Babciu, chyba źle pobrałaś link z wgrywacza i dlatego
nie wyszło.
Jak Babciu wgrasz zdjęce, to pobierz 3 link od dołu.
Czekam na Taniec z Gwiazdami, bo dzisiaj finał, a wiem babciu, że tez kibicujesz Kacprowi.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 372 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Babciu, chyba źle pobrałaś link z wgrywacza i dlatego
nie wyszło.
Jak Babciu wgrasz zdjęce, to pobierz 3 link od dołu.
Czekam na Taniec z Gwiazdami, bo dzisiaj finał, a wiem babciu, że tez kibicujesz Kacprowi.
CZŁOWIEK JEST ISTOTĄ , KTÓRA ŻYJE
DZIĘKI MIŁOŚCI I NADZIEI
STAROŚĆ NIE CHRONI PRZED MIŁOŚCIĄ
ALE MIŁOŚĆ POTRAFI NAS OCHRONIĆ
PRZED STAROŚCIĄ...
Bardzo podoba mi się takie motto.
Chyba zacznę szukać kogoś do kochania....kotka, pieska itp.
Elu, oczywiście, ze będziemy oglądały Taniec, a nawet potańczymy z Kacprem, bo jest u mnie moja wnusia, która zostaje na noc.
Teraz zajmuje się Babcią Sabinką i mam im nie przeszkadzać.
hura udalo sie
babciu musisz wziasc 3 link tak jak pisala fialetta i po linku zanim wpiszesz img musisz dać kreske [/img]wtedy wejdzie
Amazonko, moje szczere gratulacje, dla Twojej nowej umiejętności.
Jestem pewna, że jeszcze w tym roku też załapię się na tę umiejętność, pod warunkiem, że będziesz za mnie trzymała kciuki.
Wejdę jeszcze do naszej cafe, jak położę wnuczkę spać, bo ogląda ze mną Taniec...i dyskutuje jak "stara"
Juz Babciu trzymam kciuki.
Dzękuję Ci Stokrotko, ale boję się, że złapie Cię jakiś kurcz, zanim ja załapię.
Jak wnuczka pójdzie spać to poćwiczę.
Teraz ogłoszenie wyników Tańca....
Jest, jest, jest, kryształ dla Kacpra.
Niewiem jak wy moje dziewczynki ,ale ja mam dosc ide spać.Dobranoc wszystkim.
[/img]http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://c.wrzuta.pl/wm8906/c08eb4dc0001e59145d09732/slodkie_kociaki&imgrefurl=http:[img]
Jak teraz nie wyjdzie, to ja wychodzę:):):) na głupka
No i do d.... coś plączę. Nie nadaje się do tego tańca....Za szybko tańczę, albo plączę nóżki...
Babciu twoj blad polega na tym ze powinnaś wpisac to tak [img]link[/img] a robisz to tak [img]link[img] brak z tylu kreski popatrz i porownaj.
Jak teraz nawalę, to już chyba zrezygnuję, bo wyjdę na kompletnego osła....
[img]http://mate1990.wrzuta.pl/obraz/4dKowVMrP9d/slodkie_kociaki[img/]
Ja wpisuję tak jak ma być, ale wchodzi inaczej za każdym razem. Wpisałam [img]link[/img], a wyszło za każdym razem tak jak widzisz Amazonko.
DOBRANOC, MÓWI WAM OSIOŁ
To, co wpisuję ręcznie, nie wchodzi, albo wchodzi z błędem, nie z mojej winy.
Ale się wkurzyłam.
Jutro muszę zrzucić skórę osła, która do mnie dzisiaj przyrosła.
Dobrej nocy, życzę Wam, moje Stokrotki
Babcia - oślica
Już wiem chyba, dlaczego tak wychodzi.
Czy ja przypadkiem, nie muszę się zarejestrować do tego wgrywacza, bo nie rejestrowałam się.
Zrobiłam, tak jak się należy, a jednak znowu nie wstawiło tych moich znaków wpisanych przeze mnie.

A Witam Cię Ba-Cha.
Ćwiczę to wklejanie od nowa.
Może się udało....
Ba-Cha, gdyby nie ta Twoja kawka,która jest pyszna, to pewnie bym się załamała.
Wiem jak wpisać, wpisuję, a nie za każdym razem przechodzi całość.
Najczęściej brak tych [img][/img]
Dzień dobry.
Wiem, wiem, że w całej Polsce wieje i ten wiatr narobił
wiele szkód, ale nas oszczędził, prądu nie zabrał,
a więc znowu jesteśmy razem.
Babciu, Ba=cha witajcie.
Babciu, juz lepiej idzie wklejanie, a, że jesteś ambitna to dojdziesz
do całkowitego opanowania tej umiejętności.
Bacha kawa super, już stawia mnie do pionu.
Witam .Ja tylko na chwilke na kawke od Ba-Chy.Babciu nie mart sie ja tez długo meczylam zanim weszlo. robie to tak jak kazala fioletta czyli wchodze na wgrywacz wybieram zdjecie z mojego pulpitu i wybieram 3 link to wazne aby byl 3 .potem kopiuje i wklejajac najpierw dopisuje [img]wklej[/img].próbuj kochana az do skutku .Zanim mi wyszlo szukalam roznych innych stron ale na wgrywaczu jest najlatwiej moze masz za duze zdjecia sprobuj cos malego.Pozdrawiam i uciekam do urzedu ,bo mam zalatwienia.Bede pozniej.
Dziewczynki, jesteście najukochańsze Stokrotki na świecie.
Aż się wzruszyłam , że mi tak pomagacie.....nie będę pisała co zrobiłam...be,be,beee:):):)
Jest u mnie wnusia, zrobiła sobie "dzień wolny", bo u nas jest fajniej niż w szkole...
Ona zajmuje się Sabinką, uczy ją , jak ubiera sie modelki.
Ma takie magnetyczne ubranka i plansze.
Nie zraża się, gdy Babcia, zamiast na nogi, wkłada lalce buty na głowę, jak kapelusz.
A ja jestem "oceniarzem", czyli jurorem, który ma stwierdzić, która lalka-modelka jest lepiej ubrana.
Mam robotę, a one co chwilę potrzebują mojej opinii.
Robię pierogi z kapustą i grzybami.
Taki egzamin przedwstępny przed Wigilią.
Jak się udadzą to się pochwalę, a jak nie, to wywalę.
Ostatnio robiłam kopytka i były pyszne.
Ale po tym wklejaniu, to może nawet pierogi się nie skleją?
Jeszcze raz dziękuję za Wasze wsparcie i uciekam lepić 'nieudaczniki"
[img]Zdjęcie0872[/img]
Oj, Babciu Elu, dlaczego nie obrałaś mandarynki?
Chyba, że mandarynka ma spełniać rolę piłeczki, bo chyba ze skórką Luiza nie lubi?
Przez te nieudane próby wklejenia czegokolwiek, przypaliłam kapustkę i musiałam z połowy zrezygnować, bo była
zbyt "ciemna" delikatnie powiedziawszy...
Ale pierogi, o dziwo, udały się na medal.
Chyba dlatego, że mi tak bardzo nie zależało, nikt postronny ich smaku nie ocenia.
A na Wigilię, może być tak jak z tym wklejaniem.
Ja wpisuję, a komputer cenzoruje i nie wkleja wszystkiego.
Dobrze, że nie robi pi,pi,pi,pi,aby mnie zagłuszyć w "odpowiednich" momentach.
Dzisiaj u nas tak wiało, że musiałam zamknąć okna, czego nie robiłam od pierwszego dnia pobytu w tym domu.
No, to dalej będę się męczyła z tym wklejaniem....ale kiedyś się uda, MUSI!!!
Ja załapałam o co biega, ale mój laptop nie. On zapisuje po swojemu.
[img]www.kwiatoteka.pl / Bukiet polnych kwiatów
kwiatoteka.pl[/img]
Babciu, mandarynki to taki artystyczny rekwizyt,
bo mandarynki dostała wcześniej.
Babciu, kurka wodna nie wiem dlaczego nie łapiesz
tego wkejania, bo skoro pobierzesz dokładnie link z wgrywacza,
to nie ma mocnych. Musisz zacimnić 3 link i kopiuj wklej.
Namalowałam dla Was lato i przepraszam, że jestem
beztalencie, ale może kiedyś też się nauczę lepiej,
jak Ty Babciu.
Oddalam się na dłużej.
spróbowalam duze zdjecie zobaczymy czy wyjdzie moze to wina wielkosci.Nie wiem samoczynnie ja zmniejszyło i jest.Babciu wkleilam ten twój link z kwiatoteki do wgrywacza i napisalo mi cos o formacie ,ale nie znam angielskiego wiec jak przyjdzie moja corcia to przeczyta i bedziemy wiedzialy dlaczego nie dziala.Chyba że coś z tego rozumiesz. is not in a valid format (gif,jpg,jpeg,png,bmp,psd)Babciu sprawdz e-maila .
[img]C:\Users\Irena\Pictures[/img]
To już ostatnia próba.
Jak nie wklei to po prostu będę zawiedziona, ale nie nieszczęśliwa.
Wszystkiego mieć nie można, więc dam sobie spokój.
Amazonko, dzisiaj u nas cisza, nawet nie wieje na tej kanapie, mało nas przywiało.
Ale jeszcze Sandry nie było, więc poczekamy na nią, prawda?
Może do wieczora, oczywiście późnego, odezwie się do nas.
Zapomniała bym zapytać, jakie macie plany na Andrzejki?
Ja będę tańczyć z mopem. też rodzaj męski i umie sprzątać....
Hej, jednak nie umiem myśleć.
Starość nie radość, ale nie do przesady...
Narysowała bym Wam coś, ale też nie umiała bym przesłać.
To tylko Ela jest kumata, nie ja.
http://emebletapicerowane.pl/images/stories/reklama1.jpg
ja taki naroznik znalazlam i zapraszam na niego
Lenko, narożnik fajny, funkcjonalny, ale jeśli mogę prosić, to fundnij jeszcze stolik.
Na ten ostatni dzień listopada będzie jak znalazł.
Narożnik przecenili, wiec będzie na stolik.
Może któraś "zdolna" przytarga jakiś adapter lub gramofon z dawnych lat.
One miały "duszę".
Ja już nie będę się wygłupiać, bo to wstyd, więc to na Was Stokrotki spadnie przygotowanie
zabawy andrzejkowej w kwestii wyposażenia naszego salonu.
Babciu przyszla moja niunia i juz wiem co robisz zle. Wejdz na
http://www.wgrywacz.pl/
Kliknij przycisk "Wybierz..." i wybierz z dysku zdjęcie które chcesz dodać. Plik musi być w formacie gif,jpg,jpeg,png lub bmp. Po wybraniu zdjęcia kliknij "Upload" i poczekaj aż się wgra i pojawi się następna strona z Twoim zdjęciem. Teraz wybierz 3ci link daj kopiuj i wklej na forum do posta tak jak we wzorze poniżej:
[img]LINK[/img]
Babciu, amazonka chyba się kapnęła co źle robisz.
Obrazy znajdziesz tutaj np:
http://images.google.pl/
Wpisujesz sobie np. kwiaty i robisz "zapisz jako"
i już bedziesz miała w swoich obrazach, a potem na wgrywaczu jest
wszystko po kolei i 3 link kopiujesz od dołu.
Moje drogie ja nie jestem az taka madra .Przyszla moja corcia ona studiuje informatyke i od razu wiedziala co jest zle.Babciu napisala Ci co masz po kolei zrobic jak to zrobisz to bedzie ok.
I jeszcze piosenka dla Was, a właściwie ku przestrodze, bo nic nie dane jest na zawsze:
Dziewczynki, kocham Was za to, że tak mnie szkolicie, ale ja na razie dałam sobie spokój, aby mi ciśnienie nie podskoczyło do sufitu.
Bardzo, bardzo chciałam, ale nie podołałam.
Ślepe to, to, głuche to, to, a na dodatek stare....i jeszcze chce udawać mądrzejszą niż jest.
Nie wiem, gdzie poćwiczyć, aby wiedzieć, czy się udało.
Na naszym forum już nie będę robić z siebie sieroty, dopóki nie będę pewna, że umiem.
Koniec tematu.
Elu, nie wiedziałam, że Twój komputer to Andrzej...może coś zorganizuje w swoje święto?
Chyba muszę mojego laptopka też ochrzcić, bo jak na razie to ma tylko inicjały HP, jak Hipcio, o, to może Hipolit?
Tylko teraz kłopot z chrzestnymi....
Sabinka już śpi, więc mogę sobie poklikać.
Wnuczka poszła do domu, ale nie bardzo chciała, jej się ta nowa Babcia bardzo podoba.
To jest jedyna osoba, która jej nie zwraca żadnej uwagi , o nic się nie czepia , o nic nie pyta.
Babciu nie poddawaj sie ,ja mam corke ktora bedzie grafikiem komputerowym a meczylam tak samo jak ty .Po probować mozesz otwierajac pusto strone gogle i w nia wklejac jak w okienko a potem kasować, pomalu a sie uda.rob tak jak mowila dorotka .Te takie dziwne znaki to gif-animacja, jpg-zdjecie z aparatu,telefonu,chodzi o to co mozna wkleic nie bój sie ich,tylko cwicz.
Ba-cha ta kanapa jest swietna ,a dzieci jeszcze lepsze.
Ela, czy ty śpisz w kurniku, że tak szybko mówisz nam , dobranoc i kolorowych snów?
Dziewczynki, jutro urywam się ze smyczy...koleżanka popilnuje Sabci, a ja jadę załatwiać różne sprawy i sprawunki.
Może znajdę gdzieś zakład fryzjerski, gdzie nie trzeba " wizyty" zamawiać, jak w przychodni.
Na głowie mam już zarośla, które trzeba skosić, bo strzyżenie może nie wyjść.
Może się uda, tak straszą tym kryzysem, że nie wiadomo, czy po Nowym Roku będzie człowieka stać na postrzyżyny...
A kanapa Basi odlotowa.
Skąd wzięłaś taki model? Pasuje do małego saloniku, takiego jak nasza "dziupla"
Ela, te kolorowe kółka to chyba już jest nasz wystrój na Andrzejki lub Sylwestra, bo to chyba są balony?
Elka, skąd masz moje zdjęcie?
Taniec na rurze, to jedyny sport, który uprawiam...tzn. rurze od odkurzacza.

To moje zdjęcie z dowodu, ale nie wiem, czy się wyświetli.
No cóz moje drogie skoro wszystkie idą spać to ja tez już sie pozegnam zyczac Wam spokojnej nocy.

Zeby bylo nam wesoło zamówilam dla nas choinke do saloniku ,tam koło tej rozkładanej kanapy tylko jeszcze trzeba ja ubrać.
Amazonko, kto Ci powiedział, że wszystkie idą spać?
Gdzie ten misiu tacha ta choinkę?
Do naszej kafejki?
Ela obrazek swietny.Babciu wreszcie udało Ci sie wkleić HURA,a muwiłam że sie uda.
Ta choinka to dla was dzieweczki do kafejki.
Amazonko, kto Ci powiedział, że wszystkie idą spać?
Gdzie ten misiu tacha ta choinkę?
Do naszej kafejki?
Znowu, jedna jeszcze nie napisała, a druga już zgadła, co napisze
To znaczy ze dobrze sie rozumiemy.Babciu chyba nam wszystkie uciekly i zostałyśmy same.
Chyba też pójde juz spac ,dobranoc.
Dwie, to już tłum.
Może któraś dotrze jeszcze.
Sandry nie było, może zajrzy?
Ja naprawdę nie chcę więcej.
Ale mniej, też mnie zadowoli.
Uwielbiam Bajora, On jest zawsze sobą i nie jest zmanierowany..
Wszystkie chrapią, a ja nie mogę zasnąć.
To wszystko przez tą dzisiejszą "naukę"
Dziękuję Wam moje Stokrotki, stokrotnie:):):)
Do jutra, tylko, że nie wiem, o której mnie przywieje do domu...
Hej, jestem, ale na chwilę.
Ja od soboty żyję ciągłą, naglą zmianą grafiku. Wiec dziś zamiast do 17, byłam do prawie, 20. Cała szczęśliwa, że jutro wolne, przystanek przed domem odbieram telefon, że jutro do pracy, bo jedna z koleżanek wzięła zwolnienie na 2 tygodnie.
O dziwo dziś w pracy brykała po drabinach i w południe spytała mnie, czy zamienię się z nią na sobotę, bo ona chce mieć wolne i iść na cały weekend na balangę.
Tym razem się nie zgodziłam, bo...mam randkę
, tzn. mały, wyczekany spacerek właśnie w sobotę.
No i poszła koleżanka po pracy do lekarza i przed 20 nas powiadomiła o zwolnieniu lekarskim na rękę, bo ją boli.
Moje dziecko wczoraj cały dzięn wymiotowało i mam oczy na zapałki, a ona bidulka też. Mogłam wziąć wolne, by ona sobie odpoczęła, ale dla "dobra ogółu" poszła na lekcje, mimo, że dziś apetyt jeszcze nie dopisywał.
taka jestem. Jak pracuję to z pełną odpowiedzialnością.
Elu, ale Ładna ta Luizka:)
Sandro, zapamiętaj słowa kobiety doświadczonej zawodowo:
Nie warto się poświęcać dla pracy, bo gdy Tobie coś sie stanie, to praca sie dla Ciebie nie poświęci.
Ty jesteś do zastąpienia, ale Twego zdrowia nikt Ci nie zastąpi.
Dziecko, gdy jest chore, powinno zostać w domu, z mama.
Bo wtedy czuje się najbezpieczniej.
Ja to rozumiem, ale rano wyglądała całkiem znośnie. Poza tym kto mi da zwolnienie na dziecko wymiotujące wczoraj? jak mam siedzieć 4 godziny w ośrodku i jeszcze nie dostać opieki...Jednmka wiem, jak wymioty wykańczają. Przynajmniej mnie.
No a koleżankę bolał łokieć i poszła na 14 dni, co nie przeszkadzało jej planować balangi już od piątku.
Kierowniczka do neij zadzwoniła i spytala, czy ma złamaną rękę, może zwichniętą...czy mogłaby chociaż przychodzić doglądać, nie nosząc żadnych towarów. Odpowiedziała, że niech sie cieszy, że ma tylko 14 dni wolnego, bo gdyby złamała, to miałaby 6 tygodni.
Idę pod prysznic.
Męczą mnie TE dni ![]()
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 372 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024