pawkud napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ile Ty masz lat ? 15?
Owszem mam kota i uwierz mi,ze potrafi drzec jape jak nienormalny. W domu rodzinnym mialam tez psa,gdy byl szczeniakiem tak dlugo ujadal pod drzwiami az ktos do niego wstal,takze tak ludzie jak sobie biora pieski i kotki do domu to tez maja nieprzespane noce. Goffna tez musza po nich sprzatac i to na widoku publicznym w wielu krajach, maja problemy z wyjazdem na wakacje,bo trzeba załatwiać opiekę nad zwierzeciem.Tylko 1 raz miałem nieprzespaną noc z powodu psa, był to szczeniak mający bodajże 4 tygodnie, który rzeczywiście został zbyt wcześnie odsunięty od matki, ale po kilku dniach to ujadanie zniknęło, no i nie było aż tak uciążliwe jak jest u gówniaka, dodatkowo nie trwa ono latami.
Wymysl lepsza prowokacje, bo wlasnie sam sobie zaprzeczyles -najpierw napisales "ze miales tylko jedną nieprzespana noc" a za chwile "ze ujadanie po kilku dniach ustapilo" . Zdecyduj sie jak chcesz trollowac to chociaż rób to madrze
![]()
I jakie latami? Uwazasz, ze rodzice wstaja w nocy do dzieci przez lata?
![]()
No po pisowni typu goffniaki ,bombelki itd daje Ci max 15 lat
4 miesięczny piesek czy kotek śpi spokojnie z tobą w łóżku a 4 miesięczne dziecko drze japę jak jakiś popierd0lenic. Rzeczywiście bez różnicy - dla osób które nie posiadają słuchu, ani węchu.