Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,431 do 1,495 z 6,268 ]

1,431

Odp: Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Cześc Gwiazdeczki
Ja dzisiaj z rana skoro świt juz przy biurku.
Dzisiaj ten najszczęsliwszy dzień w miesiącu.....wypłaty. Wszyscy juz tupią z niecierpliwości kiedy będę przelewała forsę więc musze się zabrać za robotę żeby nie zawieść oczekiwań.

Życzę miłego dnia i spadam w papierki.

Zobacz podobne tematy :

1,432 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2011-09-30 07:41:29)

Hey Nanas ... Dzień Dobry Myszki  kawcia lol http://s7.directupload.net/images/110930/3c9j5jfo.jpg  ja za chwilkę lecę na badania

1,433 Ostatnio edytowany przez Mufa (2011-09-30 07:53:13)

Hejka smile

Witajcie Nanas, Bacha.
Znów się ciepły dzionek zapowiada, najbliższe dni mają być też piękne.
Lato nam się ciutkę przesunęło smile
Jak mi sie nie chciało dziś wstać! Dobrze, że to już weekend, wreszcie sobie pośpię do syta.
Dostałam wczoraj z ZUS-u wyliczenie swojej hipotetycznej emerytury. Ludzie! Lepiej jej nie doczekać.

Miłego piątku życzę. Trzymcie się cieplutko, dziewczynki.

1,434

http://wgrywacz.pl/images/552Cze_.gifGwiazdy
Jak to miło wstać ze świadomością, że dzisiaj piątek lol:lol::lol:
Już zrobiłam kawencje i właśnie dosiadam się http://wgrywacz.pl/images/490du_a_kawa.jpg

Cześć Baśka, cześć Nanas

1,435 Ostatnio edytowany przez Mufa (2011-09-30 07:55:59)

Hehe Ewka, w tej filiżance kawy wystarczy dla całej naszej bandy big_smile

Dziś dzień chłopaka. Daliście buzi swoim chłopcom? wink

1,436

Mufa smile witam Cię. big_smile Lato to chyba u Ciebie się opóźniło. U mnie za oknem szaro i pochmurno sad Nie lubię takiej pogody.

Jovita a Ty Gwiazdo jeszcze śpisz ??? Wstawaj śpiochu !!! http://wgrywacz.pl/images/906pi_tek_kociak.jpg

1,437

Mufa napisał/a:

Dziś dzień chłopaka. Daliście buzi swoim chłopcom? wink

Już szukam mojego Edka, żeby go cmoknąć  http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_fTqrzX_a5ngn0r4pr0b_xV1OVoYnURJCZrjfdAr700tc28CD_GIjFKig8w

1,438

Jestem juz, jestem ... hahaha big_smile    Witajcie Dziewczynki piatkowo ...  Nanas, Baska, Mufa i Ewa ... smilebig_smile:)

Dzis nie pracuje, to skoro swit zrywac sie nie musze ... Wstalam przed osma, z nastawieniem na mycie Pyski ... 
Jakis czas musze sie ponastrajac, zanim sie do tego zabiore ...  big_smile  no i ona sama tez musi dojsc do siebie ... big_smile

U mnie kolejny piekny dzien ... i juz wyjatkowo ranek tez jest piekny ... choc na razie tylko  jest tylko 12,5 st.C, ale na niebie nie ma
nawet strzepka chmurki i sloneczko swieci bez skrepowania ...

Ja pije kawe w szklanych kociolkach ... big_smile  Wybieram w sklepie najwieksze, jakie maja ... hahaha   
duzo i do pelna - tak najlepiej mi smakuje ... lol

Zycze Wam, jak zwykle, pogodnego i udanego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/977Witajcie_piatek3182011.jpg

1,439

Pyska wyjatkowo wczesnie dzis wstala ... Lazi po mieszkaniu i nie moze sobie znalezc miejsca ...
Wyprowadzilam ja na balkon, ale nic nie zrobila ... siedzi na srodku pokoju, ze zwieszonym lbem i czeka, jak na sciecie ... lol
chyba wie, co ja dzis czeka ... hahaha lol

No, niestety, bede musiala przerwac pisanie i wyjsc z nia jednak na trawke, bo w ten sposob troche sie rozbudzi ...
a wiec smierdzacy zabieg odbedzie sie wczesniej, niz przewidywalam, bo po zaliczeniu trawnika nie dam jej juz spac, tylko wezme sie
od razu do roboty, chociaz ... na dworze jest jeszcze za zimno, zeby ja mokra wystawic na balkon i isc na spacer, by obeschla ...
I po jaka cholerke tak wczesnie dzis wstala ??!! ... teraz mam dylemat ... hahaha big_smile

1,440

już jestem z powrotem .... krwi upuściłam lol

Ewka ta filiżanka bolsza !! lol dla Jovity tak lol a niech się dziewczynka opije kawencji lol

Anusia twarda sztuka!!! ........ mam sąsiadkę  "amazonkę" i powiem Wam ,że długo ją bolało po operacji !!! .....
to nie jest usunięcie zęba !!! trzeba czasu aż dojdzie do siebie ....chyba tylko swoją obecnością pomoże wnukom ...
i nauczy się " pracować palcem wskazującym " !!!! tak jak pisała kiedyś   Jovita

pogoda u mnie super - całkiem ciepło-  zabieram się za siebie - pranie  - potem obiad ... ciągle to samo lol

http://s14.directupload.net/images/110930/5d9dtgfl.gif  kop!! energetyczny lol na początek dnia lol:lol:

1,441 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-09-30 08:49:48)

Na mnie już czas smile Hahaha  ostatni raz w tym tygodniu http://wgrywacz.pl/images/318WOW.gif.

http://wgrywacz.pl/images/448mi_ego_dnia.gif i do wieczorka Gwiazdencje

1,442

Witam przedweekendowo i deszczowo sad
http://www.funnydb.com/img/glitter-graphics/days_of_the_week/066.gif

@Ewka - jak bedziesz rozmawiac z Anusia, pozdrow ja ode mnie serdecznie! Niech szybko wraca do zdrowia i niech sie bardziej szanuje. Wspaniala wiadomosc ze dziewczyna juz smiga i czuje sie lepiej, rekonwalescencja na pewno potrwa troche (dlatego nie zdecydowalam sie na zabieg redukcji, zreszta chyba o tym pisalam) i trzeba odpoczywac a nie pracowac za dziesieciu bo "jak ja nie zrobie to nikt nie zrobi".
Jak ja nie zrobie to bedzie nie zrobione i juz.
Tylko jak sie ma chore dziecko, ktore wymaga opieki i samo sie soba nie zajmie - to zupelnie inna polka, choc tez sa ludzie do pomocy, od czego rodzina? Chyba, ze sie jej nie ma...
Osobiscie rozwazalam rozne opcje (bo jednak redukcja odciazylaby kregoslup, tak sie mowi ze schudnac i biust tez sie zmniejszy - nie do konca sie z tym zgodze, zmniejszy sie o 1 lub 0,5 rozmiaru a to za malo bo nie tylko tkanka tluszczowa, ktora wtedy zanika, ale i inne komorki ktore w trakcie menopauzy sie rozrastaja), wlacznie z przyjazdem kuzynki (ktora nie pracuje i te 2 miesiace moglaby u mnie posiedziec i pomoc, jak twierdzi, z checia by to zrobila) ale ona po pierwsze: nie zna dobrze jezyka a po drugie: nie prowadzi samochodu co jest tutaj sprawa zyciowa. Jak widac dobre checi nie wystarcza. A nie oddam syna na opieke pozadomowa na 2 miesiace bo mnie na to po prostu nie stac (1200 euro) i nie tylko chodzi o pieniadze ale o jego samopoczucie, bedzie tesknil za domem itp.
To nie sa latwe sprawy - chyba ze sie musi, jak Anusia, bo to ratuje zycie i zdrowie. U mnie to tylko bylaby poprawa ogolnego samopoczucia i komfortu - z czego moge zrezygnowac bo ostatecznie nie jest to az tak upierdliwe.
Wczoraj poszlam do lekarki, jest na zwolnieniu (sic!) ale umowilam sie na wtorek i bedzie hardcore bo mam testy cukrzycowe (jest to rutynowe badanie osob po 50-ce) i musze tam kiblowac 2 bite godziny! Zabieram laptop i ksiazke wink
a na razie spadam, w planach mialam wyprawe do Tipperary ale jak tak dalej bedzie lalo to chyba sobie odpuszcze.

1,443

Ewka robi za rzecznika a ja za jej asystentkę lol Anusia jest wesoła lol lepiej się czuje nawet żarty jej się trzymają lol stawia swojego Mena - do pionu - dyktuje mu warunek - On!!! do leczenia bo jak nie to rozwód !!! ma dużo czasu teraz na przemyślenia ....ino tak dalej !!! lol lol        spadam .............

1,444

Juz sie z najgorszego obrobilam ... 
Dylemat, czy myc Pyske od razu, czy poczekac az sie ciut ociepli, rozwiazal rzut okiem na termometr ... nie wiem kiedy, ale na balkonie
migiem sie zrobilo 21 st.C  w sloncu, wiec wzielam Pyske za hals i do kabiny ... hahaha big_smile 
Mycie srodka przebieglo bardzo sprawnie. po czym poprowadzilam pacjentke prosto na balkon i sru ... zamknelam drzwi ...
Poprzednio zamknelam tylko te drzwi siatkowe, wiec Pyska siedziala cicho, a teraz jakos tak wyszlo, ze zamknelam te normalne ...
Szyba w tych drzwiach zaczyna sie jakies 60-70 cm powyzej dolnego brzegu, wiec Pyska nic przez nie widziala i zaczela cichutko
i baaardzo zalosnie popiskiwac ...
Migiem wiec przebralam sie i na smyczy poprowadzilam ja do przedpokoju i natychmiast na zewnatrz ...
Pochodzilysmy po ulicach z 15-20 min., zeby z najgorszego obeschla, a przy tym o nic sie nie wytarla i wrocilysmy ...
Pyska, o dziwo, wykazala zainteresowanie zarciem, wiec nakarmilam i znowu poszlam w kurs do sklepu, z torba na kolkach ...

Przyznam sie Wam, ze strasznie dzis zaszalalam ... hahaha  lol  a najgorsze, ze wcale mi nie wstyd ... lol
Kupilam sobie ziemniaki ... cale 2,5 kg, bo takie sa najmniejsze torby z mojego ulubionego gatunku ...  Pyrow nie jadlam
prawie 3 m-ce ... a w ogole tylko 2 razy po 3-4 dni w tym roku, kiedy przeszedl moj znajomy na obiad ... a teraz bedzie trzeci ...
ale juz bez znajomego, co jest absolutnym wyjatkiem, ze kupilam je tylko dla siebie ... hahaha lol

Do tego, jak zwykle, rzucilam okiem na gablote ze swiezymi ciastami, bo akurat tamtedy wiedzie droga i ... nie moglam urwierzyc
swoim oczom ... torcik szwardzwaldzki, ten moj ulubiony, ktorego nie bylo juz z rok ... i tylko jeden, jakby wlasnie na mnie czekal ... lol
Oczywiscie, tej pokusie nie zamierzalam sie nawet probowac opierac, tylko rzucilam sie na niego, gotowa pogryzc kazdego, kto sie
do niego zblizy ...  lol
Wrocilam i najpierw rozwiesilam wyprane w miedzyczasie reczniki od pysiowego mycia i zasiadlam do solidnej porcji torcika i drugiej kawy ...
Uwazam, ze sobie w pelni zasluzylam na to szalenstwo ... mmmmmmmmm   niebo w gebie ... ktore siegnelo gleboko az do samej d...  lol

1,445 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-09-30 12:10:54)

Mufo ... przypomnialas, ze dzis jest dzien chlopaka ...  no, to bede musiala cos upolowac ... hahaha lol 
bo na podoredziu zadnego nie mam ...  Ewa ma na zawolanie chociaz Edka ... lol   
Oj, szkoda, ze ja nie sprawilam sobie jakiegos Bolka ... lol  tylko Pysie ... 
Niestety, tutaj kazdy chlopak do rzeczy ma swoja wlascicielke, ktora prowadza go na krotkiej smyczy .... lol   
i bynajmniej nie mam na mysli pieskow ... hahaha lol:lol:   Holenderski sa chorobliwie zazdrosne ... big_smile

Baska ... idealna filizanka dla mnie byloby szklane wiaderko z uchem, zamiast palaka ... hahaha lol   
alez bym sie wtedy napila do syta ... lol  rowniez oczami ...  big_smile  tylko pewnie moj lokiec tenisisty ostro zastrajkowalby  od tego ciezaru ... big_smile

A co do naszej dzielnej Anusi, to rzeczywiscie, bedzie musiala sie nauczyc wiecej wymagac od innych ... i z pracownicy
stac sie szefowa ...  Jesli chce dojsc do sprawnosci, to najpierw musi sie oszczedzac ... 
Cialo po takiej ingerencji skalpela musi miec czas, by sie zregenerowac ...
Zdrowienie to caly proces ... w zaleznosci od rodzaju choroby, dluzszy lub krotszy ... i nie wolno go samemu skracac ...
Nasze cialo wie lepiej, ile czasu potrzebuje, by w pelni wyzdrowiec... 
Zadna robota nie jest tego warta, by szafowac dla niej swoim zdrowiem ...
Pamietam jeszcze te moja kolezanke, ktora miala operacje zmniejszania piersi ...  Nie miala ruszanych pach, ale i tak podczas
kazdego ruchu wszystko jej sie ciagnelo i bolalo, dosc dlugo ... bo to jest bardzo wrazliwe miejsce i w dodatku najbardziej pracujace,
bo najwiecej nim ruszamy ...

Bardzo wazny jest tez stan psychiczny pacjenta ... dlatego tak bardzo sie ciesze, ze Anusia jest w dobrym nastroju
i skora do zartow, bo to doda jej sil i przyspieszy zdrowienie ... smilebig_smile:)

1,446

U mnie w sloncu jest prawie 40 st.C ...a z godziny na godzine bedzie jeszcze cieplej ... wiec czeka mnie dzionek w domu ... big_smile   
W sumie wolalabym, zeby pojawilo sie na niebie pare niegroznych chmurek, bo wtedy moglybysmy wyjsc na spacer ...
a tak to sie usmazymy, jak na patelni ...
Ja sama nie lubie chodzic po pelnym sloncu, a Pyska nawet nie moze, szczegolnie dzisiaj, gdy jest podtruta, nie moze sie prazyc,
ani meczyc ...

Water ... a czy w Irlandii jest tez cos takiego, jak opieka domowa ?... bo u mnie jest ... Jesli ktos jest chory czy niesprawny,
czasowo, czy na stale, to dostaje na okreslona ilosc godzin tygodniowo, regularna pomoc przy pracach domowych, ktora sprzatnie,
wypierze i zrobi zakupy, a jak trzeba, to i ugotuje ... no, ale w Twoim wypadku, z powodu syna, to lepiej by bylo, gdyby jednak
pomoc byla caly dzien, a wiec musialby to byc, rzeczywiscie, ktos z rodziny ... 
A jesli chodzi o transport, to osoby niepelnosprawne wraz z opiekunami moga korzystac z taksowki ... a wlasciwie na te jedna karte
moze wozic sie kazdy, byleby tylko zmiescic sie w rocznym limicie kilometrow ...

Z biustem i schudnieciem masz calkowita racje, bo ja tez tak mam ... Wszedzie schudne, a biust mi sie trzyma ... 
Przy ogolnym schudnieciu o jeden, czy nawet dwa rozmiary, w biuscie praktycznie nie obserwuje roznicy ... i nosze te same staniki ...

Prawda jest taka, ze w biuscie szybko chudna tylko te babeczki, ktore wlasnie w tym miejscu chcialyby przytyc ... hahaha  big_smile
Los jest bowiem najczesciej zlosliwy ...  lol

1,447

Witam kawciowo  Myszki ...

Mufa! lol jak na Dzień Chłopaka takiego pocałować co ??? lol:lol: http://s14.directupload.net/images/110930/bfkrorqk.jpg ludzie są ku*wnięci z tymi kolczykami ... nie ????

Jovita napisałaś całą prawdę ... " w biuście chudną tylko te babeczki ,które właśnie w tym miejscu chciałyby przytyć lol los jest bowiem najczęściej złośliwy ...." ja! tak mam lol:lol::lol:
Jak można żyć bez ziemniaków ?????? lol ja dzisiaj obiad miałam bez!!!!! Jestem już głodna ! lol

spadam na zakupy - do potem............

1,448

Baska ... chetnie bym Ci ze 2 rozmiary w tej omawianej przedniej czesci oddala ... hahaha lol
i obie bylybysmy super zadowolone ... big_smile
Nareszcie moglabym sobie pobiegac do woli razem z Pyska ... bez tego ciezkiego " lup- lup" do gory, na dol i na boki ...  lol
bo teraz, gdy biegne, to jedna reka trzymam cycki, zeby mi nie lataly, bo strasznie mnie to wkurza ...  big_smile
no, ale w ten sposob moge biegac tylko wtedy, gdy nikt mnie widzi ... hahaha  lol czyli w lasku ...  bo glupio to wyglada ... lol

Zapewniam Cie, ze mozna zyc bez ziemniakow ... ale co to za zycie ... hahaha lol 
Pyry bardzo lubie i wszystko, co z pyrow, ale jem je sporadycznie, z powodow dietetycznych ...  big_smile   za to wtedy ...
jem do syta ... lol  tak, zeby poczuc ...  hahaha  big_smile

A jak mialabym pocalowac takiego dziwolaga, to juz wolalabym pocalowac ... jeza ... lol

1,449 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2011-09-30 16:55:09)

Hey Jovita .... żeby się tak dało to chętnie wziełabym te 2 rozmiary lol od Ciebie
               http://s1.directupload.net/images/110930/lr2kbitp.gif  to niesprawiedliwe ,że jedne mają czym oddychać drugie nie!! no! ale przynajmniej nie jesteśmy jednakowe i się różnimy lol

byłam na zakupach - mamone wydałam .... ech wszystko drożeje w sklepach ... a many te same ...

przerwa do wieczorka lol   pa!

1,450 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2011-09-30 20:41:52)

normalnie taki tu tłok lol że wejść się na cafejkę nie da lol http://s14.directupload.net/images/110930/lu6wbaxw.gif  śpicie czy jak ??? http://s14.directupload.net/images/110930/7r8ui4m9.gif
z tej rozpaczy biorę przykład i skaczę podobnie  http://s14.directupload.net/images/110930/t6pffdws.gif dobrze ,że mieszkam na parterze  ..to do jutra wydobrzeje lol:lol:

1,451

Baska ... ja tez sporo dzis wydalam , bo wiele rzeczy akurat mi sie pokonczylo, ale na jakis czas bede miala ...
Najgorsze, ze we wtorek ide z Pyska do weta na ostatnie mycie i bede musiala ureguleowac za wszystkie zabiegi i lekarstwo, a to bedzie
przed zasilkiem i modle sie, zeby wet nie przepisal nic dodatkowo, bo moze mi zabraknac kasy ... big_smile
Tutaj zasilki tez praktycznie nie podlegaja podwyzkom, wiec z roku na rok za zasilek coraz mniej mozna kupic, bo tez wszystko drozeje ...

Nie bede brac z Ciebie przykladu i skakac przez okno, bo mieszkam na osmym pietrze ... hahaha lol  a jakos nie nauczylam sie fruwac ... lol
Kiedys umialam, bo motylem bylam, ale ... utylam ... lol

Tak, tlok straszny, pewnie wszystkich wymiotlo do lasu ... big_smile

A tej skosnookiej panience te balony wcale az tak mocno nie skacza ... big_smile  Bardzo ladna dziewczyna ...

O, qrcze, ale mi zaleciala marycha ... tfu ... balkon mam otwarty i smrod wali, jak z coffeeshopu ...  Pewnie znowu mam sasiada
milosnika trawki ...  lol  bo niedawno ktos nowy sie sprowadzil przez sciane ... big_smile

1,452

no! jestem gotowa do leżakowania ...oglądam ciekawy dokument o indyjskich surogatkach ...masowym zapładnianiem in-witro dla bogatych amerykańców....

Jovita masz za darmo domowy coffeeshop  lol lol poniuchaj lol a może ten nowy sąsiad  tak wygląda
                                     http://s14.directupload.net/images/110930/h5enfmoz.jpg motylku lol to odlecisz lol:lol:  ech! nie wiesz co tracisz?????

no nic !!  oglądam dalej i spadam  DOBRANOC!!! http://s14.directupload.net/images/110930/v36gt2wj.jpg

1,453

No to już luzik lol Właśnie dotarłam do domku.

Muszę Wam powiedzieć, że nasza koleżanka Anusia prowadzi w tym szpitalu bujne życie towarzyskie. Cały czas ktoś u niej siedzi.  Gdybym nie wiedziała z jakiego powodu tam jest , w życiu bym nie powiedziała, że to chora kobieta. Psychicznie trzyma się wspaniale lol:lol::lol: i bardzo tęskni za domem.

1,454

Faktycznie ruch dziś w Kafejce ogromny, nie idzie się dopchać wink Pewnie wszyscy korzystaja z ładnej pogody.
Ja się zdrzemnęłam ciutkę, bo mnie upał wykończył, a potem zajmowałam się z wnuczkiem.
Uwielbiam go obserwować, gdy się bawi. Jak się tak zajmie sobą, wtedy mu nie przeszkadzam, tylko patrzę i patrzę...
Coraz bardziej się do nas, dziadków, przywiązuje. Już nie oglada się za mamą, gdy go u nas zostawia.

Baśka jak Ty znajdujesz te filmiki zawsze na temat, jesteś niesamowita smile
Ten zakolczykowany gość, to czub do potęgi. Takiego to nawet nie ma gdzie pocałować.
A mój chłopak dał mi dziś kasę, żebym sobie prezent kupiła z okazji dnia chłopaka big_smile

No zmykam, dziewczynki. Coś jeszcze poczytam.
Dobrej nocy, śpijcie smacznie.

1,455

Dziewczyny, gdzie Wy wszystkie się podziałyście ???
Śpicie, czy może coś innego ???

1,456

Ewcia ... co za ulga, ze Anusia dobrze sie trzyma i ze nie jest sama ... smilebig_smile:) to pomoze jej szybciej wyzdrowiec ... smile:)

Baska .. nie wiem, jak ten sasiad wyglada, wiem tylko, ze jest raczej mlody i jest rdzennym Holendrem ...

Ja tez juz zwine zagle ...  Pyska juz od dobrej godziny puszcza nosem banki ... big_smile 
Alez ta dziewczyna potrafi chrapac ... jak stary pijak ... lol  Po calym dniu siedzenia w domu i posypiania, wieczorem rozsadzala ja
energia ... ale na szczescie, wyciekala sie po plazy z dwoma znajomymi psimi mlodziencami ... big_smile

Pewnie wszystkie Zabcie poszly dzis na zielona trawke, a ja musialam caly dzien siedziec w domu ... bo nie dalo sie chodzic
w taki upal ... big_smile 

D O B R A N O C  Dziewczynki, spijcie slodko  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://img830.imageshack.us/img830/6043/dobranoc27032011.jpg

1,457

Witam Zasadówki 

Gdzie tam śpicie,na łeb dostajemy,
To znaczy tylko ja dostaję.

Kuchnia pomalowana i jutro będzie przemalowywana.
Bo kolor nam sie nie podoba.
Jakaś porąbana farba.
Na wzorniku jaśniutka,na patyku od mieszania jasna a na ścianie ciemna.
Ale jak sie przyłoży i patyk i próbnik do ściany ,to ten sam kolor.
Nic z tego nie rozumiem,

Na dodatek mnie prąd popieścił,bo zachciało mi sie myc wszystkie kable
i kontakty.
Oczywiście woda wleciała do gniazdka w przedłużaczu i mnie trzepło.

Na osłodę zjadłam pudełko wisni w czekoladzie,które podobno kupiłam na gwiazdkę,bo ja słodkiego nie jem.
Przynajmniej tak sobie wmawiam.

Idę spać,bo juz gadam od rzeczy.

Acha
Basia
Dzisiaj Śmiałek,to zachowywał się jak podstarzały zalotnik.
Jakie te chłopy guuupie,jak widzą atrakcyjna babkę,to sie w głowie nie mieści.
Nawet nie wiedza,że są wtedy strasznie śmieszni.
No i Stefani się pokazała.

1,458

Nanusia po tym prądzie to nie zrobiło Ci się afro ??? lol http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTy9McfCTZRYBWXLV1G8AOcQ6Y_DSpLH8GefiJ7TmNplSg84EoTI72yjbmK

Idę i ja spać. Jurto przynajmniej nie będzie mnie dzwonił raniutko budzik smile

1,459

http://wgrywacz.pl/images/721mediumkhb3b75549d06683.jpg

Jesteś lekarstwem na zło,
na prozę życia,
które jest bez blasku i kolorów.
Podnosisz na duchu, kiedy potrzebuję.
Nie muszę prosić o pomoc,
bo Ty i tak jesteś i będziesz,
i nawet o tym nie wiesz,
jak ważny jesteś w moim życiu.
Kiedy życie tak pędzi,
a ja czasami się w nim gubię,
pośród ludzkiej obojętności,
kiedy ludzie cierpią w samotności.
Ja nie muszę, bo mam Ciebie...
Dziękuję, że jesteś przyjacielu...

Dobranoc Gwiazdy

1,460

http://wgrywacz.pl/images/478Dobranoc_Zaby08.jpg

1,461 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2011-10-01 08:10:47)

Witam sobotnio- jesiennie - październikowo  http://s14.directupload.net/images/111001/qqt8kruv.gif na ciepłą kawusię zapraszam  http://s14.directupload.net/images/111001/ivshfli6.jpg
Nanusia
Śmiałek zachowuję się każdy chłop śliniący się na widok nowej Baby lol:lol:

Mufa senks!! za miłe słowa co do tych filmików ,przyznam szczerze ,że mi się też podobają
doklejam dzisiaj nie na temat - ale zabawne lol http://s1.directupload.net/images/111001/vh5n394s.gif..:lol:   pogodnej soboty Mychy .... do potem ....

1,462

Witajcie Dziewczynki weekendowo ...  witaj ranny rodzynku, Baska ... smilebig_smile:)

Przypomnialas mi, ze dzis zaczyna sie juz pazdziernik, ale za oknem zupelnie tego nie widze ... big_smile

U mnie ma byc dzis kolejny ladny, letni dzien i juz go widac ... bezchmurne niebo i sloneczko na wschodzie juz pieknie swieci ...
na razie jest 13 st.C, a ma byc 23-24 st.C ...

Dzisiejszy dzien spedzam na luzie, nie mam zadnych niemilych obowiazkow ... a wiec moge w pelni rozkoszowac sie ostatnim lub
przedostatnim dniem lata ... ktorego wlasciwie nie bylo ... hahaha big_smile

Zycze Wam, Drogie Zabcie, cieplutkiej i przyjemnej soboty  i  d o   z a r a z  ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/418Witajcie_sobota.jpg

1,463 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-10-01 08:43:06)

Witam i ja Gwiazdeczki Kawa ??? O tak !!! I to dużo  http://wgrywacz.pl/images/267kawa17.jpeg

Październik to już taka typowa jesień http://strony.aster.pl/mira1/poezja-jesien/asnyk/top.jpg. Niby za oknem świeci słońce to jednak jakoś tak wieje chłodem.

Dziś mija rok odkąd tu mieszkam i odkąd zamknęłam pewien rozdział w swoim życiu.

Na wspominki mnie wzięło czy cóś ???

I ja poszukam czegoś śmiesznego bo trochę mi dzisiaj smutno.

http://wgrywacz.pl/images/1725.jpg

1,464

Baska ... z tym darmowym coffeeshopem, to jest tak, ze ja akurat tego smrodu nie znosze ... hahaha big_smile   wiec nie tylko
nie oddycham glebiej, ale wrecz staram sie jak najmniej oddychac ... lol  co mi na zdrowie, oczywiscie, nie wychodzi ...
szczegolnie, ze wczorajszy wieczor byl bardzo cieply i duszny, a w pokoju mialam 24 st.C, wiec zamkniecie balkonu nie wchodzilo w gre ...
ale przyznaje, ze dla wielbicieli marychy, to byla gratka nie lada, bo bez zadnej fatygi i kosztow, mozna sie bylo odurzyc ... lol
A najlepsze w tym, ze to jest blok dla seniorow, czyli ... 55+ ... lol

Mufo ... widze, ze Twoj chlopak wlasciwie zrozumial idee tego dnia chlopaka ... big_smile   dajac Ci kase na prezent dla Ciebie ... lol

Nanusiu ... to teraz juz jestes dopieszczona na dlugo ... hahaha big_smile  i pewnie przez moment wygladalas, jak mlody Einstein ...
Ja tez pare razy mialam stosunek z pradem, ale nie byly to pieszczoty, tylko silowanie sie ... o malo mi reki nie urwal sqrczybyk ... big_smile

A z farba czasem tak sie z darza, tak samo, jak i z tapetami ... wszedzie wygladaja ladnie, tylko nie na scianie ... big_smile

A nasza Ewcia odsypia dzis pracowity tydzien ...  big_smile  ale za to pozniej bedzie odrabiac zaleglosci w pisaniu w naszej Cafe ... lol

1,465 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-10-01 08:49:39)

Oj Jovitko już podniosłam swoje zwłoki lol Właśnie zrobiłam kawę http://animowane-gify.ceneos.info/pliki/rzeczy/jedzenie/2007020811445252.gif i dokąd jej nie wypiję to nie ruszę się od kompa.

1,466

Witajcie Gwiazdeczki
Dzięki za kawkę, mam taka ochotę na nią a w towarzystwie lepiej smakuje.
Nie wiem co się dzieje, czy to jakieś przesilenie? Śpię jak nowordek 18 godz/dobę. Wczoraj po powrocie do domu, załadowaniu lodówki zakupami postanowiłam trochę odpocząc. Obudziłam się 0 1 w nocy. Tak już mam kilka dni. Planuję małą drzemkę a kończy się całonocnym chrapaniem. Może jak Dziad wróci to mi się przestawi big_smile.

Pogoda zapowiada się cudowna, trzeba będzie to wykorzystać, może jakiś spacer. Szkoda, że nie mam pieska sad

Faktycznie dzisiaj już październik!!!!! Jeżżżżu niedługo śniegi. Czas pędzi z prędkością światła. Czy tylko mi sie tak wydaje?

MUFA Twój chłopak zna sie na rzeczy. Życzenia dla niego a prezent dla Ciebie!!!!Lubię to!!!!

Bardzo lubię czytać Wasze posty z dodatkami gifów, filmików i fotek. EWKA dodaje bardzo fajne gify, fantastycznie uzupełniające post, czytam je zawsze ubawiona.
BASI filmiki i fotki są superanckie....własnie skąd je bierzesz?
No i proza JOVITY ne macie pojęcia jak lubię ją czytać,,,jak dobrą książkę.
Pozostałe dziewczyny też pisza fantastycznie, ale odniosłam się tylko do tych z załącznikami.
No to tyle wazelinarstwa. Zrobię sobie druga kawę i ......ma nadzieję, że nie zasnę i wezme sie za pożyteczna robotę.
Miłej soboty Dzieszczyny!!!!

1,467

Nanas czasami jak mam wolną chwilę lol to szukam czegoś ciekawego w necie. A ponieważ jako przeglądarkę mam Operę to wrzucam sobie to i potem już nic nie muszę szukać. Opera ma 9 ikonek z czego 5 mam ustawione na stałe a 4 są właśnie ma gify. Odkąd mam nowy sprzęt i dużo większą pojemność dysku założyłam sobie na pulpicie folderek Netki i jak coś ciekawego znajdę to tam wrzucam. A potem wgrywacz i sruuu mam fotę na forum big_smile

1,468

Witam i spadam rychlo...
http://nicefun.net/userpix1/4725_GoodMorning_1.jpg
Wczoraj to sobie nie posiedzialam bo syn mial jakies 18-ki kolegow i kolezanek (w sumie chyba ze 6 osob obchodzilo), musialam go zawiezc i przywiezc po polnocy do tej samej miejscowosci gdzie ma szkole.
A dzisiaj robie sobie dzien bez samochodu i jade autobucem do Cork, byleby tylko nie bilo zabami to bedzie OK bo mzawke strawie jakos. Tutaj zreszta to norma.

A propos farby - podobny problem miala kuzynka (z ktora, nota bene, obydwie wybieralysmy farbe w Castoramie tego lata). Kupila jakas farbe (chyba chciala cos z lososiowego) i wyszla kupa. Bardzo jej sie nie podobalo ale jakos strawila bol bo to do mieszkania, ktore i tak wynajmuja. Ale znajac ja sen jej to z powiek spedza i przy najblizszej okazji pewnie przemaluje.
Mnie sie tez zapowiadaly wielkie malowania i farba zostala w poprzednim domu bo tutaj na co mi? Wszystko wymalowana, czysto to po cholere cudowac? Dopoki sie nie zabrudzi nic nie robie.

1,469

Śmigam trochę swój szanowny tyłek wygrzać w wannie http://wgrywacz.pl/images/842Wanna.jpeg Z antybiotykami skończyłam już w czwartek to dziś w końcu wieczorkiem http://wgrywacz.pl/images/669Browar.jpeg Jadę na 13.00 do rodziców na obiadek http://wgrywacz.pl/images/454Jem.gif

Do później Gwiazdencje  http://wgrywacz.pl/images/8904.jpeg

1,470

Pyska wstala dzis z gniazda wczesniej, niz zwykle, bo przed wpol do dziesiatej, wiec  zaraz ruszylysmy w kurs do lasku ...
O tej porze sporo ludzi wyprowadza psy, no i jeszcze nie ma takiej goraczki ...
Dopisalo nam szczescie ... po drodze nad zalew spotkalysmy starego znajomego, boksera  Igora i jeszcze 2 znane pieski ...
Zabawa byla super, lacznie z kapiela, tym razem w czystej rzeczce, a nie smrodliwym kanale ... big_smile
A poniewaz wlasciciele tych psow sa rowniez bardzo mili, to i ja mialam wielka towarzyska przyjemnosc ... big_smile

W efekcie zrezygnowalysmy z zalewu, bo to bylo jeszcze jakies dobre 10 min. marszu i powoli wrocilysmy z tamtymi psami do domu ..
Spacer trwal rowna godzine, ale droga nie byla dluga, bo czesto sie zatrzymywalismy ...  i w sumie zdecydowana wiekszosc tego czasu
przypadla na gonitwe, skoki do wody i baraszkowanie, co Pysiak lubi wlasnie najbardziej ... big_smile

A teraz slonce grzeje pelna para i na zewnatrz przebywac sie juz nie da ...
Reszte dzionka spedzimy wiec w zaciszu i cieniu naszego mieszkanka, w ktorym tez mamy cieplutko, bo 24,5 st.C ... big_smile

Ewcia ... jesli 18-latkowie sa tacy przystojni i wysportowani, to ja juz nie chce ogladac tych przystojniakow po piecdziesiatce ... lol
o ile tacy w ogole zyja ... hahaha big_smile
A na smutki, Ewus, szkoda Twojego zycia i urody ... big_smile   
Jeszcze Cie Amorek upoluje, kiedy bedziesz sie tego najmniej spodziewala ... big_smile

Nanas ... ja tez podziwiam Ewe i Baske, ze zawsze maja zabawny obrazek na temat ... big_smile
A co do mojej prozy, to serdeczne dzieki za te przemila porcje wazelinki ... big_smile   ktora jest jednoczesnie bardzo niebezpieczna,
bo zacheca mnie, by pisac ... jeszcze wiecej ... hahaha lol   Na razie jakos nad tym panuje, ale lepiej ... nie kus licha ... lol

Water ... ja nie przepadam za malowaniem, za to lubie tapetowac, wiec wszystkie pokoje mam wytapetowane i tym razem
wybralam dobre tapety, bo nie sprawily mi niemilych niespodzianek.  Na scianie prezentuja sie rownie dobrze, jak na probce i w sklepie ...
Zawsze wybieram kolory bardzo jasne, bo lubie, by sciana byla jedynie tlem dla ozdob ... i w ogole lubie jasne powierzchnie ...
Gdy tapeta sie troche przybrudzi (miejscowo), to zawsze mozna ja umyc, a z farba to w kolko papranie ...

1,471

Zwarta, gotowa ruszam smile Słoneczko świeci od rana http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/wakacyjne/goraco.gif i jest bardzo cieplucho na dworze. big_smile

http://tmp2.glitery.pl/obrazki/361/30/2-Z-mioci-i-optymizme-0-136.jpg

1,472 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-10-01 12:56:56)

Ewus ... to jest wlasciwe motto na rozpoczecie kazdego dnia ... big_smile  i na jego srodek, i na zakonczenie ... lol
Pozdrowienia dla rodzicow ... smile:)  Mam nadzieje, ze juz obydwoje dobrze sie czuja ... smilebig_smile:)

A ja powinnam ruszyc do mlodszej kolezanki, ale mi sie nie chce, bo na zewnatrz jest, jak na  patelni ...
Umowilam sie z nia, ze wpadne po puste butelki od napojow ... dla Pyski ...  bo Pyska uwielbia sie nimi bawic ... turlac je i obgryzac,
ale musza to byc butelki w miare twarde, a te, od mojej SPA sa zbyt miekkie i wystarczaja z gora na 3-4 min. zabawy ... big_smile

1,473 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2011-10-01 13:39:08)

wpadam ...bo kawencje piję  i znikam na działkę do Bratowej    http://s1.directupload.net/images/111001/kncch7l7.gif lol
w tamtym tygodniu złapałam jakąś stronkę w Necie  i też sobie ściągnęłam na swój folder te filmiki lol

już jest Bratowa .... no to do wieczorka    pa!

1,474

W koncu jednak wybralam sie do kolezanki, ale sama, bo Pyska lezala plackiem na golym laminacie w najdalszym kacie pokoju i nie okazywala
najmniejszego zainteresowania ani moja osoba, ani ew. wyjsciem ... big_smile

Kolezanka urzedowala wysoko  na drabinie i malowala drewniane obramowanie domu pod samym dachem ...
Zrobila sobie przerwe na kawe, wiec sie zalapalam ... big_smile   
Dostalam od niej 3 butelki od coli, bo tyle miala i nie chciala za nie kaucji ... to dla Pysiaka w prezencie od cioci ... hahaha lol

U mnie mialo byc 23 st.C, a jest w cieniu 32 ... drobna roznica ... hahaha lol   poprzestawialy sie tylko cyferki ... big_smile
a w mieszkaniu  mam dzis juz 25 st.C, bo po kilku upalnych dniach mury sie solidnie nagrzaly i nie mialy kiedy ostygnac ...

Baska ... dobrze masz z bratowa ... i dzialka ...  big_smile   Och, jak ja strasznie ubolewam, ze nie mam ogrodu ...
Oczywiscie, to moja wina, bo gdybym byla zdecydowana wczesniej, to juz dawno bym go miala ... no, coz ... szkoda ...

1,475

Jestem, ale tylko na chwilę smile Lecę po zakupy do Carrefoura http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_3_104.gif i wracam do domku http://www.e-gify.pl/gify/rozne/domy/domy2.gif

Rodzice czują się wspaniale. lol Mama nawet zagoniła mnie to maszyny http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/g020.gif żebym przerobiła jej bluzkę.

1,476

Witam Myszki .... http://s14.directupload.net/images/111001/cpxr5l8l.jpg 
Jovita -
dobrze mieć kawałek ogrodu .. no! ale z drugiej strony jeździsz w jedno miejsce ... co innego mieć dom ! swój ...to co innego ....

pierwsze  posadziłam tyłeczek w słońcu -żeby się wygrzać lol ale grzało tak ,że w momencie przeniosłam się w cień drzewa orzecha ....bardzo przyjemnie tak posiedzieć ... dzisiaj wszędzie gdzie to tylko możliwe  ludzie prażą prażone ...pogoda dopisała..u mnie koło domu na ogródkach też!!! w domu jest lekki zapach ognisk
pomyśleć,że to październik ....ino się cieszyć .... bo za parę dni zapowiadają już zmianę pogody hmm

Ewka ale ten rok!! szybko zleciał  !!! na wspominki Cię wzięło .... e tam lol
                                       http://s14.directupload.net/images/111001/98bgabup.jpg było minęło lol

1,477

Bacha Kochana jesteś http://wgrywacz.pl/images/317cmok.gif Masz rację - tego kwiatu pół światu http://wgrywacz.pl/images/330gwi_dz_.gif

Obrobiłam się już ze wszystkim i teraz mogę na spokojnie napić się browarku http://wgrywacz.pl/images/150111.jpeg W telewizji leci Mam talent a ja luzik http://wgrywacz.pl/images/302luzik.gif

1,478 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-10-01 21:05:05)

Witajcie Zabcie wieczorkiem ...smilebig_smile:)

I znowu pol godz. walczylam z modemami, zeby miec Tv ... Boze, jak ja nienawidze tej digitalnej Tv ... wrrrrrrrrrrrrrrrrr  OHYDA  !!!

Ostatni spacerek zupelnie sie nam nie udal ... w lasku byla psia pustka ... big_smile
Wracalysmy ok. 19-tej nasza stala trasa, na ktorej nie bylo zywej duszy ... Szlam wolno, bo Pyska ciagnela sie znudzona i rozczarowana
daleko za mna, a pozniej pogalopowala i mnie troche wyprzedzila ... Usiadla na drodze przede mna i na mnie czekala, ale nagle
zauwazylam, ze patrzy z zainteresowaniem gdzies dalej za mna ... Obejrzalam sie, sadzac, ze zobaczyla jakiegos psa ...
ale  NIE ...
Okazalo sie, ze w nasza strone zasuwa szybko jakis facet ubrany na czarno ... 
Minelam Pyske, ktora nadal siedziala i gapila sie na tego faceta w oddali, wiec za moment obejrzalam sie znowu i ja zawolalam ..
Zobaczylam, ze facet zrobil w tyl zwrot i rownie szybko pomaszerowal tam, skad przyszedl ... czyli w przeciwnym kierunku...

Jestem przekonana, ze Pyska uratowala moja zasniedziala cnote, albo nawet zycie, bo przeciez na wypchany portfel, czy chocby
karte bankowa, u babki spacerujacej po lasku, nie ma raczej co liczyc ... lol

Poniewaz na poczatku Pyska siedziala na drodze przede mna, to on jej nie widzial, tylko mnie i dlatego ruszyl za mna, a gdy zobaczyl
psa, to zrezygnowal ...
Pyska jest juz galanta, a z daleka nie widac, czy to szczeniak, czy dorosly pies ... wiec facet zrezygnowal, bo nie chcial stracic
kawalka doopy, albo jaj ... lol   
Na wszelki wypadek nie poszlam dalej trasa w glebi lasku, tylko przeszlam na droge wiodaca blizej ulicy ...

Oczywiscie, to byl nasz ostatni spacerek o tej porze ... big_smile

1,479

Oj Jovi to widzę , że przez Pyśkę straciłaś chwilę rozkoszy http://wgrywacz.pl/images/132sex.gif Pal licho jakby zgwałcił lol Gorzej jakby rękę albo nogę złamał http://wgrywacz.pl/images/394_miech.gif

1,480 Ostatnio edytowany przez Jovita (2011-10-01 21:30:58)

Baska ...  swietny obrazek o facetach ... dla Ewy ... big_smile
A co do ogrodka, to nie mialam na mysli dzialki, bo nie chcialoby mi sie dojezdzac, tylko domek z ogrodkiem ... big_smile
U mnie na osiedlu tez zajezdzalo spalenizna ... hahaha   a wiec gremialnie odbywalo sie grillowanie ... lol

Ewus ... milo slyszec, ze mamusia znowu "w pretensjach" ... hahaha  to dobry objaw ...  big_smile

No, wlasnie tego nigdy nie wie sie wczesniej ... a tutaj zboczencow pelno ... i maja bardzo nieciekawe pomysly ... brrrrrrrr

A czy bylyby rozkosze ?... smiem watpic ... hahaha   zreszta ja nie lubie tarzac sie w krzakach, zeby mi zielska i robaki w tylek wchodzily ... lol

1,481 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-10-01 21:21:02)

Jovita a może trafiłby Ci się hard sex ?

A tak na poważnie to dzwoniłam http://wgrywacz.pl/images/975telefon8.gif dzisiaj do Anusi. Zanim dopuściła mnie do głosu to oczywiście musiałam zdać jej relację co w naszej kafejce. Powiedziałam, że Jovita stwierdziła, że jeszcze chwila a Anusia będzie piekła ciasto dla pielęgniarek. I wiecie co ona mi powiedziała ? Że jest tam jedna taka bardzo fajna pielęgniarka i jak Anusia wyjdzie ze szpitala to upiecze ciasto i przyniesie jej lol

1,482

Jovi masz rację - moja mama już wraca do normy. Dziś stwierdziła, że jak jej zoperują drugie kolano to chyba pójdzie gdzieś na tańce http://wgrywacz.pl/images/192taniec1.gif Tata ją sprostował i powiedział, że chyba pójdziemy ? Na co ona mu odpowiedziała, że zgredów ze sobą nie bierze http://wgrywacz.pl/images/684hahaha.jpeg

1,483

No, to Mamusia jest swietna kobitka ... lol   To wlasciwie po kim masz to poczucie humoru ?... hahaha  chyba po obydwojgu,
a wiec zdublowane ... lol
Och, ta Anusia ... hahaha big_smile   niech chociaz odczeka, az naprawde dobrze sie poczuje ... big_smile

1,484

Czasami Jovita zastanawiałam się po kim ja jestem taki oszołom ? http://wgrywacz.pl/images/3189e7b01848vv.gif Obydwoje moi rodzice mają niesamowite poczucie humoru. big_smile z tym, że mama czasami jest bardzo upierdliwa. Dosłownie, aż do bólu.

1,485

wpadam tylko powiedzieć Dobranoc  http://s1.directupload.net/images/111001/xi5nrwgr.gif dopiero wyszła ode mnie synowa z synem ...

Jovita - przynajmniej masz teraz obrończynię !  Pysię  lol do jutra Mychy .....

1,486 Ostatnio edytowany przez Ewka58 (2011-10-01 21:58:49)

No tak się właśnie Baśka zastanawiałam, czy przypadkiem nie poszłaś spać http://wgrywacz.pl/images/340spioch.gif i zapomniałaś powiedzieć nam http://wgrywacz.pl/images/804dobranoc.gif Ale przecież Ty jesteś grzeczna dziewczynka i z pewnością śniłyby Ci się koszmary http://wgrywacz.pl/images/753trup.gif

Śpij słodko http://wgrywacz.pl/images/452aa3gm.gif

1,487

Zbieram się chyba i ja do wyrka http://z1.demoty.pl/c6e1bd5e37db222ff83444641123c29b

1,488

Ewa... a czy te upierdliwosc tez odziedziczylas ?... hahaha lol 
U mnie sprawa byla jasna, bo mama poczucia humoru nie miala ... a wrecz przeciwnie ... potrafila zepsuc kazda zabawe
i nawet najlepszy humor ... lol

Baska ... do roli obronczyni, to Pyska musi jeszcze dorosnac ... hahaha  big_smile   ale swoja reakcja czasem moze mnie przed
niebezpieczenstwem ostrzec, nawet calkiem niechcacy ... big_smile 

W miniony wtorek, gdy bylam z nia u kolezanki po powidla i siedzialysmy w ogrodzie, Pysce nie spodobaly sie chrobotania i walenia
za ogrodzeniem, u sasiada ... i zaczela powarkiwac i nisko poszczekiwac, jak jakis wielki buldozer ... lol
Kolezance bardzo sie to spodobalo i powiedziala, wskzujac na nastrojona bojowo Pyske : " ja chce miec takiego psa "...  lol

1,489

http://wgrywacz.pl/images/855d2.jpeg

Głosu serca nie usłyszysz
Choć rozbrzmiewa w Tobie
Głosu serca nie uciszysz
To uświadom sobie
Rankiem wstajesz z marzeniami
Co widziałaś w nocy
Rankiem wstajesz tez z nadzieją
Że ujrzą je oczy
Pięknych marzeń bukiet cały
Z kolorami tęczy
Stale patrzysz w dal przed siebie
Czekasz, kto ci wręczy
Złoty pierścień znak miłości
Czułych szeptów dzwonki
I to szczęście w nieskończoność
Co na wieki złączy
A tym samym dzień przemyka
Pasjans się nie składa
Na dnie szklanki wróżba z fusów
W całość się układa
Marzeniami nie uciszysz
Głosu swego serca
Lecz odnajdziesz, że nie łatwo
Miłość się uśmierca
Bo im więcej będziesz marzyć
Tym mocniejsze jest pragnienie
Aby przyszło mimo wszystko
Marzeń Twych spełnienie

Dobranoc Gwiazdy

1,490

Zegnacie sie Dziewczynki, wiec na mnie tez juz czas ...  smile
Wprawdzie  jeszcze ogladam w Tv Milionerow, ale zaraz po nich pojde do lozeczka, skad cudowny Morfeusz rzuca mi juz zalotne spojrzenia ... big_smile

Jutro ma byc troche chlodniej, choc nadal slonecznie ... chyba, ze za pol godz. prognoza pogody sie zmieni ... big_smile

D O B R A N O C  Dziewczynki ... spijcie smacznie  i  d o  j u t r a ... smilebig_smile:)

http://wgrywacz.pl/images/393Dobranoc312011_40.jpg

1,491

http://wgrywacz.pl/images/887Dobranoc4_01102011.jpg

1,492

Ściągnęłam sobie trzy filmy i teraz już mogę iść spać http://wgrywacz.pl/images/371dobranoc10.jpeg

1,493

Witam niedzielnie ...Myszki   http://s14.directupload.net/images/111002/icm6y4jz.jpg

Ewka lol ...." i zawsze się wkurzam,że nie poszedłem chwilkę wcześniej spać ...."  obrazek z napisem dałaś świetny zwłaszcza dla siebie lol:lol: łoMatko !!! do której Ty siedziałaś??? lol:lol:   dobra jesteś lol:lol:

u mnie coś zachmurane ....ale ma być ciepło !!  http://s1.directupload.net/images/111002/me8xe4m5.jpg Żabcie lol    do potem...........

1,494

Witajcie Gwiazdeczki niedzielnie ... a wlasciwie ... witaj ranny rodzynku, Baska ... smilebig_smile:)

U mnie jest bardzo mglisty ranek, ale slonce swieci i gdy mgla sie rozejdzie, to bedzie bezchmurne niebo ...
Temp. jak na tak wczesna pore, jest juz dosc wysoka, bo 18 st.C ... ma byc dzis podobno tylko 20 st.C, ale jestem pewna, ze bedzie cieplej ...

Baska ... w sobotni wieczor Ewa kokosi sie do pozna w nocy, bo dzis rano moze sobie odespac ...:D

Ja staram sie polnocy nie przekraczac, bo wprawdzie przy Pysiaku moge sie wyspac do syta, ale rano lubie sobie posiedziec sama, w ciszy ...
a jesli bym wstala o 10-tej, to nie zdazylabym wypic pierwszej kawy, ani napisac powitalnego posta i juz mialabym na glowie obowiazki z psem ...
a tak moge rozkoszowac sie cudownym spokojem ... big_smile

Zycze Wam, Drogie Zabcie, bardzo pogodnego i przyjemnego dzionka  i  d o  z a r a z ... smilebig_smile:) 

http://wgrywacz.pl/images/514Witajcie_niedzielnie23.jpg

1,495

Tak właśnie - Ewka się kokosi w soboty do późna bo w niedzielę właśnie dopiero wstałam smile:):)

http://wgrywacz.pl/images/298hello.gif

Dzień dobry Dziewczynki kochane http://wgrywacz.pl/images/792cmok1.gif Ściągałam wczoraj filmy dla taty. http://wgrywacz.pl/images/875komp6.gif W tygodniu nie bardzo mam kiedy. Zresztą w nocy mam lepszy transfer i szybko to idzie.

No to najpierw kawusia a potem będę dalej myślała  http://wgrywacz.pl/images/648kawa20.jpeg

Posty [ 1,431 do 1,495 z 6,268 ]

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 97 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netcafe 50+ dla kobiet z zasadami ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024