Nanusiu ... widze, ze mialas dzis czarna serie ... przy tym wszystkim, pies, ktoremu zebralo sie na amory, to pestka ...
A tak naprawde, to psu powinno sie zapewnic, zgodnie z jego zegarem biologicznym, 2 razy w roku "bzykanie", jak wyrazila sie
poetycko Baska ... hahaha
albo uciac mu jaja, zeby sie nie meczyl, zyjac obok suczek w rui ... ![]()
Jestem ciekawa, co to bedzie, gdy Pyska po raz pierwszy dostanie "okres" ...
mysle, ze za jakies 3 m-ce ... straszne ...
Nanas ... masz chyba racje, z tymi niesmacznymi produktami, ze na tym polega wlasnie dieta odchudzajaca, zeby odechcialo sie jesc ...:lol:
A wiekszosc tutejszych produktow reklamowanych, jako dietetyczne, ma tylko obnizony procent tluszczu, ale cukru jest w nich od groma...
tyle, ile w tych niedietetycznych ... Wiem to, bo od dobrych kilku m-cy sprawdzam na opakowaniach zawartosc przede wszystkim cukru ...
gdyz od niego przeciez najbardziej sie tyje ... Nic dziwnego, ze Holenderki odzywiajac sie dietetycznie nadal sa grube ... ![]()
Baska ... to prawda, ze zawieram same psie znajomosci, bo cale dnie poluje na towarzysza do zabawy dla Pyski ... ![]()
to jest moje glowne zajecie ... hahaha ![]()
Pana z miskiem widzialam krotko w niedzielne poludnie ... Stal na sciezce przed swoja furtka, a misiek biegal po przylegajacej do
sciezki polanie ... Niestety, na widok Pyski, dal dyla na swoje podworko (misiek, nie pan
) i za nic nie dal sie stamtad wyciagnac ... ![]()
Jego pan rozmawial ze mna chwile i wolal go spowrotem na droge, ale misiek schowal sie za komorke i tylko nos wychylal ... hahaha ![]()
Pan powiedzial, ze teraz nie moze isc z nami na spacer, bo ma na sobie przyzwoite spodnie, czyli powycierane (fabrycznie) jeansy ... ![]()
ale obiecal mi, ze przejdziemy sie po lasku innym razem ... hahaha
Ostatnio Pyska dlugo spi i nie mozemy zdazyc na czas ... ![]()
ale ... co sie odwlecze, to nie uciecze ...
Tak naprawde, to miskowi przydaloby sie troche wiecej ruchu, bo jest 3-letnim psem, a wyglada jak staruszek, poniewaz jest za gruby ...
Po zabawach z Pyska szybko nabralby wlasciwych ksztaltow i zyskal odpowiednia kondycje ... ![]()

.gif)