Witajcie Dziewczynki wieczorkiem ... 
:)
Nareszcie, dzisiejszy kierat zakonczylam ... pantera siedzi juz w klatce ... 
Wieczor jest calkiem cieply, ale nasilil sie wiatr ... a teraz slysze, ze wichura rozszalala sie na dobre, oby tylko nie zaklocila mi spania ...
Gdy wrocilam z pracy, czekal na mnie liscik od mlodszek kolezanki, dobijala sie do mnie, bo nie wiedziala, ze we wtorki pracuje ...
Po spacerze poszlam do niej z Pyska. Chciala sie dowiedziec o koladne rozmiary biezni, ale ja nie wiedzialam, wiec da znac jutro ...
Byla bardzo przeziebiona i zaraz po obiedzie chciala sie polozyc.
A wiec, jak dobrze pojdzie i bieznia zmiesci sie tam, gdzie chcialaby ja ustawic, to ja ode mnie wezmie ... super ... moglabym wiec
wyszykowac pokoj dla Pyski, zeby nie miec jej na glowie 24 godz. na dobe ...
W dugim pokoju bede ja zamykac codziennie, na 2-4 godz. tylko po to, zeby miec spokoj, rowniez wtedy, gdy nigdzie nie wychodze ...
Lenka ... dzieki
podrzucilas ladny serwisik do kawy ... wykorzystam go w moich obrazkach ... 
Nanas ... fajnie nazwalas swoja papierkowa robote - "utylizacja" ...
A Twoja Mam mozna tylko podziwiac i zyczyc jej dalszego zdrowka ... oby trzymala sie zdrowo, jak najdluzej ...:)
Baska ... ja tez nie cierpie takiego zachowania, jak Matildy ... Wiem, ze ona sama zatelefonowac do szkoly nie moze,
bo na tyle sie nie dogada, ale jej corka, ktora dobrze zna holenderski, jest w domu, wiec powinna to robic za matke ...
Od kierowniczki wiem, ze corka Matildy nie ma cierpliwosci i nawet nie chce pomoc matce w nauce ...
Szczerze mowiac, nie bardzo to rozumiem, bo przeciez nie pracuje, a dzieci malych nie ma, wiec czas by na pewno znalazla...
Wytlumaczylaby matce wszystko w ojczystym jezyku, to kobiecina szybciej by zrozumiala.
Nic dziwnego, ze Matilda nie moze sie tu odnalezc, jesli jej corka nie stara sie jej w tym pomoc ... ech, zycie ...
Ewo ... szczerze Wam wszystkim wspolczuje. Dobrze chociaz, ze jak piszesz "nie wyszlo" to z wezlow chlonnych i radioterapia
zaczyna sie juz w poniedzialek ... Twoj tato jest pogodnym czlowiekiem, wiec zwieksza tym jeszcze swoje szanse.
Trzymam za niego kciuki ...