Witajcie Dziewczynki, witaj CHŁOPAKU.
Przyznam się, że nie wiem, co mówi regulamin na ?przyjmowanie? chłopaka w babińcu, ale - z rezerwą podchodzę do pojedynczej płci odmiennej - niech CHŁOPAK wybaczy ? ale najpierw go uważnie poobserwuję a dopiero później będę go akceptować lub - nie.
Niech też CHŁOPAK przyjmie do wiadomości, że jeżeli chce być wśród kobiet, które "na upartego" mogłyby być jego matkami, to musi się przyzwyczaić i do tego, że co NIEKTÓRE mają prawo być zrzędliwe (oczywiście myślę tylko i wyłącznie o sobie). Gdy to mu nie będzie odpowiadało, to ma dwa wyjścia: ignorować zrzędę lub - poszukać młodszych kobitek
No, to mi się udało przywitać gościa!
Wybacz, CHŁOPAKU, ale musiałam dołożyć łyżkę dziegciu do tego słodkiego powitania, abyś zaraz na początku wiedział, że niekoniecznie musi tu być tak dobrze jak sobie wyobrażasz ...
No i skoro czekasz na pytania, to ja zacznę: CZEGO SZUKASZ W BABIŃCU w wieku emerytalnym, lub bliskim emerytalnego? Wybór tematów i kafejek masz na tym forum ogromny ? określ się proszę dlaczego chcesz być z nami, bo to chyba raczej wbrew naturze???
Należy się również zastanowić nad wypowiedzią DARII. Mogę powiedzieć w swoim imieniu tak: jeżeli szukałabym rozmów w necie w mieszanym towarzystwie, to pewnie bym znalazła, znając jego nieograniczone możliwości. Osobiście szukałam forum dla kobiet? Ale oczywiście jeżeli większość zaakceptuje rodzynka, to ja to uszanuję ale będę na pozycjach zrzędy gdy się będzie wymądrzał?.