Patrzę w 2009 roku mnóstwo nicków i dyskusji, same kobiety a teraz ? mało kto się odzywa i do tego forum zostało przejęte przez mężczyzn
Wtedy kiedy większość kobiet się wysterylizowała i wyabortowała, więc kobiety wyginęły. ![]()
Wtedy kiedy większość kobiet się wysterylizowała i wyabortowała, więc kobiety wyginęły.
Wyginely? Przecież to nie były mamuty ![]()
Wtedy kiedy większość kobiet się wysterylizowała i wyabortowała, więc kobiety wyginęły.
nieprawda na tym forum nadal jest dużo kobiet
Snake napisał/a:Wtedy kiedy większość kobiet się wysterylizowała i wyabortowała, więc kobiety wyginęły.
Wyginely? Przecież to nie były mamuty
Albercik? ![]()
Bert44 napisał/a:Snake napisał/a:Wtedy kiedy większość kobiet się wysterylizowała i wyabortowała, więc kobiety wyginęły.
Wyginely? Przecież to nie były mamuty
Albercik?
Wychodzimy!
Snake napisał/a:Bert44 napisał/a:Wyginely? Przecież to nie były mamuty
Albercik?
Wychodzimy!
Nie, lepiej ogłośmy im dzisiaj święto ![]()
To ciekawe, bo mam bardzo podobne przemyślenia, ale związane z napływem trolli płci obojga, którzy nie mając nic mądrego do powiedzenia z nadmiernym umiłowaniem zakładają dziesiątki bezwartościowych wątkow.
Nie ma już czego czytać, o przyjemności brania udziału w ciekawej dyskusji nie wspominając.
To ciekawe, bo mam bardzo podobne przemyślenia, ale związane z napływem trolli płci obojga, którzy nie mając nic mądrego do powiedzenia z nadmiernym umiłowaniem zakładają dziesiątki bezwartościowych wątkow.
Nie ma już czego czytać, o przyjemności brania udziału w ciekawej dyskusji nie wspominając.
Dokładnie nic tylko trolle tu są i spam
Smutne i prawdziwe
Priscilla napisał/a:To ciekawe, bo mam bardzo podobne przemyślenia, ale związane z napływem trolli płci obojga, którzy nie mając nic mądrego do powiedzenia z nadmiernym umiłowaniem zakładają dziesiątki bezwartościowych wątkow.
Nie ma już czego czytać, o przyjemności brania udziału w ciekawej dyskusji nie wspominając.Smutne i prawdziwe
Niestety ![]()
Priscilla napisał/a:To ciekawe, bo mam bardzo podobne przemyślenia, ale związane z napływem trolli płci obojga, którzy nie mając nic mądrego do powiedzenia z nadmiernym umiłowaniem zakładają dziesiątki bezwartościowych wątkow.
Nie ma już czego czytać, o przyjemności brania udziału w ciekawej dyskusji nie wspominając.Smutne i prawdziwe
Ludzie, to zacznijcie zakładać ciekawe tematy i rozkręcać forum, zamiast tylko marudzić
.
Bert44 napisał/a:Priscilla napisał/a:To ciekawe, bo mam bardzo podobne przemyślenia, ale związane z napływem trolli płci obojga, którzy nie mając nic mądrego do powiedzenia z nadmiernym umiłowaniem zakładają dziesiątki bezwartościowych wątkow.
Ludzie, to zacznijcie zakładać ciekawe tematy i rozkręcać forum, zamiast tylko marudzić
![]()
.
Dokładnie... ja bym zalozyla,ale zaraz bym miala spam
Uważam że to forum trzeba raz na zawsze zamknąć i tak nie ma tutaj żadnej administracji.
Uważam że to forum trzeba raz na zawsze zamknąć i tak nie ma tutaj żadnej administracji.
Sama się zamknij
16 2026-08-28 22:12:10 Ostatnio edytowany przez Lotus (2026-08-28 22:12:40)
Tutaj tragedii jeszcze nie ma. Nie jest tak źle. Zobacz co sie dzieje na kafeterii, ktora kiedys byla fajnym forum. Tam same absurdalne i śmieciowe tematy. Koszmar.
Tutaj tragedii jeszcze nie ma. Nie jest tak źle. Zobacz co sie dzieje na kafeterii, ktora kiedys byla fajnym forum. Tam same absurdalne i śmieciowe tematy. Koszmar.
Kiedyś byłam na kafeteria widzę że dzial macierzyński prawie upadł... a na uczuciowym same trolle-nie ma nawet tam po co wracać,bo niewiadomo kto jest kim... kafeteria ledwie się trzyma... tu jest lepiej zdecydowanie
Patrzę w 2009 roku mnóstwo nicków i dyskusji, same kobiety a teraz ? mało kto się odzywa i do tego forum zostało przejęte przez mężczyzn
A skad wiesz ? A moze to forum zostalo przejete przez boty ?
19 2026-08-28 22:35:55 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-08-28 22:38:03)
Bert44 napisał/a:Priscilla napisał/a:To ciekawe, bo mam bardzo podobne przemyślenia, ale związane z napływem trolli płci obojga, którzy nie mając nic mądrego do powiedzenia z nadmiernym umiłowaniem zakładają dziesiątki bezwartościowych wątkow.
![]()
.
Ale przecież nie o to chodzi, żeby na siłę tworzyć wątki.
Forum na ten moment ma tak niski poziom, że tym poziomem skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności. Trolle się mnożą, tworząc dziesiątki tematów o niczym i w taki sam sposób rozwalają potencjalnie ciekawe dyskusje, w każdą rozmowę wtrącając swoje "mądrości". Taki klimat nie tylko wypiera wartościowe treści, ale też skutecznie odstrasza nowe osoby, które mogłyby wnieść coś ciekawego czy po prostu chcieć podzielić się swoim problemem.
Niby tak, ale poziom dna i mułu nie stanowi dla mnie właściwego punktu odniesienia.
KoralinaJones napisał/a:Bert44 napisał/a:Smutne i prawdziwe
![]()
.
Forum na ten moment ma tak niski poziom, że tym poziomem skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności. Trolle się mnożą, tworząc dziesiątki tematów o niczym i w taki sam sposób rozwalają potencjalnie ciekawe dyskusje, w każdą rozmowę wtrącając swoje "mądrości". Taki klimat nie tylko wypiera wartościowe treści, ale też skutecznie odstrasza nowe osoby, które mogłyby wnieść coś ciekawego czy po prostu chcieć podzielić się swoim problemem.Lotus napisał/a:Tutaj tragedii jeszcze nie ma. Nie jest tak źle. Zobacz co sie dzieje na kafeterii, ktora kiedys byla fajnym forum. Tam same absurdalne i śmieciowe tematy. Koszmar.
Niby tak, ale poziom dna i mułu nie stanowi dla mnie właściwego punktu odniesienia.
Rozwalają tematy Ci,którzy spamują pokemonami i innymi digimonami i robią syf w tematach oraz incele co udają kobiety,ale są nawet za glupi nawet na to by udawać i tu piszą takie farmazony,że aż wstyd czytać
mallyna napisał/a:Patrzę w 2009 roku mnóstwo nicków i dyskusji, same kobiety a teraz ? mało kto się odzywa i do tego forum zostało przejęte przez mężczyzn
A skad wiesz ? A moze to forum zostalo przejete przez boty ?
Ja lubie gadac z botami , wole niz z jakimis ludzmi , boty przynajmniej nie sa poyebane !
22 2026-08-28 22:44:39 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-08-28 22:45:05)
Dokładnie... ja bym zalozyla,ale zaraz bym miala spam
To brzmi dość osobliwie ze strony kogoś, kto sam zalewa forum dziesiątkami wątków o niczym.
Julia life in UK napisał/a:Dokładnie... ja bym zalozyla,ale zaraz bym miala spam
To brzmi dość osobliwie ze strony kogoś, kto sam zalewa forum dziesiątkami wątków o niczym.
Ja nikomu nie spamuje w tematach
Nie wcale ! Napisala swietojebliwa Juleczka .
25 2026-08-28 22:53:28 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-08-28 22:54:09)
Lakox napisał/a:Uważam że to forum trzeba raz na zawsze zamknąć i tak nie ma tutaj żadnej administracji.
Sama się zamknij
O ! QRWA jaki chojrak piertolony !!! Widzialas ? Jaki !
Miklosza napisał/a:Lakox napisał/a:Uważam że to forum trzeba raz na zawsze zamknąć i tak nie ma tutaj żadnej administracji.
Sama się zamknij
O ! QRWA jaki chojrak piertolony !!! Widzialas ? Jaki !
Pochodze z innego swiata. Dzieli nas nieskonczonosc.
27 2026-08-28 23:00:25 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-28 23:00:34)
Nie wcale ! Napisala swietojebliwa Juleczka .
Pominelas dawkę leków ? xD
Lakox napisał/a:Uważam że to forum trzeba raz na zawsze zamknąć i tak nie ma tutaj żadnej administracji.
Sama się zamknij
Coś ty taki niemiły...
Julcia ja byłem na Kafeteria kilkanaście lat pewnie mnie kojażysz ale nie powiem nicka
![]()
Forum upadło, gdy skończyła się moderacja. Ta się skończyła, bo właściciel(ka) forum od dawna się nim nie interesuje. Przez lata forum działało administrowane przez wąską grupkę kobiet, którym jeszcze się chciało
i mialy narzędzia administracyjne. To się z czasem wykruszyło, moderacja upadła. Nikt już nie zarządza, nie panuje nad spamem, trollingiem itp. Forum wciąż działa, bo ktoś opłacił serwer. Kiedyś padnie zupełnie i tyle tego będzie.
Forum upadło, gdy skończyła się moderacja. Ta się skończyła, bo właściciel(ka) forum od dawna się nim nie interesuje. Przez lata forum działało administrowane przez wąską grupkę kobiet, którym jeszcze się chciało
i mialy narzędzia administracyjne. To się z czasem wykruszyło, moderacja upadła. Nikt już nie zarządza, nie panuje nad spamem, trollingiem itp. Forum wciąż działa, bo ktoś opłacił serwer. Kiedyś padnie zupełnie i tyle tego będzie.
A mnie wkurzają niektóre moderatorki bo się rzadza i myślą że mogą sobie każdym rządzić
Julcia ja byłem na Kafeteria kilkanaście lat pewnie mnie kojażysz ale nie powiem nicka
![]()
Nie wiem ja tam byłam przelom 2021/22 jakoś tak. Na uczuciowym byłeś dziale?
Miklosza napisał/a:Julcia ja byłem na Kafeteria kilkanaście lat pewnie mnie kojażysz ale nie powiem nicka
![]()
Na uczuciowym i ogólnym
![]()
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Julcia ja byłem na Kafeteria kilkanaście lat pewnie mnie kojażysz ale nie powiem nicka
![]()
Na uczuciowym i ogólnym
![]()
Byłeś w tych latach co ja czy wcześniej? Czemu już tam nie jesteś?
Lotus napisał/a:Tutaj tragedii jeszcze nie ma. Nie jest tak źle. Zobacz co sie dzieje na kafeterii, ktora kiedys byla fajnym forum. Tam same absurdalne i śmieciowe tematy. Koszmar.
Nie ma już czego czytać, o przyjemności brania udziału w ciekawej dyskusji nie wspominając.Kiedyś byłam na kafeteria widzę że dzial macierzyński prawie upadł... a na uczuciowym same trolle-nie ma nawet tam po co wracać,bo niewiadomo kto jest kim... kafeteria ledwie się trzyma... tu jest lepiej zdecydowanie
Kafeteria przed laty to było fajne forum. Wiele ciekawych tematów było tam poruszanych
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Nie wiem ja tam byłam przelom 2021/22 jakoś tak. Na uczuciowym byłeś dziale?
Na uczuciowym i ogólnym
![]()
chyba byłem a nie jestem bo nie i już
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Na uczuciowym i ogólnym
![]()
Ja dostałam bana nawet nie wiem.za co xD jakiś oszołom ludzi zglaszal
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Byłeś w tych latach co ja czy wcześniej? Czemu już tam nie jesteś?
Bywa Julcia bywa ![]()
39 2026-08-28 23:47:37 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-28 23:49:44)
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:chyba byłem a nie jestem bo nie i już
Bywa Julcia bywa
No niestety ,a teraz tam.sa sami degeneraci i trolle i jeden psychiczny co spamuje kto wie moze ten co tu spamuje o tym mordercy to z kafeterii oszolom przylazl... ludzie tam.sie dzialu akcje pamietam takiego Przemka szczerbatego co mnie wyzywal ze mam iść do garow i dostawal ataku wscieklizny jak napisalam jakas prowokacje tez taki lezak tam był co w piwnicy mieszkal bo sie bal wyjsc z domu i mowil ze jest milarderem a kupowal wszystko po promocji ... O Poka tez tam byla,ale ja sie z nia akurat nie klocilam... z mamuskami innymi sie klocilam bo nie mogly przezyc ze obiadow nie gotuje tylko zamawiam
a i raz napisalam ze do pomidorowej zupy uzywam pomidorow z puszki zamiast swiezych i ze zamrazam nadmiar zupy to dostaly slinotoku ze złości xD
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja dostałam bana nawet nie wiem.za co xD jakiś oszołom ludzi zglaszal
Bywa Julcia bywa
No niestety ,a teraz tam.sa sami degeneraci i trolle i jeden psychiczny co spamuje kto wie moze ten co tu spamuje o tym mordercy to z kafeterii oszolom przylazl... ludzie tam.sie dzialu akcje pamietam takiego Przemka szczerbatego co mnie wyzywal ze mam iść do garow i dostawal ataku wscieklizny jak napisalam jakas prowokacje tez taki lezak tam był co w piwnicy mieszkal bo sie bal wyjsc z domu i mowil ze jest milarderem a kupowal wszystko po promocji ... O Poka tez tam byla,ale ja sie z nia akurat nie klocilam... z mamuskami innymi sie klocilam bo nie mogly przezyc ze obiadow nie gotuje tylko zamawiam
A ten przemek to nie przypadkiem prawik91?
No tak kojarzę coś ![]()
42 2026-08-28 23:51:26 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-28 23:51:56)
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Bywa Julcia bywa
A niewiem mozliwe bo mowili tak na niego i taki jeden tam go tez ciagle wyzywal i podszywal sie pod niego ,a tamten Przemek latal i zglaszal tematy ![]()
pablo94 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:No niestety ,a teraz tam.sa sami degeneraci i trolle i jeden psychiczny co spamuje kto wie moze ten co tu spamuje o tym mordercy to z kafeterii oszolom przylazl... ludzie tam.sie dzialu akcje pamietam takiego Przemka szczerbatego co mnie wyzywal ze mam iść do garow i dostawal ataku wscieklizny jak napisalam jakas prowokacje tez taki lezak tam był co w piwnicy mieszkal bo sie bal wyjsc z domu i mowil ze jest milarderem a kupowal wszystko po promocji ... O Poka tez tam byla,ale ja sie z nia akurat nie klocilam... z mamuskami innymi sie klocilam bo nie mogly przezyc ze obiadow nie gotuje tylko zamawiam
A niewiem mozliwe bo mowili tak na niego i taki jeden tam go tez ciagle wyzywal i podszywal sie pod niego ,a tamten Przemek latal i zglaszal tematy
Był taki świr tam co pisał chore rzeczy. Nie będę przytaczał, ale było grubo
Julia life in UK napisał/a:pablo94 napisał/a:A ten przemek to nie przypadkiem prawik91?
A niewiem mozliwe bo mowili tak na niego i taki jeden tam go tez ciagle wyzywal i podszywal sie pod niego ,a tamten Przemek latal i zglaszal tematy
Tam bylo kilka swirow nie tylko jeden i niestety pewnie nadal tam sa xD
Ciekawe co u niego słychać ![]()
Dobry był ten z nickiem wilk1946 co pisał że ma dom w górach
Ciekawe co u niego słychać
U kogo?
Miklosza napisał/a:Ciekawe co u niego słychać
U kogo?
Nie nie powiem ale z nim dużo gadałem ![]()
Dobry był ten z nickiem wilk1946 co pisał że ma dom w górach
Nie kojarzę go... ja byłam najpierw na macierzyńskim,a potem jak już mnie sie znudziło innym mamuskom podnosić ciśnienie faktem,że nie stoję przy garach to poszłam na uczuciowy i tam pamiętam z dziewczynami fajnie mnie sie pisało pamiętam Poka,Elka i jeszcze ktoś tam był ta babka boza czy jak jej było... no i reszta to pamiętam była tam jakąś mewa,prawik lezak grupka co prawikowi dokuczali jakiś libed i taki co w namiocie mieszkal i mówił że idzie do jeziora w nocy pływać xD ... cyrk tam był niewiem jak tam wytrzymałam,ale teraz to nawet nie chce wiedzieć co tam się dzieje
Byłem popularny ![]()
pablo94 napisał/a:Dobry był ten z nickiem wilk1946 co pisał że ma dom w górach
Nie kojarzę go... ja byłam najpierw na macierzyńskim,a potem jak już mnie sie znudziło innym mamuskom podnosić ciśnienie faktem,że nie stoję przy garach to poszłam na uczuciowy i tam pamiętam z dziewczynami fajnie mnie sie pisało pamiętam Poka,Elka i jeszcze ktoś tam był ta babka boza czy jak jej było... no i reszta to pamiętam była tam jakąś mewa,prawik lezak grupka co prawikowi dokuczali jakiś libed i taki co w namiocie mieszkal i mówił że idzie do jeziora w nocy pływać xD ... cyrk tam był niewiem jak tam wytrzymałam,ale teraz to nawet nie chce wiedzieć co tam się dzieje
To odległe czasy. Może z dziesięć, dziewięć lat temu to było
Byłem popularny
Serio? To czemu teraz jesteś taki nieśmiały i skromny?
Julia life in UK napisał/a:pablo94 napisał/a:Dobry był ten z nickiem wilk1946 co pisał że ma dom w górach
Nie ja tam byłam na przełomie 2021/2022 widocznie te nicki od lat tam.siedzialy
Ano jestem nieśmiały bo boję się wstydze jak wyglądam i boje sie reakcji kobiety na zagadanie i dlatego nie podchodze
W nastoletnich latach inaczej wyglądałem ciężko wyjaśnić i kochała się we mnie koleżanka z klasy ![]()
pablo94 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Nie kojarzę go... ja byłam najpierw na macierzyńskim,a potem jak już mnie sie znudziło innym mamuskom podnosić ciśnienie faktem,że nie stoję przy garach to poszłam na uczuciowy i tam pamiętam z dziewczynami fajnie mnie sie pisało pamiętam Poka,Elka i jeszcze ktoś tam był ta babka boza czy jak jej było... no i reszta to pamiętam była tam jakąś mewa,prawik lezak grupka co prawikowi dokuczali jakiś libed i taki co w namiocie mieszkal i mówił że idzie do jeziora w nocy pływać xD ... cyrk tam był niewiem jak tam wytrzymałam,ale teraz to nawet nie chce wiedzieć co tam się dzieje
Nie ja tam byłam na przełomie 2021/2022 widocznie te nicki od lat tam.siedzialy
To ja już wtedy tam nie zaglądałem i dawno sobie odpuściłem
pablo94 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A niewiem mozliwe bo mowili tak na niego i taki jeden tam go tez ciagle wyzywal i podszywal sie pod niego ,a tamten Przemek latal i zglaszal tematy
Tam bylo kilka swirow nie tylko jeden i niestety pewnie nadal tam sa xD
A ta cała Alice1 co tu ludzi wyzywa, to ktoś z jego bandy, albo on sam i w dodatku szpieguje co kto pisze
Forum na ten moment ma tak niski poziom, że tym poziomem skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności. Trolle się mnożą, tworząc dziesiątki tematów o niczym i w taki sam sposób rozwalają potencjalnie ciekawe dyskusje, w każdą rozmowę wtrącając swoje "mądrości". Taki klimat nie tylko wypiera wartościowe treści, ale też skutecznie odstrasza nowe osoby, które mogłyby wnieść coś ciekawego czy po prostu chcieć podzielić się swoim problemem.
W punkt.
![]()
.
Liczylas kiedys ile % bylo tygodniowo twoich ciekawych tematow w stosunku do calosci?
Ogólnie jestem ciekawa z czego to forum się utrzymuje, bo ktoś za nie płacić musi. Czyżby z tych reklam kasyn ?
Kafeterię odkryłem w 2018 roku. Wtedy to było to jeszcze fajne forum. Pamiętam uczestnika forum o ksywce Roscosmos. On wciąż szukał dziewczyny i nic mu z tego nie wychodziło. Już wtedy forum było nękane przez internetowych szkodników. Jeszcze przez 2-3 lata było jako tako, a potem to forum się już skończyło. Teraz nie ma tam po co zaglądać. Tam dobrze się bawi tylko mała grupka osób. Zakładanie normalnych tematów nie ma tam sensu. Normalny temat zostanie zduszony przez dziesiątki, a nawet setki pozbawionych jakiegokolwiek sensu topików produkowanych tam na skalę przemysłową.
pablo94 napisał/a:Dobry był ten z nickiem wilk1946 co pisał że ma dom w górach
Ogólnie jestem ciekawa z czego to forum się utrzymuje, bo ktoś za nie płacić musi. Czyżby z tych reklam kasyn ?
Może ten, komu zależy by forum się kręciło?
62 2026-08-29 11:57:26 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2026-08-29 12:00:14)
KoralinaJones napisał/a:Bert44 napisał/a:Smutne i prawdziwe
![]()
.
Pozostaje zmienić to forum na inne. Ograniczyć aktywność. Jeśli nie odpowiada Ci stan wody w kąpielisku, to po prostu się nie kąpiesz.
Priscilla napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ludzie, to zacznijcie zakładać ciekawe tematy i rozkręcać forum, zamiast tylko marudzić
![]()
.
Forum na ten moment ma tak niski poziom, że tym poziomem skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności. Trolle się mnożą, tworząc dziesiątki tematów o niczym i w taki sam sposób rozwalają potencjalnie ciekawe dyskusje, w każdą rozmowę wtrącając swoje "mądrości". Taki klimat nie tylko wypiera wartościowe treści, ale też skutecznie odstrasza nowe osoby, które mogłyby wnieść coś ciekawego czy po prostu chcieć podzielić się swoim problemem.Pozostaje zmienić to forum na inne. Ograniczyć aktywność. Jeśli nie odpowiada Ci stan wody w kąpielisku, to po prostu się nie kąpiesz.
Mnie nie odpowiada obecność piranii w tym kąpielisku, korzystam gdy ich nie ma ![]()
64 2026-08-29 12:14:42 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2026-08-29 12:15:17)
KoralinaJones napisał/a:Priscilla napisał/a:Ale przecież nie o to chodzi, żeby na siłę tworzyć wątki.
Forum na ten moment ma tak niski poziom, że tym poziomem skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności. Trolle się mnożą, tworząc dziesiątki tematów o niczym i w taki sam sposób rozwalają potencjalnie ciekawe dyskusje, w każdą rozmowę wtrącając swoje "mądrości". Taki klimat nie tylko wypiera wartościowe treści, ale też skutecznie odstrasza nowe osoby, które mogłyby wnieść coś ciekawego czy po prostu chcieć podzielić się swoim problemem.Pozostaje zmienić to forum na inne. Ograniczyć aktywność. Jeśli nie odpowiada Ci stan wody w kąpielisku, to po prostu się nie kąpiesz.
Mnie nie odpowiada obecność piranii w tym kąpielisku, korzystam gdy ich nie ma
W rzeczy samej, grasuje tu kilka wyjątkowo aktywnych piranii np. z ortograficznego Gestapo
Również unikam.
Mnie tylko ciekawi kim jest Palec i Oczy...czy to ta sama osoba czy dwie inne i dlaczego akurat tylko mnie spamuje pod tematami ,a nikomu innemu