Pyska wstala dzis z gniazda wczesniej, niz zwykle, bo przed wpol do dziesiatej, wiec zaraz ruszylysmy w kurs do lasku ...
O tej porze sporo ludzi wyprowadza psy, no i jeszcze nie ma takiej goraczki ...
Dopisalo nam szczescie ... po drodze nad zalew spotkalysmy starego znajomego, boksera Igora i jeszcze 2 znane pieski ...
Zabawa byla super, lacznie z kapiela, tym razem w czystej rzeczce, a nie smrodliwym kanale ... 
A poniewaz wlasciciele tych psow sa rowniez bardzo mili, to i ja mialam wielka towarzyska przyjemnosc ... 
W efekcie zrezygnowalysmy z zalewu, bo to bylo jeszcze jakies dobre 10 min. marszu i powoli wrocilysmy z tamtymi psami do domu ..
Spacer trwal rowna godzine, ale droga nie byla dluga, bo czesto sie zatrzymywalismy ... i w sumie zdecydowana wiekszosc tego czasu
przypadla na gonitwe, skoki do wody i baraszkowanie, co Pysiak lubi wlasnie najbardziej ... 
A teraz slonce grzeje pelna para i na zewnatrz przebywac sie juz nie da ...
Reszte dzionka spedzimy wiec w zaciszu i cieniu naszego mieszkanka, w ktorym tez mamy cieplutko, bo 24,5 st.C ... 
Ewcia ... jesli 18-latkowie sa tacy przystojni i wysportowani, to ja juz nie chce ogladac tych przystojniakow po piecdziesiatce ... 
o ile tacy w ogole zyja ... hahaha 
A na smutki, Ewus, szkoda Twojego zycia i urody ...
Jeszcze Cie Amorek upoluje, kiedy bedziesz sie tego najmniej spodziewala ... 
Nanas ... ja tez podziwiam Ewe i Baske, ze zawsze maja zabawny obrazek na temat ...
A co do mojej prozy, to serdeczne dzieki za te przemila porcje wazelinki ...
ktora jest jednoczesnie bardzo niebezpieczna,
bo zacheca mnie, by pisac ... jeszcze wiecej ... hahaha
Na razie jakos nad tym panuje, ale lepiej ... nie kus licha ... 
Water ... ja nie przepadam za malowaniem, za to lubie tapetowac, wiec wszystkie pokoje mam wytapetowane i tym razem
wybralam dobre tapety, bo nie sprawily mi niemilych niespodzianek. Na scianie prezentuja sie rownie dobrze, jak na probce i w sklepie ...
Zawsze wybieram kolory bardzo jasne, bo lubie, by sciana byla jedynie tlem dla ozdob ... i w ogole lubie jasne powierzchnie ...
Gdy tapeta sie troche przybrudzi (miejscowo), to zawsze mozna ja umyc, a z farba to w kolko papranie ...