Kiedy to forum upadło ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Kiedy to forum upadło ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

66

Odp: Kiedy to forum upadło ?
KoralinaJones napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Pozostaje zmienić to forum na inne. Ograniczyć aktywność.  Jeśli nie odpowiada Ci stan wody w kąpielisku, to po prostu się nie kąpiesz.

Mnie nie odpowiada obecność piranii w tym kąpielisku, korzystam gdy ich nie ma cool

W rzeczy samej, grasuje tu kilka wyjątkowo aktywnych piranii np. z ortograficznego Gestapo cool  Również unikam.

Są takie, które podpływają, jak się coś dzieje na forum, wypuszczane w celach prowokacyjnych big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

Miklosza napisał/a:

Ano jestem nieśmiały bo boję się wstydze jak wyglądam i boje sie reakcji kobiety na zagadanie i dlatego nie podchodze
W nastoletnich latach inaczej wyglądałem ciężko wyjaśnić i kochała się we mnie koleżanka z klasy big_smile

Coś Ty nam tu ściemniasz big_smile, bo tu nie musisz przecież do nikogo podchodzić, nie wiemy też jak wyglądasz wink
Poza tym temat dotyczył Kafeterii, a to nie było tak dawno, jak w latach szkolnych cool

68

Tamiraa napisał/a:

Są takie, które podpływają, jak się coś dzieje na forum, wypuszczane w celach prowokacyjnych big_smile

"Wypuszczane w celach prowokacyjnych" - piękne! lol
Powiedziałabym, że niektóre są wręcz niezawodne w tej roli, jakby cierpliwie czekały w ukryciu na stosowny moment (czytaj: pojawi się krew) lub miały jakiś szósty zmysł tongue

69

Priscilla napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

"Wypuszczane w celach prowokacyjnych" - piękne! lol
Powiedziałabym, że niektóre są wręcz niezawodne w tej roli, jakby cierpliwie czekały w ukryciu na stosowny moment (czytaj: pojawi się krew) lub miały jakiś szósty zmysł tongue

Cierpliwość to cnota, więc jak to mówią, patrz i ucz się big_smile big_smile.

70

Forum faktycznie umiera ale chyba jeszcze nie jest tak źle. Patrząc na ostatnio aktywne wątki mój jest chyba najstarszy i wciąż żywy, przynajmniej trochę. Nowo powstające szybko umierają bo ludzi udzielających się jest mało. Pojawia się też trochę ciekawych osób co jakiś czas. Jak choćby autorka tego wątku i jej krucjata przeciwko wszystkim mężczyznom.

Shinigami napisał/a:

Forum faktycznie umiera ale chyba jeszcze nie jest tak źle. Patrząc na ostatnio aktywne wątki mój jest chyba najstarszy i wciąż żywy, przynajmniej trochę. Nowo powstające szybko umierają bo ludzi udzielających się jest mało. Pojawia się też trochę ciekawych osób co jakiś czas. Jak choćby autorka tego wątku i jej krucjata przeciwko wszystkim mężczyznom.

Ja też nie widzę tutaj aż takiej tragedii. W porównaniu do tego co się dzieje na kafeterii i jakie tam są czubki to tu jest nawet całkiem fajnie i spokojnie. A było by idealnie gdyby nie spam

72

Zgadza się. Z kafeterii pouciekali normalni forumowicze. Zostali tylko ci, ktorzy nie są zainteresowani normalnymi tematami. Zrobilem z ciekawości jakis czas temu ze dwie czy trzy wrzutki to znaczy wstawiłem tematy typu  " wciąż dostaję kosza" czy "jestem nieśmiały" .Nikt nie byl zainteresowany udzieleniem choc jednej odpowiedzi. Moje tematy utonęły wśród mnóstwa tematow pozbawionych jakiegokolwiek sensu, ktoŕe produkowane tam są wręcz taśmowo. Długo zresztą się nie utrzymały. Zostaly skasowane jeszcze tego samego dnia. Natomiast tutaj gdy wstawię  jakis temat to zwykle nie pozostaje on bez odpowiedzi. 

Julia life in UK napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Ja też nie widzę tutaj aż takiej tragedii. W porównaniu do tego co się dzieje na kafeterii i jakie tam są czubki to tu jest nawet całkiem fajnie i spokojnie. A było by idealnie gdyby nie spam

Lotus napisał/a:

Zgadza się. Z kafeterii pouciekali normalni forumowicze. Zostali tylko ci, ktorzy nie są zainteresowani normalnymi tematami. Zrobilem z ciekawości jakis czas temu ze dwie czy trzy wrzutki to znaczy wstawiłem tematy typu  " wciąż dostaję kosza" czy "jestem nieśmiały" .Nikt nie byl zainteresowany udzieleniem choc jednej odpowiedzi. Moje tematy utonęły wśród mnóstwa tematow pozbawionych jakiegokolwiek sensu, ktoŕe produkowane tam są wręcz taśmowo. Długo zresztą się nie utrzymały. Zostaly skasowane jeszcze tego samego dnia. Natomiast tutaj gdy wstawię  jakis temat to zwykle nie pozostaje on bez odpowiedzi. 

Julia life in UK napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Dokładnie,dlatego tutaj nie jest aż tak źle,choć moglo by być lepiej

74

Shinigami napisał/a:

Hmm… mamy wyraźnie rozbieżne definicje pojęcia "ciekawy człowiek" wink

75

Priscilla napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Hmm… mamy wyraźnie rozbieżne definicje pojęcia "ciekawy człowiek" wink

big_smile

76 Ostatnio edytowany przez minnie.89 (2026-08-31 14:05:17)

Odpowiedź jest prosta ponieważ na forum dla kobiet pojawiło się sporo panów, którzy za cel przyjęli sobie walkę z kobietami poprzez uświadamianie im jakie są beznadziejne i ta garstka panów o innych poglądach nic nie zmieni. Do tego brak możliwości wyrzucania ancymonów spowodował że kobiety straciły chęć do wypowiadania się, dzielenia swoimi problemami oraz radami.
Jaki jest sens napisania dziś mam problem z mężem bo mnie bije jak dostaniesz odpowiedz jakbyś była posłuszna to by Cię nie lał.

minnie.89 napisał/a:

Odpowiedź jest prosta ponieważ na forum dla kobiet pojawiło się sporo panów, którzy za cel przyjęli sobie walkę z kobietami poprzez uświadamianie im jakie są beznadziejne i ta garstka panów o innych poglądach nic nie zmieni. Do tego brak możliwości wyrzucania ancymonów spowodował że kobiety straciły chęć do wypowiadania się, dzielenia swoimi problemami oraz radami.
Jaki jest sens napisania dziś mam problem z mężem bo mnie bije jak dostaniesz odpowiedz jakbyś była posłuszna to by Cię nie lał.

Dokładnie tak

78 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2026-09-01 13:17:35)

a dlaczego ogród zarasta trawą i chwastami? Bo ktoś nie chce inwestować pracy i pieniędzy. Chyba przemiany własnosciowe, oszczędzanie na moderacji, a nawet na zapłacie na czas za domenę. Po prostu przejął go jakiś kompletny DZIAD big_smile
Nie , Panów tu zawsze było dużo, tylko mężczyzn, a nie chłopców, jak teraz.
Zresztą z sentymentu dla fajnych znajomości sprzed lat tu czasem jeszcze wchodzę. smile smile

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Kiedy to forum upadło ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024