Witajcie Dziewczynki popoludniowo ... ![]()
:)
U mnie caly dzien jest szary i smetny, w sam raz na Wszystkich Swietych ... hahaha
Niby nie pada, ale jest duza wilgoc i tylko 12 st.C, choc zapowiadano 15 ...
Pyska nawet dzis duzo spi, bo jest niskie cisnienie ... to i dobrze ...
mam troche spokoju ...
Znalazlam w internecie sporo roznych informacji na temat esencji kwiatowych dr Bacha i chcialam sobie wydrukowac, bo to za duzo
przepisywania, a tu lapek nie widzi drukarki, a ja tak ...
Dryndnelam do syna, ale byl u przyjaciol, a nie w domu, a ja nie lubie czekac, wiec sie wypielam i zainstalowalam sama ...
Potrzeba jest matka wynalazku ... hahaha ![]()
Wczoraj juz mi sie wydawalo, ze skomponowalam wlasciwa mieszanke dla mojej psiej panienki, ale po przeczytaniu obszerniejszych
opisow, postanowilam sklad troche zmienic ...
Nie stac mnie teraz na kupno wszystkich esencji, ktore bylyby dobre, wiec musze przeprowadzic staranna selekcje i wybrac te
najodpowiedniejsze ...
Wolno stosowac jednoczesnie 7 rodzajow, a ja potrzebowalabym 6, a to jest znowu 65 euro ... jakby kolejna wizyta e weta ... ![]()
Baska ... przy siwych odrostach i wisniowej farbie, to Cie rozumiem, bo odrosty bardzo rzucaja sie w oczy ...
Ja mam swoje wlosy ciemny blond, a siwe glownie na skronich, wiec w sumie odrastaja mi ciemniejsze, bo farbuje na jasny blond ...
W sumie moje odrosty nie sa razace, a nawet je u siebie lubie ... Ostatnio, przez psa, zapuscilam je troche za bardzo, chociaz tutaj
wszystko pasuje ... hahaha
ale teraz juz bede pilnowac, by pewnej normy (mojej) przyzwoitosci nie przekraczac ... ![]()
A co do farbowania samemu, to nie jest wazne, jesli masz latwo dostepna bratowa i robicie sobie te uslugi wzajemnie ... ![]()
Na pewno druga osoba zrobi to zawsze dokladniej, jesli oczywiscie, nie ma dwoch lewych rak ...
a przynajmniej macie okazje,
zeby sie spotkac i pogadac ... ![]()
Ja musze farbowac sobie wlosy sama, bo zadna z moich kolezanek do prac fryzjerskich sie nie nadaje ...
Sama rowniez sobie wlosy podcinam, bo po kolezance i tak musialam poprawiac ...
A tak, to kiedy tylko mnie najdzie ochota,
na zawolanie wlosy sobie obetne i ufarbuje ... bez wzgledu na pore dnia i nocy ... ![]()
Nanusiu ... to zrozumiale, ze futrzaki pierze sie recznie, bez wyzymania ...
Ja na razie stosuje wylacznie plukanie, bez prania ... ![]()