Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)

Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 372 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,486 do 4,550 z 24,171 ]

4,486

Odp: Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)

WERCIU, BAby Jaga jak nic, fajne ujęcie.

SANDRO, po co Ty przejmujesz się ludżmi,  / zawsze mówili,mówią i beda mówić/,
czy ktoś coś Tobie da, to Ty przeprowadziłaś  się do męża i rozumiem, że to sa jego znajomi.
Dlatego, pewnikiem wszyscy idą za nim, poza tym ten co ma kasę ten rządzi.
Taka prawda,  nie masz nic, jesteś  nikim / ktoś tam mądrze napisał/

Zobacz podobne tematy :

4,487

Wercia napisał/a:

Jak się w czymś nie zgadzamy to tak długo kombinujemy, aż nam się zgodzi big_smile

Nie wiem, czy moge się "pochwalić", ale z panem, z którym łączy mnie coraz więcej, potrafimy rozmawiać na tematy, co do których się nie zgadzamy. Potrafimy rozmawiać, oglądać wspólnie filmy, planować popołudnie w niedzielę (spacery). Uważam, że miłość to jedna część związku, ale dialog to druga i chyba bardzo ważna część.

Werciu, ja babe Jagę widzę, ale domku nie ma sad

4,488

Ja w tej Babie Jadze widze klęczacego samuraja smile

4,489

SANDRA a z tym chłopakiem nie mozesz stworzyć związku?

4,490

Mogę i on to powoli realizuje, tzn. zapracowuje pieniądze. Teraz nie ma go w Polsce.
W zasadzie już tworzymy związek, tzn. uczucie kwitnie.
Jak wróci chcę by zamieszkał tutaj w 3-mieście, bo póki co jest z Inowrocławia smile

4,491 Ostatnio edytowany przez f??????? (2011-10-21 11:17:20)

A wiesz Sandro, dlaczego znosisz te wszystkie upokorzenia w swoim domu,
bo masz nadzieję na lepsze jutro, u boku faceta, który Ciebie szanuje
i potrafi Ciebie zrozumieć i to jest cała filozofia i nie poddawaj się w tworzeniu nowego związku.
Zostaw tego faceta, który nie wie sam czego od życia oczekuje, bo spłodzić dzieci to każdy potrafi,
ale niekoniecznie zmusi się do szanowania ich matki.

4,492

sandra.sandra napisał/a:

Mogę i on to powoli realizuje, tzn. zapracowuje pieniądze. Teraz nie ma go w Polsce.
W zasadzie już tworzymy związek, tzn. uczucie kwitnie.
Jak wróci chcę by zamieszkał tutaj w 3-mieście, bo póki co jest z Inowrocławia smile

SANDRO, to jest dziewczyno nadzieja, tylko aby dzieci kochał tak jak ich mamę,
bo ja zostałam wychowana przez macochę i znam ten chleb.

4,493

Wiem Wifo o tym. Nie potrafię przewidzieć jaki będzie. Dotąd jak spędzaliśmy razem zeszłe wakacje to było OK. Musze przyznać, że miał dobry kontakt z moimi dziećmi (póki co).
zanim się obudziłam, dzieci miały zrobione kanapki. spacery były obowiązkowe i niedziele na placu zabaw. Starał się.
Z mężem nie doświadczyłam spacerów itp. Może ze 2 razy.

Chyba t kawa była za mocna, wszystko we mnie dyga, kręci mi się w głowie.

4,494 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 11:32:57)

SANDRO wiesz co mówił mój ojciec, ze trzeba mieć wielkie serce,
aby wychowywać obce dzieci.
Życzę Tobie z całego serca, a Twój wybrany takie miał.

Sandro podaj datę tzn. dzień i miesiąc w którym sie urodziłaś, wyślę Tobie twój horoskop.

4,495 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2011-10-21 11:37:09)

Zacieram ręce co to będzie:)

4,496

To zabawa, nie boerz sobie tego do serca.

Kto urodził się dnia 9 stycznia

Ma umysł wyrafinowany, upodobania artystyczne i temperament zmysłowy.

W naturze swej posiada zarówno dobre skłonności jak i złe. Odpowiednio do dobrych i złych właściwości - zarówno charakteru jak i umysłu - jego przeżycia są również podwójne, przynoszące mu szczęście i nieszczęście na zmiany.

Ciekawe, że styl jego również wykazuje dwie odmiany. Raz jest bardzo poważny, ozdobny, dźwięczny uroczystymi słowy - przelewa się w długich okresach; to znowu urywany, lakoniczny, lubuje się w popularnych powiedzeniach.

Nieraz przesadną uwagę zwraca na efekty związane z życiem materialnym; w innym znowu przypadku wznosi się do uroczystego patosu, aby później nieoczekiwanie zakończyć czymś trywialnym.

Wady. Prawdę powiedziawszy, natura takiego człowieka pozbawioną jest szczerości, i często nie przyznaje się do prawdy nawet przed sobą samym, lecz stale w opozycji do wszystkiego i każdego, na jakimkolwiek tle byłaby prowadzona dyskusja.

Chętnie przeciwstawia się ogólnie przyjętym wierzeniom a bywa tak, iż osoby o usposobieniu łagodnym i ludzkim specjalnie budzą jego agresywność. Nieraz okazuje rozrzutność w rozdawaniu prezentów i czynieniu zakupów - to znowu staje się niezwykle ścisły i oszczędny. Wszystko to po prostu zależne jest od jego fantazji.

Gdy jest w dobrym nastroju wszystko widzi na różowo, a wówczas jego środki materialne wydają mu się niewyczerpane. Ale gdy przyjdzie nań okres ponurości; co zdarza mu się często wówczas wszystko zmienia się i wywraca na drugą stronę, a wtedy ani dawanie prezentów ani też kupowanie czegoś nie sprawia mu najmniejszej przyjemności. Przeciwnie - potrafi nawet wtedy okazywać dziwne skąpstwo.

Co mu grozi. Jego zbyt kłótliwa i agresywna natura może go doprowadzić do wielkich trudności życiowych.

Sławne osoby urodzone 9.01: cesarzowa Japonii Meish? (1624), angielski poeta Thomas Warton (1728), czeski pisarz Karel Čapek (1890), święty, hiszpański duchowny katolicki i założyciel Opus Dei Josemaría Escrivá de Balaguer (1902), francuska pisarka Simone de Beauvoir (1908), wiceprezydent i prezydent USA Richard Nixon (1913), ormiański reżyser filmowy Siergiej Paradżanow (1924), polski pisarz Jerzy Wittlin (1925), amerykańska wokalistka folkowa Joan Baez (1941), angielski gitarzysta zespołu Led Zeppelin Jimmy Page (1944), polska pisarka Małgorzata Musierowicz (1945), polski piłkarz, trener piłkarski, publicysta sportowy Jan Tomaszewski (1948), polski polityk Konstanty Miodowicz (1951), polski ekonomista i premier Polski Marek Belka (1952), turecki terrorysta, zamachowiec na życie Jana Pawła II Mehmet Ali A?ca (1958), amerykański wokalista Dave Matthews (1967), polski piłkarz Euzebiusz Smolarek (1981), polska aktorka Weronika Rosati (1984).

4,497

W tym dniu urodziła się moja siostra i nie widzę podobieństwa jej charakteru do tego horoskopu.

4,498 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2011-10-21 11:49:10)

No nieźle. Wychodzi na to, że kłamię ile wlezie.
Powiem tak - lubię szczerość, ale nie jestem szczera wobec osób, które na siłę próbuja dyrygować moim życiem.
Np. jeśli ktoś mówi "źle robisz, bo chcesz zostawić męża" (np. szwagierka) to mówię - "nie chcę - wręcz przeciwnie - bardzo mi na nim zależy". Ale robię to względem osób wścibskich.
Jak po kłótni z nią chciała mój nowy nr telefonu - zamiast powiedzieć, że nie dam, powiedziałam, że mam ten sam co wcześniej (a niech dzwoni do woli).
Często też, gdy dzieje się coś złego to mówię - nie, to na pewno nie jest możliwe, nadinterpretuję fakty. A potem wychodzę jak zabłocki na mydle smile

Prezenty?? Lubię dawać.

Kłótliwość? Tak - bo do tej pory wychowywałam się sama. Mama nie zaglądała w moje zycie (nawet dziecięce), pracowałam sama na siebie, nie dostawałam rad typu wybór szkoły... I jak ktoś próbuje mi powiedzieć "powinnaś robić inaczej" to mówię "nie wychowywała mnie matka, ty tez mnie nie będziesz wychowywać".

Więc jest w tym dość prawdy.
Znajomi, tacy dobrzy zarzucają mi zbyt dużą szczerość, taką aż do bólu.
Jestem osobą, która wzbudza zainteresowanie, intrygującą, ze względu na zawiły charakter.

Mam ze 2-3 koleżanki, ale takie na dobre i na złe. Nie potrzebuję pseudoprzyjaciół.

I mam mało znajomych, bo doszukuję się wokół siebie ludzi równie otwartych. Nie utrzymuję kontaktu z koleżanką, która pyta mnie co u mnie, ja jej opowiem, a jak ja spytam co u niej, odpowiada "po staremu".

4,499 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 11:49:41)

A widzisz, dopatrzyłaś się jednak jakiś podobieństw, ale to jest zabawa.
Sandro wyslę Tobie mój oki?

Kto urodził się dnia 29 września

Tego w życiu czekają wysiłki i dzieła niezwykle.

Usposobionym jest najczęściej dość konserwatywnie i okazuje szacunek dla dawnych obyczajów i tradycyj. Interesuje się również starożytnościami i lubi je zbierać zarówno jak i dzieła sztuki. Jest to człowiek niezwykle wrażliwy o umyśle krytycznym. Cierpliwy i wytrwały ? potrafi się opanować, chociaż nieraz przychodzi mu to z trudnością.

Urodziny dzisiejsze dają dwa typy: jeden wesoły, pełen radości życia, usposobiony optymistycznie, drugi zaś ? poważny, skupiony, nieco melancholijny.

Czasami te dwie krańcowości łączą się w jednej i tej samej osobie. Wówczas taki człowiek przeżywa stany wielkiej radości, podniecenia i ekspansji ? a potem znowu popada w stany depresji, niechęci do pracy i wysiłków. W takim okresie wydaje mu się, że nie posiada nikogo na świecie komu mógłby zaufać.

Ale mimo wszystko jest to natura miłości i zawsze ma licznych przyjaciół, którzy się skupiają dokoła niego.

Lubi użycie i wszelkie przyjemności, jest wielkim zwolennikiem sztuki ? zwłaszcza muzyki a nierzadko i sam wykazuje jakieś uzdolnienia w kierunku artystycznym. Jednakże do osiągnięcia zupełnego szczęścia w życiu przeszkadza mu jego usposobienie zbyt impetyczne.

Czego strzec się winien? Aby sobie sam niepotrzebnie nie przysparzał zmartwień. Jest to bowiem człowiek wrażliwy niezwykłe na wszystko co się dzieje dookoła niego. Nieraz też cierpi na ucisk psychiczny i popada w stany niewytłomaczonego smutku, wydając się swemu otoczeniu kapryśnym i niezrozumiałym.

Dużo musi się w życiu wysilać, czekają go bowiem zadania trudne i niezwykłe. W końcu jednakże może mu się powieść ? i będzie na starość zbierać jak najlepsze rezultaty swych wysiłków długotrwałych.

Sławne osoby urodzone 29.09: rzymski polityk Gnejusz Pompejusz (106 p.n.e.), królowa Szkocji Małgorzata Plantagenet (1240), król Danii Krzysztof II (1276), włoski malarz Tintoretto (1518), hiszpański pisarz Miguel de Cervantes (1547), książę Bawarii Wilhelm V Pobożny (1548), włoski malarz Caravaggio (1571), autor Mazurka Dąbrowskiego Józef Wybicki (1747), polska pisarka Janina Porazińska (1888), włoski reżyser filmowy Michelangelo Antonioni (1912), szwedzka aktorka Anita Ekberg (1931), amerykański piosenkarz, pianista Jerry Lee Lewis (1935), premier Włoch Silvio Berlusconi (1936), działacz związkowy, prezydent Polski, laureat Nagrody Nobla Lech Wałęsa (1943), polska wokalistka zespołu 2+1 Elżbieta Dmoch (1951).

4,500

Na pocztę?

4,501

sandra.sandra napisał/a:

Na pocztę?

Nie w poście, co to za tajemnica.

4,502

Odbiegając od tematu. Mogę Wam polecić antyperspirant. Wypróbowałam na sobie, wiem, też, że maja dobrą opinię wśród klientek. Ziaja. Smaruję rano i cały dzień OK. I zapach przyjemny.
A wczoraj umyłam włosy szamponem Joanny z apteczki babuni i też jest fajny smile

4,503

Dziękujemy, wypróbujemy. Ja co prawda używam kosmetyków NIVEA.

4,504

No i jak Wifo, zgadza sie twój horoskop?

4,505

doberek dziewczeta
od rana mgla u mnie
teraz slonko usiluje sie pokazac spacerku nie bedzie zbyt chlodno
ja takze jezdzilam do uzdrowisk
mile wspominam C-ZDROJ,z poznanych osob kontakt do dzis mam chyba z dwoma osobami
wymieniamy sie wiadomosciami na swieta i imieniny
teraz odpuscilam sobie uzdrowisko bo jestem mniej sprawna
a poza tym to zrazilam sie
mialam cwiczyc bez obciazenia,mlode rehabilitantki postawily na swoim,zalozyly ciezarek
dostalam zapalenia przyczepow kolanowych i po kuracji noga juz nie wrocila do pelnej sprawnosci
tak wiec lecze sie ambulatoryjnie i tez jestem zadowolona

4,506

sandra.sandra napisał/a:

No i jak Wifo, zgadza sie twój horoskop?

Dużo tak, ale nie wszystko.

4,507

WITAJ LENKO ja tez raz byłam w sanatorium i już nigdy nie pojadę.
Wkładali mnie do wanny solankowej na pół godziny w zimnej dla mnie wodzie,
dostałam takiego zapalenia splotu nerwów, że myślałam ,ze zwariuję.
Poza tym , ja nie lubię robić nic na określona godzinę, pod dyktat.

4,508 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2011-10-21 12:16:50)

Wifo w horoskopie nie zawsze się wszystko musi zgadzać. W zasadzie każdy z nas ma coś w sobie z prawdy, wrażliwości, kłamstwa, humoru, depresji.
Napisz mi dla męża 10-08.

No możliwe, że macie uraz do sanatoriów, ale to nie reguła. U nas panie też "kapały" kuracjuszy, ale nikt nie narzekał. Zawsze są plusy i minusy, ale wycieczki itp. to miłe wspomnienia.

Wifo, patrzę, że za 20 minut mam autobus. Zatem jadę po dzieci wpadnę potem.

4,509

Sandro, jest tekst zniekształcony juz w necie, więc musisz powoli rozszyfrować.

Urodzeni 10 sierpnia
Autor: Jan StarĹĽa DzierĹĽbicki

Opis pochodzi z reprintu ksiÄ?ĹĽki Jana StarĹĽy - DzierĹĽbickiego Pod jakÄ? gwiazdÄ? urodziĹ?eĹ? siÄ? - horoskopy na kaĹĽdy dzieĹ? roku, Warszawa 1938 r.

Kto urodziĹ? siÄ? 10 sierpnia

Pragnie wcieliÄ? w czyn ideaĹ?y.

Klucz powodzenia ĹĽyciowego w jego wĹ?asnym rÄ?ku spoczywa... wszystko w ĹĽyciu zawdziÄ?czaÄ? bÄ?dzie samemu sobie. Nie jest to bowiem czĹ?owiek przeciÄ?tny i gdyby urodziĹ? siÄ? nawet w sferze niĹĽszej - zostanie wyniesionym ponad swe pochodzenie.

JuĹĽ jego mĹ?odoĹ?Ä? wypeĹ?niajÄ? wysiĹ?ki dĹ?ugotrwaĹ?e, a dziÄ?ki wielkiej odwadze, jakÄ? okazuje w poĹ?Ä?czeniu ze staĹ?oĹ?ciÄ? - moĹĽe zostaÄ? czĹ?owiekiem popularnym. Uprzejmy, sympatyczny, pracowity - czas swój chÄ?tnie poĹ?wiÄ?ca na studia.

Stopniowo zdobywa bogactwo. UmysĹ? jego jest uzdolniony niezwykle i bardzo wszechstronny - a dziÄ?ki jego wysiĹ?kom intelektualnym oraz umiejÄ?tnoĹ?ci przyswajania sobie róĹĽnych idei i pomysĹ?ów - jego ĹĽycie moĹĽe wywrzeÄ? wpĹ?yw na otoczenie i nawet odbiÄ? siÄ? na wĹ?asnym spoĹ?eczeĹ?stwie.

Obdarzony jest równieĹĽ wielkÄ? oryginalnoĹ?ciÄ?, zdolnoĹ?ciÄ? czynienia wynalazków i odkryÄ? a takĹĽe umiejÄ?tnoĹ?ciÄ? ukĹ?adania Ĺ?wietnych projektów. Doskonale teĹĽ orientuje siÄ? w róĹĽnorodnych dziedzinach wiedzy, a czas jego wypeĹ?niajÄ? badania, z których potrafi niezwykle umiejÄ?tnie wyprowadzaÄ? swe wyniki.

DziÄ?ki wrodzonej potÄ?ĹĽnej inteligencji, niezwykle Ĺ?atwo przyswaja sobie wszelkie teorie naukowe. Prawy i prawdomówny - moĹĽe osiÄ?gnÄ?Ä? niezwykĹ?e znaczenie ĹĽyciowe i byÄ? podziwianym ogólnie za swe poĹĽyteczne dla spoĹ?eczeĹ?stwa czyny.

Kobieta tak urodzona - jest ĹĽywa i doĹ?Ä? popÄ?dliwa, mówi duĹĽo, a sĹ?owa jej nie zawsze sÄ? miĹ?e. Poza tym jest jednakĹĽe osobÄ? myĹ?lÄ?cÄ? i dobrodusznÄ?. Niechaj siÄ? strzeĹĽe ognia. CechujÄ? jÄ? silne namiÄ?tnoĹ?ci i uczucia. Dzieci nie bÄ?dzie mieÄ? wiele.

Choroby zwiÄ?zane z tymi urodzinami - to stany gorÄ?czkowe, zapalne i niedomagania serca. Wszelkie niedomagania fizyczne odbijajÄ? siÄ? przede wszystkim na biciu serca i nieprawidĹ?owym krÄ?ĹĽeniu krwi.

Najlepsze lekarstwa - to miĹ?oĹ?Ä?, spokój, harmonijne otoczenie i codzienny okres samotnoĹ?ci, w której pacjent moĹĽe siÄ? skupiÄ? wewnÄ?trznie.

SĹ?awne osoby urodzone 10.08: hrabia Luksemburga i król Czech Jan Luksemburski (1296), prezydent USA Herbert Hoover (1874), amerykaĹ?ski przedsiÄ?biorca, wspóĹ?zaĹ?oĹĽyciel wytwórni filmowej Warner Bros Sam Warner (1887), polski pisarz Tadeusz DoĹ?Ä?ga-Mostowicz (1898), polska pisarka Maria Szypowska (1904), polski pianista Witold MaĹ?cuĹĽyĹ?ski (1914), polski pisarz Jerzy Pilch (1952), amerykaĹ?ska aktorka Rosanna Arquette (1959), hiszpaĹ?ski aktor Antonio Banderas (1960).

4,510

ja lubię horoskop indiański, bo to byli
mądrzy ludzie.
Tak z braku innego zajęcia:

http://www.spectrumgems.com/Spectrumgems_Pl/calendar.html

4,511

FIOLA przeczytałam swój, eee zawsze idzie cuś wink dopasować. lol

4,512

Je nie czytam horoskopów, ponieważ wszędzie jest coś o pracy,
a przecież ja już nie pracuję i to mnie zniechęca, ale niektórzy
lubią bawić się w to.
Tu podaję tez horoskopy

http://www.se.pl/rozrywka/horoskop/horoskop-indianski_54107.html

4,513 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 13:40:24)

Muszę edytować, bo wpis ni jak ma się do rzeczywistosci.

4,514

Wifo, Sandra oddaliła sie po dzieci i o tym napisała.

4,515

f??????? napisał/a:

Wifo, Sandra oddaliła sie po dzieci i o tym napisała.

Cholerka nie przeczytałam, dziekuję.

4,516

21 października, czyli dzisiaj, w piątek, nastąpi definitywny i ostateczny koniec świata. Ma tak się stać przynajmniej według zapowiedzi amerykańskiego, samozwańczego proroka, 90-letniego Harolda Campinga.

No to pijemy czy ćpamy, aby wesoło zakończyć już to wszystko
na ziemskim padole?

4,517

f??????? napisał/a:

21 października, czyli dzisiaj, w piątek, nastąpi definitywny i ostateczny koniec świata. Ma tak się stać przynajmniej według zapowiedzi amerykańskiego, samozwańczego proroka, 90-letniego Harolda Campinga.

No to pijemy czy ćpamy, aby wesoło zakończyć już to wszystko
na ziemskim padole?

Fiola pić, piłam, ale jeszcze nigdy nie ćpałam.
Trza;) spróbować

4,518

Poczekamy może jak Palikot zalegalizuje, bo nawet nie wiem, gdzie kupić skręta.
Mam sąsiada takiego, ale nie wiem po ile to chodzi hihihih
Tylko czy zdążą wprowadzić do aptek to zioło, skoro rychły koniec ma nastąpić.

4,519 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 15:23:01)

f??????? napisał/a:

Poczekamy może jak Palikot zalegalizuje, bo nawet nie wiem, gdzie kupić skręta.
Mam sąsiada takiego, ale nie wiem po ile to chodzi hihihih
Tylko czy zdążą wprowadzić do aptek to zioło, skoro rychły koniec ma nastąpić.

Eeeeee, kupimy na czarno. Ja juz znajdę dojście.
Będę czekać na Palikota, to moze się prędzej śmierci doczekam lol

Edit.

Sjesta, nie budzic.

4,520

Jestem znowu smile i witam popołudniowo. Mąż wybył, wnuczka zabrali. Chwila ciszy w domu.

Ja tam na sanatoria nie narzekam, byłam 4 razy i zawsze jest OK. Jakbym chciała to na pewno bym coś znalazła, bo nigdy nie jest tak żeby absolutnie wszystko grało. Trochę odczekam i składam nowy wniosek big_smile ale tylko z moim smile.
Kurczę, nie wiedziałam, że dzisiaj koniec świata. Dobrze chociaż , że poszłam sobie do fryzjera. Będę chociaż dobrze wyglądać, jakby co big_smile.
Czy po ćpaniu ma się kaca?, jesli tak to ja się nie przyłączę, nie cierpię kaca big_smile

4,521

Eeeee tam, poszły gdzieś wszystkie...

4,522 Ostatnio edytowany przez Wercia (2011-10-21 16:08:44)

http://wgrywacz.pl/images/313Jaskinie_050_III.jpg

smile Ta bryła jak gdyby z kominkiem podświetlone wyglądało jak domek. To inne ujęcie.

Ech...do kogo tu gadać, wpadnę później smile

4,523 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 17:49:25)

WERCIA, jak byłysmy to Ty latałaś koło piknych.

Nie wiem, czy po maryśce ma sie kaca, ale chyba nie.  Trza:) się dowiedzieć.
Tak wyglada "marycha"

http://wgrywacz.pl/images/639marycha.jpg

WERCIU, to ta sama jasknia, gdzie była baba jaga?

4,524

Zobaczcie jakie torty powstały pod wpływem wyobraźni cukierników

http://www.facebook.com/pages/ZOBACZ-WI%C4%98CEJ/125121447594668?sk=app_190322544333196

4,525

My o maryśce, a ty tutaj wyjeżdżasz z tortami  smile

4,526

Tak szczerze, to mam ochote ma Marychę, ale chyba bym się bała
mojego zachowania, a więc, że nie było końca świata, to proponuję torty, ale jakie?
Marychę można kupic w internecie hihih

4,527

f??????? napisał/a:

Tak szczerze, to mam ochote ma Marychę, ale chyba bym się bała
mojego zachowania, a więc, że nie było końca świata, to proponuję torty, ale jakie?
Marychę można kupic w internecie hihih

Po ile? Moze znajde tańszego dostawcę, ale jak się spotkamy , jak jesteśmy rozrzucone po świecie.

4,528

Wifo, ja nie szukałam skrętów jeszcze w necie hihihi
Wiem tylko, że kupić można wszystko droga internetową, nawet diabła narzeczonego.
Boję sie jednak ryzykować, bo moge stać się nieobliczalna i mi się spodoba.
Uwaga na używki, bo nie każdy organizm potrafi zapalić tylko jednego hihihi

4,529

f??????? napisał/a:

Wifo, ja nie szukałam skrętów jeszcze w necie hihihi
Wiem tylko, że kupić można wszystko droga internetową, nawet diabła narzeczonego.
Boję sie jednak ryzykować, bo moge stać się nieobliczalna i mi się spodoba.
Uwaga na używki, bo nie każdy organizm potrafi zapalić tylko jednego hihihi

Jak się uzależnisz to długo nie bedzie trwało , najwyzej 45 lat. To pestka.

4,530

Uzależnienie to pryszcza, ale skąd kasa?
Skręt może 2o zł x 30 dni = no i skąd?

4,531 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 18:42:39)

f??????? napisał/a:

Uzależnienie to pryszcza, ale skąd kasa?
Skręt może 2o zł x 30 dni = no i skąd?

Same będziemy hodować, bo innego wyjścia nie ma.
Każda na swoich parapetach, zamiast kwiatków.

Fiola jezeli chodzi o muzykę to wolę link, niż obraz + muzyka.
Mozna słuchać i jechać dalej.

4,532

No właśnie pofatygowałam sie i znalazłam "Mocny Buch"
Nasionka najwyższej jakości hihihih

http://www.mocnybuch.pl/

Wifa a ja lubię tak muzę wklejać, bo od razu widać tytuł i wykonawcę.

4,533

f??????? napisał/a:

No właśnie pofatygowałam sie i znalazłam "Mocny Buch"
Nasionka najwyższej jakości hihihih

http://www.mocnybuch.pl/

Wifa a ja lubię tak muzę wklejać, bo od razu widać tytuł i wykonawcę.

Weszłam na Twoją tutaj muzykę, ale przy takim wklejaniu, to musiałabym tam stale być.
Jak kopiuję najpierw wykonawcę , a potem link

Mireille Mathieu- Akropolis Adieu

http://youtu.be/zPvKRDnAz5A

4,534

Wifo, myślałam, że pogadamy o mocnym buchu, a Ty o muzie.
Na moim wątku muzycznym nie ma właściwie czego czytać, ale słuchać, słuchać jest co.

4,535 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 18:58:15)

f??????? napisał/a:

Wifo, myślałam, że pogadamy o mocnym buchu, a Ty o muzie.
Na moim wątku muzycznym nie ma właściwie czego czytać, ale słuchać, słuchać jest co.

Ale musisz na nim siedzieć, już nie przejdziesz do grajdołka, bo sie wyłącza muza.

Mocny buch, tak.
Trza: dowiedzieć się,  ile możesz dostać do odsiadki za własną produkcję.

Mireille Mathieu - A Santa Maria

http://youtu.be/Sxc8c76qRxs

4,536

Ja jestem szybka i szybko sie przemieszczam, więc wszystko jest ok'y.

4,537

f??????? napisał/a:

Ja jestem szybka i szybko sie przemieszczam, więc wszystko jest ok'y.

Przestań, ja tez jestem szybka, ale nie możesz zmienić kafejki, bo muza się wyłącza.

4,538

No                              wysłucham i       już jestem przecież hihihi

4,539

To ja już zdążyłam przelecieć 2 portale hiiiiiiii

4,540

Napisałam w tłumaczu:
bardzo was lubię, bo teraz jest tu życie
i mi przetłumaczył na arabski hihih
???? ??? ? ??? ?????? ??? ????

4,541 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 19:20:37)

f??????? napisał/a:

Napisałam w tłumaczu:

To moze będziemy pisać po  arabski, nikt nie przeczyta

4,542

ja jestem zafascynowana tym robaczkami, bo chyba bym się nigdy
nie nauczyła pisać i czytać po chińsku i arabsku hihihih

4,543

f??????? napisał/a:

ja jestem zafascynowana tym robaczkami, bo chyba bym się nigdy
nie nauczyła pisać i czytać po chińsku i arabsku hihihih

Ja może kiedyś pisać tak, ale teraz nie mam cierpliwości.

4,544

wifa napisał/a:

WERCIA, jak byłysmy to Ty latałaś koło piknych.

Nie wiem, czy po maryśce ma sie kaca, ale chyba nie.  Trza:) się dowiedzieć.
Tak wyglada "marycha"

http://wgrywacz.pl/images/639marycha.jpg

WERCIU, to ta sama jasknia, gdzie była baba jaga?

O, jak się rozgadały:)
Marycha jest piękna, ale nie wiem czy to tak wolno gadać na TAKIE tematy?

Sandra chyba narzekała, że nie widzi domku Baby Jagi, więc wstawiłam drugie ujęcie i jest tam domek, oczywiście zdjęcie nie oddaje, ale jest domek z kominem , mały dla Jasia i Małgosi, sama jędza raczej się nie zmieści big_smile

4,545

f??????? napisał/a:

Napisałam w tłumaczu:

O idziemy do przodu smile, teraz po arabsku ? czy to efekt rozmów o maryśce ? big_smile

4,546 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 19:29:11)

O Marysze mozesz gadać , jeno nie palić.
Ale co teraz mogą nam zrobić  lol

4,547

Wercia napisał/a:
f??????? napisał/a:

Napisałam w tłumaczu:

O idziemy do przodu smile, teraz po arabsku ? czy to efekt rozmów o maryśce ? big_smile

Od gadania to chyba sie nie głupieje. hiiiiiiiiiihiiiiiii

4,548

Właśnie wypiłam goracą pomidorową czystą na rozgrzewkę. Byłam w kościółku na różańcu i nieco zmarzłam. Przez cały październik byłam zaledwie raz w kościele i teraz nadrabiam. Jakoś nie wyobrażam sobie tak bez koscioła.

A teraz troszkę przy kompiku, bo znów jestem sama. Jak mąż w domu to nie bardzo, on nie lubi jak ja klikam smile, zaraz wzdycha big_smile

4,549

Oddalam się na Linię życia hihihi

4,550 Ostatnio edytowany przez wifa (2011-10-21 19:34:51)

Wercia napisał/a:

A teraz troszkę przy kompiku, bo znów jestem sama. Jak mąż w domu to nie bardzo, on nie lubi jak ja klikam smile, zaraz wzdycha big_smile

Mój na poczatku tez robił zadymę, bardzo lubi ze mną rozmawiać, teraz się przyzwyczaił.
Raz po raz ma uwagi, ale ja olewam.

Posty [ 4,486 do 4,550 z 24,171 ]

Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 372 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Emerytka, rencistka - mówimy o wszystkim :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024