UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Z tężni ?
Też.
Aaaaa z "tego" .
Otóż to
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Odchodze z forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Z tężni ?
Też.
Aaaaa z "tego" .
Otóż to
Salomonka napisał/a:paslawek napisał/a:To dobre sama z nim dyskutowałaś
w 30 latku
i nie tylko tam
coś masz jednak z pamięcią
" jest dobra ale krótka"Z żadnym "Tadziem" nigdzie nie dyskutowałam.
.
https://www.netkobiety.pl/t129002.html
reszta twojego postu to jakieś pierdoły, więc se daruje odpowiadanie na te bzdury i żale
A od kiedy Theodore to "Tadziu"? Chyba gdzieś na wsi.
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Chodzić pod rękę w białych przewiewnych spodniach i rozpiętej koszuli do połowy? A i jeszcze sandałki + słomkowy kapelusik
To co, jedziemy?
Nie mogę się doczekać.
Coś mi się wydaje, że Ty już tam jednak byłeś.
Ja też
Niemożliwe! Ktoś Cię tego wieczora podmienił?
Dlaczego niby? Potrafię sobie zwizualizować Ciechocinek, bo wiem z czego słynie
Tylko zwizualizowałeś? To duże niedopatrzenie z Twojej strony, biorąc pod uwagę odległość, która dzieli Cię od tego miasta i miasta, w pobliżu którego znajduje się ten przybytek rozpusty
.
Ostrzegam Cię Koralina, że tańczę podobnie do tego pana w 28sek. Mówię Ci to po to, żebyś nie była zawiedziona i nie marudziła, że Ci przypał robię
Nie wierzę, że to odsłuchałeś .
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie mogę się doczekać.
Coś mi się wydaje, że Ty już tam jednak byłeś.
Ja też
UserNew napisał/a:Dlaczego niby? Potrafię sobie zwizualizować Ciechocinek, bo wiem z czego słynie
Tylko zwizualizowałeś? To duże niedopatrzenie z Twojej strony, biorąc pod uwagę odległość, która dzieli Cię od tego miasta i miasta w pobliżu, którego znajduje się ten przybytek rozpusty
![]()
.
UserNew napisał/a:Ostrzegam Cię Koralina, że tańczę podobnie do tego pana w 28sek. Mówię Ci to po to, żebyś nie była zawiedziona i nie marudziła, że Ci przypał robię
Nie wierzę, że to odsłuchałeś
.
Dlaczego podmienił?
Do Ciechocinka google maps pokazuje mi ponad 240km
EDIT:
Tak, odsłuchałem i nawet obejrzałem cały ten "teledysk"
A od kiedy Theodore to "Tadziu"? Chyba gdzieś na wsi.
Od zawsze Theodore to Tadziu rżnie głupa jak podobnie ty
teraz to odwracasz krowę ogonem - ambitne nawet jak na ciebie
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Ja też
UserNew napisał/a:Dlaczego niby? Potrafię sobie zwizualizować Ciechocinek, bo wiem z czego słynie
Tylko zwizualizowałeś? To duże niedopatrzenie z Twojej strony, biorąc pod uwagę odległość, która dzieli Cię od tego miasta i miasta w pobliżu, którego znajduje się ten przybytek rozpusty
![]()
.
UserNew napisał/a:Ostrzegam Cię Koralina, że tańczę podobnie do tego pana w 28sek. Mówię Ci to po to, żebyś nie była zawiedziona i nie marudziła, że Ci przypał robię
.
Dlaczego podmienił?
Nie przesadzaj — mnie pokazuje 423, ale co to dla Ciebie? Przecież to rzut beretem! Będzie musiał po mnie przyjechać, nie ma wyjścia
.
EDIT:
Tak, odsłuchałem i nawet obejrzałem cały ten "teledysk"
Nie ukrywam — jestem z Ciebie dumna!
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Niemożliwe! Ktoś Cię tego wieczora podmienił?
![]()
.
.
Dlaczego podmienił?
Nie przesadzaj — mnie pokazuje 423, ale co to dla Ciebie? Przecież to rzut beretem! Będzie musiał po mnie przyjechać, nie ma wyjścia
![]()
.
UserNew napisał/a:EDIT:
Tak, odsłuchałem i nawet obejrzałem cały ten "teledysk"Nie ukrywam — jestem z Ciebie dumna!
Troszkę będę musiał naddać drogi XD zaproponowałbym Ci zamianę w trakcie i to ja byłbym passenger princess, ale nie wiem, czy poradziłabyś sobie
To miłe Teraz mi to siedzi w głowie, ehhh
W Ciechocinku, w Ciechocinku...
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Dlaczego podmienił?
![]()
.
UserNew napisał/a:EDIT:
Tak, odsłuchałem i nawet obejrzałem cały ten "teledysk"Nie ukrywam — jestem z Ciebie dumna!
Troszkę będę musiał naddać drogi XD zaproponowałbym Ci zamianę w trakcie i to ja byłbym passenger princess, ale nie wiem, czy poradziłabyś sobie
Deal. Nie pożałujesz tych doznań .
To miłe
Teraz mi to siedzi w głowie, ehhh
W Ciechocinku, w Ciechocinku...
Siedzi w głowie i już tam zostanie na zawsze
.
Przecież byśmy nie dojechali tam nigdy na pewno nie w jednym kawałku
Nie strasz mnie! W Ciechocinku, Ciechocinku, Ciecho… aaaaaaaaaa!
Przecież byśmy nie dojechali tam nigdy
na pewno nie w jednym kawałku
Tchórzysz? Zaufaj mi — pozwól, że poprowadzę za Ciebie. Obiecuję, że droga będzie przyjemniejsza niż się spodziewasz
.
UserNew napisał/a:Przecież byśmy nie dojechali tam nigdy
Tchórzysz?
Zaufaj mi — pozwól, że poprowadzę za Ciebie. Obiecuję, że droga będzie przyjemniejsza niż się spodziewasz
.
To nie Tesla, nie ma autopilota, czyli nie możemy razem siedzieć na tym samym siedzeniu, if u know…
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Przecież byśmy nie dojechali tam nigdy
Tchórzysz?
Zaufaj mi — pozwól, że poprowadzę za Ciebie. Obiecuję, że droga będzie przyjemniejsza niż się spodziewasz
.
To nie Tesla, nie ma autopilota, czyli nie możemy razem siedzieć na tym samym siedzeniu, if u know…
Nie uprzedzaj faktów . Co Ty, taki w gorącej wodzie kąpany?
Najpierw dam sobie radę z każdym rondem po drodze, a potem zobaczymy, co dalej
.
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Tchórzysz?
.
Nie uprzedzaj faktów
. Co Ty, taki w gorącej wodzie kąpany?
.
Dla ułatwienia będziesz miała tylko gaz i hamulec, bez sprzęgła. Lewa noga odpoczywa
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:To nie Tesla, nie ma autopilota, czyli nie możemy razem siedzieć na tym samym siedzeniu, if u know…
Nie uprzedzaj faktów
.
Dla ułatwienia będziesz miała tylko gaz i hamulec, bez sprzęgła. Lewa noga odpoczywa
Cieszę się na samą myśl — to zapowiada niezłą jazdę .
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie uprzedzaj faktów
.
Cieszę się na samą myśl — to zapowiada niezłą jazdę
.
Tylko niestety z trzymanką, rączki muszą być na kierownicy, albo chociaż lewa
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Dla ułatwienia będziesz miała tylko gaz i hamulec, bez sprzęgła. Lewa noga odpoczywa
Cieszę się na samą myśl — to zapowiada niezłą jazdę
.
Oczywiście, że obie rączki na kierownicy — chcę Cię mieć całego i żywego . Dasz radę, cierpliwość to cnota… a ja lubię, kiedy ktoś potrafi ją zachować
.
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Cieszę się na samą myśl — to zapowiada niezłą jazdę
.
Oczywiście, że obie rączki na kierownicy — chcę Cię mieć całego i żywego
. Dasz radę, cierpliwość to cnota… a ja lubię, kiedy ktoś potrafi ją zachować
![]()
.
Dam z siebie wszystko choć na pewno będę marudny jako pasażer, obyś się nie rozmyśliła gdzieś po drodze
Sie rozpędził Młody
Ciechocinek rządzi
Julka ony ci trollujom
... ...
Sie rozpędził Młody
![]()
![]()
Ciechocinek rządzi
Julka ony ci trollujom
Julka wyszła i nie wróci Możemy trollować do bólu
paslawek napisał/a:Sie rozpędził Młody
![]()
![]()
Ciechocinek rządzi
Julka ony ci trollujomJulka wyszła i nie wróci
Możemy trollować do bólu
To trzeba zapisać Mateo wstał przed 14:00
znaczy Mateon
No Julka to taaaka straszna jest a jak wróci klapa dostaniesz
Julcia wracaj
W uzgodnieniu z Julką chciałem na końcu tylko napisać, że Julka i ja mocno bardzo się kochamy i rozmawiamy ze sobą jak dawniej, a Was wszystkich żegnamy raz na zawsze
To chyba jaja jakieś chyba albo głupi żart
To chyba jaja jakieś chyba albo głupi żart
To jest porwanie - poważna sprawa
Trzeba wezwać psy gończe że by uwolnili Jucie
W uzgodnieniu z Julką chciałem na końcu tylko napisać, że Julka i ja mocno bardzo się kochamy i rozmawiamy ze sobą jak dawniej, a
W uzgodnieniu z Julką chciałem na końcu tylko napisać, że Julka i ja mocno bardzo się kochamy i rozmawiamy ze sobą jak dawniej, a Was wszystkich żegnamy raz na zawsze
Dzięki bogu, nasze modlitwy zostaly wysłuchane, choć my niewierzący
Mam nadzieję, że nie wrócicie znowu pod innymi nickami jak to macie w zwyczaju.
Żeby jednak konwenansom stalo się zadość :
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, (bez forum), sto lat w zdrowiu i na najlepszych zasiłkach w świecie, dożycia "dębowych godów" i dochowania się co najmniej tuzina prawnuków.
Julce osobno zdobycia milionów z robienia bransoletek, malowania obrazów i sprzedawania rzeczy ludziom kompletnie niepotrzebnych.
Wszystkiego najlepszego, z całego serca!
ślad_po_bliźnie napisał/a:W uzgodnieniu z Julką chciałem na końcu tylko napisać, że Julka i ja mocno bardzo się kochamy i rozmawiamy ze sobą jak dawniej, a Was wszystkich żegnamy raz na zawsze
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, (bez forum), sto lat w zdrowiu i na najlepszych zasiłkach w świecie, dożycia "dębowych godów" i dochowania się co najmniej tuzina prawnuków.
Julce osobno zdobycia milionów z robienia bransoletek, malowania obrazów i sprzedawania rzeczy ludziom kompletnie niepotrzebnych.
Jesteś bez serca
Jesteś bez serca
Dlaczego? Bo pożyczyła im dostatku i zdrowia? To raczej świadczy o sercu
Nie, już wiem - to z powodu tuzina prawnucząt! Taka liczna gromadka pradziadkowi i prababci, którzy będą już wtedy w naprawdę słusznym wieku, może (oj może!) dać popalić
Salomonka napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:W uzgodnieniu z Julką chciałem na końcu tylko napisać, że Julka i ja mocno bardzo się kochamy i rozmawiamy ze sobą jak dawniej, a Was wszystkich żegnamy raz na zawsze
Jesteś bez serca
Miklosza, one Cię nie rozumieją. To są zgorzkniałe hieny. Nie ma sensu komentować tych "pełnych empatii monologów", gdzie każda obelga ma formę troskliwej sugestii. Im bardziej duszą, tym cieplej się uśmiechają.
Internet to bezkarne podwórko dla samozwańczych świętych i katów w jednym. Tu każdy, kto ma dostęp do Wi-Fi i trochę frustracji, może wylewać na innych swoją pogardę, zawiniętą w papier do pakowania z napisem "troska". Posty takich jak one cuchną satysfakcją z cudzego upokorzenia. Bo sieć daje jedno: swobodę bicia, bez ryzyka ciosu zwrotnego. A im bardziej się pastwią, tym chętniej klikają "serduszko" pod własnym komentarzem.
Im należy współczuć. To biedne stworzenia.
Jaka radocha na pysiu
"O szczęście niepojęte"
To ile was tam jest ,a może to ta "osobowość wieloraka" albo macie na imię "Legion" ?
Jakaś farma , ferma mnożycie się ?
Płonne to nadzieje
Miklosza, one Cię nie rozumieją. To są zgorzkniałe hieny. Nie ma sensu komentować tych "pełnych empatii monologów", gdzie każda obelga ma formę troskliwej sugestii. Im bardziej duszą, tym cieplej się uśmiechają.
Internet to bezkarne podwórko dla samozwańczych świętych i katów w jednym. Tu każdy, kto ma dostęp do Wi-Fi i trochę frustracji, może wylewać na innych swoją pogardę, zawiniętą w papier do pakowania z napisem "troska". Posty takich jak one cuchną satysfakcją z cudzego upokorzenia. Bo sieć daje jedno: swobodę bicia, bez ryzyka ciosu zwrotnego. A im bardziej się pastwią, tym chętniej klikają "serduszko" pod własnym komentarzem.
Ale się odpaliła
Wątki Ci się nie pomyliły?
Nie dość, że troll, to jeszcze podjął własną i niezależną decyzję o odejściu z forum, oczywiście swoim standardem wszem i wobec informując o tym wszystkich zgromadzonych, zatem trudno, żeby tu odprawiać jakieś pieśni żałobne.
Pomijam przy tym, że rzekoma decyzja zapewne miała służyć narobieniu wokół siebie hałasu, bo Julka i tak rychło wróci. Trolle tak już mają.
Zatem pomyśl następnym razem, zanim znowu wymyślisz coś równie jadowitego, a jednak bez sensu
KoralinaJones napisał/a:Miklosza, one Cię nie rozumieją. To są zgorzkniałe hieny. Nie ma sensu komentować tych "pełnych empatii monologów", gdzie każda obelga ma formę troskliwej sugestii. Im bardziej duszą, tym cieplej się uśmiechają.
Ale się odpaliła
Wątki Ci się nie pomyliły?Nie dość, że troll, to jeszcze podjął własną i niezależną decyzję o odejściu z forum, oczywiście swoim standardem wszem i wobec informując o tym wszystkich zgromadzonych, zatem trudno, żeby tu odprawiać jakieś pieśni żałobne.
Pomijam przy tym, że rzekoma decyzja zapewne miała służyć narobieniu wokół siebie hałasu, bo Julka i tak rychło wróci. Trolle tak już mają.Zatem pomyśl następnym razem, zanim znowu wymyślisz coś równie jadowitego, a jednak bez sensu
Odpaliłam się wystarczająco odpowiednio tak jak Wy na widok Julki, czy za mało ?
Nic mi się nie pomyliło. To Wy jesteście największymi trollami - hipokrytami na tym forum – zgorzkniałe sekutnice z manią wyższości, które zatruwają swoim jadem każdy temat, który im się nie spodoba. Wszędzie się wtrącacie, narzucacie własne samozwańcze porządki i udajecie autorytety, choć nikt Was o to nie prosił. Przez takie właśnie zachowania nie chce się tu ani pisać, ani czytać – bo zamiast przestrzeni do swobodnego poruszania się po forum mamy wasz wieczny festiwal czepialstwa, wyższości i frustracji.
Miklosza napisał/a:Salomonka napisał/a:Dzięki bogu, nasze modlitwy zostaly wysłuchane, choć my niewierzący
Jesteś bez serca
W punkt
Nic mi się nie pomyliło. To Wy jesteście największymi trollami - hipokrytami na tym forum – zgorzkniałe sekutnice z manią wyższości, które zatruwają swoim jadem każdy temat, który im się nie spodoba.
Napisała podstarzała samotnica, która lubi ubliżać innym, a sama nie jest w stanie wziąć uczciwie na klatę kilku gorzkich słów na swój temat.
Po prostu złoto
xD
KoralinaJones napisał/a:Nic mi się nie pomyliło. To Wy jesteście największymi trollami - hipokrytami na tym forum – zgorzkniałe sekutnice z manią wyższości, które zatruwają swoim jadem każdy temat, który im się nie spodoba.
Napisała podstarzała samotnica, która lubi ubliżać innym, a sama nie jest w stanie wziąć uczciwie na klatę kilku gorzkich słów na swój temat.
Po prostu złoto
xD
O, tak – złoto. Mistrz w ubliżaniu kobietom na kobiecym forum to akurat Ty. A do tego zero odwagi, żeby wziąć odpowiedzialność za własne zachowanie – typowe. Doborowe towarzystwo: kilka nadgorliwych dewotek i ich samozwańczy obrońca. Pełna kultura wypowiedzi, poziom tolerancji i empatii godny sekty. Prawdziwa zwycięska drużyna tego forum – gratuluję wam tego cyrku, który sami stworzyliście i w którym gracie główne role.
No cóż, jak widać — nie każda podstarzała samotnica zachowuje się jak podstarzała samotnica. Niektóre wolą grać forumowe mentorki, i pewnie same nie pamiętają już, co to znaczy być z kimkolwiek poza własnym ego.
Sparrow, chyba musisz jeszcze trochę bardziej dopieścić swoje koleżanki – widać, że same komplementy i przyklaskiwanie to za mało, żeby utrzymać ten mały krąg wzajemnej adoracji w ryzach.
Edit:
Proszę bardzo, oto właśnie standardy kulturalnej rozmowy, jakie wyznacza na tym forum rzekomo niesfrustrowany, szczęśliwy małżonek, który – jak sam twierdzi – ma pełne ręce zajęć poza tym forum… a jednak dziwnym trafem ciągle tu siedzi i rozdaje swoje mądrości. Fascynujące.
Panna de Jones napisał/a:Ciebie jednak trochę tak. O zgrozo, takie automaty już istnieją. Natomiast cała reszta Twoich problemów w związku z kobietami nieszczególnie mnie interesuje, w szczególności co myślisz o ich samopoczuciu w ciązy.
Bo jak zwykle głupia kurwo edytujesz post. I ostatecznie jego treść jest inna niż ta, do której się odnoszę jebana pizdo. (...)
W pierwszym zdaniu piszesz, że jestem tu aby ubliżać kobietom a w kolejnym, że jestem tu czyimś obrońcą. LOL Jeszcze masz jakieś złote myśli tego pokroju forumowa ty skarbnico wiedzy i ostojo logiki? xD
Wytykasz innym hipokryzję, a tym czasem sama masz kilka kont spod których próbujesz nieudolnie cisnąć innych.
Julka jest trollem. I to takim z pogranicza średnio rozwiniętego bota, który zapewnia temu forum po prostu ruch.
.... To są zgorzkniałe hieny. .
Zapamiętaj sobie te słowa, gdy znowu będziesz narzekać że tobie albo Julce ktoś ubliża.
Ile serduszek sobie życzysz?
Popatrz, nawet mi się empatia odpaliła, bo naprawdę wzbudzasz we mnie jakieś ckliwe uczucia. Jak dziecko, które się zgubiło i chce do mamy.
Julka jest trollem. I to takim z pogranicza średnio rozwiniętego bota, który zapewnia temu forum po prostu ruch.
ale ty jednak głupi jesteś
W pierwszym zdaniu piszesz, że jestem tu aby ubliżać kobietom a w kolejnym, że jestem tu czyimś obrońcą. LOL Jeszcze masz jakieś złote myśli tego pokroju forumowa ty skarbnico wiedzy i ostojo logiki? xD
Wytykasz innym hipokryzję, a tym czasem sama masz kilka kont spod których próbujesz nieudolnie cisnąć innych.
Rozmowa z kimś takim jak Ty, w przeciwieństwie do Julii, jest dla mnie nie tylko stratą czasu, ale wręcz ubliżająca. Twoje zachowanie przekracza granice zwykłego braku kultury – to pokaz braku klasy, który trudno zignorować.
To właśnie przez takich jak Ty i Twoje pełne chamstwa wypowiedzi, wspierane przez garstkę hipokrytek zaprowadzających tu własne porządki według wydumanych, moralizatorskich standardów, to forum szoruje dziś po dnie.
KoralinaJones napisał/a:.... To są zgorzkniałe hieny. .
Zapamiętaj sobie te słowa, gdy znowu będziesz narzekać że tobie albo Julce ktoś ubliża.
Popatrz, nawet mi się empatia odpaliła, bo naprawdę wzbudzasz we mnie jakieś ckliwe uczucia. Jak dziecko, które się zgubiło i chce do mamy.
Ostatnia użytkowniczka, która tak bezczelnie pojechała po mnie, dziś ma już prawie wszystkie swoje wypowiedzi i tematy wycięte z forum. Może więc lepiej nie przesadzać i pomyśleć dwa razy, zanim zaczniesz robić wokół siebie cyrk — bo konsekwencje potrafią uderzyć szybciej i mocniej, niż się spodziewasz.
Tęsknisz za tym trollem, co? Możliwe że wróci tu szybciej niż Julka, a może jest cały czas, tylko jeszcze nie zorientowałaś się pod jakim nickiem bawi się na forum? W końcu ma do ich tworzenia niebywały talent.
Jak widać troll trollowi nierówny. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
O Krwawa Helga w akcji z "empatią" przyczłapała
oj tęsknią za serialem tęsknią
a tu ni ch**a
Salomonka napisał/a:KoralinaJones napisał/a:.... To są zgorzkniałe hieny. .
Ostatnia użytkowniczka, która tak bezczelnie pojechała po mnie, dziś ma już prawie wszystkie swoje wypowiedzi i tematy wycięte z forum. Może więc lepiej nie przesadzać i pomyśleć dwa razy, zanim zaczniesz robić wokół siebie cyrk — bo konsekwencje potrafią uderzyć szybciej i mocniej, niż się spodziewasz. Tęsknisz za tym trollem, co?
O matko... Ale cię wzięło, przestajesz nad sobą panować a ja nie lubię zbyt pobudzonych ludzi, są nieprzewidywalni.
Karolina... Trochę mnie znasz, więc wiesz że do strachliwych dzierlatek nie należę, więc daruj sobie te grube podskoki w moim kierunku.
Naprawdę wychodzi na to, że nie rozumiesz riposty, repliki, odzewu i szybko popadasz w gniew. Jeśli moje odpowiedzi są bezczelne, to twoje są poniżej każdego poziomu.. Najbardziej jednego: Poziomu mułu w wysychającym jeziorze.
Dokładnie
Ale jak ze wszystkim, jedni będę za, drudzy przeciw, bez sensu te przepychanki.
KoralinaJones napisał/a:Salomonka napisał/a:Zapamiętaj sobie te słowa, gdy znowu będziesz narzekać że tobie albo Julce ktoś ubliża.
Ostatnia użytkowniczka, która tak bezczelnie pojechała po mnie, dziś ma już prawie wszystkie swoje wypowiedzi i tematy wycięte z forum. Może więc lepiej nie przesadzać i pomyśleć dwa razy, zanim zaczniesz robić wokół siebie cyrk — bo konsekwencje potrafią uderzyć szybciej i mocniej, niż się spodziewasz. Tęsknisz za tym trollem, co?
O matko... Ale cię wzięło, przestajesz nad sobą panować a ja nie lubię zbyt pobudzonych ludzi, są nieprzewidywalni.
Karolina... Trochę mnie znasz, więc wiesz że do strachliwych dzierlatek nie należę, więc daruj sobie te grube podskoki w moim kierunku.Naprawdę wychodzi na to, że nie rozumiesz riposty, repliki, odzewu i szybko popadasz w gniew. Jeśli moje odpowiedzi są bezczelne, to twoje są poniżej każdego poziomu.. Najbardziej jednego: Poziomu mułu w wysychającym jeziorze.
Wzięło mnie odpowiednio proporcjonalnie do tego jak Ciebie i Twoje koleżanki na Julkę, czy może trochę mniej? Może za mało sie staram, w końcu Wy tyle wysilku włożyłyście w tępienie tego trolla, to może powinnam się bardziej przyłożyć?
Chociaż Julka takiego talentu nie miała ja Twoje ulubienica, Twój troll.
Jack Sparrow napisał/a:Julka jest trollem. I to takim z pogranicza średnio rozwiniętego bota, który zapewnia temu forum po prostu ruch.
Dokładnie
Ale jak ze wszystkim, jedni będę za, drudzy przeciw, bez sensu te przepychanki.
Gdyby na tym forum była realna moderacja, Sparrow już dawno wyleciałby za ten post z wulgaryzmami – więc na jego miejscu raczej bym nie narzekała, że brak moderacji rzekomo otwiera drzwi trollom. Bo prawda jest taka, że to właśnie dzięki tej bezkarności sam się tu wciąż utrzymuje. Hipokryzja w najczystszej postaci.
Wzięło mnie odpowiednio proporcjonalnie do tego jak Ciebie i Twoje koleżanki na Julkę, czy może trochę mniej? Może za mało sie staram, w końcu Wy tyle wysilku włożyłyście w tępienie tego trolla, to może powinnam się bardziej przyłożyć?
Chociaż Julka takiego talentu nie miała ja Twoje ulubienica, Twój troll.
No to jest to publiczne forum, gdzie każdy może napisać co chce jak zdaje się nieco wyżej twierdziłas, czy jest to forum Julki i twoje i biada każdemu, komu się to w czambuł nie podoba?
Piszę co chcę, kiedy mi się coś nie podoba to też o tym piszę i raczej z nikim nie zadzieram, chyba że jest to akcja odwetowa na zaczepki.
To nie twoje prywatne forum, żebyś mnie straszyła jak jakiegoś smarkacza który gra w piłkę w niedozwolonym miejscu. Julka zaczadziła całe forum idiotyzmami i naprawde sprawi ulgę wszystkim jak zrobi sobie urlop i da wszystkim odpocząć.
Ogarnij się Karolina.
KoralinaJones napisał/a:Wzięło mnie odpowiednio proporcjonalnie do tego jak Ciebie i Twoje koleżanki na Julkę, czy może trochę mniej? Może za mało sie staram, w końcu Wy tyle wysilku włożyłyście w tępienie tego trolla, to może powinnam się bardziej przyłożyć?
Chociaż Julka takiego talentu nie miała ja Twoje ulubienica, Twój troll.No to jest to publiczne forum, gdzie każdy może napisać co chce jak zdaje się nieco wyżej twierdziłas, czy jest to forum Julki i twoje i biada każdemu, komu się to w czambuł nie podoba?
Piszę co chcę, kiedy mi się coś nie podoba to też o tym piszę i raczej z nikim nie zadzieram, chyba że jest to akcja odwetowa na zaczepki.
To nie twoje prywatne forum, żebyś mnie straszyła jak jakiegoś smarkacza który gra w piłkę w niedozwolonym miejscu. Julka zaczadziła całe forum idiotyzmami i naprawde sprawi ulgę wszystkim jak zrobi sobie urlop i da wszystkim odpocząć.Ogarnij się Karolina.
Sama się ogarnij. To nie jest tak, że Twoje trolle są okej, a te których Ty nie akceptujesz są bardzo nie okej, że Twoich trolli się nie rusza. Taka hipokryzja, zakłamanie i obłuda się tu wylewa. Do porzygania.
Dokładnie, to jest prywatne forum. A tak się zachowujecie wobec Julki - bo to nie 'wasz' troll, więc ma spierdalać bo tak i już. Za to ten troll który robił w b*ca całe forum był cacy no, ale to był "wasz" troll.
wieka napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Julka jest trollem. I to takim z pogranicza średnio rozwiniętego bota, który zapewnia temu forum po prostu ruch.
Dokładnie
Ale jak ze wszystkim, jedni będę za, drudzy przeciw, bez sensu te przepychanki.Gdyby na tym forum była realna moderacja, Sparrow już dawno wyleciałby za ten post z wulgaryzmami – więc na jego miejscu raczej bym nie narzekała, że brak moderacji rzekomo otwiera drzwi trollom. Bo prawda jest taka, że to właśnie dzięki tej bezkarności sam się tu wciąż utrzymuje. Hipokryzja w najczystszej postaci.
Japa tam trollu jeden.
Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. Byłem tu za czasów moderacji. Także kolejna skucha.
Salomonka napisał/a:KoralinaJones napisał/a:.... To są zgorzkniałe hieny. .
Ostatnia użytkowniczka, która tak bezczelnie pojechała po mnie, dziś ma już prawie wszystkie swoje wypowiedzi i tematy wycięte z forum. Może więc lepiej nie przesadzać i pomyśleć dwa razy, zanim zaczniesz robić wokół siebie cyrk — bo konsekwencje potrafią uderzyć szybciej i mocniej, niż się spodziewasz.
Tęsknisz za tym trollem, co? Możliwe że wróci tu szybciej niż Julka, a może jest cały czas, tylko jeszcze nie zorientowałaś się pod jakim nickiem bawi się na forum? W końcu ma do ich tworzenia niebywały talent.
Jak widać troll trollowi nierówny. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
ale to nie wszystkie nicki ulubionego trolla Helgi
KoralinaJones napisał/a:wieka napisał/a:Dokładnie
Ale jak ze wszystkim, jedni będę za, drudzy przeciw, bez sensu te przepychanki.Gdyby na tym forum była realna moderacja, Sparrow już dawno wyleciałby za ten post z wulgaryzmami – więc na jego miejscu raczej bym nie narzekała, że brak moderacji rzekomo otwiera drzwi trollom. Bo prawda jest taka, że to właśnie dzięki tej bezkarności sam się tu wciąż utrzymuje. Hipokryzja w najczystszej postaci.
Japa tam trollu jeden.
Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. Byłem tu za czasów moderacji. Także kolejna skucha.
Macie swojego rozmówcę. Poziom pierwsza klasa! Jaki odważny bo nie ma moderacji. Oczywiście, że za tamten wpis już dawno nie byłoby Cię na forum, więc już nie musisz tak o tym przypominać na każdym kroku jaki jesteś sfrustrowany sort.
Jesteś tu bo nie ma moderacji więc sam zamknij japę.
To jest poziom tego forum - Jack Sparrow. Nie śmieszna, pocieszna Julka. Tylko takie chamstwo. Plus kilka hipokrytek.
Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. .
Odważnie chwacko napisał zuch
co zmienia płeć albo hybrydą jest
Macie swojego rozmówcę. Poziom pierwsza klasa! Jaki odważny bo nie ma moderacji. Oczywiście, że za tamten wpis nie byłoby Cię dawno na forum, więc już nie musisz tak o tym przypominać na każdym kroku jaki jesteś sfrustrowany sort.
Byłem za moderacji i jestem wciąż. Słownictwo dostosowuję do twojego poziomu zdolności kognitywnych. Także idąc tym tropem: nie zesraj się tam
Jack Sparrow napisał/a:Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. .
Siedzi tu od 2011 roku ale pyskuje dopiero od chwili, w której zabrakło moderacji. Jaki odważny . I trolle mu przeszkadzają - ciekawostka
.
KoralinaJones napisał/a:Macie swojego rozmówcę. Poziom pierwsza klasa! Jaki odważny bo nie ma moderacji. Oczywiście, że za tamten wpis nie byłoby Cię dawno na forum, więc już nie musisz tak o tym przypominać na każdym kroku jaki jesteś sfrustrowany sort.
Byłem za moderacji i jestem wciąż. Słownictwo dostosowuję do twojego poziomu zdolności kognitywnych. Także idąc tym tropem: nie zesraj się tam
Przecież widać że innego nie znasz. Najbardziej żenujące w tym jest to że tylko tyle możesz. Kozak w necie, pizda w świecie. To akurat widać nie od dziś, a tak to podkreślasz że faktycznie zaraz sam się zesrasz.
Jack Sparrow napisał/a:Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. .
No bawi mnie po prostu takie buńczuczne, babcine "taki mocny, bo nie ma moderacji". Tylko no właśnie.....byłem tu jeszcze za jej czasów. Przeżyłem ergo umiem się dostosować. Karolinka natomiast sama by stąd została wyjebana razem z drzwiami, którymi tutaj weszła za multikonta i prowokowanie ciągłych wycieczek personalnych.
paslawek napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Zerknij na datę mojej rejestracji tępa dzido. .
No bawi mnie po prostu takie buńczuczne, babcine "taki mocny, bo nie ma moderacji". Tylko no właśnie.....byłem tu jeszcze za jej czasów. Przeżyłem ergo umiem się dostosować. Karolinka natomiast sama by stąd została wyjebana razem z drzwiami, którymi tutaj weszła za multikonta i prowokowanie ciągłych wycieczek personalnych.
Wyjabany zostałbyś ty za pizdę i kurwę i tyle w temacie, ale nie ma moderacji więc kozaczysz. Tyle Twojego rumakowania. I jeszcze masz czelność tępić multikonta, które sam posiadasz i wyzywać kogoś od trolli. To chyba jedyne Twoje Eldorado w życiu, to forum .
Eldorado w życiu, to forum
.
...i oddać życie za podpaski a raczej ich brak w kibelkach
czy jakoś tak
KoralinaJones napisał/a:Eldorado w życiu, to forum
.
...i oddać życie za podpaski
a raczej ich brak w kibelkach
czy jakoś tak
Bo to jest prawdziwy poziom jego zdolności kognitywnych - wyżej podpasek nie podskoczy .
Julka zaczadziła całe forum idiotyzmami i naprawde sprawi ulgę wszystkim jak zrobi sobie urlop i da wszystkim odpocząć.
Teraz chcesz być kwoczką alfa ?
KoralinaJones napisał/a:Eldorado w życiu, to forum
.
...i oddać życie za podpaski
a raczej ich brak w kibelkach
czy jakoś tak
To akurat domena forumowej babci - zakładanie wątków o ludkach, których się nie lubi i wyzywanie innych zarzucając im jednocześnie hipokryzję. Ja jestem chamem. Arogantem. Prowokującym nonkonformistą. Nigdy się z tym nie kryłem. I nigdy nie udawałem nikogo innego. Mam pasywno-agresywny styl pisarki, który odpala nieogarnięte emocjonalnie buły. Co z resztą widać na załączonym obrazku. Różnica między nami jest natomiast taka, że ja wiem jaki jestem. ALE jestem elastyczny i potrafię dostosować do różnych warunków. Wy nie. I uważacie się jednocześnie za lepszych.
Podpaski to po prostu temat zastępczy. Nasza edukacja ma o wiele poważniejsze problemy niż medialne pink boksy, które poznikały tak szybko jak się pojawiły. Więc nie - nie ma mojego zrozumienia dla politycznych akcji, które służą jedynie nabijaniu wyborczych punków, a które maskują rzeczywiste problemy systemu edukacji i odbywają się kosztem dzieci.
A jak wam forum nie pasuje, to idźcie się wzajemnie brandzlowacć na discordzie czy gdzie tam. Pokrzyżujecie strumienie pod prysznicem, poklepiecie się po pleckach w poczuciu wzajemnie odjebanej dobrej roboty i moralnej wyższości. Jak wam tu źle, to nikt was tu nie trzyma.
Salomonka napisał/a:Julka zaczadziła całe forum idiotyzmami i naprawde sprawi ulgę wszystkim jak zrobi sobie urlop i da wszystkim odpocząć.
Teraz chcesz być kwoczką alfa ?
Nie no, taka prosta Julka to nie to samo co wyszukane i wysublimowane w swojej treści historie "jej trolla" — poziom jednak trzeba umić trzymać .
Jak wam tu źle, to nikt was tu nie trzyma.
My kręcimy tym pierdolnikiem chłopcze
Jack Sparrow napisał/a:Jak wam tu źle, to nikt was tu nie trzyma.
My kręcimy tym pierdolnikiem chłopcze
Odważna deklaracja. Taka mniej więcej na tym poziomie:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Odchodze z forum
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024