Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,356 do 4,420 z 6,268 ]

4,356

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Ewka ja tez mam paskudne firanki ,,ale dopiero bede prala w przyszlym tygodniu,,jutro leze i nic nie robie oprucz obiadu --tak sobie postanowilam i tak w koncu zrobie
Ewka ale z Ciebie paskuda -nawet zwierzaczka nauczylas palic ,,,i wcale sie nie dziwie ze masz zolte Firanki ,,dym od jednej ososby wystarczy ale jeszcze od zwirzaczka ,,ale musze przyznac ze sliczny

Zobacz podobne tematy :

4,357

Lillao5 telepatycznie Cie posluchalam i poszlam spac -spalam do 9 rano ,,az zgroza ja i takie spanie .,ale mnie przynajmniej glowa przestala bolec
dostosuje sie do Twoich polecen i bede odpoczywac ,,dzieki

4,358 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-16 19:32:24)

Witam wieczorkiem.
Miałam dziś wolny dzień  w pracy ale był tak pracujący,że nie czuje swego ciała wszystko boli. Posprzątałam dwa pokoje tak na tip top a miałam nie szaleć ale tak jakoś samo wyszło.A tak szczerze to jestem głupia a miałam być dobra dla siebie... tak powiedziała doktor gdy wypisała mi zaświadczenie o zakończonym leczenie oczywiście na mają prośbę.
Jutro już będzie mniej tego... ugotuje bigos i już nie będę szalała z sprzątaniem o ile jutro podniosę się z wyrka...haha.U mnie dziś był ładny dzień ,dlatego umyłam okno w obydwu stron ale chyba już nie długo i będzie zmiana.

4,359 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-16 19:51:06)

Anusia ten wiersz wstawiła Ewka na dobranoc ,ale to chyba nie je dzieło bo by nam napisała o tym

4,360 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-16 19:50:39)

No i własnie do tego szaleństwa dzisiaj zmusiła mnie  Ewka wspominała,że będzie prała firany  i zrobiło mi się wstyd ,że wszystkie piorą a ja mam brudne bo prałam w sierpniu przed operacją

4,361

Ryba ja nie piorę firanek,bo nie mam.

U mnie też gotuje się kapusta i to 3 kg.

Zawsze kupuję kapustę Stefanka z Warszawy.
Ona jest diabelnie droga bo kg 4,50 ale mojemu najbardziej smakuje.
Już kupilam 1 kg w woreczku a dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam w wiaderku 3 kg.
Wymyśliłam,że kupię wiaderko,bo pewnie taniej a ten 1kilogram zostawię na styczeń.
Po odejściu od kasy szok.
To wiaderko kosztowało też 4,50.

Anusiu,weź na tą wichurę parasole w ręce,to będą jak odważniki 5 kilowe.

Anusiu
A ciasto na paszteciki,to drożdżowe ,czy kruche?
Pamiętasz?

Wymyśliłam,że pomyję na te święta moje lampy w domu.
A mam ok 60 halogenów.
A może nawet więcej.
Bo umyłam 15 a to dopiero pół dużego pokoju.

4,362

HALO!!!

zimo ciemno wietrznie w domku przytulnie cieplo ...... a ja wychodze  na Bluesa ostatni  koncert w tym roku .
beda  bedzie tez goscinny wystep ale to swiateczna niespodzianka???? od organizatorow
Anusia tak trzymaj!!!!!!!
Jovita podaje przepis na migdalowe ciachooo

skladniki:

20 dkg. migdalow mielonych
             20 dkg.maki
             20 dkg.masla
             20 dkg.cukru pudru
             1 jajko

25 ml. migdalowego likieru amaretto
             kilka posiekanych migdalow
             gruby cukier ( do posypania ciasta)

wszystkie skladniki razem wyrobic ciasto ( ale tak dobrze)
             zawinac w folie i wlozyc do lodowki na 30 min.
             forme wysmarowac maslem i wypelnic ciastem
             posypac

4,363

SORKI!!!!

Chcialam szybko i poszlo nie tak ale dalej wiec posypac siekanymi migdalami i grubymcukrem
piec w tem. 200 stopni ( okolo 40 min. )

Jovita a wiec masz jutro robote????
Udanego wypieku.

milego wieczorku pa pa

4,364 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-16 20:39:36)

nanusia mam firany ale nie mam zasłon to i tak dobrze ku obrazie mojej mamy bo jej się tak nie podoba bo biednie wygląda

4,365

Witajcie Dziewczynki wieczorkiem ...  Hurrrrra  !!!  pozbylam sie biezni ... big_smile  Wlasnie pomoglam kolezance zapakowac ja
do samochodu i chociaz jest dosc ciezka, to ma kolka i raczke, i w sumie bardzo latwo nam poszlo ... big_smile
nawet sie tego nie spodziewalysmy ...
Jutro moge zabrac sie do porzadkow w goscinnym pokoju ... Jeszcze nigdy chyba nie bede sprzatac z taka radoscia ... hahaha lol
a wszystko po to, zeby zamykac tam na czesc dnia Pyske, by moc nareszcie cos zrobic w mieszkaniu  ...
Och, jak baaaardzo sie ciesze ... big_smile:D:D
,

4,366

Jovi no to super ,pozbyłaś się kłopotu a i jeszcze kaski wpadło trochę więc trzeba wierzyć,że marzenia się spełniają .

4,367

sonja napisał/a:

To Pani wiersz?

Nie Sonja to nie mój wiersz. Szukam w necie ciekawej poezji, którą starym zwyczajem wklejam na "dobranoc".

4,368

No i teraz wszystko na biedną Ewkę lol Ja firanki piorę dosyć często, bez względu na to czy są święta czy ich nie ma.

Właśnie wróciłam z pracy big_smile otworzyłam sobie zimny browarek http://wgrywacz.pl/images/650Browar.jpeg i w ten oto sposób rozpoczęłam weekend http://wgrywacz.pl/images/189luzik.gif

Nanusia Ty widzę tak jak Rybka pichcisz bigos. Mam o trzeciej w nocy zadzwonić do Rybki i przypomnieć jej, żeby zamieszała bigos http://wgrywacz.pl/images/733_miech7.gif

4,369

Ja Ci zadzwonię,nie gotuje dalej tylko odgotował kapustę i ugotował mięso,jutro ciąg dalszy, dziś na nic nie mam już siły

4,370

jestem podjadlam sobie --powiem Wam co ,,pewnie mnie wysmiejecie ,ale to nic ja sama wiem ze jestem czasem dziwna,, ale lubie takie jedzonko  ktore jadlam jako dziecko i czesto do tego wracam,,przepraszam nie czesto- czasem...zrobilam sobie kromke z maslem i z cukrem ale go nasypalam az bylo bialo,,zjadlam ze smakiem,,dobre,,

4,371

Anusia to bardzo dobre jedzonko też tak lubię...tylko teraz od 3 tygodni jestem na kolejnym etapie odchudzania więc nie jem chleba a tym bardziej cukru ale efektów koś nie widać

4,372

Rybko ,,to poleniuchujemy obydwie jutro bo ja tez bede wypoczywac ,,a firanki beda prane w przyszlym tygodniu--Ty tak samo sie oszczedzasz jak ja ,mam nic nie robic nie wolno..oszczedzac sie pani musi-- ciekawe co bym robila pewnie bym rozmyslala o moich problemach ,,ale ja bym nie wytrzymala nawet minuty jakbym w zlewie miala jakies gary ,,albo w mieszkaniu balagan,,i dobrze widze po sobie ze nie jest zle --choc zycie przez ostatnie pare miesiecy dalo mi dobrze w dooope

4,373

Rybko ,,to poleniuchujemy obydwie jutro bo ja tez bede wypoczywac ,,a firanki beda prane w przyszlym tygodniu--Ty tak samo sie oszczedzasz jak ja ,mam nic nie robic nie wolno..oszczedzac sie pani musi-- ciekawe co bym robila pewnie bym rozmyslala o moich problemach ,,ale ja bym nie wytrzymala nawet minuty jakbym w zlewie miala jakies gary ,,albo w mieszkaniu balagan,,i dobrze widze po sobie ze nie jest zle --choc zycie przez ostatnie pare miesiecy dalo mi dobrze w dooope

4,374

Ja to nie wiem czy zwlokę się z łózka ,chyba dziś jednak przesadziłam.Ten tydzień przed świętami będę miała bardzo ciężki  w pracy bo tak naprawdę do do Wigilia muszę zakończyć rok a jeszcze w środę tj 21 mam szkolenie w Warszawie więc mało już mam czasu

4,375

Nanusiu -robie kruche ciasto na paszteciki,,--
Nanusiu --chyba chcesz zeby mnie za zywca do nieba poniesli? parasloe jakbym wziela to mialabym jak spadochron albo jaki balon,,wyobrazacie sobie mnie frywajaca po niebie?
chyba nie chcesz zebysmy razem na ten CPN pojechaly,,rywalka ze mnie teraz marna ,bez cyca -gdzie i z kim,hihihi

4,376

Ja tez bede prala firanki, ale juz po niedzieli, bo najpierw czeka mnie sprzatanie pokoju goscinnego, dla Pyski ... hahaha big_smile
a gdy juz ja tam umieszcze, to wezme sie za reszte mieszkania ... a przede wszystkim za duzy pokoj ... 
Och ... jestem w skowronkach ... big_smile:D:D

Rybko ... jak najbardziej sie spelniaja ... big_smile  i dzieki temu nowy rok zacznie mi sie calkiem pozytywnie ...

Lilllao5 ... dzieki za przepis ... smile  zaraz sobie zapisze i przy odrobinie natchnienia wyprobuje ... big_smile ale na pewno nie jutro,
bo jutro zaczynam wielkie porzadki w domu ... hahaha  lepiej pozno, niz wcale ... big_smile

4,377

Lillao5  przepisalam przepis na Twoje ciasto ..jutro je zrobie ,,co do posypania to domyslilam sie gdzie i czym hahaha

powiem Ci jutro wieczorem czy sie udalo..juz teraz mialam zaczac ale okazalo sie ze nie mam migdalow

4,378 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-16 23:01:38)

No Jovi ale dostałaś zapału do pracy .I jak niewiele trzeba by się cieszyć

Anusia nim Ty się wybierzesz na ten CPN do go zamkną .Jak Ty tylko gadasz a nic nie działasz.

4,379

Rybeczko kochana rozumiem, że nie chcesz budzić się o trzeciej w nocy ? lol No dobra pośpij sobie dzisiaj big_smile Ostatecznie masz dzień jeden urlopu lol:lol::lol:
Anusia ja też czasami lubię takie rzeczy jeść, tylko zamiast masła polewam świeży chleb śmietaną i na to cukier tongue

4,380

Jovito ,,nareszcie ,,bedziesz miala wiecej miejsca ,,i Pysie mozesz na troche odzolowac ,,bedziesz miala wiecej swobody i luzu nio i wyglad pokoju inny,,nie porwal Cie wiatr ? jak bylas --o ile juz bylas z Pysia na spacerze,,,ale mieje --u nas po goralsku --godo sie -duje wiater lub Halniok

4,381

Ryba58 napisał/a:

Anusia to bardzo dobre jedzonko też tak lubię...tylko teraz od 3 tygodni jestem na kolejnym etapie odchudzania więc nie jem chleba a tym bardziej cukru ale efektów koś nie widać

Ryba bo to musi przy tej diecie być więcej seksu http://wgrywacz.pl/images/833seks08.gif to wtedy stracisz kalorie http://wgrywacz.pl/images/948_miech6.gif

4,382 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-16 23:08:34)

Anusia aż się roześmiałam jak przeczytałam,że będziesz piekła to ciasto,bo jakby to było inaczej. Może i dobrze,ze mieszkasz tak daleko smile

O dziękuje łaskawa Ewko za wyrozumiałość . Dzwonić możesz ale w dzień  .Noc jest moja i dla moich sennych marzeń smile smile

4,383

Ewa ale kurde z kim. Jestem za gruba i nikt mnie nie chce .No i koło się zamyka

4,384

Ewka --myslalam ze jeszcze nie wrocilas z pracy--ja lubie mleko ale za smietana nie przepadam,,ale chlebek maslo i cukier -to moje jedzonko,,lubie jeszcze wiele takich wiejskich zwyklych potraw ,,,ale moje dzieci nie chcialy takich rzeczy jesc,,a wiesz co jeszcze bardzo lubie? bryndze ,,taka wiejska owcza,,mniam

4,385

A tam Ryba lol senne marzenia ? No chyba, że w realu zrealizujesz ten senny scenariusz big_smile:D:D Ale pomyśl - jak zadzwonię o tej trzeciej to może akurat wyrwę Cię z jakiegoś koszmaru lol:lol::lol:

4,386

Rybka nie mówi się gruba tylko puszysta lol:lol::lol: Mój były małżonek zawsze mówił, że kobieta powinna mieć czym oddychać i na czym usiąść lol:lol::lol::

4,387

co sie przejmujesz ybko ,,kochanego ciala nigdy za wiele --podobno--ja tam jem bez przerwy ciasta i jakos sie nie przejmuje ze utyje
gorsza moja Karolka bo to grubasek z niej ,,na szczescie nie lubi zbytnio slodkosci,,jedna w rodzinie

4,388

http://wgrywacz.pl/images/956rootnik.jpg  samo życie

4,389

No widzisz Rybka Anusia ma takie samo zdanie. Zobacz, ile wtedy jest miejsca do pieszczot. Jak ponad rok temu ważyłam 48 kilogramów to Cezary powiedział, że zamknie mnie w klatce i będzie tuczył lol:lol::lol:

4,390

Tak ciała a nie mięsa i tony łuszczu...haha ale nie przejmuje się aż tak bardzo tym,bo chyba ważniejsze jaka jestem niż jak wyglądam

4,391 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-12-16 23:16:09)

ANUSIA50+ napisał/a:

co sie przejmujesz ybko ,,kochanego ciala nigdy za wiele --podobno--ja tam jem bez przerwy ciasta i jakos sie nie przejmuje ze utyje
gorsza moja Karolka bo to grubasek z niej ,,na szczescie nie lubi zbytnio slodkosci,,jedna w rodzinie

Anusia Ty masz akurat taką a nie inną przemianę materii. A Karolcia to taki kochany skarb big_smile:D:D

4,392

Idę do wanny http://wgrywacz.pl/images/667k_piel21.jpeg O dwunastej w nocy mam audycję mojego kolegi w Antyradiu lol
Jovita broń Cię Boże żebyś zamykała kafejkę bo ... się włamię jak to zrobisz lol:lol::lol: I jutro będziesz musiała wezwać fachowca żeby naprawił drzwi http://wgrywacz.pl/images/958_miech7.gif Ja jeszcze nie idę spać lol

4,393

A ja już zmykam do łózka

http://wgrywacz.pl/images/161dobranocII.gif

4,394

ja ide zrobic sobie cos do picia ,,juz sie umylam ale takie to mycie ,,nie moge sie umyc pod prysznicem--zabronili mi dopuki to czerwone od naswietlen nie zejdzie

ale moj tatuaz juz zmylam rekawica i szarym mydle ,,uwierzycie ze mi go brakuje? nasmarowalam klatke piersiowa9bo mi teraz tylko klata zostala i wygladam polowa jak baba a polowa druga jak facet ,,ale wiecie co zobacze ale moze sobie zrobie piers ,,refunduja takie operacje ,,

4,395

rany ale bredze ,,chyba powinnam isc do luzka i poogladac jaki film,,ale dobrze mi sie tu siedzi,men spi ,Karolka tez,wiec jest tak jak lubie

4,396

Anusiu ... na ostatnim spacerku nie pizdzilo mocniej, niz na poprzednim i tylko jakby leciutenko mzylo, ale parasolki nie bylo
do czego rozkladac ... oby do rana sie nie pogorszylo, to juz bedzie dobrze  ...
A poped do pracy mam niesamowity ... najchetniej juz bym zaczela ... teraz ... hahaha  big_smile  ale nie byloby to rozsadne ...

Rybko ... gdyby to byla prawda, ze panowie nie chca puszystych pan, to 3/4 doroslych Holenderek byloby nadal cnotliwych... lol
a moze wolalabys spacery z pieskiem ?... odchudzanie gwarantowane ... big_smile  Dzieki Pysce znowu chodze w spodniach, ktorych
w ubieglym roku w sierpniu  nie moglam dopiac ... big_smile

4,397

u nas tez sie chyba uspokoil wiatr troche bo juz tak nie wieje jak przedtem,,ale to moze cisza przed burza

wiem tylko ze nie pada juz ,,otwieralam balkon na chwolke i patrzylam specjalnie  czasem to sie ciesze ze nie mam psa i nie musze wychodzicna taka pieska pogode ,,ale jednak tesknie za psem

4,398

Eeeeeeeeeeeee Jovita to dzięki Pyśce zrobiłaś się laska ? lol W tej sytuacji wcale się nie zdziwię jak za jakiś czas powiesz nam, że wychodzisz za mąż http://gify.joe.pl/gifs/wakacje/wesele/mloda-para.gif Co jak co, ale na wesele pojadę nawet i do Holandii lol:lol::lol:

4,399

za chwule ide ogladac Jerrego Springera,,wiem ze uznacie mnie za idiotke ale ja lubie jego program  ,,,Potyczki...

4,400

nie sama Ewko--ze mna
Ty bedziesz druchna --ja staroscina

4,401

ANUSIA50+ napisał/a:

za chwule ide ogladac Jerrego Springera,,wiem ze uznacie mnie za idiotke ale ja lubie jego program  ,,,Potyczki...

Boże Anusia przecież to jest idiotyczny program. Ale ... jest tam taki jeden fajny ochroniarz big_smile:D:D

4,402

ANUSIA50+ napisał/a:

nie sama Ewko--ze mna
Ty bedziesz druchna --ja staroscina

Tylko żeby Jovita dała nam znać wcześniej  lol:lol::lol: Rozumiem Anusia, że znasz jakieś okolicznościowe przyśpiewki i nauczysz mnie big_smile Będziemy na Jovity weselu "robiły" jako gwiazdy http://wgrywacz.pl/images/426_miech7.gif

4,403 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-12-17 00:08:36)

Anusiu ... jak Ci sie wszystko dobrze zagoi, to sobie postanowisz, czy chcesz rekonstrukcje, czy nie ...
na szczescie, refunduja, wiec masz wybor ... big_smile
Widzisz, co robi przyzwyczajenie ?... hahaha   nawet Ci tego tatuazu teraz brakuje ... big_smile

Ewcia ... dopoki nie widze Twojego wierszyka z dobranockowym obrazkiem, to na pewno Cafejki nie zamkne ... lol
a zreszta, przeciez wszystkie macie klucze od zaplecza ...  big_smile

Zadnych slubow juz nie bedzie ... hahaha   byly 3 to wystarczy ... lol  w koncu, zeby napic sie piwa, ni musze kupowac calego browaru ... lol
a zreszta, ja wcale nie lubie piwa ...  lol:lol::lol:    chociaz ta Wasza propozycja z druchnami jest bardzo kuszaca ... hahaha  lol
musze to jeszcze przemyslec ... lol:lol:  ale to juz w innym kraju ... Holendrzy nie sa w moim guscie ... lol

Tak bardzo chcialabym zobaczyc Was, Dziewczynki, w rolach druchny i starosciny, ze kto wie ... lol  moze cos w lasku upoluje ... lol:lol:

4,404

Mam jeszcze Jovita lol czekaj, jak to się nazywa ? .... Aha, już wiem lol Mam jeszcze wytryszek lol także dostanę się bez problemu http://wgrywacz.pl/images/501_miech2.gif

4,405

My z Anusią to chyba byśmy polały się ze śmiechu http://wgrywacz.pl/images/501_miech2.gif W życiu nie miałaś i nie miałabyś takiego wesołego ślubu lol:lol::lol:

4,406

no wiem Stiw w  nie wiem jak sie to pisze
ale co tam wazne ze jest i jest na czym oko zawiesic  -ale wiesz ze onjest pochodzenia polskiego?

4,407

Ewcia ... widze, ze go starannie przechowujesz ... lol  bo w pewnych sytuacjach wytryszek jest nieoceniony ... lol:lol:

4,408

Idę do kuchni http://wgrywacz.pl/images/855kuchnia.gif zrobić sobie cosik do jedzenia http://wgrywacz.pl/images/848jem5.gif a potem siadam i słucham mojego radyjka http://wgrywacz.pl/images/995radio.gif

4,409

Jovita za trzy????????????????..a ja wiedne przy jednym --koszmar
az Ci zazdroszcze--moze dzis mi sie przysni ten --drugi ??????---

4,410

Ewcia ... to na pewno ... tak wesolego slubu jeszcze nie mialam ... hahaha   i coraz wieksza mam na niego ochote ... lol

4,411

Jovitko--przeciez w Holandii nie tylko Holendrzy mieszkaja ,,ale cos Ci poradze ,,w Irlandii to podobno fajni sa ci rdzenni irlandczycy,,wiec przemysl to....dobrze radze

4,412

http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/mb9744_Bozena1.gif

Nie żałuj w życiu niczego,
bo szkoda czasu na żale.
Wyjdź lepiej naprzeciw tego,
co tajemnicą życia jest dalej.
Przed Tobą dni niepoznane
i wspomnienia jeszcze ukryte,
białe karty niezapisane
i przeznaczenia drogi nieodkryte.
Nie żałuj więc przeszłości
i nie przestawaj marzyć,
lecz sięgaj do przyszłości,
bo wszystko się może zdarzyć...

Dobranoc Gwiazdy

4,413

Anusiu ... wystarczy i jeden, jesli dobry ... big_smile  ale ja mam nature poznawcza ... lol

4,414

o jejku ,,on i dobry...to koszmar ,,ale jakos wytrzymuje -,,wiecie co ide juz spac ,,bo cos mnie bierze na spanie,nawet literki mi sie placza..dobrej nocy Wam zycze

4,415

tez bym chciala miec poznawcza nature ,,ale jestem wielkim tchorzem,,inaczej dawno ,,,,,juz nie koncze ---milych snow

4,416

Anusiu ... ale wcale nie ma gwarancji, ze drugi okaze sie lepszy ...  na dwoje babka wrozyla ... big_smile

Ja tez juz sie pomalu szykuje do spanka ...
Jutro czeka mnie pracowity dzionek i pojutrze tez, wiec musze dobrze wypoczac, a tu co zaczyna mnie bolec gardziolek ...niedobrze ...

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie slodko, kolorowych snow Wam zycze  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/598825schody_kryniczanka.gif

4,417

http://wgrywacz.pl/images/340Dobranoc18112011.jpg

4,418

Pewnie już wszystkie śpicie i śni Wam się coś bardzo miłego http://ggmania.eu/Emo/gify/aniolki/14.gif Tak cichutko mówię dobranoc

4,419 Ostatnio edytowany przez Ryba58 (2011-12-17 10:05:19)

http://wgrywacz.pl/images/443kawa_I.gif

Witam sobotnio i leniwie .Nie mam ochoty na opuszczenie mego ciepłego łóżeczka .Ręce tak mnie bolą że nie mogę podnieść doust ale jak już uda mi się wstać to może uda też mi się coś zrobić.

4,420

Ewka powiedziala ostatnia dobranoc
ja Was witam i mowie dzien dobry
chyba dobry bo wiatr przestal wiac,,i nie pada
dla mnie super bo moj menposzedl do pracy,,mialam pospac dzis --a obudzilam sie i 6tej rano ,,czemu tak jest ze jak mozna by bylo spac to czlowiek sie budzi wczas

Posty [ 4,356 do 4,420 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024