Odchodze z forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Odchodze z forum

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 225 ]

131

Odp: Odchodze z forum
Jack Sparrow napisał/a:
paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jak wam tu źle, to nikt was tu nie trzyma.

My kręcimy tym pierdolnikiem chłopcze big_smile

Odważna deklaracja. Taka mniej więcej na tym poziomie:

Ooooo to twój poziom .

Zobacz podobne tematy :

132

Gratuluję niezwykle ciętej riposty. Udana niczym tobie też "tere fere". Od razu daje się rozpoznać wieloletniego fana Strasburgera. Winszuję.

133

Jack Sparrow napisał/a:

Gratuluję niezwykle ciętej riposty. Udana niczym tobie też "tere fere". Od razu daje się rozpoznać wieloletniego fana Strasburgera. Winszuję.

Musiałbyś się bardziej wysilić żeby zasłużyć big_smile

134

Wysilić? Dla was?

Poniosła cię fantazja xD

Gdybyście spadli z Karolinką z poziomu waszego ego na poziom IQ to powybijalibyście sobie zęby. Jeśli jeszcze jakieś tam wam zostały, bo w sumie nie ma pewności....

135

Jack Sparrow napisał/a:

Wysilić? Dla was?

Poniosła cię fantazja xD

Gdybyście spadli z Karolinką z poziomu waszego ego na poziom IQ to powybijalibyście sobie zęby. Jeśli jeszcze jakieś tam wam zostały, bo w sumie nie ma pewności....

Oj, coś się nie postarała AI z ripostą. Może zmień model big_smile.

136 Ostatnio edytowany przez Herne (2025-06-21 17:05:45)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

Dokładnie tongue
Ale jak ze wszystkim, jedni będę za, drudzy przeciw, bez sensu te przepychanki.

Gdyby na tym forum była realna moderacja, Sparrow już dawno wyleciałby za ten post z wulgaryzmami – więc na jego miejscu raczej bym nie narzekała, że brak moderacji rzekomo otwiera drzwi trollom. Bo prawda jest taka, że to właśnie dzięki tej bezkarności sam się tu wciąż utrzymuje. Hipokryzja w najczystszej postaci.

Japa tam trollu jeden.

Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. Byłem tu za czasów moderacji. Także kolejna skucha.

A to jest ciekawe. Data rejestracji to 2010, ale napisałeś wtedy tylko około 60 postów i przestales w lipcu 2010. Później byla dluga cisza i przez 13 lat nie ma żadnego wpisu, kolejne pojawiły się dopiero w maju 2023 roku. I od tego czasu natrzepales tutaj ich powyżej 9 tysięcy.

Sparrow z jakiego konta korzystałeś tutaj przez te 13 lat, gdy "Jack Sparrow" było nieaktywne? wink

137

Jack Sparrow napisał/a:

Wysilić? Dla was?

Poniosła cię fantazja xD

Wiewiór napraaawdę big_smile big_smile big_smile

138

O widzę mój fan klub się zebrał. Skorzystam zatem z okazji takiego zlotu jełopów. Pozdrawiam czule. smile

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2025/06/3RE3oIlX0kwvT7cH.jpg

139

Jack Sparrow napisał/a:

O widzę mój fan klub się zebrał.

Jak sobie pochlebił big_smile
To że sam sobie walisz konia to już wiemy
teraz wiemy że brawka też sobie bijesz big_smile
coraz bliżej  do obciągania sobie samemu
kręgosłupa nie masz to nie problem chyba .

140 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-06-21 22:31:51)

Nie wierzę, naprawdę nie wierzę w to, co czytam big_smile big_smile
Można wydać poradnik "Jak w kilka chwil rozkręcić gównoburzę na forum internetowym" roll

KoralinaJones napisał/a:

Odpaliłam się wystarczająco odpowiednio tak jak Wy na widok Julki, czy za mało ? big_smile

Myślę, że zdecydowanie za mało, jeśli wziąć pod uwagę żart tak "strasznej" treści:

Priscilla napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Jesteś bez serca neutral

Dlaczego? Bo pożyczyła im dostatku i zdrowia? To raczej świadczy o sercu big_smile

Nie, już wiem - to z powodu tuzina prawnucząt! Taka liczna gromadka pradziadkowi i prababci, którzy będą już wtedy w naprawdę słusznym wieku, może (oj może!) dać popalić lol

Jeśli to Cię tak odpala, to strach się bać, jak reagujesz na treści, które faktycznie są tego warte wink

Weź sobie może jakiejś meliski na upokojenie, a jak za słaba, to coś mocniejszego, może wyhamujesz. 

Generalnie nie wiem czy zauważyłaś, ale to był mój jedyny post w tym wątku, a jednak wystarczyło się odezwać, żeby narazić się na atak i obrażanie od trolli, hipokrytów i innej maści zua, a prawda jest taka, że wyraźnie po prostu szukałaś zaczepki i ją sobie szybko znalazłaś.

Bo oczywiście nie ogarniasz, że Julka odeszła na własne życzenie, a właściwie to tylko udaje, że odeszła, bo zaraz dalej będzie sobie beztrosko trollować?

141

Właściwie to dobrze że nie ma tu moderacji przynajmniej wiadomo jaki ktoś ma charakter smile

142

Miklosza napisał/a:

Właściwie to dobrze że nie ma tu moderacji przynajmniej wiadomo jaki ktoś ma charakter smile

Przecież to tak nie działa chłopie wink

143

No to powiedz mi ja jak chłopie

144

Miklosza napisał/a:

No to powiedz mi ja jak chłopie

Nie rozumiem pytania, wybacz. big_smile

145 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-06-21 23:40:33)

Priscilla napisał/a:

Nie wierzę, naprawdę nie wierzę w to, co czytam big_smile big_smile
Można wydać poradnik "Jak w kilka chwil rozkręcić gównoburzę na forum internetowym" roll

KoralinaJones napisał/a:

Odpaliłam się wystarczająco odpowiednio tak jak Wy na widok Julki, czy za mało ? big_smile

Myślę, że zdecydowanie za mało, jeśli wziąć pod uwagę żart tak "strasznej" treści:

Priscilla napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Jesteś bez serca neutral

Dlaczego? Bo pożyczyła im dostatku i zdrowia? To raczej świadczy o sercu big_smile

Nie, już wiem - to z powodu tuzina prawnucząt! Taka liczna gromadka pradziadkowi i prababci, którzy będą już wtedy w naprawdę słusznym wieku, może (oj może!) dać popalić lol

Jeśli to Cię tak odpala, to strach się bać, jak reagujesz na treści, które faktycznie są tego warte wink

Weź sobie może jakiejś meliski na upokojenie, a jak za słaba, to coś mocniejszego, może wyhamujesz. 

Generalnie nie wiem czy zauważyłaś, ale to był mój jedyny post w tym wątku, a jednak wystarczyło się odezwać, żeby narazić się na atak i obrażanie od trolli, hipokrytów i innej maści zua, a prawda jest taka, że wyraźnie po prostu szukałaś zaczepki i ją sobie szybko znalazłaś.

Bo oczywiście nie ogarniasz, że Julka odeszła na własne życzenie, a właściwie to tylko udaje, że odeszła, bo zaraz dalej będzie sobie beztrosko trollować?

Widzisz jak to jest - piszesz jeden niewinny post a ktoś się do Ciebie "dowala" - dokładnie tak jak Wy do Julki. Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe, nie będziesz musiała innym zalecać melisy.

Wytłumaczę na wszelki wypadek:

"Nie rób drugiemu, co tobie niemiłe” to jedna z najbardziej znanych zasad etycznych, często nazywana złotą regułą. W skrócie oznacza, że powinniśmy traktować innych tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani.
Choć brzmi prosto, jej zastosowanie wymaga empatii, wyobraźni i wrażliwości na potrzeby drugiego człowieka. To fundament wielu systemów moralnych, religii i kodeksów etycznych.

Jak widać wyraźnie są tutaj trolle cacy i trolle be i wysoka komisja ds. trolli.

146 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-06-22 01:26:27)

KoralinaJones napisał/a:

Widzisz jak to jest - piszesz jeden niewinny post a ktoś się do Ciebie "dowala" - dokładnie tak jak Wy do Julki. Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe, nie będziesz musiała innym zalecać melisy.

vs

KoralinaJones napisał/a:

To Wy jesteście największymi trollami  - hipokrytami na tym forum – zgorzkniałe sekutnice z manią wyższości, które zatruwają swoim jadem każdy temat, który im się nie spodoba. Wszędzie się wtrącacie, narzucacie własne samozwańcze porządki i udajecie autorytety, choć nikt Was o to nie prosił. Przez takie właśnie zachowania nie chce się tu ani pisać, ani czytać – bo zamiast przestrzeni do swobodnego poruszania się po forum mamy wasz wieczny festiwal czepialstwa, wyższości i frustracji.

To jest naprawdę fascynujące, że Twój ból jest większy niż mój, a ściślej Twoje zniechęcenie do forum ważniejsze od mojego czy innych osób.

Bo niby dlaczego Twój brak chęci do udzielania się na forum ma być argumentem zamykającym usta wszystkim, którym odechciewa się udzielać z innego powodu? Tobie przeszkadza rzekome czepialstwo, a nam julkowy trolling oraz beztroskie rozwalanie kolejnych, nierzadko naprawdę ciekawie zapowiadających się wątków.

No i klasyk: nie rób drugiemu, co tobie niemiłe, ale - jak widać - niektórych to powiedzenie najwyraźniej omija.

KoralinaJones napisał/a:

Jak widać wyraźnie są tutaj trolle cacy i trolle be i wysoka komisja ds. trolli.

A co Ty robisz? Czy aby nie dokładnie to, co sama właśnie opisałaś? big_smile
Mam na to trzy adekwatne określenia: podwójne standardy, moralność Kalego, hipokryzja. Możesz sobie wybrać dowolne wink

147 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-06-22 01:39:32)

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

vs

KoralinaJones napisał/a:

To Wy jesteście największymi trollami  - hipokrytami na tym forum – zgorzkniałe sekutnice z manią wyższości, które zatruwają swoim jadem każdy temat, który im się nie spodoba. Wszędzie się wtrącacie, narzucacie własne samozwańcze porządki i udajecie autorytety, choć nikt Was o to nie prosił. Przez takie właśnie zachowania nie chce się tu ani pisać, ani czytać – bo zamiast przestrzeni do swobodnego poruszania się po forum mamy wasz wieczny festiwal czepialstwa, wyższości i frustracji.

To jest naprawdę fascynujące, że Twój ból jest większy niż mój, a ściślej Twoje zniechęcenie do forum ważniejsze od mojego czy innych osób.

Bo niby dlaczego Twój brak chęci do udzielania się na forum ma być argumentem zamykającym usta wszystkim, którym odechciewa się udzielać z innego powodu? Tobie przeszkadza rzekome czepialstwo, a nam julkowy trolling oraz beztroskie rozwalanie kolejnych, nierzadko naprawdę ciekawie zapowiadających się wątków.

No i klasyk: nie rób drugiemu, co tobie niemiłe, ale - jak widać - niektórych to powiedzenie najwyraźniej omija.

KoralinaJones napisał/a:

A co Ty robisz? Czy aby nie dokładnie to, co sama właśnie opisałaś? big_smile
Mam na to trzy adekwatne określenia: podwójne standardy, moralność Kalego, hipokryzja. Możesz sobie wybrać dowolne wink

Ależ ja nie mam żadnego zniechęcenia do forum. Wprost przeciwnie. Mnie takie Julki nie przeszkadzają, ani nawet Wy. Pokazuję Ci tylko że usilna moralizatorska działalność na forum jest bardziej upierdliwa od tematów o zasiłkach w Anglii, Koronce do Matki Bożej i islamie.

To właśnie przez Wasze nadęte, świętoszkowate podejście to forum stoczyło się na dno. Nikt już nie może napisać czegokolwiek bez obawy, że zaraz wyleci na niego cała wasza samozwańcza Inkwizycja do spraw trolli. Macie obsesję na punkcie "czystości dyskursu" i zachowujecie się jak banda cenzorów z PRL-u.
Z takim zapałem śledzicie, oceniacie i piętnujecie, że dziwię się, że jeszcze nie nosicie czerwonych legitymacji partyjnych. Styl rodem z komitetu centralnego – dyscyplina, cenzura i jedynie słuszne tematy.

148 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-06-22 03:05:43)

Nieźle manipulujesz, naprawdę można zbierać materiał na kolejnego e-booka wink

KoralinaJones napisał/a:

Przez takie właśnie zachowania nie chce się tu ani pisać, ani czytać – bo zamiast przestrzeni do swobodnego poruszania się po forum mamy wasz wieczny festiwal czepialstwa, wyższości i frustracji.

vs

KoralinaJones napisał/a:

Ależ ja nie mam żadnego zniechęcenia do forum. Wprost przeciwnie. Mnie takie Julki nie przeszkadzają, ani nawet Wy.

Skoro jednak ostatnia wersja brzmi, że Ci wcale to nie przeszkadza, to o co Ci tak właściwie chodzi? big_smile

P.S.
Pierwsza wersja (ta przed edycją) brzmiała "tylko" manipulacyjnie, ale potem to już sobie nieźle poszybowałaś wink

149

Może tak być, że to właściciele forum wcielają się w trolle, żeby rozkręcać dyskusje i nabijać wyświetlenia.

150

151 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-06-22 16:48:06)

Priscilla napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Przez takie właśnie zachowania nie chce się tu ani pisać, ani czytać – bo zamiast przestrzeni do swobodnego poruszania się po forum mamy wasz wieczny festiwal czepialstwa, wyższości i frustracji.

vs

KoralinaJones napisał/a:

Ależ ja nie mam żadnego zniechęcenia do forum. Wprost przeciwnie. Mnie takie Julki nie przeszkadzają, ani nawet Wy.

Skoro jednak ostatnia wersja brzmi, że Ci wcale to nie przeszkadza, to o co Ci tak właściwie chodzi? big_smile

P.S.
Pierwsza wersja (ta przed edycją) brzmiała "tylko" manipulacyjnie, ale potem to już sobie nieźle poszybowałaś wink

Pokazuję Wam tylko, że takie zachowanie, jakie tu prezentujecie – czyli uprzykrzanie życia innym użytkownikom tylko dlatego, że nie podobają się Wam ich tematy – jest nie tylko niekulturalne, ale też skutecznie może zniechęcać ludzi do pisania i udziału w forum.

Moje osobiste odczucia nie mają tu nic do rzeczy. Zwracam uwagę na prostą zależność – źle to wygląda, gdy tematy są arbitralnie uznawane za trollowanie wyłącznie dlatego, że komuś nie odpowiada ich treść. To nie jest troska o jakość dyskusji, tylko subiektywna cenzura, która szkodzi forum bardziej niż rzekome "trolle".

I niestety, kilka użytkowniczek regularnie się w tym wyróżnia – celowo podważając sens cudzych wypowiedzi, traktując "niewygodne" tematy jako trolling tylko dlatego, że nie są im po drodze. To tworzy toksyczną atmosferę i to właśnie może najbardziej zniechęcać innych do udziału w forum.

152

A mnie najbardziej drażnią personalne przepychanki Paslavka i Koraliny z Elą.

153

KoralinaJones napisał/a:
Priscilla napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

vs

KoralinaJones napisał/a:

P.S.

Pokazuję Wam tylko, że takie zachowanie, jakie tu prezentujecie – czyli uprzykrzanie życia innym użytkownikom tylko dlatego, że nie podobają się Wam ich tematy – jest nie tylko niekulturalne, ale też skutecznie może zniechęcać ludzi do pisania i udziału w forum.

Moje osobiste odczucia nie mają tu nic do rzeczy. Zwracam uwagę na prostą zależność – źle to wygląda, gdy tematy są arbitralnie uznawane za trollowanie wyłącznie dlatego, że komuś nie odpowiada ich treść. To nie jest troska o jakość dyskusji, tylko subiektywna cenzura, która szkodzi forum bardziej niż rzekome "trolle".

I niestety, kilka użytkowniczek regularnie się w tym wyróżnia – celowo podważając sens cudzych wypowiedzi, traktując "niewygodne" tematy jako trolling tylko dlatego, że nie są im po drodze. To tworzy toksyczną atmosferę i to właśnie może najbardziej zniechęcać innych do udziału w forum.

No trudno abys miala inna opinie skoro to Ty jestes tym trollem, ktory tworzy te fejkowe tematy xD

154

JohnyBravo777 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Priscilla napisał/a:

vs

P.S.

No trudno abys miala inna opinie skoro to Ty jestes tym trollem, ktory tworzy te fejkowe tematy xD

A jak big_smile.  Rita to też byłam ja big_smile.

155

KoralinaJones napisał/a:

Rozumiem, że jeśli zwraca się komuś uwagę na tworzenie pierdyliarda bezsensownych tematów albo podejrzewając prowokację daje się to trollowi wprost do zrozumienia - to takie działanie stanowi pogwałcenie zasad, ale już przejmowanie kolejnych wątków, żeby sobie w nich radośnie heheszkować jest OK i nikogo nie zniechęca, zwłaszcza osób, które przyszły z realnym problemem? Podobnie jak nie tworzy toksycznej atmosfery to uporczywe dowalanie komuś tylko dlatego, że kiedyś śmiał mieć odmienne zdanie?
Raz już napisałam, ale powtórzę, że to nie jest nic innego, jak podwójne standardy.

P.S.
Te zaczepki w stronę Eli czy Salomonki - jak to nazwiesz?

156

Może być coś na rzeczy big_smile
Taka obrona jak twierdzy daje do myślenia, a pasławek drugi raz daje się robić w konia big_smile

157

Lucy-on-the-roof napisał/a:

Nie obiecam więcej przepychanek bo nie przepadam za Elą i nie czytam jej postów.

158

wieka napisał/a:

Taka obrona jak twierdzy daje do myślenia, a pasławek drugi raz daje się robić w konia big_smile

możesz sobie pomarzyć i pofantazjować big_smile

159

A mnie nie big_smile
mnie ciocia Ela nudzi teraz tylko.

160 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-06-22 17:23:54)

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Rozumiem, że jeśli zwraca się komuś uwagę na tworzenie pierdyliarda bezsensownych tematów albo podejrzewając prowokację daje się to trollowi wprost do zrozumienia - to takie działanie stanowi pogwałcenie zasad, ale już przejmowanie kolejnych wątków, żeby sobie w nich radośnie heheszkować jest OK i nikogo nie zniechęca, zwłaszcza osób, które przyszły z realnym problemem? Podobnie jak nie tworzy toksycznej atmosfery to uporczywe dowalanie komuś tylko dlatego, że kiedyś śmiał mieć odmienne zdanie?
Raz już napisałam, ale powtórzę, że to nie jest nic innego, jak podwójne standardy.

P.S.
Te zaczepki w stronę Eli czy Salomonki - jak to nazwiesz?

To, że dla Ciebie ktoś jest trollem, nie znaczy, że dla innych również. Nie jesteś tutaj od decydowania, kto dla kogo jest trollem.

Już była na ten temat rozmowa – jeśli naprawdę zależy Ci na utrzymaniu dobrej atmosfery na forum, to wystarczy przestać zaczepiać użytkowników wyłącznie na podstawie własnego, subiektywnego przekonania, że 'na pewno trollują'. Takie podejście jest toksyczne, niekonstruktywne i tylko psuje przestrzeń, która ma służyć wymianie myśli, a nie osądzaniu innych.

I właśnie tego typu zaczepki wychodzą od Was. To Wy je stosujecie – potem dziwicie się, że atmosfera na forum się psuje.

161

KoralinaJones napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

i żeby było śmiesznie to Salomonka to wymyśliła big_smile ale pewnie nie pamięta tego big_smile

162

wieka napisał/a:

Jak to forum kiedyś pierdyknie, to serio się martwię – niektórzy będą musieli znaleźć nowy sens życia. Bo bez tej codziennej krucjaty przeciwko trollom i heretykom może się okazać, że w realu nie ma przycisku 'zgłoś temat' big_smile.

163

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

i żeby było śmiesznie to Salomonka to wymyśliła big_smile ale pewnie nie pamięta tego big_smile

Oni od dawna mają jakieś zbiorowe halucynacje – idę o zakład, że nawet śnimy im się po nocach big_smile.

164

KoralinaJones napisał/a:

To, że dla Ciebie ktoś jest trollem, nie znaczy, że dla innych również. Nie jesteś tutaj od decydowania, kto dla kogo jest trollem.

Już była na ten temat rozmowa – jeśli naprawdę zależy Ci na utrzymaniu dobrej atmosfery na forum, to wystarczy przestać zaczepiać użytkowników wyłącznie na podstawie własnego, subiektywnego przekonania, że 'na pewno trollują'. Takie podejście jest toksyczne, niekonstruktywne i tylko psuje przestrzeń, która ma służyć wymianie myśli, a nie osądzaniu innych.

I właśnie tego typu zaczepki wychodzą od Was. To Wy je stosujecie – potem dziwicie się, że atmosfera na forum się psuje.

To jeszcze raz, bo udajesz, że nie rozumiesz: Twoje uczestnictwo w rozwalaniu cudzych wątków, a przede wszystkim regularna napastliwość jest Tworzeniem przyjaznej atmosfery, czyż tak? big_smile

Następnym razem zanim zaczniesz przerzucać odpowiedzialność na innych, najpierw przyjrzyj się sobie. Tylko tyle i aż tyle.

165

KoralinaJones napisał/a:

Oni od dawna mają jakieś zbiorowe halucynacje – idę o zakład, że nawet śnimy im się po nocach big_smile.

To raczej Wy macie zbiorowe marzenia - Julka regularnie powtarzała coś łudząco podobnego wink

166

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To jeszcze raz, bo udajesz, że nie rozumiesz: Twoje uczestnictwo w rozwalaniu cudzych wątków, a przede wszystkim regularna napastliwość jest Tworzeniem przyjaznej atmosfery, czyż tak? big_smile

Następnym razem zanim zaczniesz przerzucać odpowiedzialność na innych, najpierw przyjrzyj się sobie. Tylko tyle i aż tyle.

Możliwe, że właściciele forum dobrze mi płacą big_smile – ale nie za tropienie trolli, tylko za to, że potrafię przeżyć, gdy temat mi nie odpowiada. Możliwe że dostaję też dodatek za cierpliwość big_smile.

167

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To raczej Wy macie zbiorowe marzenia - Julka regularnie powtarzała coś łudząco podobnego wink

"sowy nie są tym czym się wydają" tongue big_smile
ale fajnie jest oglądać te "dedukcje" i teorie spiskowe - czad normalnie

168

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie obrażaj mojego indywidualizmu – nie jestem jak inne owce w stadzie, które beczą to samo na komendę i jeszcze są z siebie dumne- tak jak Wy big_smile.

169

KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

Jak to forum kiedyś pierdyknie, to serio się martwię – niektórzy będą musieli znaleźć nowy sens życia. Bo bez tej codziennej krucjaty przeciwko trollom i heretykom może się okazać, że w realu nie ma przycisku 'zgłoś temat' big_smile.

Ciebie to też dotyczy, bo niczym się nie różnisz. Nie będziesz miała sensu życia jak nie będziesz mogła robić za obrońcę wink

Po co w ogóle te przepychanki/bicie piany, Julka nie potrzebuje obrońców, sama sobie doskonale da radę, tym bardziej jak ma wprawę w multikontach…
Chyba, że ten wątek służy temu celowi.

170

paslawek napisał/a:

A mnie nie big_smile

A ja myślę, że zupełnie odwrotnie: z twoich postów biją bardzo silne emocje.

171

wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

Ciebie to też dotyczy, bo niczym się nie różnisz. Nie będziesz miała sensu życia jak nie będziesz mogła robić za obrońcę wink

Po co w ogóle te przepychanki/bicie piany, Julka nie potrzebuje obrońców, sama sobie doskonale da radę, tym bardziej jak ma wprawę w multikontach…

Nie przeceniaj nas aż tak bardzo
nie było nas mnie Koraliny Julki tu a przepychanki miały się świetnie bez nas kompletnie
lubicie to i jaracie się tym sami je tworzycie i bardzo dosłownie traktujecie
tak łatwo was sprowokować też .

172 Ostatnio edytowany przez paslawek (2025-06-22 18:16:26)

paslawek napisał/a:

A mnie nie big_smile

Myśl,myśl big_smile
Jak ty to wyczuwasz te niby silne emocje ich moc  w literkach ,prawdopodobnie to twoje emocje są big_smile ,a może ja je udaje hmmm te emocje
przyszło ci to do głowy ? big_smile

173

wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie wiem, co jest bardziej komiczne – wasze teorie spiskowe na temat trolli rodem z odcinka 'X-Files dla ubogich', czy to, że naprawdę w nie wierzycie big_smile.

174

paslawek napisał/a:
wieka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie przeceniaj nas aż tak bardzo
nie było nas mnie Koraliny Julki tu a przepychanki miały się świetnie bez nas kompletnie
lubicie to i jaracie się tym sami je tworzycie i bardzo dosłownie traktujecie
tak łatwo was sprowokować też .

I vice versa, mówimy o tu i teraz, a mnie wkładaj do jednego worka, bo ja tam się nie mieszczę big_smile

175

Acha, chciałabym się dowiedzieć, czyim multi kontem jest Palec Boga – może odrobina cywilnej odwagi zamiast wklejania Pokemonów zza węgła? - skoro mowa o trollowaniu big_smile.

176

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

A mnie nie big_smile

Myśl,myśl big_smile
Jak ty to wyczuwasz te niby silne emocje ich moc  w literkach ,prawdopodobnie to twoje emocje są big_smile ,a może ja je udaje hmmm te emocje

Przecież nawet pisząc o niej tutaj nie możesz sobie darować złośliwego ciocia.

177

Julka, gratki, kolejną gówno aferke nakręciłas big_smile

178 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2025-06-22 19:29:27)

Z całym szacunkiem dla wszystkich zgromadzonych oraz naszej forumowej gwiazdy, która pewnie obserwuje te przepychanki z wypiekami na twarzy, jej aktywność na forum nosi znamiona, skądinąd bardzo przeciętnego, trollingu. Kontrowersyjne wypowiedzi, prowokacje, dyskusje z własnym multikontem oraz inne atrakcje to zachowania typowe dla tego rodzaju użytkowników i po prostu nie da się tego w żaden sposób obronić.

Mnie nie dziwi, że niektórym już odbijało się czkawką czytanie jej, za przeproszeniem, wysrywów na temat tego, jak to wszyscy jesteśmy niewolnikami, bo zapieprzamy od rana do wieczora, a ona jako jedyna wie, co to prawdziwa wolność, bo na obczyźnie żyje z zasiłków. Weźmy jeszcze to, co niedawno pisała o śmierci, ludziach chorych na raka, jak próbowała przekierować uwagę na siebie nawet w temacie dotyczącym samobójstwa brata Motocyklistki i jak bez przerwy kpi sobie z religii. To, że nie jest agresywna i nie ciska się do innych z inwektywami, nie znaczy, że nie obraża ich, albo ich uczuć. Nie jestem osobą głęboko wierzącą, a nawet mnie wkurzały teksty, że jakby usłyszała, że umrze za pół roku, to wtedy by się nawróciła, dużo modliła, pomagała ludziom i dzięki temu dostąpiła życia wiecznego. To jest taki idiotyzm, że nawet nie wiadomo, jak go skomentować.

Dziewczyna nie ma żadnych zahamowań, ani żadnych świętości.

A niektórzy tu niepotrzebnie się nakręcają z jej powodu, doskonale wiedząc, że to tylko kolejna próba zrobienia wokół siebie szumu, bo zmyślony związek i cała ta drama ze śladem w roli głównej przestały wzbudzać zainteresowanie gawiedzi. Za dzień czy dwa napisze temat, że zmieniła zdanie, objawił jej się duch święty i kazał wrócić na forum, bo inaczej nie pójdzie do nieba, albo po prostu założy nowe konto i przez jakiś czas będzie udawać kogoś innego.

179

paslawek napisał/a:

Myśl,myśl big_smile

Przecież nawet pisząc o niej tutaj nie możesz sobie darować złośliwego ciocia.

no rzeczywiście - na pewno to już podpada pod hejt
powiem więcej ciocia klocia Ela która nie poradzi sobie z tym pewnie emocjonalnie

180

Mrs.Happiness napisał/a:

(...) Za dzień czy dwa napisze temat, że zmieniła zdanie, objawił jej się duch święty i kazał wrócić na forum, bo inaczej nie pójdzie do nieba, albo po prostu założy nowe konto i przez jakiś czas będzie udawać kogoś innego.

I wtedy dla odmiany kilka innych użytkowniczek dostanie wypieków na twarzy big_smile.

No dobrze, ponawiam pytanie do szanownego towarzystwa – kto się tu bawił w Palca Boga i Pokemony? big_smile

181

KoralinaJones napisał/a:

I wtedy dla odmiany kilka innych użytkowniczek dostanie wypieków na twarzy big_smile.

I z każdym dniem nowy spełnia się sen
Z każdym snem życie nabiera barw
I każdy z nas już czuje zew
Z każdą chwilą i ze wszystkich stron
Przybywamy na znak
Wiemy, że właśnie tak
Wiruje w nas, wieczny życia krąg

big_smile

182

I takie to świętoszkowate towarzystwo, co z zapałem tępi trolle, jednocześnie chowając się za alter ego, bo przecież nie wypada ubrudzić nieskazitelnego wizerunku swojego głównego nicka. Lepiej udawać kogoś innego i z bezpiecznej pozycji moralizować innych za... dokładnie to samo. Multi bijące multi ku chwale czystości forum – hipokryzja w pełnym rynsztunku big_smile.

183 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2025-06-22 20:16:36)

KoralinaJones napisał/a:

I takie to świętoszkowate towarzystwo, co z zapałem tępi trolle, jednocześnie chowając się za alter ego, bo przecież nie wypada ubrudzić nieskazitelnego wizerunku swojego głównego nicka. Lepiej udawać kogoś innego i z bezpiecznej pozycji moralizować innych za... dokładnie to samo. Multi bijące multi ku chwale czystości forum – hipokryzja w pełnym rynsztunku big_smile.

Jeśli o mnie chodzi, to oceniam wyłącznie konkretne zachowania użytkowników, a w tępienie kogokolwiek nie mam zamiaru się bawić. Każdy tu jest z jakiegoś powodu i każdy ma do tego takie samo prawo, zwłaszcza odkąd nie ma moderacji. Co nie zmienia faktu, że warto nazywać rzeczy po imieniu i zwracać komuś uwagę, gdy źle postępuje. Julce zdecydowanie przydałoby się czasem posypać głowę popiołem, bo nie jest pępkiem tego wirtualnego świata. Mimo że bardzo się stara, żeby dostać angaż do tej roli.

KoralinaJones napisał/a:

No dobrze, ponawiam pytanie do szanownego towarzystwa – kto się tu bawił w Palca Boga i Pokemony? big_smile

Marne szanse, że kiedykolwiek się tego dowiemy.

184

Mrs.Happiness napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jeśli o mnie chodzi, to oceniam wyłącznie konkretne zachowania użytkowników, a w tępienie kogokolwiek nie mam zamiaru się bawić. Każdy tu jest z jakiegoś powodu i każdy ma do tego takie samo prawo, zwłaszcza odkąd nie ma moderacji. Co nie zmienia faktu, że warto nazywać rzeczy po imieniu i zwracać komuś uwagę, gdy źle postępuje. Julce zdecydowanie przydałoby się czasem posypać głowę popiołem, bo nie jest pępkiem tego wirtualnego świata. Mimo że bardzo się stara, żeby dostać angaż do tej roli.

KoralinaJones napisał/a:

Marne szanse, że kiedykolwiek się tego dowiemy.

Istotnie, temat Środy Popielcowej jakoś dziwnie umknął jej uwadze — może nadrobi to niedopatrzenie, jak już wróci z rekolekcji w realu big_smile.

185 Ostatnio edytowany przez Legat (2025-06-22 21:13:33)

Mrs.Happiness napisał/a:

I z każdym dniem nowy spełnia się sen
Z każdym snem życie nabiera barw
I każdy z nas już czuje zew
Z każdą chwilą i ze wszystkich stron
Przybywamy na znak
Wiemy, że właśnie tak
Wiruje w nas, wieczny życia krąg

Ten zew wypływa z muzyki
I siły alkoholu we krwi
Kobiet żądnych przygody
Chcących seksu jeszcze dziś
Bo co nam pozostało?
Gdy w życiu wszystko przegrane
Tylko sanataryjne randez-vous

186

Ale się obżarłem pomidorami z dużą ilością cebuli i majonezu, mniaaami. Może któraś z Pań chce cebulowego buziaczka? smile big_smile

187

UserNew napisał/a:

Ale się obżarłem pomidorami z dużą ilością cebuli i majonezu, mniaaami. Może któraś z Pań chce cebulowego buziaczka? smile big_smile

A umiesz bekać na zawołanie ?

188

UserNew napisał/a:

uwielbiam xdd

189

jea1 napisał/a:
UserNew napisał/a:

uwielbiam xdd

A jednak są kobiety, które lubią cebulaśne całuski. Kto by pomyślał. big_smile

190

paslawek napisał/a:
UserNew napisał/a:

A umiesz bekać na zawołanie ?

Zostawię tę wiedzę dla siebie tongue

191

jea1 napisał/a:
UserNew napisał/a:

uwielbiam xdd

Musisz doprecyzować odpowiedź tongue Uwielbiasz pomidory z cebulą i majonezem, czy cebulaśne całuski? tongue tongue

192

Legat napisał/a:
jea1 napisał/a:
UserNew napisał/a:

uwielbiam xdd

Tego jeszcze nie wiemy, bo odpowiedź nie była precyzyjna big_smile

193

UserNew napisał/a:
Legat napisał/a:
jea1 napisał/a:

uwielbiam xdd

Bo cebulowy buziaczek to za mało - prawdziwy całus powinien być czosnkowy tongue.

194

KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:
Legat napisał/a:

Bo cebulowy buziaczek to za mało - prawdziwy całus powinien być czosnkowy tongue.

No nie dogodzisz… big_smile
Ale uwaga! Jest znowu szansa, bo wjechało to samo co wczoraj big_smile

195

UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:

No nie dogodzisz… big_smile
Ale uwaga! Jest znowu szansa, bo wjechało to samo co wczoraj big_smile

Czyli będzie bekanie na melodię "Szła dzieweczka do laseczka "

Posty [ 131 do 195 z 225 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Odchodze z forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024