Od jakiegoś czasu jestem z facetem, zaczęliśmy współżyć. Ja mam 21 on 24 lata. Bardzo nas do siebie ciągnie i każdą wolną chwilę spędzamy w łóżku. Problem polega na tym, że on zbyt szybko kończy. Wprawdzie nadrabia w inny sposób, ale jednak wolałaby dłużej. Są na to jakieś rady?
Od jakiegoś czasu jestem z facetem, zaczęliśmy współżyć. Ja mam 21 on 24 lata. Bardzo nas do siebie ciągnie i każdą wolną chwilę spędzamy w łóżku. Problem polega na tym, że on zbyt szybko kończy. Wprawdzie nadrabia w inny sposób, ale jednak wolałaby dłużej. Są na to jakieś rady?
Masz dopiero 21 lat, a już zdążyłaś wyjść za mąż, mieć męża, który przez prawie rok miał problemy z impotencją, rozwieść i znaleźć sobie młodszego faceta?
dobre tempo
są prezerwatywy ze środkiem znieczulającym.
Poprostu jest Toba az tak mocno podniecony tak go kręcisz. Kupcie sobie durex performa albo coś z serii orgasm control.
Sa rożne sposoby jak widzisz ze jest na tzw końcówce przerwij akcje każ jemu sie pieścić itd ciśnienie troche zejdzie wydłuży troszkę czas ale nie na krótko zaś druga metoda która mi przychodzi do głowy to po prostu kilka godzin przed stosunkiem zrob mu dobrze ustami ręka a po kilka godzinach sprowokuj akcje 2 orgazm przeważnie przychodzi ciut pózniej no chyba ze jestes taka piekna kobieta i tak na niego działasz ze szkoda prób po prostu natura kara Cie za twoja zajebistość Orgasm control to równiez dobra opcja, polecam tutaj szczególnie chusteczki.
135 2021-08-19 12:27:11 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-08-19 14:29:23)
Ja rownież się zastanawiałam nad braniem tego rodzaju tabletek. Niestety ale przyjmowałam asequrellę oraz nie widziałam u siebie żądnych efektów. Przejrzałam sobie internet oraz wiele dziewczyn poleca sobie pitu pitu tak wiec zastanawiam się nad przetestowaniem właśnie tego środka. Czy któraś z Was przyjmowała może te tabletki? Oraz po jakim czasie widziałyscie efekty? Niestety ale antykoncepcja spowodowała u mnie totalny zanik libido tak więc muszę cos zrobić bo zwariuję