczy ... big_smile

Zycze Wam, Drogie Zabcie,  baaardzo przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/537Witajcie_Poniedzialek.jpg

4,539

Dzis rano mialam telefoniczna pobudke ...  Wylaczono sie zanim zdazylam odebrac ...
Byla nagrana wiadomosc, wiec odsluchalam, ale zrozumialam tylko, ze jakas rozbawiona babka chce sie ze mna umowic i zadzwoni
pozniej, ale nie zrozumialam w jakim celu i skad ...  Dobrze, ze po chwili dostalam tez smsa ... widac, wiedza, ze musza te rozmowe
przetlumaczyc na jezyk zrozumialy, wiec pisemny ... big_smile
Wiekszosc Holendrow ma wade wymowy, ale poniewaz tutaj podobno nie ma dyskryminacji, wiec kazdy moze spiewac ...  hahaha lol   
czyli otrzymac prace, polegajaca na mowieniu ... lol  mialam juz  kiedys nawet jakajacego sie adwokata ... big_smile   

Okazalo sie, ze dzwonili od mojego providera, zeby mnie umowic z monterem ...
W miniony piatek, wieczorem, mialam znowu problem z Tv ... zamiast programow wlaczala mi sie informacja, ze musi sie zaadowac
telew. przewodnik i zeby czekac, ale z doswiadczenia wiem, ze on sie wcale nie zaladuje, tylko musze wszystko porozlaczac
i od nowa probowac wlaczyc. Zrobilam to kilka razy, ale bez pozadanego efektu, wiec zadzwonilam do providera. 
Wczesniej, w podobnych przypadkach, doradzano mi zawsze, co musze zrobic i tv znowu zadzialala, a tym razem facet sprawdzal,
sprawdzal i orzekl, ze wysle do mnie montera, ktory w ciagu 3-ch godz. do mnie zadzwoni. 
Ja chcialam ogladac Tv, wiec pomanipulowalam jeszcze troche i za ktoryms razem programy wskoczyly ... a monter nie zadzwonil,
bo powiedzialabym mu, ze juz dziekuje ... 
I po calym weekendzie, dzis rano do mnie dzwonia w tej sprawie, o ktorej ja juz zapomnialam ... hahaha   
zamiast w ciagu 3-ch godzin, w ciagu 3-ch dni ...  drobna roznica dla kogos, kto przez caly weekend nie moglby ogladac tv ... lol

Bardzo nie lubie rano halasow, a wiec rowniez telefonow ... a teraz szczegolnie, bo nie chce, by obudzono mi przedwczesnie Pyske ...

4,540

Anusiu ... widze, ze Ty od samego switu jestes aktywna na fulla ... big_smile  a ja do pracy fizycznej rozkrecam sie baaardzo powoli ... big_smile
szczegolnie tej domowej ... hahaha lol   bo jej nie lubie ...

Ewo ... blokada lazienki rano, szczegolnie przed praca i to jeszcze przez intruza, jest straszna ... wiec nie dziwie sie,
ze zepsulo Ci to humor ...  Mam jednak nadzieje, ze w drodze do pracy ochloniesz i dobry humorek odzyskasz ... big_smile

Nanas ... widze, ze masz spietrzenie zadan i w domu i w pracy ... ale te 2 tygodnie spedzone z corka i Ksieciuniem te wszystkie
trudy Ci wynagrodzi ... 
Gdy moj syn odjezdza, to tez zawsze zabiera troche ulubionego jedzonka i musze je przygotowac poprzedniego dnia, z tych samych,
co Ty, powodow ... ale czego sie nie robi, by dzieciom sprawic przyjemnosc ...:D

http://wgrywacz.pl/images/208ilegodnia072011.jpg

4,541

witaj --tak Jovitko jestem aktywna tak bardzo ze wstalam wlaczylam pranie poszlam pod koldre i zasnelam --teraz sie obudzilam ,,i jestem zla ,,bo mam dzien do tylu

4,542

witajcie Ewka i Nanas..wyspalam sie
no coz ,,trzeba zniesc   czasem  to co sie nie lubi --aby nie zrobic przykrosci corce,,bedzie jak ma byc ,,a moze kiedys sie to zmieni ,,,
Nanas -ja tez pije kawe bez entuzjazmu,,bo ja zrobilam o piatej i pozniej zasnelam a teraz to juz jej wogule ni da sie pic ,,ide sobie zrobic swieza..
milego dnia dziewczyny

4,543

Czarna chmura zniknela i slonce swieci pelnym blaskiem, na bezchmurnym niebie, przynajmniej taki mam widok z mojego okna ...
Wykorzystalam te sprzyjajaca aure i oblecialam okna od strony balkonu, bo juz byly strasznie brudne ...
Od strony zewnetrznego korytarza przecieram dosc czesto, dla sasiadow  lol   wiec tak nie strasza ... hahaha big_smile
i jeszcze przed Wigilia przemyje je znowu ...

Teraz dostalam kopa do roboty, bo sloneczko daje mi dodatkowo turbo doladowanie ... lol 
Niestety, obowiazki zwiazane z Pyska mocno mi robote utrudniaja, bo  zaraz musze znowu wyjsc, a po spacerze troche sie pokrece
i juz bedzie czas karmienia, a po godzinie, poltorej znowu spacer ... i tak do samego wieczora ... big_smile

Po najblizszym spacerze bede myla okno w nowym pokoju Pyski, od srodka ... Zaraz wstawie tam klatke, i poduszke, i zabawki,
zeby sie powoli oswajala, a ja bede urzedowac na drabinie ... a jesli uznam, ze mi przeszkadza, to najwyzej zamkne ja w klatce
i stamtad bedzie mnie obserwowala ... big_smile 

Anusiu ... dobrze, ze tak mozesz ... cos zrobic i znowu sie polozyc, bo ja bym juz nie usnela, wiec jesli wstane, to juz
urzeduje az do samej nocy ...  a kawe lubie rowniez letnia i zimna, tylko nie o tej porze roku ... teraz, to nawet wino pije lekko cieple ... big_smile
bo dbam o gardlo ...

http://wgrywacz.pl/images/5058264_causkina_mie_popo.gif

4,544

Jovito,,ja zasne ale bardzo pozno chodze spac o 1 w nocy  lub czasem pozniej --czytam ,,uwielbiam czytanie a ze w dziewn nie mam kiedy wiec sobie nocami nadrabiam,,teraz mam troche czasu wiec wpadlam cos napisac i poczytac

4,545

biore sie za obiad ..dzis mam gulasz i kasze ,wiec roboty duzej nie mam ,,ale pogadalam z siostra z mojej wsi --tam jest snieg,,jak to dobrze ze tu nie ma,

4,546

no tak --teraz ja pewnie bede najwiecej pisac,,,nie ma nikogo ,,Ewka Nanusia Nanas Rybka Mufa  w pracy,,,, Jovita zajeta Pysia i spacerkami ,,wiec na mnie spadl obowiazek  pilnowania kafejki..lenilam sie tak dlugo ,,wiec pora nadrobic
musze jeszcze skroic kapuste --a mam jej troche ,,,nie lubie tego robic ,,pamietam jak u mnie w domu wielka beczke kapusty mama zawsze kisila ,,a brat deptal hahaha,,i wtedy trzeba bylo siekac --jak ja tego nie lubilam ,,,a teraz nie chce mi sie troche zsiekac,,len ze mnie

4,547

Bo my jesteśmy Anusia kobiety pracujące i żadnej pracy się nie boimy lol:lol::lol:

Właśnie wróciłam do domku, zjadłam http://wgrywacz.pl/images/885Jem9123.gif co nieco i za niecałą godzinę śmigam dalej. Zważywszy na to, że już dzisiaj przepracowałam pół dni zostały mi jeszcze tylko cztery lol:lol::lol: Brzmi to tak troszkę optymistycznie big_smile:D:D

Jovita złość mi już przeszła, ale i tak muszę pogadać z Martą na ten temat.

4,548

zycze Ci milej i spokojnej rozmowy,,,,co do mnie to juz zjadlam obiad Karolka je jeszcze ale jej to idzie po malu bo ciagle gada ,,a ja chcialabym juz pomyc gary ,,teraz musze czekac

4,549

A co Anusia Marysi dałaś wolne ? lol:lol::lol:

Lecę już do radyjka. Do wieczora Gwiazdy

http://wgrywacz.pl/images/73618397_3481_500_Piwex.jpg

4,550

tak ,,ma wolne ..ja tez ,nic mi sie dzis nie klei  mam jakis marny dzien ,,,Karoli geba nadal sie nie zamyka ..ale juz przynajmniej zjadla,teraz spokojnie moge ogladnac film ,,,Anne Marie Wesolowska,,pozniej pierwsza milosc,,, zaraz rozbiore sobie luzko..i poloze sie,,

Posty [ 4,486 do 4,550 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024